Bea, Enikő: köszi a válaszokat, akkor még korai ezen aggódnom. Más kérdés, hogy idegenekkel nem áll szóba, tehát nem sokra menne a logopédus se vele.
Timika: jók a képek, pont most láttam a Brendon reklámújságban fotókat ugyanezzel a bödönnel vagy mi ez.
szilcsi: ezt az alvásigény-dolgot én se értem. Már hogy hogy nem nagyobb nekik. Dóri tegnap 8-kor aludt el, kelt 2-kor, aztán 5-kor, végleg. (2-3 hete már fél5 előtt nem kelt, most újra ébred éjjel2-3 körül is, ami nem lenne baj, ha aludna mondjuk fél 7-ig…) És ő is kevesebbet alszik, mint a nővére. Nem hinném, hogy a kajában a hiba.
Mérgező anyatej: a tejbe ezek a mérgek csak úgy kerülhettek, ha az anyukák megették, ahogy mi is megesszük, ez van. És mivel esszük meg: a növényi tápanyagokkal, amit az állatok is esznek, akiket megintcsak megeszünk, vagy a tejükből készült tejtermékeket, illetve a babák a tápszert, és a kör bezárult. És a biokaja se különb, én abban nem hiszek.
Bea: házimunka le van tojva!!! Bár Dóri rá se bajszintott, amikor gyanús fájásokkal még gyorsan nekiálltam a fürdőszoba-takarításnak, mert az volt a legsürgősebb.Beilleszkedés: Marcsi feje szülés előtt pár órával illeszkedett be, egy nappal előtte még szabadon kimozdítható volt. Még nem biztos a császár, nem?
gira: a fogtéma nálunk is ugyanilyen poén!!!
Dokinéni megtapizza az ínyét, jajj, de duzzadt, nő a foga, hát persze, majd pár hónap múlva, na meg én is tudom, hogy ott fog egyszer kinőni!
A hízáson szerintem ne aggódj, ha a manócska nő, az a lényeg, neked nem muszáj
, az ő tömege meg még nem mérhető a tiédben.
Exdeus: na én az a szoptatós anyuka vagyok, aki nem von meg semmit magától, na jó,majdnem semmit. Mostmár meg már tényleg eszek mindent, már nem gáz a káposzta sem.
zituska: gyors jobbulást! Nehogy te is elkapd!
Karmen: Norbit Isten éltesse!
Orrszívás: nekünk is a porszívós vált be. Én is a Cora-ban vettem olyan kézit, amihez fültisztító is van, de nem sok mindenre jó.
Óvodai beiratás ügyében: mikorra derül ki, hogy felvették –e őket?