Új privát üzeneted érkezett!

Gira hányra kell menned 14-én UH-ra????? Az milyen nap is???? Aznap vizsgázok (asszem), de ha délután mész bevállalom a csajaidat :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

JÓzsónak sok boldog névnapot kívánok! :D

Enikő!Nagy gratula Zalánnak,szuperügyes! :D

Bea!Pihenjél,nehogy takarítsál már. Maradjon még Levente 2-3 hétig!

Szilcsi!Köszi!3-4 napja eszik tízóraira vagy uzsira almát vagy őszibarackot,3-4 kiskanálnyit,ízlik neki nagyon .Répa krumpli majd kedden,bár 6 hós szombaton lesz,de a Húsvét meg a jövés menés mamalátogatás miatt nem tökölök ott ezzel,így marad a kedd.Remélem az is ízleni fog neki.De előtte szopi van,utána kap gyümit,szerintem azért eszik ilyen keveset!Nem lehet , hogy Lali éhes???Én nem értek hozzá,de ha ilyen keveset alszik nem az a baj???Kap még tápit???
20140113113746

Sziasztok! Köszönjük szépen a kép dicsiket! :D

Dancsi :) Jozsónak nagyon boldog névnapot kívánok

Melinda :) Hű, akkor én sem értem, miért lesz automatikusan császár. Hacsak nem mondjuk harántfekvéses. De sztem inkább a doki kényelmi szempontjai motiválnak :evil: :evil: Dokit meg gondolom már nem akar váltani :roll:
Nagyon édesek lehettek a lányok! :)

Anett :) Bármikor hívhatsz, délelőtt mondjuk 9-től 13:30-ig és délután 16:30-tól 21:00-ig 

Szilcsi :) Sajnálom, hogy ilyen keveset alszik Lali, elhiszem, hogy nagyon fáradt vagy :(
Képek: tavaly Exiék Petikéjéről szuper jó fotókat csinált egy szegedi lány :D :wink:

Zituska :) Hogy vagytok? Az éjszakáitok miatt én is irigy kutya vagyok :wink:

Enikő :) Gratula Zalánnak, nagyon ügyi a kissrác! :lol:

Bea :) Hú, drukkok mennek, kezdenek izgalmassá válni a dolgok :lol: :shock: A dokidra hallgass, az a fontos, hogy ő mit mond :wink:

Gira :) Ti aztán jó előre terveztetek :lol: :lol: És elárulod a nevet, vagy titok?

Exi :) Pedig hivatalosan ez a magyarázat…. Táplálkozás szerintem is nagyon gáz, sajnos fogalmunk sincs, hogy mit eszünk meg :cry: :cry:

Fiús anyukák! Szeretném eladni Kristóf eddig használt szandijait, zárt cipőjét (mondjuk abból eddig csak 1 van, mert a másikat még hordja). Siesták, illetve 1 Asso van köztük. 19-22-es méret. Hétvégén próbálok képeket feltenni róluk, csak fel kell hoznom őket a garázsból. Előreláthatóan érdekel vkit?

KépKép

KépKép
timika

Enikő!

10:20-ra kaptam időpontot. Megkérdeztem az Incit: - És sokat kell várni? - Erre vágott egy olyan képet, ami minden magyarázattal felért, aztán csak ennyit mondott: - Ez csak egy tájékoztató időpont :roll: Veszek addigra egy új szerelmesregényt :lol:
Vendég

Gira nekem sajna nem jó. :( Pont akkor írjuk a vizsgát :( Nagyon sajnálom, h nem tudok segíteni, remélem találsz valakit aki vigyáz a csajokra! :wink:

Hol vannak a vonalzóid?

Sztem 2 szerelmesregényt is beszerezhetsz amilyen tempósan fogadják a kismamikat... hja és 1 napi hideg élelemmel menjél.... :lol: :evil:

Bea hogy vagy? Minden oké?????

ceniko
Szeged

Macko!
Mennyit kérsz mindezért?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok! :)
Na azért ne írigykedjetek az éjszakáinkra, csak a tegnapi volt ilyen klassz!
Most éjjel Noéminek 2 óránként szívni kellett az orrát, mert már öklendezett a takonytól. :( :( :(
Ha éppen a Nőci aludt, akkor Boti köhögte fel magát... :(
Basszus, annyira kivagyok ezektől a qrva betegségektől!!! :evil: :evil:
Ennél jobban már nem tudom védeni a kölkeimet, Botit nem engedem több, mint 1 hónapja közösségbe!
A keresztgyerekeim is betegek, a 4 éves keresztfiamnak ráment a csípőizületére a vírus. :( Szigorú fekvés minimum 1 hétig egy örökmozgó eleven 4 évesnek! áááááá.....

Mennem kell, Noémi felébredt - orrszívás... :( :( :(

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Sajnálom,bakker,gyógyuljatok meg mielőbb!!!!
20140113113746

Sziasztok!

Exi, ki az, aki kenyéren és vízen él? :shock: Én csak pár napra tartottam diétát, hogy múljanak Lali kiütései, nem élek kenyéren és vízen. :wink:

Anett, nem kap már régen tápszert Lali! Nem hiszem, hogy éhes lenne, egy ciciből szopik 90-110 grammokat, mérni szoktam, és hiába kínálom a másikkal, csak nyalókázik rajta, és most már kibírja a 2,5-3 óránkénti etetést szemben az eddigi másfél-két órákkal.

Amúgy ma voltunk tanácsadáson, nagyon szépen gyarapodik, 5 kiló 87 deka és 64 centi, basszus ha így nő, már a bölcsiben kosarazni fog. :shock: :lol: Két hét alatt hízott 35 dekát és nőtt 2 centit, így nem hinném, hogy éhezik.
Talán a magyarázat is megvan, lehet, mocorognak az első fogacskák, a nyála is ömlött, de tegnap este letettem 9-kor, és reggel ötig aludt. :D Én is lefeküdtem tízkor, tök jót aludtam. Mondjuk mikor ötkor bementem hozzá, úgy tömte a kezét, hogy majd megfulladt és morgott és nyelt is hozzá, azt hittem, megzabbantom, olyan édes volt. :D Aztán aludt a babakocsiban oda és vissza is, jót sétáltunk, és most is alszik. :D

Zituska, sajnálom, ez a hülye átmeneti idő... Biztos emiatt betegek állandóan. Lali is szörcsög megint, neki is szívni kell az orrát, bár csak reggel meg este, meg adom neki a Cebiont. Gyors gyógyulást kívánok! ++++++++++

Dobok egy haláli képet, otthon készült anyuéknál tesóm ágyában, a kis superman így beájult. :D
Kép

Kép
szilcsi

köszi szépen a szülinapi jókívánságokat

a Gulliverben most kapható nagy méretű motor, ami egy 3-4 évesnek is jó, erősebb, masszívabb és sokkal nagyobb, mint a többi motor, 3500 ft volt
Vendég

Sziasztok!

van egy új, soha nem használt, eredeti dobozában
Brevi Kenguru
Cuorvicino Up&Go (piros)
http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx?productid=127543

17ért vettem, 7ezerért odaadom ha kell v.kinek. gondoltam megkérdezem előbb itt, mielőtt meghirdetem.

akit érdekel írjon privit, mert csak a privit olvasom.
képet tudok küldeni ha kell.
Vendég

Zituska! Jajj, de rosszul hagzik ez szegénykéim! Gyógyuljon az aprónép meg mielőbb!!!! Van segítséged?

Szilcsi! Édes manó a fiad a takaró alatt! :) Ha ilyen szépen hízik Lali, tuti nem éhes. Beszéltél végül lll tanácsadóval? Van egy csomó telószám a lapjukon.

Timika! Már mindegy a dolog. Tegnap este megszületett a baba, 3650 gr, olyan mint a nővére, csak fekete a haja. :)

Bea! Küldjél már lécci némi füstjelet, hogy miként vagytok!! :D

Anett! Jó, ha Málnusnak ízlik a tejcin kívüli kajcsi is. :)

Zozo! Ezer éve nem írtál, nem írsz magatokról??

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen! Isten éltesse az 1éves Norbikát sokáig! Tényleg tegnap jelentetted be, hogy Orsinak tesója lesz, vagy tényleg ennyire telik az idő felettünk????? :lol: :lol: :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Csajok!!!
Nem tud valaki olyanról, aki szeretne tengerimalacokat??? 3 malackáról lenne szó, akit érdekel az írjon privit légyszi. :D

Karmen!
Norbikának nagyon boldog születésnapot! :D

Enikő!
Zalán nagyon ügyes kispasi! :D

Betty
Kép
rbetty

Karmen!

Norbit az Isten éltesse sokáig! :)

Enikő!

Azért köszi :) Vannak vonalzóim, csak nem automatikusan teszi be, hanem én x-elem be, hogy mikor tegye be. Nem szeretem, ha egy nap 10 x hozzászólok a fórumhoz, mind a 10x pénztári blokk méretű helyet foglalok el. Igyekszem 1 nap 1x aláírást beszúrni ;)

Melinda!

Isten éltesse az újszülöttet. Nem az a lényeg, hogy született, hanem hogy milyen lesz ezután ;)

Szilcsi!

Nálunk is Rékánál 3 hónapos korában az volt a doki diagnózisa, hogy jön a foga... 7,5 hós korában bújt ki :wink: Ez nálunk azóta vicc tárgya a barátnőmmel... ha sír a gyerek (akárhány hónapos), akkor biztos jön a foga :lol: Bocsi, csak ez jutott eszembe... de lehet, hogy nálatok tényleg jön :)

Zituska!

Komolyan elképedek... én élek a kis naiv világomban, nem hiszek a szövődményekben, mert nekem sosem volt, olyan távolinak tűnik... de ezek szerint tényleg létezik :o A keresztgyereked nem kapott antibiotikumot? Vagy ez minden beavatkozás mellett/nélkül fordul elő? Én már nem is viszem dokihoz őket, ha olyan tünetek vannak, amiket ismerek... de most egyre többen ijesztgetnek szövődményekkel, meg tüdőgyuszival... Te mint érintett hogy gondolkodsz erről? Érdekelne a véleményed!

És végül a mai adag vonalzóm: :lol:
Vendég

Kármen!

NORBINAK NAGYON NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :D :D
Tegyél majd képeket!

Melinda!Én is örülök, hogy ízlik neki! :D

Szilcsi!

Akkor nem éhes tuti.Érdekes nálunk is 3 hós kora óta anyum és meg anyósom is azt mondja ha sír, hogy jön a foga :lol: de nincs egy darab se.Após meg azt, hogy fáj a pocikája és mit ettem én??? :evil: Agybaj!Édiked Lali nagyon,jól beájult! :D

Ma letettem Málnust aludni,kicsit sírt,elmentem kezet mosni,mire megyek , hogy ránézek, tök csönd,a kisasszony hason van és a vízilovával dumál. :lol: :lol: Jaj annyira örültem,remélem most már forog pörög gyakrabban,már kezdtem parázni!

Végül 2 kép!
Etetőszékben:
Kép

Mosoly:
Kép
20140113113746

Köszönjük a köszöntéseket! Majd jövö hétvégén lesz tortája akkor jön anyosom is.

Zituska! Szegény keresztgyerek, remélem gyorsan meggyógyul! Ilyet még nem is hallottam, fájlalta az oldalát v. hogyan derült ki?

Anett! Nagyon édes a lánykád hogy mindig csupa mosoly! Norbi itt kiabál neki, felállt mellettem és meglátta:) Hogy álltok már a versenyben?

Melinda! Gratulálok a babához a friss anyukának!

Szlcsi! Nagyon édes Lalika ahogy elaludt a nagy ágyban:)

Na oviba már holnap is szünet van, csak 4en mennek Orsiék csoportjábol, miután mi elkezdtük a listát más is kicsit bátrabb lett.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Norbit Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából :)

Anett: Édes a hercegnőtök :)

Zituska: Banyek...gyógyuljatok meg gyorsan most már! Kitartás!

Szilcsi: Lali cukipofa. Szépen hízik, látod elég neki az anyatej. :) Alvás meg hát....bele kell törődni, enyém lány is brutál keveset aludt világ életében...

Gira: Igen, ez tipikus, egy idő után minden sírásra rá lehet fogni hogy a fogzástól van :) Ettől aztán mindenki megnyugszik :D

Mi egyben, keményedek veszettül sokat. Holnap ctg. Csak csütörtök előtt be ne fektessenek. (dokim szabin ugye)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!

Mi holnap már utazunk, kezdődik a nagy húsvéti körút. :):)

Norbikának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Jozsónak pedig boldog névnapot!

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Norbikának nagyon boldog szülinapot kívánunk!! :D
Hogy telik az idő!!! :shock: Még csak most született...

Jozsónak utólag boldog névnapot!! :D

Melinda :)
Hát segítségem nem nagyon van most...
Apa szinte csak aludni jár haza - igaz, éjszaka azért segít, Botit általában ő nyugtatja meg, ha megébred.
Anyukám beteg lett, így ő sem tud jönni.
Anyósomék itt vannak a házban, de 4 beteg unoka van jelenleg, osztódni meg ők sem tudnak. :(

Gira :)
Én se vettem eddig komolyan a szövődményeket, merrt sztem eddig nem is volt ilyen gyakori.
De a doki nénink szerint most olyan makacs vírusok repkednek, hogy nagyon megnőtt a szövődmények lehetősége.
Boti tüdőgyulladása is szövődmény volt, pedig az alapbetegsége nem is tűnt súlyosnak. (nem is kapott antibigyót, csak már a tüdőgyulára)
A keresztfiam sem volt nagyon beteg, kétszer kicsit felment a láza - de nem magasra - ezért nem kapott rá antibiotikumot.
Aztán kb 1 hétre rá elkezdett fájni, meg zsibbadni a lába, és nagyon sántított.

Bea :)
Pihizz, és ne izgulj! Ilyenkor már tök normális ez a méhtevékenység, és egyáltalán nem biztos, hogy még szülni fogsz!
Azért már lehet izgulni!! :D

Szilcsi :)
Tuti elég a tejed Lalinak, ne izgulj!
És látod, milyen jól alakult a Ti éjszakátok is!
Noémi is hasonló mennyiségeket eszik, mi ma fogunk méreckedni! :)
Ma kb 1,5- 2 óránként evett, sőt, volt hogy óránként, mert ilyen sűrűn kellett szívni az orrát, és utána csak cicin nyugodott meg.
Sztem az éjszaka sem lesz jobb. :(

Kép
Kép
zituska28

Ja!!

Lali baba és Málnus tündéri aranyos babák!! :D :D

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Szilcsi, jól van, sarkítottam. ;) Csak arra akartam kilyukadni, hogy a szoptatós anyukák szinte mindent megvonnak maguktól, és beszéltünk itt már róla, hogy ez nem feltétlen jó.
Nagyon édes ez a kép Laliról. Hát nálunk is mondta a dokinéni már Peti háromhós korában, hogy jönnek a fogai...ki is értek az elsők erre 7 hónapra! :o

Kármen, Norbit Isten éltesse sokáig!

Niki, a kengururól jut eszembe: mikor intézzük el a visszaadást?

Anett, édes a lányod, tiszta apukája!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, igen sajnos sok mindent meg kell vonni, ami egyesek szerint hülyeség és felesleges, mások szerint még ez is kevés... Azért én napi egy joghurtot vagy kevés margarint, sajtot megeszek tejtermékként, szükségem van rá. Igyekszem változatosan és egészségesen étkezni, bár nekem különösen nehéz a sokféle allergiám miatt... :roll: Azért ha befejeztem a szoptatást, mindenből degeszre fogom magam enni, amire allergiás vagyok és amit most nem ehetek! :wink: Rakott karfiollal kezdem meg egy nagy pohár kólával, utána jöhet az eper és csokihegyek. Csak aztán győzzek majd vakarózni... :lol: :roll: :shock:

Zitus, durvák ezek a szövődmények. Orrszívással vigyázz, dokinénink azt mondta, egy nap 5-6-nál többször nem lehet leszívni, mert az is fokozza a nyáktermelődést. Mondjuk ha ennyire be van dugulva Noncsi orra, nem tehetsz mást... :?

Anett, jó, hogy Málna elfogadja a kajákat, van olyan ismersöm, akinek a gyereke nem fogad el semmit nagyon 8 hónaposan, megszenvednek az etetéssel. Van 7 Libero nyuszim, küldjem?

Bea, drukkolok, hogy még egy hétig ne kelljen befeküdnöd/szülnöd! :wink: Pihi-pihi-pihi!!!

Karmen, boldog szülinapot Norbinak!

Jó éjszakát.

Kép
szilcsi

Köszönjük a dícséreteket!!!Én is imádom, hogy ilyen vigyorgós! :D

Szilcsi!Köszi,küld a nyuszikat! :wink: 6725 Szeged,Majdáni sor 6.
(dr.Kissné Petrezselyem Anett)
Málna is 8 órát alszik éjjel,5kor már kel,és általában egyszer ébred kajálni,tök változó mikor.De nappal 2-3 óránként alszik 1 órát. Szóval én is kivagyok az 5 órás kelésől,főleg mert Málnus előtt rengeteget aludtam,7végén 9-10 óráig is,de ez van,hátha idősebb lesz tovább alszik,bízom benne!

Kármen!66 szavazatunk van,de a legtöbbnek 150 felett,hááát,még nem adtuk fel,vagyis én,Laci már igen!Örülök, hogy tetszett Norbikának a csaj! :D
20140113113746

Anett!

Gyönyörű kislány Málna :) LÁtom te is korán kezded a netezést ;)

Zituska!

Ez tényleg félelmetes akkor így :shock: Akkor erre nincs orvosság... Az orrduguláshoz annyit, hogy ha nem akarsz folyton vegyszert csepegetni, nálunk bejön a sós kamillás (nagyon erős kamillatea) orrmosás. Utálják, de a só kioldja a cuccot, a kamilla meg lelohasztja a duzzanatot. Én sose szívtam nekik porszívós orrszívóval. Van kis kézi "szipák-szipák"-unk, azon már Hajna nevet is, mert csak csikizi. Azt akár álmában is be szoktam vetni ;)

Bea!

Apropó betegségek, jótanácsok ;) Te írtad anno, hogy Gréti Calciumusc-ot kap náthára. Nekünk is van, szeretnék is adni nekik, de fogalmam sincs, hogy milyen adagot. (Az az injekcióba való kiszerelés van nekünk)

Lányok!

Teljesen el vagyok képedve :o Egyáltalán nincs erre tapasztalatom, úgyhogy várom a tapasztalt hozzászólásokat! Képzeljétek, egy dekát se híztam a kezdősúlyomhoz képest :shock: Volt egy idő, kb még egy hónapja is, hogy volt rajtam +2 kg, de tegnap mértem magam, és nincs. Bevallom, elkezdtem aggódni. Hajnával ilyenkor már +6kg-nál tartottam :shock: Az is igaz, hogy nem nagyon van étvágyam sem :roll: Fogalmam sincs, mi lehet. Reggelizek, ebédelek rendesen, még uzsonnázni is szoktam valamicskét, de estére, vacsira már olyan fáradt vagyok, hogy egyedüli vágyam az ágy... De a kiscsajokkal sem ettem sztem többet... és velük mindekettővel 18-18kg-t híztam a terhesség végére.
A babó egyébként jól van, csikizget :lol: A hasam is óriási, csak ez a hízás aggaszt...
Vendég

Jaaa, még egy kérdés!
Itt a Klinikán mennyire vevők a gátvédelemre? Volt valakinek? Vagy valakinek az ismerősének? Vagy hallott valaki valamit erről? Min múlik? Kin múlik? (Rajtam nem az biztos :lol: )
Vendég

Gira: Hú de örülnék ha én nem híztam volna...ezen ne aggódj :) Baba fejlődik, a te tested meg tudja mit csinál...csigavér.
Calcimusc...igen, mi is azt az injekciós kiszerelést szoktuk kapni. Én úgy adom neki, hogy egy pici vízbe beleöntöm az ampulla felét, és megissza...reggel, aztán ugyanígy a maradékot este. Imádja. De Gréti minden ilyen miszmaszt imád, a D vitamint, a cebiont, ha kell a nurofent, panadolt, homeós bogyókat.....nálunk sosem volt gond ezek beadása. Mondjuk hála Istennek ritkán is van rá szükség, meg durva dolgokat nem kapott még...koppkoppkopp.
Gátvédelem...sok tapasztalatom nincs róla...de úgy hallottam mindig, hogy a szülésznőtől függ leginkább, meg tőled, és többedik gyereknél működik.

megyek ctg-re

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Fos éjszakánk volt, Nőci 2 óránként ébredt a takony miatt... :(
4 órakor kidőlt, azóta alszik szegénykém...
De Boti legalább jól aludt.

Muszáj szívnom kétóránként az orrát, mert iszonyúan teli van neki, és nem akarom, hogy a tüdejére menjen.
Én enm diétázok, pár hete, amikor kiütéses lett Noémi arca, akkor kicsit visszavettem a tejfogyasztást, de már elmúlt neki, én újra iszok tejet, és nem jöttek ki a kiütések! Csoki nélkül meg meghalnék... :D :oops:

Nekünk a kézi orrszívó semmit nem ért sajna, pedig szívesebben használnám azt én is. :(
A sós kamillás oldatot ki fogom próbálni, köszi! :)
A szülésznővel beszéld meg a gátvédelmet, ő fogja csinálni! Többedik gyereknél símán lehet gátvédelem! Tőlem a dokim is megkérdezte, hogy akarom-e. Csak én már addigra kipurcantam, úgy éreztem, nem bírok ki még negyedóra-húszpercet sem, amennyivel a gátvédelem miatt továbbtartott volna a szülés. Ezért én már akkor nem akartam, és lett egy pici gátsebem. :oops:
Van egy majdnem teljes üveg gátmasszázs olajom. Nem érdekel?

Calcimuscot lehet náthára adni? Mit csinál az? Lehúzza a nyálkah. duzzanatot? Vagy mit?
Nekünk is van itthon!

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Igen, a duzzanatot húzza le a Calciumusc, én is náthára adom... nálunk is ez a buli megy most :roll:
A masszázsolaj érdekel :) Rékánál is használtam, de már fogalmam sincs, hogy mit meg hogyan :roll:

Bea!

Szorírok a ctg-hez!
Vendég

Gira: Én Zalánnal 14 kilót fogytam a terhesség végére :D Szal no para! Fiút vártam :D :D Lehet te is :) A lányokkal én is híztam (9 és 8 kilót)
És gátvédelemmel szültem meg. Többedik szülésnél megpróbálják :wink: Szülésznő és szülő nő függő!!! De mivel te vérprofi szülő nő vagy, menni fog :wink: Azt jó ha tudod, hogy lényegesen toivább tart a kitolási szak olyankor.....szal azt nem egyszerű kibírni, viszont utólag megéri :D

SzIlcsi: Jók a paraméterei Lalinak :) Látszik a súlyán h nem éhezik :D

Megyünk ma délelőtt a neurológiára Viussal. Kíváncsi vok mi lesz...csinálnak újra eeg-ét..... :roll:

Mennem kell, ma nincs ovi, itthon van mind a 3 és extra hisztisek. Megőrülök :D :lol:

ceniko
Szeged

Akkor elkezdem én is adni Noéminek a Calcimuscot..
A gátmasszázs olajat a 34. héttől lehet használni, asszem 3-4 naponta kell vele maszírozni a gátat, meg szülés közben.
Ha kell, akkor megőrzöm Neked! :wink:

Enikő :)
Én Botival és Noémivel is 16-18 kilót híztam! :wink:
Drukk, hogy minden oké legyen Viussal!

Kép
Kép
zituska28

Enikő!

Várom a híreket Violáról... drukk.
Hajnát én is gátvédelemmel szültem, csak nem tudtam, itt hogy állnak hozzá :) Tényleg megér még akár 20 perc plussz kitolási szakaszt az a tömör gyönyör, hogy nem kaszabolnak össze :lol: Persze Zituskát is megértem, ha nem volt ereje... Rékánál nekem se lett volna... akkor ott, akár császározhattak volna is, csak legyen vége :oops:

Zituska!

Akkor őrizd meg nekem, nemsoká alkalmat kerítünk rá, és lebonyolítjuk az üzletet ;)
Vendég

Sziasztok!

Enikő,majd gyere a hírekkel, kíváncsi vagyok, milyen lesz Viola eredménye. Többi apróság hogy van? Holnap lesz a nagy buli??? :wink: Vagy rosszul rémlik?

Zitus, csatlakozom, nekünk is fos éjszakánk volt megint. :roll: Lali szokás szerint kidőlt 9-kor, de megébredt 11 után, ahogy lefeküdtem, :roll: de visszaaludt magától, aztán ébredt 3-kor, szopiztunk, negyed ötkor tudtam letenni, fél 7-kor megint kelt, akkor apa áthozta közénk, cicit lőttem a szájába és így aludtunk még egy kicsit, én 8-kor keltem, a kicsi fél 10-kor, de azóta egy percet nem aludt, már olyan nyűgös, hogy csal ordítani van ereje, azt is csukott szemmel, de nem tudom elaltatni. :roll:
Én sem vettem porszívós orrszívót, nekem egy bazinagy takarítógépem van, nem mernék azzal szívni neki, elektromosat vettem.

Nekünk a calcimuscot a köhögésre adták.

Gira, gátvédelem szülésznőfüggő, illetve első szülésnél nem csinálnak semmiképpen. Ügyeletes szülésznőnél szülsz majd?

Bea, neked van szülésznőd? Hogy vagy ma?

Kép
szilcsi

sziasztok

Szilcsi, Melinda, Dancsi, Exi,Toncsi, Zituska, Szilde, Gira, Bea küldtem priviket!

Szilcsi: Igen holnap lesz a buli, már vágjuk vissza a centit, napjában 20x megkérdezi hányat kell még aludni addig :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Szilcsi: Nem, nincs szülésznőm...minek csaszihoz?!?!?
A porszívós orrszívó nem a porszívó erejével szív, önmagát beszabályozza, még csak nem is kellemetlen...olyan csiklandós érzés max.
Jól vagyok, köszi, voltam ctg-n, vártam fél órát, jósolgatok, jósolgatok, de messze nem keményedek annyit mint tegnap előtt.
Vérvétel, kenet eredménye rendben.
Kedden megint ctg, délután 2-kor....naná a legrosszabbkor amikor alszik Gréti....

Gira: Én is vettem olyan kézi nyomkodós orrszívót, szerintem semmit nem ér, vagy csak én nem tudom használni :)

Calcimusc: Köhögésre, náthára, allergiás reakcióra, ilyesmikre jó...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Okés, majd egyeztetünk az átadást illetően! :wink:

Sorstárs :( Bár Noémi úgy kiütötte magát az éjszakázással, hogy most csak alszik, alszik. 4 óránként megébred egy kis kajára, olyankor leszívom az orrást is.
Mostmár iszonyú ronda zöld jön az orrából, így kihívtam a doktornőt. Feltételezem, hogy nem ússzuk meg gyógyszer nélkül. :(

Nekünk is van elektromos orrszívónk (Pesztonka) de semmit nem ér. Csak a porszívóssal jön ki a sok trutyi.
Próbáltam szájjal szívóssal is, de azzal se jött ki, csak én fulladtam majdnem meg. :?
Pedig előtte Sterimart fújok be, hogy oldja a trutyit.

Bea :)
Telihold volt, lehet azért görcsölgettél annyira tegnapelőtt.
Sokat gondolok Rátok! :)

Nekem kéne egy kicsit aludnom, de képtelen vagyok nappal aludni. Na meg Boti is ébredezik...így jártam. :?

Kép
Kép
zituska28

Orsi a mai napig kéri neki is szivjam ki porszivóval is az orrát, annyira szereti. Ha nagyon el van dugulva fárasztja hogy erösen kell fujni és van hogy nem is jön ki, ö mindig nevetett közben. Norbi ha meglátja a kezemben már ordit, de kegyetlen vagyok, neki is csinálom, ha kell. Orsi megint taknyos, pedig csak hétfön kezdte az ovit. :(

Köszönjük a köszöntést, tényleg olyan mintha nemrég született volna :D

Enikö! Várom a hireket én is Viusról!! Drukkolok

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!

Nem mindegyik jó... pontosabban nálunk az 5. kísérleti darab vált be :lol: Egy noname gyógyszertári 600 forintos, de igazi gumival igazi vákumot csinál ;) Engem anno elrettentett az unokahúgom példája, aki a meglátta a porszívót döbbenetes hisztirohamot kapott... (az is igaz, hogy ő állandóan beteg volt, és állandóan szívták az orrát, meg azóta már én is tudom, hogy a legtöbb gyereknél nem jelenik meg ez a viselkedés) De akkor ez volt az egyetlen élményem a poszívós orrszívóról, így lemondtam róla. Kerestem az IGAZI kézi orrszívót, míg meg nem találtam :)

Szilcsi!

Igen az ügyeletesnél... egyelőre úgy tűnik... aztán nem tudom hogy parázom hülyére magam addig, és mit találok ki a félelmeimre :oops:
Vendég

hülye vagyok, névnapi köszöntéseket akartam írni, szóval még egyszer köszi mindenkinek :oops:
Vendég

Zituska: Az én naptáram szerint ma van/lesz telihold :)
Sajnálom Noémit :( Neked meg kitartás! (ilyenkor úgy betojok hogy mi lesz ha nálunk lesz egyszer egyik egyszer másik beteg.......pláne ha egyszerre..... :? )

Gira: Jaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: Én a Corában vettem egyet, az se volt több 500 forintnál, nem ír rajta márkát, arra meg nem emlékszem hogy a dobozán mit írt, és van hozzá valami fültisztító, amit nem is tudom hogy kéne használni....
Ezzel be is fejeztem a kísérletezgetést :)
Jobbulást a csajoknak!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, bocs, valahogy azt hittem, neked még nem biztos a császár. :oops:

Én gyógyszertárban vettem orrszívót, Living Lab márkájú, én szeretem, nekem beválik ez a fajta.

Zitus, basszus sajnálom. :( Mikor megy a doktornő hozzátok? Hátha megúsznátok antibigyó nélkül. Én is ezen parázok, egyre többet kell szívni Lali orrát, bár nem vészes, nem sok és nem is színes,de a múltkor is ez volt, hogy egy hétig szenvedtünk, mire igazán kijött rajta. :roll: Boti torka jobban van már?

Hát szégyellem magam, de belefáradtam az altatásba, ma egész nap csak azt próbáltam. :oops: Leszakadnak a kezeim, a derekam, a hátam... Letettem a kiságyába, volt egy kis hiszti, kb fél perces, most belestem és alig van szeme. Hátha elaludna végre.

Melinda, nem telefonáltam végül, de eltettem a számot. A tegnapi mázsálás megnyugtatott, hogy jól csinálom a dolgokat, így egyelőre nem parázok ezen.

Gira, így parázol a 3. gyerekkel is??? :shock: Akkor mi volt az első kettőnél? :lol:

Kéééééééééész vagyok, megint ordít.

Kép
szilcsi

Bea, Enikő: köszi a válaszokat, akkor még korai ezen aggódnom. Más kérdés, hogy idegenekkel nem áll szóba, tehát nem sokra menne a logopédus se vele. :lol:

Timika: jók a képek, pont most láttam a Brendon reklámújságban fotókat ugyanezzel a bödönnel vagy mi ez. :D

szilcsi: ezt az alvásigény-dolgot én se értem. Már hogy hogy nem nagyobb nekik. Dóri tegnap 8-kor aludt el, kelt 2-kor, aztán 5-kor, végleg. (2-3 hete már fél5 előtt nem kelt, most újra ébred éjjel2-3 körül is, ami nem lenne baj, ha aludna mondjuk fél 7-ig…) És ő is kevesebbet alszik, mint a nővére. Nem hinném, hogy a kajában a hiba. :wink:

Mérgező anyatej: a tejbe ezek a mérgek csak úgy kerülhettek, ha az anyukák megették, ahogy mi is megesszük, ez van. És mivel esszük meg: a növényi tápanyagokkal, amit az állatok is esznek, akiket megintcsak megeszünk, vagy a tejükből készült tejtermékeket, illetve a babák a tápszert, és a kör bezárult. És a biokaja se különb, én abban nem hiszek.

Bea: házimunka le van tojva!!! Bár Dóri rá se bajszintott, amikor gyanús fájásokkal még gyorsan nekiálltam a fürdőszoba-takarításnak, mert az volt a legsürgősebb.Beilleszkedés: Marcsi feje szülés előtt pár órával illeszkedett be, egy nappal előtte még szabadon kimozdítható volt. Még nem biztos a császár, nem? :wink:

gira: a fogtéma nálunk is ugyanilyen poén!!! :lol: Dokinéni megtapizza az ínyét, jajj, de duzzadt, nő a foga, hát persze, majd pár hónap múlva, na meg én is tudom, hogy ott fog egyszer kinőni! :lol: A hízáson szerintem ne aggódj, ha a manócska nő, az a lényeg, neked nem muszáj :wink: , az ő tömege meg még nem mérhető a tiédben.

Exdeus: na én az a szoptatós anyuka vagyok, aki nem von meg semmit magától, na jó,majdnem semmit. Mostmár meg már tényleg eszek mindent, már nem gáz a káposzta sem.

zituska: gyors jobbulást! Nehogy te is elkapd!

Karmen: Norbit Isten éltesse!

Orrszívás: nekünk is a porszívós vált be. Én is a Cora-ban vettem olyan kézit, amihez fültisztító is van, de nem sok mindenre jó.

Óvodai beiratás ügyében: mikorra derül ki, hogy felvették –e őket? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Karmen!

Boldog születésnapot Norbikának!!!
Dancsi!
Jozsónak boldog névnapot!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Jajj, cumitémát elfelejtettem! Hátha tud valaki valami okosat mondani. :roll:
Marcsi nagy cumis, mi meg persze szeretnénk, ha már nem lenne az. Tegnap mondtam neki, félig viccből, hogy hétvégén dobjuk be a halaknak a Tiszába a cumikat, és nagyon benne van (meg is lepődtem rajta), azóta is mondja mindenkinek, hogy ezt fogjuk tenni. De én félek egy kicsit, mert ha ilyen módszerhez folyamodunk, akkor annak tényleg véglegesnek kell lenni (nem veszünk újat stb), napközben nem is lenne már gond, kis picsogással megúsznánk pár napig, de éjjel vagy a délutáni alvás közben is ha felébred, cumival alszik vissza, és akkor nincs teljesen magánál ugye, hogy magyarázni lehessen neki, hogy miért nincs cumi. Van valakinek tapasztalata? Belevágjunk, ha már rámondta az áment?

Mondtam neki, hogy ha beledobja, választhat játékot a boltban, erre ő üveggolyókat kért, na, ezt olcsón megússzuk, ha tényleg hajlandó lesz. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

sziasztok

amikor kicsi voltam, az anyáék azt mondták a nagyimnál, hogy a malac is szeretne cumizni és én odaadtam/bedobtam neki a cumim.többet nem is kértem. a tesómét a "csúnyabácsi" vitte el, na, ő még , hónapok múlva is mondta, hogy apa keresse meg a csúnya bácsit és kérje vissza a cumiját :lol: . de újat nem kaptunk.
ez egyszerre volt nálunk, mert csak 11 hó van köztünk. mondjuk bátyám van, így ő később ért :lol:

Bea!
aggódtam miattad, de már látom, hogy jobb.

aztán tegnap ebédből (a belvárosban eszünk, kb 20 perc séta) alig tudtam haza jönni. ma detto, bár egy kicsit jobb volt. a hasam alja kemény volt, meg görcsös végig és időnként (5 percenként?) még szarabb lett, na akkor már menni sem tudtam. az egész 20 perc dupla időbe telt.
eddig tökre bírtam a sétát(ok lassabb voltam, de nem fájt), de most úgy néz ki, hogy egyre kevésbé megy. :cry: . de nem adom fel :wink: , mert nagyon szarul érintene, ha egész nap csak feküdnék. meg legfeljebb megszülünk :D
ja, és én még csak azt sem tudom, hogy ez jósló vagy mi volt. lehet, hogy másoknál ez már tök rég így van. na, mindegy.
holnap reggel haza megyünk anyáékhoz Húsvétolni. szorítsatok, hogy míg vissza nem érünk mégse szüljünk!

beteg és nem alvós babáknak jobbulást és jó szundít!
én sem alszok, de ez nálam nem újdonság.

toncsi

toncsi80

Szilcsi!

:lol: Az első kettőnél nem cidriztem ennyit. Rékával még nem tudtam mi vár rám, és mivel mindig nagyon bízok magamban, hát akkor is azt hittem, hogy aki ordibál a szülésnél, annak nincs akaratereje... márpedig nekem van, így meg se fog kottyanni :) Hát megkottyant :shock: borzalmas élmény volt, még másnap is azt mondtam, hogy én többet nem szülök :lol:
Hajnával készültem a legrosszabbra... legalább olyan rosszra, mint Rékával. Nem féltem, tudtam, hogy iszonyú lesz. Ellenben az valami csodálatos szülés volt :lol:
Így most már van okom azon parázni, hogy nehogy megint az legyen, mint Rékával, mert TUDOM, hogy lehet sokkal jobb is ;)
És sajnos a rossz élményeim pont a Szegedi Klinikához kötődnek, ahol most is kell szülnöm. Ezért vagyok tiszta idegbaj 8)
Vendég

Sziasztok!

Karmen!
Norbinak boldogságos szülinapot kívánunk! :lol:

Dancsi!
Jozsónak (utólag) boldog névnapot!! :lol:

Timika!
Nagyon szépek vagytok a képeken!!! :lol:

Anett!
Málnus egyszerűen bűbájos! :lol:

Enikő!
A múltkor feltett képeidre nem ragáltam! csudaszép gyerekeid vannak! :lol:
Zalán sztem tiszta te! :wink:

Szilcsi!
Lali nagyon édes ahogy bealudt! :lol:
nekünk is van számtalan képünk, amin érdekes pózban alszik baba.

Bea!
Már nagyon izgi!!!!Nem sok van hátra!Drukkolok! :wink:

Cseppek!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz!
Nagyon jól vagyunk, köszönjük!Egyszer összefuthatnánk! :wink:

A következő képpel szeretnénk nektek kellemes húsvétot kívánni!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hali.

Szilcsi, huh, ha ezt mind megeszed, amit írtál, a pocid tuti kiteszi a megtelt táblát! :D

Gira, irigyellek, hogy boldogulsz a kézi szipákával, nekem nem vált be.
Kálcium nálunk 2x1/2 ampulla egyszerűen beleöntöm valamelyik gyógyszeres izébe (amit a folyékony antibiotikumokhoz adnak), és abból kiissza. ;) Ezek szerint Peti hasonlít Bea Grétijére. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! Jelenleg (kozel 10 eve) kulfoldon elek, de Szegeden szulettem es a szivem mindig szegedi volt es lesz. Egy gyonyoru 7 honapos kisfiu buszke anyukaja vagyok....varom jelentkezeseteket szegedi kismamak!

sziasztok
matteo0808

Matteo!
Pontosan hol élsz?Mesélj magatokról.:)

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: