Chris,
húha, tényleg nagyon sűrű hetetek lesz, majd mindig ird meg, hogy mi lesz a következő lépés, és akkor beirom tábliba, jó? Ennyit egyszerre úgysem tudnék beirni, esetleg 2-3 dolgot. Na, igaz is, annyit mondhatsz előre.
Lassan én is csatlakozom a „terhes” kategóriához, már egyre nehezebb, meg már alig birom kivárni, hogy megszülessen, annyira szeretném már a karomban tartani, úgy érzem sosem fog elmúlni ez a 2 hónap!
Gabi,
gratula a babóhoz, és tényleg gyere gyakrabban. A gyomorsavra én is a tejet és a száraz kekszet hallottam olyat, ami nem tabletta, a Rennie-t is szokták ajánlani.
Bibi,
szegény te, és tényleg ahogy Jaimee is irta, ha belegondolunk tényleg fontos a jól ápolt láb. Mi lesz velünk? Nekem sokszor már a zoknihúzás is nehéz, nem hogy körmöt vágni vagy lakkozni...
Olik,
drukk, hogy minden rendben legyen Tüncsivel! Ja, és nagyon aranyos, tényleg szépen növöget!
Jaimee,
tök édi Réka a fülbevalóval! Remélem apa is megnyugodott már!
Gitka,
NST előtt nem mész még uh-ra sem?
Betsy,
a tiétek is szép tappancs!
Nóri,
gratula az időponthoz! Az tényleg szép, augusztus, tökéletes időpont esküvőre is, nászútra is!
Nálunk minden rendben van, az uh-n láttam, hogy szépen gyakorolgatja a légzést, a szivecskéje szépen dobog, sajnos a vérkeringést nem birtuk meghallgatni, mert a doki szerint valaki elállitotta az uh gépet, és nem reagál semmire. Ezért nem kaptam képet sem.
Egyébként még mindig faros, mondta is a doki, hogy ha a 36. hétig nem fordul be, akkor már több mint valószinű, hogy császár (de már most is kezdhetek rá felkészülni), 4 nappal nagyobb a koránál, a súlya 2175 gram, majdnem 1 kg-ot hizott a 28. hét óta, magzatviz normális, a lepény első fokban érett. Egyébként az mit jelent? Ja, és kérdezte, hogy néztük-e már a nemét, mondtam, hogy igen, elvileg kislány, de ha most is látszik, akkor nézze meg mégegyszer, és nagyon ügyes volt a kicsikém, megmutatta, én is szépen láttam a punciját!
Úgyhogy mostmár megeszem a kalapom, ha nem kislány! Több adatot nemtudok, mert mivel el van állitva a gép, igy gyorsan lerendezett, meg el is kezdtem szédülni (a doki szerint a háton fekvéstől), igy abba is hagytuk. Szerintem meg ez a vashiány áll a háttérben, pár napja nem szedem, és már megint szédelgek, most megint kiirta egy hónapig, hogy szedjem, mert a labor értékeim nem változtak semmit sem!
Legközelebb a 36. héten megyek, bár akkor uh-n csak ránézünk, hogy faros-e még, majd a 38. héten lesz megint komolyabb uh!
Na, mostmár befejezem, bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de le vagyok maradva ennek a nagy takaritásnak köszönhetően, de mostmár annak is vége, szerencsére!