Új privát üzeneted érkezett!

Sirki: én meg pont azt gondolom, hogy az nem segít az izmoknak visszamenni, hanem a mozgással, és az edzéssel kell erősíteni, de lehet, hogy rosszul gondolom. Ne haragudj.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sirki: Én nem tudom, hogy van ez...nekem is mindig nagy hasam volt, most mégis olyan lapos, mint ...nem is tudom mikor....sztem a szoptatás leszív. Szóval nem biztos, hogy nem megy majd le a hasad...alakfüggő ez is, az igaz.

Mirci: SZtem is így van.

Bambi: Micsoda gyönyörű pocak!!! :D

Gyabi: Mi volt a bababörzén? Mi szépet vetettek?

Apa megenyhült. Igazán akkor fog, ha látja, hogy Réka a régi. Vigyorog, virgonc és vidám.
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok!

Megjöttünk NST-ről és UH-ról. NST-n minden ok. 26-án ismétlés.
UH-n is minden ok, kivéve, hogy farosok vagyunk még mindig. Doki szerint nincs sok helye forgolódni, így valószínűleg az is marad. Szerintük 37+4 naponak felelünk meg. Lepény G-1, magzatvíz normális. BPD:9,39 HC:34,32 AC:33,32 FL:6,47 cm. Becsült súly: 3094 gr. Szerintük nagyon nagy baba. Én valahogy nem gondolom, hogy olyan nagy lenne. Én is 3700 gr-mal születtem.
És képzeljétek! Olyat láttam, amilyet még Apa sem! Láttam a nuciját! Most már tuti, hogy kislány! :lol: :lol: Eddig egyetlen doki sem tudta megmutatni.
Majd teszek én is fel pocakfotót. Az én pocakom az elején nőtt nagyot, most szerintem nem nőtt.

Lányok!
Csinik a pocakok!

Jaimee!
Nem semmi lehetett ez a fülbevaló ügy. Én is szeretnék mielőbb a kisasszonynak fülbevalót. Szerintem nem éri őket akkora trauma, az Apukák ilyenkor eltúlozzák a dolgot. De ez természetes is. :wink:

Sirkici!
Állítólag a császárosoknak kell haskötőt, vagy leszorítót vagy mit használni. Olyanra gondolsz?
Tényleg aki császárral szült, Olik, Betsy! Használtatok ilyet? Nekem javasolta a védőnő.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

 
 

Sziasztok megjöttem!
Rólunk:
Tegnap délben telefonált a védőnő h akkor ő most jön.Itt volt min. 1órát mindent átbeszéltünk.Nem hozta a kütyüt h megnézzük a szívhangot pedig megígérte.Most is azt mondja majd a 36.héttől lehet hallani.Érdekes h mi sose hallottuk még a babó szívét.
Gondoltam majd ma az uh-n hát ott sem én nem is értem h mindehol ilyen szar gépek vannak.A súlyát elfelejtettem megkérdezni.BPD:85mm,THQ:88mm,Femur:63mm/ez 32hét 4 napnak felel meg.
De a legfontosabb:KISLÁNY!
Én úgy örülök h még,párom azt mondja neki mindegy lesz de mit szólok ha fiú?Mondom mindegy csak már tudjam.De én úgy láttam rajta kicsit csalódott,persze nem mondja de lehet csak idő kell neki.De azért puszilgatja a hasam Very Happy Very Happy
Háromszor nézte meg a doki és a videón is látszik ugyh biztosnak tűnik.
Vendég
 


Jaimee: babakocsival szemeztem, használt Bergon márkájú, kék-drapp kockás, csak sokra tartották. 32.000-ért akarta adni, ami újjonann 39.000 Ft. Így azt mondtuk, hogy az a 7000 Ft megéri a két év garanciát, ami az újhoz járna.


Amúgy ki milyen babakocsit vett? Tudtok segíteni???

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

MIRCI: 12 hetesen nekem sem volt még pocakom! Majd írd meg holnap, hogy mi volt a dupla genetikai szűrésen?
GYABLONKA: Nagyon édesek a Chelsea-s rucik! :lol: És még a cumisüveg is olyan! :wink: Alig van pocakod!
BÍBORLÁNY: Vageszok a farmerrucik, csini lesz benne Bíborka! :lol: A pocakod is formás még mindig! :lol:
GITKA: Gratula a kislányhoz! :lol: Hogy fogják hívni?
SIRKICI: Én nem használtam hasleszorítót, de próbáld ki, hátha beválik. Amit Christell írt, hogy a császárosoknak haskötő.. szerintem Te nem arra gondolsz, az csak a seb miatt kell.
BAMBIKA: Utólag is boldog szülinapot! Nagyon édesek lehetnek a gyerkőceid! Szép formás a pocid, jól fent van még Gergő manó! :wink:
CHRISTELL: A neten is van egy súly, hossz kalkulátor, asszerint már 3269gramm és 44cm Klárika most. Szóval bármikor kibújhat már! Minden készen áll a fogadására? Kórházi csomag be van pakolva? Magzatvíz most rendben volt? Sajnálom, hogy még mindig faros..
NIKI: Merre vagy? :roll:
CHRISSYY: Mekkora volt Martin 5 hósan? Miket csinál már?
HENI: Nagyon édi Alexi, sokat változott! Kevesebb lett a haja :wink: Jó kikapcsolódást Nektek Hévizen, biztos szuper lesz! Mi beadatjuk az agyh.gy.ellenit.
OMNIA: Boldog 4 hónapos szülinapot Dórinak! :lol: Voltatok oltáson?
JAIMEE: Szuper ismét a kép! Nagyon komoly az a fényképező, ami Réka-apának van :lol: Sajnálom, hogy így megviselt benneteket a fülbevaló betétel, de jobb minél előbb túl lenni rajta. 3 hósan mekkora volt Rékuci?
OLIK: Nem lehet, hogy a második gyerkőc nyugisabb, mint az első? :wink: Nekem Peti is csaszis volt, de Bence nyugisabb sokkal. Tényleg, Zozinak van még pelusa?
BARBI: Hahó! Merre vagy? :roll: Nagyon eltűntél!!!
JUDY: Mi újság Veletek? Utólag is nagyon boldog 9.szülinapot kívánok Bazsinak!
RÓLUNK: Ma voltunk a 4 hós szurin. Bence ismét jól viselte, csak amikor beleszúrta a dokinő a tűt, akkor mondott valami olyasmit, hogy „auuu”, utána tovább mosolygott. 7380gramm és 63cm. Hétvégén tartottuk Peti 3.szülinapi buliját, rakok fel pár képet..


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Mirci,
nem haragszom, ne érts félre, és te se haragudj, nem arról van szó, de most őszintén szerinted egy baba mellett van az embernek ideje edzeni? Vagy amikor van, akkor van kedve vagy ereje? Emigy egyetértek, talán a legnagyobb bajom, hogy sosem voltam jó tesiből sem (hiheteten, de nekem az volt a legrosszabb óra), igy az izmaim valószinűleg nem fejlődtek ki rendesen, ezért is ilyen petyhüdt a hasam, meg mindenem, plusz még egy kis genetika is, igy sosem mozogtam eleget, de baba mellett még annyit sem fogok, az biztos! Bár hangsúlyozom, szerintem is a legjobb fogyókúrás módszer a mozgás, de nekem az a legnagyobb kinszenvedés a világon (mármint az edzőtermi)!

Jaimee,
az biztos, hogy alakfüggő, igy mivel drága is, az biztos, hogy majd csak szülés után fogom megvenni, ha meglátom, hogy mennyi maradt rajtam!
Örülök, hogy Réka ugyanolyan vidám, mondtam én, hogy nem lesz semmi gond! :D

Chris,
de jó neked, hogy láttad a nuniját, gratula! Akkor mostmár nagyon nagyon biztos lehetsz benne, hogy kislány! :D
Nemtudom egyre gondolunk-e, ez csak egy bugyi, aminek a teteje magasabb, hogy fedje a hasat, és le tudja szoritani, sajnos a lábakra már nem terjed ki. Legalábbis én eddig csak ilyet találtam!
Akkor mostmár nemsokára szülsz, nem semmi! Ja, és várjuk a pocakfotót!

Gitka,
gratula a kislányhoz! Nevet eldöntöttétek már?

Betsy,
neked nem is volt szükséged semmiféle haskötőre, az biztos! Szerencsés vagy! :D
Nagyon édesek a fiúk! Peti igazi nagyfiú már, és mindketten nagyon macsósak! :D És Bencének milyen szép kék szemei vannak...

Mi holnap megyünk uh-ra, már nagyon várom!
sirkici
 
 


Gyabi,
én nem igazán tudok segiteni babakocsi ügyben, mert mi úgy vettük, hogy amelyik megtetszett!
sirkici
 
 


Tábla:

Kép
sirkici
 
 


Most rohanok, puszi mindenkinek, bocsi, hogy nem reagálok, csak Gyabinak akarok írni babakocsi ügyben.

Először is sztem nem éri meg drágát venni (100-120 felett) mert max 1 évig használod, aztán úgyis veszel esernyőre csukhatót. Ha viszont tömegközlekedni akarsz ez alatt az 1 év alatt, akkor nem úszod meg olcsón, mert a könnyűvázasok mind marha drágák.
Ha sokadik emeleten laktok lift nélkül, ugyanez igaz.

Nekünk Bergon xspr van, téli baba lévén vettem bele mózest is, én szeretem, de nehéz, sok helyet foglal el a csomagtartóban. DE ÉN csak sétálásra, levegőzésre használom, fel nem mernék szállni vele buszra, aluljárót meg sem közelítem, akkora és olyan nehéz...könnyen navigálható, kényelmes a babának és jó meleg kuckó...

Fontos hogy fordítható legyen a "tolókája", és sztem érdemes bolygósat venni. Ugyanis a bolygókerekes is fixálható, tehát egy opcióval több van. Nekem a fixes nem lenne jó, olyanok errefelé a járdák....

Érdemes még a rugózásra figyelni. Ebben a Bergon nem a legcsúcsabb, de oké...

Mi van még? Esővédő, szúnyogháló kell hozzá. És fontos, hogy sok fokozatban legyen dönthető a háttámlája. Ha nem teljesen 100%-ban dönthető az sem baj, mert az csak akkor fontos, amíg nagyon pici, akkor meg ki lehet egyenlíteni az a pár fokot, ami hiányzik a 180 fokhoz....

A mosható huzat sem árt!

Lányok, javítsatok ki, ha valamivel nem értetek egyet, ez csak az én verzióm!!!

Pusza!!!
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok!

Gitka!
Gratulálok a kis nunishoz! :wink: Mi a védőnővel már kb. a 20. héttől hallgattuk a picike szívhangját. Nagyon szuper. Legelőször megkönnyeztem, úgy meghatódtam. Majd NST hallgathatod 30 percig. Legalábbis én hallgattam tegnap. UH-n nekünk sem kapcsolták be, csak kb. 10 másodpercig.

Gyabi!
Nekünk is Bergon Cross babakocsink van, de ez 49.900.- volt. Lehet, hogy a kerekei miatt, mert mi a nagy kerekűt választottuk, és azt mondták ez a legdrágább. De a vidéki utakra nem mertünk másmilyet venni.

Betsy!
Hűha! Én már a 3 kg-tól is megrémültem, nemhogy a 3296gr-tól. Akkor már tényleg elég nagy baba. Itt a doki a magzatvizet normálisnak találta. Csak azt mondta, hogy kevés a helye a babának, ezért nem gondolja, hogy megfordul. Ezeket a kórházi UH-kat mindig másik doki csinálja, nem az én dokim. Ő is azt mondta, hogy ha faros marad ő is császározna, mert nem kockáztathatja a baba és a mama életét egy faros szüléssel. Ez a doki is a "passzív hidat" javasolta. (szóval így hívják, nem kínai fekvésnek). Ezért naponta kétszer 20 percet fekszem a takarón. Hátha megfordul. Állítólag ez a helyzet neki is kényelmetlen, és ezért fordul meg.
Téged Petinél miért császároztak? Bocsi, ha már írtad. :oops:
Igen, bármikor megszülethet Klárika. Nagyjából fel vagyunk készülve az érkezésére. Kórházi csomag összepakolva, baba ruhák kimosva, még nem sikerült mindet kivasalnom, de igyekszem.
Nagyon szép volt Peti tortája. Milyen ízű volt? Gondolom örült neki. Főleg a tüzijátéknak. Azt gondolom Bence is megcsodálta. :lol: Tündériek ezek a fiúk. Tök jó, hogy Bence mindig ilyen mosolygós.

Sirkici!
Én nem arra gondoltam, amire Te, hanem amit Betsy írt. A haskötőre, ami a császárosoknak a seb miatt kell.
Drukkolok a holnapi UH miatt.
Nekünk sűrű lesz a hetünk. Sőt a hónapunk is. 25. védőnő, 26, NST, 04.01. védőnő, 04.03. NST+doki, 04.08. védőnő, 04.10. NST, 04.15. védőnő, 04.17. NST.
Szerintük még ekkor is egyben leszek. Legalábbis még 17-re is adtak időpontot. Lehet, hogy igazuk van, mert tényleg jól vagyok, csak olyan, mintha a bukósisakot dugtam volna a pólóm alá, és emiatt nehéz moszogni, de ezt leszámítva fittnek érzem magam. :lol: Ti hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Bambika, utólag is boldog szülinapot!
Heni, neked meg utólag is boldog névnapot!

Voltunk tegnap UH-n. 5mm a babó.20mm a petezsák. És volt szívhang!!!! Olyan jó volt hallani.
Viszont én tegnap feküdtem egész nap. Hánytam és fájt a vesém. Mára elmúlt.
Tudtok valamit arról, hogy mit lehet bevenni, ma sok a savad? Vagy hányingerre? Reggel nem is annyira durva, de este... 2 napja öklendezek reggel meg este. De legalább megkönyebbülök.

Nagyon klasszak a pocakfotók!!!!

Milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetni a kötelezőkön felül?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Jaimee, én ezt sem tudtam, hogy a védőnők lyukasztják a fület? :shock: Azért ez a 7-8-as erősség nem semmi lehetett, de hát azt szokták mondani, a szépségért szenvedni kell, mi nők már csak tudjuk.... :lol:

Apropó epilálás meg ilyenek, hát nem bíííííírom, már a lábkörmeimet sem érem el lakkozni :lol: :lol:

Bambika: szép nagy a pocakod már!

Chris: háááát, hihetetlen látvány tényleg puncit látni, nekem még a könnyeim is kicsordultak!

Gitka: Neked is gratula a kislányhoz!!!

Babakocsi vásár még nekünk is hátravan, szerintem megnézem élőben és döntök...két jelöltem van.

Sirkici: de jóóóó, holnap láthatod megint a picit!

Gabi: gratula a szívhanghoz!!!Képet nem kaptál?
Vendég
 


Te Gabi, ez nem csak az a hagyományos koraterhességi hányás/hányinger volt? A gyomorsavas állítólag az utolsó trimben van, én Renniet eszek rá-kevesebb, Salvus vízet több sikerrel...de én is végigrókáztam az első 3 hónapot, kekszet kell enni felkelés előtt, MagneB6-ot szedni-bár ezek nem segítettek sokat, vagy ki tudja, mi lett volna velem enélkül? :lol: Azt mondják, erős terhességet jelent a sok hányás, úgyhogy kitartás!
Vendég
 


Itt a képem: Kép

Kép
Kép
gabi82
 
 



Sziasztok!!!

Jaimee: Hát igen fura szokás, hogy a mami nem lehetett együtt a babájával :? Én sztem betörtem volna az ajtót :wink: :lol: Apuci megnyugszik, nálunk épp ezért nem vittem magammal 8)
A vérzéssel kapcsán: szedsz fogamzásgátlót? Zozival 6 héttől szedtem és már 8 héttől megjött, aztán két hét múlva megint és el sem állt majdnem 1 hónapig. Így abbahagytam a tablit és minden ok lett. Cerazette volt az.( sztem ez az egyetlen van szopi alatt :roll: )

Betsy: Nagyon szép a torta!!! Lehet, hogy alapból nyugis a Tüncsike, ez nagyon jó :wink: [color=indigo]

Tündikével voltunk dokinál, mert vettem észre, hogy mindig "kifli" formájú a tartása, általában csak a jobb oldalra néz és ellenkezik, ha fordítom :? Kaptunk beutalót április 2.-ra. Az egész amúgy szuri után kezdődött.


Most nem nagyon olvasok vissza, csak a képeket néztem, nagyon jók!!! Az összes!!!

Puszi, majd jövök.



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Dobok fotót, még mindig kapkodok ide-oda... :?
Kép

Kép
jaimee1
 
 



Jaimee: nagyon édi!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Én is teszek egyet, ez a legfrissebb :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Köszönöm a babakocsis tanácsokat, én a Bergont nézegettem, csak nem tudtam dönteni a textilmózes és a hordozó között. Mindenképpen bolygókerekeset szeretnék, azt nem tudnám megmondani, hogy miért, de ez jön be.

Nagyon szép RÉKA és TÜNDE baba is, kész hölgyek mind a ketten.

BENCE pedig egyenesen kész legény!!!!!

Gabi: gratula a szívhanghoz!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!
A neve Anna lesz.Köszi a gratokat!
Sirkici nekünk már csak NST lesz ugyh a táblába nem tudom mit írj.
Fix.b. aranyosak a gyerköcök de ha nem haragszol nekem a torta jobb ízűnek tűnik ugyh nálam az került első helyre,de nézd el nekem még kívánós vagyok! :D :D :D De viccet félretéve remélem a mi picink is ilyen mosolygós lesz mint a te Bencéd.A nagyfiú meg irtó elegáns ha nem lennék férjnél elkérném a számát.... :D :D :D
gabi82 gratulálok!Írígyellek de csak azért mert én már nagyon terhes vagyok már most jobb lenne kettőben és még van 2 hónap.Ja nekem csak hányinger volt de erős én B6-ot szedtem rá és bevált most savval kínlódok arra felváltva tej,háztartási kex,főtt krumpli és Rennie de már semmi sem segít.
Jaimee és Olik nagyon baba a két kiscsaj!Annyira örülök most h már tudom nekünk is nemsoká itt lesz a baba.Remélem összehaverkodnak majd ha az anyjuk is így "összejárnak".Aztán pár év és Réka,Tündi és Anna majd ittfognak minket kidumálni :D :D :D
Nekünk még nincs babakocsi de áprilisban ha kapunk pénzt veszünk már vmilyet mert eddig nem is nagyon láttunk olyat ami jó is és olcsó is.
Vendég
 


Betsy: Micsoda mosolygós legényke ez a Bence! :D A szunyókálós nagyon jó kép! Gyönyörű volt a torta, Peti pedig igazi nagyfiú már.
Apa hobbifotós, imád fotózni.
Réka méretei 3 hónaposan: 5740 g, 61 cm. Lassan kinövi a 62-es cuccokat! :shock: :shock:

Christell: Hát jó nagy buksija van. Nem a súly a lényeg, hanem a fej és a mellkas átmérő.

Gitka: NST-n hallod még eleget a szívhangot, előtte én is csak 1x hallottam. Gratula a puncishoz! :D Nagylabor sem lesz már? :shock: :shock:

Olik: Mekkora most Tünci? Nekem olyan naagynak tűnik. Klassz az a kis gatyó! :D És a doki nem mondott semmit?? Szuri után kezdődött? :shock: :shock: Réka is hajlamos jobbra nézni, de ez már oldódik nála. Folyton a bal oldalára fektettük, tornáztatjuk...Remélem, minden rendben lesz nálatok.

Á, nem szedek fogigátlót. Nálam ez a piri dolog magától van így. :? :? :? :?

Gabi: Gratulálok a Picurhoz mégegyszer. Gyere gyakrabban! :)
Nekem is este volt hányingerem. Illetve akkor volt a mélypont..... :? :? :? :? Szörnyű volt. :? :? :? :? :? :?
És igen, a hányinger erős terhességet jelent.

Sirki: Jelentkezz majd, mi volt UH-n! :wink:

Gyabi: Én a hordozót venném!

Bíbi: Hallanád a 10es erősségűt. Húúúú.... :D
Szegény Bíbi, nem éri el a lábkörmeit! :D :D Én megoldottam valahogy... A szülőágyon fontos lesz a lábad. Mindenki azt fogja nézni. :lol: Beöntés után a vajúdóba nekem eszembe jutott, hogy előző este nem krémeztem be a lábfejem, sarkam. :oops: Gyorsan pótoltam. Kapkodtam, mint az őrült. :lol: Mi fontosabb van, mint egy jólápolt lábi a szülőszobán?

Mirci, Nóri: Nektek pusszantás!

Na megyek, kipurcantam ma....
jaimee1
 
 


CHRSITELL: Nyugi, aznap, amikor szültem, nekem is 3200grammra becsülte Bence súlyát a gép, és csak 3000gramm lett. Szerintem, ha a 40.hétig kihúzod, akkor kb. 3800gramm lesz Klárika. Peti azért volt csaszis, mert 42.héten kétszer is megindították, zselé, oxitocin, méhpuhító, dokirásegítés, mégse nyílt a méhszáj.. Peti tortája háromféle ízű volt (csoki, mogyoró, eper)
GABI: Gratula a szívhangoz, és a kis pöttyhöz :lol:
JAIMEE: Fülbevalóval is nagyon édes Réka! :lol: Mi volt tegnap a nagy kapkodás oka?
OLIK: Szerintem is nagyon nagy Tündi! És nagyon szép kislány! :lol: A Cerazette-t mindenki szidja, nekem egyik barátnőm közben lett terhes, én sem szedek semmit, míg van tejcsi..

Két kép (a tappancsos nem olyan szép, mint Réka-tappancsos képe, de igyekeztem..)


Kép
Kép
Vendég
 


Betsy: nagyon szépek a képek, meg az előzőek is, csak azt elfelejtettem már írni :lol:

Gabi: Istenem, nagyon édes a kis maszatod...miből lesz a cserebogár, még most volt, hogy én is ilyeneket mutogattam...

Jaimee: én is pont ilyen fülbevalót tartogatok a kis Bíbinek, mint amilyen Réka babáé-asszem :lol:
Végre egy igazi nő, aki szintén átérzi, marhára nem mindegy, milyen állapotú lábakkal lépünk be a szülőszobába :lol: :lol: :lol:

Olik: Tünde baba is gyönyörű, és hűűű, de komoly kis hölgy!
Vendég
 


Bíbi: :D :D :D :D

Betsy: Dehogynem!

:D
jaimee1
 
 


Csajok!
Itt esik a hó!!!! De még milyen nagy pelyhekben! (Nógrád megye)
Vendég
 


Jaimee:a lányodat imádom!Szétgyömöszölném a pofiját.... 8) :wink:
És ez a lábkenős sztori...nem is te lettél volna! :lol:
Vendég
 


Betsy: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Szólni kellene a Jóistennek, hogy Húsvét lesz, nem karácsony...

Nóri: Gratula a dátumhoz!!!!!!!Kérek majd egy szelet tortát! :D
08.01....Tökéletes időpont! :D
jaimee1
 
 


Jaimee:köszi!Hááát, nem baj, ha nem küldök?De van rá okom...ugyanis nem lesz lagzi, mert ki nem állhatjuk! :oops: 8)
/mi vagyunk a rendezvényszervezők rémálma/
Az időpont szerintem is tökéletes! :wink:
Vendég
 


Nóri: :shock: Akkor mi a program? Templomi sem lesz?
jaimee1
 
 


Nem, semmi ilyesmi.Nem vagyunk hívők, én megkeresztelve sem vagyok és nekem kissé álszentnek tűnne...meg hideg is van ott bent! :D
Polgári esküvőnk lesz, /és egy fotózás persze.../ a legszűkebben.(kb 10 fő)És úgy tervezzük, hogy másnap vagy még aznap elutazunk!
Igazából azt szeretnénk, ha ez kettőnkről szólna és nem arról, hogy megfeleljünk másoknak.Biztos jó dolog a lagzi, de mi például nem szeretünk táncolni, és abból a nem kevés pénzből pedig mi inkább elutazunk jóóó messzire. Nekünk az sokkal fontosabb.:wink:
Vendég
 


Nóri: Nekünk is dettó ilyen lesz plusz templomi. Meg kell majd két bot, mert akkora olyan vének leszünk, hogy magunk el sem találunk az oltárig. :D Majd Réka soksok gyereke támogat minket. Nászút körvonalazódik már?
jaimee1
 
 


:lol: :lol: :lol:
Igen, bár még nincs lefoglalva, de a cél Portugália, Madeira szigete.
Vendég
 


Óh....................................de szupi lesz nektek, aszta!!! :D
jaimee1
 
 


..............= küzdelem az irigységgel. Hasztalan. :lol:
jaimee1
 
 


Biza, szupi lesz!És onnan tuti hármasban jövünk haza!Hacsak nem hármasban utazunk! :wink:
Vendég
 


Chris,
húha, tényleg nagyon sűrű hetetek lesz, majd mindig ird meg, hogy mi lesz a következő lépés, és akkor beirom tábliba, jó? Ennyit egyszerre úgysem tudnék beirni, esetleg 2-3 dolgot. Na, igaz is, annyit mondhatsz előre.
Lassan én is csatlakozom a „terhes” kategóriához, már egyre nehezebb, meg már alig birom kivárni, hogy megszülessen, annyira szeretném már a karomban tartani, úgy érzem sosem fog elmúlni ez a 2 hónap!

Gabi,
gratula a babóhoz, és tényleg gyere gyakrabban. A gyomorsavra én is a tejet és a száraz kekszet hallottam olyat, ami nem tabletta, a Rennie-t is szokták ajánlani.

Bibi,
szegény te, és tényleg ahogy Jaimee is irta, ha belegondolunk tényleg fontos a jól ápolt láb. Mi lesz velünk? Nekem sokszor már a zoknihúzás is nehéz, nem hogy körmöt vágni vagy lakkozni... :)

Olik,
drukk, hogy minden rendben legyen Tüncsivel! Ja, és nagyon aranyos, tényleg szépen növöget! :D

Jaimee,
tök édi Réka a fülbevalóval! Remélem apa is megnyugodott már! :D

Gitka,
NST előtt nem mész még uh-ra sem?

Betsy,
a tiétek is szép tappancs! :D

Nóri,
gratula az időponthoz! Az tényleg szép, augusztus, tökéletes időpont esküvőre is, nászútra is! :D

Nálunk minden rendben van, az uh-n láttam, hogy szépen gyakorolgatja a légzést, a szivecskéje szépen dobog, sajnos a vérkeringést nem birtuk meghallgatni, mert a doki szerint valaki elállitotta az uh gépet, és nem reagál semmire. Ezért nem kaptam képet sem. :? Egyébként még mindig faros, mondta is a doki, hogy ha a 36. hétig nem fordul be, akkor már több mint valószinű, hogy császár (de már most is kezdhetek rá felkészülni), 4 nappal nagyobb a koránál, a súlya 2175 gram, majdnem 1 kg-ot hizott a 28. hét óta, magzatviz normális, a lepény első fokban érett. Egyébként az mit jelent? Ja, és kérdezte, hogy néztük-e már a nemét, mondtam, hogy igen, elvileg kislány, de ha most is látszik, akkor nézze meg mégegyszer, és nagyon ügyes volt a kicsikém, megmutatta, én is szépen láttam a punciját! :lol: Úgyhogy mostmár megeszem a kalapom, ha nem kislány! Több adatot nemtudok, mert mivel el van állitva a gép, igy gyorsan lerendezett, meg el is kezdtem szédülni (a doki szerint a háton fekvéstől), igy abba is hagytuk. Szerintem meg ez a vashiány áll a háttérben, pár napja nem szedem, és már megint szédelgek, most megint kiirta egy hónapig, hogy szedjem, mert a labor értékeim nem változtak semmit sem! :? Legközelebb a 36. héten megyek, bár akkor uh-n csak ránézünk, hogy faros-e még, majd a 38. héten lesz megint komolyabb uh!

Na, mostmár befejezem, bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de le vagyok maradva ennek a nagy takaritásnak köszönhetően, de mostmár annak is vége, szerencsére!
sirkici
 
 


Kép

Valakinek valami berinivaló???
sirkici
 
 


Nekem beírhatod márc.31-re a cukorterhelést!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok Csajok,

Besty: Annyira édesek a srácaid, kész férfi mindkettő, és micsoda gyönyörű szemeik vannak!

Sirki: hát remélem, hogy beválik majd neked a haskötő. Adok majd a táblába új képet bébibabóról, mert tegnap a dupla genetikán kaptam egy csomót. Hétvégén beszkenneltetem. Örülök, hogy minden rendben van a babával!

Gabi: gratulálok a babához, és a szívhanghoz. Szerintem a rosszulléted tipikus koraterhességi tünet, úgyhogy ne aggódj. Próbálj meg sokszor keveset enni.

Jaimee: Réka zabálni való, édes nagyon bírom a kiscsajt :wink: és ez a punk frizura külön jó :D a fülbevaló is tutkó

Olik: Tündi baba is már kész hölgyemény

Csajok, igenis fontos, hogy mindíg ápoltak, és szépek legyünk. Elég mókás Jaimee sztorija, de akkor is.....

Na szóval tegnap voltam dupla genetikán, mindent rendben találtak, tök jók az eredményeim. Azt az alaposságot és szakértelmet amit az Istenhegyi klilinkán tapasztaltam, nem mondom, le a kalappal előttük. Holnap megyek a normál nődokimhoz, de sok újat már nem fog tudni mondani.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sziasztok!

Fix.b:
Nem tüntünk el, megvagyunk, csak betegeskedek én is meg a férjem is, ezért nem nagyon jövök.
Nekem Dominik úgy 4 hónapos kora óta forog hasra, meg vissza, és 3 hónaposan húzta fel magát ülésből állásba.
Most már egy hónapja lépeget is ügyesen.Mostanába már négykézláb próbálkozik kicsit rugni magán, már lassan szerintem kúszni mászni fog.
Így sem lehet már sehol sem egyedűl hagyni, mert folyton ide- oda forog...
Neked mit csinál már Bencus???
Bevallom nekem ő kedvencem itt. :oops:
Persze a többi baba is nagyon szép!!!

Rakok én is pár képet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Mirci: Írjál már még erről az Istenhegyiről, lécci, lehet privi is. Minden érdekel! :wink: Köszi!

Sirki: A lepényed szupi állapotban van, azt jelenti. :wink: Befordulhat még simán, nyugi! :wink:

Nóri: Úgy legyen!
jaimee1
 
 


Gyabi,
beritalak!

Mirci,
gratula a jó eredményhez, örülök, hogy minden rendben volt a genetikán, ez már fél siker! :D És várom a képet!

Niki,
gyógyuljatok! És nagyon szép képek, irtó macsós Dominik is! :D

Jaimee,
hah, az akkor nagyon jó! Akkor utána a 2es meg a 3as, amikor már úgymond "romlik" és közeledik a szülés? Vagy hülyeségeket beszélek? Hát igaz, befordulhat még, de ha műküdnek a megérzéseim, akkor csaszi lesz belőle. :? Nem igazán szeretném, engem az altatás zavar a legjobban, de ha úgy kell legyen, akkor úgy lesz, ez van!
sirkici
 
 


Sziasztok!

Szupik a képek a babákról és a pocikról is egytől egyig!

Betsy! 6680gramm volt hófordulója előtt pár nappal. Hosszát nem mérték. Martin 2 hónapos kora óta felhúzza magát ülésbe, majd kinyomja magát állásba. 4 hónapos kora óta forog oda-vissza. egyszer már ledobta magát az ágyról, de leért a lába, így csak eldőlt és megijedt. Sokat van hason, kaja után is rögtön hasra vágja magát, aztán kibukja a tejcit. Próbálkozik arrébb kúszni, csak nem bírja el a fenekét, de nem lehet már egyedül hagyni. Nagyon sokat gagyorászik, már szólni se kell neki, hogy mondjad, mert megteszi magától és szinte mindenkire mosolyog. Hanyatt fekve emeli a fejét, hogy fel akar ülni. Apa szokta, hogy lefogja a lábát, és egy kézzel alig fogva felhúzza magát. Ilyenkor nagyon happy, egyfolytában vigyorog. Fürdéskor is be nemm áll a szája meg dobálja magát, csupa víz minden. Hihetetlenül mozgékony, egy perc nyugta sincs, még evés közben is rúgdos, karmol, csíp meg ilyenek.
Szép nagy súlya van Bencének és nagyon cukik a fiaid, büszke lehetsz rájuk!

Bocsi, egy kicsit hosszúra sikeredett!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


Sirki: Altatnának csaszival? :shock: Errefelé csak ha nem hat az érzéstelenítő...elvileg. Van aki egyes lepénnyel szül, másnak korán hármasba fordul. Neked ezzel nem lesz gondod, az bizti.

Mirci: De érzéketlen vagyok, ne haragudj, gratula a jó eredményekhez!!!! Mindig kapkodok, bocsi.... :oops:
jaimee1
 
 


Jaimee,
igen, eddig nekem minden császáros azt mondta, hogy altatták, úgyhogy, sajnos igen. És abban az a legroszabb, hogy nem láthatom rögtön a várva várt babámat... :( Na, de ha igy kell, hogy legyen, akkor elfogadom, csak egy kicsit nehéz lesz!

Nagyon szépen süt a nap, már igy korán reggel is, ez legalább sok sok pozitiv energiát ad. Én már nagyon várom az igazi tavaszt, elegem van már a depis hangulatú télből, jót tenne már egy kis napfény! 8) :lol:
sirkici
 
 


Jaimee: részleteket a www.gendiagnosztika.hu oldalon olvashatsz

Én Down-szűrésen voltam, azon belül is a kombinált teszten ami egy genetikai uh-ból és egy vérvételből áll. Nem csak a down-kórt szűri hanem a leggyakoribb kromoszóma rendellenességeket is.

Saját tapasztalatom, hogy nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, és a doki nagyon alapos. Profi uh gépeik vannak.

Kép
Kép
mirci74
 
 


MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTOT!!!!

Kép
Kép
Vendég
 


[color=darkred]KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK[/color]

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
sirkici
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?