Na, hali! Életjel!
Úgy látom, a héten sokunknál beütött a krach!
Jolka! Remélem, azért minden rendben lesz.
Hajni! Hogy vagy????????
Mogyo! Örülök, hogy nincs nagyobb baj!!! Ilyen "balesetek" sajnos lesznek, nem lehet elkerülni őket.
Gabci! De jó, hogy tudtál kicsit csavarogni! Akkor most már oda merted bízni Ádit anyósra!
Prücsi! Ábel nagyon cuki a képeken! Síkfőkúton én is voltam, még úttörő táborban!!
És Benedeknek puszi névnapja alkalmából!
Gömbi! Jó volt Borcsit is látni a képeken!
Macsek! Vilkó is helyes kiskrapek a miskolci képeken!
Andi! De jó, hogy haladnak az ikrek a hozzátápiban (is)! Ez a köles engem is érdekel. És jövő pénteken lesz a nagy nap, hogy mi is elkezdünk kóstolgatni Botikával. Réka már számon tartja, hogy melyik a Boti kanala és kistányérja! Cuki.
Móni, Kati, Prücsi! (és még aki elutazik az ünnepre) Jó utat!
Timi! Ti jobban vagytok??????
Én végül a szájsebészeten kötöttem ki, antibiotikumot kapok, meg kell várni, míg lemegy a hatalmas dagadás az arcomról és elmúlik a szájzáram (hogy ez milyen sz@r, alig bírok enni is), és jövő héten kiműtik a fogamat. Már nem félek, csak legyek túl rajta. Fájni sem fáj már annyira, mert kezelgetik ilyen gyógyszeres csíkokkal, emiatt persze az ünnepek alatt is mehetek az ügyeletre, mert minden nap újat kell berakni. No, mindegy, ez nekünk elég gáz, mert nálunk az ünnep az húzós, de már kértem segítséget, mert 3 gyerekkel a nyakamon képtelenség fogorvoshoz járni...A férjemnek meg persze most jön a java, és mára ő is elkapta ezt a vírusos izét, falfehéren ment temetni...Ja, és úgy nézek ki, mint akinek behúztak volna, mert az arcom nem elég, hogy fel van dagadva, hanem be is kékült és sárgult, nem is értem, hogyan. Gyerekek amúgy jobban, Levi köhög még, de már nem vészes, Boti kicsit taknyol, de jókedvű, mint mindig, Réka szája alatt viszont elég csúnya lett egy pötty, hiába, egy 3 évesnek nehéz megmagyarázni, hogy ne piszkálja...Szerintem látszani fog a helye, de mindegy.
Móni! És röntgenezni nem lehet szoptatósan? Ez gáz! Nekem most 2-szer is csináltak a fogaimról, pedig mondtam, hogy szoptatok, és senki nem mondta! És amikor Botinak röntgenezték a csípőjét, akkor is én fogtam, igaz hogy rám raktak egy nagy védőmellényt. No, "röviden" ennyi! Nem kívánom ezt a hetet senkinek: 3 beteg gyerek + én 3 az ünnepek, amire persze nem volt időm készülni, de nagyon rendesek itt az meberek, már kaptunk egy csomó kaját, mert kiderült, hogy itt küszködünk. Tényleg állati rendesek, jószívűek a nyírségi emberkék!
No, megyek! Mindenkinek szép ünnepet! Csak ez a fránya idő lehetne jobb is! De azért aki tud, az pihenjen! Majd jövök, ha tudok! Pá!