Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Kat!
Csak most olvastam a hsz-t Matyikával kapcsolatban, szuper!!! :lol: :lol:
Anett: jobbulást Nektek. Nemsokára jön a tejserkentő tea... Ha még nem felejtetted el... :oops: Kell még azért?
Andi: :roll: nono! Ha mást nem, hát írd meg, h mizu, ha majd nem leszel fáradt, Megnéztem a friss képeket. Petra nagyon ügyi!!! Csípem a csajt! Jófej, bírja a horrort :lol: :lol: És persze Huba is. :lol: Juteszembe, ki az "idősebb"?
Móni: Hát ez a Janka, nagy forma :lol: Irtó cuki. Fekete haja lesz szted? Az nagyon izgi!

KépKép
1macsek

Gömbi: nagyon édi Borcsi, és a neve is még mindig nagyon szép! Milyen viccesen lalszik :lol:
Jutta: jobb sztem befeküdni, bár elég szarul hangzik, de minket a múltkor kb 2 perc után kihajítottak a neurológiáról, miután két órát vártunk (pedig volt időpontunk) szóval inkább egy alapos kivizsgálás. De nagyon sajnálom! Remélem majd a végére járnak! Meg csak annyit tudok írni, h kitartás!
Kikuka: nagyon édik a lyányok! Habosbabos rózsaszín minden? :lol: Cuki lehet! Ez a hozzátápi micsoda pamacsolással jár!!! És te merre laksz a 8. ker-ben?
Nektek is nyúlkál kaja közben a gyermek a szájába? Nálunk most már minden almás!!!
Prücsi: te meddig alszol az éjjeli hsz után? És hogy bírod? És jól emlékszem, h a múltkor voltál fodrásznál? Lett vmi új?
Kiri mikor jön vissza a túráról?

Ja, és csak a fotón láttam utólag, h hogy néz Rám Vilkó, miközben hintáztatom. Azt láttam, h nem jött be neki, de ilyen nézést, h "micsinálszvelemmamaaaa?", ez cuki. Van még sok sapeszunk, sztem olyan jól áll neki :lol: Találtam egy irtó jó turit a Váci úton, most majdnem minden szerkója onnan van.

Megyek én is főzni! Itt a nővérem, meg az egyes számú unokaöcsém, szóval még kevesebbet jövök! Mindenkinek szép húsvétot!!! Meg napsütéses időt! A rosszidő is monnyonle!!!!

KépKép
1macsek

Macsek, nem, nem felejtettem el, azóta is várom... :lol: Júniusig még tervbe van véve az anyatejezés.

Kép
waterlilly

Macsek!!!!!!! nyúlkál a kajába? az nem kifejezés.... A szájába, meg a kanalat is el akarja venni, meg a kistálat is ki akarja borítani.. meg ilyenek. szerintem a kép magáért beszél, milyen kis kultúrált módon eszik, de dolgozunk rajta... :wink: Én a füvészkert lakóparkban lakom, ami (milyen érdekes) a füvészkerttel pont szemben van. Nem tom mond e valamit: Baross utca, Illés utca, na pont ott. Egyébként Vilkó nagyon tetszik ám nekünk Vivi se álta meg sikítozás nélkül mikor Vilkó feltűnt a képernyőn. :lol: De még nem döntött, mert Ábel és Ádi is esélyesek. 8)

kikuka

Sziasztok!
Megint csak kép nézegetésre van időm. :(

Móni!
Fantasztikusak. Nagyon tetszik Janka.

Bocsi csajok nagyon szeretnék írni, de inkább a lelkivilágom legyen rendbe most egyelőre. Tehát inkább rend itthon, akkor nekem is könnyebb.

Voltam ma a kórházban, megejetettük a vizsgálatokat.
Szerencsére egy nagoyn kedves ismerősöm ajánlott egy dokinénit, aki a-z-ig, tettől-talpig megvizsgált. Mindenféle vizsgálatra elküldött. RÉszben meg vannak az eredmények. A többi jövőhéten. Tehát a pajzsmirigy a ludas, ami egyelőre tünet, hogy hatalmas a nyakam töve, így inkább kivizsgáltattom, minthogy késő legyen. Tiszta zizi vagyok...Úgy látszik sok az itthon öltött idő, más dolgom sincs mint agyalni, és sötét dolgokra gondolni. Ez van, lassan itt a tavasz, és jobb lesz minden. Egyelőre megmaradok. :)

Köszönöm az érdeklődést, jól esett. :)

A fiúk jól vannak, Ákos négykézláb rugózik, és halad hátrafelé. :)
Ja é kinézte a sznkból a húsilevest, így kapott. Nagyon bejön neki. Mindig az kell neki ami nálunk van. Ígí Ő is nagy kanlal eszik.Na ne nagy evésre gondoljatok. Max 2 nagy kanál husilé.

Sziaasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, a pajzsmiriggyel azért nem járnak együtt sötét gondolatok! csak optimistán. :D várjuk a publikus híreket vagy gmailre a nem publikusakat. megy a vudu ++++++

miből gondoljátok, h rossz kedvem van? csak fáradt vagyok. Petrának újab fog készülődhet, mert beindult a nyálzás ezerrel (Huba is húzza a csíkot maga után, azaz előtt, mert ő is tolat), és ismét sikítozik. a kakilás is nehezen megy, így kissé hangulatgyerekeink vannak manapság. mennyi még a fogzás? vagy két év? azt féllábon is :? ;)

Vilkó tényleg hapsis már!

na, szieszta van talán, megyek én is. hátha jutna egy extra fél óra.
és csatlakozom Jolkához. a rendtől vhogy én is rendben vagyok, ez viszont kissé időigényes, és nem babanet-kompatibilis, sajna (?). szóval ezért is vagyok kevesebbet. de olvasni próbálok.
és köszi a képdicséreteket.
na, tényleg :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Na, csak bekukkantok, hátha most nem száll el az irományom.

Timi, én tudok nélkülözni Liberos nyuszit. mennyi kell? Hová küldjem? Írj privit.

Kati, Noszvaj? Ott volt az esküvőnk (no nem a kastélyban, mert az nem tetszett, de nagyon szupi volt.) És a férjemmel azt mondtuk, hogy nyugdíjas korunkra ott szeretnénk egy házat. Akkor szomszédok leszünk?: :wink:

Móni, már ln sem tudom mikor ittam fincsi bort... valamikor az első terhességem előtt? Vagy a kettő között is? Nem tudom.
Anno dolgoztam is boros cégnél 8)

Macsek, frizura lett akkor, de azóta már megint kéne. Merthát hullik ezerrel, így nem lehet belőle tökéleteset alkotni.
Éjszakát bírom. Ma pl fél 8-kor keltem. Ábel meg 3/4 8-kor.
Hol van ez a turi pontosan?

Kikuka, Ábel még facér, egyelőre ő is nézelődik. Majd megmutatom neki a felhoztatalt 8)

Gömbi, integessünk akkor! Zsóry tényleg büdi, de gyerekkoromban sokat voltam ott, körmedence, hullámfürdő, meg mákos palacsinta...régi szép idők! :roll:

jaj, de vasalnom kéne! Megyek is, rugdosson már valaki!

Szép hétvégét! Meg nyulászást!

KépKép
KépKép
prücsi

na, mivel Huba felsírt a legszebb sziesztámból (így muszáj volt kalácsot ennem :oops: iszonyú megint mennyit zabálok), leírom, h holnap kezdjük a kölespép-kajálást. bioköles cucc, barátné ajánlásával (olyasmi funkciót tölthet ez be sztem, mint a tejbegríz). nncs benne glutén, se tej, semmiféle allergizáló dolog, az egész tavaszi topik ezt ette :D lehet bele gyümölcsöt keverni. én unom az almát a gyerekek nevében is (nyersen is megy ám már lefelé, mint a sicc), így gondoltam, ebben keverek almát, vagy banánt (szintén a tavasziak aggályos paramamái sem találtak kivetnivalót a banánban, bár a keresztallergiát vagymit, amit Jolka említett, h jól emlékszem, nem érintették), vagy meggyet. aztán meg majd jöhet a krumpli, csak azt anyukáméktól akarok hozni. a répa nálunk egyáltalán nem jött be, meg nem akarok 2 székletszilárdító gyümölcsöt/zöldséget egyszerre. :? a sütőtök szezonja meg már lejárt, mi? na, majd holnap még lecsekkolom a piacon.

én még sosem voltam Noszvajon. most akkor ciki vagyok? :roll:

kajábanyúlkálás: még nincs. egyelőre meglepően tisztán eszünk. kivéve a répát. azt berregik kifelé. :twisted: :lol:

Kép
an°°di

Andi, ja, szörnyen ciki vagy! :P :wink:
Ha nem voltál éppen ideje , nyári programnak felajánlok egy bográcsozást. :D

Prücsi, akkor te egri leányka vagy? :D
És hol volt az esküvő ha nem titok? A ház igazából a hegyen van Síkfőkúton, szóval nyaraló. De épp most gondoltam rá Gömbi költözése kapcsán, hogy Egerbe még talán én is szívesen leköltöznék. Szeretem nagyon.

Ja a répa kapcsán, Ábel fotójáról kedvet kaptam, és hideg sárgarépával csitítjuk Marci fogfájását, marhára imádja szopogatni, egy kicsit reszel is belőle magának a fogacskájával. Úgy tátog utána, hogy csak na. Amúgy répát még nem adtam neki, mert nálunk vigyázni kell a kaki ugyanis ki szokott gurulni a pelusból. (Bocsi) :D

ukati74

Kati, köszi a rágcsaötletet! ennél már csak a bográcsozás hangzik jobban :D szuper! megyünk! :lol:
na, lépek Petrázni picit
:arrow:

Kép
an°°di

Kölespép? (Hű, én a sima kölesért nem nagyon rajongok... :roll: )És a tavasziak mind azt ették? Na, hát hajrá! És akkor az ikrek már ennyiféle kaját nyomnak? Gratula! Jövőhéten mi is kezdünk...asszem...megyek ökopiacra is (Újpestre)... Hát kíváncsi leszek... Ezt a kölespépet még emésztem! :lol: Biztos az a baj, h én a tejbegrízért sem vagyok oda (emlékszem nyáron egy csomóan ezt nyomtátok...), de a gyerekem szeretheti! Na majd írd le Andi mit szóltak a mellényesek! :wink:
Amúgy Noszvaj nem rossz, na meg a Thummerer borok sem! :wink:
Prücsi! Jó nyulászást... Hát én bajban vagyok ezzel a Húsvéttal... Az én gyerekkoromban nem volt nagy ajándékozás ilyenkor, meg nekem nem is erről szól ez az ünnep... Szal még ki kell találnom, h nálunk miről és hogyan szóljon majd!
Mindenestre: szép Húsvétot, virágillatú tavaszt! :wink:
Én leléptem!
Majd valamikor, bár lesz nálunk mobil net, így lehet jövök olvasgatni! :wink:

Kép
ermoni

Móni, várjál csak egy pillanatot! hol van itten ökopiac???? :shock:
és csak almát esznek az ikrek. a répa mondom, h nem jött be. de az almát már több, mint egy hete nyomjuk, így gondoltam, esedékes az újabb cucc 8)

Kép
an°°di

namindegy. megtaláltam neten.
megyek, fölkeltem Hubát
jó estét!

Kép
an°°di

Andi, most néztem meg a márciusi képeket az ikrekről, hát egyre szebbek és szebbek ezek a gyerekek!

Bográcsozás... Hm...

Hű de éhes vagyok, csak egy fél szendzsót ettem vacsorára, hiba volt! :wink:

Húsvét: hát én se tudom, mit kezdjek vele. Gyerekkoromban még jártak locsolkodni a rokonok, barátok, de itt Pesten senkink nincs. Ráadásul a tojást se szeretem, sonkát főzni meg nem tudok, azaz sosem próbáltam még. Valószínűleg majd lemegyünk a nagyszülőkhöz a későbbiekben.

Kép
waterlilly

Kati, igen egri leányka vagyok (muzeális évjárat :lol: )
Bográcsolás? Mikor indulunk?
Na, itt volt, tuti ismered őket:
http://www.nomadhotel.hu/
Mindenkinek ajánlom, szuper! Igaz, 2002 óta nem voltam ott, de életem egyik legjobb napja volt, és nemcsak azért, mert esküvő, hanem mert akkora buli volt, hogy csak no. Hajnal fél 5 kor még roptuk (na, inkább ,már csak vonaglottunk a táncperketten). A házigazdák is nagyon kitettek magukért.

Andi, ezt a kölespép dolgot légyszi részletesen ismertesd, azaz hogy csinálod? Én még kölest sem láttam közelről. Ezt bárhol lehet kapni?

Na, csak azért vagyok még itt, mert dobok egy-két fotót mókuska gézáról, akit egyébként most pocoknak is becézünk.

Felszállásra felkészülni...avagy megörököltem a tesómtól a gyerekülést és némi tisztogatás után fazonra igazítottuk Anyával. Ugye jól áll nekem?
Kép

Átrendezem a terepet, már olyan uncsi volt
Kép

Halló Lányok, Panka, Janka, Vivi, Borcsi, Bibus, Petrák, Rami, Ágika, Nadi, Dorka, Esztella! Felhívhatlak Titeket telefonon? Mozi?
Kép

Éhes vagyok, ide nekem az elefántot!
Kép

Itt nam adnak enni! A hajam égnek áll!
Kép

Jó,akkor megeszem a habtapit!
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Síkfőkút, csónakázó tó...óóó
Tábor, de jó volt!!! :roll: :)

Ábel nagyon helyes pasi! minket hívhat :lol:
Vendég

Kép

egy kis vidámító :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak itt volt anyós a héten és én csavargóban voltam, takarítottam, főztem, meg egyebeket amit már nagyon régóta nem...
Vissza még nem olvastam, néhány képet kukkoltam csak meg.
Prücsi: Ábel kapott már új, nagyobb hordozót? Nekünk is elkelne.
Ahányszor látom ezt a gyereket, annyiszor csodálkozom rá mennyire hapsis. Irtó helyes.
Móni: látom Janka is röpköd :D Cukiii!
Tegye fel az a kezét, akinek nincs még habtapija. :D

Rólunk: Ádinak tegnap sikerült feltérdelnie, azóta bőszen gyakorolja és kutyázik is. A hátrafele haladásban profi. Bejárja a habtapival fedett (és nem fedett) területet, felbontja és rágja a széleit. Énekel, és örökké reszeli a torkát és úgy kiabál. Jaaa és eszi a zoknis nagylábujját :D
Vissza olvasok

Kép
Kép
gabcii

nahát, sehol senki? én lepasszoltam a gyerekeket a nagyszülőknek sétáltatni, én pedig pogácsát sütök életemben először (ha nem számoljuk azt a tepertős pogit, amit a kutyáink se ettek meg :oops: :lol: ). ez eddig ehetőnek tűnik, de még nincs kész.
az ikrek túlvannak a meggykóstoláson. ízlett nekik. bár az almát jobban komálják. lassan, de biztosan bővül a repertoár.

kölespépről majd később akkor. bioboltban lehet kapni, Holle a neve. én se tudom még milyen :roll:

Gabcii, Ádám ezek szerint a megfontolt típusba tartozik. a fordulással is így volt, nem? tök sokáig nem csinálta, aztán mikor igen, akkor ezerrel :D

Kép
an°°di

hát ma engem kivert a verejték a lány leesett a nagyágyról!
Egy pillantra léptem ki a szobából körbe volt párnázva a tévé felé volt fordulva és nézte a bebét erre nagy sirás és lent a csaj kb fél percet voltam kint a nappaliban!
2 percig sir utánna ugy nézte tovább a mesét mintha mi sem történt volna és nevetett nyomkodtam ,hogy fáj-e valamije és akkor is kacagott!
De azért elvittük a dokihoz de mindent rendben talált.annyit mondott ha aluszékony vagy hány akkor be a balesetire röntgenre!
De azt mondta ,hogy nem hiszi ,hogy bármi is lenne!

Kép

Kép
mogyoland

Ja és épp előtte a lány is feltérdelt négykézláb!

Kép

Kép
mogyoland

Pakolnék, csak úgy nincs kedvem. :(

Gabci, már hiányoltunk! :)

Prücsi, nagyon jók a képek és a képaláírások is. Ábelnek szerencsére jó az étvágya, azt látom.
A Nomád már szépen fejlődött azóta, építettek hozzá még egy épületet. Ismerem, mert holland barátainkkal kempingeztünk ott lakókocsival. :)

Gömbi, csónakázó tó, tábor? Akkor te is képben vagy látom. :)

Bográcsozást tényleg megejthetjük, bár egy kicsit meredek a telek, úgyhogy testedzésnek is kiváló. :)

Kép -

ukati74

Soha senkinek nem kivánom majdnem sirtam én is ha apa nem lett volna nem is tudom! :roll:
Na és már 2-es tápot irt fel a doki és nem irta fel nekünk a Sinlacot mert nem vagyunk allergiások!
Azt hiszem nállunk is költözés le a földre játszani ma megyünk auchanba és veszek haptapit már ha kapok!
Kiságyat lejebb rakni ezek után abból is ki tud esni!

Kép

Kép
mogyoland

Jaj, Mogyó, meghűlt az ereimben a vér... :( Hát most már vigyázni kell velük nagyon. Ezért is rakom le Esztit jó ideje a szőnyegre, annál lejjebb nem esik! A dokink mindig figyelmeztet, hogy fél percre se hagyjam magára ágyon, stb., mert ha leesik, akkor kénytelen kórházba beutalni őt 24 órás megfigyelésre.

Négykézlábazáshoz gratula, nem véletlen, hogy le tudott esni...

De most már nyugodj meg, ha 2 perc múlva úgy nézte a TV-t, mintha mi sem történt volna, meg a doki is rendben találta, nagy baj nem lehet.

Kép
waterlilly

Atyavilág, most olvastam. :shock: Hát ettől rettegek én is, már mióta mondom, hogy le kell engedni a kiságyat, de férjecském nem vesz komolyan.
Ágika stramm kiscsaj, biztos hogy nem lesz semmi baja.+++

ukati74

Prücsi!
Rami üzeni Ábelnek, hogy várja a hívását! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Nekünk nincs habtapink.. :oops:

Kép

vicuska2007

hi

Lillánal boldog felediket :-)

hogy bírod Hajni?

Jolka
milyen vizsgálatokat csinálnak neked?nekem uh és vérvétel volt,dettó dagadt nyak miatt van egy cisztám

Gabci
nekünk sincs habtapink

kérek Ádiról képet

Mogyó
nyugi nincs Ágikának semmi baja :-) de már tényleg nem lehet őket magukra hagyni az tuti

mennem kell,majd este jövök ha tudok :-)
Vendég

Na, hali! Életjel!

Úgy látom, a héten sokunknál beütött a krach!
Jolka! Remélem, azért minden rendben lesz.
Hajni! Hogy vagy????????
Mogyo! Örülök, hogy nincs nagyobb baj!!! Ilyen "balesetek" sajnos lesznek, nem lehet elkerülni őket.
Gabci! De jó, hogy tudtál kicsit csavarogni! Akkor most már oda merted bízni Ádit anyósra!
Prücsi! Ábel nagyon cuki a képeken! Síkfőkúton én is voltam, még úttörő táborban!! :lol: És Benedeknek puszi névnapja alkalmából!
Gömbi! Jó volt Borcsit is látni a képeken!
Macsek! Vilkó is helyes kiskrapek a miskolci képeken!
Andi! De jó, hogy haladnak az ikrek a hozzátápiban (is)! Ez a köles engem is érdekel. És jövő pénteken lesz a nagy nap, hogy mi is elkezdünk kóstolgatni Botikával. Réka már számon tartja, hogy melyik a Boti kanala és kistányérja! Cuki.
Móni, Kati, Prücsi! (és még aki elutazik az ünnepre) Jó utat!
Timi! Ti jobban vagytok??????

Én végül a szájsebészeten kötöttem ki, antibiotikumot kapok, meg kell várni, míg lemegy a hatalmas dagadás az arcomról és elmúlik a szájzáram (hogy ez milyen sz@r, alig bírok enni is), és jövő héten kiműtik a fogamat. Már nem félek, csak legyek túl rajta. Fájni sem fáj már annyira, mert kezelgetik ilyen gyógyszeres csíkokkal, emiatt persze az ünnepek alatt is mehetek az ügyeletre, mert minden nap újat kell berakni. No, mindegy, ez nekünk elég gáz, mert nálunk az ünnep az húzós, de már kértem segítséget, mert 3 gyerekkel a nyakamon képtelenség fogorvoshoz járni...A férjemnek meg persze most jön a java, és mára ő is elkapta ezt a vírusos izét, falfehéren ment temetni...Ja, és úgy nézek ki, mint akinek behúztak volna, mert az arcom nem elég, hogy fel van dagadva, hanem be is kékült és sárgult, nem is értem, hogyan. Gyerekek amúgy jobban, Levi köhög még, de már nem vészes, Boti kicsit taknyol, de jókedvű, mint mindig, Réka szája alatt viszont elég csúnya lett egy pötty, hiába, egy 3 évesnek nehéz megmagyarázni, hogy ne piszkálja...Szerintem látszani fog a helye, de mindegy.

Móni! És röntgenezni nem lehet szoptatósan? Ez gáz! Nekem most 2-szer is csináltak a fogaimról, pedig mondtam, hogy szoptatok, és senki nem mondta! És amikor Botinak röntgenezték a csípőjét, akkor is én fogtam, igaz hogy rám raktak egy nagy védőmellényt. No, "röviden" ennyi! Nem kívánom ezt a hetet senkinek: 3 beteg gyerek + én 3 az ünnepek, amire persze nem volt időm készülni, de nagyon rendesek itt az meberek, már kaptunk egy csomó kaját, mert kiderült, hogy itt küszködünk. Tényleg állati rendesek, jószívűek a nyírségi emberkék!

No, megyek! Mindenkinek szép ünnepet! Csak ez a fránya idő lehetne jobb is! De azért aki tud, az pihenjen! Majd jövök, ha tudok! Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Ja, és jól értettem, hogy Jutta most feküdt be Dorkával? Megy a drukk nekik is!!!!!!!!! Valaki tud Róluk?

És helyesen: 3 beteg gyerek + én + az ünnepek... :roll:

Anett! Mégegyszer köszi az infókat!
No, lépnem kell vasalni! Mégegyszer pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

CSajszik, tegnap dél óta nem volt net, ma kaptuk vissza nemrég. fHát nem volt túl kellemes. Lehet hogy függő vagyok????? :roll: :D Na drága Ábelunk!!!!!!! Várjuk a hívást ezerrel. Mozi lesz vagy vacsi? mert akkor ugye más az öltözékünk és hát ha vacsi, akkor előke is kell, meg némi cselédség is.... :lol: Nekünk sincs habitapink :oops: De lehet, holnap beszerzünk. Nálam semmilyen húsvéti hangulat nincs. az idő is tök sz@r. Jajajaj nyüszi van :arrow:

kikuka

Hát minden oké ugyanolyan a csaj mint volt!Semmi aluszékonyság vagy hányás!

Hát habtapit akartam venni az auchanbe de nem volt azt hiszem a tescoban hátha lesz!

Ma műr felállitottam a járokát és beleraktam a csajt!
Hát a kiságyat mi is mostmár átszereljük azt hiszem vasárnap mert apa dolgozik holnap is!
És azt hiszem elkezdem a kiságyba szoktatás mert mikor egyedül vagyok majd nem megyek ki pisilni mert félek ,hogy leesik majd beállitók egy bilit magamnak! :lol:

Hát az idő meg egy fos! :evil:

Kép

Kép
mogyoland

Hát az idő sajnos valóban kaki, de ennek ellenére kellemes ünneplést, jó pihizést és aki utazik, annak jó utat kívánok. Betegeknek jobbulást! Holnap reggel irány a Nagyalföld, férjem szerint még mi is beférünk a kocsiba, szerintem kicsi az esélye. Szegény kis autóm. :) Na, majd jövök jövő héten.
Pussz

ukati74

sziaztok kellemes husvéti ünnepeket kÍvánok mindenkinek Erdélyböl majd jelentkezem
puszi Kat Gergő Matyi

Kép

Kép
katherina

Hát ez a hét tényleg fenomenálisra sikeredett sokunknak... :? És még az idő is sz@r. És állítólag keddtől még sz@rabb lesz. Hurrá. :(

Bea, hát igazán nincs mit, drukkolok neked, szerintem a legrosszabb fájás a fogfájás. :(

Ez a nap nálunk is parádés volt.

Nekem a fejem készül leszakadni a helyéről, elmentem a patikába, hogy valamit vegyek rá, de a gyógyszerésznő azt mondta, jó szívvel szoptatás mellett semmilyen fájdalomcsillapítót nem tud ajánlani. :(

Holnap megyek fodrászhoz, festetni, erre ma úgy beb@sztam a fejemet egy polcba (már elnézést, de ez az egyetlen találó kifejezés), hogy egy hatalmas seb lett a fejem tetején. :( Csoda, hogy fáj???

Délután meg sikerült keresztülbucskáznom a babatornázón, Esztivel a kezemben, csoda, hogy semmmi bajunk nem lett, csak a tornázó tört össze kicsinyt... Apa szarakodott vagy egy órát hogy összepillanatragasztózza, de nem fogta meg... Aztán végül a javaslatomra 3 perc alatt szigetelőszalaggal meggyógyította.

Ma este Eszti is nyügi volt, úgyhogy felvettem a hátamra, így mosogattunk, elpakoltunk, fürdővizet csináltunk, fogat mostunk... Nagyon szeret háton lenni, mindjárt leáll a vinnyogással. Képek is készültek, holnap letöltöm és felrakom őket!

Úgy ki voltam estére, hogy végignéztem a Barátok közt-öt... A szürkeállományomnak már úgyis lőttek.

Áldott, boldog húsétot nektek, egyetek jókat, és pihenjetek, én is ezt tervezem! :wink:

Kép
waterlilly

húsvétot, nnna

Kép
waterlilly

Prücsi elött még gyorsan :D
Vissza olvasgattam.
Hajni: ez borzasztóan hangzik. A gyerekeket ki látja el?
Szorítok, hogy ne legyen még nagyobb gond.
Timi: Bibu és Maja a majdnem egyen szerkóban csúcs.
Gyógyuljanak meg gyorsan.
Macsek: Vilkó hintás képe irtó édi. Úgy néz, mint aki azt gondolja, hogy jóvan, kicsit elviselem, hogy anya örüljön. :D
Gömbi: Borcsi csupa mosoly cuki kislány
Andi2: Mekkora Petrád is. Nem soványka :wink:
Bea:jaaajjj, a te sztorid is fáj. Gyerekeknek és neked gyors gyógyulást.
Andi: jaja, formált széklet :D Mert ez a hivatalos megnevezése az olyan konzisztenciájú kakinak :D
Egyébként, én nem értem miért esett nekeda doki a sült alma miatt. Ha egyszer nyersen nem kellett, vmit ki kell találni. Valszeg engem meg keresztbe lenyelt volna, mert én nem erőltetem, mivel Ádi nincs oda érte. Inkább üveges bébiételben kapja.
Mogyo: biztos vagyok benne, hogy nincs baja Ágikának, de mostmár vigyázni kell.
Egyzser Ádi is le esett, illetve le tolatott a kihúzhatós kanapéról. Mondjuk az baromi alacsony, de meghűlt bennem a vér. Kb 10 másodpercet volt egyedül, mégis sikerült levarázsolnia magát. Nem sírt, meg sem volt ijedve, csak hason tekingetett a földön. Mikor fölkaptam, még ő volt meglepődve mért vagyok halálra rémülve.
Ezt eddig nem írtam, mert gondatlan anyának gondolom magam miatta és nem vagyok rá büszke.
Sztem Ádika is fogzik (illetve remélem, hogy attól nyűgös és eszik kevesebbet és sírt fel múlt éjjel keservesen és nem lesz beteg).
És elkezdte az akaratoskodást. Ha valamit elveszek tőle amivel nem szabad játszani, sír és szabályosan bele remeg. Nem szeretem az ilyen akcióit.
Jutta: hogy van Dorka? És te? Jól értettem, hogy ahol Zsuék voltak, oda fekszetek be 31.-én?
Na jóccaka :arrow:
Jöhetsz Prücsi :wink:

Kép
Kép
gabcii

sziasztok!

Hát tegnap elkezdem a kiságyba szoktatást és csöndben 1 órát este elvolt de ne mondjam milyen öröm volt az arcán mikor apa kivette és berakta kettönk közé!
Hát hála nincs baja én azért féltem mert nállunk magas nagyon az ágy!
De már most is a kiságyban kuksol és csönd van!
Venni akarok lábzsákot neki mert állandóan lerugja magáról a paplant !De apa azt mondja ,hogy nem fázik meg hát köszi inkább !
hol érdemes venni és milyent hogy ne legyen meleg de ne is fázzon benne?

Bea: nagyon nagy és átölelő gyógypuszit neked is meg a piciknek is!

Hajni: neked is gyógypuszi a karodra ,hogy gyorsabban gyógyuljon!
Remélem azért mihamarabb randbe jön !

Gabci: hát nagyon élénk lett !
Tegnap azt mondta a doki ,hogy páros napokon kapjon két csepp vigantólt mert nem árt neki és jön a foga és a kutacs is még nagy!

Jutta: remélem igy megoldodik ez a mizéria!

Anett: nem csoda! :D

Kép

Kép
mogyoland

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!

Kép

vicuska2007

Bea! nekem vágták fel az inyemet, mert egy picit sem tudta áttörni a fog. ha nem szállt volna el az érzéstelenitő hatása nem lett volna gáz. utána tul. képpen megkönnyebbülés volt.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot!

Ciripke Marcikájának meg boldog felediket!

(Gabcii, oda megyünk, de magunkról nem írok, mert már én is unom a nyávogásomat)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta: ki nek mondanád el ha nem nekünk te csaj! :wink:

Ja Lillának és Marcinak boldog felediket!

Kép

Kép
mogyoland

Nekem kint van 3-om bölcsesség fogam de mind ugy jött ki ,hogy rosszak már egyet kihúzattam de a másikat is jövőhónapban egy maszek szájsebésszel inkább fizetek érte minthogy befeküdjek 2 napra!
Meg még kettőt akarok!
Azt mondta ha beletörik akkor is kiszedi és összeis varja ha kell!

Kép

Kép
mogyoland

Jutta
írj légyszíves magatokról

köszi :-)

többiek?tojás,kaja minden kész? :-) nálunk már itt van az igazi nyuszi,tojások készen ,fészek is,fű nélkül merthogy órákig szakdt a hó :shock: Majci kicsit taknyos,én is,Bibus is még kicsit

még vasalnom kell
pápá

Marcinak boldog felediket :-)
Vendég

Lillának is boldog felediket! (tudtam, hogy vkit kifelejtek... :oops: )

Magunkról:

fasírt volt meg krumpli, csináltam browniest és tiramisut, holnap rakott sonkás palacsinta lesz, hétfőn göngyölt csirke.

nem húsvétozunk, bár 1-2 csokinyuszi van, meg sonka is, de hármasban itthon nyomjuk, de ez az ünnep amúgy se hatott meg soha.

ha nem erre gondoltál, hát ma jobb napunk volt pocak fronton, a tegnapiról meg nem emlékeznékmeg ha lehet.

Ellenben kiscsaj hasról hátra és hátról hasra is tud forogni :lol: :lol: :lol: , de csak egy irányba még és a hátról hasra fordulást asszem nem pont úgy csinálja, ahogy a gyógytornász gondolta... na de gyakorolunk is és akkor "kijavítom". 8)

Kutyázni nem kutyázik, hanem macskázik (ha a magas hangony nyivákolás annak számít :roll: ).

Jutta

KépKép
jutta

Mogyo, általános depim közepedte elfelejtettem írni, hogy

JUJJJ!!!

De látom nincs gond, csak nagy volt az ijedtség!

na megyek asszem rendet kéne rakni a konyhának nevezett kupiközpontban és talán mosni is kéne! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Ábel minket is hívhat! :lol:
Telefonon jövő hangokra ált. kerekedő szemekkel "válaszolunk"!

Kati, láttam a design cumis fotót a linkeden: BEHALÁS!

Andi, nálad meg az új képeket láttam! Szépek és ügyik az ikrek!

Jutta

KépKép
jutta

Bea téged meg most olvastalak vissza! Jaj Te szegény... hááát nem egy semmi hetetek volt! (31-én fekszünk be)

Na tényleg el (csak kicsit jobb kedvemben olvasatok itt visszafele házimunka helyett)! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Szal akkor mindenkinek kellemes nyuszit, illetve ha a ma reggeli szakadó hóesésre vissza gondolunk, boldog karácsonyt! :D
Jutta: örülök az "ünnepi menünek", de én spec nem erre gondoltam. Na mind1 :wink:
Ádi is cicázik. Időnként akkorákat sikít, hogy egy kislánynak is becsületére válna.
Marcinak és Lillának boldog felediket!
Húsvétolásról annyit, hogy sonka, tojás lesz, de naggyából ennyi.
(írtam már egyszer, hogy egy ideje nem szeretek semmilyen ünnepet. Ha már Ádi élvezni tudja, biztos ez megváltozik)
Andi: én is megnézegettem a márciusi fotókat. Látom már Huba is térdel. Nagyon kis ügyik!
Bea, Hajni, Jolka, hogy vagytok?
Prücsi, te merre jártál tegnap éjjel? Elmaradt az uccsó Hsz :twisted:
Fúú, de nincs kedvem vasalni, pedig kéne

Kép
Kép
gabcii

Hú most nézem Ádi mindjárt 7 hós!

Hát igen az ikreink csudapofik!Nagyon tetszenek!

Hát én szeretem az ünnepeket de ez most készülődés nélkül tellik!
Egyébként alig várom már én is ,hogy a kertben szétszórjam a tojásokat meg a nyuszikat és a lány megkeresse!
Jövőre kiskosárral de jó lesz!
Már ha belegondolunk a kari is más lesz velük!
És az egy éves szülinap!
Milyen sokára tűnik és pedig mindjárt itt van! :D
Na szóval hát igen optimista vagyok nagyon!

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?