Sziasztok!
Ma végre itthon vagyok... igaz, másfél nap kimaradt a szakdoga írásból. .. és hát nem vagyok időmilliomos, ami a szakdogát illeti
a tanulmányi előadóm azt tanácsolta, hogy próbáljam megbeszélni a tanszéken, hogy határidőre leadok vmit, aztán ha elkészül az igazi, akkor kicseréljük... bírálatot úgyis csak dec. közepe táján kell írniuk... Ma elvileg be kellene mennem a tanárhoz, de inkább írom... úgysem tudok neki semmi érdemlegeset mutatni... bár anyagom már van a történeti részhez... nagyjából... csak kimásolni nem tudtam még...
.. ha csak a szakdoga lenne, talán nem is izgatnám magam... csak ott lesz még novemberben a nyelvvizsga... és hát abban szó szernit sehol nem tartok...
Tegnap jó kis izgalmak voltak... reggel kellett mennem genetikai UH-ra... útközben hívtam fel a dokit, hogy megkapta-e az AFP eredményemet... meg, és nem lett jó... 0.6 MoM volt, és hát az alacsony... na ettől még idegesebb lettem, ráadásul a genetikai Kp.-ban is olyanok voltak, mint a pokróc... Az UH-on szerencsére semmit nem láttak a babán, ami arra utalna, hogy baj van, csak kicsit több a magzatvíz az átlagosnál. A genetikus doki azért megemlítette az amniocentézist, de aztán abban maradtunk, hogy egyelőre csak a korom emeli a kockázatot, de még így sem éri el a vetélés kockázatának értékét... Aztán ha esetleg Downos a baba, akkor is megtartanánk... Az is szerencse, hogy még tegnap délután mentünk a dokimhoz, így egy nap alatt lezajlott az egész idegeskedés... Sikerült is majdnem 100%-osan megnyugtatnia... ő is csinált UH-ot, mert egyrészt Ati délelőtt nem tudott jönni (meg úgysem engedték volna be), meg hiányoltam, hogy a genetikai UH eredményén nem írták a gyomor meg a hólyagműködést... de azokkal is minden rendben...
meg úgy néz ki, hogy nálunk is kisöcsi lesz
... de ez csak akkor lesz biztos, ha már megszületik
... nem olyan kis szégyentelen, mint anno Csengus volt
A doki nagyon kis rendes volt.. képet is adott, megnyugtatott... szerinte kb. minden 2. kismamónak az átlagnál több a magzatvize... hisz végülis valamiből számolni kell az átlagot...
... meg az is okozhatta a rossz afp eredmény, hogy Pocaklakó TÉNYLEG fiatalabb a hivatalosnál. Majd még kell menni szívUH-ra,aztán vége ezeknek a maceráknak...
Amúgy Kispocok nagyon édes volt... fogta a fülét...
Csengus nagyon belelendült a dumába...
.. meg rendet tart...
pl. olyan nincs, hogy én pl. Ati takaróját dobom magamra... közli, hogy Apáé, és már rángatja le rólam... mindenki csak a saját hátizsákját veheti fel, különben kiakad...
Segíteni is próbál.. amikor készülődünk, húzza a hátizsákokat az ajtó felé, hatalmas nyögések közben, és mondja, hogy nagyon nehéz
elkezdett énekelgetni is... A Süsüből az Ó, ha rózsabimbó felismerhető... legtisztábban a "senki sem érti" megy
meg a Kiskacsa fürdik, meg a Pál, Kata Péter... ott mondjuk a kakas csak annyit mond, hogy kukuri ... a kú a végén mindig lemarad
... meg még egy csomó aranyos dolgog...
Néha cirkuszol alvás helyett... de ez lehet, hogy nála is, meg a többieknél is a drasztikus időjárás változástól volt/van...
olvastam ám mindenkit, csak most nincs már időm reagálni
bocsi... Küldök azért egy általános DRUKK-ot mindenkinek... bármihez szabadon felhasználható
Szila
a videót is megnéztem ám!!
Zsuzsi
hát... a kiegyensúlyozottságtól messze vagyok...
... semmi időnk a házzal, berendezéssel, költözéssel foglalkozni... most kaptunk észbe, hogy legalább az ágyat meg kell rendelni, hogy aludni tudjunk majd
... de még nem jutottunk el addig, hogy el is menjünk
... muszáj írnom azt a vacakot
üdv
Rebi+Csengus(ma 100 hetes - ha nem számoltuk el)+
(hivatalosan 20+0)