Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cory,
ilyen már nálunk is volt.Kép Bár mostanában (az utóbbi egy hétben kb.) cirkuszok vannak a lefektetés körül. Kóstolgat minket a gyerek: enni kell, kakaó kell, stb...Kép

Zsuzsi,
közben eszembe jutott, hogy hát Hanga oldalára is fel tudom tenni a videót.Kép

Szóval akinek kedve van, nézze meg a www.hanga.ngo.hu/video oldalon a tegnapi fürdés közbeni tüneménytKép.

Hanga éjjel viszonylag jól aludt, nem ébredt fel, néha úgy köhögött viszont, hogy majd megfulladtKép, aztán aludt továbbKép. REggel negyed nyolckor ébredt fel végül.Kép Legalább jól kialudta magát.

Andysj,
Hanga is imádja toligatni a bevásárló kocsijátKép, mindig akarja vinni, én nem mindig...

Mennem kell, mert forr a leveském, gyúgyhúslevesKép.

Szila
szila

Szila,
ez tényleg tündéri! Kép
Jobbulást a Kistündérnek! Kép

Zsuzsi,
én megpróbáltalak megnézni benneteket, de sem letölteni, sem megnézni nem engedte. Kép

Norci,
apukám szülinapja! Kép

Menta,
és nem féltek, hogy lepottyan Helena? Mert vettünk magasított ágyat és Sárát is féltem rajta, pedig ez csak 110 cmre van a talajtól. Már eljutott odáig, hogy odamegy elaludni, mégsem merem egyedül hagyni, mert éjjel átjön hozzánk és attól félek, lepottyan a létráról. Amikor vele aludtam, akkor nem akart átjönni Kép, viszont reggel arra ébredtem, hogy máté az ölemben Kép, Sára pedig áll az ágyon és közli, hogy akkor ő most elmegy pisilni. Kép Hát ennyire sikerült éberen aludnom. Kép
De kicsit tartok tőle, hogy baj lehet, ráadásul ma éjjel máté sírására ébredtünk: éppen mászott fel Sárához és nehezményezte, hogy miért nem vagyunk ott, amikor tisztán emlékszik, hogy mikor elaludt, még fent voltunk. Máté ágyát is meg tudnánk csinálni,mert csak a lábakat kéne megemelni. Szerinted bele merjünk vágni?

Andysj,
mindig döbbenek, hogy nálatok még mindig ilyen jó idő van! KépKépKép

Epések!
Mostanában látom felmerült a téma. Hol fáj? A jobb bordáim alatt néha nagyon szúr és hányingerem van. Ez lehet epe? Anyum is szenved tőle. Nyugtassatok meg, hogy ennek a fájdalomank semmi köze az epémhez! Kép

Sziasztok
Solya
solya

Solya,
a hang is hallatszik? Az a lényegeKép. Olyan szépet mondKép.

Szila
szila

"Apucsikaaaaaaa!"

Erre gondolsz? Kép
solya

Solya,
Kép, meg amit utána is mondKépKép. Tök véletlenül vette fel Bence.Kép
szila

Igen, csak nem akartam lelőni! Kép
Solya

Szila!

Nagyon tuti! Olvadozol, mi?KépKép

Tikk
tikk

Tikk,
de még mennyireKép!

Szila
szila

Sziasztok!

Szila!Nagyon cuki!Megnéztem a Hanga portáját is. Egyszerűen nagyszerű.KépKépKépKépKép

B.Szilvi!Nagyon köszi!Majd ha lesznek új képek akkor szólok.Meggyógyult már Peti fején a seb?

Zsu!Köszi!Milénáról nincs fenn újszülöttkori kép,de majd keresek egyet és felrakom.KépIgaz neki is sok haja volt,de az övé féléves korára kihullott.Korináé megmaradt.Lesz majd ovisfotózás valamikor.Majd meglátjuk most mennyire fog neki tetszeni.Nem szereti,ha fényképezik,mindig grimaszol.

Zafi!Ultrahang szerint én is mindig előbbre voltam,de mind a kétszer bejött az eredeti időpont.Igaz a lányok nagy súllyal születtek.

Andysj!Neked is üdv.Szuper,hogy megy a két nyelv Madinek.Kép

Mindenkinek jó időt és szép napot.
linato

Szila!

Jaj de édes!Kép Na a te lányod nem féltékeny típus az biztos, annyira meghatódtam, olyan kedvesen mondjaKép És milyen nagy már! A férjednek is nagyon kedves hangja vanKép Szelid ember, ugye? Vagy csak a lányától olvadt el ennyireKép?

Üdv: zsuzsi (Dorka alszik már 45 perce!!!!!Kép, siker!!!!Kép)
na most ébredt fel, ahogy leírtam Kép, jellemző
zsu26

Sziasztok!

Linato! Ismerős, amiről írtál. Kép Nálunk is ez van, a Párom nem csinál meg dolgokat, ha meg én megcsinálom, akkor vérig sértődik. Kép

Menta! Ja-ja, persze, CT-t akartam írni... Kép Ezt nevezik Freud-i elszólásnak? Kép Hol jár(t) az eszem... KépKépKép
Ha bevállik, és elégedett leszel vele, léci add meg a festőtök nevét és elérhetőségét! Nekünk is nagyon kellene, de az ablakosokkal akkorát szívtunk, hogy azóta nem merek csak úgy belebízni senkibe. Kép
A MÁV-os történetet én is szeretném megkapni, ha lehet!

Bogancsi! Hát, még van egy icipici valószínűsége, hogy Laci megússza a műtétet. Azt mondta a doki, hogy a gomba valszleg a három egymásutáni antibiotikum-kúra "eredménye", és lehet, hogy spontán helyre is jön, ha békénhagyják. A polip kérdés zűrösebb, de arról meg újabb CT-t csinálnak 2 hét múlva, mert az is a gyulladással, kimosással bolygatott területen van, úgyhogy ha helyreáll ott a béke, még az is mutathat más képet. Reménykedünk... KépKép
Nem semmi a memóriád, hogy még emlékszel arra, amikor Laci barátaira panaszkodtam. Kép Olyan jól esett... KépKépKép
Szuper, hogy Tominak ilyen jó bölcsije lesz, és már tetszik is neki! Kép

BSzilvi! Elküldtem a videót! Kép

Norci, Zafi! Olyan irígy vagyok! Kép Gratula a szép kis pocaklakóitokhoz! Kép

Andysj! Te is hiányoztál nekünk! Kép

Szila! Nagyon édes Hanga a videón! Azt a dumát... Kép

Jaj, akartam írni, hoyg voltunk babacuccokat venni a hétvégén az új STOP.SHOP-ban itt az EUROCENTER mellett. Van C&A is, de az nekem nagy csalódás volt. Marha nagy alapterületen rengeteg felnőtt ruha, és csak egy kis saroknyi gyerek. De azok tényleg szépek! Viszont van a STOP.SHOP-ban egy KenguruGold üzlet is, és vannak nagyobb cuccok is, nem csak 74-80 körülig, mint a MegaToys beli Kengurúban. A 86-os bodyk még középtájon voltak. Nem tudom, más hogy van vele, nekem ez az egyetlen márka, amiben még nem csalódtam, és úgy sajnáltam, hogy kinőttünk belőle. De most kiderült, hogy nem is, csak rossz helyen néztem! Kép Szóval aki jár arra, érdemes benézni! Vannak Siesta cipők és játékok is, és úgy láttam a még épülőfélben lévő galérián babakocsik és kiságyak lesznek.

BMárti

BMárti
bmárti

Szila
-Hanga nagyon tündéri!Kép És tök szépen beszél.Kép
-Egy ideje bevezettük, hogy csak reggel és este van cici, amikor ez gond nélkül ment, akkor kezdés előtt 3 nappal mondtam neki, hogy még 3 éjszaka és aztán csak este lesz szopi. Majd 2 északa, 1 éjszaka, aztán reggel nem kapott. Ott van mindig a vize, de nem akarta elfogadni, rángatott meg sírt. Aztán pár perc múlva -miközben beszéltünk hozzá, meg mondtam hogy nagyon szeretem, stb- elfogadott egy abonettet és vizet. Aztán jutott eszembe a tej, ami akkor nem volt otthon, azóta reggel mindig van és szereti Peti. Egyre kevesebbet sírt ciciért, aztán kevesebb mint 1 hét alatt el is hagytuk a reggelt. Még várok 1-2 hetet így, aztán jön az esti szopi elhagyása. Tudom, hogy sokan ellenzik ezt a leszoktatást, de nekem már jó ideje teher és a 2 gyerek között szeretnék egy kis pihenőt.

Peti rángat, úgyhogy megyek.
Üdv
Gorsi
gorsi

B.Márti!

Úgy látszik sokmindenben hasonlítunk.Tegnap én is voltam az új stop-shopban és a kenguruban is.
Azért el tudtam volna költeni pár ezer forintocskát.De nem ezért mentem,hanem mert a drágámnak holnap lesz a születésnapja.(37.)Nem lennék nőből,ha üres kézzel jöttem volna ki a C&A-ból.Korinak vettem három bodyt.(akciósat)KépKépKép
Apának meg ajándékot,de végül nem ott.Megyek tiramisut csinálni,mert az volt a kérése torta helyett.
linato

Sziasztok!

GOrsi! Mi is hasonlóan hagytuk el a reggeli szopit, csak már 5 hónappal ezelőtt. Kép Lacika azóta is minden reggel kap egy cumisüvegnyi tápszert rögtön ébredés után. Ő először úgy fogadta el, hogy ugyanolyan testtartásban ölbe vettem, mint ahogy korábban szopizni szokott, átöleltem, és a cumit dugtam a szájába cici helyett. Kép Akkor ugye már nem volt okom félni a cumizavartól. Kép Sokáig szopi-tartásban tejecskézett minden reggel, azután egyszer fogta az üveget, és átvonult az Apjához. Kép Viszont az után az első cumisüveges reggel után soha, egyetlen egyszer se kérte, vagy kereste a cicit. Ha meztelenül mászkáltam előtte, akkor se mozdult rá, hogy szopizni szeretne. Kép Mondjuk nálunk a reggeli szopi volt az utolsó, az estit hamarabb hagytuk el, így már tejecske se sok volt, biztos jó cserének találta a nagy üveg, könnyen kiszlopálható tápszert. Kép

Linato! Úgy tűnik, tényleg elég sok a közös bennünk. Kép
Én nem is láttam akciós body-kat a C&A-ban. Hosszú vagy rövid ujjúak? Mennyibe kerültek? Te a Kengurút nem szereted, vagy csak a C&A-sok jobban tetszettek?
Párodnak boldog szülinapot! Kép Elárulod, mit vettél neki? A férfiaknak olyan nehéz jó kis meglepiket kitalálni, én mindig szörnyen bajban vagyok vele.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Cory! Mi voltunk pár hetesen szemészeten Rékával, mert váladékozott a szeme, de akkor szinte hozzá sem nyúltak, csak megmutatták, hogyan maszírozzam. Aztán attól el is múlt szépen, nem kellett könnycsatornát mosni. Ti miért mentek?

Szila! Nagyon cuki Hanga!KépKépKép Édi a kis dumája, meg az a kedves mosoly is hozzá!Kép
A heverőzés úgy kezdődött, hogy hónapokig tapadtam egy kirakathoz, mert nagyon tetszett egy heverő. Aztán július végén megvettük, de akkor még csak játszott rajta a Réka, bár nagyon imádta azonnal. Aztán 3 hetet voltunk anyukámnál és ott este úgy aludt el, hogy a nagyágyon feküdtünk és énekeltem neki. Aztán mikor hazaértünk, itthon a heverőn csináltam ugyanezt, csak még éjszakára nem mertük ott hagyni, mindig áttettük a rácsos ágyba. Aztán egyik este szépen megágyaztunk és elalvás után is ott maradt. Szó nélkül végigaludta az éjszakát. Aztán miután a második éjszaka is sima volt, szétszedtük a rácsoságyat és kész. Igazán könnyen ment, de Tikk szerintem tudna neked mesélni sztorikat Hannáról!KépKépKép

Linato! Igen, Rékánál is mindig ugrottam egy hetet minden egyes kontrollon, most éppen a saját számításomnál vagyunk!Kép

Gorsi! Szerintem jól csinálod a leszoktatást és tudom, hogy tényleg teher már egy ideje, úgyhogy ne is legyen lelkiismeretfurdalásod! Nagyfiú már Peti, szerintem nem fog neki fennakadást okozni. Kb. én is így csináltam, és amikor az estit akartam már elhagyni, azt már teljesen magától tette Réka! Hajrá!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

A mai napunk is nagyon jól sikerült a bölcsiben Kép Tomi végig egyedül volt bent, egészen addig, amíg be nem kukucskáltam és persze észrevett grrr... Akkor bementem és már bent is maradtam vele. Jól ebédelt (én etettem) és aztán felállt és azonnal befeküdt a már odakészített egyik kiságyba Kép Alig tudtuk lebeszélni az alvásról Kép AZ holnapra van betervezve Kép
Az itthoni baba-mama (telki) tali is jó volt, szenzációsan jól játszott a négy pöttöm Kép
Jó éjt! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Képzeljétek, ma pont 3kg volt este Zsoma KépKépKép

Zafi: mi a koraszülés miatt megyünk. A kontroll része.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

GORsi!
Szerintem se legyen lelkiismeretfurdalásod a szopi miatt, tök jól csinálod. Nekem is teher már (örökké fáj a mellbimbóm), csak ha hajnalban felkel Vili olyan rosszul vagyok, hogy egyelőre fontosabb és egyszerűbb a nagyon gyors visszaltatás. Te is cumisüvegből adod neki a tejet, mint BMÁrti? Remélem a harmadik harmadban lesz elég erőm hozzá. Az tény hogy nálunk is radikálisan csökkent a szopi és szerencsére, most se jut sokat eszébe, annak ellenére hogy sokat vagyunk itthon a rossz idő miatt. A szopi elhagyásával mennyivel eszik többet Peti és mennyire változtattad meg az étrendjét?
Vili vagy azért mert most fog hirtelen megnőni, vagy szopi lecsökkenése miatt, de folyton fal. Hihetetlen mennyiségeket.

Bocs, hogy csak erre reagáltam, de folyton hulla vagyok és még főznöm kell holnapra különben Vili leszedi a fejem Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Szila!Megnéztem Hangat és nagyon aranyos!Olyan édi,ahogy apucsikazik!KépHat és amit utana mond!Csucs!Kép

Nyuszimano!Nagyon szép a kis szoszi Petra!Kép

Norci!UhKépMajd veled is ugy lesz,hogy mire észbe kapunk,mar az utolso heteket fogod gyurni.Kép

GOrsi!Szerintem nagyon jol csinalod a leszoktatast.En mostanaban a reggeli szopit szoktam elhagyni.Ilyenkor elég elvonni Riki figyelmét.Példaul egyutt huzzuk el a fuggonyt,vagy ilyesmi.Napkozben megint par napja nem jut eszébe.Este még hozzatartozik a ritualéhoz,talan ez lesz a legutolso,amit elhagyunk.Az éjszaka még felkel egyszer-kétszer és ilyenkor gyorsabb,ha szopizik és majdnem egybolKép visszaalszik.Valamelyik nap masfél ora telt csak el a két ébredés kozott,ugyhogy ezt azért nehezen viselem.Hat nem kapott cicit,visszaringattam.Viszonylag hamar beletorodott és nem fogadta el helyette a vizet.
Apukadnak gyogyik!KépKépKépKép

Cory!Gratulalok Zsomanak a 3 kilohoz!Kép

Andysj!Koszi!KépSajnalom,hogy neked is van epeproblémad.KépKozben eszembe jutott,hogy az elso gorcsnél karfiollevest ettem.A masodiknal pedig nem nagyon csipos koreai levest.
Milyen nagylany mar Madike!KépNem szeretnétek megnoveszteni a hajat?Nem azért,igy is tundéri kislanyka!Kép

Bogancsi!De jo fej Tomi,hogy aludni akart a bolcsiben!Kép

Zafi!Bocs,hogy megint rakérdeztem Réka szemére!Késobb rajottem,hogy biztos azért nem valaszolsz,mert mar egyszer ezt megkérdeztem és akkor meg is beszéltuk.Ilyen luke vagyok!Kép

Linato!Boldog szulinapot a parodnak!Hogy sikerult a Tiramisu?En is nagyon szeretem!Kép
Lanyok nagyon aranyosak!Kép

Solya!Tudtommal a jobb bordaiv alatti fajdalom az egyik legjellegzetesebb tunete az epekonek és hanyinger is tarsulhat hozza.Remélem nem keseritettelek el.De orulj,hogy nem gorcsolsz be és kivanom,hogy ne is keruljon ra sor soha!

Zsuzsi!Orulok,hogy kicsit jobban alszik Dorka!Kép
Koszonom a gyogynovényes tippet!

Rolunk:
Itt is cudar hideg van és nagyon fuj a szél.Van,hogy szegény Riki nem is tud menni,mert lokdosi ot.Az eso is rakezdett,ma szinte egész nap esett.Nem is tudom,hova fogok menni Rikivel ilyen idoben.Hol fogjuk kielégiteni a nem kis mozgasigényét?!
Az esti elalvas nagyon siman zajlik,olyan ugyesen elalszik egyedul.Persze a szopi utan.Kép
Kezdi elismételgetni a hallott szavakat.KépEs végre engem is hiv,ha nem lat!KépAzt kiabalja,hogy:"Na!Na!Na!"Ilyen szép nevet kaptam én!KépHa kijavitjuk,hogy anya,akkor kozli,hogy nyanya.KépHa azt hallja franciaul,hogy:"Voila!",akkor igy ismétli:"Valala!" és kozben az l betuknél kinyujtja a nyelvét.Kép

Pussz:Edit
edith16

SZiasztok!

Nem jutok hozzá, hogy írjak Kép Ármin igényli, hogy a nap mind a 48 órájában vele foglalkozzam, Vilka is egyre többet szeretne velem tölteni ébren - szóval, az írás már nagyon nehezen fér bele - ugyanis egyszerűen nincs erőm gondolkodni és írni Kép De azért egy kicsit próbálok:

Cory! ZSoma 3 kg-jához Kép nagy gratulaaaa!!!! Nagyon szépen növekszik! Balu pedig egy angyal! Kép TE pedig nagyon ügyes vagy, hogy bírod, és jó, hogy anyukád is nagymamásodik! Az ötödik gyereknél már naggggyon menni fog neki! KépKépKép

Andi! Munka? Bölcsi? Lányok? ÉLsz még? Remélem!!! Kép

Gorsi! Apukádnak gyógyulást! Kép

Edit! Solya! Sajnos, nekem mindkettőtök panaszai emlkékeztetnek az én epegörcsömre Kép - ami miatt most ismét diétáz(gat)ok: puffadás, jobb oldali + gyomortáji fájdalom - nagyon ismerősek Kép Én vettem gyorsan erről szóló könyveket tavaly januárban: a legcélravezetőbb párolt krumplin és cukormentes almakompóton élni, napi kb. 2-2 darabot elosztva kb. 10-szeri étkezésre KépKépKép SZóval: (szinte) semmi zsír, semmi rostos, semmi puffasztó, semmi fűszeres, semmi nehezen emészthető, mindezeket gyakran, kis falatokban kell elkerülni - és ha emellett még hatásosan imádkozol is, akkor talán nem görcsöl be Kép

Andysj! Jó, hogy akkor gyakrabban ráérsz majd Kép

Nyuszimanó! Hogy telnek az első napok? Kép Édes a a kép Petráról! KépKépKép

Tikk! Nőgyógyi Kép, fejbeverés Kép - és amúgy???? Hogy bírod a sulit, bölcsit, stb?

Beja! Hogy van Bálint? Meggyógyult? Kép Ne add fel a boltot! Kép Kistesőhoz drukkdrukkdrukk! Kép

Zafi! Hurrá, hogy újra Petike látszott az UH-n Kép

Szila! A videot nem tudtam megnézni Kép - nem tudom, miért? De még a "Bundás álmos"-ra sem reagáltam, pedig írtó édes volt, nagyot nevettünk rajta Andrással Kép

Ma voltak vendégeink: Szilvi barátnőm az Árminnál 2 héttel idősebb Bencéjével és a Vilkánál két héttel fiatalabb Gergőjével. Vilkát és Gergőt befektettük a rácsoságyba (Toncsi után a második , akivel összeeresztettemKép). Ármin rámutat Bencére: "Ez is az ágyba kerül" KépKépKép De nem került - és végül is egész jót játszottak Kép Ma a Híradó alatt: "Mi nem a TV-ben lakunk, ott mások laknak"

Tudom, hogy sokakat kihagytam, bocs, de nagyon fáradt vagyok már! De minden pocakosról és pocaklakóról várom a híreket és nosztalgiázom és irígykedem! KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Zsuzsi,
Madikenek tobb kedvence is van mondokakbol. Tobbnyire inkabb magyar mondokakat tanitok neki. Hisz en csak magyarul beszelek vele. Hoztam most is Magyarorszagrol mondokas konyveket azokat tanulgatjuk. Vannak kedvencei pl. csipp csipp csoka, Gyerekek szeretik a perecet.... Angol mondokakat a noverkeje mond neki es neha az apukaja.

Solya!
Nekem az epegorcs a ket bordam kozott, pont kozepen kezdodott. Eloszor azt hittem a gyomrom. Majd hanyingerem volt, majd pedig hanytam is.
Remeljuk teged elkerul.

Szila!
Nagyon ari Hanga a felvetelen Kép Nagyon tetszett Kép
Jobbulast neki.

Linato!
Boldog szuletesnapot a ferjednek!

Bogancsi!
Tomi nagyon ugyes ezzel a beszokatasosdival. Kép Bar ezen nem is csodalkozom, kiindulva a harom nagyobb tesojabol Kép

Cory!
Gratula Zsomanak, nagyon szepen fejlodik.

Edit!
Kép KépSzeretnenk noveszteni szegeny Madike hajat, csak hat nem igen akar noni Kép Szegenyket mar tobbszor fiunak neztek a semmilyen haja miatt.
Akkor vigyazz az ilyen etelekre. Remeljuk nem lesz hasonlo gorcsod tobbet.

Marti!
De szepen beszel mar Armin! Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!
Ma végre itthon vagyok... igaz, másfél nap kimaradt a szakdoga írásból. .. és hát nem vagyok időmilliomos, ami a szakdogát illeti Kép a tanulmányi előadóm azt tanácsolta, hogy próbáljam megbeszélni a tanszéken, hogy határidőre leadok vmit, aztán ha elkészül az igazi, akkor kicseréljük... bírálatot úgyis csak dec. közepe táján kell írniuk... Ma elvileg be kellene mennem a tanárhoz, de inkább írom... úgysem tudok neki semmi érdemlegeset mutatni... bár anyagom már van a történeti részhez... nagyjából... csak kimásolni nem tudtam még...
.. ha csak a szakdoga lenne, talán nem is izgatnám magam... csak ott lesz még novemberben a nyelvvizsga... és hát abban szó szernit sehol nem tartok...

Tegnap jó kis izgalmak voltak... reggel kellett mennem genetikai UH-ra... útközben hívtam fel a dokit, hogy megkapta-e az AFP eredményemet... meg, és nem lett jó... 0.6 MoM volt, és hát az alacsony... na ettől még idegesebb lettem, ráadásul a genetikai Kp.-ban is olyanok voltak, mint a pokróc... Az UH-on szerencsére semmit nem láttak a babán, ami arra utalna, hogy baj van, csak kicsit több a magzatvíz az átlagosnál. A genetikus doki azért megemlítette az amniocentézist, de aztán abban maradtunk, hogy egyelőre csak a korom emeli a kockázatot, de még így sem éri el a vetélés kockázatának értékét... Aztán ha esetleg Downos a baba, akkor is megtartanánk... Az is szerencse, hogy még tegnap délután mentünk a dokimhoz, így egy nap alatt lezajlott az egész idegeskedés... Sikerült is majdnem 100%-osan megnyugtatnia... ő is csinált UH-ot, mert egyrészt Ati délelőtt nem tudott jönni (meg úgysem engedték volna be), meg hiányoltam, hogy a genetikai UH eredményén nem írták a gyomor meg a hólyagműködést... de azokkal is minden rendben... Kép meg úgy néz ki, hogy nálunk is kisöcsi lesz Kép ... de ez csak akkor lesz biztos, ha már megszületik Kép ... nem olyan kis szégyentelen, mint anno Csengus volt Kép A doki nagyon kis rendes volt.. képet is adott, megnyugtatott... szerinte kb. minden 2. kismamónak az átlagnál több a magzatvize... hisz végülis valamiből számolni kell az átlagot... Kép ... meg az is okozhatta a rossz afp eredmény, hogy Pocaklakó TÉNYLEG fiatalabb a hivatalosnál. Majd még kell menni szívUH-ra,aztán vége ezeknek a maceráknak...
Amúgy Kispocok nagyon édes volt... fogta a fülét...Kép

Csengus nagyon belelendült a dumába...Kép .. meg rendet tart... Kép pl. olyan nincs, hogy én pl. Ati takaróját dobom magamra... közli, hogy Apáé, és már rángatja le rólam... mindenki csak a saját hátizsákját veheti fel, különben kiakad... Kép Segíteni is próbál.. amikor készülődünk, húzza a hátizsákokat az ajtó felé, hatalmas nyögések közben, és mondja, hogy nagyon nehéz Kép elkezdett énekelgetni is... A Süsüből az Ó, ha rózsabimbó felismerhető... legtisztábban a "senki sem érti" megy Kép meg a Kiskacsa fürdik, meg a Pál, Kata Péter... ott mondjuk a kakas csak annyit mond, hogy kukuri ... a kú a végén mindig lemarad Kép ... meg még egy csomó aranyos dolgog... Kép Néha cirkuszol alvás helyett... de ez lehet, hogy nála is, meg a többieknél is a drasztikus időjárás változástól volt/van...

olvastam ám mindenkit, csak most nincs már időm reagálni Kép bocsi... Küldök azért egy általános DRUKK-ot mindenkinek... bármihez szabadon felhasználható KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szila
a videót is megnéztem ám!! Kép

Zsuzsi
hát... a kiegyensúlyozottságtól messze vagyok...Kép... semmi időnk a házzal, berendezéssel, költözéssel foglalkozni... most kaptunk észbe, hogy legalább az ágyat meg kell rendelni, hogy aludni tudjunk majd Kép ... de még nem jutottunk el addig, hogy el is menjünk KépKép

... muszáj írnom azt a vacakot Kép

üdv
Rebi+Csengus(ma 100 hetes - ha nem számoltuk el)+Kép(hivatalosan 20+0)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok, mi is itt vagyunkKép

Nálunk zajlik az élet, bár elég ideális minden, remélem, nem kiabálom el, koppkoppkopp. Pici lányom éjjel 4.5-5 óránként kel fel, nappal sűrűbben szopizik. Kicsit aggódtam, hogy hízik-e eleget. Tegnap volt az 1 hetes kontroll és már 3860gr volt, szóval csütörtök óta, mióta itthon vagyunk 320gr-ot hízott (5 nap alatt), szóval megnyugodtam, eleget eszik, ezért alszik ilyen nagyokatKép

Doncival is minden rendben, csak éjjel kell vele foglalkozniKép Amióta Petra itthon van, folyton átjött éjjel a szobánkba és közölte, hogy "oda, ágyba" és hát köztünk aludt. Volt hogy visszavittük hajnalban, akkor aludt tovább. Visont tegnap már elaludni sem volt hajlandó, így "apuka" átköltözött hozzá egy időre. Láttátok volna azt az ujjongást, örömtáncot, amit Dodó lejtett. Volt is nagy alvás az ágyában egy nyikkanás nélkülKép Ez van, egy darabig ott fog aludni a párom, hogy visszaálljon a lelki békéje.

Hihetetlen mértékben elkezdett beszélni, ragozni, mondókázni, énekelni. Mikor hajnalban szopiztattam Petrát, töltöttem magamnak egy pohár teát, Dodó félálomban megszólalt: "mami, tea meleg", azt hittem megzabálom.

Szila!
Én még nem láttam a videót, nem tudtam letölteniKép, pedig nagyon kíváncsi vagyok!

Zafi és Rebi!
De szuper, hogy még mindig úgy tűnik, hogy öcsikék fognap születniKép Pocakosságot hogy viselitek? Mennyiben más most a terhességetek?

Márti!
Egyelőre jól bírom a 2 gyerkőcösséget, főleg mivel napközben is egyszerre alszik a 2 gyerkőc, Petra elég sokat van fent napközben, így akkor 2 gyereket szórakoztatok. Donci mindenesetre angyal, Petra meg eddig igencsak a legideálisabb baba, de majd meglátjuk később. Úgy veszem ki a szavaidból, nálatok most kezd bonyolultabbá válni a helyzet.

Andysj!
Gyógyok mennek MadikénekKépKépKépKépKép Karácsonyt kint töltitek, vagy mentek ti is Mo.-ra, én már annyira várom, hihetetlne, hogy ha minden jól megy 2 hónap múlva otthon vagyunk. Mi még idén nem voltunk Mo.-on és már nagyon ki vagyok éhezve a magyar szóraKép, családra...

Puszi, Nyuszimanó+Dodó+Petra
nyuszimano

Sziasztok!

Már reggel elolvastam amit írtatok,de rohantunk az oviba,mert bábszínházba mentek a csoporttal és időben oda kellett érni.

B.Márti!Rövid ujjú bodyt vettem,3db volt 1390Ft.Tavaly amikor még csak az Árkádban voltC&A anyukám vett már neki hosszú és rövid ujjút is,de sajna már kinőtte.Nagyon jó minőségű,nem nyúlik keresztbe-hosszába mint a kengurus bodyk többsége.Arról nem beszélve,hogy a kenguruban 900-1000ft egy db,én meg hármat kaptam majdnem ennyiért.
Páromnak vettem egy parfümöt és egy vékony pulcsit.Feketeerdő tortát,mert ez a kedvence és egy pici pezsgőt,hogy tudjunk koccintai.Miléna rajzolt neki az oviban,Kori pedig itthon irka-firkált valami gyönyörűt.+az egyik rádió műsorban szoktak köszönteni szülinaposokat,őket megkértem,hogy hívják fel a nevünkben.Tavaly nem érték el,remélem idén sikerül.Múlt évben nyertünk egy vacsorát.Most mondták be,hogy kaptunk egy fodrász utalványt és egy virágcsokrot.Tehát sikerült.Mindjárt felhívják.KépKépKép

Edit!
Tiramisu nagy sikert aratott a cégnél,kérik a receptet.Tudnod kell ez egy olasz cég.Úgy látszik a magyar tira jobb,mint az övék.

Mindenkinek nagyon köszöni apa a szülinapi jókívánságokatKépReggel megmutattam neki.A későbbieket majd este.
linato

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszi a dícséreteketKép, már vagy 10 kilót híztam tőlükKép.

Zafi,
egy hónap múlva nyílik nálunk is az RS, már ki is néztem Hanga ágyát, úgyhogy belevágunk majd mi is.Kép

Edit,
akkor Riki is jókat dumál márKép.

Mennem kell.

Szila
szila

Sziasztok!

Szila, mi is megcsodáltuk Hangát! Igazi vizitündérKépKép

Lianto, nekem is kérekszépen tiramisu receptet!! Párodnak boldog szülinapot.Kép

Rebi, kisöcsiKép. Hajrá szakdoli! Írd szépen magad!Kép

Márti, Árminnak csoda szövegei vannak. Küldök a fölös álommanóinkból.KépKépKép Csak meg kell nevelgetni őket, mert nálunk 4-6-ig támadnak, és utána Luca nem akar este elaludni.

Cory, gratula Zsominak a 3kg-hoz. Remélem sikerült túlélni minketKép. Mi igen jól éreztük magunkat.

Rékán kitört a kiskamaszok szemérmessége: erélyesen tiltakozik az általa "nyálas részKépKép"-nek titulált érzelmes jelenetek ellen. (Pl. hogy tegnap a fájós fejemre kaptam apapuszit)
Az isiben hozza a formáját, gyűlnek a matek ötösök.

Lucán is kitört valamiféle hiszti-kór: ha a dolgok nem a kedve szerint alakulnak iszonyú éles hangokat bír kiadni. Remélem, a szemfogak növésével függ össze, mert abból már csak kettőnek kell kibújni. Máskor meg igazi cica-kislányKép, jön bújik, simogat, puszit oszt.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Beja!
Kistesó ügyben még semmi nálunk, de szerintem nekem is kell majd az a híres kettőslátású bogyesz. Azzal meg még pár hónapot várunk. Nelcsikém sincs valami jó passzban újabban, állandóan a nyomomban van, ha kimegyek a szobából sír, szóval ez egy kicsit el is vette ez a kedvemet a kistesótól. De amint meglátok egy Kismama újságot rögtöb visszajön. KépGyógypuszik mennek a nagyfiúnak! Kép

Szila!
Megnéztem ám én is a kisasszonyt! Majdnem megzabáltam! Kép Gondolom az "Apucsikát" az ujja köré csavarja rendesen. Kép Annyira várom, hogy az én kiscsajszim is ilyen szépen beszéljen. Egyenlőre csak első két betűs megnevezések futnak nálunk így még elég körülményes a kommunikáció.

Rita
krita

Sziasztok!

Edit! Lacika is legtöbbször nyanyának nevez engem. Kép

Linato! A guta üt meg, ilyen jó kis akció, és én elmetem mellette?! Kép Pedig én is akarok Lacikának télire is rövid ujjú bodykat venni, mert a lakásban mindig nagyon meleg van. A Kengurús cuccok eddig nekem nagyon beválltak, szinte csak olyanokat hordott Lacika, és a 40-50 bodyból, ami eddig volt, egyetlen egy nyúlt el egy kicsit, a többi tökéletesen tartja a formáját.

BMárti

BMárti
bmárti

Borcsa!

Nagyon egyszerű kb.15-20perc.
2 tojás,25dkg sajtkrém(én parmalatot szoktam a mascarpone nagyon drága)250ml tejszín,6 evőkanál cukor vagy több illetve kevesebb.Ízlés dolga.1 zacskó babapiskóta(vastag),rum,kávé.
Először megfőzöd a kávét,úgy 4dl.Hagyod kicsit hűlni és beleteszel egy kis rumot.A tojást ,sajtkrémet,cukrot összekevered habverővel(robottal egyszerűbb)A tejszínt külön felvered,aztán az egészet össze.Lehet együtt is csak úgy nem lesz olyan kemény a krém.Ha készen van belemártogatod a babapiskótákat a rumos kávéba és egy tálba rétegesen lerakod.Ráöntöd a krém felét aztán újra egy sor babapiskóta.Megint egy sor krém és a tetejét megszórod kakaóporral.(nem cukrozottal)Hűtőbe 2-3 órát pihentetni kell,hogy összeérjenek az ízek.Én mindig dupla adagot csinálok,mert egy sosem elég!Kép

BMárti!

Egy évvel ezelőtt is volt.Lehet,hogy állandó akció.Régen nagyon jók voltak a kengurus bodyk,de egy időben nagyon vacak volt a minőségük.Most megint jobb anyagokat használnak úgy látom.

Bocsi,hogy ide írtam a receptet,de nem volt kedvem keresgélni hova kellett volna.
linato

Sziasztok!

Ezt olvastátok?:

[i]

Passné Jakab Henrietta
Felhasználó
Azonosító: Heni1979

Üzenet száma: 211
Mentés: 09-2002
szila

Szila

Tudtommal a Városligeti fasorban lévő BM kórház a Corvin...

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Norci: tök jó, hogy minden rendben van a babával is Kép Az aug. 21-en én is jót nevettem Kép Bocsi Kép

Zafi: félidő Kép Kép Kép

Zsuzsi: köszi a Pecsát Kép Tegnap láttam a Corában is, vettem is rögtön kettőt, mert azért ugye inkább kipróbálom először. Kép Ma még mindig nem volt fent a neten a vizsgaeredmény Kép

Andysj: na végre !!! Jó, hogy Madi túl van a betegségen. Most biztos üres a ház anyósodék nélkül.

Gorsi: akkor nem is lesz semmi tárgyalás meg ilyenek, ugye ?! Drukkok mennek apukád műtétjéhez Kép Kép Kép

Szila: gyógyok Hangának Kép Kép Kép

cory: nagyfiúsodik Balu Kép

BMárti: hát a memóriám nem mindig tökéletes, mondhatni időnként gondolok a Cavintonra, de speciel erre emlékeztem Kép

Tomi ma már teljes napot dolgozott a bölcsiben KépReggel úgy rohant be, hogy el se búcsúztunk egymástól, csak néztem utána. Jókat evett, játszott és hatalmasat aludt. Amikor felébredt, békésen cumizgatott és szorongatta a macikáját KépAztán meglátott és rohant ki hozzám. Nagyon édes volt Kép Délután meg a barátnőméknél voltunk, ahol teljesen lenyűgözte egy kiskutya. A barátnőm kisebbik lányát (nyolcadikos) most szeptemberben műtötték sokadszorra, de talán most utoljára a lábával. Dongalábbal született és most már kiegyensítették a talpát és fog tudni szépen járni. Nagyon boldogok vagyunk, mert rettenetes, miken mentek keresztül éveken át, apa nélkül, mert a barátunk meghalt autóbalesetben, amikor Zsuzsika 2 éves volt. A barátnőm most kezdte el az egyetemet, hogy felsőfokú diplomával tudjon angolt tanítani. Szóval nem semmi, szerintem.
Anyósomat holnap reggel műtik Esztergomban szürkehályoggal (zöldhályoggal súlyosbítva).
Jó éjt!
pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Schoberték: no comment!

Edit! Nem baj, hogy kérdezted Réka szemét, elfelejtettem válaszolni, bocs! Pont ma voltunk megint kontrollon és úgy tűnik, javulgat!Kép Csak az az egy probléma a szemével, hogy a bal oldalsó mozgató izmok merevek, de már a középpontnál tovább mozog, úgyhogy van remény! Jó jel az is, hogy saját maga próbálgatja, hogyan tudná forgatni rendesen a szemeit. Persze időnként nagyon rosszul néz ki szegény, de a dokinő szerint nagyon jó, hogy nem fél attól, hogy ilyenkor kettőt lát mindenből!Kép

Szila! Szerintem Hanga is elég nagy már ahhoz, hogy zökkenőmentes legyen a váltás. A mi heverőnk is az RS terméke, csak egy kis bútorboltban vettük itt nálunk.

Rebi! Gratulálok a kisöcsihez!Kép AFP miatt meg tényleg nyugi, biztos, hogy rossz időben vették le, meg azt hiszem a te dokid fogalmazott úgy, hogy az majdnem felesleges, mert hogy az uh alapján sokkal jobban meg lehet állapítani a dolgokat. Szakdoga meg hajrá!KépKépKép

Cory, mi volt a szemészeten? Más kontrollon is voltatok most? Gratula a 3 kg-hoz!Kép

Zafi
zafi

Na még egyszer:
Norci: főzés Kép

Edit: tündéri lehet Riki Kép Hideg idő Kép Már itt is kezdi mutatni a fogát a hideg, de még nem az igazi. Brrrr ...

cory: gratula Zsomának!!! A 3 kg már nem semmi Kép Kép Kép Mi volt a kontrollon?

Márti: jaj, Te szegény Kép Apának is volt epeköve, neki kivették az epehólyagját, azóta csak néhány dolgot nem bír enni, különben jól van. Ármin duma Kép

Andysj: Julinak nemhogy semmi, hanem mínusz haja volt Kép Sokszor vágtam és most látnád csak, milyen dús és gyönyörű a haja! Madikének is majd besűrűsödik!

Rebi: Te hány éves vagy könyörgöm? Mi az, hogy a korod??? Fogta a fülét Kép Kép Kép Ne izgulj!!! Julinál volt rossz AFP-m, aztán kiderült, hogy elszámolták. Köszi a bármire felhasználható drukkjaidat – én anyósomhoz fogom felhasználni KépMi kb. 1 hónapig kempingágyon aludtunk, aztán mikor megjött az ágyunk, jött Tomibaba a pocakomba Kép Kép Kép

Nyuszimanó: klassz vagy és Petra és Donci is szuper Kép Kép Kép

Borcsa: gratula Rékának az ötösökhöz Kép

Krita: akkor sok-sok Kismamát nézegess Kép

Linato: ez nem ér! Itt csorog a nyálam a tiramisudtól Kép

Norbika és Rubintocska Kép
Na, most már tényleg jó éjt, mert mindjárt csörög a vekkerem Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Zsomával minden ok Kép Szemügyileg annyira, hogy nem kell többet nézetni. Egyéb fejlődési dolgokat is néztek, és azok is rendben vannak. Az nagyon furcsa volt, mikor írták az ambuláns lapjára, hogy kor: 6 hét, biológiai kor: 39 gest. hét.

Videókat én sajnos nem tudok nézni Kép

Képzeljétek, ebben a zimában meghalt a gépem hűtése, és hogy ne fagyjon le állandóan, megy rá a ventillátor. A lábam meg le fog fagyni.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Rebi! Nyugi nem lesz semmi gond. A kisöcsi biztos ilyen kis vicceske leszKép

Zafi! Örülök, hogy Rékának alakulnak a szemei.Kép

Márti! Köszi kérdésed. Megy a suli, a gyerkőcök is kezdik felfogni, hoyg iskola vanKép Vannak viszont frontos napok na akkor készen vagyok tőlük. De azért ezek a gyerekek mennyivel másabbak mint mi voltunk.

Cory! Jól viselte Zsoma a túrát ebben a rossz időben?

Beja! Bácu jobban van már?

Linato! Body akció most van a C&A-ban? Most gondoltama hétvégén elmenni a stop shop-ba.

Hanna feje szépen gyógyul, ha minden igaz holnap kellene visszamenni a Jánosba levetetni a ragacsokat, de asszem levetetem a dokinéninkkel. A dumája neki is megindult, alig lehet lelőni, mindenhez hozzáfűz valamit. Ahol és hova kérdésre most mindig az állatkertbe vagy szobába a válaszKép Elmeséli, hogy apa kalapáccsal, csavarhúzóval szerelte asztalt, ágyatKép Amikor megyek érte mindig mondja, hogy anyuci vissza értem, mindigKép Ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy biztos benne van, hogy nem marad-e ott.

Norci! Bocsi, de én is jót nevettem az augusztuson, mondjuk ha matematikus Cory nem írja, nekem fel sem tűnt volnaKépKép

Nyuszimanó! Hogy vagytok? Jól van Petra? Doncinak hogy tetszik az új helyzet?

Bogancsi!Jó, hogy Tomi ilyen könnyedén veszi a bölcsit. Anyósod.Kép

Na most már huss aludni, mert olyan korán tud lenni reggel és már sötétben kell felkelni.Kép

Jóéjt

Tikk
tikk

Sziasztok!

BMárti, Zafi, Norci
Köszi a biztatást lányok!Kép

Norci
Gondoltam ám én is a cumisüvegre, valahol tán van eldugva, de minek? Simán pohárból issza a tejet. Az étrendjében nincs különösebb változás, kivéve a tejet, ami 1.5-2dl. Azt eddig ui. csak ritkán ivott. Peti étvágya elég változó. Néha nézek nagyokat, hogy pár gyerek mennyi mindent betermel.Kép Mondjuk az igaz, hogy mostanság mintha gyakrabban kérne enni, de ezt a szopival még nem is hoztam összefüggésbe, pedig lehet.

Bogancsi
Szuper, hogy Tominak így bejön a bölcsi.Kép
Anyósodnak drukkok mennek és köszi az apumnak küldötteket.KépKépKép Műtét jól sikerült, még lehet, hogy holnap is műtik hátul, erről még nincs infóm.

cory
Hirtelen hogy megugrott Zsoma súlya!Kép Együtt örülünk veled!Kép

Nálunk már van fűtés, hurrá!Kép

Bocs, ha kimaradtak sokan, de alig tudok ideülni.
Üdv: Gorsi

Márti, Edit
Köszi a gyógyokat.Kép
gorsi

Sziasztok!

Rebi!
Biztos rendben minden a babaval.
Milyen jo rendtarto lanykad van Kép

Nyuszimano!
Nagyon szepen hizik Petra. Kép
Szegeny Donci, neki is meg kell szokni az uj csaladtag erkezeset. De amilyen okos o, biztos hamar helyreall az ejszakatok is.
Aranyosan beszel.
Nalunk ugy alakult a helyzet, hogy iden nem megyunk haza karacsonyra. Mi itt toltjuk negyesben. De orulok neki, hogy mentek. Biztos nagy ajandek lesz a nagyszuloknek, rokonoknak, baratoknak, hogy lathatjak a legujabb csaladtagot. Kép Na es persze a nagy fiut is. Kép Nem csodalom, hogy vagysz haza. Nekem most konnyebb, en nemreg jottem vissza.

Borcsa!
Nalunk is hasonloan viselkedik Fatusi a "nyalas" jelenetekhez.
Gratula Rekanak a matek otosokhoz!

Linato!
Nagyon jol hangzik ez a tiramisu recept lehet, hogy meg ma ki is probalom.

Bogancsi!
Igen ures sajna a haz, foleg, hogy amig itt volt az anyosom egyfolytaban kenyeztetett, vasalt, mosott...stb. Most megint mindent en csinalok Kép Pedig mar hozzaszoktam a jolethez Kép
Gratula Tominak az ugyes beszokashoz Kép
Anyosodnak sok gyogyKépKépKép a mutethez.
Hat nem irigylem szegeny baratnodeket. Szegenyek nem egyszeru eletuk van. Orulok, hogy a kis lanyanak sikerult a mutet.
Remelem Madikenek is lesz olyan szep haja mint Julinak. Vagni meg nem merem neki, mert az egyenlo lenne a kopasztassal Kép Igy inkabb varunk es bizakodunk. Fatus azt mondta, sebaj ha nem lesz haja veszunk neki parokat. Kép
Fatusnak ebben a korban mar fonni lehetett a gondor hajat.

Schrobertek Kép

Zafi!
Reka szeme Kép Nagyon ugyes lany.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Bogancsi!Barátnődnek sok erőt és kitartást!Kép
Anyósnak gyors gyógyulástKép
Tomi nagyon ügyes bölcsis.Nálunk még középső oviban is előfordul,hogy egyik-másik gyerek sirdogál,ha anya elmegy.
Én nem iszom kávét,mert nem szeretem,de a tiramisunak én sem tudok ellenállni.

Tikk!Én hétfőn voltam,szerintem biztos van még akciós body.Kép

Andysj!Jó étvágyat a tiramisuhoz.Biztos nagyon finom lesz.Eredetileg egy napot kéne a hűtőben tartani fogyasztás előtt,de nálunk ezt még sosem érte meg.Kép
Rubint Rékának nem mondták,hogy a császármetszés egy nagy hasi műtét és sokkal több szövődmény és komplikáció léphet fel mint rendes szülés közben?KépNekem több műtéti hegem is van,de még az is érzékeny a frontokra amit 8 éves koromban csináltak.(vese)Én szültem rendesen és császárral is de nem hiszem,hogy kevesebb a "szenvedés" az utóbbinál.Amikor megpróbál először felülni az ágyban majd rájön.
linato

Sziasztok!

Megint beszoktem a gephez 1 kicsit.

cory: szuper Zsoma!!!

Tikk: reggeli felkelesek Kép lesz meg rosszabb is Kép

Gorsi: szegeny apukad! Jol viseli a sok mutetet?

Andysj: Jo fej Fatusa parokaval Kép Konnyu neki ...

Linato: szerintem is ra fog jonni a Rubintocska, hogy egyaltalan nem jobb a csaszar - de azert a babanak konnyebb.

Ma reggel is szepen bement Tomi a csoportszobaba, alig tudtam puszit kapni tole Kép
Anyosomrol meg mindig semmi hir Kép Lehet, hogy meg nem is kerult sorra.
Aposom viszont szepen javulgat. Bar a gyogytornaszno megkerdezte, hogy ugye szellemi munkat vegez, mert eleg rossz a mozgasa Kép

Muszaj mennem, de jo volt egy kicsit bekukkantani az osztalyba - foleg illegalisan Kép
pusz bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Hát a Schobert család engem is ledöbbentett. Én is császárral szültem (oxigénhiány), tudom mit jelent az, és azt is, hogy bármit megadtam volna érte, hogy ne így legyen. Azon is elgondolkodtam, hogy lehet, hogy nem is a "könnyebb szülés" reménye vezetett a császármetszéshez. Lehetett bármi más (pl elégtelen tágulás), amit nem vallanak be, mert akkor hülyét csinálnának magukból. Ugyanis Réka többször is nyilatkozta, hogy nagyon bízik abban, hogy a rengeteg torna hozzásegíti majd a könnyű szüléshez. Hát ez valamiért nem jött össze, s most amellett hogy ki van hangsúlyozva, hogy nagyon derekasan viselkedett, Norbira van ráhúzva a vizes lepedő, hogy ő nem bírta csak igazán. Kicsit furcsállottam, hogy ez nagyon nagy hangsúlyt kapott. És az is, hogy tulképpen meg tudta volna szülni is simán a babát, ha akarja. De nem akarta. Könyörgöm! Van ilyen???

Linato! Melyik gyerkőcöt szülted császárra? Megnéztem a csajszikat, nagyon édesek! Kép

Bogancsi! Anyósodnak nagyon sok drukk. +++++

Rita
krita

Rita!
Korina a kisebbik.A születéstörténetnél megtalálod,hogy miért.Hosszú...
Köszönöm!Kép
linato

Linato!
Az én sztorim tök ugyanaz!!! Nem szállt le a feje, szívhang többször lassult, tolófájások jöttek, gyerkőc még jó magasan. Spinálist elcseszték, altattak. Totál rá volt tekeredve a köldökzsinór, azért nem tudott lejjebb csúszni szegénykém. Kép

Rita
krita

Krita,
engem is csak az zavart ebben az írásban, hogy a "A gyorsabb megoldást választottuk. . . . ". Amúgy meg igen, azért "szenvedjen" órákig, mert a természet így találta ki. Én azért semmi esetre nem nevezném szenvedésnek, pláne akkor nem, amikor EDA is létezik. Egyébként meg a túlzott izmosság sem jó ám a szüléshez....azért valószínűleg a kötött izomzat is hozzájárulhatott, ahhoz, hogy császár lett (csak hát igen, azért azt mégsem mondhatják, hogy "lám, a túlzott torna nem biztos, hogy jót tesz....").

Gyógyikat átadom HangánakKép, köszönjük szépen.

Már várom az RS nyitását, meg gyűjtjük a lóvét isKép.

Viszont légyszi küldjetek kajamanókat, mert nem eszik Hanga. Kínálom rendszeresen, de alig pár falatokat eszik. Amúgy ettől a taknyosság/köhögéstől eltekintve jól van, vidám, rosszalkodik rendesen...Kép.

Cory,
Zsoma Kép.

Bogancsi,
nem semmi, ahogy Tomi bölcsizikKép.

Szila
szila

Rita!A lényeg az,hogy a te lányod is gyönyörű.Kép

Szila!Gyűjteném én is a lóvét,de valahogy nem megy.
Hangának biztos kicsit piros a torka és fáj ahogy nyel.Majd meggyógyul és eszik rendesen.Azért küldök néhány kajamanót.KépKépKépKép

Kép
linato

Sziasztok!

Hát hogyan tudnák eladni azt a jó kis terhestorna kazettát Schoberték, ha bevallanák, hogy a kötött izomzat miatt képtelen volt megszülni a gyereket???
Mert hogy nem a méretei miatt nem bírta, az biztos. És azért szerintem viszonylag kevés orvos ajánlja fel a császár lehetőségét akkor, ha az anya meg tudja szülni a gyereket. Sajnos ez a kommentár is a bizniszről szól!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Krita: köszi a drukkokat Kép Használtak, anyósom túl van a műtéten, jól van és holnap már megy is érte apjuk és viszi haza. Apósom meg szombaton mehet haza. Pedig a házaspároknak Parkinson törvénye szerint nem szabad egyszerre betegnek lenni Kép De ezt már mi is eljátszottuk egyszer apjukkal 12 évvel ezelőtt. Engem épp a szülés után 1 évvel operáltak, hogy rendbehozzák, amit Dani szétrobbantott, erre apának meg kinyiffant a dereka. A kórházból katéterrel jöttem haza, hogy ápoljam, mert a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak, kivéve, aki épp külföldön volt. Ja, és a dokim naponta kétszer jött, hogy ellenőrizze a katéteremet, szurit adjon és apának is beadja a gyógyszurit. Hát nem ismételném meg azokat a napokat!

Szila: kajamanók gyorspostával mennek Kép Kép Kép Ma egyébként Tomi se remekelt az ebédnél - karfiol volt brrr... Megértem.
Szerintem sem kell feltétlenül, hogy szenvedés legyen a szülés. Persze szerencse és alkat is kell hozzá. Nekem mindhárom igazi szülésem élmény volt és nem szenvedés, a Tomis császár meg muszáj volt. De azt is élveztem Kép

Mi ez a pangás, lányok??? Úgy látszik, nekem van itt a legtöbb időm a netre a 4 gyerek mellett Kép Kép Kép Igaz, ma nem mostam Kép
Tomi ma 3 nap után végre láthatta apát, hát folyamatosan apázott Kép Kajabált, kacagott, lefeküdt a földre és mondogatta, hogy apa-apa-apa. Meg kellett zabálni!
Új szavakat is mond, de sokszor csak én értem Kép pl. a kutyánkat Dokinak/Doktornak hívjuk, ő meg mondja: dotto. bácsi = bác, traktor = tatto.
Na, megyek, pusz mindenkinek: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi!Most eszmélek 4 gyerek!Nagy gratula!KépValahogy eddig nem tudatosult bennem.Látszik,hogy nem vagyok valami friss és üde.
Tényleg,merre vannak a többiek?Jó reggelt!Kép
linato

Sziasztok!

Linato!
A tiramisu nagyon jol sikerult. Igaz valtoztattam az eredeti recepten egy kicsit, de a ferjem aki nem igazan edesszaju, megjegyezte, hogy mennyire finom lett. Olyan mint amilyennek o szereti. Madike velemenyet is konnyu volt kideriteni, ket szeletett evett meg belole. Egyiket ebed utan, masikat vacsi utan Kép

Bogancsi!
De jo, hogy most mar anyosodek mindketten otthon lehetnek es tul vannak a korhazosdin. Kép
12 evvel ezelotti eset Kép

Kellemes Hetveget Mindenkinek,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint csak puffogni jövök, de kb. a gutaütés kerülget...

most kell leadni az igazolást arról, hogy Ati van gyes-en... hogy ne kelljen elég nagy összeget befizetnie... Elvileg augusztus 18-tól van gyes-en... először ugye az egyetemen intézték volna, de aug. végén visszaadták a papírt, hogy egy új rendelet értelmében nem intézhetik a hallgatók TB ügyeit... Akkor át a Lőportár utcába... ott átvettek minden papírt.. rá 2 héttel kiküldenek egy másikat, hogy ezt meg azt nem adtuk be... ott volt, csak nem kérték, azt mondták, nem kell... Kértünk volna igazolást, hogy Ati van gyes-en aug. közepétől. Válasz: azt majd akkor adnak, ha már utalnak... az másfél-két hónap.. ha viszont nem adja le okt. 14-ig az igazolást, akkor be kell fizetnie a 2 szakra majdnem 200E ft-ot (miből?????).. ja.. és ha befizeti, akkor azt már nem kapja vissza... Lőportár utca másik kedvessége: nem azt írták a papírra, hogy beadta a gyes igényt.. hanem hogy elbírálás alatt van... de hát könyörgöm... az alanyi jogon jár!!!
most szerintetek még kire érdemes rábortani az asztalt, hogy keddig el tudjuk intézni az igazolást???? A legszebb az egészben, hogy már júliusban elkezdtük intézni az egészet, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

ennyit a nyugodt babavárásról, meg szakdogaírásról.... remegek az idegességtől, és dühömben már csak bőgni tudok...

üdv
Rebi

rebi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?