Új privát üzeneted érkezett!

Teszek fel pár képet Dóriról:

Kép Kép Kép

Melinda

Kép
melinda80

Pati!!!
Totál egyetértek a végén vele, de nem 3-ról 4 ujjnyira tágításnál... És igen, biztosan doki függő is a dolog!!! Bennem sajna nagyon rossz emlékeket kelt a dolog, de ezt már átdumáltuk! most nem lesz ilyen és kész!

Rima! Igen, ő a férjem húga! Imádom, március 12-én volt 22 éves!!! Remek lány!!! Köszönjük a dícséreteket!! :oops: :oops: :oops:

Melinda!
Dóri nagyon szép! Csodálatosan szép bőre van!!!!!!!
Vendég

A fenébe, pedig olyan jó lett volna, ha Jim csak úgy hipp-hopp kipottyantja az óriásbabyt...

Hajrá, JIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati, tudsz majd még berszélni a férjével? GOndolom, az sms-eit nem olvassa, de azért jó lenne tudni minél hamarabb, hogy mi történt, meg mi miért történt...

Csajok, én nem értem ezt a rengeteg császárt. Oké, Jimnél az újabb kisbálnával még érthető, de azért ez az arány már igencsak kiesik minden hibahatáron...

A fenébe, most jól lebuktattam magam, hogy nem alszom... de egyébként csak pisilni szaldtam épp ki és úgy gondoltam, hogy akkor gyors bekukk... most meg már nem vagyok álmos. De az előbb is úgy jártam, hogy mire elálmosodtam, már kelt enni az Andris. Na, mindegy, ez igy szép meg igy jó, csak mindig eszembe jutnak az élen levők, hogy az elején milyen jól birták az éjszakázást, aztán egyszer csak kipurcan az ember.

Ja, és képzeljétek, azért van ilyden nyugi, mert elküldtem apát a Tescoba listával gyorsan nagybevásárolni. 1 óra alatt meg szoktunk lenni, ha együtt megyünk, igaz, elindulok az egyik végéről és sorba veszek mindent. Na, ő 12kor ért oda és most végzett... Azt mondta, folyik a hátán a viz és izomláza van, ahogy fel-alá rohangált és minden sorban vagy 6x volt... hát, ilyen az, amikor két háztartást kell fenntartani, na most jön majd a nagy bűvészkedés, megy ki a fiúkhoz és szét kell tudnia osztani, mit hoz ide, mit oda :lol:

Köszi mindenkinek a dicséreteket!!!! Már kezdem elbizni magam, aztán mindig arra gondolok, hogy én sem mondanám senki szemébe, hogy Teeee, hogy néz ki ez a gyerek... bár, azért Patiban bizom... oké-oké, nem hörcsög, na de akkor milyen állat???? :lol:

Biribon, köszönjük a hosszú hozzászólást!!!!! Az én rossz tapasztalatom miatt ne félj a szüléstől, minden kórház más és más. Nekem sem a szüléssel magával volt bajom, sokkal inkább az emberi tényezőkkel. Mondjuk most már egyre kevésbé ellenzem az otthon szülést, az ambuláns szülést pedig kifejezetten támogatnám, mert egy lelkiismeretes anya otthon még mindig kisebb rizikó, mint egy-egy nem törődöm kórházi pár nap...

Na jó, húzok fejni, este megpróbálom megirni legalább a szülést, az a rövidebb...

Kép

KépKép
eszterxx

Ja, PAti, nem jött rendbe még a bőre, mert hiába vittem be a fürdetőkrémet (tudtam előre, hogy a kórházba a Johnsont használják, mert ő a szponzor, de a védőnők ott is ellene vannak), a csecsemősök elzavartak vele, hogy majd otthon azt csinálok, amit szeretnék... no comment. Azóta kenegetjük napraforgóolajjal meg fürdetőkrémmel és egy nap alatt is szépen javult.

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"]. írta:eszterxx....... Mondjuk most már egyre kevésbé ellenzem az otthon szülést, az ambuláns szülést pedig kifejezetten támogatnám, mert egy lelkiismeretes anya otthon még mindig kisebb rizikó, mint egy-egy nem törődöm kórházi pár nap......

Khm............... Én már szültem egyet, mikorra megérleltem magamban ezeket a gondolatokat!
Nem mondom, hogy ugye-ugye-ugye! Inkább azt mondom, hogy a fene megeszi, hogy Ákos 14 évvel ezelőtt született úgy ahogy, és még most is vannak szar szülészeti élményeik a kismamáknak! :cry: :shock: :?

No, téma lezárva! :)
Vendég

újra itt, bocsi mindenkitől, hogy eltűntem, csak teregetés közben annyira éhes lettem.... hogy csak na....
evés közben olvastalak titeket, cska nem tudtam irni....

Biribon, adatok mentve, és nagyonszép név a Luca Sára, télleg jól hangzik ;)
a táblázatba meg azért jó hamar bekerülni, mert mi is feledékeny kismamik vagyunk és onnan lehet puskázni ;)
nagyon furcsán hangzik, hogy ennyire nem néz a doki uht. mondjuk nem tudom otthon mi szokás, de nálunk most is volt. igaz, nem mondta hogy milyen állapotban van a placenta de itt tök keveset mondanak, és papirt nem is adnak semmiről...
Fúú, ez a vizsgálat, ez nagyon dúrván hangzik.... nem is tudom mit csináltam volna a helyedben... szabad kérdezni, miért választottad ezt a dokit, ha ennyire nem egyezik a véleményetek? Mert ez igy télleg nem hangzik bíztatóan...

Tetszik hogy Ti tudjátok mikor fogant a baba... bevallom nekem gőzöm nincs :) de mentségemre legyen szólva a hétvégére már volt egy megérzésem hogy nem egyedül vagyunk... meg a másik mentségem, hogy friss házasként a férjem elutazott és én csak 10 nap múlva követtem.... ezek után hogy mikor pontosan? ;) :lol:

Monácska ne kérdezz ilyen bolondokat, hogyha áprilisi lesz, akkor irhatsz-e.... mert ez a veszély engem is fenyeget... meg különben is vannak is februári babák... :lol:

breaking: lányok, én nem tudom, hogy ez most méhösszehúzódás, keményedés, vagy csak a baba feszít be.... :roll: tudomtudom hogy lehetekén ilyen kismama, még azt sem tudom mi történik... ;)

Rima: nem mosok én annyit, csak azért tűnik soknak, mert mindig megírom... mert lépcsőznikell hozzá... meg most pelenkákat is mostam, meg előtte babaruhákat. Hogy mit fogok csinálni a babával... nem tom... amúgy nem, nem szoktam vasalni, a férjem nem igényli én meg nem erőltetem... :lol: de a pelenkákat kivasalom :)

Melinda, köszönjük a képeket!!! naggyon aranyos! :) Az első kép csak nem evés után készült? ;) tünemény :)
néha elmerengek hogy miért nem kislányt várok... ;) de persze a kisfiúúúúú is tök jóóóó lesz :)

Eszterxx, lehet hogy nem mondanánk, hogy jajderonda gyerek, de nem is dícsérnénk agybafőbe :) és télleg aranyos, hidd el :)

Kép

Kép
kolyok28

lányok nekem lassan mennem kell az esti programra és előtte a posta patikába....
valami hír nincs Jimről????

Kép

Kép
kolyok28

Néhány órán át nem jár erre az ember és teleírtok két oldalt!
Monácska, Kölyök, Panny! Nagyon beindultatok! Tetszik! :lol: :lol: :lol:

Eszter! Mekkora baba! Nagyon édes, szép és nem hatalmas, olyan formásan nagy. :D Tényleg jó, hogy nem az Istvánban szültem! :oops: :roll: Kíváncsi vagyok, ezek után, még milyen rosszat tudsz írni. :shock:

Endre! Ment a szavazat! :wink:

Biribon! Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen hsz-ket írsz! Nagyon drukkolok Neked a mielőbbi, gyors és kíméletes szüléshez!

Rima! Az én húgom is Londonban él! :wink: :D Kedden jön haza hozzánk látogatóba, mert még élőben nem látta a keresztfiát. Nagyon várom már! :oops: :wink:

Melinda! Nagyon szép kislány Dóri! :D

Jim már biztosan túl is van rajta. Pedig annyira bizakodott. :roll: :?

[quote]o írta:ké-oké, nem hörcsög, na de akkor milyen állat????

Hát ez hülye!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Csak annyi, hogy felvitték műtőbe császárra............. :(

A pocifeszülés és a jósló erőssége szerintem változó, de eredendően ugyanazok a "görcsök" okozzák! Totál keményre feszül a hasad, és húz, kitart jó sokáig!

Ha a baba feszít be, nálam az csak egy ponton van, így mindig meg szoktam simizni a térdecskéjét!!!!
Vendég

A hozzászólásomtól olvastam vissza idáig, ezért bocsi, ha nem mindenkinek tudok reagálni.

Márti,
az, hogy nincs lent a has nem jelent semmit. Nekem nem ment le egyáltalán. Van egy kismami társam, akinek már legalább egy hónapja lent van a hasa, és szegénynek már 2 hete meg kellett volna szülnie. Azóta bent van a kórházban. :(

Eszter,
nagyon szép Andriska! :)

Judit18,
a tejjel én is szenvedek, hogy vajon elég-e. Tegnap előtt szereztünk egy babamérleget, azóta mérem, hogy mennyit cicizik és kell-e pótolni. Az egyik mellem nagyon ki van repedve, abból fejek csak. A másikból szopizik és ha nem elég, cumisüvegből adom neki a fejt pótlást. De csak saccolok, hogy kb. 70-80 ml az adagja, az elég szokott lenni. Súlya még nem érte el a születéskorit. Vasárnap lesz 2 hetes, akkor kiváncsi leszek, mennyit fog nyomni a drágám.

Pati,
száraz bőrre a mosdókenőcsöt javasolta nekem a védőnő, hogy azzal kenjem be a pici bőrét.

Biribon,
szerintem tágított a doki, hogy olyan kópésan nézett, meg nagyon fájt. :(

Jim, Pumperka,
hatalmas drukk!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++

Melinda

Kép
melinda80

Köszi Lányok a dícséretet! :)

Kölyök,
igen, az első, meg az utolsó kép is szopizás után készült. Olyankor olvadozok a lánykámtól! :D

Melinda

Kép
melinda80

Monacska! Nagyon szepen irsz sogornodrol, en is imadom a parom testvereit :) !

Eva! Ezek szerint London kiurul :) , most lesz a keresztelo is?

Eszterxx! Az en korhazam nem engedi, h barmi testapolot vagy akarmit bevigyek, ok csak a tiszta vizre, olivaolajra, vaselinre, esetleg sudocremere eskusznek, azt mondjak, h a kevesebb tobb. En is nagyon kivancsi vagyok, h mik tortentek a korhazban!

Mni! Tenyleg, te leirtad, h mivel bosszantott a vietnami csaj? vagy csak en maradtam le :oops: !

Jimnek bar biztos megvan a kisfia, nagyon kivancsi vagyok es remelem, minden jol sikerult :) !

Kép Kép
rima

Melinda! Nagyon szep formas Dori :) !

Kép Kép
rima

Rima! A keresztelő majd júniusban lesz, mert akkor hosszabb időre jön haza. Most csak 3 napot lesz itt a pici miatt. :(

Évi

KépKép
kvaszeva

na, csajok, nekem mennem kell.. pedig a készülődés közben isbekapcsolva hagytam de félek lekésem a vonatot.

nézzétek el nekem csak késő este lesz új táblázat....
de Jimnek +++ Pumperkának+++

vidám estét

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok! Nagyon kellemes estet :wink: !

Eva! Hat az nem vmi hosszu ido :( , biztos nagyon szomoru lesz, mikor vissszakell jonnie :( !

Kép Kép
rima

Hupsz!!

Egy kismami-társunktól hallottam, hogy azt a dzsuva mosdatókenőcsöt a következő képpen lehet használhatóvá tenni:

Egy tubusnyi krémet kicsi forróvízzel a turmixba önteni, és alaposan elkavartatni a géppel! Ha sűrűnek találod, akkor hígthatod még. Aztán tubusba tölteni, pl. macis mézesbe, vagy kiürült tusfürdősbe! Így tök jól oldódik is, és a bőrben is felszívódik szinte rögtön, a kád sem lesz fújj tőle!

Bőrszárazságra nagyon jó ez a krém! Johnsons-t én sem vettem, de a Niveanak nem tudtam ellenállni....... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jim és Pumperka és Boszi!

Rajtuk a világ szeme!

Alig várom ma a híreket! :)
Vendég

Sziasztok!!

Visszaolvasni nem nagyon van időm, kicsit áradt vagyok, éjszaka, fájt a poci nem aludtunk! :cry:
Tejcsi van bőven, még fagyasztom is, rosszabb időkre gondolva. :wink:
Hogy a poci miért fáj arra kiváncsi lennék mert szopizik szépen, kakil is hát tanácstalan vagyok.......

Nehéz a két gyerekkel is mert nagyon érzékeny a nagylány, és nehéz kezelni.....

Eszterxx!

Nagyon sajnállak, az nekem is feltünt hogy nem valami extra a csecsemőosztály, segíteni nem nagyon akarnak, ugyan a tejjel nem volt gond de a mellem nagyon fájt( valószínűleg a helytelen mellre helyezés miatt) amit ügye senki sem mutatott meg mit rontok el. :evil: Így rájöttem a saját káromon azaz a mellem kárán ami azóta is sebes, de szoptatok belőle, és mostmár jobb. Eleinte annyira fájt hogy sírtam az első percekben és nekem az segített hogy sűrűn mellre raktam, szenvedtem de megérte, mert eljutottunk az elviselhető állapotig.

Ne törődj senkivel ha szükséges inkább adj neki hozzátápit mint hogy elájuljon az alacsony cukrától met hát nem kis baba és val.színűleg nem is kicsit enne.

JIMMNEK DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem minden ok!

pepike

Kép

Kép
pepike

MEGSZÜLETETT MARTIN BABA, JIMMORISON KISFIA, 55 cm, 3650 g!!!!

Altatták, császár volt, már jobban van.

JIMM, GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/b]

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Megvan Jim babája!

Kép
kikó70

KIKÓ: bibibííííííííííííííííííí
:P :P :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Martin 55 cm, 3650 g. Jimet altatták, de már jobban van!

Nagy-nagy gratula Neki!!!!

Kép
kikó70

Ejnye Pati!!!!

Kép
kikó70

Basszus, akkor neki is volt valami probléma...

Kép

KépKép
eszterxx

Előre is elnézést kérek minden érzékeny lelkületű Anyatársamtól a következő sorokért, de muszáj bemásolnom, mert annyira szép! :wink:

Mielőtt Anya lettem

Mielőtt Anya lettem,
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam, amíg akartam
És nem izgultam, milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játékokban és
Nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem,
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem,
Nem hányt le senki.
Nem lettem kakis.
Nem köptek le.
Nem rágcsáltak meg.
Nem pisiltek le vagy
Nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem, teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak,
Testemnek,
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem,
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam.
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem,
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit, mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik,
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem,
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem,
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget,
Az örömöt,
A szeretetet,
A szívfájdalmat,
A csodát
Vagy az Anyaság élvezetét.

Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, MIELŐTT ANYA LETTEM!

Sok szeretettel Mindannyiótoknak!

Évi

KépKép
kvaszeva

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiim! Gratuuuuuuuuuuuula! es nem is orias baby, ez a baby :) ! nagyon szep meretekkel rendelkezik :wink:!

Kép Kép
rima

SZERETETTEL GRATULÁLOK AZ ÚJABB TÖRPICSEKHEZ!

Évi

KépKép
kvaszeva

JAJDEJÓ, JIMM, GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!

Soha nem fogod tudni ezt ugyan visszaolvasni, mert akkor nem tudnál nekünk írni, de tök jó!!!!!!!!!! Úgy aggódtunk már érted!!!!!!!! Végre talán minden rendben lesz körülöttetek!!!!!!!!!!

Lusie, elvehetetlen az első hely :lol: , most már majdnem biztos. Csajok, húzzatok bele, ha esetleg valaki 4.8 feletti gyereket szeretne, de csak akkor adjuk meg az első helyezett érmet, ha a 61 centit is túlviszi...

Lusie, neked mennyit fogyott a kórházban? Mennyivel jöttetek ki? Csak a magam megnyugtatására vagy paráztatására, ki tudja... Mi 4380-val fejeztük be, a védőnő szerint ez rettenetesen alacsony és nagyon nagy bajok vannak, ha a 2. hét végére nem hozza be a kiindulási súlyát... aha, tudjuk, hogy mi a véleményem az én védőnőmről... ja, és persze megkaptam az anyuka, ennie kell a gyerek miatt, de igencsak gondolja meg, hogy mit... elmondta, hogy mit ne... hát, nem sok minden maradt... még főzeléket sem lehet, mert a spenótomra is azt mondta, hogy tejjel készül,azt felejtsem el. Tejet egyáltalán ne, tejtermékből csak nagyon minimálisat, ha muszáj, k betűseket ne,

felébredt az éhenkórász, megyek, bocsi...

Kép

KépKép
eszterxx

Gratula Jimnek!!!Hát megszenvedett érte..de a lényeg hogy jól vannak!!!

Jól felpörgött a topic délután... :wink:

Meli!

Édes a kiscsajszi!! :wink:

Mona!Biribon!

Teljesen egyetértek én is az elvárásaitokkal és én sem fogok semmi olyat engedni ami nem életmentés...3.babámmal engem már nem visznek az erdőbe... :? :wink:

Biribon!

Valszeg tényleg tágítot a doki... :?

Mona!Biribon!

Én is tudom napra(órára :wink: )pontosan a babuci fogantatását... :wink: :wink:Szeretem kézben tartani a dolgokat és biztosra menni :wink: :wink:

Eszter!

Nekem is tetszene az ambuláns szülés :wink: Asszem az USA-ban (Dany?)és Angliában(Rima??)van is...ezt akarják majd később itthon is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Halihó mindenki!

Mostanság egy kicsit eltűntem, mert egyszerűen nincs időm a topic-ra, nemhogy írni, de még olvasni se. Egyrészt ugye bőven van feladat itthon a pici lányunkkal (a fürdetést nagyon imádom, a pelenkázást már nem annyira, inkább csak nézem, vagy azt se), másrészt pedig a baba születése kapcsán kihagyott munkáimat is szépen lassan meg kell csinálnom.

Először is nagy-nagy gratula az összes, mostanság született babának, illetve az ő szüleiknek! :) Másrészt íme egy fotó a ma éppen 3 hetes pici Lillánkról, aki éppen a hordozójában pihizik egy csöppet.

Kép

Szerintetek meg fog nőni a mi kis babánk is egyszer? ;) Csak mert 3250 grammal született, 2900 grammal hoztuk haza, aztán lement 2830 grammra, most pedig 3 hetesen 3100 gramm. Amúgy eszik rendesen, tejcsi is van bőven, no majd csak megnő egyszer! :) Ja és szerintem nagyon jó baba, csak néha sír, de akkor általában okkal (éhes, büfiznie-pukiznia kell, teli a gatyó, meg ilyenek...). Egyre többet nézelődik is, nagyon édes!

Üdv:
Feri 8)

(tök jó, ma egy céges rendezvényen lehetőségem nyílt poszter-nyomtatásra, így most van egy 60x90 centiméteres gigant Lilla fotónk, csak nem tudjuk, hova tegyük :), amúgy három A4-es képet már kerettel együtt tegnap felbiggyesztettünk a falakra)

feri (mni)

Szijjjjjjjjja Martin baba, Jimmorrison kisfia!!!!

Isten hozott idekint!!!! Gratulálunk neked, legyen anyudnak sok tejcije és aludj jó sokat!!!
Nagyon izgultunk értetek!!!!!!!!!

Eszter! Hagyd már............. Alszik? Van nedves pelus 4-6 naponta? Akkor meg?????? Eddig nem hagytad magad paráztatni, ne tedd most sem! Amit meg ehetsz nem ehetsz, azt mindenképpen tapasztald ki Te magad, mert van aki pl. a paradicsomot sem bírja, míg a töltött káposzta meg sem kottyan! Szóval ösztönösen jó????? (Az én kedvesem 63 centivel született, bár "csak" 4400 volt!!!! Bár lányom érkezik, talán szerencsém lesz! Szerinted parázzak??? :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Szia Feri!!

Hát hogy elfáradt ez a lány!!!! A haja............ Nekem nagyon tetszik még mindig!!! :) Nikinek sokat égett a gyomra????

Meg fog nőni. Garantálom! Van egy 14 éves fiam, és ő is volt valaha ilyen kis cseppecske!!!!!!
Vendég

Eszterxx! muszaly taliznod ezzel a hulye vedonovel? szerintem neked kell kitapasztalnod, h mit ehetsz es mit nem....

Panny! Itt van ambulans szules es nagyon remelem, h nekem is reszem lesz benne :?

Feri! Sajnos vagy nem sajnos megnonek :roll: es akkor visszasirjuk meg ezt a tundi bundi babakorszakot :wink: ! szoval addig is elvezzetek ki, babazatok es keszitsetek millio kepet Lilla babarol :wink: !

Kép Kép
rima

Jim, gratulálok! Nahát, ilyen KICSI???? :D :wink: Ahhoz képest jó nagy helyet növesztett magának :). Szegénykém, jó sokáig szenvedhettél... :cry:

Eszterxx, nyugi, a fiatalember tényleg nagyon helyes, és csini, és minden bizonnyal olyan okos, talpraesett és jófej lesz, mint az anyukája, úgyhogy tisztelettel megkérlek, hogy mielőtt másnak nekiigérnéd a leendő erős kezeit, konzultáljunk hozományügyben, aztán ha elég kecskét adtok, akkor bemutatjuk Laurának! :wink: :D

Melinda, nagyon helyes pofija van, nem csodálom, hogy olvadozol! :)

Biribon, dokid ronda, nem szeretjük :x ! Nekem a végefelé minden vizsgálat iszonyúan fájt, de el birom képzelni, hogy tágított. :evil:
Nekem is elsimította az utolsó fájások alatt a méhszájat a szülésznő, de a fájások alatt ez külön nem érezhető. Eriknél csak ügy nekemestek időnként, úgyhogy most előre mondtam, hogy azt felejtsék el, mert az egész szülésben az volt a legrosszabb! :roll:

Kép

Kép
mzx

Halihó!

Délután elmentünk egy fél órát sétálni (hol sütött a nap, hol havazott), később elrohantam a februári táppénzes papíromért, két szopi és nem győzők visszaolvasni! Nem semmi!
Eszterxx, nagyon jók a képek! Mekkora baba, jó nagyra növesztette magát a pocakodban a majdnem 42 hét alatt! :) Mekkora lenne a sorban a pici Lilla a 3 kilójával? Sajnálom a kórházban történteket... :(

Szerintem nagyon rendesek voltak a Kútvölgyiben (sajnálom, hogy Judit18-nak nem segítettek)... én egész nap a csecsemősők nyakán lógtam, hogy segítsenek... mentem reggel, délben, este és éjszaka is... most meg már egész jól megy itthon. :) Bár az is igaz amit Fanetta írt, hogy mindegyik mást mondott... de így legalább több módszert hallottam, láttam, kipróbáltam. :)

Biribon, drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen! Nem értem miért nem néz a dokid rendszeresen... ki Ő? (lehet már írtad...)
Mpatr, mivel kented be szegény gyereket? Mi csak gyógyszertári kencéket használunk...
Rima, nem írtam le a koreai csaj történetét... :( Az első bosszantó dolog az volt, mikor szülés után pár órával bejött a kórterembe és egy zümmögő fejőgéppel kb. egy órán át nyüstölte a melleit, majd csodálkozva nézte, hogy egy csepp sem jött ki. A másik, hogy a baba kakis pelusait nem a kukába dobta, hanem az ablakpárkányra pakolta... állítólag a kakis pelusokat haza kell vinni a kutyának, hogy megszagolja és így megismerje a gyereket. :D A harmadik, hogy nem lehetett kinyitni az ablakot és már majd meg fulladtam... azt lestem mikor megy ki pisilni, hogy legalább 1 percet szellőzzön a szoba. Amúgy a gyereke hiába sírt az ágya mellett rá sem pillantott. :(

Jim, óriási gratula! Remélem, most nem lesznek olyan rossz emlékeid, mint Milán születésénél! Sok boldogságot Nektek!

Na, ezt a hozzászóllást már vagy két órája írom, mert közben etetés, büfiztetés és nyafizás is volt. :)

KépKép
KépKép
mni

Megjöttem a varrónőtől, postáról, boltból. Hazaérve kicsit nedvesnek éreztem a nadrágom, hát a dugónak búcsút mondtam... :oops: Kíváncsi vagyok, hogy mikor indul be valami? Hátha nem kell rá sokat várni. Bár, akkor biztos nem Rita lesz a szülésznőm. :(

biribon

Hoztam volna én is Martin baba hírét, de nem voltam itthon, mikor érkezett Jim sms-e!

Jim, szívből gratulálok Nektek!

Kép

Később olvasok, most csak gyorsan átpörgettem! Megyek vacsiztatni, fürdetni, utána jövök.
Vendég

Tand, Jim
Sok szeretettel gratulálok!

Ambuláns szülés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még a koraszülöttemet is hazahoztam simán...

Én már nem foglalkozom a tej-tápszer gonddal... amennyi tej van, megkapja Joseph, aztán kap tápszert...
A szeretet, a gyerekkel való foglalkozás sokkal többet ér...az pedig bőven van nálunk...még Josh is rabja lett a picurnak..

És holnap jönnek anyukámék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kvaszévi, olyan vagy... még csak most olvastam a soraidat, böfi közben zokogok...

Kép

KépKép
eszterxx

Biribon, hajrááááááááá!
DRUKK ++++++++++++++++++++++++++++
Nekem hajnali fél 3-kor köszönt le a dugesz és éjfél előtt már a kezemben volt Norton. Nyugi, a kettő között nem aktív vajúdás volt végig :lol: ja és Jimmnek is tegnap este ment el a dugó.

KVASZÉVA, TE EGY AKKORA SZEMÉTLÁDA VAAAAAAGY :? :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

üGYNÖKNŐ: Óriásborz? :wink: :lol: (Trottyusz óriásikusz)

Kép
Kép

mpatr

Meli, Dóri gyönyörű baba!!! Mi van az orrán?

Kép
Kép

mpatr

Kép így eszünk mi
Vendég

[quote="pepike"]S írta:pepikeziasztok!!

Visszaolvasni nem nagyon van időm, kicsit áradt vagyok, ....

Látszik!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jó, hogy újra itthon vagy!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Nekem is lenne egy hülye kérdésem: a fürdetőkrémet lehet krémként (szárazon) is használni, vagy fürcsinél kell a bőrébe menjen? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Annyira szépek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszetxx
A te Andrisod mellett az én fiam elveszne... :oops:
Vendég

Pati
A hidrophil non ionic krémet lehet a gyerekre kenni simán is...
Vendég

Császárosok, engem érdekelnének a Ti szüléstörténetetek részletei is.
Jó, én dumálok, de már 3 napja írom, mert annyira részletes.... :oops: :oops: tartsatok ki :oops: :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

És... akinek sok teje van, az tehet a fürdővízbe...
Olaj... a gyerekorvos asszisztense nekünk azt javasolta, hogy tiszta olajat is ne közvetlenül a gyerekre kenjük, hanem egy kicsit a fürdővízbe keverjünk...
Vendég

Daniella, annyira szépek vagytok mindketten! :) :) :)

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?