újra itt, bocsi mindenkitől, hogy eltűntem, csak teregetés közben annyira éhes lettem.... hogy csak na....
evés közben olvastalak titeket, cska nem tudtam irni....
Biribon, adatok mentve, és nagyonszép név a Luca Sára, télleg jól hangzik
a táblázatba meg azért jó hamar bekerülni, mert mi is feledékeny kismamik vagyunk és onnan lehet puskázni
nagyon furcsán hangzik, hogy ennyire nem néz a doki uht. mondjuk nem tudom otthon mi szokás, de nálunk most is volt. igaz, nem mondta hogy milyen állapotban van a placenta de itt tök keveset mondanak, és papirt nem is adnak semmiről...
Fúú, ez a vizsgálat, ez nagyon dúrván hangzik.... nem is tudom mit csináltam volna a helyedben... szabad kérdezni, miért választottad ezt a dokit, ha ennyire nem egyezik a véleményetek? Mert ez igy télleg nem hangzik bíztatóan...
Tetszik hogy Ti tudjátok mikor fogant a baba... bevallom nekem gőzöm nincs
de mentségemre legyen szólva a hétvégére már volt egy megérzésem hogy nem egyedül vagyunk... meg a másik mentségem, hogy friss házasként a férjem elutazott és én csak 10 nap múlva követtem.... ezek után hogy mikor pontosan?
Monácska ne kérdezz ilyen bolondokat, hogyha áprilisi lesz, akkor irhatsz-e.... mert ez a veszély engem is fenyeget... meg különben is vannak is februári babák...
breaking: lányok, én nem tudom, hogy ez most méhösszehúzódás, keményedés, vagy csak a baba feszít be....
tudomtudom hogy lehetekén ilyen kismama, még azt sem tudom mi történik...
Rima: nem mosok én annyit, csak azért tűnik soknak, mert mindig megírom... mert lépcsőznikell hozzá... meg most pelenkákat is mostam, meg előtte babaruhákat. Hogy mit fogok csinálni a babával... nem tom... amúgy nem, nem szoktam vasalni, a férjem nem igényli én meg nem erőltetem...
de a pelenkákat kivasalom
Melinda, köszönjük a képeket!!! naggyon aranyos!
Az első kép csak nem evés után készült?
tünemény
néha elmerengek hogy miért nem kislányt várok...
de persze a kisfiúúúúú is tök jóóóó lesz
Eszterxx, lehet hogy nem mondanánk, hogy jajderonda gyerek, de nem is dícsérnénk agybafőbe
és télleg aranyos, hidd el