Sziasztok!
Üdv az ujaknak!!! Olyan jó, h gyarapodunk Minden értelemben
Napsugi!
Gratula a 12 höz!!!!! (szeretem a 12-es számot, 12. én születtem
)
Remélem a rosszulléteid mielőbb teljesen megszűnnek!!!!! A genetikai vizsgálatról ugyanazt gondolom, amit irtál!
Andrea!
Nagyon aranyos a nagy és bölcsis lánykád!! örülök, h hasznos volt az előadás. Nálunk a baba-mama klubban lesz előadás valamikor a témában , de kérdés mennyire tudok figyelni a gyerkőc mellett.
Bölcsi: állami bölcsibe a bejutás nulla %. (kb. 80 gyerekre 10 (TÍZ!!!!) férőhely van, alárirtunk egy ívet, h bővítsék, de szerintem addigra már pocaklakó is ovis lesz
) Van családi napközi, de anyagilag nem biztos, h bírnánk. Bence (férj) azzal érvel, h annyira csodás egy gyermek, h kár lenne elszalasztani egyetlen pillanatot is, így jobb neki itthon. Na meg a betegségektől is félti. Unatkozik az biztos, de igyekszem játszótérre vinni, ott talizunk babákkal-mamákkal. A szomszédságban is sok gyerek van. Nagyon nehéz, mert igazi kis felfedező, de nagyon imádom
Nektek milyen a bölcsi????? Mit dolgozol??????
Nyugtonmalac!
Aranyos a pü amit irtál, átküldtem az adataidat Stikének, Ő csinálja a táblázatunkat.
Minden képnek (kicsiről-nagyról) nagyon örülünk!!! Ha gond van a felrakással abban is segítünk!
Hová mégy tesztre??? mikor?
Bettyna!
Az tuti, h stram kölyök lesz kistesó! Bence mondogatja is neki: Ábi! Majd Tirzus megreguláz!!
Ja és mindig azt kapom apától, ha mesélem Ábika csínytevéseit: "ilyet akartunk nem????????!! "
(a nővérem lánya nagyon nyuszi és amikor Ábit vártuk, sokat beszéltünk apával, h nekünk vagány, de ugyanakkor nagyon is szeretnivaló gyermekünk lesz. bejött
)
Örülök, h szimpi a doki, közel az UH, addig kitartás és láthatod gyönyörűséged!!!
öööööööööööööööö........ a Mi dokink is jóképű, ugye Perdo!??
Kalózlány!
Szia! Mit dolgozol???? Nekem nem kellett bejelentenem, itthon vagyok 2006 jan. óta. Ábinál .dec. elején mentem dokihoz, akkor 9 hetes volt. Volt szabim, kivetttem , karácsony, majd jan. 2-án bejelentettem és táppénz. Meglepődött a főnök, de velem egykorú a lánya, szintén Zsu és az Ábel nevű unokája 7 hónappal idősebb a fiamnál. Szóval elfogadta a döntésem.
FŐnöke válogatja. Ha olyan a munkád, ami árthat a babának, akkor mielőbb.... (jómagam laborban dolgoztam vegyszerekkel, emiatt táppénz) Kitartást, sok erőt a rosszullétek elviseléséhez!!!
marek!
Te mikor mégy tesztre??? Lehet, h butus vagyok, de csak sima vérvétel, vagy UH is van a 25 ezerben?????
Rólunk:
Voltam tegnap a házidokimnál. Nagyon aranyos volt, örült a tesóhírnek. Szerinte is ideális a 2 év 3 hónap korkülönbség
Adott beutalót vérvételre (nálunk a terhesgondozás során csak 16. hét körül van az első vérvétel, így inkább elküld Ő, h lássuk mi ujság most, hogy áll a szervezetem...) Csinált EKG-t, -szétizgultam magam, -de tökéletes lett. Annyit mondott, h egy kis magnézium nem árt. (majd megkérdem a dokim, lehet, h emelünk a napi 1 magne B6-n) Viszont a vérnyomásom.........160/100 volt. Tuti, h a stressz miatt, de azért irt fel gyógyszert, egyenlőre kétszer fél szem kell belőle...
(itthon 120/80 átlagban a vérnyomim)
Öröm is volt, Ábikám nem igazán beszél, csak alapszavakat. Amíg én dokiztam, Ők apával motoroztak a Tiszaparton. Amikor szóltam, h végeztem, taliztunk a kocsinál. Apa kérdezte Ábit: kisfiam beülsz az autóba? Mire Ábel: oda be és mutatja a gyerekülést...... apróság, de mi nagyon örültünk.
(mindent megért, csak a babanyelvet használja)
Kinek milyen lesz a húsvét??? Ünneplitek???????
Vidám napot!