Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan a genetikusról:

az integrált tesztet 35 év felett javasolják. 100 %-os megbízhatóságot nem tudnak garantálni. Ha rossz az eredmény mindenképp amniocentézist javasolnak, de attól még lehet egészséges is a baba, mert a teszt tévedhet. DE! Attól hogy negatív a teszt, ami azt jelenti hogy a kockázat kicsi arra nézve hogy Dawnos, Edwards kóros, vagy kromoszóma rendellenes legyen még születhet beteg baba! 100 %-ot csak az amniocentézissel tudnak mondani. Engem csak az élettel nem összeegyeztethető betegségek érdekeltek volna, azt meg nem tudják vele szűrni, ezért megyek speciális genetikai uh-ra a nucha meg a 16. hét után, meg a 20. héten csinálnak magzati szívultrahangot, de ezt is a genetikai intézetben.

Zsuzsu! Van integrált teszt szegeden is!!! Igaz 35 ezerbe kerül...

Kép

Kép
perdo
 
 


Én is szeretnék már a genetikai vizsgálatokról a magam részéről is tudni, mit mikor kell elvégeznem... elvégre én vagyok a rangidős! :roll: elméletben már én is fel vagyok készülve, de jó lenne tudni a konkrét lépéseket!!!

remélem a héten sikerül leülni a dokival, most hogy már lassan 2 hete ágyban vagyok és jól is érzem magam... :oops:

KépKép
stike
 
 


Perdo

Miért kellett neked genetikára menned? És miért kell az amnio, meg a szívultrahang? Egyébként hol van ez a genetikai intézet és hogy kerültél oda? Vagy már írtad, csak nem figyeltem?

marek
 
 

 
 

Sziasztok!

Hűha! Az emer egy napra kiteszi a lábát a lakásból és kapásból 2 pédaét olvashat vissza. Elképesztőek vagytok! Persze jó értelemben.
Nem is tudom mire reaglájak.
A tetkós dologhoz nem tudnok hozzászólni. :(
A tábla még mindig szupi, de én már rég nem 3 hetes vagyok. :oops:
Vitaminokról: én napi 1 Elvitet szedek, meg a Magneb6-ot, reggel este 1-1.
Torna: Na, ma teszteltem magam. Katasztrófális volt! Megvan a 3 hét tespedés eredménye. :( Csak egyhelyben álltam és alig ment 120 alá a pulzusom. Illetve nem tudom, hogy tényleg enegm mért-e az óra vagy mindekttőnket a babyvel. :? Végiglépegettem az órát, de téynleg. A térdhúzás annyit jelentett nálam, hogy elemeltem a földtől a praclim 20 centire. Így is a 125-140-es zónában voltam 30 percet és az óra szerint elégettem 515 kcal-t. :? Lényegében meg sem izzadtam. NA, sebaj,a zért nema dom fel, adok még magunknak esélyt a javításra. A hasam nem fáj, szóval szerintem gond nem lehet.
Doki: Nagy lépést tettem ez ügyben. Asszem végre megtaláltam az emberem. Reggel felhívtam, nagyon kedves volt. Csütörtökön megyek hozzá. Remélem akkor is szimpi lesz. Talán kicsirkarhatok egy uh-t is ismerkedésképp. :wink: Már egyre kíváncsibb vagyok, hogy megvan-e mindkét keze, lába.
Munka: jövő héten megyek vissz a suliba. Remélem már nem gethásak a kölkek. :D HA minden rendben lesz és fel tudom újra venni a tempót, akkor azért a tanévet végig szertném csinálni. Sőt, júniusra van egy londoni utunk az osztályommal, azt sem szerteném kihagyni, ha nem muszáj. Szóval angliai csajok, ha addig nem megy más és szükségetek van valamire itthnoról, szívesen kiviszem júniusban, aztán majd összefutunk valahol. Szigeten belül már könnyebben megoldható. HA minden igaz, Dél-Londonban, Croydonban fogunk lakni családoknál, de mindenap bemegyünk a városba, bárhol össze tudunk futni.

NA, szép kis regényt kerekítettem! Ha eszembe jut még valami jelentekzem!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Úr isten, mit írtamkapásból az első sorban!!!
Azt akartam mondani, hogy 2 oldalt! :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Jó reggelt!
Ma nem fárasztalak benneteket, mert lesz egy 10 órám... :cry: Majd valamikor 10 után érek haza, mert nyolcig tanítok, utána meg barátnőzni megyek. Úgyhogy legyetek jók és használjátok ki, hogy nem vagyok! :lol:
Szép napot mindenkinek!!!

marek
 
 


Helló Lányok!

Tegnap dél óta nem jártam itt és nem győztem olvasni! Beindultatok nagyon!

A gyomrom nem az igazi. Néha már azt sem érzem mikor vagyok éhes, vagy mikor van hányingerem. Nekem is olyan érzésem van, mintha valaki ülne a gyomorszájamon. A fáradtságom meg nem mintha enyhülne inkább durvul. Itt a munkahelyemen hatalmas önuralom kell, hogy le ne essek a székről. Ami enyhült az a mellfeszülés. Most már tudok hason aludni, nem érzem azt, hogy nyomna.

Én a tornával most már megvárom a 12. hetet, aztán belevágok.
Nem jön rám már csak 2 gatya. Most elég nehéz öltözködnöm, mert rengeteg cuccom farmerhez van és most azokat nem tudom hordani.

Kinyomoztam ma, hogy melyik védőnőhöz tartozom. Szerencsére kedden van 1-től, így arra nem kell külön szabadnapot kivennem, mert úgyis 1-jén, kedden megyek uh-ra, majd utána hozzá.

Most nem írok egyesével mindenkinek, mert olyan éhes vagyok, hogy alig élek, pedig még 1/2 dél sincs. :) Ilyenkor aztán semmi nem jó.

Majd teli hassal folytatom. :D

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok!

Marek! 10 óra az nagggyon durván sok. remélem nem fordulsz le a székről 5 után.

Barifelhő! Javaslom, szerezz be egy kismama gatyót- óriási felüdülés lesz, hidd el. :lol: És egyél sokszor keveset! Rajtam segített. Amikor hányinger tör rám, akkor is eröltetni kell - legalább egy banánt. És rögtön segít. Minél éhesebb vagy annál jobban elhatalmasodik a hányinger. Végül marad a hányinger és már enni sincs kedved.

Genetika-AFP, stb.: én is azt hallottam az igazán 100%-os eredményt a hasmegszúrós módszer adja.
De nagyon fontos egy jó uh-os szakember is. Az AFP csak a mamák riogatására jó, több országban nem is csinálják, annyira megbízhatatlan (3 gyerekes orvos uncsitesóm mondta). Szóval jó ultrahangos szakember, parásoknak+ 35 felett szurkálás.
Én is gondolkodtam a szúráson, de unokatesóm lebeszélt róla, hogy csak akkor, ha valami nem stimmel az uh-on....persze Stike és Zsu után én vagyok a legvénebb :?

Azt hiszem megyek is a mai harmadik étkezésem beiktatom....fejfájás már van mára (vettem is be homeos bogyókat), hányingert próbálom megelőzni.

Inez el vagy tűnve! Majd lapozz vissza tetkóról lebeszélős soraimra. :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!
Barbifelhő! és mindenki, akit hányinger gyötör, állítólag (többektől pozitív visszajelzést nyert már) : kólakúra a nyerő!
Ki kell keverni a szénsavat, és úgy kell meginni, hidegen. Én nem próbátam, mert nincs gondom ezzel, a legjobb barátnőm viszont cudarul volt az elején, és az ő orvosa javasolta neki ezt. Tök jól is volt azután. Én csak ámuldoztam, de azóta ajánlottam már többeknek és nekik is bevált! Próbáljátok ki, hátha segít. Ártani 1 pohár kóla nem fog!
Nekem csak az Elevittől van hányingerem, de azt már kezelem. Sajna a bevétele után1 órán belül enni kell és akkor elmúlik. Azért sajna, mert én például állandóan eszem...Folyton éhes vagyok...Már alig várom, hogy eljöjjön a húsvét... :D sonkát sonkával fogok enni (mert nem eszem húst addig) :lol: :lol: :lol:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Látom érdekel benneteket a genetikai vizsgálat.én is szeretném megcsináltatni.hosszú lenne leírni az egészet,de a www.gendiagnosztika.hu oldalon mindent megtaláltok róla.itt az integrált teszt " csak" 28ezer. az elsőt a 12-ik héten csinálják,előre be kell jelentkezni,kb 1 1/2 héttel előtte.

További szép napot!
Üdv

Ancsa
Vendég
 


Sziasztok!

hű,megint jól lemaradtam!elolvastam mindenkit,de már a felére nem emlékszem! :oops:
olyan rosszul aludtam!vagyis igazából nem aludtam 4től 7ig! :?
és 8kor kedves párom ébresztget,h keljél,mert tanulni kell!meg hogy csinálsz nekem tükörtojást!?...még jó,h túl fáradt voltam ahhoz,h erről elmondjam a véleményem!... :lol:

köszi a tetkós hozzászólásokat!...peva:elhiszem,h a bokádon fájt!uhh...én meggondolnám a csontra tetoválást! :D nekem az előző kettő puhára ment és az nem fájt,és ez is puhára menne, szóval még mindig nem tudom! :roll: de az igaz,h a regenerálódáshoz is kell energia ésnem szeretném elvennia babától!hát nem tudom...

egyébként a hasszúrós vizsgálatról azt mondják,h vetélést okozhat és csak nagyon indokolt esetben csinálják!vagy ezt rosszul tudom? :roll:

marek: én is szoktam rosszakat álmodni! :? fuu...olyan volt most is a hétvégén,h vmi nagyon csúnya 4d-s uh képet mutattak nekem! nagyon rossz volt! :( pedig a 4d-n még csak nem is szoktam gondolkodni! :roll:
egyébként kitartás a mai naphoz! :wink:

olyan jó olvasni,h nektek már ennyire látszódik a dolog!nálam még mindig változatlan a helyzet!...semmi poci,semmi cici....még csak kicsit sem feszülnek! :( már kezdek aggódni!...
bár nekem volt tavaly egy csoporttársam aki 5hónapos múlt mikor egyáltalán elkezdett dudorodnia pocija!és minden rendben volt nála!
na de sokkal inkább el tudnám már hinni ezt az egészet,ha lenne nyoma! :roll:

na jól van mentem,mert már így is rengeteget írtam! :lol:
Vendég
 


Sziasztok, tényleg nagyon termékenyek vagyunk a társalgás terén IS! :lol:

Én is előrehaladtam ma: UHra megyek kedden és remélem a dokival is tudok beszélni a továbbiakról. A jövő héten még mindig itthon leszek!

Aztán megkerestem a védőnőt, vele szerdán találkozom. Úgyhogy remélem beindulnlak a vizsgálatok, ellenőrzések... Tök jó, egy barátnőmnek szintén ő segített, elég jókat mondott róla. Ja, és ő is gyakorló anyuka, ami gondolom sokat segít egy ilyen állásnál... :shock:

Betty, remélem jó lesz a dokid! Sokat számít a bizalom meg a hozzáállása...

Inez, Perdo, Dragonfly, ha már én lettem a táblakezelő, ne felejtsétek el megadni a várható szülés időpontját! :) hm, és én nem is tanítok!! :lol: :lol: :lol:

szerintem a vizsgálatokat is updatelni kellene... mindegy, ha látok valamit, javítom... :roll:

Andi, valami gond van a vonalzóddal... :?

KépKép
stike
 
 


Stike! 27.-én megyek a kövi uh-ra ott már remélem meg tudják mondani hogy mikor lesz a nagy nap. Kalkulátorok szerint okt. 5.

Marek! Írtam privit!!

Nem tudom ki hogy van vele de én egyre rosszabbul vagyok... Ilyen rossz hetem mint ez még sose volt.

Kép

Kép
perdo
 
 


Sziasztok,

Stike, jovo 7en megyek ujabb uh-ra, remelem akkor mar kapok idopontot, szamitasaim szerint okt. 28, de mivel ikrek, meg oktober eleje is lehet belole....

Perdo sajnalom, hogy rosszul vagy..:( en a tegnapi haldoklas utan vegre jol voltam egesz nap! Meg ettem is eleget! Ok, energiam meg minidg nuku, de kit erdekel!!! El is felejtettem, hogy milyen egy emelyges mentes nap...

dragonfly
 
 


Jóestéket, Lányok!
Oan sokat írtatok, hogy az csak no!

Adri/Inez:
Teljesen megértelek!!!! Én csak az uh után tudtam igazán elhinni, hogy VAN. Elötte egyszerüen semmi nem volt! Semmi rosszullét, émelygés, pocaknövekedés, ... Egyedül a cicim nött meg. De volt, hogy már azt kédeztem Ádámtól, hogy ugye olyan nincs, hogy minden jel nélkül felszívódna? És mindenki hülyének nézett a környezetemben, hogy ilyeneket gondolok, dehát ha semmi nincs, akkor az ember nehezen hiszi el! Még az álterhességnek is utánanéztem... :oops:

Stike:
Már tényleg nagyon elörehaladtál!!!! Ügyi vagy!!! A keddi uh meg már szinte itt is van!!! :D

A nap híre:
KIBÍRTAM A FOGORVOST!!!! :D És még csak érzéstelenítést sem kaptam, életemben elöször!!!! Igaz, hogy még lesz egy kör, de sebaj! Ja, és nem utolsó dolog, hogy a fúrás+tömés, amiért a múltkori doki 12.000-t elkért, azért ö csak 6.000-et!!!!!

Ja, uh-téma:
Én is nagy dilemmában vagyok. Már régóta. Föleg ez a 4D uh-gal. Jó is lenne látni, de félek is, hogy mi van, ha tényleg okoz vmi problémát, csak még nem jöttek rá. Azért volt már a tudományban olyan, hogy vmiröl meg voltak gyözödve, hogy ártalmatlan, aztán ma meg tudjuk, hogy árt... nemtudom... :?:

kgaba
 
 


Sziasztok!

Máris itthon vagyok. Jaj de hosszú volt! De túléltem, a héten már nem lesz ilyen durva napom... :lol: :lol:
Most lehet, hogy megyek is lefeküdni, bár nem hiszem hogy tudok aludni, mert a zuram színházban volt és majd valamikor 1 körül fog hazaérni, addig meg szerintem lerágom az összes körmöm...
Lehet, hogy addig teleírok nektek két oldalt, hogy ne unatkozzak... :lol:
De inkább megkímélek mindenkit és helyette elmegyek olvasni!

Jóccaka! :arrow:

marek
 
 


Jó reggelit!

Azt nem hiszem el, hogy én vagyok az utolsó is és az első is... Tegnap hajnali 1-ig vártam a párom, erre ma reggel hatkor meg tudta kérdezni, hogy milyen pulóvert húzzon... :? :lol: Asszem egy kicsit morcosan válaszoltam... :oops:

Úgyhogy asszem megyek is vissza aludni, mert ezt így nem lehet bírni!!!

Majd jövök...

Mindenkinek szép napot!

marek
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Gabi,
Gratula a fogorvoshoz! Igazi hős vagy!


Ma fél egyre megyek az első randira a dokival. NAgyon kíváncsi vagyok!

A legújabb agyrém ami elért: evés után 10-15 perccel hányinger. Szuper jó! Valakinek valami ötelt? Ja, és most, hgoy ideültem a gép elé, itt is elkezdődött, bár nem rég ettem. Remélem nem a monitorra reagláok így. :(

Doki után jelentkezem!
Szép napot!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!!

stike:a szülés várható ideje okt.7! a többi adatot majd a keddi uh után írom le!addig még parázok! :lol:

gabi:örülök,h nem vagyok egyedül ezzel a "hülyeségemmel"! :lol:

és én is gratulálok a fogorvoshoz!én nem hiszem,h kibírtam volna!még a vérvételtől is annyira félek,pedig az semmi! :oops:
egyébként nekem is menni kéne,de sztem én még várok! :roll:

a 4d-s uh-val kapcsolatban is egyetértek!nem olyan régen csinálják és ki tudja,h mit okozhaz!végül is elég durva sugarakat kell nyomnia,ha ilyen képet tud mutatni!hát nem tudom...

marek: te meg nem vagy semmi!11kor értél haza! :shock: az nagyon durva!...
a vizelet eredménnyel van már vmi?

a rosszullétről annyit,h nekem is gyakran előjön még mióta lecsökkentettem a magne b6 adagomat!és főleg este!olyan rossz! :?
Vendég
 


Sziasztok!

Ancsa! Megnéztem a gendiagnosztika.hu -t (bár kocsiból láttam, a Kaáli Intézettől pár ház - nem véletlen :lol: ). Azt nézem a 12. héten uh-ról nyakiredőt néznek, azt amúgy is nézik bárhol. A teszt viszont hasznos lehet...megvárom a jövő hetei uh-ot, és majd döntök.
Most úgy gondolom, ha a nyaki redő nem stimm. (persze erre gondolni sem szabad!), akkor elmennék, hogy biztosat tudjunk.
DE MINDENNEK STIMMELNIE KELL. BELEÉRTVE A JELENLÉVŐK POCAKLAKÓIT IS.

Hányinger: nekem is este erősödik (éjjeli pisilés után alig tudok elalduni tőle). Kólát nem próbáltam (alapból undorodom tőle), de érdekes info....pár hete evés közben tört rám, de szerencsére az elmúlt.
A fejem csak nekem fáj?

Most megyek értekezni cégileg....szép napot mindenkinek!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Szia Marek, nem tehetünk róla, hogy te későn fekszel és korán kelsz! :)

Én sem voltam túl jól tegnap! A gyomrommal voltak problémák, szerintem. Hőemelkedésem is lett, 37,7 volt a "lázam"... de vagy egy fél órát ültem a napon is! Nagyon jól esett! Ma sem fogom elhalasztani ezt a lehetőséget, egy kis szélárnyékban... biztos jót tesz a D vitamin is a Tücsöknek... :roll:

Képzeljétek, én ugyan senkinek (a főnökömön kívül) nem mondtam bent, hogy mi van, de a pletyka rovat ezerrel megy és már mindenki tudja vagy tudni véli, hogy terhes vagyok és ezért hiányzom! :? Legalább nem kell nagyon magyarázkodnom, ha visszamegyek... :lol:

KépKép
stike
 
 


A Magen B6-tól lehet a hányinger??? :shock: Ez komoly?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Képzeljétek!
Éjjel megszülettek a kutyusunk kiskutyái.... :lol: Az úgy volt, hogy mi elmentünk Bécsbe babát csinálni, addig kutyuli felügyelet nélkül maradt, a fiúk meg beugrottak a kerítésen :twisted: Remélem valami jóképű férfiállat csinálta a kisdedeket! :lol:

marek
 
 


Hányingert egyébként passzolom. Nekem elmúlt, kicsit félek is, hogy miért... :? De a kólát én is hallottam... Persze nem biztos, hogy rá tudnám venni magam.
Magne b6? A b vitamin pont azért van, hogy ne legyen hányinger...vagy nem?

marek
 
 


Sziasztok!

Marek,
Milyen kutyusotok van? Gratulálok neki! Hány kölyke született?

Stike,
Mi a baj a vonalzómmal? :cry:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!!

Andrea!
Milyen volt a bölcsis előadás?? Megtudtál valami hasznosat??? Én is imádom az IKEÁT igaz csak az Örs vezér térit ismerem.

Stike!
Táblához: 03.26. UH, 04.15. doki
Szűrővizsgálat: http://www.downszures.hu/

Dragonfly!
Gyomorpanaszokra savlekötő tablettát javasolnak, nem tudom nálatok milyen néven lehet kapni. Itt Rennie.

Perdo!
Tudom, h van Szegeden is, de Pesten több markerre szűrnek. Emiatt döntöttünk Pest mellett.
Mi a gond?????????????

Peva!
Én is azt gondolom, h nem szabad paráztatni a mamikat. Én még mindig bizonytalan vagyok mi legyen, hiszen kor ide, kor oda, van egy gyönyörű egészséges fiam és nem hiszem, h tesóval gond lenne.

Kgaba!
Mi egyszer voltunk 4d-s UH-n. Állítólag van olyan doki, aki magánrendelésen havonta csinál 4-d s felvételeket... Én arra emlékszem, h Ábi nem igazán volt együttműködő az Uh alatt, inkább elbújt a méhlepénybe :D :D Tuti, h éreznek, értenek valamit belőle!!!!!
Fogdokihoz grat!!!!!!!

Marek!
Ezek a pasik.................. :lol: :lol: Kutyusnak gratula!

Bettyna!
Mesélj!!!!!! várunk

Rólunk:
már-már szégyenlem, de nem történik velünk semmi különös. Pocak növöget, cicik is :oops: :oops: , nulla rosszullét. Csak az nyugtat, h Ábival is ez volt.
Én inkább idegeskedek, bosszankodom...... Az agyamra megy a fiam, a csintalanságaival. Egész nap ordítok, h nem szabad, már tele a hócipőm. oda se bagózik, mondhatok bármit. Pld. felmászik a fotel tetejére, majd fejest ugrik az ülőrészbe... :shock: :twisted: :twisted: Felpakolja a az ágyra a motort és ott akar motorozni, a széket azasztalra, felmászni és ott beleülni....... Nagyon sokat idegeskedek és féltem pocaklakót. Sokat emeélgetem a fiam 13kg-ját is, ez sem szerencsés. Nálunk apa tényleg "messiás" annyira várom haza :D "Természetesen" a tarkóredő eredmény miatt is izgulok...... Remélem nem ijesztettem meg senkit!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


ide is bekukkantok kicsit.
zsuzsu örülhetsz hogy a terhességet könnyen viseled, én holnap töltöm a 12 hetet, de még mindig nem tudok tic tac vagy rágó nélkül létezni, csak éjszaka.
Fölkelek csomószor pisilni, és minden alkalommal meg kell küzdjeka hányingerrel, mondjuk csak néhány naponta hányok már, de a hányinger annál rosszabb jobb lenne ha kijönne.
Marek, nagyon ne bízd el magad, volt hogy 3 napig azt hittem teljesen megszűnt minden, meg is ijjedtem, de csak azért hogy még erősebben viszatérjen.
Én nem sokszor írok ide, de mindennap olvaslak titeket.
Genetikai vizsgálat.
Mi úgy döntöttünk a párommal, ha bármilyen eltérés látszódik uh-n vagy vérvételen lesz amnio, de ha addig minden rendben, akkor a fizetős vérvétellel maradunk, nem kockáztatok, volt már néhány vetélésem nem bírnám ki.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Zsuzsu!
A bölcsis szülői nagyon jó volt! Semmi kedvem nem volt hozzá, csak pofavizitre mentem, s a végén 1/4 8 -kor jöttem el. Anyukáb elhozta Barbust a bölcsiből, így nyugodtan maradhattam akármeddig is, bár mondom, nem terveztem.
A körzeti pszichológus tartotta, anya-gyerek kapcsolat volt a fő vezérszál. Gondolom Te is sokszor vagy úgy, mint én és más is, hogy nem tudja, jól csinálja-e, nem veszekszik-e, tilt-e sokat, nem túl engedékeny-e, tartja e a napirendet, mi van ha kis kilengés van és mi van, ha a gyerek tojik a fejére....stb.
Na, ezekről volt szó, és végül tök jól éreztük magunkat, mert egy nagyon szimpi középkorú pasas a pchichológus, és őszintén szólva szemrebbenés nélkül belemondta egyik-másik anyukának a szemébe, hogy a gyereke uralkodik rajta, vagy valami zavar van a kapcsolatukban.
Te tervezel bölcsit? lassan 2 év felé közeledik a fiad, s ha jól érzem ő is eléggé tépi az idegeidet. Nem unatkozik?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

NyugtonMalac vagyok, én is októberre várom a 2. babámat. Szeretnék csatlakozni a fórumhoz, ha szívesen láttok...

:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac

Üdv itt! Honnan a név??? :lol:

marek
 
 


Szia!

Nem tudom, már régi... :) Egyszer a rádióban hallottam.

Segítenél egy kicsit ebben a vonalzós dologban? Nem tudom, hogy jeleníthetem meg...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Öööööö, izé.

Sikerült :lol: [/img]

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Írok magamról pár szót... (ne legyek olyan titokzatos)

Mint már írtam, 10 hete pocaklényhordozó vagyok (UH szerint). Már van egy csomó UH képem a pocaklakóról, mindenki Őt fotózza :) Október 15 körülre várom a babámat, ez az én születésnapom is.
Tüneteim: fáradékonyság, hányinger. Már nem akarok feltétlenül minden pillanatban elaludni... Tehát enyhülni látszik ez a tünetem.
Bogyóim: Elevit, még naponta, 2. harmadtól 2-3 naponta tervezem szedni, C vitamin, fáradékonyság ellen.
Kislányom: Lili Virág. 2,5 éves, pici lányka. Bölcsis, szememfénye :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Welcome NyugtonMalac! Jó ez a név. :D

Zsuzsu: Szeirntem ne idegeld magad. Bár nem vagyok rutinos anyuka, szóval könnyen beszélek! Az biztos, hogy a kistestó a jég hátán is meg fog élni ilyen bátyó mellett! :D

Stike: a táblához: köv. uh. ápr. 8. kedd, utána randi a dokival. Holnap reggel vérévtel - toxopl. és vércsopi.

Beszámoló a mai napról: Megvolt az első ranidm a dokival! Elsőre valóban nagyon szimptaikus és kedves volt élőben is,nem csak telefonban. :D Kellett rá várnom jócskán, mert egyszerre legalább 3 helyen kellett volna lennie. 4-en vártunk rá, én voltam a 2. de már közben hívták egy szüléshez. Ettől függgetlenül egy cseppet sem volt lerázós vagy flegma, sokkal inkább segítőkész és türelmes. Megcsinálta a rákszűrést. Meg se éreztem és egyenlőre egy csepp vér sincs. :) Kaptam butalókat vérvételre és a 12. heti uh-ra. Azt mondta, ha addig bármi gond lenne, hívjam nyugodtan. Ha nem lesz, és miért lenne, akkor uh után csörögjek rá és jön.

Ennyi volt a mai nap története. Nem túl izgi, de azért megnyugtató. Boldog lettem volna, ha kukucskálhattunk volna egy kicsit, de sebaj. (Ja, és elég jóképű! :oops: )

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Marek: én is így tudtam, azért is lepődtem meg ennyire. De ma azt mondt a doki, hogy jó és kúraszrűen, ha kell szedhetek belőle többet is. Most napi 2x1 az adagom. Majd még kitalálom kell-e több.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Nekem is volt mai programom: voltam az sztk-s nődokinál, adott beutalót 12. heti UH-ra.
Tegnap bejelentkeztem Integrált-tesztre is (szintén 12. hétre).
Ma fogászat, 12. héten maszek doki látogatás.

Megyek is a fogdokihoz, fáj a fogam valamire. :(

Én nem eszek magne b6-t. Csak mikor bélfertőzést kaptunk és 1-2 óránként jött a vuk... Nem kívánom senkinek. Hetekig lábadoztam utána. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakoznék a társalgáshoz, mivel ahogy olvastam hasonló "problémákkal" küzdünk. Azt hiszem könnyebb elviselni ha tudjuk, hogy ez a "normális" és más is pont így van...
Október közepére vagyok kiírva, és remélem, hogy minden rendben lesz! Most tartok a tizedik hétnél, és már nagyon izgulok, hogy a 12. héten a UH-on rendben találjanak mindent.
Ti mikor mondtátok meg a munkahelyen, hogy babát vártok? A környezetemben eltérő a vélemény, de én még várnék vele, legalább a 12. hétig. Elég nehéz viszont a napi rosszulléteket, hányásokat leplezni...
kalózlány
 
 


Szia Kalózlány!!

De jó, hogy egyre többen vagyunk!

NyugtonMalac
Hol lesz az integrált teszt? Én a Bolgárkerék utcába megyek. És hol fogsz szülni?
Liliről kaphatunk képet?

Meg mindenki gyerkőcét is szeretnénk ám látni! (legalábbis én) És jöhetnek a pocakok, akinek már van mit mutogatni... :lol:

marek
 
 


Sziasztok!
Nálam elcsndesedett a ház, gondoltam bekukucskálok, hátha van itt valaki... :roll:
Uram focizik, lányom elaludt, én is mellette egy picit, aztán kivonszoltam magam, és lerogytam ide dumcsizni, persze remélhetőleg nem magammal...
Ez a fáradtság nagyon bitang! Gondoljátok, ez csak az állapotunk miatt van? Én ezt már enyhén soknak tartom, szerintem a napsütésben hóesés is durva! Minden esetre egész nap kiesek a számon, estére pedig vonszolom magam.

Napi történések:
1. munka 16:00-ig :cry: (alig vártam, hogy szabaduljak!)
2. összeszedtem Barbarát a bölcsiben, ahol ma bábszínház volt, úgyhogy volt mit hallgatnom! Édes sztori!!! :P
3. Lehel piac - tömeg, nyomor, ideges emberek, rossz szagok, meleg stb. Gyorsan megvettük ami kellett, torma, tojás, ilyesmi aztán menekültünk.
4. Itthoni műszak

Csoda, ha fáradtak vagyunk? A pasik csak dolgozni járnak!!!
Míly igazságtalanság....

Marek!
Ha rájövök, hogyan kell képet beszúrni, azonnal fogok!
Apropó! Nem kaptam választ kutyaügyben! Érzékeny pontom ez,nekünk magyar vizslánk van![/img]

Andi
Kép
handrea75
 
 


Marek!
Itt az én nagy, bölcsis babám:

Kép

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Üdv az ujaknak!!! Olyan jó, h gyarapodunk :) Minden értelemben :oops: :lol:

Napsugi!
Gratula a 12 höz!!!!! (szeretem a 12-es számot, 12. én születtem :oops: :oops: )
Remélem a rosszulléteid mielőbb teljesen megszűnnek!!!!! A genetikai vizsgálatról ugyanazt gondolom, amit irtál!

Andrea!
Nagyon aranyos a nagy és bölcsis lánykád!! örülök, h hasznos volt az előadás. Nálunk a baba-mama klubban lesz előadás valamikor a témában , de kérdés mennyire tudok figyelni a gyerkőc mellett.
Bölcsi: állami bölcsibe a bejutás nulla %. (kb. 80 gyerekre 10 (TÍZ!!!!) férőhely van, alárirtunk egy ívet, h bővítsék, de szerintem addigra már pocaklakó is ovis lesz :lol: ) Van családi napközi, de anyagilag nem biztos, h bírnánk. Bence (férj) azzal érvel, h annyira csodás egy gyermek, h kár lenne elszalasztani egyetlen pillanatot is, így jobb neki itthon. Na meg a betegségektől is félti. Unatkozik az biztos, de igyekszem játszótérre vinni, ott talizunk babákkal-mamákkal. A szomszédságban is sok gyerek van. Nagyon nehéz, mert igazi kis felfedező, de nagyon imádom :D
Nektek milyen a bölcsi????? Mit dolgozol??????

Nyugtonmalac! :D
Aranyos a pü amit irtál, átküldtem az adataidat Stikének, Ő csinálja a táblázatunkat.
Minden képnek (kicsiről-nagyról) nagyon örülünk!!! Ha gond van a felrakással abban is segítünk! :D
Hová mégy tesztre??? mikor?

Bettyna!
Az tuti, h stram kölyök lesz kistesó! Bence mondogatja is neki: Ábi! Majd Tirzus megreguláz!! :D Ja és mindig azt kapom apától, ha mesélem Ábika csínytevéseit: "ilyet akartunk nem????????!! " :lol: :lol: (a nővérem lánya nagyon nyuszi és amikor Ábit vártuk, sokat beszéltünk apával, h nekünk vagány, de ugyanakkor nagyon is szeretnivaló gyermekünk lesz. bejött :lol: :lol: )
Örülök, h szimpi a doki, közel az UH, addig kitartás és láthatod gyönyörűséged!!!
öööööööööööööööö........ a Mi dokink is jóképű, ugye Perdo!?? :oops: :lol: :oops: :lol:

Kalózlány!
Szia! Mit dolgozol???? Nekem nem kellett bejelentenem, itthon vagyok 2006 jan. óta. Ábinál .dec. elején mentem dokihoz, akkor 9 hetes volt. Volt szabim, kivetttem , karácsony, majd jan. 2-án bejelentettem és táppénz. Meglepődött a főnök, de velem egykorú a lánya, szintén Zsu és az Ábel nevű unokája 7 hónappal idősebb a fiamnál. Szóval elfogadta a döntésem.
FŐnöke válogatja. Ha olyan a munkád, ami árthat a babának, akkor mielőbb.... (jómagam laborban dolgoztam vegyszerekkel, emiatt táppénz) Kitartást, sok erőt a rosszullétek elviseléséhez!!!

marek!
Te mikor mégy tesztre??? Lehet, h butus vagyok, de csak sima vérvétel, vagy UH is van a 25 ezerben?????

Rólunk:
Voltam tegnap a házidokimnál. Nagyon aranyos volt, örült a tesóhírnek. Szerinte is ideális a 2 év 3 hónap korkülönbség :D Adott beutalót vérvételre (nálunk a terhesgondozás során csak 16. hét körül van az első vérvétel, így inkább elküld Ő, h lássuk mi ujság most, hogy áll a szervezetem...) Csinált EKG-t, -szétizgultam magam, -de tökéletes lett. Annyit mondott, h egy kis magnézium nem árt. (majd megkérdem a dokim, lehet, h emelünk a napi 1 magne B6-n) Viszont a vérnyomásom.........160/100 volt. Tuti, h a stressz miatt, de azért irt fel gyógyszert, egyenlőre kétszer fél szem kell belőle... :cry: :cry: (itthon 120/80 átlagban a vérnyomim)
Öröm is volt, Ábikám nem igazán beszél, csak alapszavakat. Amíg én dokiztam, Ők apával motoroztak a Tiszaparton. Amikor szóltam, h végeztem, taliztunk a kocsinál. Apa kérdezte Ábit: kisfiam beülsz az autóba? Mire Ábel: oda be és mutatja a gyerekülést...... apróság, de mi nagyon örültünk. :lol: (mindent megért, csak a babanyelvet használja)

Kinek milyen lesz a húsvét??? Ünneplitek???????
Vidám napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Adri!
Gratulálok magunknak a 200 hoz!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Andi
A kis bölcsis nagyon édes!

A kutyánk beagle. És 6 kiskutya lett. Legalább megvan a dolgom mostanában :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi
Én még nem jelentkeztem be vérvételre. Kb. 10 nap múlva megyek a dokihoz uh-ra, és szeretném aznap mecsináltatni, hogy ne kelljen kétszer felmenni Pestre. Remélem megoldható. Egyébként felhívtam őket és azt mondták, hogy uh eredménnyel kell venni, de természetesen ők is megcsinálják az uh-t, ha kéred. Aztán rákérdeztem, hogy mennyiért....10 000
:lol: Úgyhogy nem nagyon van benne a 25000-ben. :cry:

Ja, és a férjem megint felébresztett reggel... A gombfocicsapatát kereste... :shock: :shock: :shock: :evil: Pedig tegnap este direkt megkértem, hogy most kivételesen ne akarjon velem reggel beszélgetni... :lol:

marek
 
 


Zsuzsi :shock: :shock: :shock:
Most nézem. Te megint nem bírtál aludni???? :shock: :lol:

marek
 
 


Sziasztok Lányok!

Vagyok, csak tegnap nem volt időm meg energiám írni. Bent a munkahelyen egész nap gép előtt ülök, így mikor hazamegyek, akkor már egyáltalán nincs kedvem bekapcsolni, hétvégén meg örülök, hogy együtt lehetek a párommal. Szegény hétköznapokon annyit lát belőlem, hogy mire hazaérünk már teljesen kész vagyok, kaját és ágyat akarok. Nekem teljesen természetes, hogy már 8 órakor alig bírom nyitva tartani a szemem. :( Ki is buktam kicsit a minap, hogy nem tudom hozni a megszokott formámat, sokszor a fürdésig eljutni is kínszenvedés. A napokban este rosszul érzetem magam, jött a hányinger, fel le szaladgál a gyomrom. Nagyon örülök ennek a 3 napnak, így egy kicsit össze tudom szedni magam.

Jajj, az újakat még nem is üdvözöltem! Üdv a csapatban!

Marek: a mini beagle kutyusaid tündériek lehetnek. :)

Sajnos húsvéti dekorra, meg ablakpucolásra egy csepp erőm sem maradt, így most ez kimaradt. Nálunk a pihenésé a főszerep. Még főzni is csak egybesült karajt készítek, hogy ne kelljen pepecselnem. Aztán persze lesz húsvéti ebéd, sonkát is kapunk, úgyhogy ez nagy segítség.

Kép
barifelhõ79
 
 


Jó reggelt Lányok!

HÁt nekem igazán jól indult a napom: vérévtel :roll: Nem volta vészes. Viszonylag gyorsan végeztem is és a "bökős" néni is aranyos volt.

Zsuzsi, ha választani lehetne, hogy milyen legyen a gyerek, én is inkább csibészt szeretnék. Persze, ha tényleg az lesz, nem győzök majd futni utána, de sebaj. A suliban is közlebb állnak hozzám a huncut hóhányók, mint a szégyenlős kis nyuszik.

Andi, tényleg nagyon cuki a kiscsaj. Gondolom, ő sem az a "leteszed és ott marad" típusú gyerek. :D

Marek, úgy tűnik ez abécsi túra családi szinten volt termékeny időszak! :D

Nem tudom, hogy lesz-e időm még benézni, de majd megpróbálok. Utazunk haza a szüleimhez hétvégére. Szombaton Sándor, Tamás, Zoltán nap a párom szüleinél, vasránap József nap a nagymamáméknál megfűszerezve mindkét buli a mi nagy bejelentésünkkel, hogy érkezik az utód. (még csak az én szüleim tudják) Kíváncsi leszek az arcokra!!! :lol: Az én családomban első baby lesz.

Ha nem érnék ide, akkor kellemes húsvétot nektek, a gyerkőcöknek, jó keresgélést, aki szereti és várja őket, annak pedig sok locsolót!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Szép, jó reggelt mindenkinek!


Jó érzés, hogy ide is tartozom! Köszönöm a kedves fogadtatást!
ZSuzsu72: szerencsére nem olyan a munkahelyem, hogy veszélyes lenne, egy irodaházban dolgozom, és viszonylag nyugis. A baj, hogy nemrég kaptam meg egy elég fontos területet, és mielőtt megkaptam elmondtam a főnökömnek, hogy nálunk benne van a pakliban a baba. Ő mondta, hogy oké, de még várjunk legalább egy fél évet!
Szóval a fél év még nem telt el, és attól tartok pipa lesz ha megtudja...De a fontos, hogy Kismazsola úgy gondolta, hogy itt az ideje, és ő most akar hozzánk megszületni. Mindenképpen megvárom a 12 heti UH, és utána jelentem be. Már ha addig rá nem jön.

Tegnap mi is bevásároltunk a Lehelen, és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire nincs hangulatom hozzá. Alig vártam, hogy megvegyünk mindent. Aztán este gondoltam készítek egy könnyű salátát, és elkövettem azta hibát, hogy tettem bele zöldhagymát. Éjjel kettőtől négyig majd kinyúltam, nagyon meg voltam ijedve, hogy valami nagy baj van. Remélem csak a hagyma zavart meg!
kalózlány
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Kalózlány! nem tudom, Te milyen alkat vagy, de rajtam látszik már pár hete, szóval én elmondtam a munkahelyemen (így korábban hazamegyek legalább).

Szia Betty!
Majd nézz be msn-re (ha lesz időd), tegnap nem tudtam válaszolni. :cry:
Jó, hogy szimpi a doki! :lol:
Jó Húsvétozást!

Marek! Gratula a kiskutyákhoz. Gondolom lesz melód velük. (Nálunk a 2 kutya is elég soknak tűnik néha...persze túl jó dolguk van)

Megyek enni, mert kerülget a hányinger. Nagyon kiváncsi vagyok jövő hétre tényleg elmúlik-e. Majd beszámolok.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Szia Kalózlány!

Én már a két csík után elmondtam a főnökömnek, meg a családban is... Amikor a párommal eldöntöttük, hogy itt az idő a 2. babaprojektnek, ezt a főnökömmel is megbeszéltem. Kíváncsi voltam a véleményére a munkám és a terhességem kapcsán.
Ő támogat minket mindenben, a kislányomat Ő hozta haza a kórházból anno. Az az egy kérése volt, hogy a két csík után azonnal szóljak neki, hogy a HR-rel tudjunk időben tervezni. :)

Tehát szerencsére nem kell titkolóznom.

De ez minden munkahelyen más és más.

Marek: A nevem alatt elméletileg ott van, de természetesen teszek fel róla :) Mókás lány, majd meglátjátok! :)
Én is a Bolgárkerék utcába megyek :) És a Szent Imre Kórházban tervezek szülni

Handrea: közel lakhatunk egymáshoz, ha ti is a Lehelre jártok :) Mi 13 kerületiek vagyunk.
Irigylem, hogy a lányod elmeséli a bábozást nektek, az enyém nem mesél még el dolgokat, vagy ha mégis, akkor egy mukkot sem értünk belőle :D
Szép lányod van! (Barbara)

Most megyek a főnökömhöz :) Utána olvasok tovább...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


NyugtonMalac: Én is a Szent Imrében szeretnék szülni. Budaörsön lakom és bár nem ez az illetékes kórház, de már több éve Fülöp doktorhoz járok, aki itt dolgozik. Ki az orvosod? Én is megcsináltalom a kombinált tesztet, bár csak 28 éves vagyok. A doki azt mondta, ha megengedhetjük, akkor érdemes. Ezen ugye nem spórol az ember.

Én az április 1-jei uh után mondom csak el, bár már lesem pletykálnak-e. Olyan változatosan öltözöm... :D

Kép
barifelhõ79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?