Sziasztok lanyok!
Megvagyunk, csak megint keves az ido... Tejci kezd visszaallni, vegul Petra elfogadta a fagyitejet, csak az volt a titka, hogy szopi ELOTT kellett neki adni, mert utana mar fujjfujj volt. Igy is volt, hogy nehany korty utan nem kellett neki, de mivel volt, amikor elfogadta, ugy gondoltam, hogy ehen mar csak nem fog halni. Es telleg nem.
Tegnap mar csak este kapott egy keves potolt tejcit, ma mar szerintem nem fog egyaltalan.
Hozzatapi projekt nem akar ugy menni, ahogy en szeretnem, mult heten meg tetszett neki az almaeveszet, mostanaban viszont mar nem. Nekem meg a hatam-derekam leszakad, mert etetoszekunk meg nincs, es olemben a kozel 10 kilos szinte mar a hatam moge tekergozo gyereknek a szinten hatam mogott levo becsukott szajaba beletalalni nem egyszeru... De majd a borzen veszek etetoszeket, remelem.
Tegnap megmertuk a lanyt, es 9380g.
Ez jo, de ez azt jelenti, hogy az elmult 2 hetben csak 70g-ot hizott. Ez igy okes szerintetek? Nem kirohogni!
Lanyok, lenne egy buta kerdesem, mik azok a tejpepek? Miben kulonboznek a tapszerektol? Van bennuk valami gabona, es attol pepek? Erdemes ezeket adni? Nem nagyon mukajak ezek? Nem
Koszonom szepen a Petra dicsereteket, orulok nekik, annyira, hogy teszek is meg fel kepeket!
Tina,
Petra viszont csak kb. hetente egyszer eszik ejjel, vagy annyiszor sem. Szoval nem az ehseg miatt kel szerintem, mert kulonben nem aludna vissza szopi nelkul.
Drukk a lanyodnak, bar vegul is ha azt mondja, hogy hammm, akkor igenis beszel!
Virag,
Gratula a lakashoz!
Es miert koltoztok el a korabbi lakasbol, ha ott ilyen jo volt? Vagy az nem sajat volt?
Zsuzsi,
Alvo Miki
Hogy van? Ugye nem lett beteg? Jajj, most olvasom.
Szegeny, es szegeny Te... Jobbulast!
Torpicur,
Akkor gyorsan megsutom a sutotokot!
Aztan Petrat is megkinalom, hatha ez jobban bejon, mint az alma...
Tenyleg, sutotokot ugyanugy kell a picuroknak elkesziteni, mint magunknak?
Norka,
szopis poz
Allo Jazi nagyon ugyes.
Zsurlo,
Penzlopas
hogy tortent?
Sutotokkel akkor en is vigyazok.
Beu,
Auto!!!
Gyakorolgass, es menni fog!
Jobbulast a kis rekedtnek! De most mar aztan tenyleg, eleg volt a betegeskedesbol!
Nocsak, mar maszik is?
Mi az az Eco? (Nagyon primitiv vagyok?
)
Kangi,
Ajjajjaj, Zugloban kertes haz?? Nekunk ez szoba sem kerult...
Julcsi de kis draga!
Reggelre erdekesen nezett volna ki a kisagya, ha nem vagy resen.
Zulu,
Nagyon jok a kepek! Az utolso, a fakerges akar kepeslap is lehetne!
Kukasszekrenyes kozelharcot megprobaltam elkepzelni... Sikerult.
Myssnia,
Szilard nagyon sokat valtozott, miota nem lattam kepet rola. De tovabbra is nagyon edes!
Es gyonyorunagyszemu!
Raadasul mar ul.
Extrem sportos kep nem semmii!
Toffi,
Igen, a katalogusban veletlenul megtalaltam a kanalat, es onnan tudom, hogy hoerzekelos.
Bar meg nem teszteltem.
Te jo eg, 164-es nadrag az ovis lanyodnak??? Szerintem is teljesen ara'nyos kislany, legalabbis tavasszal meg tutira az volt.
Mariann,
Orulok, hogy jol vagytok! Drukk, hogy osszejojjon a londoni utazas!
Amugy meg most is ugy sajnalom, hogy nem tudtunk menni hozzato...
Gomboc,
Aztaaa, milyen elegans Zsombi!
Es milyen jokepu!
Reka,
Nagyon aranyos a kis jatek-Dani.
Es milyen nagy mar o is!
Evi,
Szegeny Petra, jobbulast neki! Nagyon ari, a Petrak mar csak ilyenek.
Elli,
Felorankenti keles
Nem irigyellek, kitartas!
Heppi,
Maszo orsi edes.
Urszila,
Fogtunder
Azert en Dunaharasztinak is orulok.
Majd tavasszal (nyaron?
) csinalunk babas bulit, meg egyebkent is, nincs olyan messze, eljohettek meglatogatni.
Bogicselo tesok szomoru latvany lehettek, de szerintem azert maradando karosodast nem okoztal.
Julka mar kuszik? Petra szupergyorsan forog korbe-korbe, mint az oramutato, popojat neha emelgeti, de kuszasrol szo sincs...
Gomboc,
Jobbulast a kis dathasnak! Szombaton koltoztok? De jooo!
Nagyon aranyos a kis etetoszektulajdonos.
Kaska,
Orulok, hogy minden rendben nalatok! Viola nagyon ugyes, hogy mar kiflizik.
Szokas szerint nem jutottam a vegere, de menni kene aludni. Jo ejt:
Leszter