Sziasztok!
Mazsi!
Nem semmi Lea a telógombokkal!Matattál a kakiban?
Milyen volt a pesztra?És az új séró?Kép?
Köszi neked is a zsvazatot!
Ezt láttátok már:Szerintem nagyon vicces
http://www.suranyihifi.hu/1000000.swf
Góygtornász jövő7ig kiokumulálja, hogy beleférünk-e a programjába, meg mától szabin van, és utánna megy egy gyerekhez, és eldönti, hogy őt elengedheti-e, mert akkor felvesz minket a helyére!
Ria!
Ásám Zslt mellett fgsz dolgozni?Nekem ő volt a dokim mikor psten laktunk!Szerntem jó doki, csak nagyon sok a betege, mert elég felkapott lett az anyák lapja óta.
Örülök hogy nem tejallergia:pont a minap írtam, talán neked?, vagy vki kérdezte, a lényeg:hogy ekzema a száraz bőrtől is lehet.De ezt már régebben is írtam.Doki meg csak most mondta?Kinél oltatok bőrgyógyon?
Ditke!
Még nem dőlt el hogy találtam e gyógytornászt, jövő csüt.ön mond választ.Addig megy az ima!
Jól nézel ki a fotókon, nem tom mit vagy kiaakadva, bár én is utálom magam a fotókon.
Túróstészta:én is íg szoktam csinálni, csak az egészet összekeverem,a tésztát, túrót, tejfölt is, és a tetejére reszelek sajtot, és úgy sütöm meg.
Ágiboldi!
Emli is uyganezt csinálja, semmievő.
Mindig vadászom, hogy hátha hajszálat eszik, de nem, csak a nagy büdös semmit.
Lin!
Én ezért nem vettem tépőzáras cipőt, mert Emilka már régen elszedte a kis kocsicipőjét is.Csak csattos van, még a fűzőt is kiköti.
Pann!
Miért ijjedtél be atesóprojectől?
Gratula afogakhoz, többi is iylen csndben jöjjön ki!!Már nem sok van hátra;)
Dana!
Szegény Laura, meg ti is, remélem hamar meggyógultok!Én is ilyenkor magam mellé vszem Emilit, de én eddig felébredtem rá, még ha csak nagyon mocorog is.Szopiztasd kaja helyett, meg könnyű kajákat adjál neki esetleg tápival pótolni.Így a folyadékot is be tudod csempészni.Emili mikor hányt csak tápit volt hajnadó inni, nem evett semmit.
Sno!
A gyerkőcök kitartóak tudnak lenni, Emili sem adja fel soha, inkább néz rám ordítva, hogy uygan segítsek má rajta.
Na sikerült visszaolvasnom!ÉÁs Emili még nem is fürdött!De ma f3tól aludt 5ig, így még hagyom egy kicsit zsibbadni.