Új privát üzeneted érkezett!

Ja és már kaphat színtiszta állati eredetű zsírt. Lehetőleg mangalica szalonnát. Nem kell kétségbeesni. Sokkal egészségesebb, mint a párizsi, vagy egyéb rettenetek.

Ehhez egy isteni recept:
túróstészta (máshogy)

Megfőzöm a kockatésztát. Felkockázom a szalonnát (tényleg tiszta, jó minőségű mangalica császárszalonna) és serpenyőben megpirítom. A kisült zsírjával együtt a tésztára öntöm, hozzákeverem a túrót. Beleöntöm egy nagy jénaiba, leöntöm egy pohár tejföllel és sütőben pirosra sütöm a tejföl tetejét...

A Mastergood-nak van bio virslije. Az is minden mentes. Tök más íze van. Valami családi virsli a neve és négy pici darab van benne!
Vendég
 


HU, ez a turosteszta recept mangalica szalonnaval nagyon jol hangzik :)

Kditke,
Ismerosek nekem ezek a kepek! :D Nem tudom, mi a gond a veluk??? Tok jol nezel ki rajtuk!

Dana,
Draga Laura! Gyogyulj meg gyorsan, es eszegess szepen!!!! Remelem, csak a betegsegektol fogyott mostansag es nem olyasmi erzekenysegrol lehet szo, amirol Csimpilimpi is irt! :(

Csimpilimpi,
Pontosan mi is az a geotermikus gradiens?? :?

KépKépKépKép
thelga
 
 


Jó reggelt!

Helga! Ne haragudj, hogy nem válaszoltam. Azt nem tudom, hogy drága vizsgálat-e, de "feleslegesen" gondolom kerülnek minden kiadást. :roll: Szél :oops: Mondtam, hogy laikus vagyok :lol:

Csimpi! Én örülök ha jössz! :D Nem tudom hogy ÁZS hol fog magán rendelni. Én az Árpád hídnál leszek valahol. Még nem voltam a rendelőben. De remélem áprilisban már kezdünk. Az engedélyekre várunk. Nagyon várom már mert CTG-t fogok csinálni vért venni meg ilyesmi. Már azért hiányzik. :)

Dana! Az 5 hónapból 250 grammot most az ucsó hónapban hízott. Szerintem ne aggódj. :)

Ditke! Ennél kissebb képet már fel se tehettél volna! Nem jó a szemem. :wink:

KépKép
csongria
 
 

 
 

Na hello csajok, a kanári szk-ről írok, életmódot váltottam, sutba dobtam munkát, kisgyereket, majd megoldják, még a gyedmaradékból elutaztam és úszok, futok, olvasok, moziba járok, migrén agyő!! majd akkor megyek haza ha már beszél a gyermek és nem nyavalyog :wink:
p.s. Timó, gyere Te is, ne szomorkodj!

Ki kérdezte a különös szokásokat? Lorca? Na idesüss: Boldi a szőnyegen ülve mutató és hüvelykujjal nagy óvatosan felcsippenti a SEMMIT a szőnyegről (nincs nála szösz, vagy cérna, szóval semmi!), és bekapja, majd ismétli, ha odamegyek engem is megkínál, én is bekapom a semmit és megköszönöm. Fokozom: hajszárítás közben apa ölében a mellkasánál a póló fölötti részen a szőrszálakkal csinálja ugyanezt (de persze nem tépi ki, meg se fogja), és bekapja a semmit, sőt mindkettőnket megkínál :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Ma már haza jön apa.

Nem volt valami jó éjszakánk. Nagyon fújt a szél, telihold van, végül 2-kor mellém került az ágyba, így aludt valamennyit.

Csimpi: Gyere nyugodtan. Legalább kicsit feleleveníthetjük a terhességet és végre izgulhatunk megint valakiért.

Dana: Próbálok csinálni róla képet.

Szandál: Egyfolytában leveszi, tetszik neki a téőzár hangja. Nem tudom mit csináljak vele?

Timi: Jó utat!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Ja, és Boldi mindig napi 4-szer kakil és hízik mint a dudva (nem akartam malacot írni :wink: ), már 11,5 kg.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi
Potyognak a könnyeim! :lol: :lol: :lol: Lehet egy kis majom veszett el Boldiban! :lol: Egyébként a szőnyeges dolgot Brigi is sokszor csinálja, de apa mellkasával még nem tette! :lol:
Neked ilyenekre tellik a gyed maradékából??? :shock: :lol: Mehetek látógatóba? :lol:

Csimpi
Erre az apakérdésre nem is gondoltam még! :lol: Igaz nálam egyáltalán nem kérdéses, de tényleg milyen ciki, ha emiatt kiderül a turpisság! :lol:
Jól emlékszem, hogy te dietetikus vagy?

Kditke
Eddig asszem inkább a Lorcának írtál és nem Lorának! :lol:
Nem tudom mi bajod magaddal! Sztem itt mindenkinek van gondja magával, de túl kell lépni rajta! :wink:

Ria
Nagyon ügyi már Beni! Úgy örülök, hogy rendeződni látszik ez a dolog! :D

Timi
A mensi nekem októberben jött meg először, aztán 3 hónap kimaradt, és most 25 napra jött megint! Pedig nálam mikor még annó ez rendszeres volt, mindig 30-35 nap körül jött. Ráadásul most sokkal hosszabb és még rövidebb időközönként is! :shock: :evil: Kb. most volt 2 szabad hetünk! :evil:
lora7
 
 


Hali!

Vércsopi: ezek szerint (állandó sárgasági problémánk volt) jó eséllyel megézték Gergőnek, csak nem értesítettek róla??? Pedig n kíváncsi lennék, Ádámét nem tudjuk, úh nem is okozna zűrt. :lol:

Szandi: Én csak tegnap vettem Gergőnek benti szandit, de egyelőre nem veszi le, pedig tépőzáras. Érdekes, mert a cipőjét viszont azonnal leveszi (az is tépőzáras). :roll: Sokat gondolkoztam, meg nézegettem, h milyen is legyen a benti szandi, aztán végülis a Salus mellett döntöttem. N jól tartja bokáját, bár a továbbra is úgy érzem, h kicsit kemény a talpa, de azért nem annyira, mint a cipőjüknek (mármint a Salus cipőknek). :roll: Hallottam még egy márkáról, ami szintén döntött sarokkal dolgozik: Supi. Volt is "szupiszandi" a Nagy Lajos-on, de csak 23-astól, úh talán majd legközelebb.

Felvágott: enyém gyerek nem kap. Szegényke sajton/lekváron él, míg anyája ki nem találja, h mit ad neki helyette. :roll:

Különös szokások:Hűűűű, nem semmi a Boldi gyerek! :o De azért jót derültem rajta! :wink: Ennyire extra dolgok azért nálunk nincsenek. :roll:

Kanári szg-ek: jó neked, ott legalább melegebb van. Én komolyan úgy érzem néha, hogy itt az ideje melegebb éghajlatra hurcolkodni. Pl. Londonba, vagy hasonló É-i városba/országba eszembe sem jutna menni, mert már a mi klímánkat is alig bírom (pl. a tegnapelőtti havazás, ami a játszótéren ért minket, n mélyen érintett). Költözési vágyam azonban minden realitást nélkülöz, úh jobb híjján várom a tavaszt. :? Persze a 40 fokos kánikulát sem bírom, úh úgy tűnik, nincs mese, tényleg öregszem.:shock:

Süti: ma a Ria-féle túrótortát terveztem, de Május zavarba hoztál a mákos emlegetésével, úh most nagy a dilemma, h mi legyen. :lol:

Csimpi!Én n örülök, h itt vagy, mert tényleg szuper nosztalgiázni, + jó látni, a sok vonalzót! :wink: Kicsit most amúgy is beijedtem a tesóprojekttől, úh most nagyon jól jön a + példa. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Mostanába csak felénk jönnek a rosszak?
Sajna Éjjel mikor végeztem az írással le akarok feküdni,Laura hányt.Igaz Én is nagyon szarul voltam már este/fájt a hasam,szédültem/Most kicsit durván,de leírom,mert azért akinek volt az mit csinált?
Laura általába hason alszik.Mikor kijöttem tőlük,csak annyit hallottam,hogy blugy-blugy/mint mikor a lefolyóba folyik a víz/Benézek rámnéz és aludna tovább.Megcsap egy furcsa illat és rájöttem,hogy hányt.Gyors mosdatás,ágyneműcsere és ezt ő csendbe végig csinálta.Mikor lerakom kimegyek megint.Na ekkor meguntam,mivel nem sírt ha hányt,és síri csendbe aludt volna tovább a maszatba.Erről annyi rosszat hallottam és így egész éjjel mellettem feküdt,Én meg le se hunytam a szemem.Mellette hozzáteszem Én ugyanígy jártam ki wc-re.Szegény annyira ki lehetett merülve,vagy nem tudta mi ez,mert végig csendbe csinálta az egészet,ha hajnalba meg felkelt akkor meg csak rámmászott és aludt tovább.Mit csináljak,hogy ha hányik meghalljam?Ő sajna nem szól.Még mindig szarul vagyunk,de most 1 órája hála alszik.
Kaja tanácsokat tudtok adni?Ilyenkor miket egyen?

Csimpilimpi
Most hogy említed a kakikat mostanába volt olyan,hogy napi 2-nél volt több.De nem minden nap és volt,hogy nem is volt neki.Nem hasmenésszerüek neki.

Kajája:
reggel:szopi
ha Én viszem a Danit oviba néha negyed babánt megeszik vagy kekszet
Tízórai:Szopi és gyümölcs
Délbe:szopi és főzelék
Tízórai:általába köles és gyümi
Vacsora szopi

Megkérdezhetem,hogy lehetne vizsgálni,vagy ez a kaja rend jó?
Köszi a receptet és elmentettem.Hol lehet venni mangalica zsírt vagy szallonnát?Spár vagy kisebb üzletekbe?
Mastergoodnak milyen csomagolása van?/csak hogy könnyebben megtaláljam :oops: /
Gyere csak legalább így tudsz tanácsokat adni.

Kditke
Mi a gond magaddal?Nagyon is jól nézel ki!

Ria
Köszi!mikor mentek az eredményért?

Ágiboldi
Én is csatlakozok a Kanári-szigetre.
Tényleg van súlya a fiadnak és a képeken meg se látszik.
Laura is szedegeti a láthatatlan szöszöket.Én ilyenkor mindig arra gondolok sepüt kéne adni a kezéba,legalább fel is takarítana.

Bocsi hogy megint hosszú lettem!

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Dana! lehet, h elkapott titeket is az épp divatos hányós-hasmenéses?!? :cry: Mindenesetre jobbulást nektek! Kaja: sztem menjen a szopi ezerrel, annál jobb nincs. :roll:

Most néztem bele Gergő szájába (kihasználtam a pelenkázás közbeni ordítást :twisted: ), és teljesen megdöbbentem, mert még két rágófoga áttört, úh most szép szimmetrikusan meglesz 12 fog :o A legfurcsább az, hogy az éjszakáink továbbra is zavartalanok, 6-ig nyekkenés nélkül alszik. :o Azt hittem, h a rágófogakat majd jobban megszenvedjük, de SEMMI! Kopp-kopp! :D :D :D
Vendég
 


Pann,
én is rezzenéstelen arccal szoktam vizslatni a foghelyzetet ordítás közben, néha megkérem, hogy egy kicsit billentse erre vagy arra a fejét, mert nem látom jól. A mai eredmény: látszik az alsó kettesek csücske (7-8. fog). Tudtam, felismertem az éjszakai fogzási szopizását tegnapelőtt.

Csimpilimpi,
mindenképp maradj, pont azon gondolkodtam, hogy melyek azok a varázsszavak, amik hatására egyszer csak előtűnsz, de aztán lehullt a lepel :lol: Írj minél többet a nagycsaládosok életéről (a lelkem egy titkos zugában nálam ez a cél van kitűzve)!

Valaki kérdezte: 175 cm vagyok. (... nem dohányzó, szeretem az állatokat...)

Sági,
Sebinek is van egy ilyen mosolya (mint a rövid sérós), mintha pontosan tudná, hogy most hipercukinak kell lennie.

Ágiboldi,
közöld a lakóközösséggel, hogy leboríttatsz egy köbméter földet a közös udvarba, és biogilisztázni fogsz fordítás helyett, mert a fizikai munka oldja a pszichés feszültségeket, ha valakinek gondja van ezzel, tudsz egy jó migréndokit...
Láthatatlan dolgok felcsippentése, csak akkor van, amikor a szájából próbál kiszedni valamit, de nem sikerül, és a semmit adogatja oda, ilyenkor kezdek el keresgélni a szájában.

Mazsi,
ez a lenyeléses dolog rámhozná a frászt.

Helga,
a kedvencem, amikor a fagyóból kiveszem a vizet, és a mozgatástól fagy meg.

Lorca,
Sebi legszívesebben szopi közben a másik cicit piszkálná, de azért a testközeli nevelésnek is vannak határai.

Dana,
Jobbulást Nektek!

Hóvihar van, hurrá!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Ria

Kérlek növesszél szemüveget !!Hi-Hi-Hi !!! :wink:

Ágiboldi

Tomi ugyanezt csinálja a szőnyegen, és apuka mellkasán is azzal a különbséggel, hogy ő ki is tépi apuka mellkasszőrét !!!! :wink:

Apa továbbfejlesztette ezt a tudományát, mert elkéri tőle a semmit és apa kezébe adja így nem nyel holmi valamiket, mert néha egy két pösz azért ragad a kezére !!! :P

Ma apa is mehetne a kanári szigetekre ugyanis egy napra febr. 29-re kapott GYEDET !!!!! Ebből oda vissza futná szerintem !!!!(képeslapra legalábbis) :wink:
Nem tudjátok gyedet minden napra kap vagy csak munkanapra ?????

Lin

Tomi ugyanezt csinálja a tépőzáras cipőjével és szandijával, de nyugodj meg a fűzős se jobb mert azt meg kiköti ! Tanács nincs !!!(részemről legalábbis, sokkal okosabbak, mint mi)

Helga

Köszönöm a bókot !!!

Lora

Én neked írtam ! Szerintem !!! :lol:
A beletörődés elég nehezen megy, most hogy beebédeltem töltött káposztával elhatároztam, hogy fogyókúrázni fogok !!! De azt, hogy mikortól még nem döntöttem el !!!! :wink:

Pann

12 fog ????????? :o :o :o :o :lol:

Dana

Szerintem ugyanazt kell enni mint a felnőttnek hasmenés, hányáskor: főtt krumpli, főtt répa, főtt rizs, ropi, keksz, kétszersült, bő folyadék, nehogy kiszáradjon, tea, cici-tej !!!!!

Gyógyuljatok meg minél előbb !!!!!

Utoljára "rövidlátó" Ria kedvéért-Bocsika Kép

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Megvan az erdmény!!! Nincs tejallergia!!!! :D :D :D Az öreg muksónak meg tudtam mutatni Beni egyetlen ekzema foltját a lábán (ami 2 hete ott van) azt mondta ja ilyen az attól, hogy nagyon száraz a bőre, fürcsi után zsírozóval kell kenni. Na kérdem én ezt miért nem lehetett volna hónapokkal ezelőtt mondani hogy a bőrszárasságtól van? Miért tartottak a frászban,"hogy lehet, hogy tejallergia" Na a lényeg hogy túl vagyunk rajta. :D :D :D

Dana! Nagyon sajnálom a betegségeket! :cry: :cry: :cry: Szopi, szopi,szopi! Beninek is ezt kellett amikor beteg volt januárba.

Ágiboldi! Fantasztikus kisfiad van. De legalább nem unalmas vele az élet. :wink:

Pann! Süssd meg a mákost nem fogsz csalódni!!! Beni tegnap előtt két "pofára" tömte a bundáskenyeret. De úgy mintha éheztetném.

KépKép
csongria
 
 


Ditke! Köszönööööm!!! Nincs mit szégyelned magadon. :D

KépKép
csongria
 
 


Kditke, rendben van a fotó, maradhatsz! :wink:
Jó, hír, akkor Boldi nem bolondult meg!

Dana, ez jó kérdés a hányásról, indokolt, nekem is eszembe jutott már, h ezen is kéne aggódnom, várom valaki válaszát.

Pann, én is akartalak nyugtatni, h a cipőfűzőst is kiköti, és abban aztán hasra is esik, úgyhogy ne tipródj a tépőzáron.

Biogiliszta jó ötlet, megyek is!! :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Na, az imént produkálta ismét a számomra legfurcsább dolgot: fogja az apja bőrtáskáját, megemeli (ettől majd megszakad), és zokogva az erőlködéstől cipeli. De miért??? :shock: :roll:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Voltunk ma a rehabos dokinál:lényegében ő nem látja olyan rossznak a helyzetet, szerinte mindenkinek van egy minimális asszimmetriája, meg lehet örökletes is, de ez, hogy a jobb lábát húzza, azzal magyarázható, hogy még éretlen a járása, és még alakulni fog a dolog.De elismrte, hogy a bal csípője fentebb van, és folytatjuk a tornát.Plussz tornára szerinte nincs szüksége, Ő nem akarja "betegnek" felcimkézni, szerinte egészséges.És ha most a dévéyn tornával helyre is hozzuk az izmot, nem garantált, hogy később, évek múlva nem fog újra letapadni.Meg hogy mindenkinek van egy kódolt mozgásmintája(amiről csukott szemmel is felsirni egy embert a sötétben, a járásáról pl.), és ezzel is lehet összefüggésbe.Szóval kicsit megnyugtatott, de én akkor sem hagyom magam, és kijáro ezt a tornát.Mert nem érdekel, hogy mi volt régen, amikor még nem volt ilyen vizsgálat, meg terápia, most VAN, és ha kell, élni kell vele!Úhygogy remélem hogy elválla ez a tornász akivel beszni fogok jövő csütörtökön!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


ria
éljen, éljen! huhh, mekkora macerától szabadultatok meg! irtó szerencse, h beninek a rengeteg ráolvasott betegség 90%-a nincs is végül :wink:

a varratot sztm én is megpiszkáltam volna. fogorvos mit szólt hozzá?

dana
jobbulást mindannyiotoknak! sztm egy ekkora gyerek már nem fullad meg álmában, ha hány, főleg hason. hátonalvóknál ink el tudnám képzelni, bár én olyanoknál sem, igaz, nem vagyok paraalkat. viszont a kivédésre csak a virrasztás/légzésfigyelő működhet 100%-osan :wink:
kajában sztm mint egy felnőttnél (+ anyatej): sok folyadék, semleges kaják: főtt krumpli, kétszersült. de majd a dietetikusunk megmondja :wink:

vércsoport (csak, h ki ne maradjak az okoskodásból)
én is csodálkoztam, h a kiskönyvébe nem került bele, sztm azért nem árt az alapinfó. nem tudom, mennyire drága a vizsgálat, de pl véradásnál én úgy emlékszem, h megnézik minden alkalommal, amikor a vérnyomásmérésnél vesznek egy csepp vért az ujjamból. v ez hülyeség?

sno
sokszor eszembe jutottál mostanában, most, h lassan döntenünk kéne gerecse-ügyben. nem tudod pontosan mikor van? április hanyadik hétvégéje? (és helga, milyen idő lesz akkor? :lol: )
mondjuk alapból is csak a tardosi kocsmáig tervezem (12km), de sztd bevállalható a hiperszuper hátihordónkkal? kicsit be vagyok tojva, főleg, h oda-vissza vonatoznunk kéne...

lorca
nem szervezel húsvét után talit arra a tökjó játszótérre a közeletekben?

majus3
 
 


Sziasztok!

Mazsi!
Nem semmi Lea a telógombokkal!Matattál a kakiban? :twisted: :lol: :wink:
Milyen volt a pesztra?És az új séró?Kép?
Köszi neked is a zsvazatot!
Ezt láttátok már:Szerintem nagyon vicces :)
http://www.suranyihifi.hu/1000000.swf
Góygtornász jövő7ig kiokumulálja, hogy beleférünk-e a programjába, meg mától szabin van, és utánna megy egy gyerekhez, és eldönti, hogy őt elengedheti-e, mert akkor felvesz minket a helyére!

Ria!
Ásám Zslt mellett fgsz dolgozni?Nekem ő volt a dokim mikor psten laktunk!Szerntem jó doki, csak nagyon sok a betege, mert elég felkapott lett az anyák lapja óta.:?
Örülök hogy nem tejallergia:pont a minap írtam, talán neked?, vagy vki kérdezte, a lényeg:hogy ekzema a száraz bőrtől is lehet.De ezt már régebben is írtam.Doki meg csak most mondta?Kinél oltatok bőrgyógyon?

Ditke!
Még nem dőlt el hogy találtam e gyógytornászt, jövő csüt.ön mond választ.Addig megy az ima!
Jól nézel ki a fotókon, nem tom mit vagy kiaakadva, bár én is utálom magam a fotókon. :wink:

Túróstészta:én is íg szoktam csinálni, csak az egészet összekeverem,a tésztát, túrót, tejfölt is, és a tetejére reszelek sajtot, és úgy sütöm meg.;)

Ágiboldi!
Emli is uyganezt csinálja, semmievő. :lol: Mindig vadászom, hogy hátha hajszálat eszik, de nem, csak a nagy büdös semmit. :lol:

Lin!
Én ezért nem vettem tépőzáras cipőt, mert Emilka már régen elszedte a kis kocsicipőjét is.Csak csattos van, még a fűzőt is kiköti. :twisted:

Pann!
Miért ijjedtél be atesóprojectől? :roll: Gratula afogakhoz, többi is iylen csndben jöjjön ki!!Már nem sok van hátra;)

Dana!
Szegény Laura, meg ti is, remélem hamar meggyógultok!Én is ilyenkor magam mellé vszem Emilit, de én eddig felébredtem rá, még ha csak nagyon mocorog is.Szopiztasd kaja helyett, meg könnyű kajákat adjál neki esetleg tápival pótolni.Így a folyadékot is be tudod csempészni.Emili mikor hányt csak tápit volt hajnadó inni, nem evett semmit.

Sno!
A gyerkőcök kitartóak tudnak lenni, Emili sem adja fel soha, inkább néz rám ordítva, hogy uygan segítsek má rajta. :lol:

Na sikerült visszaolvasnom!ÉÁs Emili még nem is fürdött!De ma f3tól aludt 5ig, így még hagyom egy kicsit zsibbadni. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!,
Dana,
Szegény ti! Zsófi is egyszer hányt, meg aztán majdnem egy hétig hasmenése volt (meg nekem is ugyanez). Elvittük orvoshoz aki azt mondta, hogy hányás esetén az első nap (vagy esetleg a második is) ne adjunk semmit enni, csak sok folyadékot. Persze szopi szerintem mehet (nálunk ment is). Utána meg első nap kis sárgarépa, majd később krumpli, utána meg fogós kaják.

Ria,
Örülök hogy nincs tejallergia!

Ágiboldi,
:lol:

KépKép
bozotka
 
 


sziasztok!

frizi kész, de a karikáim nem tűntek el...anyukám délután csak finoman elküldött aludni ... :wink: nem mondta, h de sz..rul nézel ki :lol:
Lea tök jól viselkedett a nagyival (kb 3-4 órát voltak együtt) :lol: :lol: :lol: amikor megérkeztem konstatáta, h itt vagyok újra és ennyi... :shock: semmi üdvrivalgás :cry:
a probléma (ilyenkor) csak az h anyáék "messze" (60 km) laknak tőlünk :cry:


csimpilimpi
gyere nyugodtan :lol: de most már rólad is szeretnénk képeket!!!!

ditke
jók a képek :wink:

ria
tök szuper,h semmi gond Benivel! ezek szerint csak fokozott bőrápolás a kulcsszó! :lol:

kicsit irigykedem a maszek melódért :oops: nekem is hiányzik a kórház :cry: (bár én már régebben leléptem onnan, ha annyi pénzt kereshetnék mint képviselőként azonnal mennék vissza :lol: álmodik a nyomor :roll: )

dana
szopi-szopi-szopi + sok folyadék
Te jobban vagy?

pankaa
a millio köszi miatt mentek az újabb szavaztaok :lol: :wink: itt röhögtem rajtuk :lol:

muszáj volt átnézni a csomagot :oops: :lol:


sno
talán erőemelőnek készül... :wink:
Lea az apja szerint lassan már egy pitbull harapását is felülmúlja...vagy leagalább is erre gyúr a kisasszony :wink:



túróstészta
ezt felénk is így készítik csakhogy kakaspörivel tálalják! kóstoltátok már így? isteni!


most megyek elteszem holnapra magam hátha sikerül egy keveset aludnom :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!
Igen le vagyok maradva az olvasással.

Linus kedd estére minden előjel nélkül belázasodott és éjszaka kb. 3/4 óránként kelt. És gyakran az én hasamon hasonfekve aludt csak vissza. (Mazsi nagyon át tudom érezni a helyzetedet) Kicsit piros a torka, de semmi egyéb tünete nincs azóta sem.

Én viszont annál ramatyabbul vagyok! Apjukom hazazhozott egy olyan náthát, ami a torkot nem bántja, az nem fáj, viszont kb 5 percenként tüsszentek 3 óriásit és 6 percenként fújom az orrom! Remélem Linus az ellenanyagaimmal megússza a náthát és nem betegszik le a hosszú hétvégén, különben nem tudnánk a nagyikhoz utazni.

Timi: én még mindig nem mesizek egyátalán. A gyerekágy óta talán 1 pötty volt.

Ágiboldi: 4 kaki???? :shock: Linusnál jóesetben napi 1, de most pl már kedd óta nem volt a csomagban.

SNO: Milyen Sebinél a fognövesztős éjszakai szopi? Hátha én is felismerem…Kérdezni akartam, hogy a szülinapos képeken látni egy felfújható csacsit. Egyik tornán láttam ilyet, és nagyon megtetszett. Szereti Sebi használni? Hol szerezte be az ajándékozó?

Húsmentes kenyérfeltét: ma főztem a Linusnak lencsepástétomot (kismamás recept) és igen fini lett. Egy csomót megevett belőle zsömlére kenve, pedig a színe elég bizarr volt. (Kicsit bátor voltam, mert a lencse is új, és a benne lévő vöri és foghagyma nyers, és eddig csak főzve kapta)
Kép

Hétvégén Linus mocizott és nagyon élvezte. Vacsira meg kapott palacsintát, csak tojássárgájával és szódával készítettem. Azt hittem, majd ízleni fog neki, mert minden hasonló állagút a szájába vesz rögtön, de csak játszott vele és csipegetett. Olyan pofákat vágott hozzá, hogy alig bírtunk enni a röhögéstől. Egyszer még az arcához is szorította a palacsintát, mint a macis kendőjét! Kép

Kép Kép
Ez még él???? :shock: Mi a szösz? :lol:

Off topic:

többszörös nagymama leszek – a két almacsigám lepetézett és kb egy hét múlva várhatóak a kicscsiguk. Tiszta izgatott vagyok, mert az írták, hogy nem könnyen szaporodnak! Ha kell valakinek almacsiga, szóljon!
[/img]

nanica
 
 


SNO: cipekedés. A zokogást nem értem, de sok - számunkra bosszantó tevékenységről csak annyit olvastam, azért teszik, mert Meg Tudja Csinálni! :lol:

Linus a csatot tudja kiszedni a hajából, ami miatt egyre ritkábban marad benne mármi is. tegnap szintén kiszedte és egyszer azt halljuk , hogy öklendezik és a csumanyálas csat landol a parkettán! Azóta nem merek a hajába tenni semmit :oops:

nanica
 
 


Sziasztok!

Mensi: Kb beált olyan Gréta 5 v 6 hónapos korától. Elején volt egy kis gond csak kicsit hosszabb volt(10 naposak), de 26-29 napra, de az a rossz fogigátló miatt volt.

Edit: Szerintem semmi gond veled. Nem tudom mi a problémád.

Dana: Jobbulást!

Ria: Hurrá! Hurrá!

Orsi: Nálunk is van amikor nehezebb dolgokat cipel. Majd megszakad, de nem lehet neki segíteni, mert akkor hisztizik.

Panka: Sajnos mi nem találtunk csatosat, egyépként én is azt vettem volna.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Senki?

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lora

Bocsi tényleg az előző oldali levelem Lorca-nak ment !!

Nanica

Nagyon jók a képek !!!!

Lin

Pont ezt akartam kérdezni, mindenki készül a húsvétra ????
Hol vagytok ??????

Sno

Cipekedés nálunk is megy, csak a nehéz dolgokat emeli fel Tomi, (dömper , fiók) másfél két kilós súlyzók, a könnyűekbe bele rúg !!!
Olyan erős Tomi, mint egy kis bivaly.

Emőke

Bocsi elfelejtettem a dömperrel kapcsolatban válaszolni? Metrós és 6000 Ft.

Tegnap keresztanyjánál volt délután, mert bevásárolni voltunk apjával, kapott tőle egy nagyon aranyos szabadidő puhát és egy csuszdát ki a nagyjárókába. Nagyon klassz, majd teszek fel képet róla !!!

Új pelenka teszten vagyunk ? Roosmann féle 4+ és 5 és Pampers 5-ös kivi leszek melyik válik be, most már nem aprózom el egyszerre hármaat próbálok ki !! A Rossmannos a Liberóval egy árban van, de állítólag ebből nem folyik ki semmi !!Majd meglátjuk !!!

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Ria!
Beninek sok boldog névnapot kívánok!
Névnapod van teneked,
ez a legszebb ünneped.
Rózsa nyíljon utadon,
Ezt kívánom barátom! :D

Nanica!
:(jobbulást!!!Remélhetőleg nem kapja el senki tőled, és tudok utazni!
Nagyon édes Linus ahogy tömi magába a akajcsit!Na akkor volt jó kis szájszaga a hagymák után. :wink:
Nagymami?Gratulálok:D
Nekünk is van akvárium, de csak a betta él benne nagy magányában(így jár az aki verekszik:))Így nem kap csigát sem.

Azt talán még nem is mondtam, hogy Emili minap elcsent egy újhagymát, ami már meg volt mosva, és elkezdte rágcsálni! :shock: De semmi fintor, vagy vmi, olyan jól szíkálta, hogy rossz volt nézni. :lol: Pedig az én szememet marta amig pucoltam, de nem nagyon bejött.Gondoltam kenek már hozzá egy kis zsíros kenyrete is... :lol:

Lin!
Hát itt is nagyon ki volt fogyva a csatosokból a méret,ezért is lett olyan kékes színű, de csattos.Egyébként csak ez az egy volt a méretében a csattosak közt, vagyis volt még autós mintával is. :wink:

Ditke!
Rossmannossal én is szemezk, de nem tudom, hogy gumis-e a dereka?Esetleg egy klépet tudnál tenni róla?

Mi holnap elutazunk anyósékhoz, így ha addig nem tdunék jönni, akkor most kívánok kellemes húsvétot Mindenkinek!

Tapsifüles nyuszikának,
Nagyon sok a dolga,
Piros tojást, hímes tojást
Szerteszéjjel hordja.
Hordjad, hordjad kis nyuszikám,
Kéket is, tarkát is
Nekem is van egy kosaram,
Belefér még száz is.
Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Nanica,
fognövesztős éjszakai szopi: 1. gyakori, 2. fájdalmasabban szopizik (hajnaltájban már el szoktam venni tőle a cicit, mert olyan kellemetlen)
A csacsit itt szerezték be a bajai mamáék: https://www.r-med.com/index.php?prodid= ... 20lovacska
Én a csicseriborsóval újítottam be, nem ajánlom, mert szegény este alig tudott elaludni, de lehet, hogy csak a mennyiségen kell csökkenteni.
Gratulálok az almacsiga tenyészethez!
Linus tudja már hajtani a kismocit? Gergőn és az anyukákon kívül ki tudja még lábbal hajtani?

Ria,
hurrá allergia eredmény!
Nekünk olyan száraz a lakásban a levegő, hogy apával szabályosan kérgesedik a bőrünk, de Sebőé nem száradt még ki, tehát a Weleda fürdető bevált. Ágiboldi nálatok nem, vagy Boldinak nem száraz a bőre, "csak" ekcémás az arca?

Május,
küldtem privit, jelezz ha megkaptad, mert bénáztam és nem vagyok benne biztos, hogy elment!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


snorsi
privi megjött, válasz ment!

nanica
ilyen csacsi van a játszóházban, bibiibiiiiii :lol: (igaz mérhetetlenül mocskos, ugye csajok? vlmint kelének nem ér le róla a lába :lol: )

jók a képek linusról!!!

pankaa
köszi a verset és a képeket, nektek is (és persze mindenkinek) bonyusz!

én kérem ma fodrásznál voltam, meg szollllláriumba, ki vagyok cserélve (khm, khm)

kopp-kopp jól működni látszik az éjszakai böjtölés, ma már csak 1x ébredt és akkor is simán (=maci+cumi) visszaaludt és csak 5kor ébredt, amikor már egyébként is engédelyezve van a kaja.

viszont, lehet, h lassan elérjük az alvásidőmódosulást, ma másfél órán keresztül nem akart elaludni délelőtt, pedig már iszonyú álmos volt szegénykém

majus3
 
 


Pankaa

Itt a fénykép, tiszta olyan mint a Liberó gumis a gátulja rugalmas a tépőzáras fül, és jó puha az anyaga.

A képen az is látszik mennyivel nagyobb a 5-ös mint a 4+os

Kellemes ünnepeket mindenkinek !!!!! Kép Rossmann pelus

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!


Boldog Nevnapot Beninek!!!!
Annyira jo, hogy nincs tejallergiaja!


Majus,
Huha! Nagyon jol tetted, hogy kikapcsolodtal! kepet esetleg az uj frizurarol???
Tok jo, hogy ilyen nagyobb turakat is be mertek majd vallalni! Mi is szeretunk turazni, es szeretnenk is majd menni. Majd csatlakozhatunk hozzatok??? Hatihordozot meg mindig nem vettunk, a Mountexbe talan egy-ket heten belul erkezik uj szallitmany.

Panka,
Orulok, hogy a doki szerint nincs szo annyira komoly problemarol! De azert igazad van, hogy kijarod a gyogytornaszt, hogy minel gyorsabban eltunjon a rendellenesseg a mozgasaban! Teljesen igazad van, hogy ha mar van ilyen torna es lehetoseg, akkor miert ne eljetek ezzel??
Jo utat Nektek es vigyazzatok magatokra!

Agiboldi,
Hat ez a migrendoki sokat mondott..... a Kanari szigetek jo otlet :)

Sno,
Aranyos lehet Sebi, ahogy megfeszulve ciepekedik. :) Mindezt jarva csinalja? Ha igen, akkor le a kalappal!!!

Mi jol, bar ejszakankent nagyon sokszor szopik, tegnap pl 5x :shock: es nem alszik nelkulem szinte semmit. Emiatt szinte semmi szabadidom magamra es a ferjemre .... kene valami megoldas.
A hetvegen mi is Husveti korutazason leszunk a nagyszuloknel, megyunk Hevesre meg Szegedre is, ugyhogy majd csak hetfon este jovunk vissza. Nem lesz konnyu ez a sok utazas, de remeljuk, Aron jol birja majd, es a ferjem is jol fog majd vezetni. Kicsit a Heves-Szeged ut hosszu lesz, kb 4 oras, az utak eleg rosszak.

Szoval elore is Boldog szulinapot kivanunk Zsofinak holnapra!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ditke,
Ti is jottok Szegedre??? :)
A Rossmann pelussal nagyon elegedett vagyok. Olyan jo, mint a Libero. Es neha a Rossmann akciozza, ekkor viszonylag kedezo az ara.

Mindenkinek Kellemes Husveti Unnepeket!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


halihó!

készítem az első próba tortát :lol: a lap kész kicsit talán túlsütöttem :oops: de torta formája van :wink:

nanica
gratu a kiscsigákhoz...esetleg képet róluk/velük :lol: :wink:

remélem jobban vagytok már!


dana
ti hogy vagytok?

Helga
akkor Te is sorstársam lettél...már ami a gyerek anyán függését /alvását illeti...
Egyébként ne mértem :shock: ha mellettem fekszik detto ugyanez 1000x cicizik lés nem lehet elvenni tőle csak nagy ordítások árán viszont ha a fotelben a mellkasomon fekszik akkor alsziknyugisan és eszébe sem jut cicit kérni a szokásos 2 adagon kívül :roll:

csak kitartást tudok kívánni! :lol: :wink:

kditke
én 4+ pelussal már nem kísérletezem :roll: hiába fér bele a kilóhatrába vhogy mégis szűkebbek mint az 5 ill 5+ os pelusok...


majus
tök jó h működni látszi kaz éjszakai rendszeretek...
Lea a cumit sem kéri már 1 hónapja pedig ebben bíztam, h a cici helyett jó lesz...



anyósék megint közölték h akkor ők mindjárt itt vannak ...persze megint altatási időben :twisted: amikor ugye én is aludni tudnék esetleg :twisted: :twisted: :twisted:


mi a húsvéti nagy körutazást most kihagyjuk :oops: mondtam ,h a jövőhétvégén úgyis szülinapozunk akkor együtt lesz a család :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Boldog Névnapot Benedek!

Nanica,
a csacsis kérdés második fele: Sebinek már leér a lába (nem kell teljesen felfújni), de még nem tud egyedül fel-és leszállni, amúgy nagyon szereti, csak bírni kell bicepsszel az ugráltatást.

Na most megpróbálok néhány képet:

Kép 2007 márc 15 Kép 2008 márc 15

Kép cipekedés Kép

Kép családi idill

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Mert ugye a kacsák beugorhattak a partról, ő meg nem :roll:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sno!
Emili a motort csak hátrafwlé hajtja egyelőre.

Ditke!
Köszi a képet.De nem látom, hogy a dereka is gumis lenne. :roll:

Május!
Akkor rád sem ismerni? :wink:

Helga!
Mi is megyünk heves megyébe, Hatvan mellé kisfaluba. :wink:
A mi naptárunk nem mutat holnapra Zsófinapot. :roll:

Bozotka!
Mikor ünneplitek Zsófi névnapját??

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Mazsi!
Anyósék: :evil: Engem a telefonjával szeret felébreszteni, ha nagy néha aludnék du.

Sno!
Tök jók a képek!Hát aza cipekedés:behalok rajta. :lol: 8)
Na Emili nemhoigy fel.leszáll a hintalóra, úgy ugrál rajta, azt lsem mikro esik le róla.De meglepően jól tud manőverezni, ha esne is megtámaszkodik, vagy csámpázik vmit, hogy orra ne bukjon. :lol:
Viszont ez a gumi ló nagyopn megtetszett, milyen magass az ülőrésze?Néztem a videót is róla, de azon a kislány vagy nem használja még rendesen, avgy csak ennyire lehet vele előre haladni/ugrálni? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sno,
Nagyon jok a kepek! Az utolso, a hisztizos pedig egyenesen haláli!!!
A taska nem tunik konnyunek! :)

Mazsi,
Ejszaka a fotelben ulve alszotok Leával???? Ezt azt hiszem, mar nem birnám. Én is csak abban bízom, hogy egyszer minden megjavul.... allítólag.

Panka,
Zsófinak szülinapja lesz holnap :) legalabbis a Timo fele tablazat szerint. Ezert batorkodtam neki bolsog szulinapot kivanni :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Nagyon jók a Sebi képei!, Boldi tele ásványvizes üveget cipel hasonló megfontolásból :lol:

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Mazsi, ha tényleg a fotelben alszotok, akkor szerintem ez túl nagy áldozat. Bár mindenki maga dönti, el, de sztem ha a gyerek diktál akkor mindannyian a fotelben aludnánk, állj a sarkadra :wink: :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Helga!
:oops: :oops: :oops: :lol: Azt hiszem előveszem a szememet. :D
Tiszta kantya vagyok, nem is tudom honan vettem ezt a névnapot, biztos leragadtam Beninél. :lol:

Szóval Zsófi!
Isten éltessen nagyon sokáig(de a füled ne nőjjön bokáig :lol: )
Boldog születésnapot!
Kép

Körkérdés:
lányos anyukák engedi kölnivel meglocsolini a csajokat?Én nem szeretném, és tudom hogy ebből megint vita lesz anyósékkal.Max langyos víz egy kupakból, de ennek sem látom értelmét(meg az egész locsolkodást utálom :? )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!


Voltam fogászaton varratszedésen. Kértem a drnőt nézze meg a fogaimat van-e valami csináltatni való. Ehez azt tudni kell, hogy a terhesség elején az összes fogamat megcsináltattam.Így szülés után egy évvel 7 db fogamat kell tömni!!! :shock: :cry: Kaptam árajánlatot is 98000 ft. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Asszem új fogorvost keresek! Van valakinek itt Bp aranyos kedves és főleg olcsóbb jó fogorvosa?

Panka! Nem Ázs mellett fogok rendelni.

Május! Nagyon nagyon irigy a szoli és a fodrász miatt! De azért örülök. Voltunk az árkádba apáék boltjába mert megjött az új kollekció és felpróbáltam az összes ruhát. Egy rövidnacinál azt mondta apa "el kell menedd szoliba"!!! :lol: Mondtam neki, majd ha találok egy gyerekmegörzőset. :?

Köszönjük a névnapi köszöntéseket. Hát meleget azt nem hozott Benedek. :roll:

KépKép
csongria
 
 


Ria: boldog névnapot Benedeknek! Hozzon zsákban meleget!

Pankaa: voltunk ma dokinéninél és Linus jobban van, én rosszabbul, de holnap mi is utazunk.

Köszi a Húsvéti köszöntést! Békés Ünnepet kívánunk nektek is!

SNO: Linus sem hajtja a kismocit, apa vagy én tologattuk, de nagyon élvezte… Az egyik szomszéd kissrác is 15 hónaposan is csak tologatta a kismocikat, mostanában kezd felülni rá és hajtani 20 hónaposan…

Köszi az infót a csacsiról…

Huh, jó a családi idill. Jól elkaptátok a hónaljkifeszítős sírást… ez is egy életkori jellemző?


Május: Bonyusz!! hihi jó! Köszi, nektek is.

Mazsi: még csak petecsomó van, ha kikelnek dobok képet is :D

nanica
 
 


A tegnapi irományom elszállt én meg vérig sértődtem. :twisted:

Csongria,
Az én dokim se lenne sokkal olcsóbb. :wink:

Panka,
Én azt sem engedem, hogy engem locsoljanak meg kölnivel. Évekig vita volt. Én tényleg hányingerrel küszködtem pár locsolás után, hajmosás ide vagy oda, úgyhogy onnan, hogy egy picit is felnőttem, inkább vitázok. Natit nem engedem büdösíteni.

Ágiboldi,
Nekem inkább az jut eszembe, hogy mivel a gyerek irányít, nincs hiszti. Ki jár jobban? :lol:

Orsi,
A táskát azért cipeli, mert látja, az utánozás kódolt. Azért sír, mert nehéz. :lol:

Nanica,
Régen én is nagymama lettem hasonló módon. Én szívbajt kaptam a látványuktól, mire rájöttem, mi az. 8)

Kép KépKép
lorca
 
 


Zsófi,
Boldog 1. Születésnapot!


Sebi

Panka,
a videón a kislány szerintem még kicsi az ugráláshoz (rövid a lába hozzá), de mi az apjukkal tudunk vele ugrálva haladni (nem egyszerre) :oops: :P

Nanica,
melyik topikba ír az almacsigamamád, 2008 tavasziak?

Ez tegnap lemaradt még a furcsa viselkedésekből:

Kép

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Zsófi! Nagyon Boldog Szülinapot!!! :D :D :D

Sno! Kép :lol: :lol: :lol:

KépKép
csongria
 
 


Helga

Még nem tudjuk, hogy megyünk-e ? Apuka nem akar, én meg hétfőn reggel megyünk este jövünkkel hazamennék, még van 2 napunk eldönteni !!

Jó utat nektek vigyázzatok magatokra !!!!!

Mazsi

5+ ????? Akkor megint lemaradtam egy mérettel !!És ebből is vettem 114 db-ot , nem akartam elaprózni !!

De bízom benne, hogy egyenlőre valamelyik a háromból jó lesz !

Anyósék :twisted: :evil: Szerintem ha egyszer udvariasan megmondanád nekik a magadét lehet hogy észbe kapnának !?
Vagy nem ?? Bár az én anyósom is csak a "kitörésem " óta nem molesztál a szalonna etetéssel ! Nem értenek a szép szóból és eszük meg egy csepp sincs !!!(Bocsika akinél nem így van)
A férjed sem tud nekik szólni finoman ???

Minden elismerésem a tiéd a fotelban alvás miatt és egy éjszakát sem bírnék a helyedben, így is mikor Tomi 1x felkel már az is tönkre tesz !!!

Pankaa

Bocsi lehet nem volt egyértelmű a kép ? A dereka olyan gumis, mint a Liberóé nem pedig a Pampersé !!!!!!!!!!!!!!!!Talán ezek jobbak Rossmann féle gumis derék:
Kép Kép
Ria

Bocsánat egy napi késésben vagyunk !
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT BENINEK baráti kézfogás Tomitól ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(szakmát tévesztettünk szerintem)Fogorvos :twisted: :evil:
Nekem bóvan egy nagyon ari és annyira nem drága fogorvosom, de sajna a Honvéd kh.-ban dolgozik és most fél éves kiküldetésben van valahol Dél-Amerikában valami misszióban.

Sno

Nagyon jók a képek a családi és a cipekedős is !!!!!!
Kifeszítős kép is ismerős Tomi ugyanezt csinálja ha nem az van amit ő akar !!!

A konyhában tegnap nálunk Tomi takakított, segített a felmosót huzigálni előre-hátra, aztán visszavinni a helyére !
Nagyon házias gyerek, apja fia lesz úgy látom !!!!

Ja igen a hűtőbe pedig állandóan nyakig van !!!!

Nanica

Gyógyulj meg te is !!!

Bozótka

ZSÓFIKÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPŐOT KIVÁNUNK TOMI puszik mennek !!!

Ágiboldi

Az ásványvizes üveg nálunk is nagyon jó játék, pláne ha látja ahogy a buborékok mennek benne !!!

Kép
kditke
 
 


UTÓLAGOS BOLDOG NÉVNAPOT BENINEK!

Bocsi,picit el vagyok havazva,de este próbálok jöni. :oops:

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


ZSÓFINAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Zsófinak boldog szülinapot!!! :D

Lorca, hát nálunk éjszaka nem Boldi irányít az tény, én sose mentem volna bele egy éjszakai fotelben alvásba. Még anno hagytuk kicsit sírni néha (10-15 perc), és mostanában én spéci a saját ágyamban alszok reggel fél 8-ig. Ebben soha nem is volt hiszti, szerintem én jártam jobban.. :wink: Én elhittem a suttogónak, hogy úgy altasd az elején, ahogy hajlandó vagy később is.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Beninek sok boldog névnapot!!!!

Zsófinak sok boldog szülinapot!!!!

Orsi: Nagyon jók a képek! A cipelős tényleg haláli.

Most megyek, itt vannak uncsitesómék, hétfőn szülinapozás, addig készülődés.
Úgy hogy kellemes húsvétot mindenkinek, az utazóknak meg jó utat!!!!!!

Ja és amit majdnem elfelejtettem. Cicamicám ma eset egy nagyot a betonon, úgy hogy le van horzsolva az orra és az arca. Annyira sajnáltam szegényt, nem tudtam már elkapni. Inkáb ilyetség volt az ő részéről egyépként. Így a szülinapos képeink is plezúrosak lesznek.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?