Sziasztok)
Naaa, milyen szép napsütés van odakint?
))) hehe, végre:) sokkal jobb a kedvem így:)
Ági, nagyon helyes, formás pocid van, egy percig se aggódj, majd meglátod, hogy elindul a növekedés, majd csak úgy kapkodod a fejed:) és Lili Zoé gyönyörűséges név!!!
Szuszu, gratula a fizuemeléshez, nagyon rendes tőlük, én ilyenekről itt már nem álmodhatok, de azért nem is panaszkodom:)
már nagyon számolom vissza a heteket, még 5 hét és utána pihi;)
Apróka, tényleg nagyon vigyázz magatokra, első az egészség! az elnök meg csak ne kuncogjon, mert elverem:)) próbálná ki ő ezt az állapotot:) szóval csak óvatosan!
Mi biztos megyünk a 30-i börzére, ha jól emlékszem, akkor vásárcsarnok, B pavilon talán.... soha nem voltam még ilyen börzén, kíváncsi vagyok, hogy mi minden lesz!
Az újaknak üdv és gratula, gyertek bátran minél többet:)
Rita nagyon szép nevelet találtatok:)
Barbi, jobbulást nektek és remélem mihamarabb sikerül kialudni magad! Olyan jó lenne tényleg ha közelebb lennél, bár így is követendő példának tartalak azért a rengeteg energiáért, kitartásért ami benned van. Nem is tudom hogy bírnám?!
Küldök neked sok napsütést a hideg idő ellenére:)
A találkozót részemről módosíthatjuk, ha úgy többen részt tudunk rajta venni. Össze kéne írni, hogy kinek mi lenne a jó, ha megírjátok, szívesen elkezdem vezetni:)
Szép, mosolygós napot mindenkinek, dolgozok kicsit, de néha azért bekukkantok:)