Új privát üzeneted érkezett!

Igen, igen, ez jó ötlet!!
Mivel ha tényleg marad a 29, akkor nekem sem jó sajnos. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De a fényképek legalább visszaadnak valamit a hangulatból.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól, minden oké, Lili is szépen növöget, meg lettünk dicsérve, a doktorbácsi szerint nagyon szép baba. Megkaptuk a cukros beutalót :( bár a 24-28. hét között kell menni. És nekünk is teljes vérkép és vizelet plusszban. :cry: :shock: :cry: Állítólag a Mávban aki csinálta a genetikai UH-ot az egyik legjobb UH orvos, most úgy megnyugodtam, mert akkor biztos, hogy profin végignézte és észrevette volna, ha gond van. :) Gombos, mond valakinek valamit a neve?

Találka ügyben azért jó lenne, ha mindenki tudna jönni, nekem jó a 29., de ha sokan nem tudnak jönni, érdemes lenne valami mást nézni, szerintem.

KépKép
columbine
 
 


Szia Colmbine,

Te hova szoktál járni tornázni? Sajnos most csak hetente egyszer megyek tornázni, mert a többi napon nincs szabad hely, ahova járok, de szívesen mennék többször is.

Köszi

Kép

Dorka
dorkak
 
 

 
 

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy ezeket az aranyos "centiket",amik a kicsi születéséig mutatják a hetet és az időt,honnan szedtétek le???Nekem is kellen ilyen! :)

Köszi!Egy 20 hetes kismama-Tündi
dragon1984
 
 


Szia Tündi,

A vonalzót a www.babafalva.hu tudsz csinálni. ha kiválasztottál mindent akkor rákattintasz a vonalzó készítés/mutatás-ra és a linket bemásolod a profilod aláriásába.

Gabi

Kép
Kép
minimano74
 
 


Dorka, én a Szent Imre kórházba járok a tornára. Kedden van fél 5 től. Te hova jársz? Nekem is kevés a heti 1 torna, pont ma kértem a dokit, hogy ajánljon valamit, de nem tudott mást ő sem. Jó kis torna ez is, egy baja van, hogy nagyon sokan vannak. És sajnos csak hetente egy alkalom :(

Tündi, üdv közöttünk! Egy picit írj még magatokról, hogy jobban megismerhessünk! A lilypie.com is vannak cuki vonalzók, ott is meg tudod csinálni.

Gabi, nagyon örülök, hogy látlak, itt mindenki nagyon sokat gondol Rád!!!! Együtt kezdtük el ezt az egészet és jóban rosszban együtt vagyunk, segítünk amiben tudunk! Csak gyere és írj! Ölel-ölel.

KépKép
columbine
 
 


Columbine, köszönöm az infót. A Vak Bottyán utcában (Karinthy Frigyes útról nyílik) van egy kis mozgás stúdió. GYM Mozgásközpont. Az alábbi honlapon megtalálod. Hetente kétszer van délelőtt és kétszer délután kismamatorna. A délutáni az 18 órától kezdődik, és be kell előtte jelentkezni. Sajnos én már csak csütörtökre fértem be, de azt hallottam, hogy sok kismama át fog menni délutáni tornáról délelőttre, ha befejezik a munkát. Így talán lesz felszabaduló hely.

Nem rég találtam egy jóga helyet is. A Bartók Béla úton. Ezt még nem sikerült megérdeklődnöm...

Nagyon jól jönne a kedd délután, de 17 óráig dolgozom... Egyébként az nem gond, hogy nem a Szent Imrében fogok szülni? Be kell előre jelentkezni? A kórházon belül hol van?
www.gymmozgaskozpont.hu

Kép

Dorka
dorkak
 
 


Hú dorka! De jó, hogy írtad ezt a tornát, mert már én is nézelődtem, és a Szent Imrés tornát eddig csak fontolgattam, mert columbine írta mindig, hogy nagyon sokan vannak.
Ha a dokim engedi, én is szeretnék tornázni is és jógázni is. A jógára már van konkrét oktatóm és helyem, de a torna nekem is kérdéses volt. De ez a gym jónak tűnik. :) köszi
lei
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a 18 hetes uh ról
minden oké és ő is kislány apa kicsit szomorú !
Majd talán megvígasztalódik
Nekem is változott a lepény hátsó és fundus mit jelent tudja valaki

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1
 
 


Lei!
Örülök, hogy segíthettem! Remélem, sikerül bejelentkezni és lesz még hely. Én előre beirattam magam csütörtök délutánra. Lehet, hogy ott találkozunk? :D

Kép

Dorka
dorkak
 
 


Sziasztok!

Látom, megint megy a zsongás :lol:

Tündi! Üdv köztünk, és neked is gratu a babócához!

Lei!
Hova mégy síelni és mennyi időre? Van még valahol hó :shock: ?
Mi is gondolkoztunk egy hétvégés kiruccanáson, de a közelebbi síterepek ramatyul néznek ki hóügyileg, így az alaposan besózott kedvesem is letett erre a szezonra a síelésről...

Gabi!
Örülök, hogy jelentkeztél, tényleg sokszor eszembe jutsz, hogy mi is lehet veled. Gyere nyugodtan, és ha jobb úgy neked, nyugodtan mondd el az érzéseidet! TOvábbra is sok erőt és kitartást kívánok!

panna1
 
 


Dorka, köszi a tippet, be is jelentkeztem péntek délre, nekem jó a korai időpont is :) Szuper jónak tűnik, pláne, hogy a szomszéd utcában van :) Nagyon köszi még 1x!!

Betti gratulálok a lánykához, Réka biztos örül, hogy lesz kivel babázni, apa meg úgyis imádni fogja :)
A fundus-fenék, fundus uteri-méh fenék, a hátsó, meg hogy a hátsó falon tapad. tehát alul és hátul tapad. Az nem rossz lelet, kivéve, ha a méhszájra is rálóg, de azt mondták volna úgyis.

KépKép
columbine
 
 


Columbine, örülök, hogy sikerült. Gondolom a délelött nem olyan zsúfolt. Nekem sajnos nem jó, mert 9-17-ig dolgozom (kivéve pénteken..), ráadásul a belvárosban. Remélem, a jógára lesz még időpont... Legalább lesz még egy alkalmam mozgásra a héten. :D

Kép

Dorka
dorkak
 
 


Szuszu!
Gratu neked is a kispöcsöshöz!!! Én is úgy vagyok mint te, hogy kislányra számítok, aztán majd most pénteken kiderül, hogy az-e vagy sem. Mindenesetre a kissrácokkal sincs bajom, bár a családban eddig két kisfiú van. Azt hiszem ideje lenne egy kislányt prudukálni, hogy nehogy még jobban felboruljon a nemek egyensúlya. Meg aztán amit a két fiú tud művelni! És a férjem rettentő rossz gyerek volt elvileg kiskorában (khm. vagyis eleven)... Én meg mondjuk tök jó. Remélem minimum kiátlagoljuk a dolgot :lol:

Veronika!
Mi is a Genesisbe megyünk, de mi 4-re, úgyhogy biztos nem talizunk :(

panna1
 
 


Csenge!

Azért kell a kistörpémmel ezt a nagyszabású programot végigcsinálni, mert ö a jelek szerint fogékony a léguti problémákra, minden apró náthából köhögés és hörghurut lesz nála, s ez megy már szeptember eleje óta... Jobb megelözni, mint késöbb ezen bánkódni.
Mindenesetre a jelek szerint javulgat, ha az étvágy el is ment. Jó a kedve, nem szenved már a légvétellel, csak enne rendesen.

Nicky!

Olyan aranyos vagy! Szuper érzés, hogy valahonnan hiányolnak... :)

Irígykedek egy kicsit rátok, hogy találkozhattok személyesen, ha nem is mindannyian. Én is olyan szívesen ott lennék veletek! Képeket azért rakjatok fel feltétlenül!

Ma sikerült de. majdnem 3 órát aludnom, már csak 20-22 óra alvás hiányzik és akkor már jó is vagyok. :)
Mennem kell a páromnak segíteni. Kajaügyben hogy álltok? Új ötletek? Ma nálunk gyorsan kisütött füszeres pulykamell volt gombapaprikással és sült tésztával, aztán ráadásnak császármorzsa. Nagyon tele vagyok. :)

Kellemes napot, késöbb még benézek!

Barbi
Vendég
 


Sziasztok!

Barbi, most picit irigykedem a szundira. :oops: Nekem már most hiányzik a délutáni alvás, annyival fittebben éreztem magam.
De az szuper, hogy javulgat a lurkód.

LAssan le kell lépnem ülésezni, sajna ma benn leszek legalább 7ig. :cry: :cry: :cry: :? :? :?

Vigyázzatok magatokra!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


hello csajok!

gyors info mert futkosóban vagyok! Elvoltunk a bergon mintaboltba. Szerintem nagyon jó kocsik elég masszivak de nagyon nehezek. Van teljesen vizszintesig és nem vizszintesig fektethető, viszont széles a belső terület bőven nőhet bele a baba. HOrdozó is van hozzá viszont mózes nincs mert nagy terű.

Megjött nekem is az AFP-m MOM 1,2 lett a dokim megnyugtatott hogy ez teljesen jó, ugyhogy szerdán megyünk hozzá a beutalóért és állunk is sorba az UHra.

Mindenkinek további szép napot !

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Sziasztok,

néha-néha benézek hozzátok, bár elismerem elég felületesen olvaslak benneteket :( .

Látom, hogy most már többen tudjátok, hogy kisfiú vagy kislány lakozik a pocakokban. Csak annyit szerettem volna mondani, hogy aki kislányt várt még nem tudja mennyi örömet okoz egy kisfiú :) . Én is így voltam, amikor az első babánkat vártuk és elimerem, hogy egy kicsi csalódást éreztem, amikor megtudtam, hogy kisfiút hordok a szívem alatt, mert annyira lányt vártam és el sem tudtam képzelni, hogy kisfiam lesz. Persze ez az érzés nem tartott sokáig. Amióta megszületett Marci el sem tudom képzelni, hogy más is lehetett volna. Annyira édes, aranyos, huncut, rosszcsont, imádnivaló, hogy most, hogy a 2. babánkat várjuk nem is gondolkodunk abban, hogy kisfiú, vagy kislány, mert annyira mindegy. Sőt, egyre gyakrabban emlegetünk kisfiút, de tényleg nem számít, majd meglátjátok!!!

Csak ezt akartam megosztani veletek és további kellemes babavárást kívánok mindenkinek. Ha lesz időm, akkor azért benézek hozzátok :) !!!

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

A tali nekem okés teljesen, nekem is jó bárhol...ígérem hozok fényképezőt mindenképp!! :wink: A Ráday-ban melyik helyet is mondtátok??

Sajna egész nap epegörcsöm volt... :cry: Elég fura, hisz meg sincs már...egy idő után nem bírtam tovább, és bevettem 2 nospát .. remélem nem nagy gáz, elvileg azt mondták ezt lehet szedni egész idő alatt.

Eni -csak egyetérteni tudok Veled!!!! Most már elképzelni sem tudom, hogy ne legyen fiam, de ha lányom lenne, akkor meg ugyanezt gondolnám fordítva.. szóval MINDEGY, mert minden kisember 1 külön imádnivaló egyéniség! Gyere többet!

Tegnap megrázó volt, elváltunk egymástól az orvosommal...nagyon szomorú, de nem tehettünk mást, viszont most indul az orvoskeresés.. :roll: :(

most megyek, mert elő kell készítenem Soma fürcsiét!

Jó éjt mindenkinek!!

Kép

Kép
mákszem
 
 


Gabi,
Szerintem is gyere és írj, ha van kedved. NAgyjából tudom, hogy milyen rossz neked ez a várakozás. Az előző terhességem nekem is meg kellett szakítani, igaz, csak a 11. hét körül. Sokáig vártuk, hátha növekedésnek indul a baba, de sajnos elkezdett felszívódni a mi kis angyalkánk. De a kötelező 3 hó lejárta után rögtön sikerült teherbe esnem, úgyhogy fel a fejjel!!!

Lei,
Szerintem a babád érezted, Zalánnal engem is félálomban ért az első rugás :)

Pöttöm,
Ha fogékony vagy a toxoplazmára, akkor a nyers hússal is vigyázz, esetleg használhatsz gumikesztyűt is főzéskor, hogy tuti ne érintkezz vele.

Barbi,
Jobbulást és sok pihenést nektek!

Mindenkinek köszönjük a gratulációt a kispucásunkhoz, asszem Csanád Nándor lesz a neve.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Itt a tábla, nézzétek át, mert tutira van, amit kihagytam.

1205964647.9836.xls

szuszu
 
 


Csináltunk pocak fotót :) mint aki meggymagot nyelt :) Kép

KépKép
columbine
 
 


Csini vagy! Nekem háromszor ekkora a pocakom. De gondolom fele akkora vagyok (magasságilag), mint te :D

Képzeljétek (hadd dicsekedjek), olyan rendes a munkahelyem, hogy kaptam fizetésemelést. Teljesen meg vagyok hatódva.

Szép napot mindenkinek!

szuszu
 
 


Ági!

Nagyon formás kis pocak, igazán csinos vagy! Én melletted leginkább egy golyónak néznék ki, akkora a pocakom. Már az elsönél is így néztem ki, ez talán alkati tulajdonság. Neked mindenesetre nem lesz gond a szülés után 2 héttel felvenni a normál ruháidat... :)
Megyek reggelit csinálni, aztán bevásárolni és Regövel a dokihoz kontrollra. Viszem mondjuk mindhármat magammal, mert most egy hétig nincs ovi, nekik is kell a mozgás. Mivel mi mindent gyalog csinálunk, elvagyunk egy darabig.
Remélem ma azért nem fog már havazni, mint tegnap.

Szuszu!

Gratula a fizetésemeléshez, remélem érdemi emelés, nem csak olyan tessék lássék!

Kellemes napot!

Barbi
Vendég
 


Jó reggelt! Ági, nagyon formás pocakod van! A méret miatt meg ne aggódj, lesz az még hatalmas is a végére.

Tünde, üdv közöttünk, gyere gyakran és írj magatokról még.

Dorka, köszi a linket, ez nekem is közel van, ha végre rendbejövök, akkor megnézem majd egyszer, hogy milyen ez a torna.

Barbi, remélem sikerül lassan kialudnod magad! Az én fiam is ilyen, ha beteg rögtön elmegy az étvágya, ami rossz, hogy ez hetekig is eltart, meg különben is válogatós. Nekünk a Normaflore segített ilyenkor, rendbeteszi a bélflórát és meghozza az étvágyát. Nem tudom ismered-e, de valami hasonlót biztos te is tudsz ott kapni, érdemes kipróbálni, főleg akkor ha antibiotikumot is szed a gyerek. Nálunk mondjuk én is használtam, amikor nem volt rendben valami odabent. Már hiányoltam az ebédtipjeidet.

Tegnap voltunk a dokinőnél és minden rendben a picivel. Mivel az AFP eredmény megjött ezért meg is nézte UH-al is (igaz, elég gyors vizsgálat volt, már így is csúszott a rendelése). A képek, amit kaptam, az sajnos olyan minőségűek, hogy már magam se tudom, hogy mit ábrázolnak :( de az egyiken a két talpa látszik, egymáson keresztben, az nagyon édes. Épp aludt szegénykém, amikor bekukkantottunk hozzá, ült a fenekén, felhúzott lábakkal, a feje egészen előrebukott a mellkasára és a két kis ökle a feje mellett volt. Nagyon tündéri volt, ahogy ott kuporgott. Azután megérezhetett valamit, a dokinő szólt, hogy kinyitotta a szemét. Először nem is mozdult, csak ez látszott, azután elkezdte szinte feldobálni magát, akkor békén is hagytuk. Nagyon jó érzés volt látni! A méretei szerint megint kb egy héttel nagyobbnak számolta a gép. BPD: 41, OFD: 54, FL : 27. Lehet hogy elmegyünk majd egy 4d vizsgálatra a 20 hét körül, hogy alaposabban is megnézzék majd, ezt a dokinő is javasolta..

Szuszu, tényleg nagyon jó munkahelyed van! Gratula!
Vendég
 


Barbi, én itt fagyoskodom az 5-10 fokban, de milyen idő lehet nálatok ha havazott?? Nekem így sincs sok kedvem kimozdulni néha itthonról :?
Vendég
 


Sziasztok!Jó reggelt!

Szuszu, átbeszéltük párommal a kocsit és abban maradtunk, hogy megvárjuk a babanbörzét. HA ott nem találunk olyan szerelem első látásra kocsit, akkor ha még megvan, lecsapunk rá.És persze gratula a fizuemeléshez!!!

Tegnap végül fél8-ig tartott a bizottságosdni, már azt hittem valakire asztalt borítok. Pont mellettem ült az elnök és azon kuncogott, hogy nem bírok 2 és fél órát egy helyben ülni, mert persze szünet az nem volt. :?
Szóval már úgy fészkelődtem, mint egy jóllakott óvodás.
Aztán mire hazaértem, már az ágyat is csak nagy nehezen találtam meg. :roll:
Sikerült megint vagy 8-9 órát aludni, de mégsem érzem a hatását. :oops:

A bergon kocsikról én is azt hallottam hogy nehezek de nagyon masszívak.
Viszont a neten nincs fenn áruk. Csak egy helyen, de ott baromi drága. Mecsi, ott a mintaboltban milyen árakat láttatok? Főleg a hordozóval egybekötött változat érdekelne. És van azért külön mózes is? Merevtalpú, falú?

Columbine, nagyon helyes kis pocakod van. :) Ne aggódj, fog az még nőni, csak győzd hordozgatni a végére.

A Csanád nekem is a kedvenc fiú nevem volt, de rossz emlékek fűznek hozzá, így a párom eleve kizárta. De nagyon nagyon jó választás!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


35-en vagyunk már?? Tök jó :-D

yuyu79
 
 


Na mentem tornázni, mindenkinek szép napot!

Nagyobbik unokahúgom ma 3 éves... beszéltem vele telefonon, de hamar elszaladt, mert épp mesét nézett ;-) Hiába, nagyon elfoglalt :-D

Húsvét hétfőn nagy családi ünneplés lesz, névnapokkal egybekötve...

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Köszi a bíztatást! Igazából azon akadtam ki, hogy apa egymás mellé tette az egy hónappal ez előtti és ezt a képet és közölte, hogy egy centit sem nőtt a pocim :( úgy látszik nekem ez lesz a parám, hogy rendesen nő e a baba :( magas csajok, ti is ekkorák vagytok?

Yuyu neked már olyan csini pocakod volt a képen, nem haragszol ha megkérdezem milyen magas vagy és hány kg? Priviben. Csak viszonyítani szeretnék. Jó tornázást!

Apróka, féltelek nagyon, hogy ennyire hajtanak a melóhelyen, vigyázz magatokra! A fene azt a melót :( sajnálom.
Nekem a párom Csanád :) úgyhogy én is csak üdvözölni tudom ezt a szép nevet :)

Csenge örülök nagyon, hogy jól van a babátok, nekünk is kb ekkora volt a 17. hét elején, jó nagy babáink lesznek :) de a lényeg, hogy jól van! Gratulálok!!! És persze jobbulást neked!

Barbi, szép napot nektek, én még mindig csak tátom a számat, hogy mennyi energiád van! Komolyan le a kalappal! Nagyon sajnálom, hogy nem vagy közelebb, példa lehetnél mindannyiunknak!

Szuszu, nagyon jó hír, tényleg rendesek akkor a munkaadóid! Gratulálok! A táblázat részemről annyiban más, hogy Lili Zoé lesz a baba végleges neve, bocsi, hogy ennyit variálunk :)

KépKép
columbine
 
 


Columbine ne aggódj, hidd el egyszer csak úgy beindul hogy csak na. Valahol csak el kell majd férnie Lilinek, főleg ha ilyen nagy méretei vannak!
A melóhely tényleg kifacsar, de mivel túl jó a fizu, ezért próbálok minél tovább kitartani. Jó lenne olyan május vége, június közepéig dolgozni.
Lehet, hogy ez kissé álomszerű?

Barbi, tényleg nagyon irigylésre méltó az energiád. Viszont szuper lehet ennyi lurkóval. A sógornőm is imádja a rosszcsontokat, pedig neki is van dolga fenn a hegyen sárban-hóban egyedül. Merthogy bátyuskám doki és ráadásul imádja a munkáját, így amikor azt mondja, hogy hazaér 5re, akkor az mindig kb 7 óra.

Szuszu, elfelejtettem mondani, hogy nagyon köszi a táblázatot, egyenlőre nincs új adat. Majd Húsvét után remélhetőleg megmutogatja magát és elkezd mocorogni is. Már annyira de annyira vágyom erre. Eddig ettől nem is paráztam, de Barnbi annyiszor írtad, hogy már aggódsz a mocorgás mentesség miatt, hogy elültetted a bogarat a fülemben. :oops:

Tényleg, ki megy/jön a bababörzére 30.-án? Illetve ki volt a tavalyin? Mire lehet számítani? Tényleg van minden és olcsóbb?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Apróka, köszi, aranyos vagy, remélem tényleg úgy lesz ahogy mondod! Olyan nem jó érzés, ha valami nem olyan mint másoknál.
A melóval szerintem azért óvatos legyél, bár te ismered a korlátaidat, de fontos, hogy tudj pihenni és lazítani, ha te jól érzed magad, a baba is, ha te nem ő sem. Fontos a pénz, de az egészségetek ér a legtöbbet! Vigyázz nagyon!
Hogy is vannak a bababörzék? Mindig elfelejtem felírni amikor mondjátok. Most 30. án hol lesz? Én mennék.

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok)

Naaa, milyen szép napsütés van odakint? :)))) hehe, végre:) sokkal jobb a kedvem így:)

Ági, nagyon helyes, formás pocid van, egy percig se aggódj, majd meglátod, hogy elindul a növekedés, majd csak úgy kapkodod a fejed:) és Lili Zoé gyönyörűséges név!!!

Szuszu, gratula a fizuemeléshez, nagyon rendes tőlük, én ilyenekről itt már nem álmodhatok, de azért nem is panaszkodom:)

már nagyon számolom vissza a heteket, még 5 hét és utána pihi;)

Apróka, tényleg nagyon vigyázz magatokra, első az egészség! az elnök meg csak ne kuncogjon, mert elverem:)) próbálná ki ő ezt az állapotot:) szóval csak óvatosan!


Mi biztos megyünk a 30-i börzére, ha jól emlékszem, akkor vásárcsarnok, B pavilon talán.... soha nem voltam még ilyen börzén, kíváncsi vagyok, hogy mi minden lesz!

Az újaknak üdv és gratula, gyertek bátran minél többet:)

Rita nagyon szép nevelet találtatok:)

Barbi, jobbulást nektek és remélem mihamarabb sikerül kialudni magad! Olyan jó lenne tényleg ha közelebb lennél, bár így is követendő példának tartalak azért a rengeteg energiáért, kitartásért ami benned van. Nem is tudom hogy bírnám?!
Küldök neked sok napsütést a hideg idő ellenére:)

A találkozót részemről módosíthatjuk, ha úgy többen részt tudunk rajta venni. Össze kéne írni, hogy kinek mi lenne a jó, ha megírjátok, szívesen elkezdem vezetni:)

Szép, mosolygós napot mindenkinek, dolgozok kicsit, de néha azért bekukkantok:)

sniky
 
 


Íme egy újabb pocakfotó tőlem:)) olyan kis bojleres:)

Kép [/img]

sniky
 
 


sziasztok!
voltunk genesisbe, és megmutatta magát, ahogy kértem.azzal kezdte!
kisfijjúúú!nagyon cukkkki!

Kép
winona
 
 


Börze: BABYMARKT BABARUHABÖRZE ÉS GYEREK EXPO®

2008. március 30. vasárnap 8 - 16 óráig

HUNGEXPO Vásárközpont "B" pavilon

X.ker. Albertirsai út 10. I. kapu

Sűrített Expojárat az Örs Vezér tere metrovégállomástól

Jegy: 900 Ft.


((((Csak nagyon halkan, nem befolyásoló tényezőként, én nagyon örülnék, ha kicsit tolni lehetne a találkozó időpontját. :oops: :oops: :oops:
Persze ha a legtöbbeteknek a 29 a tuti, akkor ne, de ha mindegy.....annyira jó lenne))))

Ezek szerint az eddig felébredt kismamák közül még senkinek sem volt szerencséje ehhez a börzéhez?
Már csak azért is lenne jó tudni, hogy az ember hány zsák aranyat vigyen puttonyban. Babakocsi, bútorok, minden felszerelés, vagy azért nem kell ilyen "nagyban" utazni.
Nem sürgetésképpen, de kiváncsi lennék hány bankrablást kell addig megszerveznem..... :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


sniky, nagyon cuki pocakod van!

winona, annyira jó, nagyon gratulálok.

Na, már egyre jobban várom a keddet, annyi jó hírt mondtatok mostanában. :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Szia Niki!! De jó a kedve valakinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a napsütésért :) eszembe is jutottál reggel, ahogy felkeltem, hogy ez tuti a te műved :)
Neked már igazi kismampocakod van :) cool, nagyon édes!
Tali nekem bármikor jó, mert úgy alakítom az időmet, én szeretném, ha Apróék is ott tudnának lenni, mindenki aki beutazható távon belül van!

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

Ági! Ne aggódj! Az én pocim is hasonló méretű... De a pároddal ellentétben én azt mondom igenis látszik a növekedés! Nekem főként az tetszik, hogy amikor hanyattfekszek, kezeimet összekulcsolom a fejem alatt, akkor tök jó dombocska van a hasamnál. Régebben ugye amikor ugyanebbe a pozícióba feküdtem, akkor az a rész ott szinte befelé horpadt, de tuti sík-lapos volt. Most meg ez a dombocska mocorog!

Holnap én is csináltatok pocakfotót, aztán felrakom.

Niki! Neked így ülve annyira nem érvényesül a pocód! Nem látszik a domborulata, csak sejtem a körvonalakat! Pedig már biztos szép kerek! :lol:

Tegnap Csabi megint hazajött Pécsről. :) Voltunk usziban is, az úszás is nagyon jól esett. Este viszont nem nagyon produkálta magát a kis csöppség odabent, úgyhogy ma reggelre halasztottuk a pocakrugdosás megtapasztalását apánál. Na igen ám, ahogy azt Móricka elképzeli. A kis huncut ma reggel nem volt hajlandó " korán" kelni, mert f8 körül hiába beszéltem neki, ettem narancsot, semmi reakció. SZóval apa ma is lemaradt a mocorgásról :cry:
Bezzeg 9 körül! TÖk jól el lehet vele játszani. Megnyomom kicsit a hasimat ott, ahol ő mozgott, és rövid időn belül visszarúg oda. Ezeket már látni is lehet kívülről. Nagyon vicces, és tök jól elszórakozunk :lol:

Holnap megyünk UH-ra! Nagyon várjuk már!

panna1
 
 


Winona, nagyon gratulálok a kis kukishoz! Kezd az arány helyreállni! Helyes-helyes, különben ki fog udvarolni a lánykámnak :)
Most felírtam a bababörzét, köszike érte!

KépKép
columbine
 
 


Winona! Gratulálok a kiscsávóhoz! Nem is tudom már, hogy állunk a nemek arányával. Mindjárt megnézem SZuszu táblázatát!

panna1
 
 


Megnéztem, és Lanyané duplázásával eggyel vezetnek a lányok, vagyis 9 kislány, 8kisfiú amit eddig összehoztunk :lol: . És persze még vagyunk néhányan, akik bizonytalanok...

panna1
 
 


Szia Panna!
De jó, hogy te is ilyen kis dombocskával vagy, már nem érzem magam annyira elszomorodva :) Én is pont így szoktam játszani a babával, ha ráteszem a kezem a pocakomra, azonnal kikopácsol nekem, de ahogy apa teszi a kezét abbahagyja. Hihetetlen radarja van. Pedig már minden trükköt bevetettünk, hogy ne vegye észre, de profi a kiscsaj :) Tényleg jókat játszom vele :)

KépKép
columbine
 
 


Látod Ági! Amíg ilyen kis vígan ficánkol és növekedik odabent, kit érdekel mekkor a pocak?! :lol:

panna1
 
 


panna, bizony hogy kerek, ha így haladok lassan talicskán tolhatom. Hátránya: egyre nehezebb lehajolni... és a kabátom se nagyon ér már be
Majd rakok azért fel álló képet is, hogy jobban látszódjon, hogy milyen;) az a baj, hogy az emésztéssel én is bajlódom mostanában, a mandarinok már nem olyan finomat, tuti amiatt van az egész....

elkezdtem írni a visszajelzéseket, esetleg 5.-e vagy 6.-hoz mit szóltok, hátha az jobb a tali szempontjából. Vhogy szavazzuk meg, hogy minél többen ott legyünk:) várom az észrevételeket + a helyszínt is le kéne fixálni, asztalfoglalás miatt:)

sniky
 
 


winona, hatalmas gratula a kis kukishoz:))) lassan behozzuk a lányokat, kellenek az udvarlók:)

sniky
 
 


apróka, jópofa amit írtál, pont ezen gondolkoztunk reggel a párommal, hogy mekkora puttonyt vigyünk, mert ugye nekünk jóformán semmink nincs még és nem is nagyon fogunk kapni, mindenhol újabb baba jön:)

sniky
 
 


Én mindig olyan bajban vagyok a vásárlással, úgy érzem nem kéne elkapkodni. Szerintetek nem korai még megvenni a kelengyét? A párom mondogatja, hogy majd május, június, én meg ráhagytam, de igazából nem tudom.

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

Nekem tali szempontjából az 5-6 is tökéletesen megfelel, csak a 12-13 nem.

Sniky- én elkezdtem összeírni a lányok infói alapján a talival kapcsolatosakat, de sajna nem jött elég infó...de talán majd most, átküldöm Neked az emiledre, hogy lásd, felrakni ide sajna nem tudtam, nem voltam hozzá elég profi! :wink:

BABYMARKT bababörze- Szerintem igazán nagyszerű, de nem lehet elég pénzt kivinni, és az a javaslatom, hogy plusz kezeket is növesszetek addig! :lol: Szóval: van babakocsi, asszem bútor is, bár abban nem vagyok biztos; minden jóval olcsóbb- az új dolgok 10-20%-kal, végig körben a pavilon szélén és középen vannak az új dolgokat árusító Kft.-k. Általában kinn vannak a pelenkaforgalmazók (pamper's; libero stb.) bébikajások (humana, hipp) ezek mind extra jó áron, de ez talán még korai... :) Viszont a többi helyen mind-mind igazi börzehangulat-turkálással, és igazi kincsekkel! :D Nagyon-nagyon jó árakon, de ehhez türelem, idő és persze szerencse is kell; itt akár 1/10ed áron is ki lehet fogni ruhát, játékot, bébiőrt, pelenkaszemetest, ágyneműt, szopatóspárnát stb. Szóval én tanulva az eddigiekből már igyekszem kezdésre ott lenni, bár akkor tömött sorok állnak a bejáratnál, legalábbis ezt hallottam. :?

Szuszu- ha tényleg kislányunk lesz, ami most még 95%, akkor Lucának fogjuk hívni;köszönöm, hogy ennyire szuperül vezeted a táblát!!

Kép

Kép
mákszem
 
 


columbine:
hát...eddig vissza tudtam fogni magam, de most h. megtudtam h. fiú bevetettem magam a h&m-be és megvettem az első ruhadarabjait!annyi cuki dolog van.....nagyon nehéz megállni, h. ne vegyek, csak később:))

Kép
winona
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?