Ukati, ááá nem ezért szállt el az üzim. Az a hülye Explorer néha csinál ilyesmit, aztán még elnézést is kér a kellemetlenségért...én meg anyázok.
Timi, lefigyeltem ám Majci "Angel"-ös pólóját
Fő a pozitív gondolkodás
Dokid...no comment
Antibogyót nálunk is csak akkor írnak fel a dokik, ha az ember megjelenik személyesen, mégha előző nap volt is ott. De akkor meg miért mondta neked, h segít telefonon is...
Andi, sajnálom, hogy a doki leszúrt a sült alma miatt...pedig szerintem fincsi. A védőnő nekem is mondta, hogy ne süssem, de könyörgöm, ha máshogy nem eszi! Persze én sem akarom, hogy csak így egye mindig, de valahol el kell indulni, sztem...
Pufók Matild
... az Apakitakarós fotó is tuti! Jó ez a csapat!
Andi005, ébredős fotó nagyon ott van!!!
Bea, nekem is kiműtötték a bölcsesség fogamat (a másikat meg húzták ugyanakkor), de nem volt vészes. Bár igaz, nem is volt begyulladva. A varrat sem zavart,mert oldalt volt így lazán tudtam enni...na jó, nem lazán, de egész jól. Jobb, ha kint van! Hajrá!
Hajni! Köszi a linket!!!! Nagyon rendi vagy, hogy így félkézzel is segítesz. (Hülye vagyok, hogy pont most kérek tőled ilyet, bocsi!)
Sajna már nem csak Ábel könyökén, hanem ma pl a vállán is láttam egy foltot, meg a pocakján és lábán is. A krém valami gyógyszertári kence lehet, de mivel itthon hagytam a receptet, így nem tudtam kiváltani. (gondos anya
)
Anyatejjel is kentem ma, de egy alkalomtól nem várok csodákat.
Köszi mindenkinek az ekcémás hozzászólásokat. Ha eszetekbe jut még valami, csak bátran!
Macsek, ez a Vilkó!!! Ezek a szemek! Húúú!
Móni, hát a takarítás megyeget, de persze nem leszek mindennel kész..sokat akar a szarka...
Janka édiiiii! Hát igen, ezzel a nézéssel tuti levesz mindenkit a lábáról...
Gömbi, 4 óra egyben? Húú az nem semmi. Ábel úgy 2x2 órát alszik maximum napközben. Borcsi édes kis vigyori!
Jutta, nekem a SOTE-val csak rossz tapasztalatom van (a dokinéni le se ... minket a 3 nap alatt, míg bent voltunk Benedekkel, egy kis rezidens foglalkozott velünk, de szegénynek meg meg volt kötve a keze, szóval, ha valaki nem csókos, akkor le van írva...pedig nehezítésnek még ott volt a 6 hónapos pocakom. És ezeket a vizsgáltokat lazán meg lehetett volna csinálni 2 nap alatt is.De szerencsére hazaengedtek minden este...mert én nem bírtam volna egy széken aludni, az tuti...na jó, ebből elég is ennyi) , Szóval jó, hogy a Heim Pált érted el. Drukkolok, h minden jól menjen!
Jolka, Ákos is fogas, de jó!
Nem tudom, h holnap jövök-e mert mos-vasal-pakol program van, pénteken utazunk Egerbe Anyukámékhoz. De hogy fog a fél ház beférni a kocsiba???? Kíváncsi vagyok Ábel hogy bírja majd a máshollétet...