Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok.
Sajnos én is csatlakozom az előttem szólókhoz, semmi időm csak két dolog.
Jolka, köszi. Szerintem nem én voltam a címzett, hanem Andi5 és Ciripke, de nekem is tetszik, jópofa cuccok, bár én egyenlőre még maradok a lájtos rugiknál. :wink:

Bea, nagyon sajnállak. Nekem is sájszebész szedte ki a bölcssség fogaimat, mert teljesen vízszintesen nőttek ki, a fele bent maradt az ínyemben. Nekem azt mondták, gyulladt állapotban nem nyúlnak hozzá. Néhány nap alatt az antibiotikumtól lemegy a gyuszi, aztán beinekcióznak, felvágják, kiemelik és összevarrják. Utána egy pár napig nagyon szar, szájzár, antibiotikum, de nekem szerencsére gyorsan gyógyult. Úgyhogy kitartás, most én mondom hogy jobb a műtét, mert annélkül utána is sok gond van vele.
Kitartás! ++++

Majd jövök én is reményeim szerint de délután megyünk mérésre.

Szép napot!

ukati74

Jajj, Jolka gratula a fogacskához Ákosnak! Tőled is kérdezem, szopi ok? Én már elhasználtam egy Dentinox gélt. :(

ukati74

Na bakker, olyan büszke voltam rá, hogy z én kis bébikém sose beteg, erre tegnap elmegyünk tanácsadásra az oltás miatt, doki belenéz a torkába, és közli, hogy a gyereknek hólyagos a torka, mehetünk haza! :shock: Mondta, hogy valszeg betaknyosodik, köhöghet, hányhat, hőemelkedése lehet. De semmit nem írt fel, hogyha esetleg eldurvulna, tudjak neki beadni valamit! :evil:

Úgyhogy most megy a drukk, hogy ne legyen rosszabb. Hál' Istennek semmi se látszik rajta, jókedvű, nevetős, jókat eszik, láza nincs.

A múlt héten volt egy torokfájós éjszakám, lehet, hogy rajta is az jött ki. Ebbe a hülye időbe sose tudom, mit adjak rá, lehet, hogy alulöltöztettem... :oops: Most visszatérünk a téli hacukához, március ide vagy oda, hideg van.

Pedig olyan jó lett volna ezen az utolsó oltáson túl lenni! Meg persze betegség nélkül megúszni a telet.

Bea, privi ment. Hű, nem irigyellek!

Timi, gyerekdokitok továbbra is egy gyökér. Bibus nagyon csini a békás ruciban! Tök jól le tudod vágni a haját. Hát nálunk még bizti nem kell egy darabig...

Jolka, nagy gratula a foghoz!!!

Macsek, ti mit is csináltatok Miskocon? :oops:

Kép
waterlilly

Miskolcon... Aki tejet fej, az ne akarjon gépelni is! :?

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Mi is megyünk ma is védő nénihez mert Petra most kapja az utolsó adag rotát.
Utána meg elmegyek fodrászhoz meguntam a félhosszú hajamat nem tudok vele mit kezdeni ugyhogy levágatom rövidre.Kiváncsi leszek milyen lesz az új "fejem".Petrának biztos hiányzik majd a hajam mert nem tudja húzgálni.

No lépek is!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ciripke :)
Jó, hogy minden okés volt! a koncertekért irigy vagyok :) Mennék már én is, csak mi nem tudjuk senkire sem hagyni Borcsit.

Anett :)
Borcsi is ennyit alszik, illetve többet, mert délután alszik négy órát, és akkor fürdés előtt már nem alszik.. de tegnap is sírásal aludt el :cry:
Reméljük, Eszter nem lesz betegebb!!!

Andi :)
Nem írtam, Tatára, vagy Tatabányára költöznénk.
Rám semmilyen régi ruhám nem jön rám térd felett szorít :lol: . Viszont én mellben nem lettem erősebb :wink:

Móni :)
micsoda sztori :shock: Még jó, hogy nem lett nagyobb baj!

Timi :)
Végülis költözünk. Tegnap eldöntöttük, hogy eladjuk a mostani lakásunkat, és ott veszünk vmit. Nagyon megkönnyebbültem, amikor kimondtam: eladjuk ezt a lakást.
Nagyon szépek a lányok! Édesek szoknyában!
Gyógypuszi Nektek is!
Amúgy én is mindig Ventolint fújok.

Andi0005 :)
Micsoda farmerruci! Petrának szép nagy szemei vannak!

Bea :)
Szegény fogad! Nekem szülés után 5,5 héttel húzták ki a hátsó fogam. De nem kellett vésni. De már alig vártam, hogy csináljanak vmit, mert borzasztóan fájt. Reélem, lesz elég helye kibújni! Én nem is tudom, mi lett volna velem 200 évvel ezelőtt! milyen fogászat volt akkor!?!

Mindenkinek köszöni Borcsi a dicséreteket!
Vendég

Francba elszállt az egész! :twisted: :twisted: :twisted: De nincs időm újra írni, no, majd talán este jövök, áááá, de mérges vagyok!!!!!

KépKép
KépKép
prücsi

Gömbi, most merrefelé laktok? Nekem Tata az egyik kedvenc városom. Remélem, a nagy döntés meghozatala után most már minden rendben lesz, könnyen eladjátok a lakásotokat és találtok másikat.

Te figyi, az a délutáni 4 óra alvás nem sok? Nem lehet, hogy az zavar be neki estére? (Persze ez csak tipp, nyilván nem tudhatom, hogyan zajlik egy-egy napja...)

A késő délutáni rövid alvás kezd nálunk kimaradni, itthon már nem nagyon tolerálja, ha olyankor is berakom a kiságyba, max. séta közben szunnyant a friss levegőn. Mondjuk nekem ideális, ha délelőtt meg ebéd után alszik egy jót, este már apa elszórakoztatja. De egyedül azért nehezebb, jövő héten kipróbálhatom, apa megint Angliában lesz 2 napot, előtte a haverjaival buliznak (én mikor jutok el odáig, hogy bulizni menjek???). Hétvégén meg jönnek anyósomék, hű de jó... :?

Ruhák: jajj... Egyelőre nem veszek semmit magamnak, erre a testre minek??? A nagy elhatározás megvan, hogy nyáron, anyatej-termelés leállása után (azt ugye nem írhatom, hogy a szoptatás befejeztével, mer olyan nálunk nincs...) rászánom magam némi restaurálásra. Kb. 5 kilót kéne leadni, és a hájat izommá konvertálni.

Andi2, Petra újabb regelli ébredéses képe csúcs! És nagyon kis kacér abban a farmerruciban, igazi kis csaj! :wink:

Lyányok, ti mit adtok a gyerkőcökre ebben a szeszélyes időben??? Totál el vagyok veszve, olyan lelkiismeretfurdalásom van emiatt a torokgyuszi miatt, ezer %, hogy én fázítottam össze szegénykémet. Én se vagyok százas, kapar a torkom, fáj a fejem - hja kérem, aki szoknyában meg sál nélkül rohangál az 5 fokban, az így jár! Csak már úúgy akartam, hogy tavasz legyen... :(

Kép
waterlilly

Eszter!

Szerintem is sok a négyóra, de Ő mindig ennyit aludt. Reggel felkel 15 percre, szopizik, és alszik 10-ig. :oops: Tízóraizik, délben ebédel, elalszik fél egykor és négyig minimum alszik. És volt már olyan, hogy ötkor én ébresztettem. Akkor felébredt vidáman, és úgy ett, mintha minden okés lenne :lol: Régebben is így volt, de akkor még este hattól hétig aludt pluszban. Este pedig kilenckor simán elaludt.

Megmondom őszintén, Borcsira tavaszi sapit adok, és a télen használt overalt. Body+rugi. Ha nagyon jó idő vabn, meg nem fúj a szél, akkor vastagpulcsit kisnadrággal, tavaszi sapival. Body+rugira. Még mózeskosárban van. Ha kiveszem a kocsiból, akkor még mindig több réteg pléddel becsavarom. Észrevettem már többször, hogy amikor feljövünk, izzadt a feje, ez sem jó.

Minden elismerésem a fejéshez!!!!!!

Andinak akartam még írni, hogy gratu a fogakhoz! Gyulának megvan már a szerződése?
Vendég

Bea
szegénykém,drukkkkkkkkkkk

JOlka
gratula a fogacskához

Kati
az mért gáz ha csak félig nől ki a fog?nekem is úgy van

Anett
szegény Esztella,drukk,gyógypuszika

de mért nem kapott semmit????

jól letudom vágni a haját?ez ügye vicc?Majának is vagy rövid nagyon a frufruja vagy cikkcakkos,Bibunak meg alapból tépett :-)

a torokgyuszi vírusos ált. főleg ha hólyagos

Bibun itthoni cucc plusz polár bélelt overáll van és mi még bundazsákozunk

Andi05
kérünk képet az új frizuráról

Gömbi
4órát???? komoly?e mázlista

hajrá új élet,új világ :-)

hajja annyira bánt,úgy beszélt velema drnő ,mint akitől azt kértem,hogy adjon ingyé egy prevenart aztán majd én beadom :-(
múltkor ő mondta hogy ne fussunk mindig le meg az ügyeletre kórházba hívjam nyugodtan,segít,nem csoda hogy alig van tejem ennyi betegség,idegeskedés után.úgy látszik már megbánta.tegnap voltunk le a teli beteg rendelőbe,nem értem,ha holnap lemegyünk ugyanúgy adni fog szerintem receptet hogy ha kell váltsam ki,nem vagyok én hülye,hüphüp
Vendég

Timi!

Miért kell beadni Majának a prevenart?
Nem értek hozzá, lehet már írtad...
Ezt egyébként ismételni kell?
Vendég

Gömbi
ezt csak úgy írtam :-) nem arról van most szó :-)

megkapja amúgy ha végre elkészül az a bdksfgb.oértn egészségkártyánk

egy antibio receptet szerettem volna,met Bibus is lassan egy hete szenved és ha majának ugyanaz a baja akkor mehetek le megint.mindig ez van leviszem áh most még nincs komoly baja ,ad receptet hogy ha kell kezdjem el adni,eddig mindig keleltt :-( tegbap voltunk lent és nem értem most miért kell emiatt megint lemenni :?
Vendég

egyébként majának már elég egy,mivel igencsak fogékony a léúti bacikra a hölgy ezért megkapja
Vendég

Jaja! értemértem!

pedig figyelek :lol:

közebn tláltam két szép lakást. egyikt tatán, másikat tatabányán. mindkettő társasházban van. egyik háromlakásos, a másik négy.
jövő hét vasárnap tudunk cak lemenni megnézni. de én már megkértem Apát, nézze meg hazafeléjövt! :D
be vagyok zsongva! :roll:
Vendég

Timi, e a drnő hüje.

De a mi dokink se normális, hogy nem írt fel semmit! :evil:

Köszi az öltöztetési tippet! Neked is, Gömbi! Ja, a lyányom Eszter, én Anett vagyok... :D

Kép
waterlilly

közben utánaolvastam, és két évs kor felett már tényleg egy kell, és azt is látom, mire kell
Vendég

jaj,bocs :oops:
de családban marad :lol:
Vendég

Gömbi, szerintem ez a nappali alvás így rendben van. Csak akkor mi az az esti nyügi-bügi?
Sokáig Eszter is azt csinálta, hogy 7-kor reggeli, utána azonnal visszaalvás 11-ig... Néhány hete azonban fenn van úgy fél 9-ig, és aztán alszik el.

Az esti elalvással nem nagyon van gond most már, 8-ra már hulla. Néha nyügizik egy negyedórát, amikor már túl fáradt, de igyekszünk figyelni rá, hogy ha elkezd álmosodni, akkor kezdődjék az esti Eszti szeánsz... :D

Nekünk az esti elalvás akkor volt gáz átmeneti ideig, amikor nem lakott jól lefekvés előtt. Akkor még csak szopis volt, de fáradt volt már szopni, a tej se dőlt már úgy este, képes volt másfél órán át sírni szegénykém... :( A tápszer volt a megváltás!

Kép
waterlilly

Sziasztok! Rakok pár képet, amit Miskolcon készítettünk. Az egyik a HP-ban torna közben.

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
1macsek

És egyben bocs, h most nem reagálok senkire, este jövök!

KépKép
1macsek

Macsek: nagyon szép baba ez a Vilko!

Bocs ennyi mára !

Jóéjt mindenkinek!

Kép

Kép
mogyoland

Na nekem is csak annyi időm van, h néhány tegnapi képet feldobjak... Rég láttátok a lánykám... :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Úszás utáni vidámkodás...
Macsek, jó volt Miskolcon? (Az ott a diősgyőri vár a háttérben? :shock: )
Anett, öltözködésben engem kiröhögtek a csajok a fórumtalin... Többet nem röhögtetem ki a gyerekem! :lol: De nekem a 10 fok a határ, na meg a 0... ehhez képest változnak a cuccok!
Bea! Szoptatás alatt lehet röntgeneztetni? (Én úgy tudom a fogorvos unokatesómtól, h nem... :roll: :oops: ) Írd meg mi lett a fogaddal! Na meg a gyerkőcökkel!
Anett, te is!
Gömbi! Tatabányán olcsó az ingatlan, Tata meg szép! Hajrá! :wink:
Jolka! Hogy vagy?
Timi! Csajok? (Sztem tőlem is agyhúgykövet kap a mi dokinénink, de ezt nyerte, ez van! :wink: Ne törődj vele!)
Hajni! Írj már, h mi van! Jól bírod?
Ciripke! És neked újra okés a bokád? (Nekem nem 100%!)
Prücsi! Mit b*ctál el? Várjuk a hsz-t! Takarítás? :wink:
:arrow:

Kép
ermoni

sziasztok,

timi: nagyon cukik a lányok. drukk, h ne legyenek betegek..

macsek:
szépek vagytok..

móni: janka egy tündér.
és lett baja a cipődnek? :wink: meddig volt fekvőgipszed?
tegnap nagyon fájt a kezem, így visszamentem a sebészetre..
kifogtam egy akkora bunkót.. :evil: :evil:
így péntek helyett ápr. 11-én veszik le a gipszet. :evil: a szombati doki 1 hetet mondott, ez ,meg megkérdezte, h kivolt az a fasz, aki ezt mondta.. :? a pasi stílusa is ilyen volt.. :?
szval rohadtul fáj a kezem és magatehetetlen vagyok...
gyerkők itthon.

majd még jövök...

Kép
Kép
h@jni

ekcéma miatt este írok, de még nem hatott a cataflame. :?

Kép
Kép
h@jni

nem olvastam vissza, elnézést....

sírok egy sort és eltűnök egy időre.

Ma is jobban büfizet, meg néha bukott, de ezt már megszokom...
Van beutalón gasztrora, de a SOTE II.-t tegnap nem értem el, ma meg május 27-re adtak időpontot, király!
Felhívtam Zsu Heim-es dokiját, 31-én befeküdhetünk, vagy júniusban van időpont! Naccerűűű...

Dorkának megint ment a hasa (átöltöztetős fosós volt, ilyen hónapok óta nem volt), hááát gondoltam akkor befekszünk. Felhívtam a dokinőt, és ledumáltam vele....

Uzsi - Sinlac - minden OK, majd vacsi tápszer.... megeszi... sír... és vissza az egész.... konkrétan az egész... nagytakarítás, megnyugtatás, most alszik, vacsi nélkül... én meg lassan elbőgöm magam.

Jutta

KépKép
jutta

Azért annyit még le kell írnom, hogy
Macsek, szépek vagytok!
Móni, tényleg közel lehet a forgás, ügyin tartja magát Janka!

Jutta

KépKép
jutta

jutta:
szegényem.:.(
és ha adnál neki sinlacot minden kaja előtt? monjuk 50 sinlac 150 tápi?

ekcéma:
http://www.atopiaiskola.hu/betegseg.html
és majd még...

Kép
Kép
h@jni

+d

Kép
Kép
h@jni

Jó estét.
Na Prücsi, most én is megtapasztaltam, hogy ha visszamész az előző oldalra elszáll amit írtál. :evil: Nálad nem ez volt a gigszer?

Így csak röviden.
Jutta, nagyon sajnálom. Reméljük a kivizsgálás után tudnak már végre segíteni Dorkának.+++

Hajni, neked is sok erőt kívánok, nagyon nehéz lehet most.

Macsek, Vilkó olyan édes, főleg a hintás képen, de a többin is nagyon szépek vagytok. Tejszaporítás hogy áll? :)

Móni, Janka vajon min töpreng az első képen? Nagyon szép szeme van és láthatóan jól érzi magát hason. :)

Anett, szerintem az öltöztetés mindenkinél nagy kérdés. Én most azzal variálok, hogy mindig kb ugyanazt adom rá, csak a takarók számát változtatom. Elég kezdetleges módszer, dehát kezdő is vagyok. :oops:

Gömbi, Tata nagyon szép, Tatabánya meg szépen fejlődik, úgyhogy nem hiszem, hogy rosszul fogod magad érezni. Szép kirándulóhelyek vannak arra. A kedvencen Vérteskozma nameg Várgesztes. Hajrá lakáskeresés! :)

Andi, úszás kapcsán jutott eszembe, hogy mi is el fogunk menni az uszoda nyitvatartási idejében apával hivatalos babaúszáson kívül is. Egyenlőre az első órán még csak megmutatták, hogyan kell fogni a babát. (Magaddal szemben fordítva hónaljban alányúlsz, a csuklóid egymásnak fordítod, így csinálsz az álla alá egy kis teraszt, hogy ne menjen víz a szájába és így sétálsz vele a vízben. Első alkalommal 20 perc. ) Így amit órán csinálunk, azt apja is tudja majd vele gyakorolni.
Örülök, hogy szopi ok, hiába a kis kis cicifüggöt semmi sem zökkenti ki. :)

Timi, a bölcssségfogam sajnos tök vízszintesen nőtt ki, a gyökerei szépen oldalirányban lebegtek a röntgen felvételen, folyton begyulladtak. Úgyhogy nem az volt a baj, hogy félig nőttek ki, inkább az irány. :(

Hétvégén mi is megtesszük első ottalvós túránkat anyósomhoz, úgyhogy fejemben összeírtam mit kell vinnünk és valszeg két kocsival kéne mennünk, hogy minden beférjen. :D Asszem holnap papírra vetem a listát, aztán elkezdek húzkodni.

Megyek is, jó északát!

ukati74

Ukati, ááá nem ezért szállt el az üzim. Az a hülye Explorer néha csinál ilyesmit, aztán még elnézést is kér a kellemetlenségért...én meg anyázok.

Timi, lefigyeltem ám Majci "Angel"-ös pólóját 8) Fő a pozitív gondolkodás :lol:
Dokid...no comment :lol: Antibogyót nálunk is csak akkor írnak fel a dokik, ha az ember megjelenik személyesen, mégha előző nap volt is ott. De akkor meg miért mondta neked, h segít telefonon is...

Andi, sajnálom, hogy a doki leszúrt a sült alma miatt...pedig szerintem fincsi. A védőnő nekem is mondta, hogy ne süssem, de könyörgöm, ha máshogy nem eszi! Persze én sem akarom, hogy csak így egye mindig, de valahol el kell indulni, sztem...
Pufók Matild :lol: :lol: :lol: ... az Apakitakarós fotó is tuti! Jó ez a csapat!

Andi005, ébredős fotó nagyon ott van!!!

Bea, nekem is kiműtötték a bölcsesség fogamat (a másikat meg húzták ugyanakkor), de nem volt vészes. Bár igaz, nem is volt begyulladva. A varrat sem zavart,mert oldalt volt így lazán tudtam enni...na jó, nem lazán, de egész jól. Jobb, ha kint van! Hajrá!

Hajni! Köszi a linket!!!! Nagyon rendi vagy, hogy így félkézzel is segítesz. (Hülye vagyok, hogy pont most kérek tőled ilyet, bocsi!)

Sajna már nem csak Ábel könyökén, hanem ma pl a vállán is láttam egy foltot, meg a pocakján és lábán is. A krém valami gyógyszertári kence lehet, de mivel itthon hagytam a receptet, így nem tudtam kiváltani. (gondos anya :roll: )
Anyatejjel is kentem ma, de egy alkalomtól nem várok csodákat.
Köszi mindenkinek az ekcémás hozzászólásokat. Ha eszetekbe jut még valami, csak bátran!

Macsek, ez a Vilkó!!! Ezek a szemek! Húúú!

Móni, hát a takarítás megyeget, de persze nem leszek mindennel kész..sokat akar a szarka...
Janka édiiiii! Hát igen, ezzel a nézéssel tuti levesz mindenkit a lábáról...

Gömbi, 4 óra egyben? Húú az nem semmi. Ábel úgy 2x2 órát alszik maximum napközben. Borcsi édes kis vigyori!

Jutta, nekem a SOTE-val csak rossz tapasztalatom van (a dokinéni le se ... minket a 3 nap alatt, míg bent voltunk Benedekkel, egy kis rezidens foglalkozott velünk, de szegénynek meg meg volt kötve a keze, szóval, ha valaki nem csókos, akkor le van írva...pedig nehezítésnek még ott volt a 6 hónapos pocakom. És ezeket a vizsgáltokat lazán meg lehetett volna csinálni 2 nap alatt is.De szerencsére hazaengedtek minden este...mert én nem bírtam volna egy széken aludni, az tuti...na jó, ebből elég is ennyi) , Szóval jó, hogy a Heim Pált érted el. Drukkolok, h minden jól menjen!

Jolka, Ákos is fogas, de jó!

Nem tudom, h holnap jövök-e mert mos-vasal-pakol program van, pénteken utazunk Egerbe Anyukámékhoz. De hogy fog a fél ház beférni a kocsiba???? Kíváncsi vagyok Ábel hogy bírja majd a máshollétet...

KépKép
KépKép
prücsi

Ja! Kikuka? :wink:

ÉS még:
Kat, Gergőnek teljesen elmúlt ez a folt? És kiderült, h mitől van?

KépKép
KépKép
prücsi

Helló LÁnyok és Babák!!!! Kevés az idő, vagy csak rosszul osztom be nem tom..... CSak gyorsan egy két kép aztán majd jövök ma valamikor..... remélem :) Kép régen igy aludtam el Kép háát van amikor így eszem....

kikuka

Kikuka: hát szép Vivike és az evős foto! :lol:

Moni: Janka is csodaszép és jó nagy erős baba! :D

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelit!
Jutta! Írd le mi volt éjjel! Aludt azért a kis éhenkórász? És Te? Ne légy elkeseredve nagyon! Nagy ölelés!
Kikuka! Vivinek mintha kicsit arcára fagyott volna a mosoly a sok kajától! :lol: Cuki!
Prücsi! Ha nem jössz, akkor jó locsolkodást és jó egri borokat! (Arcoskodás: én arról a környékről a Thummerer és a Vincze borokat kedvelem! Szerényen... De hogy mikor ittam, hmmm nem is tudom! :? )
Kati! Ma én is listázom, mert ha minden kötél szakad, akkor még el lehet rohanni venni egy tetőboxot, amit már úgyis régóta tervez a férjem a pecabotok miatt!
Hajni! Hihi, a cipőnek kutya baja nem lett! A fekvő gipsz, hmmm talán 4-5 napig! Nem emléxem má', rég volt! De elég vicces volt, mert ugye mondtam, h zuhogott az eső! Én meg egy szál semmiben, jól meg is fáztam ráadásul. Ez ugye este történt. Fiumei út, baleseti sebészet ügyelet. (Na erről is tudnék mesélni! Megkéselt qrvák, levágott ujjú munkás... meg én... :? ) Másnapra belázasodtam, ki kellett hívni a dokit! Nem nagyon akarózott neki kijönni, bepróbálkozott: fájnak a végtagjai? Mire a férjem mérgesen: hát a lába, ami be van gipszelve biztos, h fáj! Orvos: jajaj, akkor jövök! 10 percen beül itt is volt és negy győzött szabadkozni, h nem tudta, h fekvőgipszem van! Mire én: hát mit gondolt miért hívom ki? :?
Gömbi! Már akartam kérdezni, h amúgy jól vagy? És rakjál már képet Borcsiról!
Anett! Ezt a fejést és hozamot én is megsüvegelem!
Macsek! Vilkó nekem továbbra is cuki! A hintában nem látom, h felhőtlen lenne az öröme! :lol: A sapeszok meg külön teccenek!

Kép
ermoni

Hát én nekem 5 -es koromban tesi órán rosszul léptem, és két helyen eltört a lábam egyszer a bokám alatt és egyszer a lábujjaim alatt. Elkezdtem sirni mer hát k@rvára fájt!
Erre megnézte a tesitanár és leszurt ,hogy nincs itt semmi baj!
Délután mikor jöttek értem anyuék sirva szálltam ki már otthon a kocsiból Fater levette a zoknit róllam és már fekete volt a sarkam!Hát nem is volt mérges apa azt mondta bemegy és megpofozza a tanárt!
Ennyi!

Mindenkinek jó húsvétolást aki már nem lesz!

Én leszek! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Macsek, Vilkóka olyan gyönyörű! És már cipője is van! Ilyen kis bébikére hogyan vesztek cipőt?

Móni, Janka baba a képek alapján nagyon ügyes és erős babának látszik. Eszter forog ugyan, ha muszáj, de korántsem tartja magát ilyen szépen hason.
Dokis sztori nagyon durva! Tetszett!!! Még jó, hogy szabadkozott...

Mogyó, azért a te tesitanárod se lehetett semmi. Egyébként általánosban nálunk is ilyen állatok tanítottak tesit.

Kikuka, Vivike egy kis tündér, maszatosan is!

Hát mi egy elég nyűgös reggelen vagyunk túl, egyszerűen nem akart elaludni a lány, csak bőgött nekikeseredve! Azt hiszem, hasfájás lehetett a ludas (hű, gondoltam ám Juttára rendesen!), mert egy hatalmas csomag megalkotása és peluscsere hozta meg a megváltást, meg utána egy pici ölben ringatás. Úgyhogy amíg ez a megfázás nem megy le, felfüggesztem a hozzátápit, kapjon csak minél több anyatejet.

Közben meg nekem szétmegy a fejem, úgy fáj, a torkom kapar, orrom bedugulva. Szerintem mindketten hétfőn fáztunk meg. Úgyhogy most kapkodom a C-vitaminokat, meg iszom a forró mézes teákat. Jó lenne most valami segítség... :(

Kép
waterlilly

Macsek! :D
Nagyon édes Vili!!!! :lol:

Móni! :D
Janka gyönyörűűűű! :lol: Mindjárt teszek akkor még képet. :wink:

Hajni! :D
Drukk, hogy minél hamarabb levegyék a gipszet!!!!

Jutta! :D
Húúú! Szegény Ti! Reméljük, ha befekszetek, megtalálják az okot! És tényleg, ilyenkor alszik Dorka, ha nem marad semmi a pociban?

Prücsi! :D
Majd a hétvégén integetünk egymásnak, mert mi meg kövesdre megyünk anyukámékhoz! :lol: :lol:

Kikuka! :D
Vivi nagyon édes, kis jóllakott :lol:

Még jövök. :wink:
Vendég

Mogyo! Tornatanárnak gratula! :twisted: Ekkora barmot!
Na akkor mégegy: volt egyszer egy közúti balesetem, amiben eltört a kulccsontom. (16 voltam! Kb. ) Ekkor még erősen gyengítettem a helyi röpicsapatot. És egész évre felmentésem volt torna alól, de edzésre azért kellett járnom! :? Volt vagy 2 hete, h nem volt kötés már a kezemen (kulccsontot nem gipszelnek, ugye!) és már meccsre mentem! 8) A tornatanárnak nem nagyon teccett, h az óráin üldögélek, amúgy meg röpizni járok! Meg is szivatott, ahol csak tudott! Nekem kellett bemelegítést vezényelni, meccseket (kosár, röpi) vezetni, atlétikán én voltam aki stopperolt... Néha velem üvöltözött nem a többiekkel! Nekem állandóan valamit csinálni kellett! De az kétségtelen, h jó kis hasizmom volt valaha, miatta! Remélem vissza tudom hozni! :wink:
Én még ma félárbócos leszek, de holnap már nem leszek...

Kép
ermoni

Gömbi, nekem is integethetsz, mert mi meg Miskolcon túlra megyünk, át a Matyóföldön! Hát a Zsórinál mindig poénkodunk... Az a penetra bűz... :?
Anett! Nekem asszem segített a homeopátiás cucc! Szopi mellett is lehet... Hmmm? Segítség! :wink:

Kép
ermoni

Kép

Kép

Kép

és egy kép a második napján

Kép
Vendég

Móni! :D
okés, integeteg északra is és keletre is :lol:
Zsóry tényleg büdi!!! Nem túlzok, de több, mint 10 éve nem voltam ott :oops:

Anett! :D
Nekem a Tantum Verde jött be. amikor pl fájt a torkom, a torok-spray nagyon jó!!!! Van orrspray is, és cukorka is.
Vendég

Móni, melyik homeós? Az oscillo? Az tán van is itthon... Megyek, megnézem, ezer éve nem jártam a gyógyszeres doboz közelében... :arrow:

Kép
waterlilly

Anett: jobbulást mindkettőtöknek!
olyan sokan vannak megfázva mostnaság!
Ez a baj ezzel az idővel becsapos!

Borcsi meg gyönyörű és kész! :lol:

Moni: ejha nállad is akkor vannak jó storyk!
Hát nállam is van egy pár hát még a 3 báttyám alkotott annak idején főlleg a legkisebb!
Már anyum szégyenkezve ment el a balesetire .
Volt vagy 10 eltörve a lába!
Mikor mi is mentünk megkérdezték ,hogy a húga vagyok -e a Tominak! :D

Kép

Kép
mogyoland

Mi zu csajok, elindul az ország? :) Mi is majdnem arra mentünk, mert Noszvajon van házunk, de anyósom győzótt. :wink:
Anett, AFLUBIN cseppek szintén homeos és hatásos is. Jobbulást!
Szép napot!

ukati74

Hű, micsoda kincseket találtam a gyógyszeres dobozkában! (Homeopátiásakat természetesen.) Elővettem a homeopátiás okító füzetemet is, úgyhogy Esztinek is készítettem egy kis gyógyit. De jó, hogy szóltál Móni! néha olyan düddő vagyok, fetrengek itt a fene nagy tehetetlenségben, és teljesen kézenfekvő dolgok nem jutnak az eszembe... :oops:

Kép
waterlilly

Ez a rohadt szél meg má mé fújja le a frissen kiteregetett ruhákat a szárítóról??? Én meg má mé nem vettem csipeszeket??? A költözés (uszkve két és fél éve...) óta nem találom őket... :roll:

Kép
waterlilly

helló
én ma (sem) nagyon vagyok, mert nincs kedvem/időm/energiám írkálni meg ülni. fáradt vagyok.
és nálunk semmi homeós bogyó sincsen seholse. másmilyen van, de azt meg nem szedünk. másnaposságos fejfájásra kellett néha algopyrin, de uyge asse aktuális egy ideje :P
na, léptem. mindenkinek szép napot!
:arrow:

Kép
an°°di

Andi, ez aztán nem hangzott valami andisan... :( Hol van itt a rocker-szupervumen, hörr??? :shock:

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Ma még írok, de holnap már nem bizti, hogy jövök.

Tegnap voltunk neur. Matyikával minden ok. a forgást szépen csinálja, korának megfelelően nyúl a tárgyakért, és a mozgásokat is korának megfelelően megcsinálja. egyedül a nyakánál észlelt a drnő nagyon minimális hyp.-t, mely annyira minimális, hogy csak otthoni tornáztatást igényel.

kezdek kicsit parázni...utazás (anyósékhoz) 2 gyerekkel, hát nem tudom mit fogok itthon hagyni! de még semmi nincs kész. Vasalnom kell, anyu pont most nem jön. ez van. Péntek egész éjjel utazunk, Ha este tízkor sikerül elindulni, akkor kb. reggel 8-9 felé ott vagyunk. Aztán az lesz a fárasztó, hogy jó lenne utána pihenni, de nem fogunk nagyon, mert akkor éppen fent lesz a 2 gyerek.

Macsek, sajnálom, hogy tennap nem sikerült összefutnunk! Vilkó nagyon helyes kispasi! :wink:

Prücsi! Igen Gerinek teljesen elmúlt a folt, pedig 2x is kijött. Bár másodszor azért jött vissza, mert nem csináltuk első alkalommal végig a kezelést, és a foltokat akkor is kell kenni, mikor már nem is látszik. 3 hetes a kúra. 1 hét minden nap. 2 hét két naponta. 3. hét naponta. Mindig csak kizárólag este szabad bekenni, a legjobb akkor, ha már alszik. Gergő már mindent eszik. Valószínű nem bírja a kolbászt. a rakott krumpli lehetett a bűnös. ....

Anett, torokra is homeopátia! így nem lesz kevesebb tejci. Homeogéne9 nagyon jó torokra, nekem bevált!

Gömbi! Hajrá lakás! :wink:

Móni, Panka csini-bini!!!! :!: :wink: :D

Timi, köszi a jó tanácsot. Ventolinról majd beszélek a drnénivel Húsvét után.

Kép

Kép
katherina

Andi, jobb :lol: kedvet! ugye minden ok.????

Na megyek főzni, míg fel nem ébred Gergő.....

Kép

Kép
katherina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?