Új privát üzeneted érkezett!

Luca, jó hogy írtál..nagyon sokat gondoltunk rád, rátok.
Klassz hogy erős vagy, és nagyon jól gondolkodsz. A szomorúság mellett a a jót és a szépet keresed.....
Továbbra is szorítunk nektek......sztem ez a szoba teljes összhangban veled tart.

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Sziasztok!

Elnézést, hogy én is betolakodom hozzátok, de mint oly sokan, én is Luca miatt jöttem.

Luca: Sok-sok lelkierőt és kitartást a műtét elvégzésére! Nem tudom, hogy miként csinálják, de biztos vagyok benne, hogy lelkileg ez nagyon nehéz időszak nektek.

Tarts ki, minden rendben lesz a másik babával!

Kép

Kép
bettica

Luca,
pozitív gondolkodás, ahogy eddig!! A másik babó nagyon meg akar születni!! Vele biztosan minden rendben lesz!

monee,
én mostanáig a Szt. Istvánba jártam, mert a msotani dokim oda tartozik. Sajnos sok pozitívumot nem tudok momdani a kórházról. A mai leletemre, amit nem is a doki adott oda csak az asszisztens nő 1 óra 20 percet vártam, mert éppen reggeliztek!!!
És mellesleg a fekvéséből adódóan ( VIII - IX. kerület ) iszonyat gáz emberek vannak.
Muszáj dokit váltanom, és az új Dokim a Szt. Imrében van, szóval azt a kórházat is ismerem. Tényleg elég zsufi, de még mindig nem lehet egy napon említeni az Istvánnal.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Holka,
mivel te vagy a dokinéni :) hozzád intézem a kérdést... de ha bárki tudja a választ, akkor köszi.
A vérképemben csak 1 eltérés volt: BDS% ez 1,4 volt a 2,0 - 6,9 helyett. Ez mit jelent?

Csibe 21,
én a Géndiagnosztikai centrumban csináltatom a genetikai tesztet. ott vérből csinálják ( + uh ) és csak akkor van aminocent. ha a vérből vett eredmény nem jó.

wiona,
majd tegyél fel 4D képet!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket a képekhez! :oops:

Luca, nagyon sokat gondoltam Rád! Hihetetlenül erős vagy, és biztos hogy a 94%-ba fogtok tartozni és a babókád épen, egészségesen fog megszületni szeptemberben! Drukkolok Nektek és nagy-nagy ölelést küldök!
((((((((((((((((((((LUCA))))))))))))))))))))

Eszike, nem tudni még, hogy milyen nemű Maszatka, nem akarta a doki megnézni, szerinte még korai. Tarkóredőt is alig tudta lemérni, mert mire oda jutottunk volna, hanyatt ráfeküdt a méhlepényre és elaludt :lol: Alig bírtuk felkelteni.

4D-re szerintem nem fogunk menni, mert az Istenhegyin akarommegcsináltatni a 18. heti genetikai uh-t is és ott is megnézik őt 4D-ben is, sőt dvd-t is adnak az egész vizsgálatról.

Sugi, Lanta, gratula a jó eredményhez! :)

Lanta, szééép poci! :lol: :lol:

Bagzerka, úgy legyen, hogy szülés után elmúlnak ezek a hisztirohamok! :wink: Bár félek, hogy akkor meg lesz jó kis féltékenység... Bár Dorka most nagyon várja a kistesót. :lol:

Röné, jobbulást!

Humanka, nagyon édes a "pálcikaemberkéd"! :lol:
Az nagyon rossz lehet, hogy ilyen kevés ideig tudsz otthon lenni a kicsivel! :shock: És utána bölcsi, vagy hogy működik ez a dolog Nálatok?

Monee, szia! :wink: Igen, a kombinált teszt az egy vérvétel és az uh. Ennek lesz egy eredménye és lesz külön az afp - ami az én véleményem szerint inkább csak ijesztgetésre jó :evil: Nekem, mivel a papp-a alacsonyabb lett mint a normális, javasolták a négyes tesztet is, amit az afp-vel együtt vesznek le és ehhez nézik a mostani kombinált teszt eredményeit, de ez már egy másik vizsgálat.Bővebben itt olvashatsz róla: http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyas ... segek.html

Márti, suttogóról kb. egyezik a véleményünk! :wink:

Csibe, én az Istenhegyin csináltattam/tom. A Moneenak javasolt oldalon az árakat is meg tudod nézni!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Ma valamivel jobban vagyok, de nem az igazi. atorkom megint egyre jobban fáj, és a közérzetem is vacak. Étvágyam egyáltalán nincs, ma még nem is ettem egy joghurton kívül semmit..

Motoszkál bennem, hogy a nőgyógyászomat felhívjam e, mert aggódom a babáért, vajon jól van e. Tegnap csak Algopyrint adtak a gyógyszertárban, mert a csaj nem tudta, hogy mit lehet torokgyulladásra szedni :? De rendes volt, mert Algopyrint viszont adott recept nélkül, mást ahelyett sem javasolt...

Legszívesebben otthon aludnék egész nap. :cry:

Rönééé

Kép
röné

Röné!

Irány valamelyik homeopátiás gyógyszertár! A homeos bogyóknak csak egy kis százalékát nem lehet terhesen szedni, de azt meg az ott levő gyógyszerészek úgyis tudják. Nekem eddig bevállt a dolog. Mind az influenza utáni köhögésre, mind a kezdődő torokfájásra. A torkomra kaptam két fajta bogyót, kb. 3 nap alatt elmulasztotta a gyuszimat.

Anyoo!

Köszi, mostmár kb. értem. :D
Rákerestem annak idején a neten, de semmi okosat nem találtam.

Honey!

Neked is köszi a tapasztalatot! Ezek többet segítenek mint bármilyen csilli-villi megfogalmazás az intézmény honlapján. :wink:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Luca
Gondolunk rátok!!Nagyon erős vagy és okosan gondolkodsz! Nagyon nehéz lehet de igazad van tényleg jobb, hogy most derült ki!! Utána pihenj sokat, vigyázz az egészséges picurkádra őt boldogan öleled majd szeptemberben magadhoz!!!!!

Winona
Ez 18-20 hetes uh,szóval a 20.hét is teljesen jó!!
Én se gondolok extra vizsgálatokra menni ha nem szükséges. Hiszem ha baj lenne az uh gyanús lenne vagy tarkóredő érték esetleg az afp jelezné…

Lanta
Gratula a jó eredményhez! Szombaton ti is meg tudjátok ki lakik benn.
Én csak azért mondtam ne vigyétek Kornéliát, mert Henin is tapasztaltam nincs türelme egy ilyen kis gyereknek 20 percig nyugton maradni ésha ketten mentek apukája is nyugodtan a 4D-re tud koncentrálni.

Humanka,Anyooka
Nagyon jók az uh képek.

Sugi
Tegyél fel képecskét te is a leendő kis játszópajtinkról!! Úgy szeretném látni.

Könyvekről: édesapám aki 3 gyereket nevelt fel mindig azt mondja ezekkel a nevelési könyvekkel csak az a baj, hogy a csecsemő nem olvassa őket és ezért nem tudja követni a benne leírtakat.!! :lol: :lol:

Bár azt gondolom főleg első babásoknak hasznos egy olyan könyv ami a várandósságról szól. Jó tudni naprakészen milyen folyamatok zajlanak bennünk ,a picikénk épp hol tart a fejlődésben, mire figyeljünk.
Eisenberg-Murkoff: Az a 9 hónap. Ez egy nagyon jó könyv. 3500ft.

A Suttogó első részét én végigolvastam a várandósság alatt és tök érdekes volt olvasni bár mikor Heni megszületett kamatoztatni semmit se tudtam belőle és nem is erőltettem a dolgot…
holka

Honey
mi nem használjuk a BPS meghatározást..de ahány ház annyi szokás. Nézd meg a papírod ha nincs süllyedés (=We) mm/orában megadva akkor valószínű a labor amelyik a te vérképedet elemezte a "vér alakos elemeinek (fehérvérsejt, vörösvérsejt, vérlemezkék) süllyedés sebességét" így határozza meg.
Ez csak arról szól ha túl magas lenne az érték akkor gondolni kell arra,hogy a szervezetedben valamilyen gyulladásos folyamat van.

Röné
a Tandum Verde készítményeit lehet szedni torokfertőtlenítésre várandósan is. És sok C-vitamin!!
holka

Anyooka :D
gyönyörű kislány Dorka!!! :D
holka

Köszi Holka! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Köszi honeymoon, anyooka
Már be is jelentkeztem :D Nincs is messze a munkahelyemtől annyira

Kép
Kép
csibe21

Holka, Monee! Köszi a jó tanácsokat!

Nem tudom ugyan, hogy Fehérváron hol van homeós patika, de Tantum Verde mindenhol van, és azt ismerem is.

Megint hasogat a fejem is :cry:

Könyves téma: én max érdekességként venném meg. De a véleményem, hogy könyvből nevelni nem lehet. Mint ahogy a gyerekek és a szülők sem egyformán reagálnak bizonyos helyzetekre. Én ugyan első babás vagyok, de az ilyen témájú könyvek eddig eszembe sem jutottak.

A neten meg amúgy is sok infó van mindenről, olvasgatni ott is lehet.

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Már jó régen nem írtam ide. Remélem azért még emlékeztek rám!
Üdvözlöm én is az újakat!

Luca :(
Csatlakozom a többiekhez, és drukkolok neked hogy a körülményekhez képest minél könnyebben átvészeld a következő napokat. Kitartás!

Röné
Sajna ugyanígy jártam én is, mint te. Tegnap óta fejem szét akar hasadni, torkom fáj. Pedig azt hittem erre az évre már letudtam minden vírust. :cry: Én hársfateát iszok jó sok mézzel és citrommal meg persze Algopyrin.

Bagzerka, Anyooka
A hisztivel kapcsolatban: tudom miről beszéltek! Mondjuk nálunk még keményebb volt a dolog, mert az én kicsi fiamnál ez is korábban kezdődött. Kb 1,5 évesen már küzdenünk kellett vele, és ez azért volt rosszabb, mert még annyira nem lehetett vele beszélni, mint mondjuk 3-4 évesen. De ne aggódjatok, biztos hogy a ti gyerekeitek is hamar kinövik.

Márti, Humanka
Suttogóval kapcsolatban csak annyit, hogy sógornőm olvasta, mindkét gyerekén alkalmazta és teljesen bevált náluk. DE!! A gyerekek menetrend szerint élnek, pontban hatkor vacsiznak (ha éhesek, ha nem), időben, maguktól alszanak stb-stb. :shock:
És itt vagyunk mi ellenpéldának: nem olvastam a könyvet – a fiam tehát összevissza eszik, alszik. Szerintem a különbség a szülők és nem utolsósorban a gyerekek egyéniségében van. Én mindig is utáltam a tervszerű dolgokat, szeretek spontán élni, és hülyeségnek tartom azért hazaráncigálni a gyereket a játszótérről, mert tíz perc múlva kell vacsorázni. Persze tudom, hogy kell valamilyen rendszer az életünkbe, de hát még így is rengeteg rutin van a napjainkban, amit inkább újdonságokkal, változatossággal kellene színesíteni, semmint katonás módon rendszabályokat hozni.
Szóval, ha valaki aki hasonló mint én és elolvassa a Suttogót – gondolom én – hogy ártani nem árt vele, max az idejét vesztegeti vele, mert ha megpróbálja magára és a családjára erőltetni a személyiségükkel teljesen ellentétes életstílust, csak csalódott és frusztrált lesz. Szerintem!

Holka
Édesapádnak igaza lehet a könyvekkel kapcsolatban. :wink:

Anyooka, eszike, lanta
A pocakképek és UH képek nagyon szépek mindenkinél.
:)

Kép
nostawen

hahóóó!!!
bocsi csak dolozom is.....
voltunk, láttuk, minden okéé és gyönyörűű ééés FIÚ!!!!!!! 8) 8) szóval 2 fiam van :9 ehhez még hozzá kell szoknom, de jóóó. és lesz még egy kis hódolóm :lol:
na most csak ennyi, olvasgatok, de sztem majd este jövök, meg igyekszem képet is tenni, bár ami kép van, az sztem nem a legtutibb, de azért édes ott is :) majd este!
csók, jó napot

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka :lol:
Örülök,hogy minden rendben! :lol: De jó,hogy te is tudod már a nemét :D . Gratula a kisfiúhoz!! :lol: :lol:
holka

luca.....
nagyon erős vagy és szuper hoyg ilyen pozitív, tényleg!!! l a kalappal!!!!! és a másik bébi meg szép egészséges lesz, ez a fontos!!!!!

winona!!!
nekem aszonta a doki 18.-20- héten kell csinálni azt az uht!!!! szóval sztem tök rendben van!!!

Humanka, Anyooka!!!!
bébi fotók meg pocak nagyon formás és édesek!!!!! gartulaa!!!

monee!
most feb eleje óta 3 esetet tudok konkrétan: egy az istvánban, 2 az imrében szült barátnőm és mindenki ott volt, ahol kell, és baba velük volt végig, hacsak le nem adták valami miatt! szóval ja, van zsúfoltság, de én eddig személyesen nem tapasztaltam. mármint az érintetteim nem :)
és a rokon meg barát meg mindenki bent van a szobában az jó is, meg nem is. ott 3an voltak egy szobában, és volt, akinél ott feküdt egyész álló nap a férje is mellette az ágyában.... így vizont, ha épp magányra vágynál, vagy szenvedsz a szopi miatt és legszívesebben szellőztetnéd a melleidet...hát erre nincs lehetőség. és biztos annak az egy anyukának, akinek a férje az, annak jó, de a méásik 2 lehet h nem örül.
persze megvan az imrés rendszernek is az előnye, hátránya: ott asszem most is 1-2 ágyas szobák vannak, és senki nem jöhet be!!! persze ez azt is jelenti h az auka is a szülés után együtt töltött 2 óra után látogatónak minősül, és nem mehet be, de ez a nyugalmat szolgája!!!! és ki lehet menni az előtérbe beszélgetni mindenkivel, babók meg az ajtó mellett sorakoznak, és lehet nézni :) meg olyan is volt, hoyg az ajtóba vittem simócát és marci is odabújhatott hozzá meg megpuszilgatta!!! de pont a múltkor a dokimmal szóbajött hoyg úgyis bent lennék 4 napot (amikor kérdeztem h ha nem muszáj, ne mkérek varrást a kis sebekre) és aszonta 4 nap??? most már 2 nap, de ha akarok, aláírok papírt, és rögtön hazamehetek!!! szóval nagyon liberálisak!!! persze én a 2 napot valszeg bent töltöm, hacsak nem valami szörnyű szobatársat kapok vagy ilyesmi, vagy simi nagyon ki lesz h bent vagyok, de meglátjuk.

csibe!!!
én a barossba jártam simivel a 8. hónapig, és a genetikai egyáltalán nem amnio!!!! gondolom, mint máshol, ott is javasolják, ha indokolt, de ott nekem uh-val nézték, meg volt a vérvétel hozzá! már nemtom hoyg egyidőben vagy hogy volt, de nekem sem ajánlotta senki a szúrást! sztem emiatt ne aggódj. meg az egy választható vizsgálat, ha te nem akarod, nem lesz és kész!!! nyugi!

honey!!!
nem is tudtam h te is imrés vagy:) tökjóóó! ki is a dokid?

ja és mi csapatostul mentünk 4d-re, anyám is jött, meg prsze simike is ott volt, nagyon élvezte mindenki!!!!!! ha lehet, aki ezen gondolkodik, vigyen egy nagyit is, és ha a kicsi megunja, ők mással fogolalkoznak vagy kimennek addig...

ja könyvek: én gyerekeset nem olvastam, mert nem volt kedvem:) és azt gondoltam h úgyis mindent mi alakítunk...aztán mégis voltak kérdések, és barátnők meg olvastak több könyvet is, ők sokszor megosztották ezeket és én meg csipegethettem, és ami tetszett, azt kipróbáltam :) és most másodiknál kicst sem köt le a kismama...nemtom miért, simivel zabáltam, megvettem az anyásat meg a babásat is, és azt is mins jóól kiolvastam. most totál nem érdekelnek, pedig próbálkozom :D b

nostawen :)
gyere sűrűbben!!!

na megyek, nemsokára indulhatok haza, és megnézhetem a dvd-n a picikéét :)

KépKép

KépKép
bagzerka

Luca!
Csak most tudtam meg...
Nagyon sajnálom,sok erőt kivánok! :( Millió puszi,kitartás!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Drága Luca! Csatlakozom minden előttem szólóhoz! Már mindent leírtak, amit én is kívánok, és érzek! Szeretettel gondolok Rád, és várlak vissza!

Bagzerka! Gratulálok az új hódolóhoz!

Röné! Jobbulást. Szetintem - fontos munka ide, vagy oda - vegyél ki pár napot!

Lányok! Vannak valakinek végtagfájdalmai? Én eléggé szenvedek tőle, és nem tudom, hogy aggódnom kell-e miatta. Ja, és nagyon levert vagyok. Talán még jobban, mint a 12. hétig voltam. Alig várom, hogy hazaérjek a munkából, és ledőljek. Délután egyszerűen már semmit nem tudok csinálni. Ti hogy vagytok ezzel?

Ez az ausztrál példa elég mellbevágó! Sajnos elfelejtettem ki írta, de teljesen egyetértek vele: itthon nagyon sötétre festjük a képet, és sötétnek is látjuk, míg a világ másik felén gyakorlatilag ellátatlanok a kismamák, mármint anyagilag. Ez nagyon elgondolkodtató.

Kép
blúmi

Sziasztok!

Luca!

Gondolok Rád! Sok +++ megy!

Blúmi!

Mid fáj? Kezed, lábad?
Amúgy egyébként jól vagy? Nem fáj másod?
Nekem nem volt ilyen, csak néha görcsölgetni szokott a lábam fekvéskor, de akkor meg a magnézium segít rajta.
(Ha lenne más is, akkor kicsit influenza gyanús a dolog, vagy lehet hogy annak valami lábon kihordható szövődménye. Én nem tudok róla hogy kellene bárminknek is fájni...)

Bagzerka!

Írok mindjárt privit is, de meg kell hogy mondjam hogy nagyon de nagyon szimpatikus a Szt. Imre.
Ennyi minden sok jóval nem tud vetekedni a mi pécsi szülészetünk (nem is akar szerintem). Már csak végig kell vinni a családon a dolgot, de első sorban a Férjemen. Ha kiolvastam az Útmutató a szüléshezt ismét, akkor átadom neki is hogy olvasgasson. :wink:
Az mondjuk viszont elgondolkodtató, hogyha esetleg faros lenne a bébi, azt meg lehet-e próbálni megszülni a Szt. Imrében. Mert ha ott sem, akkor egy csaszi miatt nem hiszem hogy felmegyek Budapestre. De ez csak hangosan gondolkodás... :lol:

Ma voltunk védőnőnél és most tökre örülök. :D
NEM HÍZTAM!!! Lassan a 16. hét és nem híztam! Jippijé! :lol:
Féltem nagyon tőle hogy miután eléggé hajlamos vagyok a hízásra, már az elején felszedek magamra jó pár kilót és a végén nem fogok tudni megállni 20 kiló alatt. Hááát, remélem hogy mostmár nem fenyeget ez a veszély.
Egyébként meg minden más is jó, bár a pluzusom magasabb volt mint kellene. :?

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Ma itthon maradtam, pihizek, teázok és vettem Tantum Verdét. Elindultam a háziorvosomhoz, aki persze megint hiányzott, aztán 1 óra várakozás után még mindig csak a vérvételeseket hívta be a másik doki, így átcaptattam a gyógyszertárba és vettem mérgemben Tantumot. Homeósat persze nem tattottak ott. Mindegy.. Szóval jól kezdődött a napom, de most legalább itthon vagyok és ez olyan jól esik.

Luca, várunk vissza!!!

Kifejtettem a véleményem a könyvekről, erre tegnap megkaptam a Suttogót. Szerintem fogom olvsagatni, de a véleményemen nem változtat :lol:

Rönééé

Kép
röné

Hali!

Monee!
Magnéziumot milyen formában szeded? Nekem is szokott görcsölni esténként a lábam, pedig az első terhességnél csak a végén forult elő (de akkor nagyon).
Gratulálok a nem hízáshoz!!! Hogy csinálod? Én csak növök és növök és állandóan éhes vagyok (most is!!!) És ráadásul kis felesleggel is indultam. Nem tudom mi lesz ennek a vége. Az első terhességnél 18 kg volt a vége, de akkor az első 5 hónapban szinte nem is híztam semmit, bezzeg most... :(

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Előszőr is Üdv az újaknak, és gratulálok a babákhoz!Nagyon sokan vagyunk már! :D

Luca! Nagyon sajnálom, ami a picivel történt. Minden tiszteletem a tied. Nagyon jó a felfogadásod, nagy a kitartásod, erőd. Kívánom, hogy a másik babával minden rendben legyen, és adjon erőt a továbbiakhoz.

Humanka, nagyon aranyos a pálcikaemberkéd! Meg aranyos az elnevezés is!

Anyooka!Szép a babád.

Blúmi!De rég voltál!!!Örülök, hogy jöttél!Mit mondtál, már csak májuban dolgozol?De jó neked.

Én júniusig terveztem, hogy dolgozom, de majd meglátom.

Röné!Jobbulást kívánok. Kúráld ki magad. Elfelejtettem mondai, hogy a család és nővédelmi központban van szerdánként kismamtorna. Intimtornát is tudok, szereztem egy telefonszámot. Ha érdekel szólj. Jó lenne, ha együtt tudnák járni. Legalább megismernék személyesen is egymást! :wink:

Bagzerka! :D :D HURRÁÁ!!!!GRATULÁLOK A KISKUKISHOZ!!!!!

Alíz

KépKép
roni0422

Ja és természetesen mindenkinek gratulálok, aki most esett túl a 12. heti UH-án és jó eredményeket hozott.

Alíz

KépKép
roni0422

bagzerka,

Igen, én is Sznt. Imrés lettem. Hivatalosan a tegnapi naptól. A dokim Dr Kovács Zoltán. Nem hiszem, hogy ismered, nagyon fiatal doki. Olyan 35 körül van. Már jártam hozzá egyszer évekkel ezelött és mondhatom, hogy ilyen orvossal még nem találkoztam!!! Olyan alapos volt, ami nagyon ritka!! Ezen kívül totál a szakma szerelmese, ugyanis férfi létére elvégezte a létező összes dúla képzést, folyamatosan minden extra tanfolyamra jár, Most pl a hipnozisos fájdalomcsillapítást tanulja szüléshez. És maximálisan a természetes szülés és gátvédelem híve.
A barátnőm is nála szült. Amikor beindult a szülése a doki hazajött a nyaralásából. Rövidgatyóban, pacskerban egyenesen a kórházba.-... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja és gratula a kis kukishoz!!!!! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!!

Bagzerka gartulálok a kisfiúhoz!! :):)

Röné gyors javulást kívánok Neked!!

Nostawen gyere sűrűbben ha tudsz!! :)

Nekem olyanom van, hogy este ha már nagyon fáradt vagyok akkor olyanok a lábaim, hogy nem tudok velük mit kezdeni, nem tudok ülni!! Mennem kell vagy akkor le kell feküdnöm, mert iszonyatosan tudok szenvedni tőle!! Ha kocsiban ülök ilyenkor meg kell állni és ott körözök az autó körül! Kornéliánál ugyan ez volt sajnos :(

Monee nagyon ügyes vagy, hogy még nem híztál!! Gratulálok érte!! Most Énis mondjuk érdekes tendenciát mutatok! Egy hónap alatt -1 kilóval voltam kevesebb a védőnőnél, de mondtam is neki, hogy a mostani súly az ideális a múlkor kúszott fel kissé! Szóval mondhatni Én sem híztam még semmit de Én még hol vagyok a 16. héttől! Bár az vigasztal, hogy Kornéliánál ennyi idősen már +5 kiló rajtam volt!!! Hát majd meglátjuk mi lesz a vége :lol: :lol:

Konan fel a fejjel majd utána lemegy! Kornéliánál a +30 kiló olyan szépen lement rólam! 10 hónap alatt és +4 maradt amivel most indultam! Azt hsizen nem panaszkodhatom érte!! :)

Kép
Kép
lanta

Jöttem megint. Megpróbálok képeket feltenni.
Nem vagyok túl jó scannelésben és ált-ban a számtech-ben... A fotó sem a legjobban látható, az elsőn kinagyítva a fejecskénket fotózta le a doki :lol:

Borsika a 12 hetes UH-n

Kép
és egész alakos fotó :D Kép

Rönééé

Kép
röné

Bocs, de nagyon szétvágva tette fel. nem tudom, hogy lehetne normálisabban, de a lényeg hogy látszik azért...

Rönééé

Kép
röné

Röné látszik nagyon aranyos!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Röné!

Jobbulást! Aludj nagyokat!

Konan!

Ha görcsöl a lábam 2 MagneB6-ot bedobok.
Az orvos ajánlotta, de én nem szedem állandóan. Minek? Nem fájok, a baba is rendben van. Ha nagyon nyugtalan a pocim, akkor szoktam bevenni kettőt és akkor utána okés a helyzet.

Hát úgy csinálom, hogy nem vagyok egyáltalán kívánós és nem is vagyok éheske. Inkább úgy néz ki most a szitu, hogy inkább 6-szor eszek, de kevesebbet, sosem degeszre.
Nem kívánom a kaját, asszem ennyi a titok. :)

Lanta!

Nagy a szám, de tényleg majd meglátjuk hogy mi lesz a végén! :D:D:D:D
Nah, nekem is kb. ilyen a lábfájásom... erre szedem a MgB6-ot! Szokott használni.

Honey!

Majd ha végleges lesz a döntésem, lehet hogy megkereslek ezzel a dokival kapcsolatban! :wink:

Monee

Monee

monee85

Röné!

Én is úúúúgy szeretnék egy ilyen képet a babusról, amilyen Neked és Bagzerkának is van, hogy felülről látszik a baba. Annyira édes! :lol:

Monee

Monee

monee85

Monee komolyan?? Én erre nem is gondoltam, hogy erre is jó a magnézium! Akkor Én is ki fogom próbálni mert iszonyú rossz!! Köszi a felvilágosítást!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Ok, monee, szivesen megadom minden elérhetőségét, de amúgy van honlapja, ott nagyon sokmindent találsz róla:
http://www.termeszetesnogyogyaszat.hu/
ja és ami nem mellékes, nem pénzéhes!! Más dokikkal ellentétben a magánrendelésen nem 10, hanem 7 ezer a rákszűrés

Képzeljétek, tegnap voltam védőnőnél!!

Egy tünemény volt! 1 órás dumcsizás után sajnáltam, hogy el kell jönnöm!
És véééégre kaptam kiskönyvet is! Rózsaszínt... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

jóreg csajszik!
tegnap voltunk genesisbe!
kisfijjúú!rögtön azzal kezdte, hogy megmutatta!ahogy kértem, már most nagyon jó gyerek.nagyon cukker!
majd képet megpróbálok rakni.
de hogy kell?[/img]

Kép
winona

Sziasztok!

Bagzerka! Gratulálok a kisfiadhoz! De jó, hogy már tudod, hogy mi lesz!

Én nem tudom, mit csináljak. Hétfőn ugye nem láttuk a nemét,de lenne lehetőségem jövő kedden újra menni ez ügyben. Szerintetek mit csináljak?Elmenjek csak ezért? :shock: :roll:

Röné! Aranyosal a képek,jól kivető a csöppség! :D

Tegnap voltam először kismamajógán! :D Mindenkinek ajánlani tudom, ha van rá lehetősége. Ez másfél órás volt,de úgy elrepült, hogy csak na. Tornáztattuk a gátizmokat is!!! :)

Kép
Kép
a.m.

Winona :lol:
terhességi kor ugyanaz,vonalzó ugyanolyan és mindkettőnké kisfiú!!!!
Lehet egy napon szülünk??? :lol: :lol: :lol:
GRATULA A KISKUKISHOZ!!!
holka

Röné
szépen látszik Borsika! :lol:

a.m.
hétfőn 4D-n voltál vagy csak sima 2 perces kórházi uh-on?
A rövid ideig tartó uh nem árt a babának mert nem keletkezik annyi hő. Azért 4D-re nem mennék hetente...

Nekem combtőnél fáj a lábam...nálam mindig ez van babaváráskor. Visszereim :( nem látszódnak de fájnak.
holka

Holka!

Csak sima korházi Uh-n voltam. Szerinted menjek?

Kép
Kép
a.m.

a.m.
Akkor simán menjél,semmi gond nem lesz belőle!!!
holka

a.m.
Bár ne éld bele magad,hogy kedden a sima kórházi 2D-n tutira megtudjátok a nemét...legfeljebb annyit fiúgyanús vagy lánygyanús.... a 4D-n már pontosabban meg tudnák mondani
holka

Holka!
Ha én is 169 nap múlva szülök a vonalzó szerint, akkor nekem is kisfiam lesz??? :wink:
(Lehet, hogy vonalzót is váltani kéne? :D )

Kép
Kép
konan

Konan!
Hááát...kíváncsi vagyok nagyon!! De azért látom alapból kislányos vonalzót tettél be. :wink: Nem baj a mi vonalzónkra legfeljebb piros macit teszel :lol: :lol:
holka

Holka!
Megsúúúúúgom! Szívem mélyén kisfiút szeretnék... de ha kislányka, akkor is imádni fogom! :P

Kép
Kép
konan

holka, még az is lehet :)

Kép
winona

Disney On Ice 2 db jegy eladó szombat 11 órára
VIP szektorba, ami amúgy 12,000 Ft/jegy, de én a 2 jegyet odaadom 15,000-ért ha kell valakinek
Ugyanis ajándékba kaptam hétfőre és akkor legalább visszajön valami az árából

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Remélem nem felejtettetek el .. :) Nem tudtam jelentkezni pár napig, mert gondjaink voltak a netünkkel, de már szerencsére jó minden. Próbálok visszaolvasgatni, nem szeretnék lemaradni .. :) Nagyon jó kis csapat ez!

A hányingerrel ti hogy álltok?
Vendég

Sziasztok!

Winona, Bagzerka, gratulálok a kisfiúhoz! :lol:
Én is, én is, én is!!!!!! :) :P :wink:

Röné, nagyon jól látszik a baba a képeken! :lol: Neked jobbulást!

Bocsi, hogy most csak ilyen röviden, de Dorka tiszta takony :? :roll: - megint, 3 hétig itthon volt betegen, most hétfőn kezdett újra oviba járni - és nyűgös és anyát akar...

Mivel nem biztos, hogy jövök még addig, ezért
már most kívánok mindenkinek nagyon boldog Húsvétot!

Kép

Jó pocinövesztést mindenkinek az ünnepre! :wink: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Na .. sikerült visszanézelődnöm :) Nagyon helyesek az uh képek, amiket feltettetek! Ha nem baj, és ha tudok normális képet csinálni, akkor majd felteszem én is ;) ..

Anyoooka: jobbulást a kislányodnak!!! :)
Vendég

Röné! :D Nagyon jól sikerült képek!Szépen kivehető a babád!Gratulálok!

Celine!Nekem már nincs hála a jó égnek hányingerem. Bár az előbb majdnem kitaccsoltam, de az nem azért volt. Nagyjából eltüntek azok a tünetek, amik 12. hét előtt jellemzően és igen erősen megvoltak. Ezek szerint neked még vannak?Bocsi, lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de hányadik hétben vagy?Nem csinálsz vonalzót?

Minyu!Szerintem nagyon jó a tábla így,hogy a színekkel jelölöd a nemeket!Egyenlőre a kis fütyisek előnyben vannak!

Konan!Drukkolok, hogy fiad legyen. Mikor is mész legközelebb UH-ra?

Winona!GRATULÁLOK A KUKISHOZ!!!!Gyarapodik a kukisok tábora.

Nagyon kíváncsi vagyok a többiekére is!

Jaj, ma bűnöztem. Elmentem egy kismamaboltba. Persze, hogy nem a legolcsóbbat sikerült megtalálnom. Vettem egyenlőre magamnak 2 gatyót, meg egy felsőt.De amilyen babacuccok voltak!!!!!Esküszöm megkönnyeztem, alig bírtam magam visszafogni, hogy ne vásároljak 1-2 cuccot.

Köszi Anyooka!Neked is viszont kívánom! :D

Alíz

KépKép
roni0422

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?