Sziasztok!
Már jó régen nem írtam ide. Remélem azért még emlékeztek rám!
Üdvözlöm én is az újakat!
Luca
Csatlakozom a többiekhez, és drukkolok neked hogy a körülményekhez képest minél könnyebben átvészeld a következő napokat. Kitartás!
Röné
Sajna ugyanígy jártam én is, mint te. Tegnap óta fejem szét akar hasadni, torkom fáj. Pedig azt hittem erre az évre már letudtam minden vírust.
Én hársfateát iszok jó sok mézzel és citrommal meg persze Algopyrin.
Bagzerka, Anyooka
A hisztivel kapcsolatban: tudom miről beszéltek! Mondjuk nálunk még keményebb volt a dolog, mert az én kicsi fiamnál ez is korábban kezdődött. Kb 1,5 évesen már küzdenünk kellett vele, és ez azért volt rosszabb, mert még annyira nem lehetett vele beszélni, mint mondjuk 3-4 évesen. De ne aggódjatok, biztos hogy a ti gyerekeitek is hamar kinövik.
Márti, Humanka
Suttogóval kapcsolatban csak annyit, hogy sógornőm olvasta, mindkét gyerekén alkalmazta és teljesen bevált náluk. DE!! A gyerekek menetrend szerint élnek, pontban hatkor vacsiznak (ha éhesek, ha nem), időben, maguktól alszanak stb-stb.
És itt vagyunk mi ellenpéldának: nem olvastam a könyvet – a fiam tehát összevissza eszik, alszik. Szerintem a különbség a szülők és nem utolsósorban a gyerekek egyéniségében van. Én mindig is utáltam a tervszerű dolgokat, szeretek spontán élni, és hülyeségnek tartom azért hazaráncigálni a gyereket a játszótérről, mert tíz perc múlva kell vacsorázni. Persze tudom, hogy kell valamilyen rendszer az életünkbe, de hát még így is rengeteg rutin van a napjainkban, amit inkább újdonságokkal, változatossággal kellene színesíteni, semmint katonás módon rendszabályokat hozni.
Szóval, ha valaki aki hasonló mint én és elolvassa a Suttogót – gondolom én – hogy ártani nem árt vele, max az idejét vesztegeti vele, mert ha megpróbálja magára és a családjára erőltetni a személyiségükkel teljesen ellentétes életstílust, csak csalódott és frusztrált lesz. Szerintem!
Holka
Édesapádnak igaza lehet a könyvekkel kapcsolatban.
Anyooka, eszike, lanta
A pocakképek és UH képek nagyon szépek mindenkinél.