Új privát üzeneted érkezett!

Erika:
Hát ezek nagyon bíztató jelek! Emlékszem, én Annával a kovászos ubiért majd meghaltam :) Anyósom csinált is nekem :)
Várjuk a holnapi poz. tesztet.

Nati:
Nem merek még tesztelni, attól félek, hogy negatív lesz, és elkezdek reménykedni, hogy biztosan azért, mert korán teszteltem, és beleélem magam.. Éppen elég volt, amikor Annát vártuk, hogy minden tesztnél összetörtem, megfogadtam, hogy most máshogy lesz. Na persze nem tudom, hogyan fogom megállni...

Annám jól van.. túlságosan is .:) Megjelentek első önállóségra való törekvései: csak akkor eszik, ha az ő kezében is kanál lehet, egyedül iszik, tápizik.
Olyan boldog voltam ma, mert kis életében elsőzör ma többsözr is átölelt :) Ilyet sosem csinált még, nem bújós fajta, ha szeretgetni akarjuk, akkor legtöbbször eltol, nehogy lemaradjon valamiről. Így most olyan jól esett, ahogy átkarolt a kis kezeivel :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


na tessék egy laptető...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kiderült, hogy Huninak és Robinak is ki kell venni az orrmandulákat.Április elejére programáltak. Most más dokinál voltam, az előző nagyon fuzyitus volt, megsem nézte Hunit és eldöntötte, hogy ki kell venni az orrmandulákat, aztán, hogy megnyugodjak elvittem egy másik dokihoz, és vittem Robit is mert folyton tátva aszája és nagyon orrhangon beszél.

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

 
 

drukkok mennek neked is Mágnes!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Erika
Lehet furin hangzik, de én március 8-9 hétvégén, mikor suliban voltam csak ott megittam 1,5 liter vizet és persze sokat kellett pisilnem is. Én még most is 2-3x kimegyek az éjjel. És állandóan éhes voltam. Hol répát, hol joghurtot ettem, de a nehét kajákat nem kívántam. mensi előtt inkább a húzós ételek voltak nálam terítéken.
Milyen tesztet csináltál? Azért nézzél rá 1-2 óra múlva is. Nekem az első estére jött ki.

Márti
Szegény fiúk, nem lesz valami jó tavaszi program ez a műtét.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!

Szerintem az volt a gond, hogy este csináltam, és persze előtte jó sokat ittam, szóval hiába vártam sokat, fel volt hígulva. Esélyem sem volt, hogy bármit kimutasson.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika!

Csináltál tesztet???? Gyere!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem vak lárma volt. :cry: Ovu, és terhestesztet csináltam egyszerre. Mindkettő negatív lett. :(

Most aztán már semmit sem értek. Azt hiszem egy kis időre eltűnök. :(

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika
El ne menj!!! Még mindig fenn van a méhszájad? Akkor még van remény. Ovutesztet terhességinek is délután kell csinálni! Milyen terhestesztet használtál?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!

Lilly fajta terhestesztet csináltam, méhszájam ugyanott, mint tegnap este.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Cs erika:a Lilly terhesteszt nekem nem mutatta ki a terhességement a legutóbb. Lehet veled is ez van. ne add fel:)

Kép
csucsu05
 
 


jó reggelt! Még mindig hulla vagyok, nem tudtam visszaolvasni, mert teganp hajnalban mentünk és éjjel értünk haza. Kicsit kivagyok.

Erika, nem akarok csúnya szavakat használni, de a Lily teszt hát... szerintem nem a legjobb. Az ovuteszthez nem tudok mit reagálni :roll: Egyébként szerintem is, hogy a még mindig fennt van a méhszájad, akkor van remény.

Kisvirág elolvastam az üzid, de még nem tudtam felfogni :shock: annyira kész vagyok. Majd átolvasom mégegyszer és megpróbálom felfogni. Köszönöm, hogy utánajártál neki :)
magdolnam
 
 


A hajnal azt jelenti 9kor és 11kor jöttünk haza. De akkor is nagyon durva volt, egész végig kocsiban lenni. 1ik helyről a másikra :shock:
magdolnam
 
 


Jaj lemaradt a Lily vége. Nekem nem mutatta ki, pedig elvileg érzékenyebb mint a clearblue.
magdolnam
 
 


Magdolnam
A clearblue teszt 10-es, annál érzékenyebb nincs.
Merre jártatok tegnap?

Erika
Szerintem vegyél egy coraxot, clearbluet (ezeket DM-ben kapod) vagy midstream tesztet (gyógyszertári). Nekem a corax igen korán kimutatta, pedig nem a legérzékenyebb és elég olcsó is. Még ne add fel!

na én ma totál kivagyok. Anyuék tök betegek, itt van az unokaöcsém aki bárányhimlős, hány és láza van. Persze senki nem tudja, hogy babás vagyok, így nekem kell ellátni őket. Ha lerobbanok, nem tudom mit csinálok. Annyira féltem a kis porontyunkat, nem kellene lebetegedni.

Ha én már voltam bárányhimlős, akkor a babám védve van odabenn ugye???

Kép
Kép
nati80
 
 


nem tudom, te hol láttad, de az enyém 50-es volt! És még valaki uezt írta.
Hú, nagyon kész vagyok. Annyira fáradt, hogy na. Meg extra morgós. Voltunk Budakalászon, Pomázon, Pesten, 2 kórházban, egy jogász szerű embernél, vásárolni, közben a barátnőmékkel is taliztunk, és beültünk velük valahová.

Meghalt Anettka férje :shock:
magdolnam
 
 


Nati én most kerülném őket egy ideig. Elvileg ha voltál már b.h. akkor nincs veszély. Én amióta terhes vagyok, azóta minden betegségforrást kerülök a picikém miatt
magdolnam
 
 


ja és voltunk obiba, bauhausba és egy valag pénzt hagytunk ott :cry: Szerintem megiszok egy kávét hogy magamhoz térjek, mert megilyedek magamtól és csinálok egy szőlös fagyikelyhet tejszínnel és csokiöntettel :P
magdolnam
 
 


Nati: igen ha te voltál bárányhimlős a baba bent nem kapja el.

cserika: ezt mondom én is hogy a lilly nekem sem mutatta ki. A Gabriell is nagyon jó és megbízható!

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!

Erika:
ne keseredj el, ahogy a csaok is mondták, lehet még a lilly nem mutatja ki...És ha fent van a méhszájad, akkor még van esély!!!
És nehogy ne gyere, mert lerágom a füledet!!!!(csak vicceltem :lol: )

Lányok úúúúúgy fáj a fejem mindjárt megveszek!!!!! :evil:

Magdolnam:
pihengess szépen, ne strapáld magad!

Nati:
bárányhimlös ha voltál akkor semmi esélye hogy mégegyszer elkapd.

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


de attol vigyázz magatokra és mérlegeld, melyik éri meg jobban, hogy még ne tudják meg a szüleid,rokonaid és történhetnek problémák(adja a jó Isten, hogy semmi baj ne legyen), vagy megtudják és kimélnek a betegekkel való kontaktusban...Ezt magadnak kell eldöntened...

Találtam egy cikket, amin gondolkodom, hogy elküldjem-e????
Nem akarlak megijeszteni csak felhivni a figyelmedet, hogy vigyázz nagyon magatokra, a szervezet most amugy is le van gyengülve, általában a terhességnél, és könnyebben kapod el a virusos fertézéseket, ami nem hiányzik egyáltalán...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Na visszaszivok mindent, optimistán kell gondolkodni nem igaz? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


nem nagyon akar hatni a kávé :shock: Tegnap vettünk Liza szobájába bordert (malacka, füles, m.mackó, tigris van rajta) annyira szép!!! Lassan kezdünk festeni is. Majd ha kész lesz minden akkor teszek fel képet.
Rendeltünk 3 könyvet az alexandrából, most azt kell várnom itthon. A férjem annyira bepipult rájuk múltkor, hogy keveselte a jattot, hogy most hajszál pontosan kiszámolta nekik :lol: .
Márti, áttudom érezni a fejfájásod! Nekem szinte mindennapos dolog. Mérted már a vérnyomásod? Hátha magas.
magdolnam
 
 


Magdolnam:

igen, éppen rád gondolok akárhányszor fáj a fejed.Megmértem a vérnyomimat tegnap és 140 volt, ami nálam magas, 100-110 a normális nálam.
Biztos szép kis szobácskája lesz Lizának :lol: :lol: Várjuk majd a képeket!!! :lol:

Kőpzeljétek március 4-én egyik ismerősömnek megszületett a fia, akire végig azt mondták, hogy kislány :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


bocsika, fejem :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


tegnap sütöttem lekváros buktát... :) Fincsi lett. Aztán úgy belejöttem hogy csináltam még egy kis madártejet is. :) Azt mindenképp akartam, de a férjem meg buktát kért úgyhogy lett mind a kettő. Ja, pasik... Épp a habokat csináltam a madártejhez, amikor ki kellett mennem pisilni. MOndom nem szólok külön a férjemnek, ott ült kb. egy méterre a főzőlaptól (persze az internetbe belefelejtkezve) erre kinn vagyok a vécén és hallom a fura hangot, erre kikiabálok neki, hogy nem hallod, valami történik. Erre berohan hozzám a vécére hogy mi a baj... Azt hittem felrobbanok. MOndom nem itt, a tej fut... és nem értette hogy mit akarok. Erre gyorsan kirohantam és persze hogy kifutott. Hogy lehet valaki ennyire pasi? Azt mondja nem hallotta mert ment a tévé. Mondom igen, én meg benn a vécén hallottam... Na mindegy. Jól kiakadtam hogy fél percre nem lehet semmit itt hagyni mert a pasik tényleg nem tudnak semmi másra odafigyelni mint amire akarnak... AZért a madártej fincsi lett... :)

hene tényleg megérte szenvedni azért a képért. :) Nagyon édes!


amúgy ma én is fél hétkor keltem. Jött a konténeres és azt mondta hogy 7-8 között ér ide. Mondom mégse az ágyból kelve fogadjam... Erre ideért nyolcra. AMikorra meg a tanítványom kellett volna hogy jöjjön. De nem jött. Aztán kilenckor felhívtam, hogy akkor jön-e erre kérdezi, hogy nagy gond lenne ha ma nem mennék? Nem voltam túl vidám... Egy órát itt ültem és vártam hogy bármelyik percben itt lehet... Na erről is ennyit...

nati tényleg ari a vonalzód. :)

holka, tuti mindent rendben találnak ma. :)

viri, én is akkor pánikoltam be amikor pozitív lett a teszt. Belegondoltam hogy mennyi minden meg fog változni és én aki évek óta szerettem volna már bébit ezerrel berezeltem. De már elmúlt. :) Úgyhogy szerintem ez valahol természetes amikor tényleg belegondol az ember hogy ezek nagyon komoly dolgok. :)

nati, bárányhimlő, elvileg semmi esélyed hogy mégegyszer elkapd, de azért ez sajna nem teljesen így van. Nekem pl. nagyon enyhe lefolyású volt, és mondta a doki hogy simán lehet hogy mégegyszer elkapom (szerencsére eddig nem sikerült) de az egyik barátunk rendesen bárányhimlős volt, és tavaly megint elkapta, csak másodszorra sokkal durvább, mert övsömör formájában jön ki. Hát nem irigyeltem ahogy kinézett... Úgyhogy azért csak óvatosan. Elvileg a bébi védve van amúgy, meg én úgy tudom hogy a rubeola a gázosabb, de azért vigyázz!

na most ennyi, még van ezer dolgom. mindenkinek szép napot! :)

KépKép
muffin
 
 


Magdolnam: azért még máshol is nézz utána. Ezt csak az anyum mondta, igaz ő is béres, de azért inkább kérdezz meg mást is, ha ugyanazt mondja akkor tuti így van!!!!

Erika: sajnálom a nega tesztet :( De lehet pár nap múlva + lesz! El ne menj!!! A gabriel teszteket nagyon dicsérik. ;)

Mágnes: veled mizu? Teszt?

Nati: a clearblue 50-es teszt!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nati én is ugyanazt akartam mondani mint Muffin, ő bátrabb volt én nem akartalak megijeszteni :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


:shock: :shock: :shock: :shock: jajjjjjjjjjj! Ezt jól benézték. Gondolom lányosra terveztek mindent.... hu ez elég gáz.

Próbálj meg valami vérnyomáscsökkentőt beszedni, vagy ilyen jellegű teát inni. Tuti ettől fáj a fejed.

Lizának nem rózsaszín szobája lesz, hanem krémsárga a border felett, alatta meg sötétebb (vagy narancs, vagy erőlejesebb sárgás) és minden bútora juhar lesz (olyan nyers faszínű) nekem gyerekbútorba az tetszik. Igaz hogy az ajtó narancsos barna, de hát ez van....

Véletlen elszóltam anyós előtt magam és elkezdett kombinálni... Tudjátok mondtam hogy haza akarunk költözni (harasztira = haza ) és valahogy az oviról esett szó. Na a keresztanyám az ovónő és benne megbízom. Véletlen azt mondtam neki, hogy én nem aggódom, mert k.anyuban megbízom, hozzá akarom beadni. Erre nézett rám, mint borjú az újkapura. A szomszédnő meg nem vágta le a dolgokat, erre azt találta mondani: minden nap átautókázni oda? De mondjuk akkor már úgyis dolgozni fogsz és pont útbaesik. Azt hittem anyós is bevette ezt a szöveget, de nem. Elkezdte a férjemet cseszegetni ezzel és ránk akarja eröltetni azt hogy a gyereknek itt a legjobb. Persze a nagy semmi közepén..... Nem akarom, hogy az itteni stílust, tájszólást felvegye. Meg itt nincs is semmi! Otthon meg legalább jól éreznénk magunkat. Ott el lehet menni bicajozni, csavarogni, de itt??? Max a tehenek, meg a gumicsizmás emberkék meg a ci...yok közé tudod vinni. Tudjátok tőle szerintem egy picit önzés. A párom azt mondja, hogy ők mindig is lányt szerettek volna, amiért egy pár dolgot el is követtek, de nem jött össze. És hogy most lány lesz.... Na meg az a kijelentése, hogy minden nap megfogja nézni. Én ettől már nagyon pánikolok!!!! Pedig nagyon szeretem őt!
magdolnam
 
 


Muffin, az enyém is ilyen, na ekkor kapok idegrohamot tőle. Mikor mentek 4dre?
magdolnam
 
 


hu, mindjárt betöltöttem a 21.hetemet, jöhet a 22.!!!Tehát akkor a 23. jön? Ez olyan bonyolult :roll:
Viri, majd ha időd engedi akkor gyere fel msnre, és elmondom hogy mi történt.
magdolnam
 
 


Igen Magdolnam, ki vannak akadva nagyon :shock: , de első gyerek és tulzottan ki vannak akadva, ez már nem normális. Nem is kakarják a gyereket :roll: nagyon haragusznak rá amiért fiu lett.Mindha szegényke tehetne róla. :cry:

Kisvirág:
ugyanigy érzek én is néha, hogy minek harmadik gyerek, már van 2 egészséges, meg ott a félsz, hogy megint végig kell csináljak mindent elölről,aggódni, hogy egészséges lesz, lesz elég tejem meg hasonlók :roll: :?

pasik: hmmm...
egyszer a beteg fiukat(taknyolódtak :roll: ) a párora hagytam amig elmentem vásárolni.Amikor hazajöttem mit látok: hát mindketten a fürdőszobában pancsolnak hideg vizben télen, csurom vizesek.Kérdem párom, te látod mit csinálnak a gyerekek? Játszanak...Mondom, na gyere nézd meg....Csepeg róluk a viz.Erre ő: de legalább csendben voltak :evil: :evil: :evil:

Holka:
szoritok neked, de minden ök. lesz meglátod!!! :lol: :lol: Gyere és mesélj aztán és tegyél fel képet. :lol:

Nati:
aranyos a vonalzód!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


lányok feltenném ide a girbe-görbémet. Szerintetek mikor volt pé-m???? 2x volt + az LH tesztem... :roll:
A ferty a 12. cn.-ra húzta, a ciklus.hu meg a 9.cn-ra :roll: :shock: :shock:


Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Köszi Lányok a segítséget!
Nem pánikolok, mert én iszonyat himlős voltam. Mindenem kiütéses volt. Unokaöcsém már egy hete beteg, szóval elméletileg már nem is fertőz. Többieket meg próbálom nagy ívben elkerülni. Ha nem megy lehet anyut beavatom. De ezt párommal is meg kellene beszélnem. Szeretném még egy kicsit magunknak megtartani az örömöt, de majd meglátjuk. Ha elkezdek rókakomázni, akkor úgyis megtudnák, nem? Azt azért már nem lehet titkolni.
Tegnap is elaludtam 8 előtt, de fél 9 kor fel is ébredtem, erre anyu! Legyek már egy kicsit tekintettel páromra is, milyen lehet neki most ez, hogy betegesen sokat alszok? pedig már 3x volt terhes!!! Lehet ő nem volt ilyen álmos sose? Elég furi a helyzet most.
Szerintetek mit kellene tennem?

Még egy kérdés! Szeretnék elmenni párommal az autótuning kiállításra a hétvégén, de szerinte a hifisek miatt nem szabadna. Iszonyat hangerővel nyomják a zenét egész nap. Múltkor is beleremegett az egész belsőm. Szerinte ártalmas lehet, így nem akar elvinni. Szerintetek igaza van? Gyanítom igen, de azétz megkérdem.

Márti
Pihenj egy kicsit, talán attól csillapodik a fájdalom és a vérnyomás.
Nagy lehetett a meglepi, mikor a lány helyett fiú lett.

Magdolnam
Milyen könyveket rendeltetek?
Anyósodék nem tudják, hogy vissza akartok költözni?

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti

Hogy lehet nem akarni egy pici babát, csak azért mert nem lány lett???

Szerintem a 12. cnapon volt péd. Az tűnik reálisnak.

Kép
Kép
nati80
 
 


én elmennék, de nem tudtam, hogy ennyire "komoly" lenne az autotuning, így ebben a tudatban nem mennék Szerintem igaza lehet a párodnak, bár nem tudom. Remélem érthető volt.

Nem tudják, elég lesz akkor megtudni, amikor már költözünk. Egyébként soha nem rejtettem véka alá, hogy nem szeretem ezt a helyet, és hogy az első adandó alkalommal húzok el nnen. De ők úgy voltak vele,mint egy kisgyerekkel, hogy áááh baromságokat beszél, de úgyteszünk mintha értenénk, de egyik fülünkön be a másikon ki. Én nagyon félek előre a haragjától, mert ..... csak. Ismerem már annyira, hogy mindent bevet, pláne nálam kezdi,mert én megsajnálom, ha sír és nem merek vele vitába szállni. DE NEM FOGUNK ITT MARADNI!
magdolnam
 
 


húúúú nem nagyon szeretik emiatt hogy fiú??????? :shock:
Nati a párom rendelt 2 könyvet nemtom milyet én meg teneriféről szólót. Majd jövőre oda szeretnék menni.
magdolnam
 
 


Igen,nem szeretik amiatt,hogy fiu lett. Eleinte e csajszi sirt, hogy nem lesz babája soha, talán 3 évet vártak mig végre sikerült, aztán meg azért, hogymiért van rosszul, már legyen vége az egésznek, most meg ezért.Tiszta gyagya, de hátha idővel megszereti... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


:shock: szegény gyerek! Tudod ez nagyon megviseli a gyereket és örök életére rányomja a bélyegét az életére
magdolnam
 
 


Igen, tudom

Nati: nem tudom mit mondjak, elvileg a gyerek hallása ugy a 6.ik hónaptól fejlődik ki, de az anyát ért hatásokat az idegrendszeren keresztül már magzati korban észleli. Löjjetek le, ha hűlyeséget mondtam :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti
Nem a baba hallása miatt van gond, hanem hogy akkora rezgésbe kezd a szervezet odabenn, hogy "kirázza" a babát. Ezt most jól megírtam.

Nem értem minek az ilyen embernek gyerek!!! Páromnak meséltem, mondta szóljunk nekik, hogy átvennénk a fiút. Még ilyen embereket!!! :x :x :x :x :x

Magdolnam
Akkor lesz még egy jó kics csata anyósékkal. Minden nap oda akar menni hozzátok? Húha!
Privit írok neked!

Kép
Kép
nati80
 
 


igen, kicsit tartok tőle.
magdolnam
 
 


Sziasztok! :D

Nati
elvileg védett vagy. Már pöttyös a gyerkőc? Mert addig fertőz csak a b.h. míg meg nem jelennek a pöttyök.... ha már pár napja pötyi akkor úgyse fertőz.
Én Mártival értek egyet. Elmondanám a családnak,hogy babát várok....most nem kéne jó kis hányas,lázas cuccot
összeszedned :(
Mi se akartuk elmondani a 12.hétig de jött a vérömleny és inkább megmondtuk mert szükség van a család odafigyelésére,segítségére.
C-vitaminokat mindenesetre vegyél be.
Én Henivel 2hós terhesen voltam a sziget nagyszínpadán lévő koncerten. Nick Cavet nem tudom kihagyni. Imádom őt,eddig 3x volt nálunk mind3x kinn voltam.


Márti
Háát,igen nagy felelőssége van a dokiknak...mert ez elvileg "lényegtelen "kérdés,hogy fiúcska vagy kislány
születik-e .....mégis ha egyszer már megmondják a nemét akkor beleéli magát a család....elhiszem,hogy lelkileg kicsit összetört mert nem ezt a babát várta. Kívánom,hogy mihamarább megtalálja a szeretetet a kisfiával.

Magdolnam
de a párod is akar költözni nem?
Ez a ti életetek,úgy kell élni ahogy ti szeretnétek. És biztos meglehet oldani a gyakori nagyilátogatást.
holka
 
 


Nati:
értem én :wink: azért is irtam, hogy az anyára gyakorolt hatást is érzékeli a bab..Hmm na ezt jol megmagyaráztam :oops:

Hát sajnos vannak ilyenek is...De hátha idővel megszereti

Nekem volt egy koleganőm, akinek kislánya született elsőszülöttnek és a férje annyira haragudott, hogy nem ment utána a korházban...Kellett hivjon egy taxit, azzal ment haza... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Szia Holka :lol:

Voltát már dokinál, vagy ezután méssz?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Mágnes
drukk!!

Andy
csak kiváncsiságból kérdeztem mennyi lett az érték. Ha asszisztensnő azt mondta negatív akkor biztos úgy is van. Nehogy izgulj rajta.
Én jövő hét szerdán megyek afp-re...tegnap Odri volt.
Ma meg fél2 uh.

Erika
míg nem jön meg ne keseredj el.
Így,hogy ritkán látod a párod... biztosan pontosan tudod... hány nap telt el az együttlét óta?
holka
 
 


Márti
ma fél2. uh

Taxis történet: Azért az nagyon lelketelen ember. :evil: :!: .. azóta is együttvannak?

Azt elhiszem,hogy depis lett de azt nem tudom elképzelni,hogy barinőd ne szeretné meg a kisfiát.
holka
 
 


Sziasztok,

tegnap minden rendben volt az AFP-én, remélem az eredmény is jó lesz.
Voltunk UH-on is és olyan édi volt ahogy mozgott. Mindene rendben volt, a gerince is szépen zárt.
Eddig úgy néz ki, hogy lány de nem teljesen mutatta meg magát, szóval még nem 100 %. A doki szerint lányos baba... :lol: :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Márti
a fiúknak akkor egy napon is veszik ki a mandulájukat? Te is benn maradhatsz velük a szobában?
holka
 
 


Magdolnam:
párod nagyon anyás?
Az én ikerbátyuskám most van abban a fázisban, hogy jár egy lánnyal, de nagyon anyás és annyira hallgat édesanyámra, hogy veszélyeztetve van a kapcsolata :cry:
Édesanyám meg nagyon önző ilyen szempontból, nem is gondoltam volna... :roll: Olyasmiket mond tesómnak, hogy most ne, amig letelik a gyász..meg hogy várja meg amig meghal, ő biztos nem áldozza fel a kényelmét másért...stb.. Már annyiszor összekaptunk emiatt mostanság. Próbálom neki megmagyarázni, hogyne rontsa el bátyusom életét ezzel a viselkedésével, de nem fogja fel mennyire árt ezzel a viselkedésével :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?