tegnap sütöttem lekváros buktát...
Fincsi lett. Aztán úgy belejöttem hogy csináltam még egy kis madártejet is.
Azt mindenképp akartam, de a férjem meg buktát kért úgyhogy lett mind a kettő. Ja, pasik... Épp a habokat csináltam a madártejhez, amikor ki kellett mennem pisilni. MOndom nem szólok külön a férjemnek, ott ült kb. egy méterre a főzőlaptól (persze az internetbe belefelejtkezve) erre kinn vagyok a vécén és hallom a fura hangot, erre kikiabálok neki, hogy nem hallod, valami történik. Erre berohan hozzám a vécére hogy mi a baj... Azt hittem felrobbanok. MOndom nem itt, a tej fut... és nem értette hogy mit akarok. Erre gyorsan kirohantam és persze hogy kifutott. Hogy lehet valaki ennyire pasi? Azt mondja nem hallotta mert ment a tévé. Mondom igen, én meg benn a vécén hallottam... Na mindegy. Jól kiakadtam hogy fél percre nem lehet semmit itt hagyni mert a pasik tényleg nem tudnak semmi másra odafigyelni mint amire akarnak... AZért a madártej fincsi lett...
hene tényleg megérte szenvedni azért a képért.
Nagyon édes!
amúgy ma én is fél hétkor keltem. Jött a konténeres és azt mondta hogy 7-8 között ér ide. Mondom mégse az ágyból kelve fogadjam... Erre ideért nyolcra. AMikorra meg a tanítványom kellett volna hogy jöjjön. De nem jött. Aztán kilenckor felhívtam, hogy akkor jön-e erre kérdezi, hogy nagy gond lenne ha ma nem mennék? Nem voltam túl vidám... Egy órát itt ültem és vártam hogy bármelyik percben itt lehet... Na erről is ennyit...
nati tényleg ari a vonalzód.
holka, tuti mindent rendben találnak ma.
viri, én is akkor pánikoltam be amikor pozitív lett a teszt. Belegondoltam hogy mennyi minden meg fog változni és én aki évek óta szerettem volna már bébit ezerrel berezeltem. De már elmúlt.
Úgyhogy szerintem ez valahol természetes amikor tényleg belegondol az ember hogy ezek nagyon komoly dolgok.
nati, bárányhimlő, elvileg semmi esélyed hogy mégegyszer elkapd, de azért ez sajna nem teljesen így van. Nekem pl. nagyon enyhe lefolyású volt, és mondta a doki hogy simán lehet hogy mégegyszer elkapom (szerencsére eddig nem sikerült) de az egyik barátunk rendesen bárányhimlős volt, és tavaly megint elkapta, csak másodszorra sokkal durvább, mert övsömör formájában jön ki. Hát nem irigyeltem ahogy kinézett... Úgyhogy azért csak óvatosan. Elvileg a bébi védve van amúgy, meg én úgy tudom hogy a rubeola a gázosabb, de azért vigyázz!
na most ennyi, még van ezer dolgom. mindenkinek szép napot!