Sziasztok!
Megpróbálok válaszolni, meg reagálni, de nem biztos, hogy mindenre sikerülni fog, mostanság mindent elfelejtek, ti nem vagytok feledékenyebbek?
Madiani Nagyon szép pocakfotó!!Szeretnék én is így kinézni ennyi idő terhesen! Jó a könyves polc is.!meg a fejed is!
Vikike Köszi a gratulációt a babához!Mindenki nagyon meglepődött, hogy milyen jól látszik ennyi idősen. Neked mi a tapasztalatod a Shandl dokiról?
andesz Utólag BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! Gyönyőrű a bébid!!!!!Nagyon jó képű srác már most!
Judy A párom a Gastroyalnál van. Nagyon sok választék van, házhoz viszik költség nélkül, és van leves. Ha érdekel, tudok adni étlapot, hogy megnézhesd. 1000 féle kaja van. Norbis is. Na ez itt a reklám helye....
Bocsesz.
Trundike Nagyon aranyos, szép a kisfiad!Kire hasonlít?Ebben a doki kérdésben egyetértek veled. Szerintem is baromi drága a gólyafészek, és nem is szülhetsz annál, akihez ennyit jártál.
Ildi! Őszinte részvétem! Fel a fejjel.
Nibcsike Nagyon szép a babód! Nagyon jó kép lett!Tök jól látni az arcvonásokat már!
n.k.ildi Jó pocakfotó! Ne aggódj nálam szinte alig látszik valami, pedig nem vagyok egyszálbelű. Ráadásul te magas és vékony is vagy. Első babánál nagyon későn kezd el igazából látszani. De most már nemsokára elkedz nőni. Alul már persze én sem tudom behúzni. Majd megprónálok én is gyártani magamról egy pocakfotót.
Tand GRATULÁLOK AZ ÚJSZÜLŐTT BABÁDHOZ!!!!
Jaj de jó!!!!Végre itt van és a kezedben tarhatod!Már én is nagyon várom!de az még arrébb van!
krixta dokiválasztás témában annyira eltérő tapasztalotak hallottam. Én meg pont azt hallottam, hogy ha van választott dokid, addig amíg nem érkezik meg a választottad, rád sem néznek, majd a választott doki. Meg olyat is hallottam, hogy pont olyankor kellett neki konferenciára menni, nyarlani, síelni stb. Szóval nem tudom. De egyre jobban hajlok rá, hogy választok dokit is meg szülésznőt is. Megkérdezthetem, hogy neked mi volt a tapasztalatod a dokiddal kapcsolatban? Gondolom jó, csak kíváncsi vagyok részletesebben, ha nem vagyok tolakodó.