Sziasztok!
Úgy néz ki talán sikerül találni egy gyógytornászt, de biztosat majd csak a jövő 7en csüt.ön mond.De legalább nem utasított el kapásból!Most benne van minden reményem!
Ria!
Ez jó hír,hogy nem tejallergiás!Azért a mosószereken, fürdetőkön könnyebb változtatni, mint a tejet kihagyni az étrendből.Egyébként vkinek elég ha "csak" szárazabb a bőre, és az hamar átmegy ekzemába,mint nekem is a kézfejemen.
Sno!
Azért a torta kicsit sivár lett volna a csoki nélkül, an meg a vendégek is a csokisat szeretik.
Fincsi is volt, csakhát a látvány
De majd legközelebb másfajta csokit teszek rá.
Fogas dolgonak örülök!8)
Emili most kezd anyás lenni, bár ha olyan a kedve akkor jól eljátszik magában is, csak legyek szem előtt, bár az utóbbi napokban mintha kicsit többet jönne hozzám bújni.
Na ezt nem bánom, olyan kis édes.Ha nyűgibb akkor jön utánnam mindenhová.Most a legújabb,hogy nem mehetej be a próbafülkébe!
Akkora ordítást rendez, hogy csak na.Hiába beszélek folyamatosan hozzá!Ha lehetősége van rá, akkor behúzom őt is a kocsival, vagy félig húzom el a függönyt(ezért megyek mindig az uccsó fülkébe
), de hiába.Még ha teljesen be tudom vinni akkor sem jó, bár akkor csak görbül a szája, de nem sír.
Mónika!
Szerinte én még nem kívántam Botondnak boldog hófordulót!Nem soká már szülinapot kell neki is kívánni!
Helga!
Autó témában én is az Oplere szavazok.Megbízhatóak(főleg a régebbiek, ha siklerül jó állapotban lévőt találni), és nem túl drágák hozzá az alkatrészek sem.
Tudtommal nem állapítják meg a vércsoportot, csak ha gond van.
Szerintem is a mozzilával lesz gond.
Honap megyünk a rehabos dokinőhöz, majd mondom neki, hoyg nem lehet-e ezt a fajta tornát úgymond receptre felírni?Mert most az a helyzet, hogy hivatalosan van 1 alakom egy héten, de mivel a tornász beteg volt egy hónapig!!!, így kimarad sok alkalom.
És plusszban csak magán tornászok vállalják, ha akarják!:(De jövő7en sem lenne hivatalosan torna, mert másfatja tornája van a hvatalos tornásznak, csak jóindulatból zsúfolt be minekt csüt.re!Szóval megáll az ész!A városban van 4 szakember, és a jóindulatukon múlik, hogy lesz-e kezelve Emili!
Ditke!
Húh ez a szembepattanós nem jól hangzik, férjdnek jobbulást, a szemének!Nem vislet védőszemüveget???
Az a baj, hogy nekem Dévéy tornász kell!Nem sima gyógytornász, az lenne nekem is ismerős több is, de ilyenből csak 4 van a városban.Helgának írtam bővebben.
nanica!
Mi az az ABF????????
Nagyon is jól tetted, hogy elmetetek az ortop.ra!!!!Inkjább föloslegesen!Jó hogy nem volt gond.
Kakilás:
Lora!
Jó az új vonalzó!
Nagyo szép lett a torta, fincsin is hangzik!
Gratula az éjszakához, reméljük ez már így is marad!
Szupik a képek is látom jól éreztétek magatokat!
Bozotka!
Köszi.
Emili is pint ígí csinál, ha vmi nem úgy van ahogy ő akarja.Elterelés is működik még.
Jobbulást neked!
Gratula aszavkhoz.
Milyen érekes, most annak örülünk, ha megszólal a gyerek, és vmi értelemset is mond, bezzeg pár év múlva meg örülünk, ha fél percre befogja a száját, és nem felesel vissza.
Dana!
Babakocsit mi vettük, anyósék is beleszálltak.
Jané energy. a márkája.Korábban tettem fel róla egy linekt azon volt a kép.
Laurának jobbuást!Saajna még pénzért sem vállalják, nem futja az idejükből:(Szernte sem nagy gond, hogy nem hízott, majd bepótolja.A ényeg, hogy eszik rendesen.
Sági!
Hogy viselte Peti a fodrit?Nagyon édes lett Peti, és az is volt:DJól látom, hogy a 2. képen bilizik?
Ágiboldi!
Nekünk is ragsztós ajtózárunk van, egy Mülleres, egy Chicco, és egy Tigex-es.Szerinte a legjobb a Chicos, csak mindegyik drága, 1000 ft.
Fiókokra is lehet nem csavarozósat kapni, Brendonban, bababoltokban van választék általában.
Mazsi!
Látom Lea is minden evő.
Emili viszint imád szekrényezni, és még az ujbecsípés sem riasztja vissza.
Babé -t használok én is, meg Emilinek is szoktam hetente 1-2x a vizébe azt tenni.A nagy flakonos, oemgásra gondolok,Jó olajos, de mégsem marad olajos érzés utánna a bőrön, meg a kéd sem lesz korcsolya pálya utánna.
Felvágottat nem eszik Emili, én nem akarok még neki adni, meg úgysem enne belőle jelentős mennyiséget, így nem kap.Szerintem a scoodidusban is van vmi nem odavaló.
Na ez a nézés tényleg oltári!:D A kis büdös kandra, Emili is tud nézni, ha rosszalkodásról van szó.
Köszönöm szépen a szavazatokat:
http://www.suranyihifi.hu/1000000.swf
Bár az egyik babának már 54 szavazat van, így mi vszleg esélytelenek vagyunk:(
Kint van az 5. fog is, job felső 1es.És ma átaludta az éjszakát!:D