Annus, 03.28-án kell mennem megint dokihoz. Hozza nekem az AFP beutalót, meg megmondja, hogy pontosan mikor kell az AFP-re mennem. Nálam kicsit nehéz a pontos terhességi kor meghatározása, mert nincs utolsó menzesz, így csak az UH-ra hagyatkozhatunk, az meg mindig picit mást ír ki. Néhány nap eltérést csak, de AFP-nél nem mindegy.
Kimma, köszi, alapban tényleg nagyon jól vagyok (bár tegnap szarul voltam valami nyavalya elkapott), és élvezem a terhességem. Tegnap megint kétszer volt Vuk, de azt a megfázás, fejfájás számlájára írom. Képzeljétek az ügyfelekkel voltam épp, amikor azt éreztem, hogy mindjárt elájulok.. Még időben leültem.. Szegény munkatársamra a frászt hoztam. Ma viszont jobban vagyok fizikailag is.
Az Utróról most állok le. Szépen lassan, fokozatosan. Ma elfogy a tablettás Utró, utána marad csak a kúp még kb 1 hétig. Az Aspirin100-at még néhány hétig szednem kell.
Lei, köszi neked is, te is jól haladsz ám! 4D-re szeretnék menni, de majd a 20-22 hét körül. Te voltál? Vagy készülsz menni?
Lányok, az én képeim sajnos még nincsenek gépre vive. De azért ha egy kicsit nyugisabb lesz az életem (most lakásfelújítás van), akkor majd igyekszem pótolni. Pocakfotóm még nincs, pedig pocak már van rendesen. Apa pocakosnak hív már egy hete
Persze ez most inkább büszkeség nekem!