Új privát üzeneted érkezett!

Én meg egyedül vagyok itthon...napok óta varrok!Megígértem öcsémnek h kap új huzatot az ágya...jobban át kellett volna gondolnom,nagyon fárasztó.Kedden kiveszik a manduláját,mire hazaér szeretném ha kész lenne.Szóval hulla vagyok :roll:

Ja !Ma reggel elindultam h viszek ebédet az uramnak.Erre felhívott h menniük kell ki...na megbeszéltük későbbre.Bementem,erre 2 mp múlva csörgött a telefon :cry: Csütörtök este óta nem láttam :cry: És vett nekem epret is,de sajna itthon kellett megennem egyedül :cry: Holnap ha hazajön nagy lesz a szerelem az tuti :wink: Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Néhányan már ismertek, rendszeresen jártam felétek régebben, mostanában csak olvasgatom a régi ismerősök sorait, és sajnos az újakét is. Azért sajnos, mert látom mindig akad újabb és újabb sikoly az éterben. :cry:
Én egy 11 és egy 24 hetes angyalkát őrzök a szívemben.
Őszinte leszek, most Nyuszika miatt jöttem közétek.

Nyuszifül: egy igaz baráti ölelés dolgában jöttem. Szívem teljes szeretetével gondolok rád, és kérem az Istent, hogy adjon Nektek erőt a terhek elviseléséhez és ajándékozzon meg egy gyönyörű, egészséges kisbabával végre! Vigyázz magadra nagyon, kedves barátnőm! Puszillak!
Kép

Minden topic-tagnak a veszteség feldolgozásához nagyon sok erőt, a továbblépéshez sok kitartást és az álom beteljesülését kívánom szeretettel:

Mandala

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Zsibima!

Ez tök természetes, h várod a hétvégét. Az ember akkor is elfárad, ha csak pár napja dolgozik, hiszen a korábbi megszokott életritmusa "felborul".

Bízom a mielőbbi +++ tesztben, mivel nálam a megváltozott munkahelyzet azt eredményezi, h még kevesebbet leszek a párommal. Sajnos a gyermekünk is vándormadár lesz, hol az egyik, hol a másik mamánál fog aludni, mert mi úgy megyünk majd néhol dolgozni, hogy nem is találkozunk így a gyereket se lesz időnk átadni a másiknak. Ebben a munkaidőbeosztásban elég nehéz lesz egy bébit összehozni...A jövőhónaptól kezdődik ez a taposómalom...Reménykedem a mostani PE-be ami napok múlva esedékes!

Mandala!
Köszönjük a jókívánságodat mindannyian!Nem adjuk fel!
merszi
 
 

 
 

Sziasztok

Jéé,Mandala

Ide is jöttél? :lol:

Mi van csajok?Pangás!
Vendég
 


Mandala!
Köszi a biztatást!Úgy legyen! :lol:

Na ma végre hazajött a férjem.10re meg is reggeliztünk,azóta a konyhában vagyok :roll: Elkezdtem csinálni az ebédet(gombás hússzelet)fél 12 kor már azt kérdezte azén drágám h mikor ebédelünk :shock: Na 12re kész lett a kaja,megetettem,én még nem ettem azóta se.Aztán kidőlt,azóta alszik :lol: Én meg palacsintát sütöttem feldob-elkap-feldob...,eltakarítottam a romokat,most pihi...És még annyi dolgom lenne :? kevés ez a 24 óra.

Ja a menszimnek vége is,3 nap...ma épp h van kis pecsét.Ilyen rövid,enyhe,görcsnélküli nem is tom mikor volt utoljára...talán soha :shock: 8)

Merszi!
Akkor húzzatok bele!Nekem a férjem egész áprilisban elfoglalt lesz,kurva sok melójuk lesz...gondolom hulla lesz mire hazaér :roll: Szóval nekünk is addig kéne összehozni :!:

annus11
 
 


Sziasztok!

Zsibima! Helyes, erre számítottam tőled :lol: :lol:

Köszi a gratulációkat lányok, nagyon jól esik! A 12. hét örömére ma vásároltunk a babának! Hataémas élmény ezt elkezdeni! Mások korainak tartják, de én így érzem jól magam. Legalább nem egyszerre kell megvenni mindent.

Annus, tök jó, hogy tudsz varrni. Én az utóbbi napokban egyre gyakrabban gondolok rá, milyen jó lenne, ha tudnék.. Akkor a babának is pár dolgot saját magam megcsinálhatnék, meg a kismamaruha kérdés is egyszerűbb lenne...

Merszi, lehet hogy most a lelki megpróbáltatás miatt is fáradtabb vagy, meg hát itt a tavaszi fáradtság ideje is! Sok gyümi, zöldség, esetleg vitamin. Nekem C vitamint napi kettőt kell szednem..

Rönééé



Kép
röné
 
 


Hát én is nagyon bizakodok, remélem, hogy ez a hónap termékeny lesz nálunk, legalábbis mi mindent megteszünk a szent cél érdekében :oops: :D :D
De azért most először az is eszembe jutott, hogy ha ebben a hónapban nem is jön össze, legalább lesz még egy hónap a "romantikázásra" :P
És ez a hozzáállás tőlem pozitívnak számít, már ami a türelmemet illeti...
És újra a babaszobát tervezgetem :lol: Elég nagy őrültség, igaz?!
Most kb vigyorgok , mint a vadalma

Röné, nagyon örülök az uhnak :P Tényleg, a legnehezebb időszakon túl vagy, már ami a lelkieket illeti, ami mindenképpen jót tesz a lurkónak. Készültök 14 hetes 4Ds uhra? Úgy emlékszem, hogy azt mondtad, nem akarod tudni egyenlőre a baba nemét. Ez még áll?!

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!!!


Tegnap írtam, hogy 6 órát voltam a konyhában, és minden oké...de estére rámtört a takonykór!!! Idejét sem tudom már mikor voltam beteg! Na persze, biztos azért jött rám, mert új melóhely...na mindegy, dokihoz most se megyek az bizti...
Viszont ma bevettem az életkém első clostyjait! Merhogy tegnap megjött...életemben először: 27 napra! Hát most már mondhatom, hogy a műtét után még 1x sem jött meg rendes időben! :cry: Pedig mindig 28 napos voltam eddig...

Megpóbálom vízszintesbe rakni magam, hátha tudok pihizni, sz@r lesz így holnap melózni!!! :cry:

Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


Alziza: fél szemem rajtatok! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Zsibima!
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy apavizsgálatnál mi számít jó eredménynek, mert nálunk egyáltalán nem volt jó az eredmény, úgyhogy ahhoz nincs mit hasonlítani.

Lányok!
Teljesen be vagyok parázva. Márc. 6-án jött meg a menzeszem és még azóta sem múlt el. Végig nagyon furcsa volt, csak egy normál erősségű nap volt, a többi nagyon gyengécske, viszont azóta sem múlt el. Minden nap van valami nagyon sötét színű pecsételés. Mi bajom lehet? Volt már valakinek hasonló gondja? Sajna csak szerdán rendel a dokim, addig meg pánikolhatok.
tücsökbogár
 
 


Zsibima!

Én már a 3.nap clostynál járok!Nagyon együtt haladunk,azzal a külömbséggel h te már tudhatod h terhes vagy mire nekem egyáltalán pém lesz!! :?

Tücsökbogár!
Hmmm,érdekes...az enyém se stimmel egyébként,nagyon gyenge,kíváncsi vagyok ma abba marad e a pecsételés!Én csináltam egy tesztet tegnap,mondom nehogy terhes legyek,mert a clostyt akkor nem lehet szedni.
Szerda már nincs messze...a doki majd bizti megmondja mi a baj.

Wruska!

Igen,ezt mérlegelni kell!Én is úgy vagyok vele mint te.Több időnk van egymásra,mert h egy gyerek életre szól!Remélem a terhességet jól viseljük majd,mind én mind az uram...pasiknál ezt sose lehet tudni!Szóval most kényesztetem addig :wink:

Röné!
Télleg,mikor mész a köv vizsgálatra?Szeretnénk veled izgulni :lol: És KÉPET!!! kérünk :wink:

annus11
 
 


Kép

annus11
 
 


Tucsokbogar - nekem az elso vetelesem utan nem akart a verzes elallni 3 honapig. Vegul ugy allt el, hogy kaptam egy hormontartalmu tablettat. Az utolso mensim nekem is furcsa volt. Lenyegesen kevesebb mint szokott es nagyon darabos nem folyekony :shock: .

Rone - en is gratula a 12 heteshez! Olyan jo, hogy mar itt tartasz!

Lanyok - legyen mar valakinek egy pozitiv tesztje, mert mar olyan regen nem volt :!:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Sziasztok!

Már régen jártam erre!

Segítsetek! Szerdán már 6 hete lesz a műtét, de mensi még sehol... semmi előjele sincsen! Nektek mikor jött meg utána? Ráadásul kiderült, hogy egy polip volt a méhemen és azért volt. De azt kiszedték... Viszont mi meg úgy döntöttünk, áprilisban kezdünk majd próbálkozni a május helyett :)

Kép
encsike87
 
 


Röné!
Nagy-nagy gratula a 12 héthez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már fellélegezhetsz! :wink:
Utro-t meddig kell még szedned?
vagy már abbahagytad?

Encsike!
a 6 hét még teljesen normális, viszont ha 1-2 héten belül semmi, akkor szerintem nézesd meg magad dokival.
Hőmérőzöl műtét óta?
Mert abból legalább látod, ha volt-e pé.
Hajrá április!!!!!!!!! :wink:

Tücsökbogár!
Nekem egyszer volt ilyen, kb.2-3 hétig nem akart elállni a vérzés (minimális mennyiség, de egyfolytában), megnézett a dokim és azt mondta, hogy néha nagy kimerülés vagy stressz hatására van ilyen... egy egyszerű beavatkozással megállították (altatásban), köv. hónaptól minden rendben volt!

Wruska!
Drukkolok hogy összejöjjön most!
Az akciózásért irigy-irigy :oops: :lol:
jaj, nekem már olyan rég nem volt, hogy lehet el is felejtem hogy kell :lol: :shock:

Zsibi!
Gyógyulgass!
a 27 napért meg ne keseregj, az már majdnem 28 :wink: és még mindig jobb mint mondjuk 40 :lol:

Kép
kimma
 
 


Kimma, az lesz! 26-án megyek egy hematológus dokihoz, még leletekért, és ha addig semmi, akkor kérek rá valamit a nőgyógyászomtól! Mert áprilisra már jó legyen nekem! :)

Kép
encsike87
 
 


Kimma!
Köszi, kicsit megnyugodtam.
Gratula a 21 héthez. Viszont egy darabig még biztosan nem lesz hancúr - bár azt hiszem bőven meglesz a kárpótlás.

Röné!
Neked is gratulálok, nagyon szép és nyugodt terhességet kívánok a további 28 héthez!

Most, hogy van egy ilyen jó kis táblázatunk - hála Annusnak - megállapítottam, hogy jó kis nyarunk lesz. Júniustól indul a babaeső.
tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár, nekem még nagyon régen volt hasonló, de elmúlt magától....

Nekem a műtét utáni 23. napon volt olyan hogy pecsételgetett, meg még másnap is... de ez nem lehetett mensi szerintem.

Kép
encsike87
 
 


Sziasztok!

Néha be-benézek ide,mert nem tudok elszakadni innen és nem is akarok :wink:
Nagyjából sikerült csak visszaolvasnom....látom mindenkinek halad a baby-project szépen lassan :wink:

Én még mindig 2in1...nagyon sanszos, hogy a Húsvétot pont bennt töltöm a kórházban vagy még itthon egyben :wink: :wink:

Jók legyetek!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ja és Nyusz!!

Sok- sok erőt és kitartást!!Meglesz az eredméyne meglásd!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


hali csajok!

hétvégi tesztjeim

Kép

Kép

nem tudom, mikor akar halványodni? :shock:

szombatig még a bal oldalt szúrt, aztán elkezdte a jobb, ma már egyik se :roll: lehet hogy két pete ért? :roll: Zsibi még a végén tényleg ide passzoltad az ikreket :lol: :lol:

annus

én a fogamzós topikban rendeltem egy babanetes csajtól, huncutka a neve. az lh-, hcg tesztes topikban. az övé nagyon érzékeny tesztek. és olcsó :wink:

merszi

hát remélem, hogy ilyen lesz 10 nap múlva a hcg tesztem is! :wink:
Vendég
 


Baba!
Kicsit összezavartál! Már majdnem elkezdtem ujjongani, mire rájöttem, hogy ez még nem terhességi teszt. De remélem, hogy ezáltal majd az is az lesz és akkor már lesz okom ujjongani is.

Panny!
Már nagyon a célegyenesben vagytok! Remélem, hogy Olivér még engedélyez magának egy pocakban lubickolós húsvétot, aztán jövő héten körülnéz majd ebben az - akkor talán napsütésesebb - új világban!
tücsökbogár
 
 


tücsök

hát nagyon remélem hogy 10 nap múlva ujjonghatunk. Most egy kicsit be vagyok szarva, mert úgy tudom, hogy csak 2 nap szokott pozitív lenni az lh teszt, nekem meg 3 nap is volt, és mi lett volna ha 11. , 12. nap is tesztelek :shock: lehet hogy az is pozitív lenne? mindenesetre ma este is tesztelek egyet! remélem , az már nega lesz :roll:
Vendég
 


Baba!

Nagyon érik ott valami...remélem termése is lesz!!! :lol:
merszi
 
 


Baba!
Már megörültem :? , aztán kapcsoltam ...
Nem tudom, mit mondjak. A hőgörbéd szerint mikor volt a pé?

Tücsi!
Köszi! :lol:
Bizti kárpótolva leszek :lol: :lol: :lol:
aztán meg bepótolom a lemaradást :oops: :wink:

Panny!
Remélem azért mostmár kibújik hamarosan Oli!
Lehet a kórházban fogadod a locsolósereget? :lol:

Annus!
Bejelöltelek az iwiw-en:)

A többieket is jelölném, ha megtalálnám... :roll:

Kép
kimma
 
 


Baba - sajnos ezek az LH tesztek nem igazan megbizhatoak. Nagyon befolyasolja, hogy mikor csinalod a tesztet stb. Pl a reggelibol nem szabad, mert akkor tul koncentralt es teves pozitiv eredmenyt ad. A enyemben a tajekoztato szerint a nap kozepen kell csinalni (minden nap ugyanabban az idoben), amikor nem ittal tul sokat es nem is vagy kiszaradva... Szoval szerintem ez tul sokmindentol fugg, hogy milyen eredmenyt ad.

En is probaltam oket, de volt olyan, hogy pozitivat mutatott kozben pedig vervizsgalatbol kesobb kiderult, hogy abban a honapban nem is volt peteeresem :( En azota nem koltom erre a penzem :evil:

Szerintem csak mindent bele abban az idoszakban, amikor van ra esely. Azutan ket het mulva hajra a HCG teszttel! :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Kimma - engem megtalasz az Annus ismeroseinel. G betunel keresd :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


kimma

én nem mérem a hőm :oops: , de holnap reggel megmérem, hogy fel ment e :roll:

hajni

hát igen. Az első tesztet délután csináltam, a másodikat reggel, a harmadikat este. :oops: :roll: ma este is lövök egyet! Amúgy most használok először lh tesztet.
Vendég
 


Hajni!
Jelöltelek! :lol:

Kép
kimma
 
 


Baba!
Háááááááát akkor nem tudom mit szóljak hozzá :roll:
A lényeg az akciózás :lol: és meglesz az eredménye! :wink: ++++++++++++

Kép
kimma
 
 


Kimma - visszajeloltelek :D

Baba - egyetertek Kimmaval. Nem a tesztelestol lesz a baba! :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Baba!

Nekem is az a tapasztalatom mint Hajninak az LH tesztről...nekem se jött be :(
Én inkább esküszöm a hőmérőzésre,nekem az tutkóra bejött :wink:
De azért remélem kihasználtátok a sok pozitív LH-t :oops: :wink:

Tücsök!

Valahogy nekem is az az érzésem ,hogy itthon leszünk még 2IN1 Olikával húsvétkor :wink:

Kimma!

Kórházban a locsolóhaddal...?!Még az is lehet :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Kép

ez a mai lh-m, ez már negának számít! :)
Vendég
 


Halihó!!!!!
Mi van ma? Egész nap sehol senki!!!!!
tücsökbogár
 
 


sziasztok Csajok!

nem biztos, hogy mindenkire tudok reagálni, mert olyan sokat kellett visszaolvasnom.

szóval zsibi, szerintem nyugodtan próbálkozhattok jövőre is, nem vagy lekésve még semmiről, és igazuk van a többieknek, hogy a testvérek is ott lesznek egymásnak, ha már nincsenek a szülők.
a párodnak meg keverjél valami boszi italt :)

tücsök: szerintem nem izgulj, szerdán menj a dokihoz, minden rendben lesz!!!

encsike: nekem azt hiszem 47 napra jött meg a műtét után, már én is megőrültem, hogy mi van már....miért nem jön. De aztán meg minden OK volt.

annus: a táblázatba írd be lécci, 2007. januártól próbálkoztunk, a ciklusom pedig általában 28-29 napos volt eddig.

röné: örülök, hogy minden rendben veld/veletek! Tényleg, mentek 4D-re?

merszi: melóhellyel ne is törődj, legyen most a baba a cél!
lei
 
 


Sziasztok!

Egyenlőre csak helyzetjelentés!
Egész nap rohangáltam,meg varrtam.De kész a nagy mű.Holnap viszont Szolnok...megyek beteglátogatóba!4re meg már itt kell lennem egy konzultáción :twisted: Szóval ne várjatok :wink:
Táblit majd frissítem,nyugodtan írjátok a fejleményeket!

További szép estét mindnekinek! 8)

annus11
 
 


Baba-én is azt hittem, hogy poz. teszt!!! De majd pár hét múlva remélem! :wink:

Hajni-olyan ritkán írsz! Mi van?? :shock: Nincs jó kedved? Ebbe a szép hóeséses márciusba'? :lol: Megőrülök ettől az időtől...de szerencsére nem rossz a kedvem!

Tücsi-én vagyok, de sajna csak ilyenkor jutok a gép elé...meló, aztán az itthoni robot, komolyan mondom felveszek egy teljes állású bejárónőt a családom mellé!!! Katasztrófa rendetlenek!!! Na és persze tőletek veszik el a drága időmet!!! :lol:

Panny-mindennap gondolok rád, és nagyon-nagyon szorítok!!! :D Ügyesek legyetek Olivérrel!!! :wink:

Annus-ügyes vagy, hogy így varrsz! Kép nincs??

Lei-remélem már elköltözött tőled rókacsalád! Amúgy jól vagy?? Poci vagy uh. képekre vevők vagyunk!!! :lol:
Vendég
 


Zsibima - De jo, hogy irtal! :D Nincs semmi baj, de most nem sok minden tortenik velem. Eleg sok munkam van utana, pedig probalok estenkent a parommal foglalkozni. Csutortokon itthagy egesz husvetra es csak kedden jon majd vissza. :( Hokifesztivalra megy fel eszakra. Mondjuk en is elfoglalom magam, nem fogok unatkozni. Foleg ha jo ido lesz. 8) (Ja mi ez a hoeseses marcius??? Itt hideg van, de napkozben nagyon szepen sut a nap.)

Ma este fotozni voltam. Egy baratnom tancol egy hastancoscsoportban es megkertek, hogy csinaljak roluk kepeket, amit fel tudnak majd tenni a weboldalukra.

Annus - nagyon ugyi vagy. Regebben en is varrtam magamnak ruhakat, de mostanaban csak fuggonyvarrasra hasznaltam a varrogepem. Amiota kolcsonadtam az atalakitomat (europai faldugobol brit faldugora) azota, meg arra sem tudom hasznalni, mert legfeljebb a furdoszobai borotvakonnektorba tudnam bedugni. :evil: (A varrogepet meg otthonrol hoztam.)

Jaj alig varom, mar a hetveget (azt leszamitva, hogy a parom nem lesz itthon) pedig meg csak kedd van. De itt legalabb mar pentek is szabadnap! Yipeee :!:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Annus, 03.28-án kell mennem megint dokihoz. Hozza nekem az AFP beutalót, meg megmondja, hogy pontosan mikor kell az AFP-re mennem. Nálam kicsit nehéz a pontos terhességi kor meghatározása, mert nincs utolsó menzesz, így csak az UH-ra hagyatkozhatunk, az meg mindig picit mást ír ki. Néhány nap eltérést csak, de AFP-nél nem mindegy.

Kimma, köszi, alapban tényleg nagyon jól vagyok (bár tegnap szarul voltam valami nyavalya elkapott), és élvezem a terhességem. Tegnap megint kétszer volt Vuk, de azt a megfázás, fejfájás számlájára írom. Képzeljétek az ügyfelekkel voltam épp, amikor azt éreztem, hogy mindjárt elájulok.. Még időben leültem.. Szegény munkatársamra a frászt hoztam. Ma viszont jobban vagyok fizikailag is.
Az Utróról most állok le. Szépen lassan, fokozatosan. Ma elfogy a tablettás Utró, utána marad csak a kúp még kb 1 hétig. Az Aspirin100-at még néhány hétig szednem kell.

Lei, köszi neked is, te is jól haladsz ám! 4D-re szeretnék menni, de majd a 20-22 hét körül. Te voltál? Vagy készülsz menni?

Lányok, az én képeim sajnos még nincsenek gépre vive. De azért ha egy kicsit nyugisabb lesz az életem (most lakásfelújítás van), akkor majd igyekszem pótolni. Pocakfotóm még nincs, pedig pocak már van rendesen. Apa pocakosnak hív már egy hete :lol: Persze ez most inkább büszkeség nekem!

Rönééé



Kép
röné
 
 


hali!

jól vagyok, köszönöm az érdeklődést. Arókakoma már nem nagyon van, max reggelente ici-pici öklendezés néha néha. Meg már este sincsen olyan durva savasodás. Szóval kezdek jobban lenni. Hétfőn el is mentem végre fodrászhoz!!!! Annyira kellett már, mert iszonyat csoffadt volt már a hajam. Most szépen bemelíroztattm, meg le is vágattam. Szóval itt a tavasz, én is megújultam :)

hajni: tegnap volt egy kis havas eső nálunk is, de pár percig tartott csak. Mondjuk megijedtem, hogy tartós lesz, de szerencsére nem. Most is süt a nap, de azárt sajnos fúj a szél, szóval hideg van.
De már a napsütés is olyan jót tesz a hangulatomnak. :P

egyre több kolléga vezsi észre a hasamat és kérdez rá, hogy jól látja-e, amit lát :) szóval terjed a hír az irodában.

holnap megyek UH-ra, majd utána próbálok képeket feltenni.

röné: én a 14. héten voltam 4D-n, mert nagyon féltem akkor, hogy minden rendben van-e. De majd még a vége felé is szeretnék egyszer, amikor már az arcocskája is jobban látszik. :lol:
lei
 
 


Röné, Lei!
Élvezzétek a babavárást, biztosan mindketten nagyon csini kismamik vagytok. 13 és 18. hét, hihetetlen hogy rohan az idő.

Zsibi!
Örülök, hogy jól megy a meló, de lehet, hogy otthon kicsit rá kellene szoktatni a családot, hogy segítsenek neked.

Hamarosan megyek dokibácsihoz. Szorítsatok légyszi, azért izgulok. Majd holnap beszámolok mi volt.

Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok a továbbiakra is!!!
tücsökbogár
 
 


csajok! érti valaki ezt az lh sorozatot?

több már nincs, elfogyott. A hőm fent van.

Kép
Vendég
 


Baba!

A vonalzódat elnézve most vagy/voltál félidős(PE), ami azt jeleni tök normális az Lh teszt szerinti poz. eredmény! Szerintem.
merszi
 
 


Tényleg hogy szalad az idő, főleg, hogyha a vonalzókra nézek!
Én is lecseréltem az enyémet, így kicsit optimistább. :D
Jövő héten, csütörtökön utazunk Velencébe és ha vasárnap hazajöttünk és addig nincs esemény, tesztelek. Szóval lehet szorítani! :wink:

Kép
wruska
 
 


Wruska!
De irigyellek a 26 nap miatt :roll: :oops: :evil: :x :?
Azért nézd el nekem :wink: 8)

annus11
 
 


wruska!
Remélem sikerül. Romantikus lenne ha Velencében válna gyanússá a dolog!

Én olyan zizi voltam/vagyok ebben a hónapban, h lehet a PE is elkerül...legalábbis most nem vettem észre, pedig most kellene lennie...majd ha lenyugszom. A stressz nem tesz jót a helyzetemben...
merszi
 
 


Merszi, tényleg romantikus lenne és nagyon nagyon boldog lennék, és tudom, a párom is.
De azért igyekszem magam a földön tartani, nehogy nagy legyen a koppanás, ha most nem sikerül :shock:

Sokat nem kell várni, hogy kiderüljön.:wink: És most szabadon lehet próbálkozni, szóval nem telnek majd tétlenül a hónapok. :lol: ez mindenképpen nagy nagy megkönnyebbülés és izgalmas is :P Bár azért remélem, hogy nem várat magára soká a mi kisbabánk.

Annus, én mindig imádtam a 26 napos ciklusomat. :wink:

Panni, hogy vagytok? Olivér már kint, vagy még bent?!

Zsibima, hogy bírod a melót? És a gyógyszereket?! Tervek a hétvégére?

És a többiek? Lányok, merre vagytok? Lefoglal benneteket az esküvői és/vagy húsvéti előkészület?!

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Jelentem mi még nagyon egyben!! :wink: Legalábbitthon leszek húsvétkor a srácaimmal :wink:

SZORÍTOK NEKED A POZITÍV TESZTHEZ!!

Mi is tavaly voltunk apával Velencébe,annyira tetszett!! :wink:

Röné!

Már 13.hét....nagyon klassz!!! :wink:
Azért ha az AFP-d nem lesz tökéletes ne nagyon ijedj meg,főleg hogy nem lehet tutira kiszámolni,hogy pontosan hányadik hétben jársz.És tudod,sok országban már nem is adnak önmagában erre az eredményre...

Zsibima!

Köszi a drukkot!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Na jelentem ma már vagyok!!!Gyorsan visszaolvasok stb,pill és jövök! :lol:

annus11
 
 


Kép

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?