Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok hát lehet hogy majd megbeszélem a férjemmel mert jó lenne uh-ot minent egyszerre letudni,azt meg itt magándokinál lehet.De még lehet hogy összeszedem magam nem lehetek ilyen nyámnyila hisz már szültem is.Akkor nem aggódtam ilyen hülyeségeken pedig akkor még azt sem tudtam mikor mi várható:ejnye Dancsné szedd össze magad .
Akkora szám van de ha nem kell csak akkor egyébként behúzom fülemet farkamat :?
A férjem pipa elzavartam fürdeni hogy csak azután netezhet ha megfürdik addig gyors leültem a gép elé... :lol:
ALma akkor kicsit ua-ban a helyzetben vagy ha van olyan magándoki aki nem tud megnézni azonnal uh-al akkor ugyanaz mintha most én is először vizsgálatra mennék utána meg uh-ra de még meglátom még van időm rá...
Ildi ez engem is megrendített igaz én inkább ebbe most nem is szívesen gondolok bele.
Era nem lehet hogy a vastag csík már utal valamire?Igaz én nem értek hozzá...
Jóstesztre gondolok. :wink:
Jenny merre vagy??,,
Most mennem kell puszi:Ági
angelo2

Bocsi nem akartam a laptatőt csajok merre vagytok????????????
angelo2

Ági_: Akard csak azt a laptetőt. :)
Neked ez most jár:)
Amúgy azért vagy parásabb mint az elsőnél mert úgye tudod mir ekell figyelni. Én sem tudtam az elősnél most mit kell tenni mikor hova kell s nem is izgultam. Mindig mondta a doki mi van és jó. De nem paráztam. Na de azóta már tudom mit néz és biztos a 2.nál már azért parázósabb leszek:)
Majd csak viseljetek el:)
Nem tudom én is gondoltam erre de az meg korai nem? Mármint hogy jóstesztnek beillene e? Majd eldől.

Kép
csucsu05

Hát nem tudom a krémes állag nekem gyanus és már túl kellene legyél a pé-en nem? hanyadik napodon vagy?
Mivel nekem is krémes volt mikor gyanus volt már múlt hó.ban és az a jósteszt már az igen korai terhességet is kimutatja nem????????????
angelo2

Ma a 20.napon vagyok.
De nekem 32napos a ciklusom.
Jajj nem merek HCG csinálni ám.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Era: Peteérés akkor tuti van, vagy baba. Szerintem ha már ennyire benne vagy, néhány nap múlva megmérhetnéd a hőmérsékletet ébredéskor. Mert ha fennt maradt, akkor baba igaz?
Ebben Jenny profi. Gyere Jenny, ehhez Te értesz. :D
Ági: Ne is gondolj bele, ez már nem aktuális. A mai világban már nincs ilyen. Észreveszik a két babát. És nem engedik túlhordani.
Nálad Minden Renben VAn! :D Egyébként szép neve lesz a babónak, ha fiú. Ha lány, akkor is biztosan szépet találtok ki.
Én is ilyen vagyok, hogy nagyon tudom mit kéne, de amikor ott vagyok, úgy megijedek. Majd még megbeszélitek otthon. Egyébként tudod, hogy melyik orvos ügyeletes akkor, vagy zsákbamacska?
Alma? Mi újság?

Még benézek.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: meglátjuk majd. vagy Pé vagy baba. Én még a PÉ re szavazok. tegnap nagyon fájt a hasam jobboldala. Ma is kicsit éreztem. Szerintem a PÉ miatt.

Kép
csucsu05

Era: a HCG hány napos terhességet mutat ki?
brumm

Az egyik ismerősömnek is fájt az egyik oldal, már meg sem jött neki utána, összejött a baba, és májusban születik. Akkor azt érezte, ahogy a baba gurult be a beágyazódáshoz.
Szokott máskor is fájni peteéréskor?
brumm

Sziasztok!
Zsákbamacska .Oroons szültem a kislányomat de Békéscsaba nőgyógyászati szakrendelése jobb.Aztán ha meglesz a kellő vizsgálat lehet Orosra megyek vissza még nem tudom...
Era akkor kb 15 -16 nap pé a középidő plussz az kb tart 3 napot maxxxxxxx utána akkor is 18. nap a vége és 20. nap erős controllcsík nem tudom szerintem kérdezz meg még valakit aki jártas ebben a jóslásban szerintem megfertőztelek a gólyámmal lehet :lol: :lol: :lol: :lol:
De te mit érzel? mert tudat alatt én is megéreztem egy kicsit
Alma merre vagy:?
angelo2

Oroson t akartam írni Era nekem is nagyon fájt múlt hó-nban az egyik oldalam és akkor én is azt hittem pé...
angelo2

Hú az a beágyazódástól számitva a 10. azt hiszem

Kép
csucsu05

A mlt hónapban megvolt rendesen?
angelo2

Era: Akkor még a Hcg lehet, hogy nem mutatja. Vagy olyan korán lett volna a Pé? Abszolút nem értek hozzá.
Jenny:Gyere!!!!!!! :wink:
Ági: értettem ám. :D Milyen messze vagy Békéscsabától és Orosházától?
brumm

20 km Orosháza 25 km Békéscsaba középtájt :lol:
Km ben mindedj csak Oroson a nőgyógyászatnál kinn ül egy rahedli nő kettesével hívnak be egy egy vetkőzőfülkébe ott egy idő után szólítanak akkor félmeszetlen betipegsz utána vizsgálat.Ha nem vetkőzve mész be leszúrnak.Békéscsabán bemész elmondod mik a tünetek majd azt mondják a függöny mögött vetkőzz le ha le kell és úgy vizsgál meg...
Orosházán azért dőlt meg a hitem mert az első vizsgálatnál közel 20 percet ültem a vetkőzőbe mikor is már kezdtem kiakadni behívtak.
A terhesgondozásnál viszont már nem kell a nőgyógyászati szakrendelésre menni Oroson :oops:
angelo2

Lányok!
Megyek, még később lehet, hogy benézek. Hiányol a család. :wink:
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ági: a múlt hónapban 3napig volt meg és gyengén. nem tudom nem is merrek agyalni már.

Ildi. Máskor is szoktam fájdalmat élrezni POé kor de nem mindig.

Hát ha az Ági gólyáját megkaptam akor küldöm ám tovább csajok:)

Kép
csucsu05

Szerintem érdeklődd meg azt a jósteszetet
angelo2

ÁGI: :)
Hát nem is tudom. Van aki ezt mondja van aki azt. Van aki azt mondja a mensi előtt mutatja ki a jósteszt pár nappal.

Kép
csucsu05

Hacsak nem múlt hónapban is azért volt 3 napig esetleg akkor már kimutatná...
angelo2

Hahó!
Benéztem.
Era: Ha a múlt hónapban is alig volt, akkor lehet, hogy a Hcg tényleg mutatná. És lehet, hogy együtt szültök Ágival. :D
Ági: Akkor a távolság szerint tényleg mindegy. Nálunk az uh-n van ez, hogy többen egyszerre vetkőznek, és várakoznak...Ez van. De persze magán úton is lehet olyan uh-ra menni amit elfogadnak. Én a kötelezőkön voltam a kórházban. Elfogadja az ember. De ha lenne baba, akkor magánban mennék uh-ra is,mert ott időpontra lehet menni. Fiam mellett nem szívesen várakozok órákat, ha nem muszály. De egyébként ha rendesek az emberrel, akkor a körülményeken túl megyek. Legalábbis én így vagyok vele.
Alma?
Jenny?
Mindenkinek jó éjszakát!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Hát csajok nem tudom de hcg nem merek csinálni félek, hogy nem az és elkeseredek. Még várok vele. Hisz van pár napom a mensiig. 12 pontosan. Mindenesetre ha az LH tezst zebrás volt akkor este még adtunk rá esélyt,. hogy a HCG is az legyen.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma sem vagyok a helyzet magaslatán.
Felhívtam a nőgyógyászt. A mandulámra azt mondta, hogy szerinte nem gond. Viszont elmondtam az egyéb ideges dolgaimat,és megint megkérdezte, hogy előző terhességkor mi volt. Hát majd akkor a cukrot hamarabb kell ellenőrizni... De épp ez az, épp ezzel nyomom fel. De ideggel azért annyira nem lehet, mondta. De én tudom, mert a folyamatos több napi idegem megcsinálja. Ha többször ellenőrzik, egyre jobban beparázok. És az a baj, hogy szinte állandó feszültségben vagyok emiatt. Mármint attól, hogy vizsgálni fognak...Jövő héten bejelentkezek rákszűrésre, mert az is aktuális. Akkor megint beszélek a dokival, akkor személyesen.
Ha engem fokozottan vizsgálni fognak, megelőzés céljából, akkor lehet, hogy mégsem lesz kistesó. :cry: Úgy elszomorodtam, hogy ilyen miatt ne legyen testvérkéje a Bercikének, és annyira szeretném ha lenne kisbaba, de érzem a feszültséget magamban. Tudom, hogy megint egy rémálom vár így. MÉrt vagyok ilyen selejtes? Mért nem tudom elfelejteni a rosszat?
No, nem negatívkodok tovább, megyek, délután szerepelnem is kell.
Ne haragudjatok, de most nagyon elszomorodtam.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: ne legyél szomorú. beszélj a dokival személyesen. Mond meg pont az ellenőrzés zavar. Meglátod minden összejön. Lesz kistesó és nem lesz baj. Mond mindig magadban jók a leletek nemkell izgulni. De előre ne parázz még nincs miért. Nyugi ha ott leszünkakkor segítünk majd neked és megoldjuk közösen a doki fóbiádat.

Délelőtt csináltm HCG t ami negatív. mert nagyon hányingerem volt. Az előző hónapról tutti nemvgyok terhes. De ez a hónap még friss szóval nem adom ám fel:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Era nekem akkor is gyanus ez a zebrás lh vagy milyen teszted.Az igazság az, hogy ha meg pé-ed volt akkor sem menekültél meg.Szerintem majdnem egyszerre jönnek a mi babáink.Aztán Ildibe is öntünk egy kis lelket és lebabásítjuk mármint drukkolunk neki.Ma voltam a boltba de a pici úgy nyomja a hólyagom csajok azt hittem nem érek haza.Ritkán járunk boltba helybe inkább csak Csabára minden hétvégén apuci meg hozza a napi friss kenyeret.Ma elmentünk de szegény Ágikám a csöpp lábaival...
Szóval most nagyon nagyon vizelési ingeremm van.
Döntöttem nem megyek Sztk-ba a jövő hét után úgy néz ki 2 -a körül megyek magán dokihoz .Akkorra majdnem 8 hetes körül leszek várjatok:kiszámoltam ma vagyok 6 hetes 3-án leszek pont 8 hetes azzal már szépen el lehet menni dokihoz :wink:
Addigra már mindent megtud nézni ráadásul a magán csinál uh-ot rögtön helybe lehet még képet is kapnék róla...
Szerintem nagy lelket öntöttetek belém és azt hiszem jobb is lesz ha ezt az utat választom.

Ildi te meg szedd össze magad látod én is parázom,mert ez olyan ciki vizsgálatok sora ráadásul már van egy gyerek annak nehezebb de nekem is sokat segítettetek és szerintem neked is fogunk fel a fejjel.

Alma mi újság veled me még nem voltál.Te hogyan is állsz ezzel a hónappal?

Jennykém merre vagy bizti sok a munkád.Gyertek csajokÉn most megyek Jók legyetek:Ági
angelo2

Ági: jól döntöttél nemkell elkapkodni a dokit. Igy mikor mész már szivhang islesz és képet is kapsz:)Sok doki amúgy csak a 8.héten hiv be pont ezért ne kelljen állandóan menni. Szóval mikor mész kapsz egy szép kis sztárfotót és a szivhang is dübörögni fog:)

Ildi: Igen te is babsálszel mert ez egy virus szerintem most köztünk:)
És majd mi segítünk ne félj előre:)

Mindeni sorra kerül jenny is ls alma is. Aztán csajok lehet ti rögtön ikreket szűltök és be is hoztatok minket:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Sajnos most is sietek!

Ági, örülök, hogy sikerült dönteni, és úgy látom megnyugodtál:-)

Én ma vagyok 32. napon, és bár nem akarok, de reménykedem! Vasárnap volt egy negatív teszt napközben. És már egy hete többször éreztem, hogy na, biztos megjön, de nem jött. A reggeli hőm nem magas, csak napközben 37 körüli. (bocs, asszem már írtam) Várok. Néha már türelmetlenül. De tesztet nem merek csinálni.

Az foglalkoztat, hogy Ti, akik már szültetetek, mennyiben voltak hasonlóak a mamátokhoz. én szinte mindent tudok anyu terhességeiről, szüléséről, és nagyon érdekel, hogy "öröklődik-e" ez. Gondolom nem jellemző, de ha van kedvetek erről írni, szívesen olvasom, mert nagyon érdekel. :-)

Ildi: nem próbáltál jógázni, vagy valamilyen stresszoldó módszert? Mert állítólag nagyon szépen lehet kezelni az ilyet. Persze még nekem sem sikerült. :oops: de hátha érdemes lenne valamit keresned, ami megnyugtat. Ne add fel!!!! A lelki bajok kezelhetők :-) jobb, mintha testi lenne. De miért kell kivenni a mandulád? Gondot okoz? Sokat vagy beteg? Vagy miért.

most sajnos csak ennyi, talán még este 9 után benézek.

Írjatok!!!!

Alma
f_alma

Alma: Hát én sajnosolyan sok mindent nem tudok az anyumról mert már nem él. De azt tudom, hogy neki nagyons ok anyateje volt anno a bátyámnál is és nálam is. Na most állítólag ez is öröklödik valamilyem szinten. na nekem a láynomnál viszont alig volt tejem. Pedig úgy örültem ha ez igy van hogy a génekben isszük tovább mert akkor én jól jártam volna.
Más sajnos nem tudok.
Viszont azt igen, hogy a terhesség egyik fő jele ha az ember úgy érzi megfog jönni érzése van. Nem pisilsz sokat vagy más tüneted nincs??
Melleidez nézted? Terhességkor sötétebb és eresebb is. Igaz valakinek ez csak később jelentkezik.
De az is jó jel ha érzékeny.
Meddig akarsz várni??

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Látom Ildi még nem nézett be este.
Hát Alma nekem is mindjárt megjön érzésem volt az aktuális időben legutóbb.
Neked egyébként hány naposak a ciklusaid és késni szokott mert én azt hiszem a 4. napomon teszteltem a pozitívat.
szerintem ha már ennyit késett ha 28-as ciklusaid vannak az jó jel de ez a hülye időjárás gyerekek lehet fehér húsvétunk lesz? :shock:
Egyébkénta anyukám sosem beszélt a szüléseiről én meg nemigen kérdeztem.Annyit tudok hogy a szülésem után nekem reggel 3 után elfolyt a magzatvizem egy része és este 10 re lett baba, anya azt mondta egyfolytában hívogatták a kórházat azt hitte már baj van mert ő mindannyiunkat pár óra alatt szülte hát ezt sem örököltem SAJNOS...

Era neked nincs semmi tünetszerűd?????Te nem jársz sűrűn pisilni????Nincsen krémes folyásod???

Többiek merre vagytok,,,,????
Én lesütöttem egy rakat palacsintát aztán mikor kész lett már nem kellett.Iszonyat ez a kívánóság egyfolytában salátaféléket ennék hidegtállal.
Most mennem kell.Sziasztok:Ági
angelo2

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok!
Köszi, hogy vígasztaltok. Most csak benéztem,de jövök még válaszolok, de most értem haza a koncertről. Most fürdetés.....
Jövök, írok!
Köszi mindent.
Ildi
brumm

Sziasztok!

Ági: Jól döntöttél, szerintem én is így döntöttem volna. Nem vagy elkésve, Minden látszani fog. Valaki azt mondta, hogy meg szokta várni, amíg a második mensi is kimarad, utána megy dokihoz csak.
A saláták nem fiúra utalnak? Nem azt mondják, hogy a fiúval savanyúbbat, sósat kíván az ember, a lánnyal édeset? Nem tudom, mert én nem kívántam semmit. :oops:
Era: Szerintem a HCG még biztosan korai akkor, akcióztatok, pé volt, lesz babó biztosan. :D Meg az erős másik teszt. Jó lesz!!!!
Alma: Folyt köv,mennem kell, majd jövök még.
Ildi
brumm

Alma:Nem tudom, hogy mennyire hasonlít a szülés az anyáéhoz. Nálam nem sok minden jött be, bár azt mondom, hogy hála Istennek, mert nem kívántam volna olyat, mint anyué volt.
Nekem három héttel korábban császár volt, és nincs róla semmi rossz élményem. De azt, hogy szülési fájdalom nem ismerem. De anyunak amikor magzatvizet néztek azt mondta nem fáj, nekem próbálták, de nem tudták megcsinálni, mert annyira zárt voltam, azt hittem ott maradok. De anyu túlhordott, én meg még jóval idő előtt voltam. Nem lehet összehasonlítani a dolgot. Anyu nyugodt volt, én meg idegbajos.
Era: Anyu engem három évig szoptatott, Nekem meg semmi tejem nem volt szinte. Tápszerrecepttel jöttünk ki a kórházból, és a Bercus fő tápláléka sajnos a tápszer volt. Tudnék mesélni, hogy mért is indult nehezen a tej, és a Bercike is elfordította a fejét tőlem, amikor szoptatni akartam. De szoptatási tanácsadót hívtam fel, és segített elmondta mit tegyek. Fejtem, mivel a Bercus nem volt hajlandó szopizni. Csináltam tejet.( csodámra jártak, hogy a védőnő se gondolta volna, hogy lesz ebből tejcsi. Utána meg mindenkinek mesélték, hogy milyen kitartó voltam) Amikor már dőlt, akkor már hajlandó volt szopizni is a Bercike. Szóval három hétbe telt, mire lett elegendő, és úgy belejött, hogy még most is van valamennyi kevés.
Szóval bocsi a regényért, de nagyon sok mindenen múlik a tejcsi, és lehet, hogy a Második babánál Neked is olyan rengeteg lesz, mint anyukádnak. De ha majd ott tartasz, szívesen elmondom, hogy hogyan lehet meghozni a tejet, ha szükség lesz rá.
Nagyon sokat tanultam saját életemből, és másodszor már tudom, mit hogy kell csinálnom ezesetben. csak ott tartanék....
Ez eszembe jutott, ahogy írtad. Bocsi a kitérőt.
Megyek, majd benézek még.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ja, Alma: Most egy hete voltam tornázni,az Etka-jóga volt. Inkább torna volt, a végén valami relaxáció, de az nagyon jó volt. rövid, de az egy darabig nyugtatott. Pedig csak légzőgyakorlat volt, meg hogy ellazítjuk mindenünket. Nehéz kimozdulni otthonról, mert így, hogy próbálunk és szereplünk is néha, így kevesebbet vagyok otthon, és a Bercus hiányol. De azért majd próbálkozok.
A mandulám: Terhességkor elromlott. ( vagy már előbb sem volt jó) Akkor derült ki, hogy ki kell venni. Megnézettem, gyulladt. Nekem annyit okoz, hogy sokat fájdogál. Nem ihatok hidegebbet, mert egyből fáj. És néha a derekam reggelre.
Megyek aludni. Jó éjt Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: Köszi ezt majd ha lesz kistesó igénybe is veszem. Mármint a tejcsit.
Nekem akkorák voltak a melleim, hogy csak na a doki azt mondta itt sok tej lesz. De a kórházban (császár után) nem jöttek be a nővérek feküdni kellet 1napig. Inni nem ittunk mert nem értül el a szekrényt olyan messze volt. 2császáros raktak egy kettes szobába a folyósó végére. csöngetni nem tudtunk mert magasan volt a csengő. A folyósóról kiabáltak a nővérek: kismama ebéd.....
Mi már kinunkba nevettünk hogy szaladunk de a fő, hogy a párjaink 5fele értek be( munka után) akkor adtak inni meg enni előszőr. Már rosszul voltunk. Tehát ez is lehetett a dolog mögött. A nővéreknek hiába szóltunk mindig azt mondtál jönnek.
Szóval ez gáz volt. MAjd akinek nem indult meg a teje az nem használhatta a mellszivót .A másodiknál viszek mellszívót az biztos. Mi is a kórházból mikro hazajöttünk tápszeres recepttel jöttünk. Utána perszemindenki azt mondogatta minden nő tud szoptatni és állandóan ez volt a téma. Már sirtam miatta nekem miért nem megy. Aztán az anyósóm jött át minden nap fejnia mellemet , hogy beinduljon. Lillák voltak a melleim állítólag igy kell fejni és a gép nem jó csak a kézi. Nekem csak nem volttejem csak 20ml max. Az is sirások után. Persze utána mindig azt mondták az egész családban tudnak szoptatni csak én nem. Gondolhatjátok milyen érzés volt nekem. A párom nyugtatott és mondta ez már kinzás valóban amit itt megy. Aztán a gyerek már nem is akart szopizni mert úgye nem volt elég mennyiségű tej. Én még éjjel is ültem az ágyon és fejtem a tejet de 3X lett 120ml. amit az én lányom már csak cumisüvegből itta meg. Tehát 1nap 1X max 2X ivott anyatejet a többi tápszer volt. Ez rossz élmény volt és tartok is a következő babánál mi lesz. Ja és azóta is minden este fürdéskor 1-2cseppet kinyomok a mellemből. A dokinak mondtam azt mondta van akinek a szülés után 10évvel is jön pár csepp tej.
Szóval ez nekem a bánatom volt nagyon. De a másodiknál már profibb eszek az biztos.
Egy biztos én sosem kérdezem meg egy kismamától sem van e teje mert az borzasztó ha nincs és mindneki ezt kérdezi.
Bocs ha nagyon önző módon csak magamról írtam.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mindjárt megyek szerepelni, úgyhogy csak bekukk.
Era: Majd írok még, csak azt írom le, hogy dettó ugyanez volt, illetve nagyon hasonló. Én is 15-20ml-ből csináltam tejet. Nekem is annyi volt naponta.Aztán meg volt olyan reggel, hogy kettőből ugyan, de 260-at bepörkölt a gyerek. De általában 150-180-at evett. Nekem is mondták a kézi fejést. Nem tudtam, aventes mellszívóval csináltam.De még írok majd, de mennem kell. Bocsi.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok!

Ildi: hobbiból énekelsz(énekelsz, vagy milyen szereplés?) vagy ez a munkád?
Nem értem, hogy ha gyulladt a mandulád, akkor miért monja a nőgyogyi, hogy nem gond. De hátha meg tudna gyógyulni műtét nélkül is!

Épp a dr. Quinn megy a TVben és szült. Én meg itt pityergek...

Lányok, ez a császáros történet sem bizalomgerjesztő! nem is hiszem el, hogy ilyet lehet csinálni! Borzasztó! Hogy bírtátok? Erősek vagytok! Én pl. rosszul lennék, ha az anyósom fejne. Félek, hogy addig tart anyósommal a jóviszonyunk, amíg nincs baba. Olyan akaratos típus, és nem gondolkozunk egyformán.

szerintem ne féljetek, most már sokkal többet tudtok, másodszor biztosan lesz tejetek!

Azért kérdeztem az anyás dolgot, mert az én mamának semmi tünete nem volt az elején, sem a tesómnál (akit a 3. hónapban vett észre, mert addig megjött neki), sem nálam. Én most kértem meg, hogy írjon le mindent, amire emlékszik a szülstésem körül, de még nem tette meg.

Ági: a majdnem megjön érzésen kívül semmi - vagyis mintha valami vizes lenne, de nem merem beleélni magam. Talán csak a tudatom játszik velem. sajnos az én ciklusaim abszolut mások: tavaly volt 44 (sőt 52. nap is) napra jött meg, de volt 28 is. Abszolút össze vissza. Ez még mindig csak a 33. nap, még 7 napig nincs értelme tesztelnem, és még akkor sem biztos, hogy pozitív lesz. :-(

Era:neked nemsokára lesz aktuális a tesztelés, ugye?

Ildi: neked mikor? te hogy állsz a ciklusoddal?

Alma
f_alma

Alma: nekem majd 10nap múlva nem kellene megjönnie. Viszont ma reggel óta olan a hasam alja mintha megakarna jönni. Nem is értem. remélem nem jön meg hanem ababa ágyazódik be. Bár olvastam azt nem lehet megérezni.
Na mindegy én sem agyalok mert belehülyülök már.
De komoylan sok mindent be lehet beszélni mint tünet de azt azért csaknem ,hogy alul feszit a hasam.vagy én egy nagy mágus vagyok!

Kép
csucsu05

Alma: hegedülök, és az a munkám, tanítom. Ugyan most csak hobbiból szerepeltünk. Tegnap a tantestülettel volt koncert, ma meg a Munkácsy kiállításon a Cifra palotában.
Nekem a császár megváltás volt. Nem volt róla rossz emlékem. sőt egy császár után gondolom valószínűbb, hogy a második is az lenne.
A fejésről még Erának is mondom, hogy kézzel is lehet úgy fejni, hogy ne fájjon. Csak nem tudom miért csinálják úgy, hogy fáj. Sőt nem is szabadna úgy, hogy fájjon. Sajnos ezt is tudom, mert valószínűleg így születtem, hogy a tejjárataim gondolom vékonyabbak, és nagyon könnyen bedugul a tejtől. Ha akármilyen kevés zsiradékot ettem, elzáródott, és bentragadt a tej. Úgy volt, hogy a nehezen kiszenvedett tejemet el kell apasztani, mert naponta beleállt, és ki sem lehetett fejni. hol az egyik, hogy a másik oldalon. És nagyon fájt az egész. De rájöttem, hogy a zsiradék miatt van, és ha nem ettem olyat, nem dugult be. ( De vajas kenyeret sem ám, meg a tésztára sem ám semmi olaj...) És ahogy már egyre többet evett a Bercike más kaját, nem kellett annyi tej, úgy már lehet ennem kicsit margarint, olajasabbat...Akkor már nem állt bele. Szóval sokmindenen túl vagyok, produkáltam én olyat, amit orvos nem gondolt volna. ( Mert erről sem hallottak, hogy a Zsiradéktól dugul be a tejjárat.)
De ezzel már tisztában vagyok, hogy így működök, úgyhogy ez nem érdekes, ennek tudatában vállalom a továbbiakat. Csak azért írtam le, hogy van sokminden, ha rájön az ember az okára, akkor meg van szüntetve a probléma. Más szörnyűség nem történt velem, úgyhogy már mindent tudtok. :D Alma ne ijedj meg ezek nem olyan dolgok, ezek orvosolhatók. csak rá kell jönni.
Ja, nekem sem mindig a reggeli hőm volt 37 körüli, hanem a napközbeni. Reggel 37 alatt volt, ha jól emlékszem általában. Aztán napközben volt max 37.4.
Era: nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg. Lesz ott babuci. Szerintem. :)
Ági??? Hogy vagy?Még nem voltál ma.
Jenny??? Gyere!
Mennem kell, eddig volt türelem a Bercus részéről.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Szegény Era! az még olyan messze van!

Gondolom most nem nagyon fogtok ráérni, de írjatok, ha lehet!
f_alma

Sziasztok!

Alma azt hiszem ha vizesszerű van az mensi előjele baba esetében krémes fehéres.Állítólag először mensi előtt a víz távozik el.Nekem is fura fehér folyásom volt nem vizes mint mensi előtt rákérdeztem és akkor írták,de ez még nem azt jelenti hogy megjön reméljük...Amíg nem jön meg ne add fel meg aztán sem lehet te is követed anyukádék példáját és egfogjönni csak ha kicsit másabb rá pár napra tesztelj.

Era az jó ha mindjárt megjön érzésed van.Figyu olvass vissza múlt hónap közepe táján én is erre panaszkodtam vagyis mielőtt megjött volna előtte és te mondtad ha mindjárt megjön érzésed van és nem jön meg az jó jel.Szerintem van baba nem hiába volt az a teszt ih olyan erős csíkos .Azóta olyat nem csináltál????
A Hcg korai volt szerintem majd mensi előtt 1 -2 nappal már bizti mutatna pontosabbat.

Ildi erre a tejes megoldásra én is kíváncsi leszek.Nekem akkora melleim vannak hogy más ilyenért pénzt ad ki :lol: Mondat i sa védőnő lesz itt tej?Ja hol????????2 hónapig szopiztunk 50 ml-et tápszerrel kellett volna Pótolni ja ha azt megette volna.Tehéntejcsit fogadta el cukorral vízzel keverve harmadolva.3 hónapos korától azt itta.A védőnő at mondta ezt nem tőle hallottam.4 hónaposan májkrémes kenyeret meg összenyomkodott Bacon szalonnát evett már ali ivott tejet .Aztán nem látszik ám meg rajta 10 kg 2 évesen .Mondjuk nem bánom apuci fajta kis csini kiscsaj lesz...

Jenny merre jársz remélem minden rendben.

Hát megvagyok egyébként néha émelygek...Mostmár várom a hó elejét.Ám nem vagyok elkésve Ágikával 7 hetesen vizsgáltak meg először de3 uh-ra csak 12 hetesen mentem.Arra küldtek Sztk-ba.Most is csak megvizsgálna és gondolom visszarendelne egy hónap múlva uh-Ra.Ugyhogy marad a magán doki...
Most mennem kell Este későn ugyan de benézek.

Lányok egy Orosz hússalátáért kaszinó tojással az életemet adnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angelo2

csajok na szép szinte akkor egyformák vagyunk a tejjel is gondjaink voltak. Na reméljük a 2. nál nem lesz.

Ági: Esküszömha közel laknénk meghívnálak orosz hússalátázni.
Azért ne élem bele magam mart a mindjárt megjön érzés jó de ilyen korán??? Na csak a babától legyen.
Később leszek még és irok mindenkinek!

Kép
csucsu05

én teljesen kivagyok ezektől a folyásoktól. nekem valahogy sehogysem megy! nincs rendesen, vagy nem olyan. most napok óta tisztaságit használok, hogy ha megjön, ne legyen meglepi, így nem tudom mostanában milyen. De krémes fehéres gondolom látszana :-(

képzeljétek, visszaszámolgattam a naptáramban (ez egy kedvenc időtöltésem néha), és volt, h akkor volt valszeg PE-em, amikor másnak megjön.... fura. De anyai ágon ezt örököltem.

Ma hallottam, hogy egy ismerősöm, akinek van babája, és tesót szeretnének, de nem jön össze, hormont szed. nem ismerek minden körülményt, de én asszem nem vállalnám be a hormonokat.

Na, de nekünk nem lesz ilyenre szükségünk!!!!!

Ági, jót nevettem a hússalátán! :D CSak emlékeztetni szeretnélek, hogy a tegnapi palacsintát is mire elkészítetted, nem kívántad :-)

Egy ideje takarítok és főzök egyszerre. Teljesen lefáradtam! kis lakásunk van (47nm), de hihetetlen, h ebbe is belefáradok, és még kb. csak a felénél vagyok. Huhhhh.

Na, megnézem a ciklus.hu-t, asszem regisztrálok.

Írjatok! :roll:
Jenny te is, bár Neked most biztos nagyon nehéz.

Alma
f_alma

Sziasztok!
Olyan mérges vagyok. :x A férjem megígérte hogy 5 körül itthon lesz be kellene menjünk vásárolni mivel itt minden drágább de holnap napközben még dolgozik tartok tőle hogy ha holnap este megyünk akkor már nem kapok semmit.
Ezértz én mennék de ő még dolgozik mert az aa qqqqqq.főnöke még kitalált neki valami extra szekrényösszeszerelést az agyam ki van!!!!!!! Mikor érünk mhaza ha még el sem indulktunk??????????????,,
Miért kell nekem mindig szívni?
Itt állok a gyerekkel felöltözve aki 5 pecenként kérdezi Apa Hol???
Na kész vagyok Ráadásul egyfolytában émelygek azt hgiszem elkezdődtek a kellemetlen rosszullétek sorozata.
Most nem írok külön mindenkinek pusssssssssssz késő este benézek írjatok:Ági
angelo2

Alma: Én hallottam olyanról, hogy a Pé később van szinte a mensi idejében. A fontos, hogy legyen PÉ. Bár 30év fölött sajnos elég sok anovus hónap van.
A hormon pótlás fontos mert ha valami nem stiommel a hormonokkal akkor bízony anélkül nem lesz baba. Megértem ha valaki bevállaja hisz mást nemigen tud tenni.

Jenny: Remélem a lelked egyre jobbés most , hogy jöna húsvét egy kicsit ki is tudsz kapcsolni.Párod is gondolom többet lesz otthon veled igy azért könyebbis neked.
Azért ha tudsz gyere mi nagyon várunk.

Ildi, Ági gyertek csak hozzánk:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

nem tudjátok véletlenül, hogy a ciklus.hu-n hol lehet hőmérséklet adatokat rögzíteni?
Vagy jól látom, hogy nem lehet?

Tudtok ajánlani olyan weblapot, ahol ezt is lehet a mensi időpontokal?

Szegény Ági! Sajnálom, ezek főnökök olyan izék - minig az utsó pillanatban bírnak kitalálni ezt-azt! Biztos a párod is nagyon bosszús, mert tudja, hogy feszült vagy, és neki sem öröm most dolgozni.

Köszi,
Alma
f_alma

Jajj, Era, most már egyre jobban sajnálom, hogy nem próbálkoztunk előbb a férjemmel, de nem gondoltam volna, hogy ennyit kell várni. Kapuzárási pánik vesz rajtam erőt... :?
f_alma

Sziasztok!

Ági: Ha bejuttok vásárolni, vegyetek hússalátát is. :D
Én nem voltam kívánós, de el tudom képzelni, hogy milyen lehet.
Egyébként azt hallottam, hogy azt kívánja az ember, amire szüksége van a szervezetnek, tehát lehet, hogy a zöldségek a tojás kellhet most legjobban. :wink:

Alma: ez a bizonytalanság nagyon rossz lehet, hogy nem tudod mikor jön meg kb. Most eszembe jutott az ovuteszt. Lehet, hogy a helyedben megpróbálnám, hogy tudjam, mikor van PÉ. És abból a mensit is talán betájolja az ember. Csak ötlet volt.
Te kérdezted, hogy én hogy állok. Nekem most épp megvan a mensi.

Era: köszi. Nálad van hússaláta? :wink: Egyébként most, hogy erről beszélünk én is ennék ilyet, bár nálam nincs semmi oka, csak annyi, hogy finom. :D

Ha már a főzésnél tartunk, sütöttem lángost. És olyan jó lett, nem győztem kenegetni tejföllel, sajttal. Pedig a receptet most néztem le a netről. Nem vártam, hogy jó lesz. Úgy örültem neki.

Jenny? Vajon most utaztatok el? Remélem jobb lesz a kedved.
Kialakul ám minden. Olyan aranyos kis babóka lesz Nektek is hamarosan, és ő fog elfeledtetni minden rosszat.
Mentem, itt vagyok, benézek még, ha írtok.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Alma: kapuzárási pánik??????
Ilyen fiatalon????? én 31-et töltöttem, amikor a Bercike született.
Rendben lesz minden. Jön az a babuci. Lehet, hogy már most is ott van. Még nem jött meg, az jó. Egyébként nekem a Bercikével a terhességkor nagyobb volt a folyás, mint előtte, de most legutóbb nem tapasztaltam semmi különöset. Szóval szerintem ha nincs változás, az sem jelenti, hogy ne lenne baba. Hátha van babuci Nálatok is.
Ezeket a Weblapokat nem ismerem, sosem próbáltam. Jenny biztos tudná, ha itt lenne.
brumm

Sziasztok!

Holnap utazunk, úgyhogy szeretnék mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!

Alma, a ciklus.hu-n lehet hőmérsékletet beírni. HA beléptél, fent van olyan, hogy ciklusaim. Kijön egy naptár, itt a jelenlegi ciklusod első mensis napjára bal klikk.Kijön, hogy ciklus hozzáadása. Csak a mensis napoknál válaszd ki a ciklus hozzáadását. A hő hozzáadását pedig bal oldalon a ciklusdiagram menüben találod. CSak rálépsz az adott napra, bal klikk, és kijön egy adatokat tartalmazó rész, amibe beírhatod a hőt, lh teszt eredményt, szexet, vérzés mennyiségét, stb. HA beírtad, lent mindig nyomj a bejegyzés mentésére!!! A ciklusdiagramnál mindig meg fogja mutatni a görbédet is. Remélem sikerül!

Szóval majd hétfőn jelentkezem legközelebb, mégegyszer boldog ünnepeket, mindannyiótoknak sok puszi!!!

Kép Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Még a tejről jutott eszembe, hogy tényleg elég egyformák voltunk ilyen szempontból, de még az enyém volt a legszerencsésebb történet. :? De ez azért ciki, mert szinte csak olyanok veszik körül az embert, akinek minden egyből magától megy. Pedig csak szerencsésnek mondhatják magukat. Nekünk meg csak kisebbségi érzésünk támad, pedig nagyon kis dolgokon múlik az egész. És nálam is csak egy hajszálon múlt, hogy lett tej, egyébként az én gyerekem nem tudott volna semennyi tejet enni . No, mindegy, erre nekem van jó receptem, a 19 napos programot Ági szabadalmaztatja, és mindenkinek minden összejön. :D
Megyek aludni. Nem jövök pár napig, mert holnap elutazunk anyósomékhoz. De vasárnap este majd benézek.
Nagyon boldog Húsvétot kívánok Nektek!
Gólyák remélem továbbra is köröznek, és jön a jó idő is, nemcsak a hóvihar. :)
Jó éjszakát, sziasztok!
Ildi
brumm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?