Alma: hegedülök, és az a munkám, tanítom. Ugyan most csak hobbiból szerepeltünk. Tegnap a tantestülettel volt koncert, ma meg a Munkácsy kiállításon a Cifra palotában.
Nekem a császár megváltás volt. Nem volt róla rossz emlékem. sőt egy császár után gondolom valószínűbb, hogy a második is az lenne.
A fejésről még Erának is mondom, hogy kézzel is lehet úgy fejni, hogy ne fájjon. Csak nem tudom miért csinálják úgy, hogy fáj. Sőt nem is szabadna úgy, hogy fájjon. Sajnos ezt is tudom, mert valószínűleg így születtem, hogy a tejjárataim gondolom vékonyabbak, és nagyon könnyen bedugul a tejtől. Ha akármilyen kevés zsiradékot ettem, elzáródott, és bentragadt a tej. Úgy volt, hogy a nehezen kiszenvedett tejemet el kell apasztani, mert naponta beleállt, és ki sem lehetett fejni. hol az egyik, hogy a másik oldalon. És nagyon fájt az egész. De rájöttem, hogy a zsiradék miatt van, és ha nem ettem olyat, nem dugult be. ( De vajas kenyeret sem ám, meg a tésztára sem ám semmi olaj...) És ahogy már egyre többet evett a Bercike más kaját, nem kellett annyi tej, úgy már lehet ennem kicsit margarint, olajasabbat...Akkor már nem állt bele. Szóval sokmindenen túl vagyok, produkáltam én olyat, amit orvos nem gondolt volna. ( Mert erről sem hallottak, hogy a Zsiradéktól dugul be a tejjárat.)
De ezzel már tisztában vagyok, hogy így működök, úgyhogy ez nem érdekes, ennek tudatában vállalom a továbbiakat. Csak azért írtam le, hogy van sokminden, ha rájön az ember az okára, akkor meg van szüntetve a probléma. Más szörnyűség nem történt velem, úgyhogy már mindent tudtok.
Alma ne ijedj meg ezek nem olyan dolgok, ezek orvosolhatók. csak rá kell jönni.
Ja, nekem sem mindig a reggeli hőm volt 37 körüli, hanem a napközbeni. Reggel 37 alatt volt, ha jól emlékszem általában. Aztán napközben volt max 37.4.
Era: nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg. Lesz ott babuci. Szerintem.
Ági??? Hogy vagy?Még nem voltál ma.
Jenny??? Gyere!
Mennem kell, eddig volt türelem a Bercus részéről.
Sziasztok!
Ildi