Új privát üzeneted érkezett!

?????????

Hol van mindenki?

Hát...úgy látszik tegnap kidumáltatok mindent mert ma csak magammal beszélgetek...(beszélgetnék).

Jó hétvégét mindenkinek!
Reméljük az idő is jó lesz, mert pillanatnyilag itt nagyon esőre áll...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Dóri!
Szenzációs az a kép Rólatok!!! Milyen ötletes! És milyen masszív a kiságy, hogy elbír négy csajszit... 8) :lol: :lol:

Mazsuzs,
Mi nem voltunk itthon. Délelőtt játszóház, mert péntekenként járunk dúdoló programra. Délután anyukáméknál voltunk, és elmentem az Euro Parkba, cípőt és ékszert keresni, de ékszert nem találtam, címő meg lenne egy krémszínű, de nem túl szép, de kényelmes. Még gondolkodom rajta.

SZANDRA???????

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

sziasztok!

Finike! Garay u-ban és környékén nézd meg az ékszert, vagy az Ázsiában. Garayn van sok esküvői kellékes. Anno sztem én is ott vettem /azt hiszem/.

Szandráról senki semmit nem tud ?:(

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Szandra tényleg, rég nem jött, remélem nincs baj...

Finus!

Dm-ben is vannak jó áron bizsuk, esteleg ott is megnézheted.

Köszi a dícséreteket.
Azért recsegett alattam az ágy :oops:
Dóri
Vendég

jóccakát lányok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ezer bocsi de kedd este beszart a gépem és a Tami pedig nagyon csúnyán megfázott és kegyetlen rondán köhögött így nem volt pofám elvinni a csajokat a talira, de nagyon szomorú voltam emiatt :cry: :cry: . Aztán az Edó is elkapta majd jöttem én a sorban, tegnap meg apa kezdte. DE RETTENETESEN ARANYOSAK VAGYTOK HOGY HIÁNYOLTATOK. De nem tudtam sehogy jelezni nektek mert nincs meg senki tel száma, de azt hiszem majd ebből okulva megadom párotoknak.

A gépem még mindig rossz csak családi összeröfit tartunk ma nálunk (ma beszéljük meg a házzal kapcsolatos továbbiakat) és a Zsolt unokaöccse nagyon okos módon elhozta a gépét így nem is engedek senkit ide :lol: :lol: .

Szóval még egyszer köszönöm, és komolyan mondom már én is ideg voltam, hogy nem tudok írni nektek!!!

Sajnálom a talit, nagyon jók a képek!!!

Visszaolvasni nem tudok most mert rengeteget írtatok de amint lesz gépem ígérem pótolom a dolgokat.

HIÁNYOZTATOK!!!

Pocilo!
Ez fantasztikus!!!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok! :P
Régi vágyam volt hogy végre ebbe a topicba is írhassak...
Tudnátok nekem segíteni orvos témában? Fogalmam sinvcs kit válasszak.Az sztk-ból ismerek néhány dokit, de igazából olyat szeretnék választani akinek itt Erzsébeten van magánrendelése/is(esetleg uh.-val). Megköszönöm ha tudnátok segíteni (akár priviben is)

Kép
katica_75

Sziasztok!

SZIA SZANDRA!!!! Már tényleg nagyon aggódtunk értetek! Én már a legrosszabbra is gondoltam...
Jó hogy itt vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon kihalt a topik. Mindenki elutazott?

Hát mi is dögrováson vagyunk. Nekem vírusos mandulagyulladásom van, amit úgy látom, hogy a Drágám is elkapott. Ma már folyt az orra és köhög, tüsszög. Megy az orrszívás ezerrel. Én már kezdek jobban lenni, csak az orrom folyik. Antibiotikumot kell szednem. Remélem Vicunak majd nem kell. Holnap fel is hívom a doktornénit. :cry:

Képzeljétek!
Ma elmentünk a párom öltönyéért (mivel a mellényt varratatni kellett, mert mi ugyanolyan anyagból kértük, mint az öltönye). Olyan csini volt benne... :oops: 8) :D Vettünk neki cipőt is. Szóval jó nap volt.
Csináltatnom kell szemüveget magamnak, mert távolra már nem látok jól, pl. utcatáblákat nem láttam egyszerűen és így már annyiszor eltévedtem :roll: :? . Így mivel nemsokára lesz szülinapom ezt kértem ajándékba. Hogy milyen drága???? :shock: :roll: Eszméletlen. 2006-ban voltam megvizsgátatni azóta a bal szemem romlott. Így mind a kettőre 0.75 -et kell csináltatnom. Szemtengelyferdülésem is van. 50 -e forint lett volna a teljes összeg, de pont ma volt húsvéti akció így 26 e Ft-ból meg lett a keret + a lencse+ egy tok ajándékba+ 1 év gari. Én azon akadtam ki, hogy a lencse 10 e Ft volt darabja. Eszméletlen!!! A keret 18 e Ft lett volna de sok engedményt kaptam az akció keretében így 23-e Ft-tal kevesebbet fizettem Tök jó nem? Egyáltalán nem tudtam erről az akcióról, véletlenül döntöttem úgy hogy ma megyek el megvizsgáltatni újra. Csütörtökre meg is kapom. Nem állnak jól a szemüvegek ez sem egy nagy szám.

HAHÓÓÓ ki merre????

Kép
Kép
finike

Szandra,
Ha szeretnéd, én szívesen megadom a tel.számomat, hogy ha legközelebb ilyen van, akkor tudjál szólni.

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Szandra, tök jó, hogy bejelentkeztél, már én is a legrosszabbra gondoltam, ráadásul az egész családot, útban a játszóház felé :oops: brrrrrrrrr........
Remélem, a ház kérdést is sikerült megbeszélnetek úgy, hogy az nektek is előnyös legyen...

Finike, képzeld, Andrisnak is folyik az orra és köhög elég rondán, ha rájön, a férjemmel mennek holnap a doki nénihez. Én nem merek elmenni, nehogy összeszedjek valamit. Meg amúgy is vérvételre és CTG-re vagyok hivatalos a kórházba. Még 14 nap van hátra...tök izgi. Bár a barátnőm megállapította, hogy még nem szállt le a hasam...

Hexina, tudsz valami újabbat Éviékről? Tejcsije van? Tud szopizni Zsófi? Azt egyébként Évi tudta, hogy ennyire kis súlyú babára számíthat? Valami rémlik, hogy egyszer írta, hogy a baba méretei nem felelnek meg a Babanet kezdőlapján lévő várandós naptárban feltüntetetteknek, de pontosan már nem emlékszem.

Jó éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Szandra! jó hogy itt vagy. Én megkerestelek iwiwen /be is jelöltelek/ láttam ott is jó rég jártál ebből gondoltam, hogy rossz a gépetek. Láttam férjed szokott gép közelben lenni, szóval neki írtam, hogy mi van Veletek.

Finike! Bulcsú is a játszóházban a futkározástól köhögött. Most is ha megerölteti magát /bicikli, tempós séta/ akkor még köhög:(

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Finike,

Nem akarok okoskodni, de ha vírusos mandulagyulladásod van, akkor miért kell az antibiotikum?

bocsi :?

judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

sziasztok lányok mindenki jól van?nekem tegnap előtt nagyon fájt a fülem de még tegnap is éreztem,ma már mintha elmúlt volna :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Csajok!

Szandra!
Annyira örülök, hogy jelentkeztél! Már én is mindenféle rosszra gondoltam! Tényleg valakinek add meg a számod! Én is nagyon szívesen megadom az enyémet, ha gondolod.
Taminak és Edónak sok-sok gyógypuszit küldünk! Kép
Remélem a családi megbeszélésen sikerült úgy megállapodni a rokonokkal, hogy mindenkinek jó legyen.

Finike!
Jobbulást kívánunk Vicusnak és Neked! Kép
Hát... a szemüveg sajnos nem olcsó mulatság, de én félévente fizetek ennyit a kontaktlencséért. :? Én utálom a szemüveget, és eléggé rossz a szemem (-3,75, -4,25) szóval :? nálam csak a lencse jöhet szóba. Bár mostmár, hogy túl vagyok a gyerekvállaláson gondolkodom rajta, hogy meg kellene műttetni.

Nutella!
Andrisnak is jobbulást kívánunk! Kép
Vigyázz nagyon magadra! Tényleg nagyon rövid idő van már hátra számotokra. Nagyon izgulsz már?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Vicuskámnak ezerrel folyik az orra, alig kap levegőt szinte óránként szívom neki. Szegénykém. Úgy sajnálom.

Judit,
Pénteken bementem az ügyeletre, mert már nyelni is borzasztó kínszenvedés volt, és nekem még soha sem fájt így a torkom. Az ügyeletes orvos írt fel antibiotikumot, mert mondta, hogy tüszős mandulagyulladás is és vírusos is vagy mi. Azért mondta, hogy vírusos, mert folyik az orrom. Egy kicsit bonyolúltan próbálta elmagyarázni. :shock: Mikor benézett a torkomba már messziről látta, hogy nagyon rosszul néz ki a mandulám. Végig 37,5 volt a lázam. Most már teljesen elmúlt a fájdalom, csak az orrom folyik. Ha az orvos azt mondta, hogy kell antibiotikum akkor én beszedem, hogy meggyógyuljak. Én szökőévente 1x ha megyek orvoshoz, mindig ki tudtam magam kúrálni, de ez most elhatalmasodott felettem, és semmi házi praktika nem hatott. Vicuskám nagyon szenved tőle. Ma kérek időpontot a doktornénihez, ha mára nincs idő, akkor kihívom.
A szomszéd család is átment ezen,és mindenkinek antibiotikumot kellett szednie,, még a 16 hónapos gyerkőcnek is. Úgy félek nehogy a Drágámnak is azt kelljen szednie. Adok már neki mindent,de eddig semmi. :cry: :cry: :cry: A kedve jó, az étvágya nem jó. :cry:

Nutella,
Andrisnak sok gyógypuszit küldök. Úgy látszik ez valami vírus. :? Remélem Te nem kapod el. Az egyik barátnőm utolsó hetes kismama és ő elkapta, neki is antibiotikumot kellett szednie. Talán szülésre meggyógyul. Ez borzalom!!!

Mindenki vigyázzon magára!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Andrisék ma voltak doki néninél, de nem vírusos garatgyulladása van. Lándzsás útiüvet kell továbbra is szednie. A férjem mondta, hogy a doki néni uatlt rá, hogy lehet, hogy allergia vagy asztma előjele (én az voltam). De mi nem vagyunk allergiások, az asztma meg nem köhögésben jelentkezik, szóval szerintem nem.

Ellenben én is torokfájásra ébredtem, nagyon nem örültem neki. A kórházban azt mondták, hogy szedjek szopogatós tablettákat, meg öblögessek, amúgy nagyon nem tudok mit tenni. Én nem szeretem a mézet, de reggelre már mézes teát ittam, hogy hátha segít. Ez nálam már nagy szó.

A CTG egyelőre nem mutat semmit, a méhszáj is zárt, de még van 2 hét, hogy magától elinduljon. Mondjuk, én a húsvétot még szeretném egyben megélni, lehet, hogy szófogadó a baba és erre vár. Sikerült az ultrahangon pár nagyon jó pillanatot befogni, olyan szép kis kerek pofija lesz, teljesen meghatódtam. És bő két hét múlva már biztosan a kezünkben foghatjuk (persze lehet, hogy előbb). Holnaptól nagy frontokat mondanak, kíváncsi vagyok, hogy hatnak-e majd rám.

Na, megyek egy kicsit aludni, mert Andriskánk 3 napja pontban 6.00-kor ébred :? , így kicsit fársztó most az életünk. De lehet, hogy ő csak készít bennünket a kistesó születése utáni időkre :lol: .

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Szandra!Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Remélem simán megy minden a hagyaték rendezésénél.

Ejnye lányok ne tessék betegeskedni, gyógyuljon meg mindenki
Sok-sok gyógypuszi minden betegeskedőnek, nagyon veletek érzek. Kép
Nutella!
Vigyázz magatokra nem sok van hátra és találkoztok.
Kiváncsi vagyok, hogy fogják hívni a POCAKLAKÓT itt?(ha írtad már akkor bocsi :oops: ,ha nem akarod elárulni akkkor szintén bocsi :oops: )
Finike!
Nagyon jó, hogy a párodnak megvan az öltönye bizti csini lesz :)
Vicuskának jobbulást.
Nitacska!
Te is gyógyulj meg sok-sok méz, citrom és C-vitamin. :shock:
Katica!
Üdvözölek köreinkbe nagyon jó, hogy új kismamánk van.Sajnos nem tudok doki ügyben segíteni az én dokim Lőrincen rendel de nagyon szuper orvos, de szerintem itt mindenki a saját orvosával meg van elégedve.
Edina!
Búlcsunak jobbulást. Jár oviba??
Judit!
Hogy vannak a lurkók? Olyan helyesek a talis képen.
Hexina!
Megy a kertészkedés ebben szép időben vagy nincs időd?
Mazsuzs???Merre vagy?

Na mostmár abba hagyom mert meguntok :x .
Puszi
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

pociló a méz,citrom és c-vitamin jó a fűlfájásra????????? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Szandra!

De jó, hogy jelentkeztél! Már én is a leg rosszabbra gondoltam. Taminak és Edonak sok, sok gyógypuszi.

Finike!

Nektek is jobbulást kívánok!
Hogy viseli Vicus az orrszívást?
Szeműveg ügyben én is mesélhetnék. Hat éves korom óta szeműveges és kontaklencsés vagyok. Mind kettő egy vagyon.

Nutella!

Nagyon vigyázz magatokra! Andriskának mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Nitacska!

A meleg só vagy az infralámpa nagyon jó a fülnek!
Gyógyulj meg hamar.

Most mennem kell, Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

sziasztok!

Bulcsú szerencsére csak néha köhint egyet, remélem így is marad. Azt is csak ha fut, vagy bicajozik. Johannát már nem viszem a héten. HOlnap oltást kap /6 évest/. Bulcsút meg védőnénihez kell vinnem a 3 éves felmérésre.

Finike! jobbulást nektek!

Nutella! homeogene 9-et vegyél az nagyon jó torokfájásra, meg a First-öt spriccelni a torokra. És még nagyon jó grapefruit mag cseppel öblögetni és utána lenyelni. vagy sós vízzel öblögetni, de ezt köpd ki :D Én a múltkor ezeket alkalmaztam és másnapra elmúlt a torokfájás.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Nitácska!

Nekem a múltkor mikor fájt a fülem a doki néni Garasone fülcseppet írt fel. Az szerintem sokat segített. Naponta 3X3 cseppet lehet belőle csepegtetni.
Amit Szami ajánlott az is jó, bár nekem nem segített. Illetve nekem annyira fájt a fülem, hogy nem esett jól semmi, csak a fülcsepp hozott javulást, de ettől függetlenül érdemes megpróbálni.

Most mennem kell...

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

nitacska megelőzésre biztos, de mindenki azt fogad meg a fórumról ami neki jó :lol:

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Van gépem így este mikor a csajok elaludtak akkor olvasok és írok de csak MA mert holnap vissza kell vinni a gépet mert két nélkülözhetetlen gomb elveszítette a funkcióját így még azt ki kell javítaniuk.

Sid!
Mesélte ma reggel a férjem, hogy valaki a JAF topicból megkereste, ha jól emlékszik akkor Disney volt a neve :wink: :lol: , mondtam, hogy akkor a Sidney lesz :lol: , azt mondja rá, na az!!! :lol: :wink: Mondanom sem kell a Disney-n is fél órát gondolkozott. :lol: .

Na most megyek, de este tényleg jövök mert ki tudja mikor lesz megint gépem.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

csak rohanva, mert nehezen állunk vissza az itthoni létre. Főleg Hanna, élvezte a nagyik kényeztetését a hétvégén! Most is sírdogál :( :(

Minden kis- és nagy betegnek mielőbbi jobbulást és sok-sok gyógypuszi!

A jó hír, hogy Évi és a kis Zsófi baba otthon vannak! Hamarosan jelentkezik képpel és történettel!

Most pusssz mindenkinek (fél kézzel nehéz gépelni, a másik foglalt :( )
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

lányok köszönöm a fűlfájása való segítségeket!!!!!!ezer puszi értük!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát akkor itt...

Kezdem ott ahol...., azt sem tudom hol, na mindegy :)

Adra!
Húúú, nem semmi ez a fog mizéria, sajnállak nagyon de remélem a kész látvány kárpótól majd téged ezért a sok rosszért. Azért nem semmi mennyi baja van az embernek a foggal, ilyen hülyeséget jobban is kitalálhatták volna :wink: :) .

Finike!
Nagyon aranyos a meghívótok szövege!! Biztos nagy sikere lesz a rokonok és barátok köreiben, majd mesélj milyen hatást váltottatok ki. Húúú, szemüveg...., nekem ott lapul a fiókom alján :wink: , végül is nem is használódott el 7 év alatt sem :) . Majd tegyél fel magadról szemüs képet, kíváncsi vagyok milyen lett. Jobbulást nektek.

Judit!
Szonjus nagyon édes, zabálni való kiscsaj, és azok a szemek..., ilyenkor bánom, hogy nincs egy fiam se! :wink: . Hogy álltok a házzal?

Tüneményesek a gyerekek a talis fotókon, nagyon sajnálom, hogy kimaradtunk de tényleg nagyon csúnyán köhögött a Tami. Mára már kb 95%-os a gyógyulásuk, nekem még mindig gáz a hangom de ez már azt jelenti, hogy én is kifelé megyek belőle.

Dóri!
Recsegett alattad az ágy??? Ne viccelj mááá :lol: :lol: . De nagyon szupi a kép, ezt apa csinálta vagy állványos volt a buli? :wink:

Sajnálom, hogy ilyen sokan vagytok betegek, mindenkinek jobbulást.

Most megyek, párr napig nem leszek megint (ki tudja meddig javítják megint) de vagyok.

Adra, Finike, Sid, Judit elküldöm nektek priviben a számom és akkor tutira bebiztosítottam magam :wink:

Jó éjt mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra! ezek a pasik... Disney én is röhögök!!! Remélem értékeled, hogy így aggódtam!!! :wink: Figyelj végülis a betűk jók, rejtvényt csinált belőle!!!! A kis Valkó Eszter :lol:

Hexina! akkor most iszod a levét pár napig!!! Előbb utóbb helyre áll a rend.

Dóri! nem hívtál!!!! remélem minden oké Nálatok!!!

Johanna megkapta a 6 éves oltást, hős volt :lol: nem sírt. Mondjuk ciki is lenne ennyi idősen sírni egy szuri miatt. Kicsit fájlalja a karját. Remélem nem lázasodik be!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Évi,
Akkor várjuk, hogy jelentkezz! Sok egészséget és sok tejcit!
Kép

Szandra,
Nem biztos, hogy Ti látni szeretnétek engem szemüvegben, nem egy nagy szám, nem is áll jól. Tegnapra kész is lett (mert a lencséket gyártatni kellett vagy mi), és abban vezettem egy élmény volt. Olyan tisztán láttam vele a táblákat, hihetetlen, hogy ilyen vak voltam idáig. Fel sem tűnt, hogy ennyire. Egy kicsit fáj tőle a fejem, ha "sokat" van rajtam, de meg kell szokjam. Igazából vezetéshez és tv-hez kell használjam. Még meggondolom, hogy rakok-e fel képet, lehet, hogy ijedtében mindenki elhagyná a topikot. :oops: 8) :lol:
Meghívó...
Majd megírom kinek hogy tetszett. Remélem érteni fogják a célzást("nászajándéktipp és egy boríték van mellette"). Nekünk már van két vasalónk, mikrónk, nem kávézunk úgyhogy nekünk nagyobb szükségünk van lóvéra. Úgy gondoltam inkább beleírjuk, minthogy hívogassanak,vagy nagy meglepetések érjenek. Így is lesz egy-két emberke aki meglep minket, de ha 100 lepne meg... :? Már alig várom, hogy a nyomott mintát megkapjuk, mert eddig csak magát a meghívót kaptuk meg.

Örülök, hogy Tami már jobban van. Mi tegnap voltunk a doktornéninél, egyenlőre úgy látja, hogy "csak" megfázott kapott kúpot a köhögésére, és egy Rinathiol tapaszt, amit az ágyára kell tenni ahol alszik és erős mentolos illata van. Olyan mint az a Kinder LUUf balszam, nagyon erős, de olyan jót aludt tőle a kiscsaj. Ezek csak minták, 3 db-ot kaptunk,de beváltak. Orrszívás megy ezerrel. Most azon izgulok, hogy nehogy lázas legyen, mert akkor antibiotikum... :cry:
Nekem megint fáj a torkom, pedig szedem még az antibiotikumot, majd ha elfogyott máglátjuk, ha nem múlik visszamegyek a doktoromhoz, hogy csináljon valamit.

Most mennem kell , mert valaki épp bontja szét az asztalt... :wink:

Szép napot Mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni tudja-e valaki a rendelési időpontokat a dél pesti kórház szülészet-nőgyógyászat szakrendelésen, és ki mikor rendel?
találtam egy infot róla, de azok 2006-os adatok.

segítségeteket köszönöm előre is.

aryvirag
Vendég

Szia aryvirág!

Konkrét doki nevet nem tudnál mondani, úgy könnyebb lenne. Sajnos én rendelési időket nem tudok, mert én egy bizonyos doktorhoz jártam és én tőle kértem időpontot vizsgálatokra. Szerintem ha felhívod a kórházat ott is meg tudják mondani. De még hátha tudja valaki a topicból a választ neked!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Finike! Jobbulást Neked és Vicusnak is! A körülöttem élő embereken is most tör ki valami hasonló amiben ti szenvedtek. Nem tudom mi lehet ez...Még nem ért véget a járvány?
A szemüveggel tényleg szerencséd volt, hogy ilyen olcsón megúsztad.

Éviről várom én is a híreket, éppen ma gondoltam rá hogy hazaengedik, ez ezek szerint előbb hazamehettek a picúrral.

Sidney! Ezt a First-ös tippet még nem hallottam. Több helyre modták hogy lehet használni de a toroköblítésre/befújásra még nem hallotta. Jó tudni!

Nutella! Örülj neki, hogy Andis csak három napja ébred reggel 6-kor.:) Én nem tudom, hogy Nándit hogyan szoktassam le arról, hogy ilyen időpontban ébredjen fel. Teljesen mindegy hogy mikor fektetem le (este 8 v. 9 óra) akkor is kukorékol már hat órakor.

Szandra! Jó hogy jelentkeztél! Mi van veletek? Van valami fejlemény ház-ügyben?

Lányok (többiek) mi van veletek? Azt hittem, hogy két napig nem jövök és oldalakat írtok, de most valahogy nagyon pihi van... :roll:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

mazsuzs én itt vagyok.eddig azért nem jötem mert tiszta ideg voltam a köcsög anyós miatt,meg hát házakat nézünk!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Finike! Gyógyuljatok gyorsan. Homeogene 9 nagyon jó a torokfájásra. Sós vízzel öblögetni és a First, ja és grapefruit csepp vízbe 10-15 csepp /napi 3x meginni és csodákat tesz, nekem nagyon bevált!!!!

Mazsuzs! tényleg én mindig fújok a torkomra First-öt, ha fájni kezd. Egyre több gyógynövényt kezdek el használni, száműzném szívesen a gyógyszereket.

JOhanna ma elég nyügi volt az oltás hatására. Este borogattam is neki a vállát, mert piros és gombóc van az oltás helyén és még meleg is. Tök jó mert már hagyja a borogatást. Mikor pici volt üvöltöt, ha borogatni mertem.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

A betegeknek kívánok mielőbbi gyógyulást.

Nálunk most szerencsére nincs semmilyen betegség. Flórámnak jönnek a fogacskái,így minden nap nyűgi szegénykém.
Egész nap szaladás van,így nagyon gyorsan telnek a napjaink. 8)

Már jöhetne a meleg,a szép idő hogy többet lehessünk kint. Flóra már imád kint is szaladni. Mindent fel szeretne fedezni. Olya édes! :D

Nem tudom máshol milyen volt,de nálunk délután havazás volt. :shock: :roll: Előtte,utána ki-ki sütött a nap. :roll:
Érdekes volt.

Szép estét midenkinek.

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Szisztok Csajok!
Szerencsésen meggyógyultunk, Bencus már jár is oviba. Ma lesz a húsvétolás, tegnap megtanultunk itthon egy locsoló versikét, kíváncsi leszek, kamatoztatja-e odabent :wink:

Járunk HD angolra, és teljesen kikészülök, hogy milyen rohadt okos egy fiam van - ezt spec. ki is használja, oviba nem is nagyon bírnak vele, ha nem kötik le, akkor jön a haddelhadd.
Szóval voltunk már vagy 2 foglalkozáson, ahol az én kisfiam csak ült, mint a "sülthal". Figyelt.... Aztán néhány napra rá itthon, amikor a hugica levette a zokniját, nézem ám, mit csinál a kiscsávó. Hát felhúzta a kezére (Judit biztos érteni fogod :wink: ), és közölte velem, Hi, I'am Beni. Who are you? I'm Bence. Kész voltam tőle...

Zajlik az életünk, nekem ezerrel sok a melóm, közeledik a mérleg határidő :P

Réka ugyanolyan zsivány, mint Bence, rájött, a kis rafkós, hogy lehet hisztizni, és talán elér vele valamit. Én erős vagyok, és nem érdekel a cirkusz 8) Ha tehetné - most ez a legújabb - ölbebaba lenne egész nap, dehát már jó kis súlya van (8,5 kg), úgyhogy nem igazán élvezeném ezt a helyzetet. Meg különben is :lol:
Kibújt 6 fogunk - fent 4, lent 2.
Csórikámon akkorákat röhögtem, beteg volt, fogzik, szó szerint taknya-nyála egybefoly. Kúszott a járólapon, és én meg azon röhögtem, hogy olyan mint egy csiga. Láttam, hogy merre járt, mert húzta maga után a csíkot :lol:
Réka még kicsit taknyás, de remlém hamar elmúlik....

Dalma!
Sok boldog szülinapot Jázminnak!

Fini!
Nem hinném, hogy annyira gáz lennél szemcsiben :wink:
Vicusnak jobbulást!

Szandra!
Látod, a frászt hoztad ránk, pedig csak a gépetek szállt el. :P

Judit, Dóri!
Hogy s mint álltok házilag?

Adra!
Nekem meg a bölcsességfogam szemétkedik már megint, nem fogom megúszni a jobb alsó kivételét sem :x Nincs is jobb egy kis fogfájásnál.....

Sid!
Eddig is tudtuk, hogy Johi nagy lány már, de a dokinál megint megmutatta. Gratula neki. Hogy megy Bulcsú altatása?

Mazsuzs!
Itt vagyunk, csak sajnos le is kell ülni a gép elé, ahhoz meg idő kell.... De nem baj, most jó sokat írtam, olvass :lol:

Szami!
Még nem is gratuláltam ehhez a gyönyörű lányhoz, hogy milyen ügyi! Látod eddig aggódtál, hogy mikor indul el végre, most meg majd sírod vissza azokat az időket, amikor nem kellett utána rohannod minden pillanatban :lol:

Megyek, reggeli idő, aztán irány az ovi, majd hazajövök, és mehet a meló. Jó változatosan telnek a napjaim.... :roll:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Helló Csajok!

Éljen, éljen, éljen! Tegnap óta végre van fogam! :oops: :D
Végre "kétpofára" is tudok már enni!!! :wink:

Eszti!
Hát... a bölcsesség fogak tudnak érdekes dolgokat produlálni! Jobbulást!
Gratulálok Bencének, nagyon okos kispasi. Ezek a picik olyan okosak!
Rékának jobbulást kívánunk!

Mazsuzs!
A First-öt én is csak ajánlani tudom. Biztos fog használni, egy kicsit savanykás az íze, de szerintem simán elviselhető.

Finike!
Ne má....., szerintem biztos nem nézel ki rosszul a szemcsiben! Tegyél már fel képet magadról benne!
Vicusnak sok-sok gyógypuszit küldünk!

Szandra!
Most, hogy telcsi számot cseréltél többekkel is, biztos nem lesz többször ilyen nagy aggódás.

Csajok!
Szandra esetén tanulva, lehetőleg minél többen cseréljünk számot, hogy ilyen ne fordulhasson elő senkivel sem. Én bárkinek nagyon szívesen megadom a számomat.

Dalma!
Kép
Boldog születésnapot kívánunk Jázminnak!

Na most már mennem kell...

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Mesi!

Régen jelentkeztél nálunk! Nem ér csak a másik topikon dumcsizni!
És szeretnénk látni képeket Laráról!
Hogy telnek a napjaitok?

Most már tényleg eldugulok!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

sziasztok!

Boldog Születésnapot Jázminnak!

Adra!
örülök,hogy végre megoldódott a "fogas" ügy :lol:
akkor Húsvétkor jöhet a maratoni kajcsizás :wink:

jól vagyunk,csak lefoglal a kisasszony. ha meg épp alszik,akkor próbálom utolérni magam a házimunkában...de Neked ez nem ujdonság a 2 cuki törpi mellett :lol:

a képek még váratnak kicsit magukra,mert apa baromi elfoglalt.. :oops:

üdv Mindenkinek

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Kép Boldog születésnapot Jázminnak!

Kép

Kép

Kép
pocilo

Nagyon sok boldog 4. születésnapot kívánok én is Jázminnak!

Dalmácska! Milyen szuper tortával készülsz a nagylánynak???

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Jázminnak kívánunk nagyon boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig!

Adri, láttam az ikreket a mamával! Sajna a bankban ültem és onnan az ablakból! pedig úgy megcsodáltam volna őket megint!
Átlövöd a számod priviben? Én szívesen venném! :oops:

Hétvégére eltűnök, sűrű lesz a programunk. Keresztelő Szekszárdon, rokonlátogatás, stb. Legalább a kajára nem lesz gond! :oops: :D

Mindenkinek kívánunk áldott és kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép

Pusszantás:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Mindenkinek kívánunk Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Köszönjük szépen a sok köszöntést,kedvesek vagytok. :D

Nutella!
Micimackós,vaníliás tortát rendelt a kislányom. 8)
Holnap csinálom,kiderül majd hogy milyenre sikerül. 8)
Hú,de jó,nemsokára érkezik a babóca! Imádtam ezeket az utolsó napokat! Pedig nem könnyű,te hogy bírod?

Szép estét nektek!

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

SZiasztok!

JÁzmint Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából! Majd kérünk képet a szülinaposról és a tortáról is!!!

Fricky! nem semmi Bence. Szuper okos!!! nem lesz könnyű vele. Barátnőm kisfiát le kell foglalni, mert nagyon értelmes és ha unatkozik akkor az baj :lol: Ez sajnos kevés óvónéninek sikerül, Ő járt is 3 oviba, előtt 2 bölcsibe. Viszont a suli az bejött Nekik. Bár az elején nem igazán tudott a popsiján megülni :lol:
Bulcsú altatása sehogy sem halad :oops: sőt.... viszont így egyszerűbb 8)

Ma tojást festettünk egy barátnőméknél. Vicces volt, mert a 4 gyerekből csak Johanna kézműveskedett intezíven, ne meg mi anyukák.

Áldott Húsvétot kívánok mindenkinek.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Dalma!
Jázminnak Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!
Kép

Adra,
Na jó akkor majd rakok fel képet, csak meg kell találjak hozzá egy kábelt...

Nutella,
Hogy érzed magad?

Évi,
Ha van egy kis időd nem írnál pár sort, hogy mi van Veletek?

Képzeljétek,
Ma sikerült megvennem az ékszert. :D Sokat keresgéltem és végül visszamentem a kezdetekhez. Ahonnan a ruhám lesz ott vettem fülbevalót, nyakláncot, és három hajbavaló díszt. Most cipőt vadászok, de az is előbb útobb meg lesz. A jövőhéten jönnek a meghívók. :lol: Szóval örülök nagyon. Már csak a nyelvizsgám sikerüljön, nagyon izgulok miatta.

Vicus picit jobban van, annyit nem kell szívni az orrát, mint tegnap. Köhögni még köhög. Most anyukám lett beteg és a bátyám. Úgy látszik mindenkin lassan átmegy. :cry: :cry:

Most megyek durmolni...
Jó éjszakát Mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
finike

Helló Csajok!

Szami, Hexina!
Priviben elküldtem a telószámom! Remélem megkapjátok.

Hexina!
Remélem legközelebb tudunk élőben is találkozni.
Ha jobb idő lesz, esetleg megbeszélhetünk néha egy-egy közös sétát, ha van kedvetek hozzá.

Dalma!
Olyan kivi vagyok a tortára! Annyira szépeket tudsz csinálni! Kivácsi vagyok Jázminnak hogy fog tetszeni! Majd tegyél fel képet a buliról!

Finike!
Örülök, hogy Vicus jobban van!
Szupi, hogy sikrül végre az ékszereket is megvenned! Most már tényleg alig van valami hátra a szervezésből. Cipőt szerintem most már biztos fogsz találni, hiszen ilyenkor már a legtöbb helyen tavaszi cipőket árulnak.
Várom a szemcsis képet!

Kívánunk Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kép

Szép napot Nektek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Eszti! Olvasvam... 8) , nem semmi a fiad, bár én nem sokat tudok angolul.

Finike! Akkor levan a gond az ékszerekről is. Milyen megkönnyebbülés, hogy már alig van intéznivaló, nem?

Adra! Nekem is átküldheted a telefonszámodat ha akarod! Ha esetleg Hexina sem tud jönni.... :)

Dalmacska! Jázminnak Boldog Szülinapot!
Majd kérünk képet a tortáról!

Mindekinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok Lányok!

Adra!

Meg kaptam a számod, köszönöm.

A beteg babáknak és mamáknak jobbulást!

Mi is Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek. A csajsziknak sok locsolót a kis pasiknak pedig sok piros tojást!

Szami és Szofi

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Mazsuzs!

Priviben átküldtem a számom!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Csajok!

Ádám készített új webgalériát a törpikről.

Ha valakit érdekel, itt megnézheti:
http://www.adam74.extra.hu/

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Nagyon kellemes húsvétot kívánun, aki szeretné annak sok locsolót aki nem szeretné annak nem :wink: .

Jázminkának nagyon boldog születésnapot!!!!

Adra!
Csodálatosak a képek, nem semmi mekkorák már! Gyönyörű mikor Zsófi mosolyog álmában, Zéti húúúú, ő meg egy igazi pasi.

Sziasztok

szandrakiss

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: