Szisztok Csajok!
Szerencsésen meggyógyultunk, Bencus már jár is oviba. Ma lesz a húsvétolás, tegnap megtanultunk itthon egy locsoló versikét, kíváncsi leszek, kamatoztatja-e odabent
Járunk HD angolra, és teljesen kikészülök, hogy milyen rohadt okos egy fiam van - ezt spec. ki is használja, oviba nem is nagyon bírnak vele, ha nem kötik le, akkor jön a haddelhadd.
Szóval voltunk már vagy 2 foglalkozáson, ahol az én kisfiam csak ült, mint a "sülthal". Figyelt.... Aztán néhány napra rá itthon, amikor a hugica levette a zokniját, nézem ám, mit csinál a kiscsávó. Hát felhúzta a kezére (Judit biztos érteni fogod
), és közölte velem, Hi, I'am Beni. Who are you? I'm Bence. Kész voltam tőle...
Zajlik az életünk, nekem ezerrel sok a melóm, közeledik a mérleg határidő
Réka ugyanolyan zsivány, mint Bence, rájött, a kis rafkós, hogy lehet hisztizni, és talán elér vele valamit. Én erős vagyok, és nem érdekel a cirkusz
Ha tehetné - most ez a legújabb - ölbebaba lenne egész nap, dehát már jó kis súlya van (8,5 kg), úgyhogy nem igazán élvezeném ezt a helyzetet. Meg különben is
Kibújt 6 fogunk - fent 4, lent 2.
Csórikámon akkorákat röhögtem, beteg volt, fogzik, szó szerint taknya-nyála egybefoly. Kúszott a járólapon, és én meg azon röhögtem, hogy olyan mint egy csiga. Láttam, hogy merre járt, mert húzta maga után a csíkot
Réka még kicsit taknyás, de remlém hamar elmúlik....
Dalma!
Sok boldog szülinapot Jázminnak!
Fini!
Nem hinném, hogy annyira gáz lennél szemcsiben
Vicusnak jobbulást!
Szandra!
Látod, a frászt hoztad ránk, pedig csak a gépetek szállt el.
Judit, Dóri!
Hogy s mint álltok házilag?
Adra!
Nekem meg a bölcsességfogam szemétkedik már megint, nem fogom megúszni a jobb alsó kivételét sem
Nincs is jobb egy kis fogfájásnál.....
Sid!
Eddig is tudtuk, hogy Johi nagy lány már, de a dokinál megint megmutatta. Gratula neki. Hogy megy Bulcsú altatása?
Mazsuzs!
Itt vagyunk, csak sajnos le is kell ülni a gép elé, ahhoz meg idő kell.... De nem baj, most jó sokat írtam, olvass
Szami!
Még nem is gratuláltam ehhez a gyönyörű lányhoz, hogy milyen ügyi! Látod eddig aggódtál, hogy mikor indul el végre, most meg majd sírod vissza azokat az időket, amikor nem kellett utána rohannod minden pillanatban
Megyek, reggeli idő, aztán irány az ovi, majd hazajövök, és mehet a meló. Jó változatosan telnek a napjaim....
Pápá: Eszti