Új privát üzeneted érkezett!

Helllllllllllo Pintyuska!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyere mááááááááááááááár!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Oké, Pintyus , megelőztél. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Nemrég értem haza! Anita! Nagyon örülök, hogy találkoztunk végre:). Ja, és elfelejtettem mondani, de már szépen látszik a pocid is:)! Jani azzal fogadott, h. neki mit vettem...mondom semmit :D, de tetszettek neki a cuccok amúgy, főleg a piros törpe gatyó, vagy ahogy Ő mondta tubi-gatya :lol: :lol: :lol:
És, ahogy sejtettem...bomba robbanás volt a szobába...de most megyünk ki a kertbe :D ! Még egyszer köszi a fuvart!
Szép napot MIndenkinek!
Vendég
 

 
 

Kép

Gyors kukk!

Pintyus:
Üdv újra a csapatban,már hiányoltunk.Jó hogy meg vagy.


Anita:
Csodaszépek a képek csak ámulok és bámulok már 2-szer megnéztem + Balázs is idejött és mégegyszer végig néztem vele.A delfinekre hangosan kacagott,nagyon tetszett neki.
Köszi hogy feltetted tényleg nagyon szép képek és csodás helyeken jártatok.
Szemüveg!Nekem .Minek?
Tény ami tény te fotogén vagy és igenis jó képek készültek rólad.
Mit turiztál?Még egy szatyor ruhával tértél haza?
Igen ,nekem már valamivel könnyebb volt de ne hidd hogy zökkenőmentesen ment.Nehéz eset ez az Andi bébi. :lol: :lol: :lol:

Kauka:
Te is bevásároltál?

Andi:Írtam neked skype-n ,de úgy látom elfoglalt vagy ,nem baj majd válaszolsz.

Képzeljétek vettünk Balázsnak egy nagy dömpert a Régióba ,de akkora hogy még ő is belefér. :lol: Tetszett neki nagyon.
Hogy mennyi sok szép játék van Régióba ,nem is gondoltam,most voltam először.De nagyon tetszett.

Na lépek mosogatni.
Puszi és legyetek jók ha már nem jönnék.

Kép

Kép

Kép
aliza
 
 


Halihóóóó

Na végre sikerült vissza olvasni!!

Panka: Emilire szavaztam! Jöhetne az a torta recept minnél hamarabb!!!
Anitát is meg akartam kérni hogy irjon már le egy gyors torta receptet mert málnás tortát akarok csinálni férjecskémnek, de jó lenne valami jó kis alap és valami krém.

Anita: ezek a képek isteniek!!! Nagyon szerencsések vagytok hogy eljuthattatok ilyen elképesztő helyre és egy teljesen más kultúrába bele kostólhattatok! Igazán mesés, de látom mindenki el van tőlük ájulva!
Poci képet légyszi tegyél fel, nagyon kiváncsi vagyok!!!! A képeken sajnos nem látni mert nem voltál egyszer se olyan szögből fotózva! De nagyon jók a képek Andinál is! Látom jó sok rucit sikerült venned. És a turis cuccok milyenek???? Menyit vettél?? Volt választék?
Az AFP eredményed meg van már? Mikor mész Uhra.

Nekem a héten kell meglegyen az eredmény és utána mehetek Uhra! Már nagyon várom! De anyira jóó hogy érzed a pici mocorgását! Neve meg van már??? Lehet írtad csak én nem láttam! :oops:

Aliz: Miket beszélsz itt össze vissza!!!!!!! Nagyon jók a képek rólad is, és nekem különösen tetszik a telefonálos, olyan jó kis pózolós kép! Balázska frizurája meg különösen jóóóó. Aranyosak nagyon Dorkával, ki tudja mi lesz ebből a nagy szerelemből!!! Nagyon szép helyeken jártatok Erdélybe, és igaza van Évának, te semmit nem változtál a 2 év alatt! Nagyon csini kismama voltál!!!Tehetnél még fel képet!!!!

Andi: Te igazán nyithatnál turit is lassan!!! :lol: :lol: Látom nagyon jól érezte magát mindenki nálad!!! És a képek nézegetésén is túl vannak!!! Én még eddig akárhányszor bele kezdtem mindig valami közbe jött. De mostmár következőnek ténleg meg nézem ha törik ha szakad! Mit szólnál ha a héten még eljönnék a cuccokért???? :?: :?: :?: :?: Még mielött bele kezdenétek a nagy rumliba??? Mondj egy napot és órát!!! Persze ha neked jóó. :wink:

Éva! Merre vagy??????????????????????Minden ok_??? Sms-re sem válaszoltál még!!! Enyire el vagy foglalva??!! Te már érzed a kis manót???? És poci fotó?????????????

Zsuzsi: Nagyon édes Pannika!!! Olyan gyönyörü cuki pufi arca van, nagyon szeretem nézegetni!!! remélem elmúlott a hőemelkedés!!! És semmi komoly!

Olgi: Te is nagyon el vagy foglalva a kis manók miatt!!! De teljesen érthető!!! Majd kérünk képeket még!!!

Bea: Ugy látom megelőzött Anita a turizással!!! Ez van ha nem jártam erre túl gyakran, de majd be pótoljuk! Te miket vettél??? És a sok bébi holmit kinek veszed??
Csodálatos menyasszony voltál!!!! És ráadásul kétszer is, de mázlist vagy, mit nem adnék még egyszer azért a napért!!!! Csodás volt!!! Teszek fel én is egy két képet!!! Persze ha érdekel valakit!

Aliz, Anita: ne aggódjatok én is közel harcot vívtam már Andi bébivel az árakon mikor a bébihordozót vettem meg tőle, és még következik egyszer.... de valahogy csak megegyezünk! :) :D

[/b]
Vendég
 


Kép
Kép
Kép Kép
Vendég
 


Kép Erdély Kép Erdély Kép Kép Kép Zágráb Kép Horvátoknál Kép
Vendég
 


Kép Plitvicke Nemzeti park Kép Sok vizesés Kép Kép Ilyen kék a víz Kép
Kép Fentről

Bocsi ha kicsit sok lettem :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Pintyus! Nagyon jók a képek! SZép menyasszony voltál:). Hát én nem nevezném mázlinak, h. kétszer kellett magamra öltenem azt a ruhát...meg kétszer átélni az a sok ideget. De azért jó volt, csak ez nem az én műfajom :lol: A babacuccokat a rokonnak veszem, megkértek rá, mert otthon a turikba nem nagyon lehet kapni, a boltba meg nagyon drága. De ami nagyon tetszik nekem, vagy Janinak, azt elteszem..majd egyszer jó lesz. Sajnos most nem volt olyan jó a felhozatala a turinak, mint a múltkor, amikor voltam, így nem sok mindent vettünk. Pintyus, megyek majd Veled is turizni, csak szólj, h. mikor! Ajánlom a Pesti utcai turit, szombatonként (akkor 80 ft/darab), ott nagyon tuti cuccok vannak szinte mindig, meg ezt a Gardrób turit, amikor van 50 Ft-os akció, de ehhez szerencse kell!
Pénteken megyünk haza és majd kedden jövünk vissza, de utána ráérek, persze igazítani kell a vizsgaidőpontokhoz is:)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma már lehet szavazni a www.babavilag.com on. :wink:

Ma voltunk tornán, és eléggé elkeserített a gyógytornásznő:van egy szűk hónapunk, hogy kilazítsa Emili izmait, ui. a bal csípője ez miatt fentebb van, mert az izmok felhúzzák.Járáskor meg a jobb lábát húzza,mint egy kis bicebóca.Bár vmicskét javult a helyzet,de azt mondta, hoyg a tényleges járás kialakulása előtt ki kéne lazítani az izmokat.Viszont nincs gyógytornász Dévényes a városban, aki elvállalná, mert mindegyik nagyon foglalt. :cry: Most akor így marad Emili, mert senki nem foglalkozik vele????Nagyon kivagyo ezen akadva.Most kutakodok, de mindenki visszautasít. :cry:

Majd holnap jövök még.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Bea: biztos nagyon jó lesz otthon, rég voltál, nagyon várhatod már!!! :lol: :lol: Én sem erre a hétre gondoltam. Csak ugy valamikor.Lehet majd vizsgaidőszak után is!

Panka: nagyon elszomoritó amit irtál, felfoghatatlan hogy ilyenek az emberek, azért az ilyesmit időben kell kezelni és nincs olyan hogy nem érnek rá!!! Hogy lehet hogy nincsen elég orvos??????!!!

Felháboritóóó!!!

Én már szavaztam a reggel!!!
Vendég
 


Pankaa! Szavaztam!
Pintyus! Ok! Akkor majd vizsgaidőszak után! Április 14-én van az utolsó vizsgám (remélhetőleg), úgyhogy utána bármikor!
Anita! MInden ok? Nagyon elfáradtál a turizásban?
Képzeld, a kert felásva, halacska megsült és a párom még el is mosogatott! csak ámulok és bámulok:D!
Vendég
 


Kép

Panka!
Én adtam le a 16. szavazatot a kis Emilire. :wink: Nézegettem a többi babát is, ugy látom Emili vezet a versenyben... így is maradjon. :wink: Mit nyertek ha nyertek?
Jaj, de szörnyű dolgokat irsz. És ez a gyógytornásznő nem tudja egy hónap alatt lazitani a Kicsid izmait annyira amennyire kell? Nagyon nem értek hozzá, ezért is kérdezem. Remélem mindenesetre sikerrel jártok és ha ez a nő nem , azért találtok mást aki segit a lányodnak. Szorítok nagyon!!!!

Pintyuska!
Holnap várunk !!! Gyere a kis magánturkálómba. :lol:
Gyönyörű képeket tettél fel Te is. Az esküvői képeidet én már régebben is megcsodáltam és csak ismételni tudom magam. Gyönyörű menyasszony voltál/vagy Te is. Szép pár vagytok, szépek a képek. A nyaralós , kirándulós képek meg nagyon jók, gyönyörű helyeken jártatok .Bár tény számomra is, hogy Erdély csodás, igaz még csak képeken láttam. :? Horvátországban már jártunk, vegyes élményeink vannak, kétségtelen szép tájai vannak ennek az országnak is, tenger pedig kristálytiszta.

Alíz!
Jó rokonlátogatást és Barlangfürdőzést Nektek!!! Érezzétek jól magatokat, képeket pedig várjuk.
Gondolom Balázskának bejön a dömper nagyon. Főleg hogy bele is fér.Tutijó kisfius játékot kapott.
:wink: :D
Naaaaaaaaaaaaa..... nem vagyok én annyira nehéz eset mint irjátok. :oops: Vagy igen???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bea!
Úuuuu... de ügyes kis kertészek vagytok!!!!!Párod rendes hogy a mosogatást átvállalta.Igazi kis csapatmunka megy nálatok.Szuper!!!!
Nálunk a kertészkedés lehetetlen :lol: :lol: , de férjem nekem is szokott mosogatni. Lehet ezért is szorgalmazta a a mosogatógép beszerzését???????? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olgi, Zsu, Évi, Olimami!
Merre vagytok????

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!


Anita!

Isteni kereskedő lenne belőlem. :oops: Ma mikor Pintyusnak vettem le a szopcsis párnát a szekrényből akkor vettem észre még két kisebb zsáknyi ruhát , amiket nem is mutattam Neked. Vannak benne rugik, nadrágokat láttam, meg kifogókendő (tudod babáknak a kapucnis fürdőlepedő) Nem bontottam ki, mert épp várom Zitát, igy lehet más ruhák is vannak benne.
Szóval ha gondolod valamikor gyere és nézd meg. :wink: Vagy majd megnézem mi található még és megirom.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Pannikámnak továbbra is hőemelkedése van, így reggel mikor hívtam a dokinéninket, mondta, hogy menjünk ki a laborba. Alig találtak Neki vénát, és alig jött a vér.... :cry: Nagyon sokáig tartott, szegénykém meg úgy sírt, majd' megszakadt a szívem.... :cry: 1 óra után hívom a dokit, akkorra lesz eredmény. Remélem, semmi baja nincs! Kaptunk vizeletvizsgálatra is beutalót, ahhoz majd holnap hajnalban próbálom levenni a pisit. Tegnap délután nagyon nyűgös volt szegénykém, semmi nem volt jó. Ráadásul mikor Anyukámnál volt, jó erősen odacsapta a kis fejét Anyukám állához....alig tudtam megvígasztalni.... :( Mostanában állandóan csapkodja a fejét, várható volt, hogy előbb-utóbb beüti... Az éjszakánk amúgy nagyon jó volt! Letettem 7-kor és csak egyszer ébredt, 3.kor enni, utána fél 7-ig aludt! Ez volt az első éjszaka, hogy csak egyszer kelt! :D :D

Kép
zsuzska81
 
 


Alíz! Jó utat Nektek! Várjuk a képeket! :D

Panka! Remélem, minél előbb találtok gyógytornászt! Azért nehogymár ezen múljon.... elég felháborító! :evil:

Zita! Újra csak azt tudom mondani milyen szép menyasszony voltál! :D AZ a menyecskeruhás.térdpuszilós kép nagggyyyonnnn szexi! :wink:

Balázska és Dorka ismét nagyon aranyos a képeken! Milyen jól megértik egymást! :D Balázska frizurája nagyon csini, igazi kisifús! Alíz és Anita is jól néz ki a képeken, ne is mondjátok az ellenkezőjét, Csajok! :lol:

Kép
zsuzska81
 
 


Pankaa,


Ami a gyógytornászokat illeti: sajnos tapasztalataim szerint munkaidő után, hétvégén(természetesen megfelelő díjazás mellett) midegyiknek rengeteg szabad ideje van...

Pave
pave
 
 


Most beszéltem a gyerekorvossal, még csak a vérsűllyedés eredménye van meg, az nem utal gyulladásra, hálistennek! A többi eredmény holnap lesz meg.... Kicsit megnyugodtam. Most alszik a Drágám, kimerült a kínzástól... :cry:

Kép
zsuzska81
 
 



Sziasztok!!
Zsu: remélem nem lesz semmi, jobbulást a kis Pannikának!!!

Tündikével mi is voltunk dokinál, mert vettem észre, hogy mindig "kifli" formájú a tartása, általában csak a jobb oldalra néz és ellenkezik, ha fordítom :? Kaptunk beutalót április 2.-ra. Az egész amúgy szuri után kezdődött.
Most nem nagyon olvasok vissza, csak a képeket néztem, nagyon jók!!! Az összes!!!

Puszi, majd jövök.

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olgi! Jaj, szegény Tündike.... Gyerekorvos nem mondott rá semmit? Hova kaptatok beutalót? Ortopédiára? Jobbulást a kis Drágának!

Kép
zsuzska81
 
 



Zsu: Ibolya utcára megyünk gyermek ideggyógyászhoz. nem is kicsit be vagyok parázva :( remélem addig elmúlik és csak lemondom az időpontot...

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Andikám, ezt elsősorban Neked :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi: Jobbulást Pannikának, szegényke nagyon kifáradhatott a kínzásba, nem lehet jó élmény vért venni egy ilyen kis picitől!!!

Olgi: Jaj, nagyon megijedtem, remélem nem lesz semmmi gond és ténlleg le kell mondjad az időpontot! Ténleg nem mondott rá semmit a gyerekorvos??

Na, voltam ma az Andi privát turkálóba! Hát közel harcot vívtunk az árért, ugyhogy csajok teljesen megértelek benneteket, de a végén csak sikerült megegyezni! Most csak a rózsaszínekre álltam rá, ugyanis amiket kaptunk azok 2 fiucskáé volt, de a legtöbb semleges színű. Én nagyon szeretem a sárgát. Dorka baba nagyon aranyos volt mint mindig, kis pörgös csaj, hamiról szó sem lehetett, arra tisztán kimondja hogy NEM!! Végre sikerült megnéznem 3 albumot! :lol: Köszi a vendéglátást!

Aliz jó útat nektek, lehet már nem olvasod, és bocsi hogy nem írtam többet a barlangfürdőőröl. Szerintünk nem egy nagy durranás, egyszer megéri de mi nem mennénk többször, max. gyerekkel egyszer. Szép meg jó de egyszer elég belőle!

Na neki vágok a munkának!

Anita, Éva!!!!!!
Vendég
 


Meg van az AFP eredménye, holnap délbe megyek érte és pénteken klinikára Uh-ra. Vagy szerintetek menjek inkább hétfőn?
Vendég
 



Panka: szavaztam :wink:

Pintyus: Hétfőn nem célszerű menni uh-ra mindig nagyon sokan vannak. Pénteken vagy szerdán vannak legkevesebben. Menni lett az afp?

A doki megnézte, mindent tökéletesen csinálja Tüncsike, emeli a buksit, kúszik, kézen fogva felültette és tartja szépen a fejét. Csak többnyire jobbra húzza, meg kitekeredik kiflibe, meg az ágyban is eddig előre ment, most meg jobbra és ütközik a rácsba. Sok mindent nem mondott a doki. Lehet, hogy eltalálta egy ideget a szuri alkalmából? :?

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen az eddigi szavazatokat!
http://www.suranyihifi.hu/1000000.swf

Lolita!
Ok, köszi, majd leírom a receptet a végén.
Azta micsoda képek!Mikor voltatok Tansániában?Irígy-irígy!!!:)

Aliza!
Nem vagy béna, én nem röhögök rajtad. :wink: :D Jók a képek Balászkáról is.

Pintyus!
Te is nagyon szép manyasszony voltál!:)Szépek a képek is.
:wink:

Bendor!
Sajna nem mi vezetjük, van eg ykisbaba, akinek már 54 szavazat avn. :? De azért köszönöm!
Babavilágos ajándékcsomagot lehet nyerni, meg azt hisze van vmi főnyeremny is,aki a hónapban a legtöbb szavazatot kapja.

Zsuzska!
Sajnálom Pannikát!Jobbulást neki!Vérvételt én biztos végig bőgtem volna. :cry:

Így is a tegnapi tornán nagyon sírt szegény Emilim, mert bizony ez a fajta torna néha fájdamas.És scak szorítottaa kezemet, remegett, meg is volt ijjedve szegénykém. :cry: :cry: Mondta atornásznő is, hogy ez most fáj neki.Hát annyira szörnyű volt alig bírtam hogy ne sírjak. :cry: Senki ne tudja meg milyen sz@r érzés ez!Dehát az ő érdeke, és még lesz is benne része. :( "remélhetőleg"

Pave!
Engem a pénz nem érdekel, csak legyen vki, aki elvállalja, de nem így van sajnos.Ha esetleg tudsz vkit, szólj!

Olik!
Nme akarlak ijjesztgetni, de azonnal ortopédia, nem egy orvos, hanem min. 2!!!Ha kell magánba, nem várni heteket vele!Inkább feleslegesen,minthogy úgy járjatok mint mi! :( Emili is féloldalas volt, és mi is 2 hónapos kora óta jűrunk, de én bedöltem az "anyuka minden rendben lesz, ki fogja nőni" szövegnek.És az eddig i torna is kevés volt ezek szerint, pedig látta külön gyógytornász is annak idején, Dévényes!!!!Szóval spuri a dokikhoz!Kihez mentek egyébként, ahová a beutalót kaptátok?
Mi i az Ibolyára járunk!
A probléma lehet izom eredtű is, és (és csak halkan idegrendszeri is).Lehet éátmenetei is, ha eddig egyáltalán nem csinálta, de lehet hogy csak most lett kifejezett , észrevehető.Vszleg nektek is kell majd tornáztatni, vagy tornára jrni. :? De hátha csak átmeneti, lés tényleg a szuritól van!

Egyébként a bszéltzem egy tornsszal, jövő csütörtökökn kell felhívnom, akkor mond majd végelegset, de legaláb nem utasított el elsőre!

Torta recept:
Piskóta tészta az alap:
5 egész tojás, 25 dkg cukor, 1 vaniliás cukrot is szoktam bele, ezt géppel habosra verni,
8 evőkanál víz + 20 dkg liszt és a lisztbe 1 sütőpor, ezeket ismét együtt verni és vajazott tepsibe tölteni, mjad be a sütőbe.
A sütőt nem szoktam ehhez előmelegíteni. Közepes sütés kell hozzá.Ha készu, félbevágni, majd az aljára baánokat vágni(karikára, hosszába,mind1)
Töltlék:
2.5 dl tejjel vaníléiás pudingot főzni>hűlni hagyni.
10 dkg vajat 7 deka porcukorral, és 1 tojássárgájával kikeverni>A pudingot a 10 deka túróba keverni majd kanalanként a vajas krémbe dolgozni.Ha kész a babánra kenni, amjd rá a piskóta tteje.Tetejére táblás étcsokit olvasztottam gőz fölött, de szerintem egy pici vaj nem ártott volna bele.Ttejét ízls szerint lehet díszíteni, csokiforgáccsal, vagy banán csipszel.

Na megyek vásárolni.

Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka: nagyon édes ez a thank you!!!! Jó sokat hallgattam. :lol: :lol: Na hátha találtok végre egy jó gyógytornászt! Hát igen, sajnos igy van! Az ember csak beteg ne legyen mert az orvosok sokszor leszarják magasról a betegeket!

Olgi, nem tudom még az AFP értékeket mert csak betelefonáltam hogy meg van e. Holnap megyek érte. Pénteken leszek 18+1. Mehetek már Uhra?? A körzetis azt mondta hogy igen. Mert akkor pénteken mennék.

Éva, Anita ti mikor mentek?????????
Vendég
 


Kép

Jajj, lányok! Ijesztgettek a Picurkáitokkal. Pannika, Tündike és Emili!
Szülőkre nem hozzuk a frászt, irgum-burgum!!!!!!

Zsu!
Az már fél siker, ha a vérsüllyedés jó lett a lánykádnak, akkor valóban túlzott gond nem lehet. Lehet ez a csalóka idő, és kicsit megfázhatott, megcsapta a szél, vagy túlzottan felöltöztetted, és kiizzadhatott, vagy nem is tudom minek lehet ez a következménye. Irtad, hogy hőemelkedése van a lánykádnak, az mit jelent???
Mert képzeld én egy betegség után is napokig 37.1-37.2-37.3 hőt mértem pici korában Bencének. Doki ekkor egy hétig mérette is velem , napi 3x mértem neki és lejegyeztem. Majd egy hét múlva mutattam a dokinak, azt mondta az adatokból, teljesen normális a gyerek hőgörbéje, ne aggódjak. Van olyan gyerek amelyiknek alapból magasabb a testhőmérséklete. Én eddig ezt nem is hallottam, persze utána is megmértem még párszor, és akkor is 36.8-37.2 között ingadozott neki, de mivel nem volt semmi panasz, hisz doki is megvizsgálta igy megnyugodtam. Persze manapság már 36.6-36.7 körüli a hője, de kisebb korában mondom gyakran ezt tapasztaltam. Egyébként bármilyen kis bacira hamarabb felszökik a mai napig is Bence láza, mint Dorkának. Érdekes ez.

Olgi!
El sem hiszem hogy a lányodra már rá tudod adni a kis nadrágot, hamar belenőtt a Drága, nem is gondoltam volna. Kis Mákszemnek született és 2 hónap alatt mennyit nőtt. Elképesztő.De örülök neki, hogy szépen fejlődik és a nacit is tudja hordani. :wink:
Remélem nálatok sem lesz komolyabb gond és elmúlik ez a jobboldalazás Tündikénél. De szerintem is azért ha már elmúlóban van vagy esetleg a kapott időpontig el is múlik akkor is vidd el, az a biztos ha szakember látja és ő nyugtat meg , és a legjobb ha el is mondja hogy ez mégis mitől lehet. Ha ne adj Isten köv. szurinál is tapasztalod ne kapj szivrohamot ismét.

Panka!
Szorítok, hogy találj megfelelő gyógytornászt Emilinek és minél hamarabb segitsen a torna neki. Elhiszem hogy a szived szakad meg mikor látod hogy fájdalmasak a tornán neki a mozdulatok, én is biztos ugyanigy éreznék.De gondolj arra hogy ez segit neki és napról napra könnyebben fog ez menni, egyre kevésbé fog fájni neki és egy idő után már nem is lesz rá szüksége.
A szavazással kapcsolatban. szerintem iwiw üzenőfaladra is nyugodtan tedd ki, hátha behozhatjátok a szavazatlemaradásotokat. Persze ez csak egy ötlet, de talán bejön...

Pintyus!
Jajj, Alízhoz és főleg Anitához képest túl gyorsan egyeztünk meg, nem is értelek. :lol: :lol: :lol: :P :oops:
Édes drága kismami, irod, hogy megvan az AFP-d, persze azt nem irod, hogy milyen lett. Ebből persze arra következtetek hogy okés minden, és remélem igy is van. Patricia baba fejlődjön csak minden gond nélkül a pocidban, most az a dolga.
Képzeld, elmentél, Dorka akkor sem volt hajlandó enni, le kellett vinnem sétálni evés előtt. Sétáltunk, voltunk a játszótéren, majd mikor hazajöttünk, akkor evett először, vagyis fél 2 felé.
Utána elkezdtem dobozolni a konyhai dolgaimat, Dorka is "segitett "a dobozból kipakolni ezt-azt, vitte be a szobákba. Szerencsére nagyon megtetszett neki egy pohár azzal elrohangászott jó ideig igy tudtam haladni.
Most meg elaludt a csaj, igy leültem irni Nektek. :wink:

Évi!
Mondta Pintyus is, hogy az sms-ére sem reagáltál, ide sem irsz mostanában, ne ijeszgess Te is bennünket!!!!!!!
Remélem minden oké Babóval és Veled is, csak az állatkertben sokasodtak össze a dolgaid, és lelépésed előtti utolsó simitásokat kezdted meg. Azért ha tudsz adj életjelet Magatokról!!!!


Minden kismaminak ezt kívánom és hogy problémamentes legyen a babavárási időszaka:
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Pintyus!
Inkább akkor pénteken menj Uh-ra, igaza van Olginak, hétfőn mindig tömegnyomor van . És szerintem ez a 3 nap már nem oszt nem szoroz Uh szempontból és a Patricia babát is hamarabb láthatod. :wink: És kérd meg őket hogy fordítsák majd feléd is a monitort, mert szeretnéd látni a babádat! Kár, hogy ezt is mondani kell nekik :roll: , na mindegy.
Jajj, Te, az AFP-értéket megkérdezhetted volna azért, hogy ne kelljen izgulnod addig sem mig a kezedbe kapod a papirt . Na már mindegy. Második gyereknél már kapásból meg fogod kérdezni, szerintem. :wink:
Nem is kérdeztem, végül a névnapos férjecskédnek sütöttél Tortát? És ha igen , milyen lett?

Kép
Kép
bendor
 
 


Pintyus!
Úgy tudom hogy a 18 hetes uh-ra az afp lelettel kell menni!De mivel a klinikán csinálják, így ő is le tudják esetleg kédezni. :roll: Én is egyből menzem, mihelyst betöltöttem a 18. htet. :lol:

Bendor!
Igen, nekem is eszembe jutott az iwiw, mingyá megyek is. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Na végre befejeztem mára a melót! Már nagyon elegem volt és itrt ülni a gép elött és görnyedni sem olyan kellemes!

Éva végre válaszolt a második smsre! Minden rendbe csak nagyon elfoglalt volt a berendezéssel. ma meg próbál gép elé kerülni! :lol:

Andi: Hát ez a csajod csúcs. Gomdoltam én hogy elöbb lesz séta mint evés, de a lényeg hogy evett, és alszik is!

Nem csináltam meg végül a tortát most állok neki, de csak ilyen gyors torta lesz ez mert nincs erőm nagy sütésbe kezdeni és tornázni is szeretnék egy kicsit, mert fáj nagyon a hátam a sok üléstől!

Hát akkor holnap megyek Uh-ra.

Panka: nem igazán értettem hogy mit írtál, nekem az AFP-t az OTI-ba vették le, és oda megyek érte holn ap délbe. És pénteken Uh-ra! Már nagyon várom!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Kép Málnás torta Kép
Vendég
 


Látom sehol senki!!!

Most fejeztem be 40 perc tornát Rubint réka kismamatorna dvd-re, tök jó mert trimeszterekre van felosztva és kellemesen fáraszt el! Jobban is érzem magam!

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég
 


Kép

Pintyus!
Látom nem tétlenkedtél ma. Meló, tortakészítés, torna. Nagyon ügyi vagy, hogy kismamiként mindenre van energiád. Kép

Nálunk is romokban a konyha, a cuccos nagy része dobozokban hever a nappaliban. Egyelőre Dorka sem nyúl hozzá, remélem ez így is marad.Bár tudod nála sosem lehet tudni.
Ja, képzeld, ha hajszálat talál akkor már nem azt mondja hogy anya (haja) hanem néniiiiii.... :lol: :lol: :lol: :lol: Nem csuklottál
délután? Párszor emlegetett. :lol: :P
Nagyon szépséges tortál kreáltál. Biztos finom is.Férjed megnyalhatta mind a tíz ujj(ad)at. :wink: Látom húsvéti díszítés van már Nálatok. Én is "feltojásoztam" végre a barkáimat. :lol: :lol:
De jó, hogy Évi adott életjelet Magukról és hogy minden okés. :wink:
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Kép

ma 7kor ki dobott az ágy, de szokás szerint délbe olyan álmos leszek hogy bárhol el tudnék aludni!

Andi: nagyon ügyesen haladsz a pakolással, be fértek a "jó nagy" dobozokba a dolgok? akkor most a nagy szoba is raktár lett?! :? szerintem Dorka egyszer ugyis rá fog jönni hogy azzal el lehet játszani!

játszott még a nyuszival? jót kacagtam a hajszálas storin!
férjem azt mondta hogy nagyon nagyon fantasztikus a torta, pedig ő egyáltalán nem édesszáűju! :roll: :lol: Az én barkáim is fel vannak díszitve!

védőnőnek szokás ajándékot vinni névnapra? nagyon kedves aranyos segitőkész csaj!
Vendég
 


Sziasztok!


Pintyus!

Nekem is segitőkész, rendes védőnőm van, de én soha nem adtam neki ajándékot.
Igen, mostmár az egész lakás raktár lett a dobozoktól. :roll: De majdcsak eljön az az idő is amikor nem becsomagolni hanem kipakolgatnom kell mindent. Remélem minél hamarabb.
A "hatalmas" dobozokba poharakat raktam, kb. 6 db fért egy dobozba. Még jó, hogy anyós egetverő dobozai mellett a férjem és anyu is szereztek nagyokat, azokba legalább tudtam pakolni. :wink:
Örülök, hogy férjednek izlett a torta,nem is csodálom, nagyon szépre sikerült. :wink:

Na lépek, ma főzőcskéznem kell, délután ugyanis megválunk a tűzhelytől, és 2 hétig semmi nem lesz, csak egy rezsónk. :twisted:
Na meg persze a mikrónk, de főzni tűzhelyen szoktam. Ugyhogy most több dolgot kellene kreálnom.Meg anyu is fog főzni persze de mégiscsak nekem is kell.

Majd még később jövök. :wink:

Puszzzzzzzzzzz!

Kép
Kép
bendor
 
 


Szép jó reggelt/napot Mindenkinek!

Pintyus örülök, hogy bekapcsolódtál. Szerintem nekem is megvan az a dvd, pont múlt héten találtam meg és ki is akarom próbálni már azóta. Valszeg nem megyek többet a csapó utcai tornára, mert túlságosan nyugdijas nekem és sokba is kerül. Én is itthon fogok tornázni. Na meg azt hiszem a köv. két hónap költözés és felújitás is jó kis torna lesz nekem:-))
Jóváhagyták a hitelünket, jövő héten szerződünk, kb 3 hét múlva költöznünk is kell, mert a vevőnk is szólt, hogy jövő héten valszeg fizet a bank. Úgyhogy kicsit felgyorsultak az események, de nem bánom, igy talán hamarabb kész leszünk és élvezhetjük az új lakást. És akkor még szülés előtt én is tartok majd egy talit:-))

Bendor a héten attól tartok már nem jutok el hozzátok megnézni az újonnan talált zsákokat, de tedd félre és majd felújitás után megnézem őket, ok? Nektek sem lesz gyaloggalopp a köv időszak a felujitás miatt.

Pintyus nagyon guszta a tortád!Ügyi vagy.

Éva remélem sikerül visszakapcsolódnod hamarosan, azért már tényleg nagyon hiányoltunk.

Kauka:
ügyi vagy hogy kertészkedtetek, és a férjed is nagyon rendes volt, sok sikert a vizsgaidőszakra

Ma elvileg semmi dolgom, mármint ma nem dolgozom, de közben dobozolnom kell, amihez elfogyott a ragasztószalag, úgyhogy most kiugrok venni, meg pár dolgot még elintézek, aztán pakolok.

Puszi és szép, vidám napot!

ja és segitség nem lesz nevünk.nekem továbbra is a Tamara tetszik, de a férjemnek most épp semmi, még azok sem amiket 1,5 hónapja ő válogatott ki:-(((((((((

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Szia Anita!!!

Ténleg nagyon felgyorsultak a dolgok nálatok, bár csak mi is itt tartanánk már, nagyon várom, bizti fárasztó lesz az egész de megéri!!!
Itt van egy jó link amin meg tudsz nézni neveket amik illenek a vezetééknlévhez. Szép a Tamara, nekem tetszik!
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Nem válaszoltál hogy mikor mész Uhra!!! Meg van már az AFP?

Én is menni akartam tornára de valahogy sose jön össze aznap mikor van torna, igy mindig le csúszok róla viszont mozogni akarok, igy azt mondtam magamnak hogy itthon is ugyanúgy meg tudom csinálni, és ténleg nagyon jó volt, még nincsen izomlázam de holnapra tuti lesz.

Sokat mozog a kiscsaj??? Milyen érzés? És legelőször milyen volt?

Éva!!!! Azt mondtad írsz!!!!! Nagyson hiányzol ám!!!!! :roll:

Andi: jó főzöcskézést!!! Sanyinak nagyon tetszettek a rucik, a rózsaszín (de hülye vagyok hisz mindegyik rózsaszín) :roll: :lol: plüss kis galléros a legjobban, amibe vittétek Dorkát vizsgálatra.

Még írok, csak most dolgoznom kell. És le sétálok a városba az eredményért és valami húsvéti cuccot venni!

Pusza
Vendég
 


Kép

Ne haragudjatok :oops: :oops:
Sajnos nem volt időm a gép elé kerülni.Még azt sem tudtam elintézni mindent amit akartam. :cry:
Probálok teljesen berendezkedni árpilisra. Nem sok sikerrel. :cry:
Még nincs meg a "mosómasám" a függönykarnis és a dekorléc még a földön hever.A függönyt még meg sem vettem a bútorok még a régi kecóba.Ááááá nem ugy haladok ahogy szeretném.Ohh ha annyi erőm lenni mint volt....Na meg pénzzel sem vagyok a végtelenségig eleresztve.Én nem terveztem meg a kiadásokat, nagyjábol tudom mire számíthatok és most sem csalódtam magamban.Ez legalább feldob mert ezen nem kell aggodnom.Minden meglesz ami kell és még enni is tudunk. :lol: :lol:

Tegnap voltam Tg-n.Mindenhol dícséretet kaptam.Jól esett az egómnak.Az AFP eredményem tökéletes.Minden vizsgálat negatív.A három hét alatt 1 kg-ot híztam.Pedig most már eszek rendesen :wink:
Az Uh-ra én a mai napon szeretnék lenni.Minden nap 14:30-ig van UH.Kiváncsi vagyok a kis Drágára.

Pintyus!
Köszi hogy hiányoltál és érdeklődtél.Nagyon jól esett!Remélem jó lesz az eredményed!Na de hát miért is lenne rossz?Nem felejtettem el a szépségszalont!Szolj ha aktuális.

Olgi,Zsu!
Ne rémisztgessetek!Remélem semmi komoly probélma nem lesz egyik csajnál sem!

Alíz!
Jó utat nektek!Remélem most is hozol fotókat.

Panka!
Gratula Emili születésnapjához!Nagyon szép tortát csináltál.
Jelentem én voltam a 33. szavazó!

Andi
Ti hogy haladtok?Mikor fogtok kezdeni?Most a héten?
Sok sikert és türelmet hozzá!

Az összes fotó nagyon-nagyon szép!
Kép

Puszi
Éva

Kép
awe
 
 


Pintyus!

Holnap megyek tg-re, ott tudom meg az eredményt és gondolom jövő héten kell mennem uh-ra. Ha igen, akkor szerintem szerdán megyek, mert Olgi azt mondta akkor vannak kevesebben.

Anita

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Halihó!

MA még rengeteg a dolgom! Holnap reggel indulunk haza és kedd reggel vissza! Riszta rohanás lesz az egész! Ezerfelé vannak a gondolataim, így már nem tudom mit akartam még írni!
Pintyus! Szép lett a tortád!
Andi! Kitartás a felújításhoz!
Anita! Jól besűsűrödtek a napojitok! Neked is kitartás, hamarosan lesz szép új lákás!
Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! Sok locsolót a lányoknak:D
Vendég
 


Anita
Ne haragudj tudom beszéltük hogy együtt mehetnénk UH-ra de már nagy kíváncsi vagyok a baba nemére, és nem csak én az egész "famili" szeretné megtudni húsvétra.Szóval ezer bocsi.

Éva

Kép
awe
 
 


hát egy kicsit olyan bugyborékoló érzés volt, mintha megfordult volna (sokat forgolódik ez látszott a 4d-n is) és körülötte a magzatviz olyan bugyborékoló érzést teremtett

de képzeljétek valamelyik este az ágyban már kivülről is éreztem ahogy mozgott, nagyon klassz volt:-))))

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Éva semmi baj, megértem, jól teszed hogy elmész még most. De aztán tessék ám beszámolni az eredményről, rendben???

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Józsai anyukákat keresek. :)
Amúgy kis bemutatkozásképpen Ági vagyok és egy 6,5 hónapos Zsombor baba boldog anyukája. :)
Még nem nagyon ismerem itt ki magam, de ha van köztetek Józsai, örülnék ha írnátok!
mörjike
 
 


Sziasztok Lányok!

Kicsit újra itt.

Évi!
Szuper.... örülök, hogy jó az AFP-d és minden rendben Veletek, Én is hiányoltalak ám, olvass vissza.
Nyugi, szépen haladnak a dolgaid, ha kicsit csigább tempóban mint eddig de azért haladnak. Mégiscsak kismami vagy, ne várd el, hogy minden olyan legyen mint előtte.
Az is jó, hogy a költségvetést nem sikerül túllépni, sajnos pedig nálunk is az van hogy figyelni kell és egyeztetni az anyagaiakat és a választékból a megfelelőt. Annyira széles a paletta már mindenből, és ráadásul a boltok közt is ugyanazoknak a termékeknek az árai közt is óriási különbség van. Pl. konyhaajtó fogantyú egyik helyen ami 800 ft/db, máshol uaz 320Ft/db. Hát azért nem mindegy. De ezt már lehet hogy irtam is, ugyhogy bocsi.
Várjuk majd az UH-s élményeidet és a babucikád nemét ha megtudod!!!
Ja és ha már igy belejöttem, :lol: ha érdekel, vannak még kisfius és kislányos babaruháink egész picik is. Ha megtudod a babád nemét és érdekel akkor szólj. DE ha nem az sem baj, majd döntsd el és szólj. :wink:

Anita!
Persze a felújítás után hozzuk össze a talit, az jó nekem is, mert már megkezdődött a felfordulás nálunk.
Tamara szerintem is nagyon szép név.
Megnéztem amit Pintyus ajánlott névkalkulátort.... hát, annyira nekem ez nem jött be. Mármint a vezetéknevünkhöz amilyen neveket kidobott.Iwiwen lecsekkoltam férjed vezetéknevét (bocsi, de annyira sok mindenre jó ez az iwiw, hogy elképesztő) és szerintem ehhez annyira nem nehéz választanotok. Persze ha nincs a tarsolyban egyáltalán név ugy nem könnyű. :lol:
Én névválasztásnál nem néztem mi illik a vezetéknevünkhöz, csak azt néztük milyen keresztnevek tetszenek. Aztán az igy megszületett teljes név kombináció van akinek tetszik, van akinek nem, de nekünk bejön, ez a lényeg.
Persze ha valami extra vezetéknevünk lenne amihez nagyon nem mindegy milyen a keresztnév (Végh Béla, Fényes Napsugár...esete) és viccelődésre adna okot akkor azért igencsak meggondoltuk volna mit adunk keresztnévnek.De nálatok sincs ilyen gond szerintem. Férjed vezetéknevéhez férjem szülővárosában hallottam a Petra és Médea neveket. :lol: :lol: Na ezt jól megirtam, de remélem érted. :oops: :P :lol:
Ja, egyébként Neked is jó dobozolást!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :P

Bea!
Jó utat és kellemes ünnepeket Nektek, érezzétek jól magatokat!!!!


Mörjike!
Üdv köztünk.
Mininyúl , azaz Gabi a józsai, illetve ők költöztek nemrég Józsára, de ő mostanában elég ritkán irogat ide nekünk.De ha bekukkant és olvas biztos reagálni fog.

Na eddig tojáslevest és töltött káposztát csináltam (persze utóbbit lefagyasztott káposztából, csak főzni kellett paradicsomosan). Csirkemellfilé olvadozik a fagyasztóból és abból kreálok még valamit valamilyen körettel. Egy ideig elég lesz, mert még kicsi maradékok is vannak.
A húsvéti menüt idén anyu késziti, de ezt biztos sejtettétek.
Na lépek kuktáskodni .
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Mörjike!

Kis segitség:
Kép

Lehet hogy egy-két helyen frissiteni kellene a heteket, de majd pótolom.

Kép
Kép
bendor
 
 


Bea!

Ezeket miattad teszem fel már most!
Sok locsolót Neked és mindenkinek, fiuknak meg sok himes tojást!!!!
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Halihóóóóó

Megjöttem, meg van az eredmény és minden tökéletes, :lol: :lol: :lol:
Holnap megyek Uh-ra!!!! Nagyon kiváncsi vagyok kicsi Patríciánkra, hogy érzi magát oda bent!

Anita: Én eddig mindig szerdán voltam Uh-n a klinikán és 8ra mentem mindig és igy is 2 órákat vártam, de mindig rá jövök hogy megéri várni! :) :D

Éva!!!! de örülök hogy végre írtál!!!! Hát ahogy leírod ténleg rengeteg a munkád de ilyenkor így van, emlékszem mikor mi ezt a pici lakást rendeztük be 2 éve akkor is milyen rumli volt és sok időbe telt, mondjuk mai napig nem vettünk csillárt, vagyis olyan lámpa micsodát és sötétitőt de most már nem is fogunk, legyen ez az anyum dolga! :roll: :wink: Mi majd az új kecóba, persze ha valaha lesz olyanunk! :roll:

Andi: jó sok mindent főzikéltél bizti nagyon finom, én is paradicsomosan szeretem a töltött káposztát! Bár még eddig nem főztem, de anyum is igy csinálja!

Bea: jó útat és jó szórakozást, és KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok nektek!

Andi: mi már 18 hetesek vagyunk! :shock: tudom tudom hogy most nincs időd de ha majd frissited a táblit akkor tudd!

Üdv Mörjike!!!

Éva: szerintem jövő héten mennék el valamikor kozmetikába és fodrászhoz, de még nem tudom mikor megdumáljuk még!

Pusza
Vendég
 


Csajok!!!!!!!!!!!

Éva a kisfius táborba tartozik!!!!!!

Most beszéltem vele, semmire sincsen ideje szegénynek de nagyon boldog! Uh-n minden rendbe volt, kicsit bealudt a fickó, de megmutatta hogy tökös. :lol: :lol: :lol: :lol:

És képzeljétek, kb egy fél órája éreztem valami érdekeset a pocimba. És rá egy pár percre 3szor egymás után ugyanott olyan mintha buborékok pukkanának szét. Tök furi volt de nagyon jóó!!! Gondolom ez már Ő!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulálok a kisfiuhoz!!!!!!!!!
Kép
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?