Sziasztok!
Köszönöm szépen az eddigi szavazatokat!
http://www.suranyihifi.hu/1000000.swf
Lolita!
Ok, köszi, majd leírom a receptet a végén.
Azta micsoda képek!Mikor voltatok Tansániában?Irígy-irígy!!!:)
Aliza!
Nem vagy béna, én nem röhögök rajtad.
Jók a képek Balászkáról is.
Pintyus!
Te is nagyon szép manyasszony voltál!:)Szépek a képek is.
Bendor!
Sajna nem mi vezetjük, van eg ykisbaba, akinek már 54 szavazat avn.
De azért köszönöm!
Babavilágos ajándékcsomagot lehet nyerni, meg azt hisze van vmi főnyeremny is,aki a hónapban a legtöbb szavazatot kapja.
Zsuzska!
Sajnálom Pannikát!Jobbulást neki!Vérvételt én biztos végig bőgtem volna.
Így is a tegnapi tornán nagyon sírt szegény Emilim, mert bizony ez a fajta torna néha fájdamas.És scak szorítottaa kezemet, remegett, meg is volt ijjedve szegénykém.
Mondta atornásznő is, hogy ez most fáj neki.Hát annyira szörnyű volt alig bírtam hogy ne sírjak.
Senki ne tudja meg milyen sz@r érzés ez!Dehát az ő érdeke, és még lesz is benne része.
"remélhetőleg"
Pave!
Engem a pénz nem érdekel, csak legyen vki, aki elvállalja, de nem így van sajnos.Ha esetleg tudsz vkit, szólj!
Olik!
Nme akarlak ijjesztgetni, de azonnal ortopédia, nem egy orvos, hanem min. 2!!!Ha kell magánba, nem várni heteket vele!Inkább feleslegesen,minthogy úgy járjatok mint mi!
Emili is féloldalas volt, és mi is 2 hónapos kora óta jűrunk, de én bedöltem az "anyuka minden rendben lesz, ki fogja nőni" szövegnek.És az eddig i torna is kevés volt ezek szerint, pedig látta külön gyógytornász is annak idején, Dévényes!!!!Szóval spuri a dokikhoz!Kihez mentek egyébként, ahová a beutalót kaptátok?
Mi i az Ibolyára járunk!
A probléma lehet izom eredtű is, és (és csak halkan idegrendszeri is).Lehet éátmenetei is, ha eddig egyáltalán nem csinálta, de lehet hogy csak most lett kifejezett , észrevehető.Vszleg nektek is kell majd tornáztatni, vagy tornára jrni.
De hátha csak átmeneti, lés tényleg a szuritól van!
Egyébként a bszéltzem egy tornsszal, jövő csütörtökökn kell felhívnom, akkor mond majd végelegset, de legaláb nem utasított el elsőre!
Torta recept:
Piskóta tészta az alap:
5 egész tojás, 25 dkg cukor, 1 vaniliás cukrot is szoktam bele, ezt géppel habosra verni,
8 evőkanál víz + 20 dkg liszt és a lisztbe 1 sütőpor, ezeket ismét együtt verni és vajazott tepsibe tölteni, mjad be a sütőbe.
A sütőt nem szoktam ehhez előmelegíteni. Közepes sütés kell hozzá.Ha készu, félbevágni, majd az aljára baánokat vágni(karikára, hosszába,mind1)
Töltlék:
2.5 dl tejjel vaníléiás pudingot főzni>hűlni hagyni.
10 dkg vajat 7 deka porcukorral, és 1 tojássárgájával kikeverni>A pudingot a 10 deka túróba keverni majd kanalanként a vajas krémbe dolgozni.Ha kész a babánra kenni, amjd rá a piskóta tteje.Tetejére táblás étcsokit olvasztottam gőz fölött, de szerintem egy pici vaj nem ártott volna bele.Ttejét ízls szerint lehet díszíteni, csokiforgáccsal, vagy banán csipszel.
Na megyek vásárolni.
Puszi.