Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!

Nincs neki! A kórházban kell keresni, Bettyna többet tud majd, holnap megy hozzá!
Dóra baba igazi kis nőci! nagyon gyönyörű és ezek a kecses mozdulatok...


Ildi!

Doki bácsink ezek szerint már ott dolgozik? Múlt héten beszéltem ott egy szülésznővel, Ő még nem tudott róla, hogy visszament a doki! Írok majd e-mailt, minden rendben volt uh-n, de a nemét még nem tudjuk! Remélem, Jana jól van már!

Márti
borossné becz márta
 
 


Pandácska: Dorka is gyönyörű :lol: Igen, tervezünk tesót, a számuk még nincs eldöntve teljesen, az biztos, hogy négy baba alatt nem állunk meg ;)
Vendég
 


Dóri, Márta
Köszönöm!!

Panndi,
Akkor neked még lesz pár alkalmad babázni :lol: Mi még 1 tesót szeretnénk ha sikerül, ha nem akkor sincs nagy baj, legalább Dóra van nekünk.
Vendég
 

 
 

Hát remélem ;) Aztán meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok :)
Vendég
 


Jó reggelt Lányok!

Pandácska! Gyönyörű szép a kislányod! VAlóban holnap megyek adokihoz az ambulanciára, majd mesélek. De én is úgy tudom, hogy nincs magánrendelése.

Rózsaág Köszi, a "bíztatást"! :D Már volt aki azt mondta, hogy addig örüljek, amíg még bent van... :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Annyira szépek lányok a kisbabák!Ilyenkor mindig kedvem támad újra babázni ilyen picurral! Lilla már olyan nagy baba! :D
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lányok, ha megengeditek, én is ihletet kaptam :)

Kép

és a báty

Kép

mtunde
 
 


Sziasztok!

Csatlakozunk mi is a babákhoz. :)
Kép
Kép

Pandácska
Nektek milyenek az éjszakáitok? Nektek végig alussza már?

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy, Tünde, de édesek! Én is babázni akarok már! :lol:

Arra már rájöttem, hogy következő életemben kenguru akarok lenni! :D Akkor kint is bent is van baba! :lol:

Lányok!
Hogy megy a kórházban a terheléses vércukor? Glükózzal? Azt ott adják? Mindegy mikor megyek reggel?
dóri797
 
 


Dóri!


Orvostól is függ, általában glükozzal, mert az pontosabb. Vedd meg gyógyszertárban és ha jót akarsz magadnak legalább 1 fél citrom levét csavard bele. Lassan öntsd a vízbe a cukrot,mert különben csomósodik és akkor kénytelen leszel utána elszopogatni! Jól keverd el! Időben menj, nem tudom, meddig veszik le a vért, de az 1. (éhgyomri)szúráshoz képest bele kell férnie még az idejükbe a + 2 órának is!

Márti
borossné becz márta
 
 


Márti, köszi!
Akkor megveszem előre, viszek citromlevet és korán megyek!
dóri797
 
 


Tünde,
Nagyon szépek a gyerekeid :D

Susy,
Kristóf nagyon édes :D Látszik rajta, hogy jó dolga van :wink: Éjszaka is szopizunk kb. 3 alkalommal, de nem bánom, mert ez a tej miatt előnyös. Szopizik, de utána alszik is tovább.
Vendég
 


dori: tapasztalt cukoroldativo lettem, 3 terhesseg, ill. most harmadszorra ismetelni is kellett, uh. osszesen 4! szoval en is adnek 1-2 otletet, szerintem citromot tegyel bele, ne citromlet! mint en tettem most az elsonel- utana neztem, hogy a citromlenek 50 %a volt citromle, szoval meg voltak benne mas dolgok is, tehat van nemi szenhidrattartalma, a masik, hogy az is segit a szirup elviselesehez, hogy hideg legyen a viz amibe teszed, szerintem nem mindegy.
Es meg valami..erre csak a 4. utan jottem ra :D pedig tobb mar nem lesz, hogy eddig mindig vittem: hutott viz, citrom, pohar, kiskanal, cukorszirup, es a bufeben elkeszitettem a kis itokamat...szoval a nagy otlet, ezt meg lehet csinalni otthon indulas elott, es akkor vervetel utan, egyszeruen csak felhajtod es kesz.
bonca
 
 


Sziasztok!

A babák gyönyörűek!!!!

Jók ezek a cukros tanácsok, csak nehogy elfelejtsem őket, mire odakerülök. Még jó, hgoy vissza lehet olvasni! :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


sziasztok!
Hú de sokat írtatok :)
Nálunk letarolta a családot az influenza, többek között engem is, nagyon csodálkoznék, ha ebben a hónapban jönne össze a baba.
Pedig annyira megvágyom újra és újra, mikor a gyönyörű kisbabáitok képét rakjátok be! :D

Felröppent a hír egy hete Szabó doktorral kapcsolatban, hogy nem lehet majd nála szülnia MÁV-ban, erről tud valaki valamit?

bedike mi van a kisfiaddal, hogy bírja a kórházat? Sokat gondolok rátok...

Kép
Kép
Kép
iricc
 
 


Sziasztok!

Engem a dokim a Rókus kórházba küldött cukorterhelésre. Én is megcsináltam otthon a lötyit és a vérvétel előtt nagyon kiakadt a hölgy, hogy így csináltam. Állítólag nem szabad megcsinálni előre, ott helyben a legjobb. Ő látni is akarta... Nem tudom, talán nem hitte el, hogy tényleg az van benne :) Így kidobta, amit csináltam és ő készített újat, citrommal. Nem tudom elviselhetőbb-e vele az íze, szerintem mindenképp szörnyű, örülök hogy nem hánytam ki. :)

Szerintem legjobb reggel 7re odamenni, mivel előtte nap 10 órától nem lehet se enni se inni és persze közben sem. Én úgy tudom, hogy pisilni se lehet közben, mert ugye azt is nézik.

Márti!

A dokink sorsa még mindig nem dőlt el... :) Még tegnap se tudta, de egyre biztosabb a Máv. Talán 1 hónap múlva lesz döntés. Majd írok emilt, csak most kicsit beteg vagyok, gyors ezt tudtam begépelni. :)

Ildi
kincsesi
 
 


sziasztok:)!

Tudtam én, hogy babakép "lavina" lesz ebből :wink: ! De jóóó, egyik baba édesebb, mint a másik :lol: !! a Dóri annyira bájos, azok a finom vonások... és végre Kristófot is láthatjuk újra, Ő is nagggyon helyes, hajrá kis szopimanó, anyát nem kikészíteni :wink: ! a tesók is nagyon aranyosak!!! esetleg más aki csatlakozni szeretne :D ???

Ábel pedig köszöni szépen a méltató szavakat és jelenti a popója ismét a régi :P !

Pandácska, ma pont sikerült a Panniról egy angyalkás sorozat! mutatom:
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Lányok!
Még egy ilyen fotósorozat és megszülök előbb! MInden baba gyönyörű! Kristóf az első képen nagyon édes.

Dóri!
A kengurun nagyon jót nevettem! :D

Terheléses cukor:
Nekem nem a máv rendlőben csinálták ezért az asszisztensnő aki levette a vért nem engedte, hogy előre elkészítsem, sőt vinnem kellett a cukrot és ő keverte össze. Nem engedte meg, hogy citromot tegyek bele, mondván beindul tőle az emésztés (hiába bizonygattam, hogy a doki engedi) Előre rosszul voltam, hogy kihányom annyira émelyegni fogok tőle, hiszen amióta terhes vagyok nem tudok ránézni sem az édességre. (na jó most már lecsúszik néha 1-2 csoki)
Megittam a "löttyöt" :shock: és meglepődtem. Sokkal rosszabra számítottam. 2 óra múlva éreztem, hogy elkezdek émelyegni, de akkor már mentem vissza a következő vérvételre és utána ehettem.
Ezt csak azért írtam le, mert nem lehet tudni ki hogyan reagál rá. Lehet, hogy lesz köztetek olyan akinek izleni fog! (bár nem hiszem) Túl lehet élni!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Szentpyr!
Tényleg kis angyal a lányod! Mi hozta rendbe Ábel popsiját?

Iricc!
Az információ az volt, hogy nem tud fogadni valakit a Máv rendelőben! Szerintem nem a szülésről szólt! Ha jól tudom aki írta azóta nem is jelentkezett.

Kép Kép
rozsaag
 
 


akkor elnezest az elore megcsinalas otleteert, akkor ne tegyetek igy, az az igazsag, hogy nekem a verveteles no mondta, es meg majdnem o nezett hulyenek, hogy ez eddig nem jutott az eszembe, hogy elore elkeszitsem.

Nekem sajnos nem sikerul valamiert a kepfeltoltes, de a babavonalzok es a profil sem, pedig egyeb helyeken ugyes vagyok, valamiert itt nem megy.
Addig is:

tovabbi kepek
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12499

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12778
bonca
 
 


Hú, köszi mindenkinek! Ezek szerint ahány ház, annyi szokás!

Akkor összepakolok poharat, cukrot, citromot, kiskanalat, hütött vizet és ott keverem össze! :wink:

Szentpyr, gyönyörű ez a lány! :D
dóri797
 
 


Bonca, pedig logikus lenne sztem is otthon összerakni már eleve, na de mindegy, ezen már nem múlik. :)

Én az elején nagyon hányingeres voltam, de kb a 14. hét óta nem, erre a héten megint visszajött :shock: , remélem bennem marad majd a lötyi.
dóri797
 
 


Hűűű, Panni gyönyörű, és nagyon kedves arca van, tényleg, mint egy angyal :)
Vendég
 


kepzeljetek nekem most ezen a harmadik terhesseg alkalmaval rossz lett ez a cukoreredmenyem, azaz 7,8 a 29. heten, aztan ismetles kovetkezett a 33. heten, akkor 8 lett (a hetek mulasaval amugy egyre rosszabb a terhesseg alatt) (sajat elmeletem, e szerint az elozo kettonel is az lehettem volna-terhessegi cukros-ha kesobb nezik, ill. most selettem volna az, ha korabban)
Szoval innentol lesz csak komoly a helyzet, mert a Honved ckorhazba kell jarni minden hetfon, 150 gr.os szenhidratdietat irnak ki, megvan hogy hany orakkor es hany gramm mit kell enni,irni amit eszel, minden hetfodet a Honvedban tolteni, vervetel es mereseken, nagyon feleslegesen egesz nap, plusz diabeteses nogyogyasz, szemeszet stb. es hat persze az utolso negy heten mar ctg is, uh. nem kis mutatvany az egesz ket pici gyerkoccel, (Benedek 4 eves, Eszter 19 honapos) elarulom lazadok es logok ahol tudok :oops:
bonca
 
 


Rózsaág,
Sudocrem éjszaka, Bepanten nappal. egy napig próbáltam a tisztavizes megoldást, de estére úgy rápörögtem (csúnya is volt szegénykém popija..), hogy elküldtem a férjemet az ügyeletes gyógyszertárba :oops: ! kicsit bizonytalanul megkérdeztem: ugye nem baj? ő meg mosolyogva csak annyit mondott: hiszen ,ez az apukák feladata :) !

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Bonca,
huuu, ez nagyon komolyan hangzik ez lesz ám az extrém sport! két pici mellett???!!

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


A dietat csinalom, az nem gond, orulok is, hogy megtanultam, de ezt a hetfoi egesz napos turat NEM mindenki ott ul egesz nap, es erzi, hogy felesleges az egesz, nekem meg a ket picimet masra bizni...bonyolult es nem szivesen, mar a dieta utani elso teszreggelis vereredmeny teljesen jo lett, szoval tenyleg lazadok, remelem mindannyiotoknak jo lesz a terheleses cukra, mert aki Mav-ban szul es terhessegi cukra lesz ugy latom nagyon porul jar, ezt mas korhazak nem csinaljak.

Koztetek ezek szerint nincs Tidrenczeles?

Ugy szeretnem ha ezuttal nem szamitanak tulhordonak, ha az idopontom korul, vagy elott szuletne a baba, ha nem fenyegetne az inditas....praktikakat nem tudtok? Hasznalt valaki homeopatias bogyokat a szules elott-alatt?
bonca
 
 


KépKép

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Elnezest :oops: probalkozom, de feleslegesen, 3 vonalzo, keppel nem fer ki sajnos, mar abba is hagytam, bocs a helyfoglalasert

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


[url]<a href="http://babafalva.hu"><img src="http://babafalva.hu/tickers/rgc.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/></a>
[/url]
majorné bakos edina
 
 


Segíííítség!!!!
Ezt nem értem!
Töltekezem belőletek és én is megmutatnám a csemetéimet, de valahogy nem megy. Máshol ez nem okot gondot! :oops:

Bonca!
Neked a Tidrenczel a dokid?

Én is hozzá készülök, de szomorúbb apropóból... Ő végezte a missed ab-m, még március 3-án. :(
Ha megpróbáljuk mégegyszer akkor hozzá szertnék menni. Úgy hallom nagyon lelkiismeretes és türemles. Nekem nincs sok tapasztalatom vele, de én is ezt éreztem.
majorné bakos edina
 
 


Sziasztok!

Én a Tidrenczelhez jártam, ha van kérdésetek szívesen válaszolok ha tudok.

mroni
mroni
 
 


Én nagyon féltem a terheléses cukor vizsgálattól, igazából nem tudom miért, mert nem volt gond a cukrommal, de mégis...
Nekem sem engedték előre megcsinálni, sőt aki vette a vért az csinálta meg és meg kellett innom előtte. Addig ki sem mehettem.

Szentpyr
Már régóta figyelgetem a leányodat, nagyon szép kislány, valóban, mint egy angyal. :wink:

Pandácska
Mi is felkelünk éjjel, és pont ma olvastam, ahogy te is mondtad, hogy jót tesz a tejcsinek.
A More Milk kapszulát csak interneten tudom megrendelni? Gyógyszertárban még nem is hallottak róla, de a neten megtaláltam, valóban húzós az ára, de nem bánom, ha segít.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok!

Susytunder! Ha tejet akarsz szaporítani, én egy "urtica urens" nevű bogyót kaptam, patikában 500 ft körül volt, úgy emlékszem
bj+ft lén+flórián
 
 


Mroni!

Én is Tidrenczelhez járok. Tudnál mesélni róla, hogy "milyen" szülésnél?
dóri797
 
 


Szia Dori, en ketszer is szultem nala, ugyhogy en is meselhetek, aprilisban, nehany het mulva pedig lesz a harmadik tapasztalatom vele.
Sok jot tudok meselni, a 2004es egesz napos, es a 2006os nehany oras szulesem tapasztalatait, ugy eltem meg, hogy haboritatlan szulesem volt, minimalis es csak szukseges beavatkozassal, amirol raadasul en donthettem, de kerdezhetsz konkretan is..

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Szentpyr,
Köszönöm a képet, ma is láttam valami igazán gyönyörűt :wink:

Bonca,
Én szedtem szülés elött is homeost, meg közben is, és hatásos volt szerintem. Utána is szedtem vérzésre, szopira, meg gátmetszésre. Nagyon édesek a gyerkeid :D

Susy,
Nekem a patikában megrendelték, nem volt készleten, de másnapra hoztak belőle. Amúgy, ha megrendeled akkor is pont annyi mint a patikában, és legalább tuti másnap ott lesz.
Vendég
 


Bonca, köszi!
Azt már olvastam róla, hogy nem császároz ok nélkül, de remélem ha viszont kell, akkor megcsászároz. Nagyon szeretnék természetes módon szülni, de ha pl faros vagy nyaktekeredős a k.zsinór, akkor ügye nem húzza az időt azzal, hogy próbáljuk meg normál szüléssel, hátha megy... ?
Ha hisztis az ember azt hogy viseli?
dóri797
 
 


Susytunder! Pandácska!

Ha rákattintotok a linkre, máris kiírja hol lehet megvásárolni a More Milk kapszulát.
Bp. kerületekre lebontva + vidék!!! (irgum-burgum :) )

http://www.boldogmama.hu/index.php?id=89

Dóri!
Nyugi! Hidd el a doki tudni fogja mikor van szükség császármetszésre. Bízzál benne!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Nalam mindketto sima szules volt, komplikaciok nelkul, a vege fele remenykedtem hogy lesz ok csaszarmetszesre, de utolag azt mondom, hala Istenek hogy nem lett ok ra. Gondolom, ha kellett volna csaszaroz, mert alapos, tudatos doki.
Szerintem a hisztit turi, masodszorra eleg visszafogott voltam, az elsonel nem annyira, akkor ugy emlekszem jol viseli.
(Bocsanat mindenkitol az ekezetnelkulisegert, de egyelore nem tudok valtoztatbni ezen)

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Bonca, köszi!
Majd még jövök ezeregy kérdéssel, ha nem baj! 8)
dóri797
 
 


Dóri!

2x szültem nyakra tekeredett köldökzsinórral (nagyon sok baba születik így, a doki is ritkán tudja előre, ritkán látszik az uh-n)! Az volt a 2 leggyorsabb szülésem... :lol: 1. babánál a legjobb, ha hosszabb vajúdásra készülsz, még mindig jobb kellemesen csalódni, ha mégis gyorsan megy! Szerintem a legjobb dolog a világon szülni, én csak azt sajnálom, hogy ilyen kevésszer adatik meg ez ez élmény! Nem, nem vagyok fanatikus és a fájdalmat sem élvezem, de az egész egyben fájásokkal, megkönnyebbüléssel, boldogsággal, meghatódással, sírással ,mindennel együtt semmi mással össze nem hasonlítható katartikus élmény! Imádom!

Ildi!

A másik esetleges alternatíva még mindig a Szent Imre, ugye? Azért már jó lenne, ha kiderülne! Én akkor most nem kérdezem meg, de ha megtudsz valamit, légyszi szólj!Jobbulást!

Pandácska, Szentpyr!

A lányaitok láttán igencsak megjött a kedvem egy kislányhoz! Álomszépek! :lol:
De tényleg ez az urolsó szempont. Főleg, hogy talán már megvan a neve is, nyugodtan lehet fiúcska! Abban meg van gyakorlatom...és mennyi ruhám!

Susy!

Attól a csokornyakkendős képtől padlót fogtam! Hogy lehet valaki ilyen csöpp korában ennyire elegáns? Már most tudja hordani a szép pasis cuccokat! jaj Neked, ha megnő! :lol:

Márti
borossné becz márta
 
 


Bonca!

Nagyon megértelek, én most már 3 gyerkőc mellett próbálok diétázni, mérni stb. Nekem nem ennyire gáz a diabatológiai szakrendelés, az ÁEK-be járok Tóth doktornőhöz, 180g-os a diéta, 2 hetente kell mennem, havonta labor, a doktornő egy angyal és nagyon alapos, imádja a kisbabákat, az én uh.képemet percekig nézegette, elmondta, mi hol van rajta stb. 1 óránál többet várakozással együtt sem töltöttem nála! De úgy tűnik, hogy csak Harsányi, Szabó, meg egy számomra ismeretlen doki kismamái járnak hozzá...

Márti
borossné becz márta
 
 


Susy!

Most látom a képeken a cumit! Nem tartom megvetendő dolognak, de ludas lehet szopi-ügyben! Ha ne adj' Isten pótlás kell, akkor is inkább pohárból vagy kanállal, mert könnyedén cumizavaros lehet! A sima cumi csak annyiban okozhat galibát, hogy a szopási igénye egy részét azon elégíti ki és nem a cicin! De nem akarok okoskodni, Te tudod, mennyit van a cumi a szájában, de a legjobb lenne ezt az időt a lehető legminimálisabbra csökkenteni!
Na jó, most már elég volt belőlem! Még a végén meguntok!:shock:

Márti
borossné becz márta
 
 


Marti, nagyon jol irtad le, milyen a szules, jo volt olvasni a soraidat par hettel a szules elott, amikor kezd inamba szallni a batorsag, igyekszem a jo oldalat atelni arra figyelni, hiszen lehet, valoszinu, hogy utoljara teszem

Erdekes, hogy te mashova jarsz, mert nekem ugy tunt, minden MAVos-AEK-os kismama hozza oda jar a Honvedba mintha ez lenne a rendszer, vagy nem Turi doktornot akartal irni?
Te negyedik babat varod? Mikorra? Mennyi idos a tobbi? Milyen volt a 3.szules? (en kicsit felek)

A cumival kapcsolatban igazad van. A tejszaporitas legjobb mondja a minel tobb szoptatas!
Az elso babam cumizavaros volt szerintem a csecsemoosztalyon toltott elso ejszaka miatt....., a szuloszoban meg tudott szopizni utana masnap mar egyaltalan nem, de par het utan helyrejott.

Viszont a kislanyom minden korabbi elv ellenere cumis lett, azota kisse nem is tudom mit gondoljak a kismamas irasokrol, ilyen esetet nem irtak, szoval Eszter par perc alatt jol lakott, es 3-4 ora mulva akart enni legkozelebb, ha kozben sirasert, altatasert barmiert mellretettem ertetlenul nezett ram, es nem fogadta el, helyette mohon szopizta az ujjacskajat.

Benedek az elso, pedig ugy kezdte, amikor megtanult vegre szopizni, hogy haromnegyed ora szopi, aztan negyed ora szunet es ujra szopi, es szopi mindenre szomorusagra, almossagra, mindenre. A lanyom csak enni akart es kesz.
Benedek ket eves kora utan hagyta abba nagyon nehezen az en kezdemenyezesemre es igenyemre, Eszter mar 10 honapos koraban be akarta fejezni, vegul egy eves koraban teljesen abbahagyta. Bocs :oops: a hosszura nyult beszamoloert.

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Engem érdekelnének a tapasztalatok Tidrenczel Zsoltról...
majorné bakos edina
 
 


Bonca!

Turi doktornőt még a Hókusból ismerem.. Hát nem voltam érte odáig! Gondolta, felülbírálja a dokimat és vesz tőlem tenyésztést szülés után 2 nappal! Nem álltam ellen, csak felhívtam a dokimat és senki nem vett le tenyésztést!
Szóval a fent említett dokik kismamái Dr. Tóth Ágneshez járnak ( mondjuk én már a 2. babával is hozzá jártam)! A szakrendelés meg a régi MÁV-ban van, keddenként, a labort megbeszéljük időpontra és a dr.-nő aszisztense veszi le a vért, így beuteló sem kell és 1 percet sem kell várni! Ennyi gyerek mellett már ez is szempont, ugye!
3. szülés? Nekem az volt a csúcsok csúcsa, a Rókusban szültem, akkor ott dolgozott a dokim ( a 2 nagy MÁV-os baba), nagyjából annyi ideig tartott mint a 2. szülésem, csak a tágulási fájásokat nagyjából 4 ujjnyi méhszájnál kezdtem érezni, akkor viszont nagyon keményen jöttek! Szóval 1. jelre hívni kell a dokit és gyorsan indulni, mert nem is biztos, hogy érzel valamit, mégis tágulsz! Nálam a ctg 80-90%-os fájásokat mutatott (én nem láttam) közben semmit nem éreztem, mondtam a dokimnak, hogy lehet, hogy hazamegyünk? Erre megnézte a gépet, vigyorgott és azt mondta:jó lesz ez! :lol: Neki lett igaza! Ez 2 ujjnyi méhszájnál történt és 3 óra múlva megszületett Berci!
Csabi 5.5, Lehel 3.5, Berci 1.5 éves!

Márti
borossné becz márta
 
 


Bonca!

Csatlakozom Mártihoz: én is Szabó dokihoz járok, és amikor kiderült, hogy rossz lett a terheléses cukrom, akkor Tóth doktornőhöz küldött a MÁV-rendelésre. Csakhogy mielőtt elmehettem volna hozzá, bekerültem a terhespatológiára egy kis vérzéssel, és mivel az osztály a Turi doktornőék (Honvédosok) irányítása alatt áll, jól le lettem ***ve, hogy mit képzel az én orvosom, hogy nem a Honvédos diabetológiai szakrendelésre küld. Az ok dokim szerint az, hogy országos szinten a H. Kh-ban van a legjobb terhességi cukros rendelés, a diabetológus doktornő ott az országos 1.sz. szaktekintély, mindenki tőle tanulta a szakmát, nagyon szigorúan veszik magukat és az ellenőrzést is (amint ezt most tapasztalod). Tulajdonképpen tőletek gyűjtik a kutatási eredményeiket - ami orvosilag és tud-an tök jó, (hogy így fogalmazzak), emberileg kevésbé. Tóth doktornő szerintem éppoly lelkiismeretes, viszont emellett odafigyel az emberre, meghallgatja az egyéni problémáidat is (pedig ő is iszonyatosan be van táblázva). Persze, ha már a Honvédba jársz, maradj ott, nem árt, ha hetente mérik az eredményeidet (persze a gyerekek miatt pokoli lehet). Tóth drnőnél nagyobb a saját felelősséged, hogy te mérd rendszeresen a vércukrodat, és ha gond van, azonnal fordulj segítségért. A Honvédosok (szerintem) alapvetően nem bíznak a betegekben, ezért a szigor.

Kép
Kép
szfgabi
 
 


A helyzet az, hogy tartozom egy vallomassal...a mostani hetfon, mikor delutanig ott ultem reggeltol, es miattuk nem tudtam pl. tartani az aznapi dietamat, azt mondtam, hogy en ezt nem tudom megoldani, igy megigerem, hogy tartom a dietat, meretem valahol a lakohelyem kozeleben reggeli utani cukrot, es megigerem, hogy ha gond lesz azonnal visszajovok...nos ezt a beszedet orakig tervezgettem magamban minden kismama el volt hulve tolem a folyoson, de! mondhatom orommel es tamogatassal fogadtak az otletemet, mondvan, a 35. hettol mar ugyis egyre jobbak az eredmenyek. (ezen a heten vagyok 35) es mar a mult heten reggeli utan 5,4 volt az eredmenyem...szoval szerintetek lehet ebbol gond? be se merem vallani a dokimnak...de hat a jovo hettol mar indul a heti egy ctg is. Ill. lesz ebbol gond, hogy nem megyek el kulon meg diabetologus nogyogyaszhoz-Turi doktorno..stb, nem is tudom megoldani, de talan foleg azert mert nem is latom ertelmet.
Mi ez a tenyesztes amit irtal Marti? Jok a nevek a gyerkoceidnek, mi a terv a kovetkezo nevre?
Oh barcsak igy szulnek, Benedek egy egesz nap volt, Eszter csak 3 es fel ora.
Nekem mindketszer a kitolas, majd a gyermekagy volt nagyon kemeny.

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Panni tényleg egy tündér!

More Milket sok Kenguru Goldban is lehet kapni, én ott fogok venni, kezd kevés lenni a tejem, konkrétan már napi 2x tápot kell adnom, úgyhogy kell valami tuning.
Cumizavar nem csak cumisüvegtől lehet? Játszócumitól is? Azt az én gyerekeim tök máshogyan "rágják".

mtunde
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?