Marti, nagyon jol irtad le, milyen a szules, jo volt olvasni a soraidat par hettel a szules elott, amikor kezd inamba szallni a batorsag, igyekszem a jo oldalat atelni arra figyelni, hiszen lehet, valoszinu, hogy utoljara teszem
Erdekes, hogy te mashova jarsz, mert nekem ugy tunt, minden MAVos-AEK-os kismama hozza oda jar a Honvedba mintha ez lenne a rendszer, vagy nem Turi doktornot akartal irni?
Te negyedik babat varod? Mikorra? Mennyi idos a tobbi? Milyen volt a 3.szules? (en kicsit felek)
A cumival kapcsolatban igazad van. A tejszaporitas legjobb mondja a minel tobb szoptatas!
Az elso babam cumizavaros volt szerintem a csecsemoosztalyon toltott elso ejszaka miatt....., a szuloszoban meg tudott szopizni utana masnap mar egyaltalan nem, de par het utan helyrejott.
Viszont a kislanyom minden korabbi elv ellenere cumis lett, azota kisse nem is tudom mit gondoljak a kismamas irasokrol, ilyen esetet nem irtak, szoval Eszter par perc alatt jol lakott, es 3-4 ora mulva akart enni legkozelebb, ha kozben sirasert, altatasert barmiert mellretettem ertetlenul nezett ram, es nem fogadta el, helyette mohon szopizta az ujjacskajat.
Benedek az elso, pedig ugy kezdte, amikor megtanult vegre szopizni, hogy haromnegyed ora szopi, aztan negyed ora szunet es ujra szopi, es szopi mindenre szomorusagra, almossagra, mindenre. A lanyom csak enni akart es kesz.
Benedek ket eves kora utan hagyta abba nagyon nehezen az en kezdemenyezesemre es igenyemre, Eszter mar 10 honapos koraban be akarta fejezni, vegul egy eves koraban teljesen abbahagyta. Bocs
a hosszura nyult beszamoloert.