Új privát üzeneted érkezett!

Ildi: remélem már tudsz jönni a babanetre.

Ági. persze, hogy nincs gond a babaával.:)
Mostanában leszünk középtájt. Hétvégén vagy a jövő hét elején. Már mi sem bizzuk a véletlenre. Tegnap elött voltunk együtt tegnap nem ma megint. Szóval ha lesz PÉ-m akkor ugyekszünk megtenni mindent:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era Laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez jelent valamit lehet te jössz :wink: Sőt szerintem ez lesz a ti hónapotok!!!Örülök hogy megtesztek mindent.Ennek biztos meglesz az eredménye mint nálunk.

Ildi mi újság ? Nem sikerül bejutnod? Jó lenne ha jönnél.

Jenny mi újság ? Jobban vagy már?
Mennem kell Sziasztok: Ági
angelo2
 
 


Ildi: Miért nem tudsz jönni? Csinálj egy új nevet hátha azzal be tudsz jönni.

Ági: remélem én hamarosan babás leszek mind mindannyian itt a topicban.
Ma este kicsit érzem a cicimet és néha a hasamat is. Lehet közeledik a PÉ. ma nem hagyom aludni magam meg a páromat sem:)
Remélem a laptető bejön:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Sziasztooooooook! :D :D :D

Sikerült!!!!
Új a monitorunk, és a férjem valamit elállított közben a gépen. De rájött, miután panaszkodtam, hogy nem jó a net. Szóval nálunk volt a hiba, most már jó.
Most meg én vagyok már elfoglalt. Szerepelünk jövő héten, még a tanári hangversenybe is belerángattak, szóval készülni kell rá. Tegnap tornázni voltam. Ma, mozogni alig tudok. :)
Era: Laptető. :D :D Mondom én, hogy Te leszel a következő. :D :D
Ki leszek én békülve, azzal is, ha utánad jövök. :wink: De ha Jenny beelőz, az sem baj. Majdcsak én is következek. :)
Ági: Hogy vagy? Jövő héten mégy a dokihoz? Akkor papíron mennyi idős leszel? Ha jól számolok, én öt hét két naposan voltam. Akkor még nem sok mindent látott az Uh-n nekem sem. Csak megállapította a terhességet.

Jenny: Gyere!!!!!!!!Jó?????
Mennem kell, majd most már jövök!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Era: Mindent bele este, és tényleg nem aludni ám el hamar. :wink:
brumm
 
 


Ildi: Sziaaaaaa:) de jó, hogy sikerült rájönni mi a baj. remélem hiányoztunk?? :)
Jelentem sikerültnem elaludnom tegnap:)
Ildi, jó hogy készülni kell igy nem is filózol annyi mindenen és lehet igy leszel éppen babás. :)

Ági: Tüneteid vannak?? vagy szerencsés vagy és jól vagy:)

Jenny: gyere ha tudsz írj , hogy jobban van e a lelked kicsit?

Kép
csucsu05
 
 


Szasztok!

Még tüneteket sincs időm produkálni este névnapozás nyakig ülök a melóban 5 tyúkból főzök levest ez az ugrálás nagyon hiányzik... :?
Mennem kell egyébként jól vagyok!

Pusssssssz:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Era: Igen hiányoztatok nagyon. De olvasni tudtam, képben voltam, csak hiába akartam bármit hozzászólni, nem jutottam be. De akkor volt gyanús,amikor nemcsak a babanet jött csak félig be, hanem más is.
Egyébként a torna kifejezetten jólesett. Komolyan mondom, hogy nem is agyaltam. No, de érzem rendesen sok porcikámat. :D De legközelebb nem tudok menni tornázni, mert épp szerepelni kell.

Most már várom a mensit, hétfőn kéne megjönnie. Aztán már lehet, hogy lehet próbálkozni. Csak erőt kéne gyűjtenem felhívni a dokit is, és feltenni pár kérdést. De úgy félek, hogy azt mondja, hogy szedessem ki a mandulát. Én még nem bírom ezt végigcsinálni. Már kezdek megnyugodni. Nem akarom azt a belgyógyászt mégegyszer látni. No, nem panaszkodok.Jó hisztis vagyok most.

Ági: Névnap? 5 tyúk. Az igen. Hú, én nem vagyok olyan nagy háziasszony, de engem nagyon megvisel, mikor olyan nagy mennyiségben kell főznöm. Általában kapok hozzá segítséget, de mindig elfelejtünk valami apróságot, és nálunk tragédia van olyankor, amikor valami véletlenül elmarad.( Pl: felszeletelt kenyeret elfelejtem odatenni.Pedig csak azért van, mert én nem nagyon eszek kenyeret a pörkölthöz.)
Tüneteim nekem sem voltak. Nagyon ritkán csak. És az is csak halványan.
Jó névnapozást! Nemsokára nálunk is következni fog összevont névnap. Csak a Húsvét most közbejött, így inkább áprilisra csúsztatjuk.

Jenny: Gyere!!!!Olyan jó lenne tudni Rólad is! HOgy vagy? Hiányzol!!!

Megyek, délután fákat ültetünk a háznál. Ebből is mi lesz vajon? Kaptunk kis meggyfákat, de úgy tőről fakadt. Elfogadtuk, de félek, hogy majd mindig jön fel mellette a csemete majd körben. Akkor pedig ki lesz szedve. Olyan aranyosan nekünk szánta a néni, nem akartuk megsérteni. Meglátjuk mi lesz belőle.
Sziasztok!
Szépnapot!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Te is hiányoztál nagyon nekünk:) Szerintem nem lesz baj ha próbálkoztok hisz a baba lehet eltereli a figyelmedet majd a manduládról. El is hiszem, hogy jól esett a torna de meglátod nemsokára majd kismama tornára fogsz járni:)

Ági:Hú 5tyúk?? Na el is hiszem ha fárasztó. Ne hajtsd túl magad.Mit ünnepeltek?? Lehet , hogy írtad csak elfelejtettem már.
Elmondtad már valakinek a babát??vagy csak mi vagyunk a szerencsések még aki tudja?

Jenny: gyere mer nagyon hiányzol. De ez komoyl. Jó lenne tudni rólad. ma szépen süt a nap remélem egy kicsit a kedved is jobb.

csajok ma nagyon fáj a hasam szerintem most lesz PÉ-m. tegnap is tettünk az ügyért és este is teszünk. Ági receptjét kell alkalmazni. :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, megvagyok, csak kicsit dilis voltam a héten, kedvem sem volt géphez ülni. Nagyon ideges meg kötözködő vagyok mostanában, sajnálom szegény apát, rajta töltöm ki a dühömet. Ez a várakozás kiborít...
Nem voltam ilyen, most meg legszívesebben egyedül lennék. Minden idegesít, mindenen morgok, és nem érdekel semmi.
Jövőhét végén megyünk Pestre rokonlátogatóba, talán ott majd elterelődik a figyelmem a rosszkedvemről.
Remélem ti jól vagytok, puszilok mindenkit!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Jajj de jó, hogy jöttél. Természetes a mostani viselkedésed. Párod meg hidd el, hogy elnézi neked ha most morcosabb vagy. Nem lehet mindig mosolygós az ember. Azért egy vetélés komoly lelki terhet rak az emberre. Hidd el jön a tavasz és megjön újból a kedved is. Párod ott van veled ami nagyon sokat jelent és meglátod hamarabb kismama leszel mint gondolnád. A következő terhesség hidd el probléma mentes lesz.
Nagyon hiányzol ám nekünk de megértem ha néha magányra vágysz. azért ha lesz kedved gyere mert hiányzol nekünk és nagyon szeretünk:)
Millió Puszi !

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Jenny: Én is nagyon örülök, hogy írtál. Hát, én mindenféle előzmény nélkül vagyok morgós, ideges... :twisted: Szóval van ez így, de nemsokára elmúlik, olyan örömök várnak még Rád, amik feledtetnek minden rosszat. Ebben biztos vagyok.

Era: Jó ez a torna, úgyhogy el is döntöttem, ha lesz baba, akkor is fogok keresni valamilyet majd. Már csak azért is, hogy legyen kis kikapcsolódás.

Ági: Hogy sikerült a névnap? Biztos finomakat főztél. Hmmm.

Mennem kell megpróbálom altatni a fiamat. Nem tudom sikerül-e.
Sziasztok!
Majd jövök!
Ildi
brumm
 
 


Lányok merre jártok? Mindenki pihizik? Nem volt nagy a forgalom hétvégén. Na de ez igy van rendjén. a hétvége a családé:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Na mostanra van pár szabad percem.
Az este nagyon elfáradtam.Éjjel fél kettőig tartott a "Buli".Jó volt csak nagyon sokat kellett ugrálnom megmikor megjöttek a vandégek a tálalás meg minden.De jó túllenni rajta.A szomszédok mindig tartják a név és szülinapokat.Én nem nagyon szeretem,most egybe Ágnesnap meg a lányom és az én szülinapom volt tartva.
Aztán ma már unokatesómék jöttek 11 körül.Addig el kellett mosogatni meg azt a rengeteg takarítani valót..........
Délután anyukáméknál voltunk.Full vagyok kifáradva.Egy kicsit aggódtam is de megvagyok és remélem nem ártottam a picinek a sok ugrálással.
Még azt akarták a szomszédomék hogy ma meg menjünk át egy picit na én gyorsan lefújtam. :x Ugráltam elegte rájuk tegnap örülök hogy most pihizhetünk elég volt.

Era mindent bele ha pé. van aranyos vagy hogy aggódsz értünk.Jövőhéten menni kellene dokihoz.Mostmár kíváncsi vagyok.Már egy ideje próbálkozunk egy páran rokonok kérdezték mikor jön a másik mire én még nem publikus talán....De amíg nem lát orvos meg nem mindenkinek dicsekszünk.

Ildi az jó ha eljutsz ilyen helyekre mint a torna.Akkor legalább a szellemed is tisztul..
Aztán ezerrela jövőhónapban a babagyártás irányába.

Jenny de örülök neked az természetes ha kicsit feldúlt vagy hisz ami benned van azt ki is kell adni és mi nők előszeretettel annak esünk neki leghamarabb aki hozzánk legközelebb áll.
De majd elmúlik és ők megértik.

Most megyek fáradt vagyok Jók legyetek:Ági
angelo2
 
 


Ági: Hát jól kihajtottad akkor magad a hétvégén. A babának nem értottál még az elején nem veszi ezt a nagy hajtást észre. Én mondjuk 5hónaposan segitettem a férjemnek sittet pakolni. Na nem emelgettem csak úgy megpakoltam a talicskát neki, hogy azt mondta a kistesónak lőttek:) Na meg 7hónaposan végig takarítottam a házat a felújítás után egyedül. Na jó párom segített. De más nem nagyon. Mikor ezt egyszer szóvá is tettem az anyósnak azt mondta ez állapot nem betegség. De amikor a sogornőm terhes lett havonta mentek át takarítani. na meg vitték át nagy fazekakban a kaját mert terhes a csaj. Erre mondják ki mit érdemel mi? Na sebaj mi így is megoldottunk mindent . És a kistesónál is megoldunk majd mindent. Jajk képzeljétek kiszámoltam, ha most össze jön akkor dec9-ére leszek kiíírva. Szabina dec20. Szóval minden decemberben ünnepelnénk:)
Bár most valahogy azt érzem össze jön a baba ebben a hónapban. De félek mi van ha mégse nem akarom nagyon beleélni magam hisz akkor nagyot csalódok ha mégsem.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Era biztos vagyok benne hogy neked is lesz örülnivalód ebben a hónapban,csak mindent bele nehagyjatok ki túl sok napot.Mint mi ezt is ki kell próbálni biztos bejön ha nekünk is :wink:
Az a furi hogy most aztán igazán eltudom engedni magam most mikor már baba van eddig azért minden együttlétkor egy kicsit ott motoszkált a fejemben hogy hátha mostani együttlétünkből lesz a baba de most olyan jó együttlenni mindenféle "cél " nélkül...
Biztos vagyok benne hogy egymás után fogunk szülni hidd el.Nem hiába ismerkedtünk össze ilyen jól bizti oka volt hogy eddig egyikünk sem esett teherbe.
Ildi veled mi újság? hogy vagy? nem jelentkeztél.
Jenny te jól vagy? Ha lesz időd gyere.

Puszi:Ági
angelo2
 
 


Ági: Én is abban bizom, hogy mindannyian sorra kerülünk. Nálatok már jelentkezett a gólya igy tovább küldöd nekünk:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Úgy látom ez a topic él.
Csatlakozhatok a babavárók csapatába? Ti mióta szeretnétek babát?

Nemrég lett egy éve, hogy hiába próbálkozunk, és kicsit elcsüggedtem, gondoltam keresek "sorstársakat". Ez az egy év olyan hosszúnak tűnik. Vannak források, miszerint ez már meddőségnek mondható. Ijesztő. De az orvosom szerint "2 év alatt össze fog jönni".

üdv,
Alma
f_alma
 
 


Alma: Üdv köztünk. Igen ez a topic él és ha nem is vagyunk nagyon sokan de annál barátibb itt a kapcsolat.
Amit a dokid mondott annak van alapja. De tudom az egy év nem kevés idő.
Nem szoktál hőmérőzni vagy LH tesztet nem szoktál csinálni?
A dokid az egyév után ki se vizsgált? Hormonvizsgálat vagy valami?

Én július óta próbálkozok illetve próbálkozunk. És nem egy év csak 9hónap de az is hosszú idő.

Amúgy el is hiszem, hogy sokkalod a várakozást. nem próbálkozol esetleg más dokival?
Persze ez nemjelenti, hogy nem jön össze mostanában. csak lehet , hogy egy másik doki az 1év után kivizsgálna. És ha van valami esetleg akkor be tud segíteni.
Hány éves vagy írj magadról. Gyerköcöd van már?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon sok szeretettel köszöntünk kis csapatunkban alma.Végre újak!!!!
Én Ági vagyok szeptembertől írogatok ebbe a topicba nagyjából akkor kezdtünk neki a babagyártásnak.
Itt leltem igaz barátra Era és Ildi no meg Jenny személyében. Igaz Ildi kicsit később társult de szerintem nem bánta meg :lol:
Amit érdemes rólunk tudni nem mindig intenzíven de napi szinten inkább 2* mint egyszer egy nap de benézünk.És mindig mindent elmondhatunk egymásnak.

Én 27 éves vagyok van egy kislányom aki nemrég múlt 2 éves. Szeptembertől próbálkozunk de aztán bevetettük a 19 es tervet és bevált ...Most lehetek az ötödik héten a múlt héten teszteltem pozitívat.
A jövő héten készülök dokihoz.
A 19 tervéről annnyit hogy férjem megelégelte hogy nem jön a baba és ciklusom majd minden napján együttvoltunk a 20 nap környékéig.(Meg is van végre az eredménye.)
Szerintem nem vagy elkésve hisz nekünk is elrepült ez a fél év már azt hittem én nekem is valami bajom van.
Mesélj magadról....A csajok bizti bemutatkoznak.

Era nem voltál valami bőbeszédű du.Mi újság? Mesélj mi történt veled ma .

Ildi Jenny mi újság??????????????????????
Most megyek de online vagyok írjatok visszajövök.::Ági
angelo2
 
 


Ezer bocsi Ildi ha ma nem voltam aktív. Párom ma 1kor jött haza látszik is mert nem tudtam irniigy annyit mint szoktam.

A 19-es tervet felolvatama férjemnek és nevetett rajta:)


Alma: Bocsánat be sem mutatkoztam. szóvalén Era vagyok 34éves:( Van egy kislányom és most szeretnénk egy kistesót. Halásztelken lakunk most vagyunk költözés előtt.
Mi is próbálkozunk és ha nem is a 19-es tervet de belehúztunk mert az Ági adta a receptet.
Most hirtelen ennyi de ha valami eszembe jut akkor megírom ígérem.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Jaj, de nehezen jutottam ide. Délelőtt kint voltunk, aztán próba Félegyházán, közben a férjem tegnap valamit belesodort a szemébe, szemészetre ment, bekötötték...de nem tudott semmit se csinálni, így amit még ma anyagbeszerzést kellett csinálnia, azt én csináltam. Csapágyboltban tiszta otthonosan éreztem magam. :P (Mint Makó Jeruzsálemtől, olyan közel áll hozzám a csapágy-téma.)
Ági: Jól kidolgoztad magad akkor. Nálunk a szomszédokkal nem járunk ennyire össze. Mondhatni semennyire sem. Ugyan újévkor áthívott a leendő szomszéd nénik. Nagyon aranyos. Remélem következő újévkor már ő jön át. Jaj, Ági. Olyan sokszor eszembe jutsz. Olyan klassz, hogy Nálatok már jön a kistesó. De eszembe jutott, hogy lehet, hogy az új ágy is bevált akkor. :wink:
Era: Akkor mindent bele, Te leszel a kövekező. :D Decemberi baba. Ha jól számolom, mi már nem tudjuk ezévre összehozni. Bár ha azt veszem, hogy Bercike is három héttel az idő előtt ki lett szedve...
Nekem ma jött meg. Annak örülök, hogy elég pontosan jár a mensim. Lehet, hogy következő hónapban (illetve most, ami jön) próbálkozunk. Amikor elment a baba, úgy vártam, hogy idáig eljussunk, most meg teli vagyok félelmekkel. No, csak pozitívan. Szóval szerintem Te leszel a következő. :D Szorítok.
Jenny: Gyere, ha tudsz. LÁtod én is sokszor csak negatívkodok. Jobban vagy?
Alma: Üdv!!! De jó, hogy többen vagyunk. :D Gyere mindig, amikor tudsz. Mióta próbálkozunk? Nekünk van egy kisfiunk, aki júniusban lesz három éves. Tesót elsőre összehoztuk novemberben, de 6 hetesen elment. Nekem most lehetne próbálkozni megint, de azóta bealakítottam az ideges természetemmel, ezért nem vették ki a mandulámat, ami remélem nem okoz gondot, ha megint lenne tesó.
De az ideggel sok rossz eredményt tudok összehozni, ezért kicsit félelemmel tekintek a terhesség elé. ( A kisfiammal való terhességkor is ez volt probléma, illetve, hogy több soron félrekezeltek.)
Szerintem ne csüggedj. A környezetemben vannak többen, akik sokáig vártak gyermekre, több évig próbálkoztak és már van kettő is. (Beelőztek minket. :) )Az első nehezebben jött, a második pedig véletlenül. Ne gondolj meddőségre. Ez nem az szerintem. Higgy az orvosodnak. Minden rendben lesz, Jönni fog a baba, erre járnak a gólyák. :wink:
Megyek, jó hosszú voltam. :oops:
Sziasztok. Később benézek.
Ildi
brumm
 
 


Hű, de lassú voltam. Nem baj. :oops:
Alma: Ja, én 33 éves vagyok, kecskeméti. Írj magadról, én is kíváncsian várom. A többiek feltették a kérdéseket. Engem is érdekel minden. :D
Mentem, majd jövök.
Ildi
brumm
 
 


Ildi: De jó most megjött akkor lassan eljutsz a félidőig. Illetev a recept tudod az Ági amit mondott:)
Szóval pár nap pihenő és kezdetitek is :) És lehet akkor még decemberi baba ha egy kicsit korábban jön:)
Szegéyn párod akkor most semmit nem tud csinálni egyedül. De legalább a csavar témában is otthon leszel:)
Pátyolgasd őt hisz imádják ha jobban kényeztetjük ilyenkor őket:)

Jenny: Millió puszi neked. majd gyere.

Kép
csucsu05
 
 


De jó, hogy így fogadtok! :-) Nagyon jól esik! :oops:

28 éves múltam, igazából Annának hívnak. (anyukám ALma néven is gondolkodott, innen a nick, és most úgy magaménak érzem:-) hívhattok így is:) Első babát szeretnénk. Igazából nincs orvosom, csak akihez néha elmegyek, ha baj van. Sokat gondolkoztam, többen ajánlottak orvost, de nehezen döntök. Orvosfóbiám van, nem bízom egyikben sem. :-( Budapesti vagyok, így itt aztán van választék. Ha esetleg van jó tippetek...

A 19es tervet férjem próbálta bevezeti (nem ezen a néven, persze ;-), de nekem nem ment... ezek után elgondolkozom rajta.

A meg nem született babák történetei nagyon megérintenek, bár nekem még nem volt. Legalábbis nem tudtam róla. Januárban 2 heti barnázás után jött meg erősebben és nagyon darabosan. Az orvos azt mondta nem volt peteérés, vagy kori terhesség... pontos válasz nincs.
ez előtt hőmérőztem 2 hónapig. Az első egész jól mutatja a ciklus, a 2 hónap össze-vissza ment. Az nagyon stesszes időszak volt munkailag. Talán ezért. Most újra tervezem. Holnap veszek új hőmérőt, mert a higanyosat nem merem "testüregbe" tenni.

A terhes vitaminok segíthetnek? ezen is vívódom, talán el kellene kezdeni. Eddig mandulát és olajos magvakat ettem ecélból.

A neveteket nehezen jegyzem meg, de igyekszem.

Ági: vannak "tüneteid"? érezted, hogy babád van?

Ildi: mitől félsz? Milyen félelmek vannak Benned?

Era: a költözés nem stresszel? én tavaly novemberben estem át ezen. De utána nagyon jó! :)

Jó éjt!
holnap :-)
f_alma
 
 


Alma: Örömmel lttam, hogy jöttél hozzánk és írtál is.
Szóval a mandula és az olajos magvakról csak jót hallottam. Pont most volt a tv-ben, hoyg jó minden féle női dologra. Ciklust beállítja meg ilyenek. Egy természetgyógyász mondta. Még a dió is jó állítólag napi 2elég, hogy rendbe legyünk. De azért a vitamin sem rossz ötlet kicsit megdobja a szervezetedet ls lehet hamarabb jön a baba.
Pesten melyik kerületben laksz?
A párod lehet olvasta a topicot és ezért akarta bevezetni a 19-es tervet :wink:
A költözés elég stesszes valóban mindenhol csak doboz van a házban de egyszer vége lesz és tényleg ez éltet jó lesz majd az újban:)
Az Anna név nekem nagyon tetszett anno a lányomnak is szívesen adtuk volna egy volt a gond, hogy ha kimondtuk és netán gyorsan a nevét a lányomnak akkor a Dianna név jött volna ki. (Várady Anna) csak eért nem lett Anna.
A Csucsu nekem sem az igazi nevem valójában a lányom beceneve bár lassan kezd rámragadni:)Férjem azt mondja én vagyok a Nagycsucsu a lányom a kiscsucsu:)
Sajnos októberben nekem is volt egy vetélésem de a múlttal nem foglalkozunk csak a jövővel:)

Ági: Tegnap biztos volt peteérésem mert bocsánat leírom de krémes állagú volt . Meg nagyon fájt a jobb oldalam. Mondtam is magamnak a jobb oldal arra utal jobb lesz majd:)
Este igaz majdnem elaludtam de aztán a 19tervet bevetettük. :)
Remélem sikerült.
Ma már nem fáj a hasam remélem meg is volt a peteérés.
Mikor fáj akkor még tart a peteérés? Nem tudjátok?
Na majd meglátjuk mi lesz.

Ildi: Ez rád is vonatkozik a múlttal nem foglalkozunk csak a jővővel:) Tényleg nem mész el a mensi után nőgyógyihoz? Azt mondtad rákérdezel a manduládra nála is. Bár szerintem az a mandula most megembereli magát és nem lesz baj vele. :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era: A peteérést én is így szoktam érezni, csak én a bal oldalamon. :wink: Arra én is kíváncsi lennék, hogy peteérés közben fáj-e. Vagy előre kell akciózni,hogy mire fáj legyen ott fiúsejt?
Beszélnem kéne a nőgyógyásszal, de lehet, hogy felhívom majd.

Alma: Pesti orvosokat nem ismerek. Orvosfóbiám nekem is van. Pontosabban ha vizsgálnak nagyon stresszes vagyok. Olyankor hamis eredményeket tudok produkálni. Felmegy a pulzusom, és határesetet produkál a cukor is.Meg akár a vérnyomás is.( legutóbb nem vették ki a mandulámat, pedig ki kéne, mert a stressztől gyorsan vert a szívem.Nem hitte el a doki, hogy az idegességgel csinálom. ) Nyugalmi helyzetben jó.Mindig is ilyen voltam. Leteszteltem már magamon párszor. azóta meg főleg, hogy a terhességemkor a 32.héten magasabb lett a cukor.Előtte jó volt. ( Ami lehet, hogy a vas indokolatlan túladagolásából jött, mert az nem engedi felszívódni a cinket, ami a cukoranyagcseréhez kell.) Amióta tudom, hogy ezzel lehet bajom, azóta megcsinálom magamnak. Sajnos. Mindig is féltem az orvosnál. Régebben fel sem merült, hogy baj lehet, nem is volt. No, magamat túltárgyaltam.
A múltkori terhességnek nagyon örültem, felül tudtam emelkedni ezeken, az orvos is megnyugtatott, de elment a baba. Csak azóta a múltkori kivizsgáláson bealakítottam, és ez most megint felkavart.
Terhesvitamin ügyben én is tanácstalan vagyok. Nem árt, nekem mindaddig nem volt problémám, amíg hozzá nem etettek nem kevés vas+folsavat. Most megpróbálok természetes módon bevinni vitamint, bár ezzel is kétségeim vannak. Majd meglátjuk.

Ági: Hogy vagy? Kipihented a névnapi fáradtságot? Mikor is mégy dokihoz? A héten? vagy jövőhéten?

Jenny: Gyere Te is!!!!!

Mennem kell. Kezdődik a nap.
Sziasztok!
Szép napot!
Ildi
Olyan kíváncsi vagyok.
brumm
 
 


Ildi: Én sem tudom ha fáj akkor kell akciózni vagy előtte vagy utána. Mindenesetre mi előtte meg akkor és ma is együtt leszünk. Ha most nem jön össze akkor nem tudom mit kell még csináljak.
Igaz rendeltem a neten itt a babaneten kesrezstül egy lánytól LH ls HCG tesztet. Ma adja postára állítólag holnap itt lesz.
Igaz, hogy az LH most nem aktuális hisz most volt PÉ-m de joslótesztenek islehet használni. Hátha ez kell ahoz, hogy legyen baba. A férjem is mondta rendelkej egy párat hátha ez jót jelent:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Vagyok, vagyogatok...látom, itt fellendült az élet!
Alma, üdv itt, ez egy tényleg jó kis csapat, nagyon aranyosak a lányok!
CSajok, az normális, hogy a műtét után 2és fél héttel még barnázgatok? Nem fáj semmim, lázam sincs. Talán még ürülnek vagy gyógyulnak a dolgok odabent? Jövőhéten kellene mennem kontrollra vissza a dokinőmhöz.
Ja igen, Alma, velem az a helyzet, hogy febr. végén volt egy missed ab-om, mert 10 hetesen elhalt a baba. Ő lett volna az első babánk. Párommal egy éve vagyunk együtt, 2. próbálkozásra jött is szegény kis angyalkánk. Most regenerálódnom kell 3 hónapot, aztán belevágunk újra. Addig méregtelenítenem kell, aloe verás cuccokat adott a dokinőm. Ja és 29 éves vagyok.
Era, hajrá!!!!!!!!!Nagyon drukkolok neked!
Persze mindenkinek, Ági, te pedig pihenj és ne agyalj, minden rendben lesz!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Igen normális ha barnázol. örülj neki mert igy tisztulsz. Én azt hallottam az jó ha barnázás van vagy vérzés.
Nagyon hamar össze jött a kis anygalkátok. meglátod a várakozási idő után hamar babás leszel.
És ne feledd mégegyszer ugyanaz nem történik meg. Hidd el ez igaz!!! Nekem ezt a dokim mondta. Mikor elment a baba, hogy nagyon kevés az esély, hogy mégegyszer ugyanaz legyen. És vegyem úgy, hogy most letudtam a rosszat.
Na és a mi mottónk mi???A ROSSZ UTÁN MINDIG A JÓ JÖN!!!!!

kicsit várakoztok most és utána jöhet a baba. nagyon szeretitek egymást a pároddal és ennek meg is lesz a gyümölcse:)

nagyon jó, hogy jöttél. mentek valahova Húsvétkor??

Persze ez a kérdés mindenkire vonatkozik. Ki mit csinál Húsvétkor?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Hú csajok azt sem tudom hol kezdjem.Tehát:
Era amikor nekem pé-körül volt ( vagyis azt hiszem az lehetett )inkább nyúlós és áttetsző volt most volt csak krémes állagú középtájt és hát nekem úgy néz ki ez babára utalt.De nem tudom lehet valakinél ez jelzi a pé végét tehát akkor pont jó időben voltatok együtt.
Szerintem ha pontosan kövatitek a tervet akkor meglessz a gyümölcs ez esetben szabadalmaztatom.

Jenny szerintem is természetes a barnázás ez kicsit olyan minmt szülés után akkor is barnázgat még hetekig az ember.
Azért remélem jól vagy.
Igyekszem nem agyalni de mostmár addig én sem vagyok nyugodt még nem néznek meg uh-on.

Ildi a jövőhéten lesz talán 6 és fél hetes akkor akarok elmenni mert akkor már van szívhang is.Kezdem túltenni magam azon a névnapon de állítom egyhamar nemtartok ilyet ...

Alma örülök hogy jöttél.Tüneteim nem jellemzőek inkább édességeket ennék, de vigyázom a torkossággal nem akarok gurulni.
Azt hiszem már hónapról hónapra produkáltam a tüneteket de ez más volt valahogy tényleg mintha ráéreztem volna.
Furi is igaz még jöhet rosszullétes idő de hátha azért más ez a terhesség mert épp egy pici fiú van útba :)

Azt hiszem mindenkinek válaszoltam most mennem kell 2 körül visszajövök pussssssssssssssssssz nektek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Jenny: csatlakozom az előttem szólókhoz, biztos nem baj a barnázás. Nekem másfél hét volt kb. De lehet, hogy fiatalabb baba nem okoz akkora "sebet", mintha pár héttel idősebb, és kicsit nagyobb. De most lehet, hogy nagy hülyeséget írtam. :oops:
De biztos nem baj a barnázás. Tisztul.
Ági: Szorítok akkor a jövő héten. Hátha a doki pl: kettőt lát. :D No, nem azért mert sokat ivott, hanem hogy a 19 napos akciók hátha duplán bejöttek. :D No, ez csak egy gondolat volt.
Hátha tényleg kisfiú a babuci. Biztosan korai ilyet kérdezni, de nevet már terveztek, vagy későbbre hagyjátok.
Era: Jók lesznek azok a tesztek. És hátha csak jósolni kell velük, mert már mutatják is a babót. :D
Húsvét: Előtte szereplések, Nagypéntek délután, vagy szombat reggel anyósomhoz megyünk, első napján délután hazajövünk.
Hétfőn itthon leszünk. Kb ennyi a program. Úgyhogy nem tudom mennyit leszek netközelben. :oops:
Alma: Gyere, várunk. Egyébként hol dolgozol?

Megyek, majd jövök.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ági: Nekem tegnap este volt krémes szerű és kkor még fájt a hasam alja iiletve a jobb oldalam. Na midnegy azért biztos ami biztso még ma is elkapom a férjem. Most írtamneki sms-t : Este szex?? Ezen tudom minidg jót nevet:) Írta is vissza na ná :)

Szóval mindig ezzel cukkolom. És ő mindig nevet rajta:)
Remélem okkal vagyunk ilyenek mármint jókedvűek.
Majd még jövök csak főzők is közben meg pakolok.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

A húsvét előtti nagytakarítás végén vagyok.A buli után is duplán kell takarítani.
Era azt hiszem mi is ilyen lazán fogtuk fel az utolsó hónapban és bummm.
Szerintem is kapd el apucit semmi ne vesszen kárba.Mármint egy nap sem. :oops:
Ildi remélem nem fog duplán látni mivel nekünk esélyes lenne az iker több is volt a családban férjem és az én nagyszülői ágamról is.
Elég egy. Mikor a lányomat vártam úgy volt ha kislány Ágika,ha fiú Csabika.A kislánynév kilőve tehát ha fiú apuci nevét kapja.Ámbár ha ez is kislány nem tudom milyen nevet adnék.Ezt még akkor ráérnék eldönteni.Még korai.(Azért jobb lenne egy fütyis :wink: )
Mennem kell.Alma többiek mi újság???????????
Pááááááááááááááá:Ági
angelo2
 
 


Na nálunkis volt az én családomból is iker meg a férjeméből is. Szóval a lehetőség adva van.
Nem tudom valahogy moste lág lenne egy baba is. csak legyen:)

Később még benézek lányok hol vagytok???

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Hű, hogy zajlik az élet :-)

Szia Jenny! Örülök, hogy veled is megismerkedhettem. :-) Nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled! De ha hamar összejött a pici, biztosan legközelebb sem lesz hosszú idő! (ismerek valakit, akivel hasonló történt)

Egy civil szervezetnél dolgozom, de már nagyon nem vágyom oda, igazából nem tudom kihasználni a kerativitásomat ebben a pozícióban. Igazából szervezetfejlesztő cégnél szeretnék elhelyezkedni, de mivel babát szeretnék, gondoltam nem kezdek újat keresni. Velük sem lenne fair. De megint gondolkozom, hogy talán mégis el kellene kezdenem keresni. Ráadásul csak dec végéig van szerződésem a jelenlegi helyen.

Most épp betegállományban vagyok. Hőemelkedésem van már egy hete. Eleinte náthás voltam, az már elmúlt csak ez a fránya hőem. De sajnos nem baba, vasárnap csináltam tesztet, reméltem oka van a hőemnek. Azért még kicsitreménykedek....

Húsvétkor csak a szokásos vendégjárára megyünk: vasárnap anyósomék, ill. férjem családja, hétfőn az én családom. Nagytakarítás nekem is feladat még! :-)

Ti myen jól tudjátok mikor van PÉ!!! Én tökre nem tudom. Ráadásul hol 29 napra, hol 43ra jön meg... családi örökség.... Ma van a 31. nap, mostmár türelmetlen vagyok, hogy megjöjjön, és kezdődhet minden újra. Mostmár veletek :-)

Era:milyenek a tesztek? PE és hcg? Ma vettem egy DM es coraxot (hcg).

Bepánikoltam, hogy lassan átcsúszom a szüléssel 2009re, amikor betöltöm a 30-at! Még 30 előtt szeretnék szülni! :?

Alma
f_alma
 
 


Ildi: ismerem ezt a "fehér köpeny" szindrómát, ma meg is tapasztaltam magamon. A házioorvos vizsgált, és éreztem a torkmon aszívverésem. Semmi értelme az aggodalomnak, de nehéz befolyásolni. :)
Holnap megyek reggel vérvételre, kértem rubeola antitest vizs-ot is. (de beoltatni nem akarnám magam) Az orvos mosolyogva jelölte a lapon. Hormonokat nem kért, beszéljem meg a nőgyogyival. Nem erősködtem.

Era, mindent bele! :lol:
f_alma
 
 


Ja, még vmi: van köztetek valaki, aki dolgozik? Talán Jenny, te?
f_alma
 
 


Sziasztok!
Nagyon gyors leszek, és bocs, hogy nem írok mindenkinek, gondolok Rátok, csak rohanok. Most értem haza próbáról, illetve már fürdöttem. Menni kell, mert Bercus még nem alszik. Du mondjuk aludt.
Szóval. Nálunk is volt, van iker a családban. Anyunak volt ikertestvére, De ő már sajna nem él, illetve nekem volt, de halva született. Ezt a rémtörténetet most nem mesélem el. Szóval elvileg esély nálunk is lenne, de eddig nem jött be.
Másik: Alma: Az a hő nem rossz. Engem ugyanis azzal kezeltek először félre, merthogy azt hittem, hogy a terhesség közbeni megfázástól van hőemelkedésem, és senki nem világosított fel, hogy az természetes jele a terhességnek. Ehelyett a házidoki elkezdett kezelni csomó antibiotikummal, végén penicillin injekcióval, persze hatástalanul...( nőgyógyásztól kérdeztem, azt mondta, nem tudja mitől van. :evil: A védőnő mondta később, hogy mi ez, de akkor már túl voltam minden gyógyszeren. Nem kérdeztem hamarabb, mert gondoltam, a dokik tudják, ha természetes dolog. :evil: ) Aztán meg azon aggódtam, hogy a sok gyógyszer, amit belém nyomtak fölöslegesen ne ártson. Szóval lehet Nálad még kisbaba attól, ha a teszt nem mutatja. Később csinálj egyet, esetleg másfajtát, hátha sikerült a babóca. Az a hőemelkedés jó jel.
Mennem kell lányok. Jövök holnap, vagy ma, ha nem tudok aludni. Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Hú akkor neked most sok dolgod van. De nem baj lehet igy jobb mert nem gondolkozol a manduládon.
Akartam kérdezni Bercus neve Albert??
Az ikerséghez : A Szabina is iker volt de vissza szivodótt a másik babó.
Viszont a bátyáméknál meg is születtek az ikerek csak a kislány 1órát élt. De a legdurvább, hogy a tesóm fogta ismindkettőt(nem volt apás szülés) és utána kint várt a folyóson. Erre kijön a doki és közli Apuka gratulálok a kisfiához.
Tesóm kiakadt és alig akarták megmondani mi van. Ez már 13éve volt de a kisfiú a szülinapján mindig olyan érzékeny azt mondták azért mert megérzi, hogy ezen a napon történt valami rossz. Ja és a kórház 35ezer ft-ot adott a Tesóméknak. Igaz nem perelték őket mert el voltak foglalva a bánattal. De azért örület a történet nem?

Na jobb kedvre deritem inkább a szót : Nálatok is ilyen gyönyörű napsütés van??
Jajj itt nagyon jó idő van.

Ági: Sajnos elaludtunk este:( Reméelm azért össze jön a kistesó.

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!
Most tudok írni, aztán 3körül megjön a férjem, és rátelepszik a gépre :-) Majd este talán be tudok nézni!

Őrület dolgokat írtok! Az orvosok nem tudták, hogy a hőem a várandósság jele???? hihetetlen. De aztán nem lett semmi baj a babádnak, ugye?

Ikrek: azt mondják nagyon sok terhesség ikerterhességnek indul, de felszívódik, vagy meghal az egyik, és állítólag ezt a veszteséget érzik a megszületett babák is. Én nem tudom elhiggyem-e, olyan furcsa, hogy szinte embrió korra emlékeznek. De én ilyen vagyok, hajlamos vagyok elhinni. Az, hogy együtt születtek meg, és ezt érzi a tesódék kisfia, azt abszolút el tudom képzelni!
35e forint olyan nevetségesnek tűnik, de gesztus értéknek rendes tőlük. De ez megfizethetetlen fájdalom! :(

Itt is jó az idő - Bp. 14. kerület. (valamelyikőtök kérdezte, de nem találom, hogy ki)

Ma elkezdtem szedni az Elevitet, de elsőre csak 30 db-os kiszerelést vettem.

Olyan jó lenne, a hőem-em a baba jele lenne. Ráadásul eset nem tudok elaludni, mert 5 percenként pisilnem kell. De én mindig sokat iszom, gyakran pisilek, úgyhogy ez sem biztos, h jel. Ráadásul elkezdtem mérni az ébredési hőm-et, de az 36,2, ill 36,5 volt... azért hiszek a csodákban :wink:
f_alma
 
 


Sziasztok!

Hát keddre kértem időpontot Békéscsabán az Sztk -ban , de már lehet meg is bántam.
Egy már így hó végén nem nagyon telik fogadott orvosra de jövő hónap elejéig meg már nem akarok várni gondoltam most elmegyek szakrendelésre azok is megtudják állapítani a terhességet aztán majd keresek magán orvost.Az sem lenne rossz akinél Ágikát szültem de nem akartam a másodikat is Orosházán szülni Békéscsaba jobban felszereltebb.
Olvasgattam a neten fórunokat hogy szakrendelésen megvizsgálják az embert a magán csak uh-al nézi meg a fiatal terhességre való tekintettel talán nem jó a hüvelyi vizsgálat... :?
Ez valóban így van ????Met engem kezd kiverni a verejték.Mert Ágikánál is először megvizsgáltak aztán 2 hétre rá küldtek uh-ra. Mi van ha megint nem aznap néznek meg uh-on?????????????????,
Szerintetek menjek el kedden vagy várjak jövő hónap elejéig????????????Nem nagyon taplók Sztk-ban ??????????,,Olyan régen volt.Mit fogok felvenni??????????????Már egy gatya sem jó mind olyan kényelmetlen .Kemény a hasam és szorít főleg ha ülök...
Na jól kipanaszkodtam magam . :( Írjatok benn leszek.:ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Era: Bercike neve Bercel. Mindenképp Bercit szerettünk volna,ha kisfiú, csak nem találtunk olyan Bercit, aminek tetszett volna a teljes neve, így az utónévkönyvből ezt találtuk, ami tetszett. Anyósomnak sokáig nem tetszett, de mikor az újságukban az anyakönyvi részen látott egy Bercelt, akkor látta, hogy más is választja ezt a nevet, elfogadta.

Most, hogy írjátok, hogy megérzik az ikrek a másik hiányát, én is lehet, hogy ettől vagyok ilyen ideges természetű. Már mondták nekem ( egy természetgyógyász), hogy biztosan tudat alatt okolom magamat a testvérem haláláért, nem tudom megbocsátani a dolgot magamnak, és ezért marcangolom magam valamivel mindig. Nem tudom. Változtatni nem tudok rajta. Mármint a múlton.
Ja, egyébként nem tudták nálunk, hogy ikrek vagyunk, még nem volt ultrahang. Szívhangot hallottak, de nem tűnt fel nekik,hogy esetleg kettő van. Kilenc napos halott volt a testvérem mellettem, amikor megszülettünk. Anyut hullamérgezés ellen kezelték, én megfigyelés alatt voltam. Egyébként május 9-re volt anyu kiírva, és megszülettünk 26-án. Enyhe túlhordás, pláne ikrekkel... Ennyi.

Egyébként érdekes, hogy a kórház pénzt adott. Nem szoktak. Vagy esetleg valamit ők szúrtak el? Már nem lehet változtatni a történteken. Sajnos.

Alma: Nem tudom, hogy mért nem foglalkozott a doki azzal,hogy van hőemelkedésem. Pedig először őt hívtam fel. Elküldött a háziorvoshoz. És amikor már mindenen túl voltam akkor találkoztam a védőnővel és még két olyan ismerőssel, akinek hasonló esete volt, és a doki náluk bezzeg tudta, hogy mitől van a hőemelkedés. Így jártam. De ezt megtanultam. Egyébként semmi baj nem lett, én sokszor azon csodálkozok, hogy amin keresztül mentem, és folyamatos idegességgel, ( ez szó szerint értendő), de egészséges a Bercike. Okos, ügyes, akaratos.

Most mennem kell, mert épp nem alszik. Estefelé jövök.
Ági, Jenny? Jól vagytok?
Szép napot!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ági: Sosem voltam Sztk rendelésen, de majdcsak nem lesz baj. A sógornőmékhez békéscsabai doki jár ki a faluba, ott sincs ultrahang, és soha nem volt semmi baj. Csak jó tapasztalatai vannak.
Bercikével kézzel vizsgált a doki először, aztán megnézte Uh-n. De nagyon lágyan vizsgált. Legutóbb másik dokinál voltam, Ő pedig valami hiper szuper géppel benézett, Tv-re kivetítette és meg is mutatta a méhszájat, hogy olyan, mint a nagykönyvben....Utána nézte uh-n.
Szóval szerintem nem esnek neki az embernek, pláne, ha tudják, hogy terhességről van szó. Nekem még ezzel kapcsolatban csak JÓ tapasztalatom volt.
Sziasztok!
brumm
 
 


Sziasztok!

Kicsit elvagyok kámpicsorodva.Nem tudom a hátam sem kívánja a vizsgálatokat így utólag azt sem tudom hogy szültem meg .Eddig minden olyan magabiztosan ment most hogy itt a baba meg csak, kétkedek még dokihoz sem merek menni.Iszonyú lehet rámragadt a fóbiád Ildi???????????????????
angelo2
 
 


Ildi: Hú nem is tudtam te is iker baba vagy. És pláne azt hogy ezt történt. Nem semmi és átérzem ezt.Ha tudom akkor nem írom le nehogy sebeket szaggassak fel. De a tesóm kisfiát annyira szeretem. És ezért írtam le, hogy minden évben a szülinapján sir. Meg sokáig lábujjhegyen ment és elvittük orvoshoz ő is megerősitette hogy ez bizony lelki eredetű dolog. Hiszek ebben, hogy az anyamáhben igenis össze szokik egy ikerpár. Hisz őssze van zárva odabent. Ildianyukád nagyon erős asszony gondolom ha telpra állt emiatt a tragédia miatt. És te is érzed ezt persze. Hisz együtt nötettek a méhben.
Nagyon sajnálom milyen jó, hoyg a technika és a fejlődést ezt már ki is szűri most.
Igen anni nemvolt uh nem is tudtál hány baba van és azt pláne nem milyen nemű. Lutri volt anno.
A ti esetetekben annyira egyszerre vert a szívetek, hogy nem vették észre , hogy ketten vagytok. Basszus ha nem hordatják anyudat túl akkor lehet megmentették volna a kicsit. Bár valami oka biztos volt, hogy ez lett lehet nem lett volna egészséges. nem tudom ezen kár is gondolkodni és bocsánat ha valami sebbet felszakitottam.


Ági: nem tudom miylen az SZTK mert énis magánra járok de volt aki jót mondott volt aki nem. Próbáld meg ne félj akárhogy is vizsgál meg nem lesz baj. Ártani nem árt és tapintásból megtudja mondani mi van odabent.
Ki tudja lehet kifogsz egy normális dokit és magán betegként járhatsz hozzá.

Kép
csucsu05
 
 


Alma: mond a férjednek jöjjön babanetezni :)
Mert 3kor átveszi a gépet akkor együtt babaneteztek:)


Alma ki tudja lehet babás vagy:) Én mondom, hogy az Ági el küldte nekünk isa gólyát ami náluk járt:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Na, itt vagyok:)
Era: Nekünk küldte a gólyát? te is érzel valamit?

Ági: szerintem ne menj orvoshoz, ha nem érzed úgy! Magánrendelésen az én orvosomnak nincs UH-ja (mástól is ezt hallottam), hanem azért külön másik időpontban be kell menni a kórházba. Én szívem szerint nem mennék az első 3 hónapban dokihoz (ne nyulkáljon se kézzel, se hüvelyi UH-val), de nem tudom mi lesz. Végülis anyáink, legalábbis az enyém, nem rohangált orvoshoz, húgom is csak 3 hónaposan derült ki. Nyugi! :-)
Sztk-s orvos válogatja, velem nagyon bunkó volt. Megkérdezte, hogy szűz vagyok-e még... pedig már rég nem voltam. az asszisztensnő is. De ma a vérvételen nagyon rendesek voltak sztk-ban!
Fel a fejjel! Tedd, amit érzel! ;-) nekem ez az ars poeticám. (persze nem mindig könnyű)

Ildi: a születéstörténeted szívszaggató! :(

A férjemet nagyon érdekli ez a fórum! most is itt nézi, és kérdezi, hogy "na, mit írnak?" és "te mit írsz?"
f_alma
 
 


Sziasztok!

Lányok! Hát, nem akartam senkit elkeseríteni a születéstörténetemmel. Az a helyzet, hogy bár ott voltam, nem emlékszem rá, max a levét iszom, de nem gondolok rá. a főorvos szerint tegye össze anyu a két kezét, hogy életben maradtunk. Egyébként nem hozzuk szóba dolgot otthon. De ez nem általános azért, és a technika azért már nem ott tart, mint akkor.
Ági: Akkor egyébként szerintem hagyd az egészet, majd elmégy a jövő hónapban a magándokihoz. Egy hét múlva már jövő hónap. Bercikével hét hetesen mentem, és nem mondták, hogy késő. Sőt, még utána is elég lett volna. Ne idegesítsd magad. Ha nem kívánja egy porcikád se, nem vagy elkésve.
Mennem kell, majd jövök,csak mivel nem aludt a Berci nagyon anyás, nem hagy írni. Este jövök, sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Alma: Na látod mondom én, hogy szólj a párodnak jöjjön babanetezni. De amúgy az én férjemis mindig itt van és leskelődik mit írok:)

Ildi: berci kihasználja a helyzetet és imád veled lenni nem? Kiváncsi vagyok ha lesz eg yfiam akkor ő is anyás lesz??


Ági: Szerintem akkor ne menj egy hét múlva úgyis április lesz.
Az meg már nem idő az a kis idő. Addig is baba növekedik és lehet mir emész lesz szivhang is.

Jenny: Na én megfogadtam a tanácsod vettem LH tesztet. Tehát már én is bevetettem segédeszközöket:) Na és a controllcsiknál duplán olyan vastag és sötét a csik tehát extra pozítív.:)
Ma este adunk a peteérésnek:)

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?