Sziasztok!
Jaj, de nehezen jutottam ide. Délelőtt kint voltunk, aztán próba Félegyházán, közben a férjem tegnap valamit belesodort a szemébe, szemészetre ment, bekötötték...de nem tudott semmit se csinálni, így amit még ma anyagbeszerzést kellett csinálnia, azt én csináltam. Csapágyboltban tiszta otthonosan éreztem magam.
(Mint Makó Jeruzsálemtől, olyan közel áll hozzám a csapágy-téma.)
Ági: Jól kidolgoztad magad akkor. Nálunk a szomszédokkal nem járunk ennyire össze. Mondhatni semennyire sem. Ugyan újévkor áthívott a leendő szomszéd nénik. Nagyon aranyos. Remélem következő újévkor már ő jön át. Jaj, Ági. Olyan sokszor eszembe jutsz. Olyan klassz, hogy Nálatok már jön a kistesó. De eszembe jutott, hogy lehet, hogy az új ágy is bevált akkor.
Era: Akkor mindent bele, Te leszel a kövekező.
Decemberi baba. Ha jól számolom, mi már nem tudjuk ezévre összehozni. Bár ha azt veszem, hogy Bercike is három héttel az idő előtt ki lett szedve...
Nekem ma jött meg. Annak örülök, hogy elég pontosan jár a mensim. Lehet, hogy következő hónapban (illetve most, ami jön) próbálkozunk. Amikor elment a baba, úgy vártam, hogy idáig eljussunk, most meg teli vagyok félelmekkel. No, csak pozitívan. Szóval szerintem Te leszel a következő.
Szorítok.
Jenny: Gyere, ha tudsz. LÁtod én is sokszor csak negatívkodok. Jobban vagy?
Alma: Üdv!!! De jó, hogy többen vagyunk.
Gyere mindig, amikor tudsz. Mióta próbálkozunk? Nekünk van egy kisfiunk, aki júniusban lesz három éves. Tesót elsőre összehoztuk novemberben, de 6 hetesen elment. Nekem most lehetne próbálkozni megint, de azóta bealakítottam az ideges természetemmel, ezért nem vették ki a mandulámat, ami remélem nem okoz gondot, ha megint lenne tesó.
De az ideggel sok rossz eredményt tudok összehozni, ezért kicsit félelemmel tekintek a terhesség elé. ( A kisfiammal való terhességkor is ez volt probléma, illetve, hogy több soron félrekezeltek.)
Szerintem ne csüggedj. A környezetemben vannak többen, akik sokáig vártak gyermekre, több évig próbálkoztak és már van kettő is. (Beelőztek minket.
)Az első nehezebben jött, a második pedig véletlenül. Ne gondolj meddőségre. Ez nem az szerintem. Higgy az orvosodnak. Minden rendben lesz, Jönni fog a baba, erre járnak a gólyák.
Megyek, jó hosszú voltam.
Sziasztok. Később benézek.
Ildi