Sziasztok!
Babakocsi: nekünk Graco van (nem tudom a pontos modellt), hordozóval együtt vettük, azaz rászerelhető, de eléggé megbántam, és a 2. gyerkőcnek akarok venni másikat. Ami bajom volt vele (hátha segít neked is):
- nem átfordítható a karja, így állandóan trükközni kellett, hogy a nap ne süsse ki Csenge szemét
- nekem nem jött be a kicsi kereke, bár terepen mi sem használtuk, de azért a városi járdák nem éppen simák... Elég nagyokat zökkent.
- szerintem nem dönthető vízszintesig (a leírás szerint igen)
- nem emelhető a lábrésze, és nincs normális magasságú lábtámasza, ahová a lelógó lábát meg tudná támasztani a gyerkőc
- nincs hozzá mózes/téli rész, amire most majd szükségünk lesz
De hát tapasztalat nélkül elég nehéz volt választani, és az egyik fő szempontunk az volt, hogy könnyű, kicsire és könnyen összecsukható legyen, mert sokat közlekedtem egyedül Csengével, és kicsi volt a tárolónk, ahol tároltuk. Mostmár okosabb vagyok.
Mondjuk most meg szerintem nem fogjuk sokat használni, mert itt a levegőzés meg lesz oldva a teraszon. A városba meg nem sokat járok be egyedül. Persze, ez még változhat.
Viki, nekünk is van fonott mózesünk, mert anno azt mondták a kórházban, hogy nem adják ki a gyereket autósülésben/hordozóban (persze ez nem így volt, láttuk, hogy vittek haza így is babákat). Azon kívül, hogy ebben vittük haza, talán egyszer használtuk. Elég nehézkes ebben szállítani, ráadásul úgy ki kell bélelned, hogy ne lehessen érezni a fonott alját, hogy akkor meg nagyon puha lesz szerintem. Szóval nekünk nem jött be, itt áll a szekrény tetején, a kinőtt játékokat tartjuk benne.
Sensi, nem semmi gyerek mellett burkolni. "Jó" lehet, hogy be vagytok zárva a szobába, mint egy kalitkába. De a muszáj nagy úr...
Kriszti, Csenge is ilyen őrült motoros. Anyósom mindig frászt kap, ha Ő van vele, és Csenge ráül a motorra. Nem győz szaladni utána.
Sensi, nekünk triciklink nincs, rendes 2+2 kerekes biciklit kapott Csenge nővéreméktől, de ez még nagyon nagy neki. Néha kihozza a garázsból, rá kell ültetni, tologatjuk, de mivel nem tud vele száguldozni, ezért megunja, és felpattan inkább a mocira.
Ma 1 és 3/4 órát küzdöttem, mire hajlandó volt a kisasszony elaludni. Nem tudom, mi ütött belé, nem szokott ilyet csinálni. Már olyan hulla volt a végére, hogy úgy lefejelt, hogy csillagokat láttam én is! Gondolom, neki hogy fájhatott.
Azt hiszem, megyek, és kipihenem ez azt altatást!
Sziasztok