Sziasztok!
Nem tudtam jönni sokáig, mert munka van éjjel és nappal
De látom, milliónyi jó hír várt!
Brumi, az állatkert nagyon jó lehetett, kicsit irígy vagyok. Mi már hetek óta tervezzük, hogy hétvégén elmegyünk kirándulni, csak hogy kicsit kimozduljunk a 4 fal közül. Sajnos az elmúlt hetekben a hétvége is a munkáról szólt, úgyhogy ez még várat magára. Viszont fogadalmat tettünk, hogy a húsvét szent lesz, vagyis semmi munka, csak a pihenés és mi
Legyélmami, nagyszerű hírek, bár nem lepődtem meg. A tesztjeid egyértelműek voltak. A Lúdas Matyizásodon teljesen elérzékenyültem, aranyos vagy
. Sokunkra tényleg ráfér hamarosan a visszadrukk. Szorítok a péntekhez, és hogy ketten legyenek. Ha úgy érzed, akkor szerintem úgy is van. +++
Nyulasz, kitartás, olyan hamar eljön már a május, és akkor hajrá
Dezsi, csináld az LH tesztet rendületlenül, és mindent bele apucival
Szerintem jól teszed, hogy vársz augusztusig, és addig a nyaralásra koncentrálsz. Egyrészt kitisztul kicsit az agyad, más kerül előtérbe, nem a babásodáson agyalsz akarva-akaratlanul. ÉS nem utolsó sorban 4 hónap lehetőség a spontán teherbeesésre.
Katica, ügyes voltál, 5 inci-finci tünemény fejlődik, he-he
Azt tudod, hogy mennyit kapsz vissza?
Lulu, szorítok a HSG-hez, nekem sem fájt, viszont szerencsére nem is kellett bent aludnom. Ezt nem is értem, én utána mentem dolgozni... gond nélkül.
Bella, vicces a történeted Legyélmamival
Csiba, látom, már csak 17 nap
Azt már fél lábbal is
Nemsokára jövök utánad
Alle, az Őrség gyönyörű, szerintem jó választás. Tavaly szilveszterkor voltam ott szintén egy szép vendégházban, és még télen is lenyűgöző a hely
Kiscsillag, drukk pirinyénnyéhez, remélem, tényleg beköszönt. Próbáld ki a forróvizes zuhanyt (na persze módjával)! Nekem az elég gyakran bejön.