Új privát üzeneted érkezett!

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó bocsika elvettem a laptetőt.... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Üdv a koránkelőkenek! :D

Legyekmami!
nagyon várom a klassz híreket!!! Bizti, hogy több babád van! :D

Brumi!
tegnap is csináltam LH tesztet. szerintem most olyan lett mint a controll csík, mármint olyan erős és a tegnapelötti kicsit erősebb volt. Ezek szerint ma is csináljak. :roll: Ugye?

Lulu!
drukkok jövő szerdára! Nagyon izgi lesz! De ne félj! Látod a lányoknak nem volt rossz tapasztalata. Sajnos én kifogtam :twisted:

Rólam!
tegnap voltam konzin. Augusztusi lombikra jelentkezetem. most nyaralni szeretnék elötte, így a pénzem csak nyaralás után lesz meg a lombikra. Próbálom most háttérbe szorítani, nehogy már csak erről szóljon az életem. Persze úgyis erről szól, csak erölködöm...
A doki szerint nem kell méhtükrözés, nem valószínű, hogy összenövéseim lennének, hiszen tavaly kétszer is voltam terhes és a második úgy be is ágyazódott, hogy azt műszeresen be kellett befejezni. És a HSG vizsgálatom is szépen mutatja, hogy minden rendben van, a kontrasztanyag szépen kimutatta, hogy baj nincsen. Vérvételekre megyek dögivel a jövő havi ciklusban és kromoszóma vizsgálatra is.
A kövi lombiknál, miután mindeddig csodálatosan szép embrikéink lettek, csak annyi változás lesz, hogy nem 3, hanem 5 naposan fogom visszakapni őket, viszont igy csak 2 babát adnak vissza. Nagyon reménykedem, hogy ezuttal sikerülni fog. Erőt ad, hogy most valami más lesz... 8) És ugye nem zárhatjuk ki azt a lehetőséget sem, hogy csak úgy, spontán is sikerül! Mert ugyi minden rendben van. :)
röviden ennyi.
dezsina

Bella!
De jó történet!!! :D :lol: Mostmármamitól már nagyon várom a híreket!

Katica!
Drukkok a punkcióhoz!!!!
lennél kedves majd ha időd engedi kijavítani nekem, hogy köv. lombik augusztusban!
köszönöm!

Bellanita!
mi újság?
dezsina

Dezsi,
hajrá augusztus!
Addig meg jön a spontán dolgok öröme:))))))))))))))))
Vendég

Dezsi, igen, akkor most is csinálj LH tesztet. De lehetőleg ugyanabban az időben, mert az a biztos. A pozitív LH teszt azt mutatja, hogy mindjárt PÉ van. A nega pedig azt, hogy megtörtént, és ott vár a petesejtecske. Ezért kell gyakran, mert ha sokáig nem csinálsz, hiába vár ott, ha nincs kivel találkoznia, akkor elhal. Ha későn érkeznek a fiúk, akkor pech.
De viszont, ha a katonasereg nagy, és fürgék, célirányosak, akkor márt lehet őket előbb érkeztetni, mert ők többet tudnak várni. az én esetemben ez nem műkszik, mert kicsi a sereg, és nem túl fürgék, akikre az is jellemző, hogy nem sokáig élnek. Így mi a petesejtet váratjuk meg, de ti úgy is csinálhatjátok, hogy amikortól először pozitív, másnaptól többször bújjatok össze.
Vendég

Brumi!
azt gondoltam ki, hogy kétnaponta mostanság :oops: . igaz szoktam ilyet csinálni, de most ugyi LH teszttel és talán igy jobban beletalálunk :?
A fiúk nálunk sokan is vannak meg fickósak is :lol: csak nálam lehet itt a hiba :roll: gondolom....
már most tudom, hogy kikészülök a végére, de olyan izgi végigcsinálni a középidőig és után értelme van, hogy tesztelhetek.

és lányok, megkérdezetem, hogy a mesim akkor mikor kezdődött. Nos hiába véreztem kedden egy vérvörös tenyérnyit, akkor is a pénteki volt az igazi. Legább tudom a napot. Csináltam is vonalzót... :)
dezsina

Dezsi hajrá spontán :wink:

Legyekmami merre vagy?

Kép

csibe
csibe32

Itt vagyok lányok.....külön puszi Bella! :wink:

Sokat kellett várnom és nem is a saját dokim volt...szóval 458 a hcg és 190 körül a progi..

A hcg nagyon tgeccik :lol: , de mivel Sajgó doki meg is emelte az utrot 3x2 re és emlékszem hogy pandusnak ugyanezen a napon mérhetetlen volt a progija :shock:

Aggódjak??? 8) vagy örüljek?? :lol:

Kinek mennyi volt aki még emlékszik esetleg ??

Puszi köszönöm a sok sok drukkot éreztem ám ;)
Vendég

Sziasztok!

Mami! Ez nagyon szép eredmény! Az uh-ig nagyon drukkolok!!! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Dezsina
Hajrá augusztus! Tényleg bízni kell a valami másban, ügyi vagy :wink:
Milyen lh tesztet csinálsz? Ma kérdeztem a gyogyitárban, hogy mennyibe kerül, és mondták, hogy 3000 ft / 5 db. Ezt kicsit drágállom, mert igy hogy fogalmam nincs a ciklusaimról, hamar elfogy az 5 db. ha mindig csinálgatom. Akkor úgy meg drága.

Tud valaki valami olcsóbb lh tesztet? Szerintetek az a nyálazós korong mennyire megbízható?

Legyekmami
Már nagyon kiváncsi vagyok, hány babóca költözött a pocakodba :lol:

Csibe
Látom már csak 17 nap....de jóóóóó :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy zavarok, de muszáj Lmaminak itt is örülnöm!!!!!! :lol: :lol: :lol: Gratulálok! :lol:

KépKép
zsófikukac

Legyekmami
Nekem soha nem volt vérvétel, a győri Kaáliba nem csinálnak. Szerintem bizakodjál tovább nyugodtan, hiszen a teszt mutatja. Ma nem csináltál?
Vendég

Mostmármami,
Ez nagyon szép eredmény.:)
Vendég

Csibe!
belehúzunk!!!!
Nemsokára Ti is belehúztok!!! :lol: jönnek az ice-baby-k :D

Legyekmami!
juhuuuuhuuuuu! Hatalmas gratula :D :lol: Csodás számok! Egy cseppet sem szabad izgulnod!!! Micsoda boldogság! nagyon-nagyon örülök!!! :lol:

Zsani!
Csibe vette nekem az LH-tesztet egy olcsó boltban. De az enyém is kétezer valamennyi volt (5db) :evil: Valóban nem gazdaságos, ha nem tudod, kb mikor kell használni. Nekem még annyi előnyöm van, hogy mindig mindent érzek (csak nem lettem eddig terhes :evil: ) és kb most is jól löttem be a napot annak ellenére, hogy nem voltam tisztában vele, hogy mikor kezdődött a ciklusom (4 vagy 7. :? de ugye a doki megmondta, hogy 7). Remélem érthető vagyok... voltam...
és muszáj valamibe kapaszkodni. Most akkor az jön, hogy blasztóbébik előre! :D
Én nyálaztam is a koronggal, soha semmit nem láttam, még akkor sem, amikor inszemeztünk, de most hogy mondod, előkeresem :roll: hátha most fenyőfázik a nyálam :lol: Csak tudnám hol lehet :evil: :? :evil:
dezsina

Dezsina
Köszi, akkor marad a dm-es. Remélem az is jó lesz. Oda van 21%-os kuponom, akkor az úgy olcsóbb lesz. Nekem elvileg 6 hétre volt múltkor a peteérésem, na már ha elkezdek tesztelgetni a 2. héttől, akkor az úgy kicsit sok. De azért kipróbálom. Ha megtaláltod a korongot, akkor írjad majd, hgoy jelez e valamit. Addig nem veszek :lol:
Vendég

Kösziii

Bocs 3x3 ra emelte az utrot....

:lol: :lol:
Vendég

dezsina
mnzsani

lentebbi topikból (lh- hcg-tesztek) huncutkától lehet rendelni olcsón nagyon érzékeny lh és hcg teszteket!

amúgy mami miatt lestem be! :D nagyon szép eredmények! drukk továbbra is! :wink:
Vendég

MAMIvagy :D :!: gratulálok :!: most akkor a 12.napon vagy beülti után?mert akkor telljesen jó, 12.nap:min-33-tól -429.-ig irják,de ez akár tényleg lehet 1 vagy két picurka is nyugi :wink: én az ikrekel 3x2 utrot nyomtam a 13.-hétig
Zsanikám zuglóban a bosnyák téren a telepes utcában vettem én anno 50db.-os lh.-tesztet 4000ft.-ért érdemes megnézni :D
Katica drukkkkk

lanyané

Mami gratulálok , nagyon szép eredmény :D :D (Irigy,irigy :wink: )

Kép

csibe
csibe32

Legyekmami! :)
éljen éljen éljen!!!!!! juhéééééééé
ezek csodálatos értékek,"gyanusan :) " szép hCG!!!! :)
(nekem 12 napon 262 volt ) Kép
Vendég

Katica-hírek: 10 tüsző sikeredett :) még fáj neki, otthon lepihen és estefelé jön :roll: :wink:
Köszöni a drukkokat!

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica!
Nagyon ügyes voltál! Drukk hegyek a randihoz!!!! :D
dezsina

Sziasztok!
Lmami!
:D :D :D
Kép
Katica!
Hú,ez szép eredmény! :D :D :D Drukk a randihoz! :wink:
Dezsi!
Ja,jóhogy most legalább nem csak a babatémára figyelsz,csak számolgatsz,lh tesztezel,időzített kex... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na de tényleg,én megértelek,nem lehet kikapcsolni magunkat.Ugye?Nagy drukk,hogy augusztusban már átadhasd valakinek az időpontodat :D
Brumi!
:D remélem nemsoká neked is odaadhatom a bódog nyuszimat ,és persze hamarosan kérem vissza:D
Mi volt kontrollon?
Vendég

Katica,
Ez jó hír! Jó randizást nektek!
Vendég

Nyulasz!
ugyi milyen jó hogy nemsoká tesztelgethetünk :D
most nagyon szégyenlem magam, de mikor is kezdessz Nyulaszkám :oops: :?:
dezsina

Dezsi!
Nekem már csak 5 nap,az kb azt jelenti,hogy 2 nap múlva már tesztelhetek is. :lol: ...persze nem fogok :roll:
Májusban lesz a 4.lombik. :?
Vendég

Nyulasz!
Most sikerülni fog a lombik, mert végre nem együtt megyünk neki! Ilyen távolságban még nem lombikoztunk egymás nélkül! :lol: :!: :D :lol:
dezsina

JON A TAVASZ LANYOK :!: SZAPORODUNK; UGY LATOM :!: IGY TOVABB :!:
Kép
katavirag

MAmivagy!!!!!!!!!!!!!!!
juhhhhhhhhhhhhhhéééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

Lettélmami! :) :) :) :) Végre! :) Elindítottad a babaesőt! Óriási gratulaaaaaaaa!

Dezsi és LH tesztes lányok, én a Telepes utcában pár napja vettem 25 db os Lh tesztet, 3900ft-ért. (Az az 50 db-os nagyon akciós lehetett. De a 25 ös nagyon megéri szintén.

Nyulasz, akkor imsét együtt megyünk. Most bebaásodunk, jó? :)

Katica, de szuper! Nagyon drukkolok a randihoz.. De ebből már lesz kistesóra való is, ez tuti! Óriási!

Lányok, ti vagytok a fény az éjszakában :) Na, csak viccelek, csak nem tudom hogy kifejezni, mennyire örülök...

Én holnap megyek kontroll UH-ra .... Remélem szép lesz a petefészkem, nagyon vigyáztam rá a műtét óta, és tuningoltam fehérjével, meg minden....
Vendég

Brumi!
drukkok holnapra!!!! :D csak ügyesen! És babaeső!!!!

Most rengeteg mindenkiért kell drukkolnunk!!!
dezsina

Sziasztok!

Katica, pihengess, hamarosan babás leszel :wink: (az azért egy nagy kérdés, hogy ennyire el tudja nézni egy sokéves gyakorlattal rendelkező doki, hogy lesz-e egyáltalán punkció???? Szegény Katicát hogy beparáztatták múlt héten...aztán tessék)

Legyekmami...hát mami lettél, hivatalosan is. Örülj, ne aggódj, minden rendben lesz :D

Dezsi, mi is a nyaralást tervezzük, felvetettem, menjünk el a második lombik előtt (hacsak nem lesz spontán babánk) egy hétre...első tippünk az Őrség, olyan szép kis vendégházak vannak, tiszta romantika :D

Brumi, neked drukk holnapra ++++++++
Kis*, te hogy vagy? Hamarosan konzi :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!

nagyon köszönöm a drukkokat.

legyekmami: gratulálok :lol: :lol: :lol:

kis *: köszi a hiradást.

ágyban fekszem laptop előtt. holnap 10-kor kell telcsiznem.

katica
katica30

Katica gratulálok a petikékhez, drukk a randihoz. Tényleg miért akarták leállitani a stimut?

Kép

csibe
csibe32

Brumi várom a holnap a hireket.

Kép

csibe
csibe32

elnézést Hölgyek most értem haza vidékről hulla vagyok :lol:

Láttam hülyeséget írtam ám lányos/anyás izgalmamban.....szóval nem a HCG miatt aggódtam, hanem a progi miatt.....és azért is csak azért, mert nem értettem hogy miért emeli meg az utrot 3 x 3 ra és persze rögvest rémképeket láttam :oops: :roll:

szóval azt nem tudtam az az eredmény jó e???

de nem foglalkozom vele elééééééééééééééég, megpróbálok pihenni :lol: pénteken megyek a saját nőgyogyimhoz azt mondta elvileg már láthatunk valamit 8)

puszi mindenekienk, nagyon nagyon köszönök minden kedves szót nagyon sokat jelent nekem 8) :lol:
Vendég

Kép Jó reggelt mindenkinek!

MamiVagy: mégegyszer naon naon gratulálok, szerintem nem egy babó lapul a pocidban, de majd meglátjuk :wink: Drukk a péntekhez!!

Katica: drukk mára, hogy csak jó híreket kapjatok! ++++++

Nyulasz: hajrá május! :wink: :wink:

Rólam: na most akkor mindenkit önzetlenül kérek, hogy passzolja ide pirinyénnyét! Ma reggel látható jelét adta, hogy meg fog jönni, de rimánkodok az égiekhez, hogy így legyen, mert 3 napos ünnep van előttünk! S ha ma megjön szépen rendesen, akkor pénteken KONZI + vérvétel!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Lmami!
Nekem amkor biokémiai volt az első lombik,akkor et+13.napon voltam vv-n,és azt mondta dokibácsim,hogy legalább 50-es hcg és 100 körüli proginak kéne lenni.Szerintem örülj nyugodtan,ez gyönyörű érték :D
Kis-csillag!
Én szívesen átadná,de nekem még legalább 4 napom van addig,az meg már neked nem jó. :roll: De szorítok neked,hogy ma megjöjjön pirinéni.
Brumi!
Te nem áprilisban mész?Bár még 28 nap,csak mivel ez nálatk fagyis lesz,nem tudom hogy esik.De szívesen megyek veled.Remélem te nem tartasz mumusnak,mint Dezsi :lol:
Drukk,hogy dokibácsid megdicsérjen,milyen szépen rendbe jöttél :D
Katica!
10 gyönyörű osztódó embrikét kívánok!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Nyulasz!
nem ér kiforgatni a szavaimat mumuskám :lol: :D :lol: Most, elszakadtunk időben, még azt is el tudom képzelni, hogy bebabásodunk lombik elött, nehogy már ne egyszerre menjünk neki valaminek :P :P :P

Alle!
Jómagam is így gondolom, hogy kell egy kis kikapcsolódás! Jaj, már alig várom!!! :D

Katica!
és megint Nyulaszhoz csatlakozom! 10 osztódó sejtecskét kívánok! :D

Kis-csillag!
küldöm a pirimet, de nekem még nem esedékes, de átadom Neked, nekem már nem kell... :P :D Drukkolok, hogy megjöjjön!

Legyekmami!
No para! :!: :D :lol: Kiváncsi vagyok hány babátok lesz? :?: :wink:
dezsina

Dezsi!
Dehogy forgatom... :lol: :lol: :lol:
Vendég

jó reggelt!!

Yes thank you, progi ügyben megnyugodtam, örök hála a babanetes csapatnak....

Én úgy érzem ketten vannak :oops: Nos majd meglátjuk,...

Kicsillag

N os akkor én határtalan szeretettel máris postáznám neked pirikémet, aminek maholnap kéne jönnie, s mivel hozzám biztosan nem jön, hát fogadd bátran....sajnos nekem elég fájós, de vegyél be gyógyszert, ha megérkezik 8) (jótanács...ha az én pirim is megérkezik, az algoflex M re juhászodik meg)

puszi és hajrá akonzihoz!

Kis rószaszín Nyulaszka!!

köszönöm köszönöm köszönöm amit a progiról írtál nagyon nagyon megnyugodtam....és mind meg a nevednek és az avatarodnak, hogy szégyen hogy ilyen szapora állat létére nem hozza neked a kisnyuszikat...na de nem lesz ez mindig így . Irtózatosan szorítok áprilisra neked is!!! Brumikán ak is!!!

Dezsina drága

Neked ne küldök pirit most erre a négy hónapra....azt godolnám, itt az ideje a meglepi babának nálad...,ugyhogy ma megengeded ezügybne fogom feléd kifejteni pozitiv gondolataimat. 8) :lol: :lol:

Bellanita!

Te kis mosolygós huzsonéves ! ( úgy néz ki ez a lány alattomos módon mint aki most jött ki a főiskola kapuján, irigylenddő!!! :lol: Mikor is van a kezdés pontosan???

Katica!

sok sok drukk a petikékhez....szépen szépen termékenyüljenek meg..mikor lesznek hírek????

Mindenkinek puzsi és köszönmök Mindent!!!
Vendég

Sziasztok!

Katica! Nagyon drukkolok! Várjuk a jó híreket.

A hcg-ről annyit, nekem az első lombiknál 12. napon 192 volt, majd kiderült, hogy méhenkívüli, a másiknál 50 a 13. napon. A dokim szerint 100 alatt nincs terhesség.
Mami! Szóval nyugi!!!!!!! Neked nagyon szép eredményed van!!!

Kép
hanna30

Nyulasz: nem baj, ha 4 nap.. Attól még befogadom :wink:
Szárnyaim alá veszem, vagy inkább a "sugaraim" alá?? :wink: :lol: :lol:

MamiVagy: az nem baj, ha fáj, a fájdalom arra utal ha érzem, hogy még élek :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak azt szeretném, ha nem lenne niagara :oops: :oops: :oops:
Ugyanis holnap sok helyre kell mennem, és nem örülnék neki..

Még nem telefonáltam, várok kb. 2-ig aztán majd csak utána, biztosra akarok menni :wink: Addig meg figyelem az eseményeket :lol: :lol:
És végre lehet tampont használni - bocsi :oops: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica????? +++++++

Kép
hanna30

sziasztok!

köszönöm a drukkokat.

5 termékenyült meg :lol: :lol: :lol:

később visszaolvasok, és bővebben írok.

katica
katica30

Hanna!

nagyon szépen köszönöm :lol: :lol: A számaid láttán most már tényleg teljesen megnyugodtam, örök hálám üldözzön! :lol:

Katica!

Gratulálok az 5 kis boldog embrikéhez ++++++++++++++++++

Igyál igyál igyál!!!!!! esküszöm nekem ez jött be, ugyanis semmi mást nem csináltam másképp mint szoktam :shock: (napi három üveg ásványviz a sitimu első napjától a beülti után 5 napig. Kemény de jó :lol:
Vendég

Hja és abeülti után Kill Bill 1-2 dvd n :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!
Nem tudtam jönni sokáig, mert munka van éjjel és nappal :cry: :evil: De látom, milliónyi jó hír várt! :D
Brumi, az állatkert nagyon jó lehetett, kicsit irígy vagyok. Mi már hetek óta tervezzük, hogy hétvégén elmegyünk kirándulni, csak hogy kicsit kimozduljunk a 4 fal közül. Sajnos az elmúlt hetekben a hétvége is a munkáról szólt, úgyhogy ez még várat magára. Viszont fogadalmat tettünk, hogy a húsvét szent lesz, vagyis semmi munka, csak a pihenés és mi :wink:
Legyélmami, nagyszerű hírek, bár nem lepődtem meg. A tesztjeid egyértelműek voltak. A Lúdas Matyizásodon teljesen elérzékenyültem, aranyos vagy :) . Sokunkra tényleg ráfér hamarosan a visszadrukk. Szorítok a péntekhez, és hogy ketten legyenek. Ha úgy érzed, akkor szerintem úgy is van. +++
Nyulasz, kitartás, olyan hamar eljön már a május, és akkor hajrá :!:
Dezsi, csináld az LH tesztet rendületlenül, és mindent bele apucival :oops: :wink: Szerintem jól teszed, hogy vársz augusztusig, és addig a nyaralásra koncentrálsz. Egyrészt kitisztul kicsit az agyad, más kerül előtérbe, nem a babásodáson agyalsz akarva-akaratlanul. ÉS nem utolsó sorban 4 hónap lehetőség a spontán teherbeesésre. :D
Katica, ügyes voltál, 5 inci-finci tünemény fejlődik, he-he :!: Azt tudod, hogy mennyit kapsz vissza?
Lulu, szorítok a HSG-hez, nekem sem fájt, viszont szerencsére nem is kellett bent aludnom. Ezt nem is értem, én utána mentem dolgozni... gond nélkül.
Bella, vicces a történeted Legyélmamival :D :D :D
Csiba, látom, már csak 17 nap :D Azt már fél lábbal is :D Nemsokára jövök utánad :!:
Alle, az Őrség gyönyörű, szerintem jó választás. Tavaly szilveszterkor voltam ott szintén egy szép vendégházban, és még télen is lenyűgöző a hely :!:
Kiscsillag, drukk pirinyénnyéhez, remélem, tényleg beköszönt. Próbáld ki a forróvizes zuhanyt (na persze módjával)! Nekem az elég gyakran bejön.

Kép
petne

Sziasztok!! :)

Katica!:)
szuper! 5 kis manó vár rád,nagyon ügyesek voltatok!Látod felesleges volt izgulni,minden szépen halad!! :) szorítok nagyon!

Legyekmami!:)
nem akarsz átkeresztelkedni??? :) nagyon szuperek az eredményeid! :)
Innentől pihenj nagyon angyon sokat,igyál-igyál,ahogy Katicának is írtad,és egyél sok sok tápláló fehérjét! Vigyázz magatokra!!!! :)

Dezsikém! :)
szépen van peteérésed,ahogy a teszt is mutatja, és a kicsi lelked is jobban van egy picit..és au apuci is jól dolgozik :) nyaralás,pihenés, minden jó..és kívánom legtisztább szívből,hogy lepjen meg benneteket egy kismanó! :)

Nyulasz!:)
mostmár ti következtek dezsivel!!!!:) annyira nagyon szeretném ha kisnyuszik gyarapodnának :)

mindenkinek minden jót! :)

ja :ha nem lenne nagy kérés,kaphatnánk 1 szavazatot Mirinek a babvilág oldalán?
Vendég

Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?