Új privát üzeneted érkezett!

köszönöm a sok ötletet, akkor trükközünk, próbálkozunk :) ! egyébként Panninál nálunk sem volt ilyen probléma (mondanom sem kell, hogy mindent ugyanúgy csinálok...) és ha nem is az elejétől de lassan én is elhagytam a popsikrémezést Panninál. most viszont azt gondoltam valamiféle védelemet talán ad, így nem közvetlenül érintkezik a kakival a kis popója.

bukás, háát nem vagyunk azok a nagy böfi bajnokok, de ez már inkább az én hibám... egyszerűen nem nagyon merem macerálni, amikor beájult a cicin :oops: . Nektek nem ébred fel teljesen a böfiztetés után? inkább a "vége" előtt nem sokkal próbálkozom büfiztetni és utána még vissza egy kis nyugicicire...

nnna, második kör rotyi megvolt :wink: (15 percen belül :shock: ), jelentem újra pelus, vizes ruha, no kence...várjuk a csodát :D !

susy,
amikor Kristóf három órára bealudt, nem indult be nagyon a cicid? mert párhuzamban azzal, amit danann mond a cicidnek is kell egy kis idő amíg újra megtelik.. a sok szopi között. persze tudom még szopi közben is termel tejcit, de ha Ábel egy másfél órával többet alszik, azt én rögtön megérzem ciciügyileg :wink: . szerintem van elég tejcid!!

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Szentpyr!

Mi is próbáltuk a Bepathent, Sudocremet stb. piros popsira, de én azt figyeltem meg, hogy a gyógyszertári 1. gyermekkenőcs hozza legjobban helyre. Lecseréltük az Infantumot erre az 1. kenőcsre és azóta minden ok.

Szerintem talán érdemes lenne pelust is váltani. Nekünk a Libero vált legjobban be, a Pampers nekünk állandóan folyik kifele a derekán.

Susy!
Én Urtica Urenst szedek, ha baj van, de azt csak kúra szerűen lehet és nem folyamatosan. Figyelni kell a hígításra is, mert a nagyobb higítású csalánkiütésre jó, nem tejserkentésre. :D

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Szentpyr!

Laurának 5 hónapos koráig Libero pelenkát használtunk. Ekkor kapott, a pelustól kiütést. Miután lecserélem Huggies-ra a teljesen szép lett a popsija. Krémben nekünk a neogranormon használt és használ a mai napig, ha az oviban nem jól törölnek az óvónők...
(végigpróbáltuk a palettát)

Susytunder!

Szerintem is próbálj meg egy kicsit hosszabb szüneteket tartani két etetés között.
Adok neked egy LLL szoptatási tanácsadó elérhetőséget: Rózsa Ibolya 06 30 583-4877. Személyesen találkoztam a lánnyal, nagyon kedves és segítőkész volt. Remélem jó a mobilszáma, a honlapjáról szedtem le. (ha nem jó, a védőnőmtől elkérem neked) Próbáld meg esetleg őt felhívni.

Kép Kép
rozsaag
 
 

 
 

Susy!

Nem kevés a tejed, tuti! És minden szó igaz, amit a lányok írtak! Ha többet alszik a baba, sokkal jobban megtelik a cici! Én Laktoherbet ittam, de az nem mindenkinek elég! Az urtica urens nekem nem vált be, a More Milk Plus viszont tuti befutó! Kicsit húzós az ára, de megéri!
Létezik egy ún. szaporító fejés, nézz utána akár a neten, ha beírod a keresőbe, valamit biztos kidob. Nekem nem volt rá szükségem, de aki csinálta, annak bejött, most mindent be kell vetni! Valószínű, hogy a láz miatt csökkent a tejmennyiség. Ne add fel, ez az a pont, ahol a Te kitartásodon múlik szinte minden! És nyugalom és a lehető legtöbb pihenés, alvás, amire most szükséged van! Ha többet szopik egy kiadós alvás után, akkor próbáld minél többet a szabadban, babakocsiban altatni, nekem mind3 manó 3-4 órákat is aludt így. Végülis kipihenten, a friss levegőtől megéhezve tuti többet eszik majd!
És igen, igen! Hívd fel Rózsa Ibolyát! Segíteni fog!

Márti
borossné becz márta
 
 


Susy,
Itt megtalálod a More Milket: http://www.boldogmama.hu/index.php?id=84
Vendég
 


Márti
Megvan a telefonszám! Holnap hívom! Köszi még egyszer a segítséget!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Akit érint: Szabó doki 22-ig szabadságon van, ne keressétek!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Sziasztok!

Koszonom a sok kedves, segito valaszt.
Azert lennenek meg tovabbi kerdeseim. Pl. a halapenzzel kapcsolatosan,milyen osszegeket kernek-varnak-tartanak megfelelonek mostansag a mavos dokik?
Mas: most olvastam a teletexen, majd a neten, hogy egy kismama meghalt az AEK-ban 5nappal a csaszarmetszese utan, nem tud valaki ennel bovebbet errol?
Jar e barmelyikotok a Honvedba azaz van e kozottetek terhessegi cukros?
Jar e valaki az utolso 4 heten a korhazba es nem a maganrendelesre ctgre?
bonca
 
 


Sziasztok!
Én is most hallottam a híradóban a hírt, amit Bonca említett. Jaj-jaj!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Én is hallottam a híradóban. Ez annyira borzasztó...
danann
 
 


Nem vagyok benne 100% biztos, de azt hiszem ez az anyuci itt élt a mi lakóparkunkban. Gondolom nem történik mindennap ilyen tragédia, ezért gondolom, hogy ő lesz. Már két hete hallottam a történetet, de a hírekbe csak most került be. Borzalmas tragédia :-( Férje kért is segítséget a neten, megadott egy bankszámlaszámot, mert egyedül maradt 3 kicsivel :(
Vendég
 


Közben rájöttem, hogy nem a miénk, hanem a mellettünk levő lakópark lesz az :roll: ha valakit érdekel a számlaszám, bemásolom ide.
Vendég
 


Sziasztok!

Susy! A szaporító fejést én is csinálom, konkrétan ezzel fejek most Villőnek, hogy legyen tej, és ne apadjon el, mert ő nem szopik. És ezért én látom, mikor mennyi van. Tény, hogy ha 3-4 óra eltelt 2 fejés között, akkor van meg az adagja. A More Milk Plus nagyon jó, érdemes beruházni. Azt is kúraszerűen kell alkalmazni.

Tényleg az a legjobb, ha húzod az időt az etetések között, és még este amikor te lefekszel, fejsz, ezzel szaporítod, még több ingert adsz, illetve minden szopi után fejsz, amíg jön még. (valószínűleg nem fog sok jönni, de nem ez a lényeg) Na, most jól okoskodtam, azt az én gyerekeim nem is szopnak :oops:

mtunde
 
 


Én is hallottam a hírt, de azt csak ma tudtam meg, hogy az ÁEK-ben szült. Szegény babák és a bátyjuk :(
Vendég
 


én nem néztem a híradót, hanem a Szabó doki mesélte, de mintha azt említette volna, hogy nem a szülés szövődménye volt a tragédia. azt hiszem iker babákat szült az anyuka és volt már egy nagyobbacska gyermek is a családban... bele is borzongok! ezt úgy bő két hete mesélte nekem a doki...

azt terveztem, hogy felrakok néhány képet a manókról, de inkább majd később...

Bonca küldök privit!

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Ez annyira szörnyű :( Egy fiatal lány volt, kb ötéves kisfiú várta haza, és szeglny apuka... bele sem lehet ebbe gondolni... :?
Vendég
 


Sziasztok!

Erdeklodnek, azzal kapcsolatban, hogy nem tudjatok, hogy kinek a betege volt ez a kismama?

Nemsokara en is ott fogok szulni, igaz nem csaszarral remelem, de egy kicsit ledobbentem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég
 


Mtunde!

Lehet, hogy nem szoptatunk, de fejésből szuper tanácsokat tudunk adni! :D

Nagyon megdöbbentett engem is tegnap este ez a szörnyű hír. Sajnálom nagyon a családot.

Kép Kép
rozsaag
 
 


Szóval ez nem most történt? Nem akarok nagyon állást foglalni, meg gerjeszteni a feszültséget, de amikor otthonszülésnél történik tragédia, azzal már másnap tele van minden, épphogy fényképeket nem közölnek, erről meg kb egy bővített mondat hangzott el... Félre ne értsétek, nem azt akarom, hogy ezt is fújják fel, hanem pont ellenkezőleg, felejtsék el a sárdobálást, az ujjal mutogatást, meg a család sebeiben való turkálást minden hasonlóan megrázó esetben.
danann
 
 


Minket is lesújtott nagyon a hír, szegény gyerekek! :(

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nem most történt, hanem február 25-én, hat nappal a szülés után, aznap, amikor apa ment volna értük a kórházba... Komolyan nem értem :(
Vendég
 


Sziasztok!

Én is olvastam a hírekben..., nagyon megrázott. :cry: Nagyon érdekelne, hogy mi történt. Eszembe jutott, hogy talán az én dokim is azért volt olyan zavarodott?! :(

Sajnos múlt héten nem voltam az előadáson, amit az EDA miatt sajnálok főleg. Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy megpróbálnám nélküle, de reménykedem, hogy közben esetleg még lehet módosítani. :?

Lenne egy-két kérdésem, remélem tudtok segíteni:

1. Amikor elmegy a magzatvíz vagy beindulnak a fájások, akkor mennyire kell rohanni a kórházba? Azért kérdezem, mert egy ismerősöm mesélte, hogy miután elment a magzatvize még zuhanyozott egyet és megmosta, megszárította a haját. Van erre idő ilyenkor?

2. Nagyon félek, hogy nem lesz tejem (családi hagyomány ) . Már minden ajánlást elolvastam, elméletben már profi vagyok, a gyakorlattól viszont parázok. Szerintetek tudok most tenni valamit azért, hogy jobb legyen majd szülés után a tejtermelés?

3. Az ÁEK-ban a családtagok (apukán kívül ) milyen körülmények között leshetik meg a babát?

4. Szerintetek normális, hogy már a 20. hét óta folydogál az előtejem? Néha napokig semmi, aztán meg csak úgy csurog.

5. Dokim azt mondta legutóbb, hogy ha nincs rá indok, akkor csak az én kérésemre vizsgálja meg a méhszájat. Szerintetek? Úgy tudom, hogy a méhszáj kinyílását egyáltalán nem lehet érezni. Egyrészt félek, hogy nem veszem észre, másrészt meg semmi kedvem fölösleges turkászáshoz...

Köszi, ha tudtok segíteni!

Ma mesélte egy ismerősöm, hogy tegnap hallotta, hogy a kórházban minden héten szerdán 1-kor van előadás? :shock: Állítólag betelefonált a lány és akkor mondták. Tudtok erről valamit?
dóri797
 
 


Én csak a tejes dologra tudok válaszolni: anyukám se a bátyámat, se engem nem tudott szoptatni. Én nem készültem különösebben rá, annyi, hogy vettem dm-es szoptatós teát, kedden szültem, szerdán elkezdtem inni, illetve négy liter folyadékot megittam az elején minden nap, és azóta is megy a szopi ezerrel. Nem ettem és nem eszem többet a szopi miatt, és szakirodalmat sem olvastam :oops: Sőőt, úgy kezdtem el szoptatni, hogy enni is alig ettem az első héten, egyszerűen nem bírtam. Szóval szerintem bízz Magadban, menni fog, és nem családi hagyomány, hogy nem megy a szopi ;)
Vendég
 


Ja, a szerdai 1 órák a szülőszobalátogatások, nem?
Vendég
 


Dóri, az előtej korai folyása jó jel arra, hogy legyen tejed. Most nem tudsz már mit készülni, de a kórházban kérj segítséget, nézzék meg, hogy hogyan tezsed mellre, stb. Menni fog!

Rozsaagi, igazad van, valamiben mi is profik vagyunk :)

Sajnálom én is nagyon a kismamával történteket. Remélem, hogy az apukának lesz segítsége. És pocakosok, ne aggódjatok! Nem is tudjuk a részleteket. Meg Rozsaagi is mondta, hogy nem is a szülés szövődménye volt!

mtunde
 
 


sziasztok!

Dóri,
magzatvíz elfolyásánál sincs tuti fix recept. nálunk a Panninál (első baba) minden előzmény nélkül (no fájások), folyt el a m.víz. én is lezuhanyoztam, hajatmostam stb. ez du. ötkor történt ehhez képest este kilenckor indulgattak be a fájások. ettől függetlenül, ha elfolyik a víz, akkor azért be kell menni a kórházba.

A tej nem családi hagyomány függő :wink: ! főleg ennyi előtejjel :) ! már csak a "tetchnikát" kell megtanulnotok a babáddal (ebben tényleg segítenek majd a kórházban) és ti lesztek a család sikersztorija, szopi ügyben :D !

Látogatás, folyosóról lehet megkukucskálni a babát, a szobák üveg ablakain keresztül, apának és minden más látogatónak is. te kimehetsz hozzájuk, de ők nem mehetnek be a szobába.

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Sziasztok!

Hát lányok olyan éjszakán vagyunk túl, amit senkinek sem ajánlok. :cry:
Valamiért nem volt hajlandó szopizni Kristóf és 2 órán keresztül ordított, mondanom sem kell én is vele bőgtem. Aztán beadta a derekát. Következő szopinál már 40 perc után feladta. Reggelre szerencsére kialudta magát, és elspre bekapta a cicit. Komolyan nem értem. Van még valam ami minket elérhet? :?

Köszönök nektek minden segítséget a szoptatással kapcsolatban. Tegnap végülis jött a védőnő, és szerinte sincs elég tejem, kaptunk tápszert, de nem szeretném neki adni. Ma reggel megmértem ( kiváncsiságból) 80 grammot szopott. Mostantól szeretném betartani a 3 órát, és iszok-iszok-iszok.... mindent megpróbálok!

Dóri,
Én is zuhanyoztam miután elfolyt a magzatvíz, nekem volt rá idő, de hallottam már olyanról is, aki megszült útban a kórházba.
A tejcsitől én is féltem, mai napig problémák vannak nekem is már 6-dik hónaptól volt jócskán előtejem. Kicsit nehezen indult be, de én császáros voltam, de eleinte egész sok volt a tejcsi, viszont lett egy mellgyulladásom, ami után kicsit nehezen akar visszajönni a tejcsi. De nem adom fel, pedig sokat sírok miatta. Próbálj ki te is mindent majd!
A babát csak ablakon keresztül lehet megnézni, még az apukának is. Őt sem igazán engedik be. Be lehet ugyan surranni, de ha észre veszik jön a letolás és kiküldik.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok!

Jártam már nálatok de mostanában csak olvaslak titeket.Itt tudtam meg azt a szörnyűséget ami a korházban történt a kismamával.
Én is ikreket várok és elméletileg ott szülnék a Szabó Gy .-nél.

Megtudnátok mondani , hogy kinél szült a kismama ?Azóta nem hagy nyugodni a dolog ,ugye nem a fenti dokinál!Tudtok valamit ,hogy mi volt a baj?

Köszi
amonré
 
 


Dóri!
Ami az EDÁt illeti, van egy pont, amikor már nem ajánlják, ha túl közel vagy a kitoláshoz, mert addigra el kellene múlni a hatásának, hogy érezd, mikor kell nyomni, de egyébként kérheted menet közben, nem kell előre eldönteni!
A többi kérdés:
1, Inkább arra készülj, hogy fájások lesznek, mert csak 10%-ban kezdődik úgy egy szülés, hogy elfolyik a víz. Persze jó mondja, nekem is így volt :wink: Utólag azt mondom, legalább 5 hajmosás-szárítás belefért volna, de a férjem nagyon izgult, így hamar bementünk, pedig még fájásom sem volt. A dokik azért azt mondják mindig, hogy vagy 5perces fájásoknál kell bemenni, vagy ha elfolyik a víz, mert akkor már nincs ami megvédje a babát a fertőzésektől.
2-4, tök jó, ha folyik, ez jó jel! Jó eséllyel lesz tejed. Hamar mellre tenni a babát, és akkor minden rendben lesz. Én azt hallottam, hogy serkentőket (tea, homeobogyók) csak a tejbelövellés után szabad elkezdeni, mert bezavarhat. És sokat kell inni, de persze azt már most is, a terhesség alatt. A csecsemősök ugyan elfoglaltak, és nem nagyon ajánlkoznak, de ha kéred szívesen segítenek mellre tenni a babát. Ami még segít, az a sok pihenés, főleg az első időben. Szervezz meg minél több segítséget, ne görcsölj, hogy nem pakoltad el a tiszta ruhát, hozass kaját nagyszülőkkel, barátokkal, ne foglalkozz mással, csak a picivel. Ha ő alszik, te is pihenj le, ne próbálj gyorsan felmosni-főzni-mosogatni-vasalni... egyszóval úgy kell tenni, mint a baba: enni-inni-aludni :)
3, mindenki a látogatófolyosóról leshet be a szobába az ablakon keresztül, a szobába pedig apa sem jöhet be!
5, érezni tényleg nem lehet, de az UHn látszik.
danann
 
 


Dóri,
1, Nálam fél tízkor indultaka fájások, de csak kettőre mentünk be a kórházba. Addig fürcsiztem meg ilyenek. Magzatvíznél azért jobban kell sietni, de egy zuhanyzás azért lehet, nekem így mondták.

2, Most még semmit nem tudsz a tejért tenni, majd csak szülés után. Rengeteg folyadék, nyugodtság, More Milk kapszula vagy Urtica Urens 5 CH homeos. Van még szopis tea is.

3, Üvegfalon keresztül, még az apukának is. Mondjuk amikor én szültem, akkor a párom se jöhetett fel a járvány miatt :(

4,Előtej nekem 16. héttől volt, normális.

5,Nálam se néztek méhszájat, csak akkor amikor kórházba kerültem.
Vendég
 


a képek :D :

Kép super man-es póz...

Kép testvérek :) !!!

Kép világbéke! Dorka után szabadon ;) !

KépKép
KépKép
szentpyr
 
 


Szia Dóri!

Nekem az első lányommal 22:22-kor :lol: folyt el a magzatvizem. Én is zuhanyoztam, hajat mostam (mindenki csini akar lenni? :D ) És nem jöttek a fájások csak hajnalban.
A másodiknál meg burokrepesztés volt.

Igazuk van a csajsziknak, hogy nem családi hagyomány, "átok" a "tejtelenség. Anyám engem csak 3 hónapig szoptatott. De ma már szinte mindenki tudatosan készül erre és jobban megy. Én annó a LLL szopis könyvét olvastam rongyosra a terhesség alatt. Első lányom 16 hónapig szopizott. Szerintem zért hagyta abba, mert 3 hónapos volt a 2. lányka a pocakban. Nem ízlett a tej. Zsófi a második lányom még mindig szoipzik, igaz csak 2-3 alkalommal. Áprilisban lesz 2 éves. :)
Véleményem szerint, ha kellően fölkészülsz az elméletből, akkor könnyebb a kivitelezés is. De bátran kérj tanácsot a csecsmősöktől. Habár nem tudom változott-e a gárda 2006 óta. Akkor még egész jók és segítőkészek voltak.
majorné bakos edina
 
 


Lányok! Csak én vagyok ilyen béna? Hogy a csudába lehet feltölteni képeket? :oops: :oops: :oops:
majorné bakos edina
 
 


Dóri,

2/4.
Az előtej nagyon jó jel. Nem jelent semmit, hogy a családban nem tudtak szoptatni benneteket. Sok folyadék, sok-sok pihenés szülés után! Segítséget mindenképpen kérj a helyes mellrátételhez, ha ráérnek a csecsemősök ha nem. A legfontosabb, hogy mindent megkérdezz mire hazamentek. Bizz magadban és ne kételkedj előre!

5.
A méhszáj kinyílását nem veszed észre, nem érzed meg! Előjele lehet, ha sokszor keményedik a hasad, vagy görcsölsz, de nem törvényszerű még akkor sem. Ha nyugtalan vagy, akkor nézesd meg a dokival, 1 "turkászást" ki lehet bírni. (hát még a szülést :) )

Mtünde!
Szentpyr mondta, hogy nem a szülés szövődménye volt! Ő beszélt Szabó dokival. :oops: :)

Amonré!
Ne izgulj, nagyon jó kezekben vagy! Bár nem tudjuk melyik orvosnál történt, de szerintem nincs jelentősége. Azt olvastam valahol, hogy már a zárójeletését írták a lánynak, ment volna haza amikor váratlanul rosszul lett és már nem tudták újraéleszteni.
Véleményem szerint, ha orvosi hiba lett volna, akkor már előbb bekövetkezik a tragédia. (persze nem vagyok orvos)
Javasolom, ha legközelebb mész Szabó dokihoz, beszélj neki a félelmeidről az eset miatt. Biztos vagyok benne, hogy megértő és segítőkész lesz.

Kép Kép
rozsaag
 
 


Amonré!
Rózsaághoz hasonlóan azt gondolom, ne foglalkozz azzal, melyik dokinál történt az eset, mert nem tudhatjuk, mi állt a hátterében.
Én a családot sajnálom nagyon, azt gondolom számukra az anyuka hiánya ami pótolhatatlan és érthető, hogy szeretnék tudni az okokat.
Bízz nyugodtan Szabó dokiban, én is nála szültem!
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jaj Szentpyr, de gyönyörű Ábel! Ilyenkor mindig felerősödik bennem a vágy, hogy minél előbb látni szeretném a babámat!
Bármennyire nehéz is nem sietünk, van még 59 napunk!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Rozsaag, Szentpyr, bocsi a keverésért. :oops:

mtunde
 
 


En is nagyon sajnalom a csaladot.
Ha koze volt a szuleshez, ha nem, azert valami koze csak lehetett szerintem, ugy ertem, ha nem is tortent hiba, mulasztas, hanem egyszeruen valamit nem birt a szervezete, szamomra is felelmetes az egesz, maga az, hogy a szules alatt, utan a gyermekagy alatt barmi tortenhet, nem kiszamithato, persze maga az elet sem, de megis...engem is kisse megijesztett, szorongast ebresztett a tortenet
bonca
 
 


Kép

Kép

Kép
bonca
 
 


Sziasztok!

Én nem vagyok orvos ,de annyit tudok, hogy valamit nem vehettek észre magától ez nem következik be !!!
Próbálom magam nyugtatni ,majd jövőhéten megyek a dokihoz ,remélem mondd valami biztatót.

Azért köszi lányok,ha tudtok valamit irjatok légyszi.

Szentpyr, nagyon cukorfalat a babód!!
amonré
 
 


Sziasztok!

Valóban nagyon durva ez a történet, de szerintem ne rémísztegessük magunkat, mert azzal se magunkon, se rajtuk nem segítünk. Ha bízunk az orvosainkban, akkor erről is meg lehet kérdezni őket, amennyire publikus, biztos elmondják vagy legalábbis megpróbálnak majd megnyugtatni.
A számlaszám végül felkerült? Bocs, de most értem haza és még nem volt időm visszaolvasni.

Szentpyr, nagyon édes! Én meg randa módon irigykedem és roppant türelmetlen vagyok, pedig az enyém még csak "kis borsó". :)

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Ne irigykedj, nekem mrg a pocakom hiányzik :lol: Vagyis Zsófi legyen csak kinn, de legyen újra nagy hasam ;)
Vendég
 


Szentpyr!

Édes a kicsi fiú!!! Gömbölyödik az arcocskája! :lol:

Bettyna!

Nagyon szívesen! Majd írj az első benyomásokról!

Dóri!

Nekem min3nál a fájások indultak be, de ne izgulj, nem tudom, milyen messze laktok a kórháztól, de az 1. szülés azért általában inkább tizenórás szokott lenni, de, 5-6 óra kijut még a legmázlistábbaknak is! Az elfolyó magzatvíz legalább biztos jel, hogy menni kell a kórházba, de utána akár órák is eltelhetnek, hogy fájásokat is érezzen az ember!
A 2. babámnál pl. csak erős hasmenés jelentkezett este 22h-kor, én meg a délben elpusztított káposztás tésztára fogtam a dolgot! :lol:
Némi hezitálás után 1h körül elindultunk a kórházba, ahogy mentem le a kocsihoz, a lépcsőházban törtek rám a 3 percenkénti, pokoli erős fájások. 1.40-re értünk be, útközben szóltunk a dokimnak (Kecskemétről vágtatott fel, 2.30-ra ért be), Lehelkém pedig 3.21-kor, alig több, mint 5 órával az 1. hasmenés után, megszületett! Pedig az 1. babámmal 13 órát vajúdtam!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, hozzászólást! :D

Megpróbálok szopi miatt nem aggódni, hisz akkor nincs alapom a család miatt pesszimistának lenni ezügyben. Az utrica urensről már korábban is hallottam jókat, akkor ezek szerint ez működhet, beszerzek magamnak belőle! :)

A kórháztól hál'istennek 5 percre vagyunk kocsival, inkább attól tartok, hogy a párom besokall, ha én elkezdek hajat mosni ilyen helyzetben!
dóri797
 
 


Szentpyr,
Gyönyörű Ábel baba :D nagyon jó, a közös képük is! Majd ha még lesz kedved, a kislányodról is szívesen néznék képet :wink:

Panndi,
Terveztek tesót?

Majorné,
Mekkor a képed? Mert max. 600*600 lehet. És JPEG kell, hogy legyen.

Dóra:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Én ma voltam dokinál a Mávban és rákérdeztem a kismama-halálra... Annyit mondott, hogy a szülésnél semmi komplikáció nem volt, azóta már megtörtént a boncolás és semmit nem találtak. Most mikrószkópikus vizsgálatok vannak,hátha kiderül valami. Azt mondta, hogy szopi közben lett rosszul a lány. Én is nagyon ledöbbentem és mivel ott fogok szülni és esélyes a császár, kicsit aggódom is... :? Ha tudtok többet, írjatok!

Ildi

Kép
Kép
kincsesi
 
 


Szentpyr, Pandácska!
Egyik szebb mint a másik! :lol: :lol: :lol:
dóri797
 
 


Pandácska!
Nem elég, hogy elolvadok Ábeltől, erre Te felteszed Dórit! Ezt a világbékét és nyugalmat amit áraszt! Hihetetlen!Gyönyörű, nagyon szépen fejlődik!

Dóri!
Apa gondolom nappal dolgozik, mire hazaér addigra megmosod a hajad. Éjszaka pedig csak hajmosás után ébreszd fel! :D Ráér utána aggódni!
Én 29h-t vajúdtam, nem pottyant ki a baba egyik percről a másikra.

Szbettyna!
Majd ha a "kis borsó"-ból "nagy dinnye" lesz és sehogy sem jó aludni, létezni, már nem fogsz irigykedni, csak türelmetlenkedni!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Rozsaag, Dóri
Köszönjük :D

Azt tudja valaki, hogy a Spánik doktornak van magánrendelése?
Vendég
 


Pandácska,
nem tudom, hogy van-e neki, de itt fennt van a mobilszáma, ezen biztos meg lehet kérdezni:
http://www.orvosonline.hu/oldal.php?orvos=gspanik
dóri797
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?