Sziasztok!
Mostanában nekem is sokat görcsöl a lábfejem és a vádlim, nekem az vált be, ha pipálva jó messzire kitolom a sarkam, és így feszítem meg a lábam (remélem ez érthető így valahogy).
A nátha megelőzésére én a DM-es nyújtott hatású C vitamint szedem (a kapszulában pici kis gömbök vannak, hasonló, mint a Cetebe, csak olcsóbb) minden reggel, eddig hála Isten megúsztam, pedig mindkét kollégám, akikkel egy szobában ülök, rendszeresen krákog.
Ezenkívül Gravidát szedek minden este (még a várandósság előtt kezdtem, és mivel reggel szédelegtem tőle, áttértem az estére). Biztos genetikai dolog a súlygyarapodás, mert a 17. hét elejére is csak 2-2,5 kg-ot híztam összesen a kismama vitamin ellenére (pedig vagy 5x eszek naponta), és abszolút nem vagyok kívánós. Viszont a pocakom már elég nagy, vagy 20 cm-rel lett bővebb a derékbőségem, pedig 170 cm magas vagyok. Ki tudja min múlik?
Pólókat én a Jeans klubban vettem 1.500 Ft-ért darabját, eleve kicsit hosszabbak, másrészt elég jól nyújthatók. És ha kicsit deformálódnak, a végén nem fogom sajnálni kidobni.
Tegnap voltunk dokinál, kiderült, hogy 1 hónap alatt sem érkezett meg a vérvizsgálatom eredménye, úgyhogy csak remélem, hogy minden rendben. Csütörtökön megyek AFP-re, addigra levadássza az asszisztensnő.
Csináltak UH-t is, de Picike extra szégyenlős volt (mondtuk is férjemmel, hogy tekintve, hogy mindketten szégyenlős kisgyerekek voltunk, ezen nincs mit csodálni), szépen hátat fordított, és biztos, ami biztos, deréktól lefelé elbújt a szeméremcsontom mögé. Úgyhogy a méretére is csak következtetni tudott az orvos, azt mondta, hogy kb. 9 cm fejtől popsiig, és majd mégegyszer ennyi a lábacskája, vagyis megfelelő méretű.
Szóval mi továbbra sem tudjuk a nemét. Azt mondtam Picikének, hogy rá bízom, a tudomásunkra hozza-e. Úgy tűnik egyelőre még titkolózik.
Jó, hogy írtátok az övleszorítót, már én is gondolkodtam, hogy kéne valami, most vettünk autót. Egyelőre még nem én vezetek, de gondolom az anyósülésen is hasznos.
Van jogsim, de vagy 8 éve nem ültem volán mögött. Úgy gondoltuk, hogy veszek pár felfrissítő órát egy autós iskolában. Szerintetek kismamákat is elvállalnak?
További szép napot mindenkinek, megyek vissza dolgozni.