Sziasztok!
Tündi, Schandl dokinál a kismami vizsgálat 5000ft, rákszűrés 6000ft a szülésért nem mondta meg, hogy mennyit kér nem is kérdeztem. Én úgy tudom, hogy nem emelt mostanában. Mész majd hozzá valamikor, hogy döntöttél? Ja a rendelése hétfő és csüt. a Huszár utcában és délután.
Levi is is nyafi mostanság én is néha a megőrülés határán vagyok mikor behozom az udvarról, hogy most már ebédelni kell akkor szépen elengedi magát és elfekszik a földön a sír, de persze nem igazi sírás. Aztán van még sok más dolog, ha valamit nem engedek akkor már megy a nyafi. No sebaj majd kinövi, addig is kitartó leszek
, és imádom
.
Judy gyönyörű Barbika és Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Bazsinak! Éjszaka szépen alszik a kicsilány?
Krixta hát Réka baba is egy gyönyörűség
, olyan kis törékeny, nagyon sajnálom, hogy ilyen pocifájós szörnyű lehet. Levi is angol vizet kapta bár ő nem volt igazán hasfájós, csak egyszer kétszer kapott belőle. Remélem hamar megszűnik a pocakfájás.
Chrissyy, merre vagy, rég hallottunk felőled? Jól vagytok, mesélj majd magatokról meg képeket is tegyél a kis drágáról.
Nati és te merre jársz?????????? Bocsi, múltkor pont rossz passzban volt Levi, alap esetben sokkal vidámabb ám
.
Vicuska annyira sajnálom, nem is tudok mit mondani, csak hogy mielöbbi felépülést testileg és lelkileg!
Bessy megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!
Kata nagyon szép Geri baba
és milyen jó fésült! Sokat sétálgattok már?
Alexa mi jövőhónapban megyünk a 15hós oltásra, pont ma hozott a védőnő egy tájékoztató papírt amit alá kellett írnom, ti is kaptatok(oltásról)? Reméljük megússzák a lázat meg kiütést.
Ildi bejelölnél iwiwen, mert még mindig nem találtalak meg. Elküldöm priviben a nevem.
Andesz Boldog névnapot Patriknak! Hát egy tünemény a kisfiad, hogy ilyen levelet írt, komolyan mondom úgy meghatódtam. Már nagyon várom a kistesót.
Gabi hogy vagytok, szedned kell már a gyógyszert?
Roni gratula a fütyishez
! Milyen szépen látszik a 4d-n a kis babótok
.
Tand egyben vagy még, elvileg holnap szülsz
! Sokat gondolok rád.
Szilvi döntöttetek végül név ügyben, marad a Levente
? Hogy hallunk felőled ha áprilisban már nem leszel?
Márti hogy vagy, sulival hogy állsz? Látom a másik topic nem jött be
pedig aranyos volt az a csajszi nem?
Enikő de jó akkor volt nagy öröm a családban
, de azért gondolom a hét unokás fél is örült nagyon
.
Zsuzsa, hogy van Kata baba, napközben is tud már aludni?
Nibcsike téged jelöltelek már iwiwen?