Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét!

Vicuska, jaj remélem jól vagy! Annyira megijedtem amikor olvastam. Rögtön írok is egy sömit, bár tudom semmivel nem lehet ilyenkor vigasztalni.

Márti, már azt hittem szülsz. Örülök hogy azért néha jelentkezel.

Szilvi, köszi, meglátjuk milyen BB, holnap fel is hívom.

Andesz, holnap várunka képekkel.

Tündi, én is csak azt tudom a Gólyafészekről hogy ott van Fehérváron 4D.

Bessy, de jó ilyen gyorsan mennek is a dolgok. Ennek nagyon örülök. :) Az meg a ráadás hogy a főnökötök is jól viselte.

Alexa, remélem túlélted a fogdokit. Jövőhéten én is megyek, van egy elég érzékeny fogam.

Enikő, szép lehettet akkor a hétvégétek. Nagyon jó ha veletek együtt örül a család. Engem is rémisztgettek az óriásbébikkel (terhesvitamintól), mindenki megnyugtatott nem attól van. viki is szedte és Levi 3030g volt.

Tand, ha jelentkezel, kérlek írd le hogy milyen BB. Bessy írta hogy neked is ő a szülésznőd.

Judy, menű ügybe sajna nem tudok segíteni. Nekünk a szülők főznek.

madiani

trundike! :D Rajta van a honlapon egyébként, az egész 100.000Ft. De az egyes vizsgálatok díjjai is rajta van. Szerintem is célszerűbb, ha a választott orvoshoz járunk végig. Bár ha nem válik be, soha nem késő váltani. Én is most nagyon dilemmázom azon, hogy maradjak-e a nővédelmibe a Nagy dokinál, vagy a járjak ide a Gólyafészekbe, vagy fogadjak olyan orvost akinél szülhetek is. Nekem sokan azt mondták, hogy inkább szülésznőt válasszak, az a biztos, ő mindig ott van veled, sok tanácsot ad. Igazából ebben csak az tud biztos tanácsot adni, aki már átélte.
Én a Távirdára mentem vér és vizelet vizsgálatra, sokkal gyorsabban ment. Normálisak voltak.

Alíz

KépKép
roni0422

bocsi a nyelvtani hibákért, de már szétfolnyak előttem a betűk... :oops:

Vicuska! Nagyon de nagyon szorítok, hogy mihamarabb épülj fel minden téren. Nagyon sajnálom ami veled történt.

Alíz

KépKép
roni0422

Vicuska!!!Jajj,nagyon sajnállak!!Jobbulást neked mind lelkileg,mind testileg!!:cry: :cry: :cry:

Ani írt neked Vicuska?

Megjártam a fogdokit.Most gyógyszeres tömés van a fogamban,1 hét múlva kell visszamennem,akkor betömi rendesen.Közben kiesett a mellette lévő fogamból a tömés,azt is majd megcsinálja.Most éppen óvatosan eszegetek.Köszi mindenkitől a bíztatást! :D
Vendég

Jajj,holnap oltás!Ettől is félek!!!
Vendég

Tudjátok ha nem jó, szóljatok!

Kicsit rólunk is: hát a vizelettem nem lett valami fényes (holnap hívom is a dokim). Nagyon sok a fehér- és vörösvértest, ezek valami gyulladást jelezhetnek (amitől, mellesleg lehet több a magzatvíz :shock: ) Remélem kicsibabámmal semmi gond, ha csak velem az nem számít. Egész nap nyügi vagyok és a fejem is fáj :evil:
Megint elfelejtettünk hétvégén pocifotót csinálni, de sebaj majd holnap. Úgyis a könyvespolcot is meg akarjuk örökíteni. Külön biztosítást kötöttünk a könyveinkre, ha leégne a lakás tudjuk bizonyítani mennyi könyvünk van/volt.

madiani

Alexa, megy a drukk holnapra hogy Martinka ügyesen bírja.

Vicuska nem írt, de nem is kérdeztem tőle semmit.

madiani

Jóóóóóóóóóó reggelt! :)

Tegnap lesikáltam Elemért, erre mit ád az ég.... Nem esett 1 csepp eső se. :twisted: Sebaj, a következő esőnél mindenki autója koszos lesz, a miénk pedig tisztább. :lol:

Bessy
El se hiszem, hogy léteznek még ilyen főnökök. Az enyém elég hangulatemberke, viszont a múltkor nagyon belegyalogolt az érzékeny kis lelkivilágomba. De ezt a pár napot még féllábon is kibírom. :D
Viszont az ő fönöke nagyon rendes. :)
Nem tudom mit akart a szúnyoghálóval, de páros lábbal rúgom ki az ajtóból. A talajvíz megint fent van, ez nem izgatja annyira?! :twisted:
A ház minket is foglalkoztat, de azért nem hánykolódom álmatlanul. :)

Vicuska
Ezt nem hiszem el! Annyira sajnálom. :( :( :(
Mielőbbi felépülést!

Judy
Szerintem jó a menü ára. Itt 650 és leves, főétel van benne. Az ehetősége nem mindig garantált. :? Azért a havi 28 rugó mellbevágó! :shock:

Ani
Mesélj, milyennek találtad BBt. :)
A vesekavicsaid nem lehetnek bűnösök a pisi miatt?

Alexa
A baj nem jár egyedül. :( Remélem, 1 hét múlva jobbak lesznek a fogaid, mint új korukban. :)
Drukkolok az oltáshoz!
Vendég

Jó reggelt, sziasztok!

Reggelem megint nem indult jól. Párom "kedvesen" megjegyezte hogy lóg a fenekem. Hát nem édes? Amikor mentünk oviba nem is adtunk neki pápá puszit.

Roni: Köszi az infót. Ez azért kicsit sok. Lehet hogy akkor Schandlhoz megyünk majd, szülésznőt meg fogadunk, bár a Bácskai a legjobb diagnoszta vagy micsodi... Szóval megint ott vagyok ahol a part szakad. Szupi.

Madiani: Remélem ma jobb a kedved :)

Jeges Maci: És IGEN! Nem laptetőn :) Gratula :) Meddig dolgozol meg? Jó sokáig bírod, bár én is addig fogok amíg tudok.

Alexa: Jobbulást a fogadnak és Martinnak kitartást az oltáshoz. Tudnak sírni szegénykék, de egy keksz vagy csokika esteleg vígasztalásul segíthet.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Nézte valaki pénteken a vacsoracsatát?
Én most néztem meg a neten. Hát az a Maci egy nem normális igazságtalan nem is tudom mi. Teljesen felboszantottam most magam.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok Lányok!!

Kata
Nem írtam tegnap de nagyon szép Geri baba..

Vicuska

Rettenetesen sajnálom én is hogy ilyen dolgokon mész keresztül remélem a sors kárpótol mindenért majd...van mit neki.
Gyógyulj meg hamar veled érzünk!!

Ani
A tábliban csak annyi hogy nálam is Horváth Anikó volt a szülésznő és bennt volt apa is velem végig..
De ráér nem olyan fontos info ez..:)Remélem hogy semmi komoly a sok baci a vizeletben..nekem is sok volt a babónak
biztosan nem lesz ettől baja!!Pocifotót el ne felejtsd!

Trundike
Szerintem nem korai a kismama ruha...bátran hord csak!:)Én a 12.hétig végig hánytam a napokat aztán a 13. után mintha elvágták volna..remélem nálad sem tart sokáig!

Nibcsike
Gratuláloka kis kukishoz!Örülök hogy minden rendben..szerintem is nagy élmény a 4d!
Főleg utólag mikor visszanézed hogy mennyire ugyanolyan a baba mint a felvételen..

Márti

Megnyugodtan hogy írtál..sajnálom hogy a lépcsőzés nálunk nem hatott..köszi a képet Rékáról!

Alexa
Most már remélem megnyugodtál hogy túl vagy a fogászaton..az oltáshoz is sok erőt neked:)

Eniko

Én is Gravidát szedtem végig az utsó hónapban már csak heti2-3x..Réka 2670gramm lett mondjuk 36.hétra de szerintem ha tovább hordom
sem lett volna óriás baba..emiatt ne izgulj szerintem!

Bessy
Köszi aranyos vagy..ez a főnök dolog valóban ritka..nekem is jófej a főnököm szerencsére..
igazából a barátnőm:)

Roni

Szerintem érdemes dokit is fogadnod mert akinek nincs választott dokija elég bunkón bánnak
vele a kórházban..mikor én szültem volt egy anyuka akinek nem volt dokija le se lett tojva
szegény ott hagyták egyedül kínlódni,a párja meg elszaladt valamiért és nem engedték be hiába csöngetett
tojtak rá aztán a lánynál megindult a szülés és épphogy a végére beengedték...sajna ez ilyen.
De lehet hogy elég a szülésznő is..csak valaki legyen melletted!

Szilvi

Itt este szakad az eső..de ne bánkódj mert biztosan fog esni még a héten és akkor Elemér lesz a
legcsillogóbb:)

Velünk

Szegény Rékababa még mindig szenved a pocaktól..tegnap aránylag nyugis volt estére,éjjel
is jókat aludt de most reggel mikor görcsöl a hasa akkorákat sikít szegénykém..és az a durva hogy
magától nem is kakil csak ha lázmérőzzük..a múltkor a dokinő azt mondta ez van nem lehet mit
csinálni..legszívesebben agyonvertem volna..sajna itt a közelben nincs más doki..na mindegy ma is elviszem a
picit mert ez nem normális hogy így kell szenvednie..utálom az egészségügyet...drukkoljatok hogy rendbe jöjjön és
ne szenvedjen így..már annyi mindent kipróbáltunk és semmi sem hat..

Szép napot mindenkinek!!
[/b]
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Vicuska, nagyon sokat gondolok Rád!

Szilvi, még nem taliztam BB-vel, ma du. felhívom tali reményébe, de már nagyon kivi vagyok rá.
Elmehetnél dokinak. :lol: Felhívtam az orvosom, azt mondta hogy nagy valószínűséggel a vesekőveim a bűnösek. Ír fel vizeletfertőtlenítőt, ma 1-ig oda kell érte érnem (remélem menni fog). kérdeztem hogy elmenjek-e urologushoz, de azt mondta hogy jelen helyzetbe ő se tudna többet tennni. Hallottam a telefonba hogy siet, így nem tudtam megkérdezni hogy a megemelkedett magzatvíz is ettől lehet-e, de majd ha megyek a receptért rákérdezek. Kicsit megnyugodtam, de a következő uh-ig tuti bennem lesz azért a félsz. :oops:

Tündi, irgum-burgum apácskának. Enyémet már az elején felkészítettem hogy ne mondjon semmi megggondolatlan mert nagyon ingadzó a hangulatom és hamar megsértődök. Szerencsére észbe tartja, csak nagyon ritkán cukkol. (eddig szerencséjére mindig jó kedvem volt :wink: ) különben én is úgy érzem magam mint Te, nyugi. Semmi se jó....., de nem érdekel már ki mit mondt, a baba a legfontosabb. Különben köszi, ma egész jó kedvem van, én nem láttam a műsort. Én is dolgozom még, valószínű májustól kiveszem az összes szabim és jöhet Roni. Én nagyon izgága vagyok, nehezen tudnék otthon a seggemen megülni, bár ha muszáj lenne. Doki ügybe nem tudom mit írjak, nekem mindenem van, biztos ami biztos. :oops: Nagyon drága, de csak így érzem magam biztonságba. Van magándokim, járok a CSNK-ba (csak a kötelezőkre), és szülésznőm is lesz. Meg se merem számolni hogy mennyi lesz a vége, de sztem simán több mint 100e. Ha magándokihoz is akarsz járni számolj havi 5000 ft nyugodtan. Az ugye min. 40.000 Ft (nekem pl. több mert az elején többet mentem, na meg a végén is többet kell). 4D UH, 10.000 Ft, hálapénz a szülésznőnek meg a dokinak, terhesvitamin vagy más segédeszközök. Szóval nem kis pénz a gyerekválallás.

Kriszta, köszike :D Sajna nem csak a baci volt sok, azzal önmagába nem is lenne probléma. Ahogy fentebb írtam, valószínű a veseköveim a hibásak, az meg nem árt a picurnak. Fotót du. hozom. :)
Sajnálom réka babát. :( Nem tudtok másik dokihoz menni? Lehet nyugodtan választani másikat. Mi se a körzetihez megyünk, bár nem is ismerem, lehet az is jó orvos.

madiani

Sziasztok! :D
Vicuska! :cry: :cry: :cry:
Nagy-nagy ölelés Neked! :cry: :cry: :cry:
Ani!
Örülök hogy már jobban vagy! :D
Ne izgulj,nem lesz semmi gond!
Alexa!
Remélem már nem fáj a fogad,megy a drukk Martinkának a szurihoz,hogy ne fájjon!
Tündi!
Ne foglalkozz apácska szavaival!
Kriszta!
Sajnálom Réka babát! :cry:
Reméljük nem tart nála sokáig ez a pocakfájás!
Rólunk:
Nagyon jol sikerült a hétvégi buli,igaz el is fáradtam!
Képzeljétek,tegnap reggel Bencém,hangossan kacarászott,hát majdnem megzabáltam! :D
Tegnap este beugrottak Gabiék,Patrikot megköszönteni,kisteknőst kapott,mitőlünk meg a társát!Volt öröm! :D
Na rakom a képeket,elösször Patrik levelét Bencéhez,a szöveget lefordítom Nektek,mert még nem az igazi,némelyik betüt fordítva írja! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Kedves Bence örülök hogy négy hónapos vagy!Akarok mondani valamit kedves Bence,azt mondom hogy szeretlek édes Bence!Majd adok valamit neked,hogyha kapok pénzt,akkor veszek!Szeretlek édes Bence,mert olyan édes vagy!
Annyira szeretlek,hogy itthon maradok veled! :D Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz: Ez nagyon kedves. De jó :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Finom volt a torta? Isteniek a képek. :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündike!
Igen,nagyon fincsi volt,epres-joghurtos! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Tündike!
Írtam privit! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!
Vissza is írtam :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi
Milyen rendes párod van. Nekem nem szokott ilyeneket mondani. Legutóbb azt jegyezte meg, hogy ha így nő a Titababa-lak, akkor nem ér körbe. :)
Április 1-jétől már nem vagyok. Tudom, hogy a dokim szerette volna, hogy hamarabb abbahagyjam, de nem kötözködött. :)

Krixta
Remélem igazad lesz. :)
Nagyon sajnálom a pocifájást. :( Barátném mondott egy teát, amit ő használ, de lefelejtettem a nevét. :( Hétvégén leírom, megyek hozzá babanézőbe. :)

Ani
Orvos azért nem leszek, de egyre több a jel, hogy lottóznom kellene. :D
Egyik munkatársamnak is azt mondták, hogy több a magzatvize, majd a következő UHn mindent rendben találtak. Szerintem emiatt ne aggódj!

Andesz
De jó képek! Tetszik a tortád! :)
Vendég

Lányok! Kérdés megint...
Párom azt mondja hogy ha a választott doki elvileg nem vezetheti le a szülést ha nincs ügyeletbe, szóval az lutri.
Igaz ez? Még akkor is ha fődoki?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündike!
Nem igaz!

KépKép
KépKép
andesz78

Amikor bemész szülni,akkor az ügyeletes orvos megvizsgáll,és ha tényleg ugy látják hogy szülés lesz,akkor hívják a fogadott dokidat! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Milyen szép "nagy" már Bence:)A torta nagyon guszta te is jól nézel ki!

Tündike

Én is úgy tudom ahogy Andesz..sőt ha úgy érzed van valami akkor szólni kell a dokidnak és ő is bemegy a kórházba és megvizsgál..

Na megyünk védőnőhöz Rékababa végre alszik kicsit..

Puszi nektek!
Vendég

Akárhányszor frissítem az oldalt mindig azt a fini tortát látom meg legelőször. Nyam, bár éhesnek nem vagyok éhes.
Ettem egy kis zöldséget, erre visszatért a rosszullét. Magne B6 természetesen nincs nálam.

Képzeljétek: Mostanában olyan nyafis lett a ksifiam hogy őrület. Mindent nyafogva mond, megjátszva pityereg, én ezt nem értem. Már rá kellett kicsit vágnom a popsijár ai shogy mostmár aztán elég.
Megőrülök.
Ovónénik is mondják hogy benne van a dolgok sűrűjében, de aztán nagyon tud hízelegni nekik.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Tündi, Schandl dokinál a kismami vizsgálat 5000ft, rákszűrés 6000ft a szülésért nem mondta meg, hogy mennyit kér nem is kérdeztem. Én úgy tudom, hogy nem emelt mostanában. Mész majd hozzá valamikor, hogy döntöttél? Ja a rendelése hétfő és csüt. a Huszár utcában és délután.
Levi is is nyafi mostanság én is néha a megőrülés határán vagyok mikor behozom az udvarról, hogy most már ebédelni kell akkor szépen elengedi magát és elfekszik a földön a sír, de persze nem igazi sírás. Aztán van még sok más dolog, ha valamit nem engedek akkor már megy a nyafi. No sebaj majd kinövi, addig is kitartó leszek :D , és imádom :D .

Judy gyönyörű Barbika és Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Bazsinak! Éjszaka szépen alszik a kicsilány?

Krixta hát Réka baba is egy gyönyörűség :D , olyan kis törékeny, nagyon sajnálom, hogy ilyen pocifájós szörnyű lehet. Levi is angol vizet kapta bár ő nem volt igazán hasfájós, csak egyszer kétszer kapott belőle. Remélem hamar megszűnik a pocakfájás.

Chrissyy, merre vagy, rég hallottunk felőled? Jól vagytok, mesélj majd magatokról meg képeket is tegyél a kis drágáról.

Nati és te merre jársz?????????? Bocsi, múltkor pont rossz passzban volt Levi, alap esetben sokkal vidámabb ám :D .

Vicuska annyira sajnálom, nem is tudok mit mondani, csak hogy mielöbbi felépülést testileg és lelkileg!

Bessy megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!

Kata nagyon szép Geri baba :D és milyen jó fésült! Sokat sétálgattok már?

Alexa mi jövőhónapban megyünk a 15hós oltásra, pont ma hozott a védőnő egy tájékoztató papírt amit alá kellett írnom, ti is kaptatok(oltásról)? Reméljük megússzák a lázat meg kiütést.

Ildi bejelölnél iwiwen, mert még mindig nem találtalak meg. Elküldöm priviben a nevem.

Andesz Boldog névnapot Patriknak! Hát egy tünemény a kisfiad, hogy ilyen levelet írt, komolyan mondom úgy meghatódtam. Már nagyon várom a kistesót.

Gabi hogy vagytok, szedned kell már a gyógyszert?

Roni gratula a fütyishez :D ! Milyen szépen látszik a 4d-n a kis babótok :shock: .

Tand egyben vagy még, elvileg holnap szülsz :roll: ! Sokat gondolok rád.

Szilvi döntöttetek végül név ügyben, marad a Levente :D ? Hogy hallunk felőled ha áprilisban már nem leszel? :(

Márti hogy vagy, sulival hogy állsz? Látom a másik topic nem jött be :( pedig aranyos volt az a csajszi nem?

Enikő de jó akkor volt nagy öröm a családban :D , de azért gondolom a hét unokás fél is örült nagyon :D .

Zsuzsa, hogy van Kata baba, napközben is tud már aludni?

Nibcsike téged jelöltelek már iwiwen?

Kép
Kép

Nst
vikike_

Hahó nincs itt senki :( ? Milyen hülye szél fúj pedig kell boltba mennem meg megveszem Levinek a Micimackó világa újságot amiben most egy micimacis kulacs van :D . Ismeritek ezt az újságot, két hetente kedden jelenik meg és mindig van benne valamilyen micimackós ajándék. Van már lapos tányérunk, mély t., kanál, villa meg most a kulacs, olyan aranyosak meg az újság is jó lesz ha kicsit nagyobb lesz.
Na jól elbeszélgetek itt magamba :wink: .

Kép
Kép

Nst
vikike_

magamban, bocsánat :lol: . Jól elvagyok :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Sziasztok!

Ani!
Sajnálom a rossz vizeleteredményt,biztos segít a fertőtlenítő!! :wink: Kíváncsi vagyok mit mond a doki a magzatvízre,hogy tényleg van összefüggés?

Tündi
!Nem lehet,hogy az oviban leste el a kisfiad ezt a nyafizósdit?Lehet,hogy az egyik ovistársa ezt csinálta,neki pedig tetszik,és utánozza?Vagy nem?Csak eszembe jutott. :D

Andesz
!Sírtam Patrik levelén,rajzán!Milyen aranyos!Mennyire szereti Bencust!!Olyan megható!!Jók a képek,fini lehetett a torta!Tetszik rajta a szöveg! :D

Vikike
!2 hete itt volt a védőnő,és elmondta,hogy mi várható az oltástól,és aláiratta a papírt.Ez mostmár minden oltásnál így van,valamikor tavaly vezették be,csak addigra mi túlvoltunk a 2-3-4 hós oltásokon.

Egyébként megkapta Martinka az oltást a bal karjába.Sírt,de hamar megnyugodott.9220gr.,és 79 cm a drágám.Hát,lehetne több is,nem lesz egy vastag gyerek,bár mi is vékonyak vagyunk a párommal.Mondta a védőnő,hogy jókedvű,mozgékony ,jó étvágyú kisgyerek,és ez a lényeg! :D

Na,majd a Miszimaszis újságot meglesem!Holnap úgyis megyünk vásárolni!! :D

Nekem is pont ma jutott eszembe Kriszti,hogy több mint egy hete nem jelentkezett.Akkor írta,hogy vérvételre mennek,mert sápadt Martin baba.
Krixta,te tudsz vmit róluk??

Kinek,hogy telik majd a Húsvét?? :D Martinkának vettünk egy csini kisinget,majd abban megy mamát és sógornőt locsolni!! :D :D
Már 1 hete feldíszítettem a lakást,várjuk a nyulat! :D
Vendég

Sziasztok!
Még nem szülök :) Felhívtam Svarcit, hogy kinek ad át, ha esetleg jövő 7en lenne esedékes, azt mondta, hogy Vaskó (jól írom??ki ő??) doktornak, dumáltunk még egy kicsit, hogy hogy vagyok, fájogatok-e,stb. Tök aranyos volt.
Viki, a sulit ebben a félévben pihentetem, ősszel megyek vissza. most csaka a tesit vettem fel, hogy elfogadtassam, meg 1 tárgyat amit már megcsináltam, szintén elfogadtatom, így van ösztöndíjam ebben a félévben is. Nagyjából ennyi...
Andesz, utólag is boldog szülinapot!
Többiek, bocs de nincs erőm utolérni magam, már nagyon kényelmetlen gép előtt ülni, a hasam a lábam közé lóg :D
Nati, várom az új számod!
Vendég

Márti!

Sztem Blaskó! :D Én 1x találkoztam vele,akkor nagyon kedves volt,de talán más jobban ismari nálam! :D
Vendég

Sziasztok!

Andesz, nagyon jók a képek, fini lehetett a torta. Patrik leve meg egyszerűen tündéri.

Szilvi, köszi igyekszem nem nagyon aggódni. Áprilistól nem leszel? :cry:

Tündi, nem igaz a dokis sztori. Ezt akarták bevezetni de aztán leszavazták!

Vikikém, látom volt időd visszaolvasni. :)

Alexa, köszi remélem hat a gyógyi. Mi nem ünnepeljük a nyuszit mióta nincs gyerek a családba. Húsvét hétfőn kirándulni szoktunk, ha az idő engedi.

Sajna a dokival nem tudtam beszélni, de megnyugtatott az aszisztense. 2 hét múlva megyek UH-ra addig szedem amit felírt.

madiani

Madiani: Nem állsz másból mint pociból. Szép vékony vagy. Szégyeld magad! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi, persze-persze :) Fél óráig fotózott apa, mire egy képre azt mondtam, hogy jó ez elfogadtható, mert nem látszik rajta a tokám meg a seggem (ami mellesleg jól megereszkedett, most vettem észre a képeken) A combomról meg nem is beszélek. :evil: Múltkor a kádba át akratam fogni a két kezemmel (régen ez ment), hát most simán kéne még egy kéz.

madiani

Nekem sajnos ahoz mindig is rövidek voltak az ujjaim ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ani!
Ne mondj már ilyeneket!!!!
Szeretnék olyan 'dagi'lenni mint Te!!! :D
Nagyon szép a pocakod! :D
És hogy nektek mennyi könyvetek van! :shock:

KépKép
KépKép
andesz78

:D :D :D

Köszi Csajok! Ez nagyon kell az önbecsülésemnek.

Andesz, :) bizony büszkék is vagyunk rá. Arra meg méginkább hogy nagyon kevés van közülük amit egyikőnk se olvasott.

madiani

Sziasztok!

Gyors bekukk...

Ani
Nagyon csini kismami vagy és szép a pocid...nagyon messze vagy te a dagitól...terhes vagy nem dagi:)És tényleg rengeteg könyvetek van..én mint könyvtáros erre ki vagyok élezve :)

Alexa
Én úgy tudom jól vannak Krisztiék csak össze vissza rohangálnak családlátogatás ez az...többet én sem tudok róluk...
Aranyos lesz Martinkád mint locsoló kisfiú:)

Vikike
Köszönjük,aranyos vagy..:)Nekem még olyan hihetetlen hogy újra kismami vagy..nagyon örülök neki amúgy!

Mi már jobban vagyunk szerencsére megnyugodott a pocak és jó nagyokat alszik Réka...és jó mélyen.Mondjuk nem csoda mert egész délelőtt nem aludt..viszont leendő anyukák soha ne lázmérőzzétek a baba fenekét ha nem tud kakilni..mi is azt csináltuk és többet ártottunk vele mint használtunk sajna...inkább 3-4 naponta hashajtó mint lázmérőzés..jól leszidott a doki is és a védőnő is..nem csoda :( :cry:

Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

Kriszta, örülök hogy már jobban vagytok. Ha nem vagy megelégedve a dokival nyugodtan váltsatok.
Köszi neked is a dícséretet. A könyvtárba mit csinálnak azokkal a könyvekkel amik már nem kellenek nekik? Antikváriumnak eladják? Erre tényleg kíváncsi vagyok.

Csajok Vicuska írt sömit:"Köszi, már jobban vagyok, ha minden igaz csüt-ön hazamehetek :-)"

Vicus, gyógyulást kívánok testileg lelkileg, várunk amikor úgy érzed tudsz jönni.

madiani

Alexa, köszi! :) így már meg is találtam a neten :lol: Szóval Blaskó Ervin, jókat mondanak-írnak róla.
Ani, nagyon vékony vagy még mindig, szép a pocód!
Örülök, hogy Vicuska jól van! :D
puszi mindenkinek!
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Krixta
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 122ff987a4
ezen az oldalon, a vége fele, Chrissyy ír pár hasznos dolgot pocifájás ellen.

Tündi
Ilyen rémhíreket én is hallottam, de én akkor se adom a dokimat. :D

Vikike
Marad a Levente. :) Ne érezze magát egyedül a pici fiad. :D
Még nem tudom, milyen megoldást találok, de valahogy jelentkezem áprilisban is. :)

Alexa
Martinka szépen megnőtt. Nagyon hősiesen viselte a szurit!
Húsvétkor megyünk le Szegedre. Az utolsó utunk lesz még kettesben. :D A következőn már Titababa is külön jön. :)

Márti
Örülök, hogy még egyben vagy. :) Mikor is van a következő "időpontod"? :D
Blaskó Ervin, nem? Zsuzsó szült nála, ő biztos többet tud róla mondani.

Ani
Április 1jével leteszem a lantot. Nem csak azért, mert akkor lesz az évferdülőnk apával, hanem már nem akarnak hagyni melózni. RL se, a védőnő se, a szülésznő se, meg apa se. Jobb lesz otthon, rendezgetem a babasarkot. :)
Ha máshogy nem, időnként átkunyerálom magam a szomszédba egy kis netért. :D
Azta mennyi könyvetek van! :shock: Szép pocid van! Egyáltalán nem vagy dagi, meg se látszik rajtad az a pár plusszocska.

Tegnap nagy baklövést követtem el. :? Ugye a "kedves" főnököm elég rendesen belegyalogolt a hamvas kis lelkivilágomba (lásd: feleslegesen vagyok itt). Erre tegnap megkértek, hogy jöjjek be pénteken 6ra, mert a műszakos kolléga szabit venne ki. Erre, én lüke, beleegyeztem. Jól be kellett volna intenem! :twisted:
Érdekes, hogy amikor sz@r van a palacsintában, mindig hozzám rohannak, meg se érdemlik!!! :evil:
Vendég

Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy önző módon csak magamról írok, de nagyon magam alatt vagyok.
Kezdődött egy megfázással. Kaptam bioparax-ot vagy mi a neve. Aztán jött a hír, hogy meghalt a nagymamám. Nagyon összetörtem, mert nagyon közel állt hozzám. Tegnap volt a temetése.
Aztán a 3. rossz. Voltunk Schwarczinál. Azt mondta a placentám lejjebb van megtapadva. Bár mondta, hogy nem gond, akkor lenne gond, ha a méhszájon vagy annak közvetlen környékén tapadna, e mégis nagyon félek, nehogy baj legyen.
Légyszi segítsetek! Ez később feljebb emelkedik ahogy nő a méh??

Annyi minden összejött, el sem hiszem. Most már jól jönne egy kis vidámság, és jó hír.

Mindenkit puszilok!

És ne haragudjatok, hogy nem reagálok senkinek.
n.k.ildi

Jó reggelt mindenkinek :)

Egész jól indult ma a napom, azazhogy nem volt semmi ami felzaklasson. Émelygés ezerrel.

Jeges Maci: Hogy is szólíthatlak? Nemlátok senkit aki ezen a nézen szólít meg :) Csak annyit hogy pár napig bírd ki. Gondolj bele hogy valahova majd vissza is kell menni.
Azért együttérzek veled! Komolyan!

Krixta: Mi sosem hőmérőztük a kicsit. Szerencsére csak egyszer volt gondja babakorában akkor elég volt a langyos vízbe ültetés és a lábának emelgetése. Szegénykém hogy küzdött... Nagyobb korában is egyszer kapott glicerin kúpot.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ildi: Részvétem a nagymamád miatt! :(
Sajnálom hogy így összejöttek a dolgok neked. Az hogyfeljebb megy-e ha nő a méh azt nem tudom, de ha a doki azt mondja hogy nincs baj akkor hidd el neki. Enélkül is nehéz lehet most viszonylag kiegyensúlyozottnak maradnod.
Kitartás!

Tündi

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok,

Ani,

Szerintem csuda jól nézel ki. :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép vékony vagy, csak Roni-lak nődögél. :lol: :lol:

Vicuska,

Pihenj sokat miután hazamentél és gyere ha ugy érzed.

Roni,

Érdekelne, hogy melyik cégnél dolgozik a párod. És abban az árban van leves is meg második??? Kihozzák vagy menni kell érte???

Szilvi,

Kötélből vanak az idegeid. Én azt hiszem jól beintettem volna nekik. :evil: :evil: :evil: Tényleg jobb lesz neked már otthon.

Ildi,

Sajnálom, hogy ennyi minden összejött neked. Mamád miatt őszinte részvétem.

Szerintem, ha nem a méhszájon van a placenta nincs nagy gond. Biztos jobban odafigyel majd a dokid.
Ha jól tudom,akkor vérezgetések lehetnek és császármetszés ha a méhszájon van a lepény. De nálad nics rajta. Szóval nyugi nem lesz semmi gond. :lol: :lol: :lol:
Azt sajna nem tudom, hogy feljebb tud-e csúszni később ha nő a pocak.

Krixta,

örülök, hogy Réka baba jobban van. Barbi most is üvölt.

Rólunk.

Mi továbbra is szenvedünk. Tegnap írt fel a doktornő valami szirupot amit a gyógszertárban készítettek el, kiváncsi leszek hatásosos lesz-e!! Meg azt is mondta, hogy adjak neki napi egy ampulla normaflor-t. Egyenlőre nincs hatása, mert most is üvölt szegényke.
Jövő hét szerdán megyünk először tanácsadásra.

Lehet, hogy önző vagyok, de alig várom, hogy betöltse a kicsilány a 3 hónapot. Remélem akkor abbahagyja az állandó sírást. Eléggé megviseli az egész családot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Néhányképet én is hadd mutassak :) Sajnos azt a képet nem találtam meg amit kerestem :(
Kép
Kép
Kép
Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?