Új privát üzeneted érkezett!

Sági, klassz az új vonalzó! Ha megint jössz írd már meg, h Kikás a fiók/ajtó záratok ami a konyhában van a mosogató alatt? mert amit én vettem az ikeában azt csavarozni kéne, ráadásul nem is tűnik jónak. a tiéteket kellett fúrni csavarozni?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sági, Pann!
De jó, hogy jöttetek! :D :D
Gergő haláli, ahogy ott alszik a hintában! :lol: :lol: Pont Peti fotóit nézegettem, aztán láttam, hogy ő meg az etetőszékben aludt el vmikor régebben! :D :D

Ágiboldi!
Tegnap eszembe jutottál, mikor a romeltakarításkor Bali eltört egy tányért és darabjaira hullott a konyhában: porszi, felmosás, seprés... és akkor Bali megkérdezi: elköltözzünk? :wink: :wink: :wink:

Lorca!
Szabi milyen jó megfigyelő! :D :D :D Hallózás nálunk is van, igaz, nem mondja, de a füléhez teszi a telót, ha meglátja! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Brigi! Boldog Születésnapot!!!

Szabi másik szava volt, hogy tisztán kimondta, hogy anya, rám nézett, mert akart tőlem vmit. Sajna nem tudtuk rávenni, hogy ismételje. De mégiscsak jobban hangzik így a dolog, mint ha csak hallózni tudna. :lol:

Kullancs:
Sokszor van, hogy a sztgépben van gyógyszer, amit a patikában nem árulnak. :evil: Még jó, hogy egyeztetnek.

Ágiboldi,
Nálunk is volt tv kapcsolgatás. Kihúztam, amikor nem használtuk, nem foglalkoztam vele, hogy kapcsolgatja. Hamar elunta. Szerencsére a tv tovább bírta. Ha be van kapcsolva, az más kérdés, az kicsit nehezebb. :twisted:
A mobilt a cipzáros zsebembe szoktam rakni, vagy a melltartóba, ha más nincs. Így nem tudja megszerezni.
A kályhát kiporszívóztam belülről, lemostam, de tény, hogy nálunk nincs használatban, igy nem gond, hogy nyitogatja. Kapható rács, amivel eltorlaszolhatod, így nem tudja magát megégetni sem. Persze akkor az van, hogy a rácsot akarja szétszedni. :roll:
Ha csend van, én rögtön arra gyanakszom, hogy valaki nyitva hagyta a wc ajtót. Úgyhogy ezzel egy kategória vagyok. Valami van ebben, ha egyikünk sem szereti a wc nyalogatást. :lol:

Timocska,
Ha hozzám bejelenkeznének 10-kor, hogy ebédre jönnek, lehet, hogy kezükbe nyomom a pizza rendelős szórólapot. :evil: Bár ilyent már alapból is csináltam, de még csak barátokkal. :lol:

Emőke,
Sajnálom, de fogdokim pesti. :wink: De időpontilag rugalmas és elég központi helyen van. Bár a kecskeméti vonat nem a Keletibe érkezik, így annyira nem tökéletes neked. :wink:

Hiszti:
Most még nem manipulatív, tehát a figyelmen kívül hagyás nem segít túlságosan. :wink: Egyszerűbb megoldani a problémát vagy elkerülni. A hisztikorszak meg csak két éves kor körül kezdődik.

Lora,
A fék folt tényleg jobb kifejezés Szabira. :lol:
Szobatisztaság a Róki féle pszichológusi jellemzésből (oviérettség jele) és a többi olvasmányomból. :wink: Most az ovira gyúrok. Az ovi nehéz, ennek a feltétele a szobatisztaság, de nem azért, hogy jobb legyen a gondozóknak stb, ahogy eddig gondoltam, hanem mert ez a gyerek pszichológiai fejlődésében nagy lépés, ami kell ahhoz, hogy "elviselje" az ovit. A bölcsihez nem kell, mivel az amúgy is kényszerhelyzet, felesleges bmivel is paráztatni a szülőket. Ovi viszont akkor igazán jó, ha már megérett rá. Nem minden gyerek érik meg rá három évesen. A gond viszont, hogy ha emiatt vki erőlteti a szobatisztaságot, akkor pont az ellenkezőjét éri el. :roll:

Csongria,
Nekem ez nem hiszti. :wink: A testkontaktus nagyon fontos szükséglet, ugyan úgy, mint az evés-ivás. Ezt elégíti ki, amikor ordít azért, hogy kézben legyen. De nekem elég más a hisztiről a véleményem, vedd figyelembe. :lol: Ha egy szomjas gyerek sír, arra nem mondjuk, hogy hisztizik, nálam ez ezzel egy kategória.

Dana,
Röntgenen voltatok? Ha nem múlik, köhög, én nagyon is gyanakodnék a tüdőgyulladásra. Ilyen picinek iszony nehéz kihallani. Ismerős gyerekénél vagy öt dokiból csak egy hallotta ki, meg a röntgen mutatta.
Szerintem egy 8 hónaposnak, ha nem szopik kell a tápszer. :roll: Olyan egy éves korig mindenképp.
Nati előbb kezdett járni, meg ránézésre életveszélyes, amit csinál. Csak érdekes módon nem sérül. A hétvégén hálós mászókára mászott fel úgy, hogy mindkét keze tele volt, ráadásul új cipőben. Amikor a fejem felett járt, már kezdtem zöldülni, de mivel eddig sem esett még le semmiről, próbálom magamnak mondogatni, hogy tudja, mit csinál. :oops: Rém nehéz. :lol: Ha ehhez hozzáadom Szabi szelességét, akkor bérletet válthatunk a balesetiben.

Kép KépKép
lorca
 
 

 
 

A művésznő alkot :lol: :lol: :lol:
Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ditke!
Én is látom, hogy nem lehet szavazni, talán vmi hiba az oldalon, vagy nem tudom, de a többi babának is 0 szavazata van. :? Nen vagy buta!!!Miért lennél?
A másik linket sem tudod megnézni?Mert mások látják, tényleg nem kér jelszót nekem sem, többször is megnéztem.Talána te gépeden van vmi úgy beálítva, hogy ne engedjen bizonyos képeket betölteni. :roll: Néha nekem is ilyen szokott lenni, akkor a férjem segít. :wink:
Jól hangzik a joghurtos keksz! :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pann!
Hát ez a kép nagyon tuti!!!Édesen szunyál a lelkem. 8) Tényleg így van, a bárhol az BÁRHOL-t jelent :wink:
Hát majdscask kinőnek azok a foga, és megszűnik a nappali nyűgi.De talán nkább nappal,mint éjszaka, nem? :roll:

Emili is fogat növeszt, a jobb felső 1est. :D

Sági!
Köszi szépen neked is.
Vicces lehetett a a visszapattanó Peti :lol: Elkpzeltem magam elé... :lol: Csülkös bablevest én is megenném, elhiszem hogy ízelik Petinek!

é.á-őpűú(ezt emili írta az előbb :wink: )

Timi!
Akkor Emilit nem is fotózom alkotás közben, ő is így belemélyülve alkot:D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Brigóca,
Boldog 1. Születésnapot!


Sebi

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Még nincs teljesen végleges eredmény de nagy valószínűséggel nem tejallergia az ekzema oka! :D :D :D Oda mentünk kilencre először bekenték a kezét (alkarját belül) tejjel 20 perc várakozás semmi reskció majd a másik kezét. Aztán a szája körül majd újabb 20 perc (ami persze 40 :twisted: ) semmi reakció. Majd meg kellett vele itatnom 40 ml tejet 20 perc, megint 40 ml, 20 perc és még 20-at tudtam belé diktálni. Természetesen semmi reakció kiütés ilyesmi. Azt mondta a főorvos ha tejallergiás lenne akkor jelentkezett volna csalán kiütés. Most minden nap kell adnom neki tejet, különféle tejtermékeket és csütörtökön vissza menni és megnézik van e rajta ekzema. Ha nincs és két héttel később pl: lesz akkor az már nem a tej az tuti. Igazából azt mondta, hogy ekzémára hajlamos bőrü és bármilyen változásra a szervezetében reagálhat azzal. :roll:

Brigó! Nagyon bodog születésnapot!!!

Most nem tudok reagálni elnézést! :oops:

KépKép
csongria
 
 


Brigó! Bodog=Boldog :oops:

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Hu Sagi, milyen igazad van! :lol: En is tul sok idot toltok mostanaban a gep mellett!
Koszi a kocsiajanlatot, nekem tetszene a Nissan Micra is, de valoszinuleg a ferjem laba nem ferne el benne.

Pann,
Tok jo, hogy pont laptetore kerult az alvos kep! Nagyon cuki, ahogy alukal Gergo :)

Panka,
Regisztraltam, de nem sikerult szavazni :(
Viszont a picturetail-es osszeallitas baromi jo lett!

Ugy latom, a wc a gyerkocok gyengeje. :lol: Aront barmikor fel lehet viditani, ha kinyitom a wc-ajtot :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ria,
HURRA!!!! Remelem, a heten vegkepp bebizonyosodik hogy nincs szo tejallergiarol!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Panka,
ez a torta nagyon szép lett, vétek volt rá a csokimáz. Az első szülinapos kép nagyon ütős, és pont ott csokis a szája, ahol neked az anyajegyed van, a kis mamimitátor! Fújás - ez igen!

Ágiboldi,
a mi tévénk a babakocsitárolóban van, ez a módszer szuperül bevált nyomogatás ellen.

Timo, Mazsi,
csatlakozom a hétvégi idegösszeropihoz, lehet, hogy a tavaszi fáradtság szívózik velünk?

Kvízkérdéseken nem görcsölni! Bárki kérdezhet saját magáról is, ha nem jelenti be előre nem fogunk gyanakodni :D . Én sem fogom tudni a megoldásokat, mert 3 lehetséges választ kell megadni (a, b, c)
Nanica, le ne vedd a grafikonokat, az az egyetlen támpontunk, meg a Timó-féle táblázat!

Sebi ma lecserélte a kulcscsomót, egy krumplira. Tök édi volt, ahogy aludt a krumplit szorongatva :roll:

Öcsém fogát megcsinálta a fogdokija, aki évekig fogszabályozta (szegény majdnem elsírta magát, amikor meglátta, hogy oda a sok munka). Észre sem lehet venni, ééééés nem volt drága! Végre egy hepiend (na jó azért még figyelni kell, hogy nem halt-e el, meg idővel látszik csak, hogy tényleg jó lett-e).
Sebi foga nem szürkült el, és nincs vele semmi gond, úgyhogy nem eröltetem a fogászatot.

Sebi ébredéskor szopizik így a reggelink belecsúszik a délelőttbe, és nincs 10órai. Egyébként kifli, joghurt a menü.

Körkérdés: mennyire anyásak a gyerkőcök? Mert nevezzük szepának, vagy bárhogy, de nálunk nincs enyhülés (bár már többször elhitettem magammal, hogy múlik), max már hozzászoktam, és időnként kezd nagyon sok lenni nekem az állandó fullkontakt.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Brigi,
Boldog születésnapot kívánunk!

mmónika
 
 


Ria,
Beni képe alapján, most már tudom hogy néznél ki kopaszon. :lol:
de jó, hogy az első fele a vizsgálatnak negatív!

Sági,
egy ideje én is megszorító intézkedéseket hoztam net-ügyben, de így meg az állandó elmaradás pótlása visz el sok időt.

Helga,
egyszer már volt szó kocsiról, és akkor szerintem többen az Opel astrára szavaztunk. Mi sem vagyun alacsonyak, és beletudjuk hajtogatni magunkat egy Opel corsába is egymás mögé.

Timo,
Látom Lillus művészetére az avantgard irányzatok hatottak.

Május,
ha a süti mégis visszatérne a fórumra mindenképp csináljon vonalzót, ha meg nem, akkor írjon blogot! :lol:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Timo,
de jó, hogy újra van táblánk, és áttekinthető a csapat!
Lin, Mazsi,
ti két nap különbséggel voltatok ugyanabban a kórházban, nem találkoztatok?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Lora

Most már tudom hol a játékbolt, az imén tváltottuk ki apuka szemcseppjét amit az ügyeleten írtak fel !
Délután heggesztette a teraszra a kovácsoltvas korlátot Tomika potyogás ellen mikor a bal szemébe csapódott egy vasszillánk, de ez nálunk már megszokott, ahogy hazaértem este ügyelet János kh. szemészet, röpke háromnegyedóra várakozás után felkelt az ügyeletes orvos Tomi már végig trappolta a fél szemészeti osztályt.

Pann

Helyesbítek: ma adtam be kullancscsípés által terj. agyhártyagy. elleni védőoltást, tehát nem vonták ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Melyik fajtát kersted ?????????????????????????????

Sági

Petizz többet, de azért netezzél is ne csak 3 hetente !!!!!! :wink:

Timi

Nagyon aranyos a kis művésznő alkotás közben !!!!!!

Ria

örülünk, hogy az eddigi vizsgálatok negatív eredményt mutatnak !!!

Kép
kditke
 
 


El is felejtettem, teljes munkaidőben tanítok - na jó, négy nap. A lógós tanítványok kicselezésére működik az új haditervem: hó elején lebeszéljük az órákat és aki akar járni, fizet. 8) Hogy ez eddig nem jutott az eszembe. :lol: Brutálisan lecsökkent a lemondott óráim száma, vagy legalább előre tudom. Az egyetlen gond, hogy már elköltöttem az ehavi óradíjamat és a gyedet is. De végülis már csak két hetet kell kihúzni. :wink:

Orsi,
Nekem (is) egy kicsit elegem van a babázásból. Igazán nőhetnének egy kicsit gyorsabban is. Anyázás nálunk sem enyhül. A legjobb védekezés az, ha odaadom anyósnak és kiszaladok a szobából. Különben már minden megy gyerekkel a kézben. (kivéve betétcsere, itt meghúztam a határt) Ha a földön ülök, néha hajlandó egyedül elbóklászni, de ha állok, még véletlenül sem. :twisted: Az éjszakai népszerűségem is töretlen. Bár tegnap éjszaka elfelejtkezett a hajnali háromkor üvöltök a tápiért műsorról. Na majd ma. 8)
Tv ügyben nyertél. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Jó reggelt!

Sno! Én kopaszon! :lol: :lol: :lol: Bár nem is olyan távoli a dolog ugyanis a kedves fodrász a melirral elégette a hajamat! :( Nem tudom mit csináljak! :roll:

Anya! Nem enyhül a dolog. De érdekes ordít, hogy vegyem fel , felveszem akkor feszíti magát és ordít, hogy tegyem le! :roll: De már megint velünk alszik. A fogak után 5 napig happy volt most kezdődik előről....

Lorca! Hát nem tudom mennyire volt éhes mert túl voltunk egy 220-as bébiételen, egy babapiskótán, a levesemből az összes répán fél zsömlén és akkor a rákóczi túrósomat akarta ordítva! :roll:

Timi! Gyönyörűek a rajzok. Gondolom elteszed. :) Nekünk ilyen írótáblánk van. Én rajzolok ő meg letörli. :lol:

Sági! Örülök, hogy jöttél. :D Nagyon ügyi Peti. Lehet, hogy szerencsés vagy nyavajgás ügyben és nem fog. :roll:

Pann! Nagyon édes Gergő a hintába! Egy párszor már mi is majdnem elaludtunk de gyorsan kiveszem és be a kiságyba. Unokatesóméknál Palika csak úgy volt egy időbe hajlanó elaludni, hogy hintáztaták. :roll:

Ditke! Jobbulást apának. :(

Na mennem kell bundáskenyeret rendelt Beniapu reggelire. Meg kéne csinálni.

KépKép
csongria
 
 


SNO: Találkoztunk, úgy hogy az utolsó napon, amikor mi már mentünk haza akkor derült ki, hogy egymás melleti szobában vagyunk.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Hol van mindenki! Bár nekem se kellene itt lenni.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Csongria,
Szerintem nem lehet valaki annyira jóllakott, hogy egy Rákóczi túrós ne kelljen. Magamból indulva ki. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


:?: :?: Mi lett a sok ABF-es emberkével? Mindenki elvonón van?

Tegnap voltunk mi is ortopédián, mert az egyik lábfejét egy időben elég érdekesen tartotta.
Kaptunk a házidokitól beutalót - bár ő nem látott semmi gyanúsat. (jót röhögött szerintem a hátammögött az elsőgyerekes paramamin) :twisted: . Na tegnap ugyanezt megtette az ortopéd orvos is... nekem meg égett a fejem... Mindenesetre megnyugodtam, és ha már stabilan jár, vissza kell mennünk.

Linus felvett egy új szokást: (aki eszik ugorjon)
Beül az egyik kis zugba ami az akvárium, a fal és a járóka között van, és ott kakil. Azthiszem tudom, hova kell majd a bilit telepítenem :lol: - azt hiszi a drágám, hogy ott nem látjuk...

nanica
 
 


Sziasztok!

Ria!
Hmm, egy r.túrós nekem is jöhetne! :)
Kivi vagyok az allergiavizsgálat végeredményére, legalább ti is megnyugodhattok majd!

Szepa vagy nem szepa:
nem tudom, nálunk sem enyhül semmit. Ha kimegyek a látóköréből máris nyafog és jön utánam! Mosogatni is csak úgy tudok, ha kipakol az egyik fiókból vagy épp lóg a nadrágomon! :roll: :roll: A földön úgy játszik, hogy ha ülök vele, minden játékát hoz nekem, hogy én játszak vele. :roll: Remélem az ért az isibe el tudom majd vinni anélkül, hogy belémbújna! :lol: :lol: :lol:

Orsi!
A kulcs nálunk is nagy favorit, mindig a kezébe kell adnom, mikor jövünk felfelé a lifttel. Visszaadni nem akarja, éktelen nagy bömbi van, mikor el merészelem venni, hogy kinyissam az ajtót! :?
A krumpli legalább nem zörög! :lol: :lol: :lol:

Nanica!
Kakilás: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lillus mikor kakil, merően a szemembe néz, közben vörösödik a feje, én meg próbálom nem elröhögni magam. :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Pann!
Voltatok Ringatón?

Mi voltunk, Lillust egy percig nem tudtam az ölembe ültetni, egyfolytában kolbászolt. Még jó, hogy lépcsőzni nem tud egyenlőre.. tiszta gáz, állandóan valamelyik másik gyerek nyakából kellett leszednem! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Brigóca nagyon szépen köszöni a jókívánságokat!
Panka, a versikét külön köszi, tegnap még ezen is képes voltam bőgni! :oops: :lol:

Képzeljétek el, Brigike az első 1 éven túli éjszakáját teljes egészében átaludta! :D 21-f8-ig, egy nyikk nélkül! Azért nem gondoltam, hogy ez a Móni által emlegetett választóvonal ennyire pontos legyen! :lol: Jójó, azért nincsenek illúzióim, de olyan jó volna! :oops: :lol:

Szülinapi parti terén az első felvonáson vagyunk túl. Vasárnap anyósékkal és a kerimamival ünnepeltünk. A napján, csak szolid apaanyababa parti volt.
Kapott egy búgócsigát és azóta az a favorit! És rendeltetés szerűen tudja használni! :shock: Ismét bebizonyosodott, hogy a legegyszerűbb játékok a legjobbak.

A lottóm! :lol: (sajnos nem nyert)
Kép
A fincsi tortám!
Kép

A torta végül barackos túrótorta lett. Alja piskóta (félbevágva és baracklekvárral megkenve), a teteje túró, barackbefőtt leve, zselatin és ízlés szerint cukor. Brigi is evett belőle, de nem sokat. Főleg mert előtte ebédelt. :wink:

Ezt most elküldöm, majd folyt. köv.
lora7
 
 


Brigi!
Boldog szülinapot!

Emili!
Boldog szülinapot! (kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel).

Ria,
Remélem nem tejallergia. Drukkolunk.

Szepa,
Nálunk régebben nem volt egyáltalán, de mostanában kezd megjelenni. Kimegyek pisilni és ordít, meg ilyesmi. :? Éjjel is egyre kevésbé tudom visszatenni a kiságyba.

Természet,
Zsófi olyan hogy ha nem sikerül valami pászori próbálkozásra ( pl. rátenni a tetejét valaminek), akkor nyavajog és mérgesekedik. :roll: Ez azért már a természetre utal. Ti gyerekeitek hogyan viselkednek ilyen szitukban?
Földhöz ugyan nem veri magát, de megfeszíti magát néha úgy, hogy dagadnak a nyakán az izmok.
Viszont gyorsan el lehet terelni a figyelmét (Hol a boci? - még nagy sírás közepette is), csak nem biztos hogy tartósan.

Megvannak az első konkrét szavak: Benbe és Gegő :D (Bence és Gergő - itt voltak hétvégén az unokatesók). :D Egyébként egyre jobban alakul az ana, apa, pámpa (lámpa) is.
A gőgicsélés, meg a mutogatás meg folyamatos.


Tízórai,
Nálunk is csak reggeli van 9 körül, ami ugyanaz mint az én reggelim, főleg sajt (8 körül kel és előzőleg csak halnal 5-6 körül szopizik), délutáni uzsonna pedig valami gyümölcs, vagy esetleg ha van itthon valami kalácsféle. Kölesgolyótól még mindig székrekedése van.

Járás nincs, bár eddig megtett lépések száma 1 darab. Ez teljes mértékben véletlennek minősítem, mert napok óta nincs ismétlődése a dolgonak. Viszont álldogálási próbálkozások vannak.

Sajnos én meg meghűltem, fáj a torkom meg még lázam is volt. Remélem Zsófi megússza!

KépKép
bozotka
 
 


Sziasztok!

Egész nap pici megálással esik a hó! :shock: Igaz nyomba elolvad.
Lehet ezért nem aludt tegnap?

Szepa vagy Anya:
Nálunk hasonló a helyzet mint Timiéknél.Ha főzök még Apával is csak egy darabig van el és jön ki nagy hangon húzogatni a gatyámat.Már megtanulta az egyik fiókot rámolhatja,de néhe pakol is vissza valamit.WC-re már tök természetesen jön utánam,csak a végén nehezen tudom kihozni.Volt olyan,hogy bezárta magát.

Timi
Nagyon jó a rajz.Nálunk Laura inkább a radírt eszi,vagy néha a zsírkrétát.Rajzolást inkább meghagyja nekem.De azt tudja mutogatni,hogy mit csináljak. :?
Dehogy gáz,hogy így el tudja foglalni magát más környezetbe.Ennek örülj,mivel nálunk Dani az csak ülni szokott az ölembe ennyi idősen,de ahogy nézem Laurának is kell 10 perc hogy feloldodjon.
Durván hangzik ez a reggeli kaja meghívatás.Mit tudtál gyorsan megfőzni?

Lora
Hasbeszélést úgy kell elképzelni,hogy mondunk neki valamit,PL.lámpa/ezt ő ki is mondja /és nincs kedve beszélni,akkor mutogat,vagy zárt szájjal mondja és rendesen megértjük a hangokat.
Nagyon jók a képek,és jól néz ki a torta.

Rokica
Bocsi de akkor privibe elkérhetem az i-mail címedet?Odaadom a csajnak és írni fog.
Jelbeszédet tényleg gyorsan tanulják.Főleg Laura.Mutogatni azt tud,de ha kérdünk valamit ritkán mondja.De ha kedve van akkor meg nagy a duma. :D
Állítólag Én nem akartam megtanulni beszélni,és 3 évesen csak Anyát mondtam.Ez miatt oviba be is kellett íratni.De azóta nagyott fordult a világ. :lol:

Emőke
Utólag is jó pihenést.Majd kérünk képeket.Csomagolást nem irigylem.MI is az egész háztartást el szoktuk pakolni.

Helga
Tényleg korai kelő Áron.Esetleg valamelyiketek nem ilyen?Tényleg nehéz a hibákra rájönni ha más is használja a kocsit.Szerencsére nincs gond nekünk vele.Esetleg az,hogy nagyon kicsi.Főleg a csomagtartója.Mi is most tavasszal akarunk venni,de nem tudunk megeggyezni Zsoltival ,mivel ő nagyobbat és fiatalabbat akar,Én meg egy kicsit és öreget.Nem tudom még úgy vezetni,hogy beleüljek egy drága autóba.Mondtam is neki nekem elég a Kétszázezerért vett autó is.

Blin
Akkor a férjed megint Szhelyen van?

Mazsi
Éjszaka még sokszor keltek?Mert azt írod hulla vagy.
Múltkor írtam egy tej-,tojás mentes sütit ami száraz tészta és Én azzal csináltam meg a túrótortát.Esetleg próbáld ki.Én naturba fél tepsibe sütöm és esetleg baracklekvárt rakok bele.

Panka
Nagyon szép lett a torta.
Milyen babakocsit kaptatok?Próbálok regizni és szavazok.

Ágiboldi
Porszívó smárolása nálunk is van. :) Csak tudnám az miért jó.

Pann
Nagyon jó a kép :lol: Ilyenkor olyan aranyosak tudnak lenni.Megértelek milyen mikor az ember nem tud csinálni semmit.Gergő akkor inkább mászik?

Sági
Nagyon jó hogy jöttél.Ha tudsz gyere helyzetjelentéssel.Én is csak akkor ülök a gép elé ha alszanak.Nagyon ritka,ha fenn vannak és itt vagyok.
Üvegről visszapattanás :lol: Nagyon ügyes Peti,hogy már jár.
Szerintem amilyen nyugodtnak írod Petit,bizti titeket elkerül a hiszti,vagy csak enyhe lefolyású lesz.

Lorca
Én is a tüdőgyulladásra gyanakszok.Ma délután kiderül mit mond az orvos.De sokat nem változott a helyzet.
Laura is hallózik már ha telefont talál valahol.De a távíránítót is kezdi jobban kezelni mint Én.Pedig csak a zenéit hallgatja. :?
Tanítványok rendbeszedése jó ötlet.Legalább nem felejtenek el fizetni.Mikor szoktál dolgozni?Vagy a gyerekek ott vannak körülötted?

Ria
De jó hogy nem tejallergia.Nekünk nem is így csinálták a tejterhelést.Lehet a korkülönbség miatt.Danival csak fokozatosan itattak.És azt megállapitják mégis mitől van ekcéma?

Sno
Kulcscsomó szopogatása az nálunk is van.Még nem kostólta meg a nyers krumplit Sebi?

Kditke
Férjed jobban van?Zsolti is múlt hétvégén csinált a kandalló elé rácsot./csak nem összebeszéltek?/
Milyen a munka most egyedül?

Nanica
Dani csinálta ezt velünk.Míg le nem szokott a pelusról,így mindig tudtam mikor lesz kakija.Laura már más tészta.Ő csak gubbaszt behorpasztott háttal és nyög.

Bozótka
Jobbulást neked.
Nálunk is ha nem sikerül tud morcoskodni.Ugyanígy megfeszíti magát.Múltkor az autóba csinálta mivel unta magát/még mindig bébihordozóba van,most kéne vennünk autóülést/,megfeszítette magát és még remegett,vicsorított is.

Laura ma se akar aludni.Kiváncsi leszek így hogy fogja bírni a dokit.Sajna kezd rászokni a cici alvásra.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Dana: Igen

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok! :D

Ria,
akkor ez már egy fél siker, hogy nem volt semmi reakció a tejre. Remélem nem jön ki az ekcéma sem és akkor a tejallergiát elfelejthetitek.

Ági,
A biztonsági zárat a Minimanóban vettük és csavaros ez is. Nem nagyon láttunk nem csavarosat. De esetleg próbáljátok meg rögzíteni kétoladalas ragasztóval, beállítani rendesen és akkor mehet a csavarozás.

Lora,
Brigi nagyon elmélyülten bontogatja az ajándékokat.

Szepa: Detto mint Timoéknál.

Ma fodrásznál voltunk. Peti megszabadult a "fürtjeitől".:D
Vendég
 


Uzsi és tízórai
Köszi a válaszokat.

Ágiboldi
1 kanál joghurt? Brigi már egy egész dobozzal megeszik! Vagy elsiettem volna? Bár nincs semmi reakció miatta. :)
Ha nem akarod, hogy vmihez hozzányúljon, akkor módszeresen el kell vinni onnan. Bár Briginél eddig ez sem jött be. Talán annyi, hogy mikor nyúlna pl. a számítógéphez, először körülnéz, hogy látom-e. :lol: De te még szerencsésebb vagy, mert Brigi a wckefét nézte ki magának! :shock: Akkor már inkább a csésze! :evil:

Timi
Asszem te gondoltál legelőször Brigire a szülinapján! :shock: :lol: Hogy tudsz ilyen korán kelni? Szerencsére Brigi is szeret lustizni reggel az ágyban, bár nem annyit, mint azt az anyukája igényelné. :oops: :lol:
Nagyon szépen rajzol Lillus! Nagyon koncentrál. :lol:

Pann
Gergő már ugrálni is tud??? Nagyon ügyi!
Ha szabad egy fiúra ilyet mondani, olyan szép ahogy alszik! Ilyenkor még olyan kisbabák! :)

Sági
Jó, hogy nem tűntél el teljesen! Peti már nagyon ügyi és jól belehúzott a fognövesztésbe is!

Lorca
Gratulálok az első szavakhoz!
Ha jól értem, akkor most előre fizetnek a tanítványok?

Ria
Örülök a jó híreknek! Reméljük csütörtökig nem lesz változás!

Sno
Brigi csak ha fáradt anyás. Egyébként már újszülött kora óta nehezen tűrte, ha ölben volt. Úgy korlátozva van a szabadságában. :lol: Viszont most már kifejezetten igényli az ölelést. Van hogy játék közben egyszer csak idebújik hozzám. De annyi is. Brigi olyan mint a macskák, ha ő is akarja hagyja magát. :lol: De azért mindig látó távolságban kell lennem. :wink:

Lin
Hogy birod a szalmaságot?
Én jöttem volna de. Brigi aludt is, de sajnos áramszünet volt. :(

Nanica
Elvonó: :lol: :lol: :lol: Lehet rám férne! :oops: :lol:
Kakilás: :lol: :lol: :lol:
lora7
 
 


Sági, csinálj fényképet, szeretném látni a fodrászolt fejet! :wink:

Lora, én módszeresen elviszem. De Boldizsárt nem olyan fából faragták, makacs, mint az anyja. Ha kell százszor visszamegy megpróbálni, és én százszor viszem el onnan a 11 és fél kilóját :(

Joghurt, csak úgy eszi meg ha a gyümölcs nagyon dominál, úgy meg már sok lenne az 1 doboz :wink:

Fiókzár, jajaj, az egy heti csavarozás lenne. A duplaajtózárunk csak ragasztós, olyan praktikus, de fiókra és egyajtós szekrényre nem találok :? Lorca, a ti mágneseteket csak ragasztottátok?

6-ra megyek migréndokihoz :?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Bozótka
Brigó is mérgelődik, ha nem sikerül vmi. Ő el kezd csapkodni. Pl. az ágyat, szerencsére ált. nem olyan dolgot amiben kárt tehetne. :) De egy kis mérgelődés után ált. folytatja a próbálkozást, vagy otthagyja. De ez a megfeszített póz még nálunk nem volt. Épp Riának is akartam írni, hogy Brigi nem igazán szokott hisztizni. Inkább mérgelődik, de könnyen el lehet terelni a figyelmét. Persze sztem nálunk is elő fog fordulni később a földhözvágommagam történet. Sajnos ebben biztos vagyok.

Dana
Hó? :shock: Itt süt a nap, csak fúj a szél.
Aranyos lehet a hasbeszélős Laura! :lol:

Ja és az 1 éves státuszjelentés:
Súly: 8900g (13-án lett mérve)
Hossz: 79cm
Rendesen jár, utcán és itthon is. Legnagyobb ledöbbenésemre Dobogókőn megtanult lépcsőzni is, rendesen váltott lábbal, mint a felnőttek. Egészen a 2. lépcsőig jutott, persze csak a korlátba kapaszkodva. Kisebb lépcsős helyen (pl. járdaszegély) már egyedül is megy.
Segít az öltözködésben és tudja, mit hová kell húzni. (Persze a pelenkázásban nem segít! :evil: )
6db foga van (4felül és 2 alul)
Szavai: apa, anya, gyí (lovacskázáskor), gyede(gyere), baba, vau, pápá, nyámnyám (=kaja), hámm, inni. (Ez utóbbit tegnap óta mondja és közben nyújtózik az asztalon lévő innivalóért, ma ismételte) Sok mindent megért, pl. a "Hol van a ... ?" kérdésre megmutatja az adott dolgot.
Napi 3-4x szopizik, ebből 1x éjjel. Alvás napi átlag 12-13 óra.
lora7
 
 


És még Május kedvéért a Dobogókői képek: (aztán eldugulok egy időre ígérem!)
Kép Kép Kép Kép Kép
Ez a pár kép azt hiszem hűen tükrözi azt a 3 napot! :lol:
lora7
 
 


Lora! Nagyon éret kislány Brigó. :) Pont a mi nap beszélgettem a konduktorral, hogy mi mikorra várható. Szerintem jóval a korosztálya felett teljesít. :D Nagyon jó az új képecske. Ja Beni kedvenc játéka egy ORIGI ikeás WC kefe. :oops: 8) Még a nejlon rajta van. :lol: Nagyon ügyi vagy szép a torta. Pontos receptet kérekszépen.

Bozotka! Jobbulást kívánok! :(

Sági! Képet, képet, képet!!!! :wink:

Dana! Hát végülis várjuk a vérvétel eredményét az még több hét. De azt mondták mivel én ekzemás vagyok aminek nem tudják az okát lehet öröklött. Azt mondta a tegnapi doki, hogy az ilyen bőrű gyerekek bármi egészségi problémával reagálhatnak így. Konkréta említette az emésztőrendszeri változást. Hát csütörtökön okosabb leszek. :)

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Ma már lehet szavazni a www.babavilag.com on. :wink:

Ma voltunk tornán, és eléggé elkeserített a gyógytornásznő:van egy szűk hónapunk, hogy kilazítsa Emili izmait, ui. a bal csípője ez miatt fentebb van, mert az izmok felhúzzák.Járáskor meg a jobb lábát húzza,mint egy kis bicebóca.Bár vmicskét javult a helyzet,de azt mondta, hoyg a tényleges járás kialakulása előtt ki kéne lazítani az izmokat.Viszont nincs gyógytornász Dévényes a városban, aki elvállalná, mert mindegyik nagyon foglalt. :cry: Most akor így marad Emili, mert senki nem foglalkozik vele????Nagyon kivagyo ezen akadva.Most kutakodok, de mindenki visszautasít. :cry:

Majd holnap jövök még.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


sziasztok!

Brigó
Képígy a másnapján!!!! (tegnap jönni szerettem volna de már nem sikerült :cry: )


pann
haláli az alvós Gergő :lol:

dana
az éjszakáink kísértetiesen hasonlítanak a novemberiekhez amikor a felső 2-es fogakat növesztette...akkor sem aludtunk :cry: elalszik ,majd 1-2 óra múlva felsír csak kézben nyugszik meg kb 10-15 perc után majd újabb fél óra alvás és ezt hajnali 2-kor már "megunom" beülünk a fotelbe és a mellkasomon (mint újszülött korában :lol: ) alszik kisebb nagyobb megszakításokkal reggelig...
ebben a pozícióban ugyan jobban alszom én is mintha mellettem feküdne, de azért nem az igazi :roll:

a délelőtti alvásánál (ha van) ált főzök úh délután alszom vele...
de ma pl délután is csak rajtam volt hajlandó aludni...
már a szopi sem segít elaludni... :cry: viszont beülök a fotelba és már horpaszt! lehet h sikerült egy feltételes reflexet kifejlesszek nála? :shock: :lol: :roll:

mit mondott a doki?


hiszti
nálunk talán nincs még ill Brigihez hasonlóan ink mérges de gyorsan elterelem a figyelmét :lol:


TV főkapcsoló
nálunk is nagy mumus volt de most "megfogtam" :lol: :wink: odatoltam a játékos rekeszt a TV alá és még nem adja ki a kis computere, hogy el kellene tolni és ismét eléri :lol:

a video-DVD-és műhold készülék szabad préda de ha rászólok abbahgyja ha nem akkor elcipelem...
Ági hallod? :wink: sztem én is ettől fogytam le a szülés előtti súlyomra úh erre gondolok ilyenkor :lol:

WC? oda hogy jutnak be? :shock:

szekrények: néha nyitogatja őket de hamar megunja...a fiókokat pedig jónéhány ujj odacsukás után hanyagolja :lol: :lol: :lol:

Lea is árnyékként követ a klotyóra de apa CKM, FHM újságjai lefoglalják :oops: :lol: eleinte kukázott de kitessékeltem...

sági
jó hogy mégis vagy :wink: :lol:
klassz az új Peti-fotó :lol:
sztem csak örülj, hogy nem engedi a kezét fogni :lol:

lorca
az "anyára" most már irigy vagyok :oops: :lol: Lea csak "apázik" :lol:
amikor elkezdett dumálni még hallani véltem (jaj nem is fel is vettem videora! :lol: ) az "ananannyyya"-t de elmúlt :lol:

Timi
jobb a kedved? :lol: :wink:
én még nem adtam rajzeszközt Lea kezébe :oops:

mindent megeszik :twisted: tegnap szülte meg a játéktelefon 8-as, 5-ös és 7-es gombját...
de vmelyik nap lenyelte a szemtapaszáról a vízilovas matricát pedig csak elfordultam 1 másodpercre...

ennyire talán nincs SZEPA nálunk de jön utánam..a konyhában eddig a hűtömágnesekkel kötöttem le de vmelyik este észre vettem, hogy az üveghalacska farkának egy darabja hiányzik és nem tudom hogy lenyelte vagy csak a dobálás közben vhogy letört :roll: úh eltiltotam a hűtőtől :lol:
most a tésztaszűrővel, fakanállal stb játszik...

ria
de jó ,hogy nem tejallergia! mondjuk az ekcéma sem egyszerűbb... :cry: ilyenkor testszerte jelentkezik? mivel fürdötök?
az egyik bőrgyógyász ismerős most ajánlott egy fürdetőt ( BABÉ) , mert még mi is hidrofilest használunk...ez kifejezetten érzékeny atópiás hajlamú betegeknek, babáknak van...

Pankaa esetleg ismered a terméket?

pankaa

a tortádon csak ámultam! :shock: :lol: ügyi vagy :lol:


sno
Te jobban vagy? :wink: nem tudom mi volt a 7végén...
hogy Lea anyás-e ? :roll: sztem igen :lol:
de még leszerelhető :lol: neki csak az kell, hogy a közelében legyek :wink:


Helga
hogy álltok kocsinézés ügyben?



lorca
tök jó, hogy bevált az új módszer :lol: látod? csak keményen! :wink:

nanica
ne foglakozz, a kinevetéssel! sztem ink nézzék meg 5x feleslegesen mint 1x kihagyjanak vmit :lol:
én akkor meg sem szólalok...hányx nézték Leát sztük! :lol: feleslegesen :roll:

kakilás: :lol: anyának volt több ilyen gyerkőce is :lol:

lora

jók a Dobogókős képek :lol:

tök jó hogy feltetted az uzsis kérdést...épp kérdezni akartam én is :lol:
nálunk sincs konkrét tízórai, mer velem reggelizik 8- f9 körül azután f10-től szopival elalszik (bár újabban csak szopi alvás nuku) és utána ebéd... de a tejcsi egyre kevesebb és már nem bírja ki:roll:
tejpépet nem hajlandó megenni! a kölespépet vetettem be most újra úgy tűnik jó lesz...
uzsi megint nincs f3k körül alvás szopival...és 5-f6 körül "vacsizik" majd 8 körül elalvás szopival...


eszik valamelyik gyerkőc vmilyen felvágottat? nézegettem őket de nagyon gáz mindegyik! tele minden E-vel :shock:
létezik vmi normális?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Pankaa
szavaztam :lol: :wink:
rem sikerül gyógytornászt találni :lol:

nem is mondtam..ma tojást festettem :roll: hááát...ink veszek műtojást :lol: ez akkor gondolom elárul mindent :lol:

a tojásfánk viszont kész (arra eredetileg is dekortojást vettem) :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Lora: Nehéz. Kisasszonnyal is, meg egyáltalán hiányzik apa. De neki is hiányzunk, ma már vagy négyszer beszéltünk telefonon, sokszor csak a nagy semmiről. Ja és abszolult nem haladok a tanulással, amikor alszik közben mást is kéne csinálnom nem csak a tanulás, amikor fent van akkor lehetetlen, álandóan meg nem bízhatom rá másra, így is nagyon hozzászokott már öccsém barátnőjéhez. Imádják egymást. :cry:
Jók a képek nagyon, látszik hogy jól éreztétek magatokat.

Agiboldi: Én már lassan nem bírok Grétával. Annyira el lett kényesztettve, hogy semmi nem hat rá. Rászólok, elviszem onnan, rácsapok a kezére (lassan már nekem fáj), semmi, rámnéz vigyorog és valamikor úgy csinálja tovább, hogy oda se néz,csak néz engem. Már kiakaszt. Nem bírom! Nem tudom mit csináljak vele?

Panka: Sajnálom.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Ria

Köszönjük apuka nevében !

Mára sokat javult a szeme így jelenleg is épp heggeszt, (hiába próbáltam lebeszélni) az utolsó rész a teraszon, így lesz Tominak az udvaron is egy járókája 6mx5 m míg nem találja ki, hogy átmássza !!!!! :wink:

Bár amilyen kis rafinált gyorsan ki fogja találni, hogyan
szabadulhat belőle !!! :wink:

A mai délutáni alvásnak is lőttek, valahogy nem akar aludni, aztán este már olyan fáradt, hogy felbukik.(pedig tegnap apjával aludt du-án)

Az öröklés- (ekcéma) erre mindent rá lehet fogni ha nem tudják az okot !

Dana

Sajnos még nem vagyok egyedül, ápr. 1-ig még ott van "ügyeske", igaz nem csinál semmit és a rendelés után 1 perccel lelép, mert neki mindig sürgős elintéznivalója van ! A főnököm nem szól, mivel erre a 2 hétre már nem veszekszik vele. Így olyan mintha ott sem lenne, de a hülyeséget azt műveli tetőfokon !

De ha valami nem stimmel egyből engem vesz elő a főnököm, még ha tudja is hogy közöm nincs hozzá !

Modtam neki ha ezt így folytatja hazamegyek és 5-ös ikreket fogok szülni és főállású anya leszek !!!!

Ez a rémálma ugyanis, hogy terhes leszek és nem megyek vissza !!

Legszivesebben erre a 2 hétre elmennék szabira !!!

Bocsika a panaszáradatért !!! :wink:
Kép

Kép
kditke
 
 


Mazsi:
Nálunk is így van a tv, illetve dv, hangfalak elszeparálva. Játékos doboz illetve van két óriási plüs állatom.
Nálunk a szekrény nyitogatással és fiók húzogatással az a baj, hogy már tudja hogy kell úgy becsukni, hogy ne csukja oda az ujját.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!


Mazsi, Sno, Dana,
Nezegettem az Opelokat a neten. Jo valasztas lenne egy Astra. Egy problema van veluk, hogy eleg dragak. Egy 10 ev koruli kocsit mar nem igazan venni 700-800 ezer alatt. Corsat mar probaltuk, nem fert el benne apa laba.

Na majd folytatom, mar eleg siros szegeny Aron.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Lora,
Tok jok a dobogo-koi kepek!!! Brigo hihetetlenul ugyes, hogy mar lepcsozik is.

Kditke,
Eloszor ugy olvastam, hogy Tomika szeme serult meg, de utana lattam, hogy apae. Biztos iszonyatosan fajt neki :(
Az ontetek a sutikre nagyon jo otlet!!! Ugyi apu!

Panka,
En meg mindig nem tudok szavazni, szerintem megint azzal lehet a gond, hogy Mozzilat hasznalok es nem expolert. De majd mindjart kiprobalom, hatha tudok szavazni. Egyebkent ilyesmi problema volt Mazsiek eseteben, de aztan exploreren ment mar a szavazas Leara. Tenyleg, ott kiderult mar valami, hogy nyertetek-e?


Mar regen szerettem volna megkerdezni Toletek, hogy szuletesekor a babaitoknak megallapitottak a vercsoportjat? Mert Aronnak nem, pedig kivancsi lennek...

KépKépKépKép
thelga
 
 


Mazsi! Mi is a gyógyszertárit használjuk fürdetőből. A BEBE az nagyon jó és drága. Azt használtam terheskrémbe. A klinikán kaptam promoként. :wink: De azért megnézem mennyi mert most 15% árengedmény van a patikában. :D

Felvágott! A Scooby-Doo (pick) gyárt babáknak sonkát, párizsit, virslit. Szója, tej és glutén mentes. Beni még nem igazán evett mert ilyenekből nem eszik meg mennyiséget de én ettem és nagyon, nagyon finom. Össze se lehet hasonlitani a simával. Nem véletlenül.....

Panka! Nagyon sajnálom. Környező városba nem tudsz keresni? Ahol esetleg van gyógytornász?

Még nem is mondtam, hogy Beninek azzal tudok nagyon nagy örömet szerezni (babapiskótán kívül:lol: ) hogy ő csukhatja be a mosogatógép ajtaját és miután beállítottam akkor ő nyomja meg az inditó gombot. Ugrál (rugózik) örömében. :lol:

KépKép
csongria
 
 


Helga! Sajnos rutinból nem állapítják meg a baba vércsopiját. Csak akkor ha a mama rh negatív. Mert ha a baba is negatív akkor nem kell anti-D, de ha pozitív akkor kell. :)

KépKép
csongria
 
 


Ria,
Koszi szepen a valaszt! Azt nem tudod veletlenul, hogy miert nem allapitjak meg? Olyan koltseges???

KépKépKépKép
thelga
 
 


Helga,
Szabinak és Natinak is megállapították a vércsoportját, mert a sebijük az egekben volt. Az OEP nem támogatja a vércsoportot újszülött esetén, csak probléma esetén, ezért az anya kérésére nem, csak orvosilag indokolt esetben van vércsoport megállapítás. Még relatíve indokolt esetben sem, nemhogy kíváncsiságból.
Én O+ vagyok, ők B-, apa szintén B-. Egy harmadik esetén nagy valószínűséggel ismét ez a felállás, ami elég húzós lenne már. Ennek ellenére nem csinálnak addig semmit, amíg a sebi fel nem ugrik. :? Azaz inkább vesztegetnek időt, kockáztatva komolyabb beavatkozást, minthogy (szerintem) egy nagyon olcsó kezelést és vizsgálatot esetleg potyára megcsináljanak.

Kép KépKép
lorca
 
 


Helga! Lorca válaszolt. A sárgaság a másik eset amikor megállapítják, na meg persze még egy csomó eset....

KépKép
csongria
 
 


Panka,
ez a tehetetlenség annyira elkeserítő, még rajtam is átfutott az idegesség.

Mazsi,
még nem lábaltam ki, valahogy nem találom a helyem :roll:

Sebő kb. 100-szor ébredt éjszaka, lehet, hogy újra beindult a fogzás, és csak délután aludt.

Ditke,
pedig már azt hittem tiszta a levegő a munkahelyeden :?

Lin,
én is észrevettem, hogy ha rászólok, akkor kiabál egyett, és remegő fejjel erőszakosan csakazért is csinálja, miközben kihívóan a szemembe néz. Már többször beugrottam, és belementem a ki töri meg a másik akaratát játékba, de mindig rájövök, hogy nem szabad egymásnak feszülni, úgyhogy inkább úgy teszek, mintha mi se történt volna, és gyorsan felhívom a figyelmét valami másra, és elmegyek onnan (úgyis jön utánam), vagy "kiemelem a szituációból". El kell kezdenünk edzeni az elkövetkező időszakra, hogy az igazi hisztikre már legyen némi gyakorlatunk.

Lora,
szuperek a képek! Nagyon guszta a torta. Hogy bírjátok Brigót még elöl hordozni?

Megjöttek az első kvízkérdések, Nanicának beírtam egy piros pontot :D , nem kell nekem se megírni, hogy melyik a helyes a három válasz közül.

Helga,
milyen magas a férjed? Az enyém 186 cm. Szerinte vegyetek F Astrát (most fut a H széria), 200 e-ért már lehet kapni sz@rt), de 500 e-ért már korrektet is.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Mazsi,
Felvágottellenes vagyok. :wink: Hajlok affelé, hogy jobb, ha nem szokik hozzá. Csak az alternatíva macerás. :lol:

Lora,
Tök jól álltok. :D Sebaj, majd Szabi is megtanul egyszer beszélni. :lol: Addig gyakoroljuk a brümmögést.

Ágiboldi,
A mágneseink csavarozva vannak. :wink: Apa szeret fúrkálni.

Dana,
Heti 4 napot dolgozok, 1-4 tanítvánnyal. Addig vagy anyós, vagy Robi vigyáz rájuk. Én meg élvezem a gyerekmentes életet. :lol:

Bozotka,
Jobbulást. :wink: Ilyenkor fel tud valaki váltani egy picit, hogy nyugiban legyél?

Lin,
Ne legyél féltékeny arra, ha a kisasszony másokat is szeret. :lol: Attól még nem kérdéses, ki az anyja és ki a középpont. Nem fogja összekeverni.
Nevelésben meg szinte bármi, mint a kézre ütés. :roll: Az nem fog működni, csak azt tanulja meg, hogy ütni szabad.

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca,
mi az a sebi (jó kérdezi :lol: ), miért is nem jó nálatok a vércsoport leosztás, és miért romlik a helyzet az újabb gyerekeknél?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?