Új privát üzeneted érkezett!

JA akartam mán írni a gyümilével kapcsolatban.
Szerintem a Hohes C alma-acerola az angyon fincsi és no cukor. Amúgy meg teázunk, szigorúan kevéske bio nádcukorral.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!

Sok szeretettel gratulálunk Anikónak!
(Én nyertem :wink: én vagyok az utsó. )
Kíváncsi vagyok a részletekre! Csak jól érezte, hogy "közel a vég" :D Akkor hogy is hívják a gyrekőcöt, Doroti?
Kár, hogy Katlina nincs, ő biztos tud valamit...

Utólag is boldog hóferdülőt Annalucusnak, Letinek, Balázsnak, Dávidnak, Szabinak, Robinak!(ugye nem hagytam ki senkit? :oops: )

Jaj, nagyon jók a talis képek...na legközelebb mi se hagyjuk ki...remélhetőleg, addigra nem gyötri már jányomat a foga...elég nyűgi manó mostanában, ezért nem mertem bevállalni, hogy einduljunk vele, lehet, fél óra múlva jöhettünk is volna...na majd Nikiéknél nyáron! :P

Ovi: Anyum azt mondta, 20-25 évvel ezelőtt 2x annyi gyerek volt egy csopban, mint most, de fele annyi gond nem volt velük...most szinte nem is foglalkoznak velük a szülők, nem nevelik őket, beültetik a tv elé oszt kész. pl: bulvárműsorokból tök naprakészek a 4-5évesek...tisztelet a kivételnek...

Én a tavaszi nagytakit a felújítás utánra hagyom...2 hét múlva kezdjük...mi lesz itt?! ma megyünk csempe-választani! :D

Dorka, akkor holnap jöttök ugye?

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Anikó!!!

Gratulálunk!!!!
:D


Kép
szilbee
 
 

 
 

Olga!
Háát sajnállak. majd belejössz, sé hozzászoksz. én is figyelgettem az elmúlt pár évben a szomszéd gyerekeket, és hallgattam az anyukák panaszait, hogy a gyerek úgy ordít otthon, mitn az oviban, ahol 20 gyereket kell túlkiabálnia. hát rájöttem már én is miről beszélnek. oylan hangosan beszél Gréti, mintha süketek lennénk. nagyon haragszok én is érte! Nem győzünk rászólni, hoyg hallkabban!

Kati!
Mi az az acerola?

És még mindig nem tudom, hoyg ki az a Szécsi akárki...

Fanna!
Hát tőlem biztos sötét maradna benne továbbra is....Ja és a Te sütid receptjét is kérjük! Az dupla csokis? vagy tripla? Pont ez hiáynzik nekem is.....

Judit!
én azt sem tudtam, hoyg Anikó Katlina o.társa volt... én azt hittem, csak ismik :oops: :oops: de így már midnen világos!

mátrix? Nekem nem volt hozzá hangulatom ,meg Misi is rám szólt, hoyg a gyerekeknek nem feltétlen kellene ezt nézni, így átkapcsoltam a másik (tv2/rtl-re) na nem mintha ott a gyilkosság szívet melengetőbb téma lett volna...

Szami!
Házvevők? valaki komoly?

A szurisoknak bátorító ++++++++

Márti!
Holnap megy a virág, remélem nem gond, elfelejtettem Misinek mondani! :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ditke: Mi is megyünk, ha minden igaz.

Szami: Már akartam kérdezni. Ugye 14-én voltatok Pesten? Mi volt? Bocs, ha nem figyeltem és már leírtad.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Anikó! Gratula, és nagyon sok boldogságot kívánok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Várjuk a beszámolót!

Lebetegedtünk. Brigittának tüszös mandulagyulladása van. Valsz. még az elején tartunk, mert annyira nem fáj a torka, láza is 38.2 ig ment fel. Antibio. meg "jé ez olyan, mint a tejcsi!!!" szóval izlik.

Öcsikét meg sikerült megfázatni.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Judit: Írónő. Csak azért írtam, mert a kismamaságáról írt, de jól. Nem sztárkismama, csak egy írónő kismama (volt annó)

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Hajj!

Fanna, akkó soksikert a szurihoz... Télleg gány idő van - meggent -, de aszonnyák a hétvégére kiderülünk :roll:

Olga, a kelt tészták lelkivilágát még nekem sem sikerült megértenem :? Most nyugi van Hunci fronton, úgyhogy itta recept:

Hozzávalók:

3,5 dl tej,
2,5 dkg élesztő (én beleteszem az egész 5 dekás tömböt...),
5 e.k. cukor,
25 dkg finomliszt,
25 dkg rétesliszt,
1 mokkáskanál só,
1 tojás
10 dkg Rama sütőmargarin (én VAJ-at használok :wink: )
A töltelékhez: én ehhez a tésztamennyiséghez elhasználtam 75 dkg sütésálló lekvárt.
A lekenéshez: 12 dkg Rama s.margarin (én VAJ-at használok :wink: )

A tejet meglangyosítjuk, a felét egy másik pohárba átöntjük. Az élesztőt belemorzsoljuk és 1 kiskanál cukrot hozzáadva felfuttatjuk.

Ezalatt a 2féle lisztet tálba töltjük, a maradék cukrot és a sót hozzáadjuk, majd a maradék langyos tejjel, a felfuttatott élesztővel és a tojással dagasztani kezdjük. Közben az olvasztott margarint is beledolgozzuk.

A massza eleinte kifejezetten ragacsos, de kb. 5 percnyi dagasztás után elválik az edény falától (hát nekem a géppel ez 10-15 perc vót), noha továbbra is lágy marad. A tetejét kevés liszttel meghintjük, és konyharuhával letakarva langyos helyen 15 percig kelesztjük. Ezután 2-3 perc alatt finoman átgyúrjuk, majd újra kb. 35 percen át kelesztjük.

A szokásosnál kicsit erősebben belisztezett gyúrólapra borítjuk, majd kb. 1 cm vastagságúra, téglalap alakúra, kb. 28 x 42 centisre ellapítjuk. Éles, lisztbe mártott késsel 7 cm-s négyzetekre szabjuk.
Mindegyik közepére lekvárt rakunk, azután föltekerjük. A lekenéshez való margarint/vajat felolvasztjuk, egy kb. 25 x35 cm-s tepsibe öntjük, amit ezzel egy kicsit ki is kenünk.
A buktákat úgy rakjuk a tepsibe, hogy a benne lévő olvasztott mararinban/vajban megforgatjuk. Állítva, szorosan (így nem folyik szét oldalra a tészta, a bukta csak fölfelé nőhet) egymás mellé sorakoztatjuk.

Meleg helyen további kb. 15 percig kelni hagyjuk, végül előmelegített sütőbe tolva, közepes lánggal (180 fok; légkeveréses sütőben 165) kb. 25 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat!

Kati, hát én nagyon sokmindent megnézek :mrgreen: A vámpíros filmekből még az ultragagyit is - bár a múltkor láttam egy gigaszar verziót...najó, azt nem néztem végig.
Egyébként a Mátrix-nak sztem csak az első része oké, a másik kettővel agyonütik a "misztikumot"... vagy ezt már írtam? :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit! és persze akit még érdekel

acerola:
http://www.edenkert.hu/cikkek/gyumolcs/ ... z-acerola/

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok! Most visszaolvasni nem tudok, majd jövök! :wink:

A fülbevalós sztorit azért ide is beadom.

FÜLBEVALÓRÓLApa végülis mégiscsak eljött velünk, a rendelő ugyan 5 perc sincs kocsival, de azért nem bántam. Így utólag, jobb lett volna otthon hagyni.... A védőnős részlegen voltunk, jó messze a rendeléstől, vagyis a beteg gyerekektől. Réka mélyen aludt a hordozójában, kibontogattuk a bundazsákból....megcsodálta a védőnéni...asszem akkor mosolyogtam utoljára egy jó ideig. Elmentem kezetmosni, mire visszajöttem, Rékával éppen akkor tűnt el a védőnőnk, de be is csukta maga mögött az ajtót. Összenéztünk apával, leszűrtem a lényeget, valószínűleg itt az anyukák a folyosón maradnak, no jobb is talán...Fene nézi, hogy egyik lefogja, másik tűt döf a fülébe...Aztán elkezdett sírni...........ismerem már a sírásának minden fokozatát, olyan 5-ös erősséggel sírt 10-es skálán. Apa elkezdett fel alá járkálni a folyosón, én ültem és a pandót bámultam. Meg apát a szemem sarkából. Láttam, hogy nagyon mérges. A sírás aztán 7-8 as erősségűre fokozódott, Apa nem is bírta tovább, most már nem csak a szeme szórt villámokat, de meg is szólalt. Már nem nagyon emlékszem miket mondott, de az volt a lényege, hogy én megkínzom a gyereket, ilyet többet nem csinálunk, micsoda trauma éri szegény gyereket, mikorra fogja ezt kiheverni...és társai....Eddig is voltak kételyeim és aggódtam is rendesen, de Apa még rá is tett egy lapáttam, most már egyenesen bűntudatom volt és bántam az egészet. Még rosszabb lett a helyzet, amikor az egyik segíteni kívánó védőnő előadta, hogy neki felnőtt korában szúrták ki a fülét és egyáltalán nem fájt neki. Mosolygott szélesen, de egyikőnk sem szólt semmit. A folyosót betöltötte Réka sírása, vágni lehetett a feszültséget. Tibi arca rándult egyet és majdnem ledöfött a szemével: Na látod, FELNŐTT korban fúratta ki. ÉS ÚGY SEM FÁJ. - erre sem mondtam semmit, csak nyeltem egyet és igyekeztem nem is nézni Apára. Több mint 20 perc után végre előbukkant a védőnéni, karjában pici lányunkkal, aki még mindig hüppögött ugyan, de legalább nem sírt. Felajánlották, hogy szoptassam meg, az végképp megnyugtatja, tán még el is alszik, de mi menekültünk, pánikszerűen. Fáradt volt a szentem, már akkor is sírt volna, ha nem esik át a füllikasztás nagy traumáján. Az úton végig ordított, igyekeztem megnyugtatni, de tudtam, hogy reménytelen. A házunk kapujában aztán elcsendesedett, a szobánkba érve kapott cicit, megnyugodott és hamarosan szélesen vigyorgott. Apa még mindig haragszik, aggódik, nehogy valami fertőzést kapjon. Remélem, minden rendben lesz most már....Itthon még vérzett egy kicsit az egyik fülecske, de ahogy elaludt RÉkaCica és nem dörzsölte a fülét a plédjéhez, elállt. Huh....asszem nem csinálnám újra....
jaimee1
 
 


Elfelejtettem a "lényeget": Azért csinoskák lettünk, majd készítek fotót! :wink:
jaimee1
 
 


Fúh, Jaimee...én pont az ilyen "élmény" miatt nem akarom...néha elcsábulok, és hajlandó vagyok meggondolni, de aztán elillan a bátorságom :oops:
Szegény Rékababa :( De mostmár túl van/vagytok rajta...marad a gyönyörködés a fülbevalós nagylányban :wink: :D Várjuk a képeket! :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Erika! Ó szegény Ti! (apa is!! meg te is!!) Megbocsátott már a párod?
Egyébként nekem nagylány koromban szúrták ki... és hát "éreztem"... pedig fülbelövős volt... :roll:

No menek vissza tavaszi nagytakarítani... (a fürdő már kész a konyha félig...) Szerencsére a srácok nagyon rendesek voltak velem és nem sztrájkoltak, hogy az anyjuk több időt tölt a tisztítószerek meg a szivacs társaságában, mint velük. :?

Kata! Írom ám a levelet... de lehet ma már nem tudom majd befejezni... Holnap mindenféle képpen elküldöm!!!! ++++++++++++++++++++++++++
szilbee
 
 


Jaimee!
Atya ég!Ez mind igaz?

Gréti fülbelövése nem tartott tovább fél!!!!percnél! Alkoholos vattával lemosta mindkét fülcimpáját, pötty rá, hoyg mindkettő egyforma helyen legyen, aztán lő egyik lő másik, hipp-hopp. még felocsúdni sem volt ideje, mindeközben az ölembe ült, nem volt semmilyen vér!Piros vol egy kicsit, aztán ennyi. Sírni sírt, de büszke volt a fülcsijére már odakint a fodásznéninek is megmutatta. Az igaz, hogy azóta sem tudom kicserélni.....
Asszem Leti is megkapja, mihelyst a sapi lekerül....
Nekem is lőttek 4 éve + két lyukat. én a hirtel jött melegségen, és nyomáson kívül mást nem éreztem!

Várjuk a képeket! És legalább túlvagytok rajta! Micsoda módszer!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát itt még csak borulás van, nem esik semmi, de most olvastam, hogy Pesten esik a hó. :cry:

Fülbevalós témához: Brigitta 4 hetes volt, amikor fülbevalót kapott. Kozmetikus lötte be. Pár pillanat alatt megtörtént. Karomban tartottam. Ő lefertötlenítette a fülecskét, közben elmondta, mi, és hogy fog történni. Ott elődtem, kicsomagolta, a sterilizált fülbevalót. Olyan gyorsan "belőtette" egy határozott mozdulattal, hogy mire sírni kezdett, már rég túl voltunk rajta. Nem vérzett, sem akkor, sem később. Ha lesz, még egy lányom, biztosan így csináljuk. Én mindenkinek ezt tudom ajánlani. (de ez csak az én véleményem).

Én nem emlékszem a füllyukasztásomra, mert csak egy-egy van, amit anyukám csináltatott néhány évtizeddel ezelőtt. De azt mondják, hogy nem fáj nagyon. Hiszen ott nincs csont, nekik meg talán porcika is alig van.
Rékababa talán azért sírt annyira: mert idegenek közt volt, mert erősen lefogták, hogy ne tudjon mozogni,( ami persze, ebben az esetben muszáj volt), ez utóbbi lehet, hogy jobban megviselte, mint a lyukasztás. Ha ezek a babák beszélni tudnának, mennyivel könnyebb lenne... :)
Az is igaz, hogy a "fájdalom küszöbünk" különböző.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Szegény kicsi Réka baba.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Öcsike egész délelőtt nyügi, szörnyű ez a tehetetlenség, lehet jön a 4. fogacska. Tegnap dokibácsinál voltunk gyerekekkel. Vizsgáló asztalon Öcsike éppen állt, mikor a dokink belépett:"aszonndja" doki: "anyuka, miért álltatja, azt a gyereket? Áll az magától is, nem kell hogy én álltassam! /mondtam én/ Én tőlem nem, én hozzá sem nyúltam! /mondja dokibácsi/ " Aztán hasra fektettem az öcsit, és ő pár pillanat alatt bennem kapaszkodva megfordult és felállt. "erős baba"

Nagyon szeretem gyerekorvosunkat, jó kedélyű, közvetlen emberke. Nagyon jó szakember. Szitu csak mókás volt, ezért osztottam meg veletek.
Na megyek, mert öcsi nem akar hallgatni.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Na, most még rosszabbul érzem magam....Nem a ti hibátok, hanem az enyém. Lövetni kellett volna..... :cry: :cry: :cry: :cry: Most már viszont mindegy, összeszedem magam előbb utóbb. :cry:

Ha lesz még egy lányom, így NEM csinálom.

Szilvi: Apa nem haragtartó, biztos megbocsát.... ha este elmegy edzeni, akkor még nem...Én is takarítok, takarítanék, de Réka kézbenlevős napot tart.

Erika: Igan, azt mondták a védőnők is, hogy ez nem fáááj, azért sír, mert lefogják. Nomeg ott benn ébredt fel mély álmából, idegenek közé, anya sehol....Rossz volt az egész...

Józsikának cupp! :D
jaimee1
 
 


Jaimee!
Jaj nem akartalak még jobban a depibe sodorni, de azért ezt a védőnő is tudhatná, hoyg az anya közelsége nagyobb biztonságot ad, mint két idegené! Miért nem foghattad le Te, vagy inkább apa. (én a ilyeneket ált-ban Misire testálom, fülészet, oltás...)
Azt elképzelhetőnek tartom, hoyg tényleg azért sírt, mert lefogták, sé nem a fájdalom....

Elképzelem, hoyg Ti meg odakint szenvedtetek! Nagyon szar lehetett!

szegény Réka baba nem csodálom, hoyg ezek után sztrájkba lépett!

Józsikának Boldog Hófordulót!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Anikó!

Nagy nagy gratula:-D

jaimee!
De legalább most már szép Réka:-D

én meg megyek a csajsziért minjárt az oviba.
valamit még akartam irni de elfelejtettem :oops: olyan szita agyam van

Kép
kbernadett
 
 


Betti! Azt felejtetted el írni, hogy mi volt a fogdokinál!!!! :wink:
szilbee
 
 


szilbee!

hát furtak fargtak, de túl éltem meg jó beégtem.....majd este leírom. most mennem kell

Kép
kbernadett
 
 


JAimee!

Egyem meg a szíved na meg a Réka babócáét főleg. 8,5 éve ugyanezt éltem át Trixivel csak én mán el is pityeredtem. Akkor megfogadtam, hogy soha többet. A lényeg, hogy túl van rajta a drágám. Apa agóddása meg teljesen érthető. Sanyi is ilyen , Szonjának még a szája sem görbülhet nem még, hogy sírjon. Tudod, apa-lány szerelem. :D

Na majd jövök még mert még vissza kell olvasnom!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ja!

Megkaptuk a szurit! Semmi vész nem volt! :D

És egy kis helyesbítés ami annyira nem fontos csak mégis: a teát persze mézzel is issza Szonjácskám, éppen most is. Trixit viszont nem tudom rávenni, néha parancsara jön egy kanál mézet bekapni. :?

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati: :D :D
jaimee1
 
 


Anikó!
Gratula!
Nem tudok semmit nem írt nekem sms-t! :(

Timi!
Elküldenéd a számát???

Kép

Kép
katlina
 
 


Szép estét Mindenkinek!

Én is nagyon-nagyon gratulálok Anikónak és jó egészséget kívánok mindkettőjüknek!

Katlina, kinek a számát küldjem el? Vagy nem is én vagyok az a Timi?! :oops:

Niki, majd április 14-én megyünk Mátéval Pestre, de köszi az érdeklődést.

Judit, vasárnap 3 háznéző volt, szerintem egy sem komoly :cry: Miénk az előke, de tiétek a kesztyű?

Megrendeltem Jázmin tortáját, cicás lesz :lol:

Ma olyat nevettem a Corában: álltunk az akvárium előtt és Jázmin vadul mutogatott a halakra, miközben ezerrel mondta: vau-vau :lol: :lol: :lol:

És tegnap óta teljesen egyedül MEGY!!!! :lol: :lol: :lol:

Emellett úgy tűnik, az étel-érzékenysége nagyon-nagyon alábbhagyott (azt nem merem írni, hogy elmúlt). :lol:

Máté a hangversenyen két népdalt játszott: a Szántottam gyöpöt és az Aranyért, ezüstért c. remekműveket. És szaktanári dicséretet kapott a matekversenyért. Azért az érdekes volt, hogy megyénként az első 30 gyereket hívták be az országos versenyre, de aki Jász-Nagykun Szolnok megyében a 6. lett, Pest megyében csak a 85-86. hely körül lett volna... Szóval, nem tudom, hol igazszágos ez...

Viszont most 20-án délelőtt egy nemzetközi matekversenyen lesz, délután meg egy komplex (nyelvtan, matek, környezet) versenyen. Ezt is olyan jól összehozták :roll:

Betegek hogy vannak?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami!
Ja, ja a kesztyű a mienk!
Gratu Jázminnak a menéshez! biztos elirigyelte Letitől! :wink:

Hát igen a Pest megye... Ti már oda tartoztok. Br egyszer újságban olvastam, hoyg J-NK-SZ M. megyeszékhelye, Cegléd..... :shock: :shock: :shock: na modnom ennek si kár volt iskolát végeznie....

na mennem kell ágyalni...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szamóca!

Jázmin megy? De klassz! :D
Egyébként nálunk is ugat minden állat. :D

ERika!

Most olvastam a dokis sztorit! Édes!! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szami!
Anikó,hugára gondoltam,nem is tudtam hogy téged Timinek hívnak :oops: :wink: ,de mindíg okosabb lesz az ember :D

Majd holnap felhívom Anikót és utána írok jelentést!!!!!! :D
Ha tudok képet is kunyizok!!

Kép

Kép
katlina
 
 


szió mindenkinek,

megen nics időm egy szál sem, csak
DITKE!!! Holnap nem tudunk menni, majd csak egy hét múlva, nem gond?????

remélem olvasod!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Képzeljétek, ma hogy jártunk:
Hazafele sétáltunk a boltból, Brigitta tolta biciklijét, én meg toltam babakocsit. egyik szomszéd kutyája tacskó méretű, keverék, az utcán boklászott. (mindig így van, sosincs megkötve). Eddig mindig csak szaglászott körülöttünk, aztán tovább állt, vagy ugatott, de nem közelített. Ha meg mégis, akkor rászoltam "nem mész haza!" és dobbantottam lábammal. Ekkor mindig elszaladt, és nem jött közelünkbe. Nem foglalkozott velünk tovább. Elmúlt napokban került hozzájuk, még egy kutya, ő nagyobb testű dög lesz, már most kétszer akkora, mint a kis tacskó. (szerintem egymást bátorítják).
Nagyobb kutya kerítésen belül ugatott, a kicsi meg közelünkben, ha rászóltam, akkor még "vicsorgott" támadó pózt vett fel, de aztán még sem bántott.

Nagyon megijedtem, végig futott rajtam a gondolat: hogy védjem meg a gyerekeket, mit csináljak ha támad, semmi nem volt nálam, amivel megtudtam volna ütni, vagy megvédeni magunkat... bár "csak egy tacskó"
Utána meg azon gondolkodtam, mit is kellett volna tennem, úgy értem ha tényleg támad mit kéne csinálni? Szemébe nézni kutyának, vagy kerülni tekintetét? Mi az, amivel provokálom?Mindenesetre az első adandó alkalommal beszélek a gazdival, hogy valami megoldást kell találni a problémára.

Szeretem a kutyusokat, majd egyszer szeretném ha nekünk is lenne. De azt gondolom, hogy a kutyának kerítésen belül van a helye. Ami jelen esetben rossz. Mivel most vették a házat, gondolom, nem a kerítés cseréje a legfontosabb a számukra, (ez persze éthető) de akkor csinálnának valami"karámot", vagy kötnék meg! Vagy ne tartson kutyát!
na ennyit, már így is sokat írtam, de legalább kiírtam, és közben átgondoltam, hogy holnap mit is mondok a gazdinak. Igyekszem higgadt, és nyugodt maradni.


Jó éjt.
Sziasztok.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Beszéltem Anikóval!
Ha minden igaz holnap már jönnek haza,nem volt könnyű szülés két infuzió ment le mir meg lett, 3-tól 9-ig szenvedett vele,mármint magával a szüléssel,de jól vannak tejcsi van,talán most egy picit sárga Anikó szerint,de remélem holnap már jönnek!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Köszönjük a híreket, Katlina, gyors felépülést, sok-sok tejcsit Anikónak és a kislánynak!

Erika! Józsikának boldog névnapot kívánunk!

Kép

Ma este jazz koncertre megyünk, megint játszik a doktor bácsink (is).

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Erika!
Józsikának sok boldog névnapot!

Megértem a kirohanásod. nem messze tőlünk is van egy dróthálóskerítés, mögötte meg egy jó 80-100 kg-os leonbergi. na amikor az ugat!!!! meg felköynököl a "kerítésre" igaz, hogy családbarát kutyának van beállítva, de akkor is! nem szeretnék szaladni előle! nekem is eszembe jutnak ilyenkor a menekülési módok, hogy akkor hogyan is kellene, Grétit felkapom, vagy berakom Leti elé, aztán futok ezerrel!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Józsikának boldog névnapot!!

Anikónak pedig soksoksok tejcsit!

Kutyákról: Rájuk sem kell hederíteni, szemkontaktust kerülni, esetleg nagyon kedvesen odaszólni nekik. Ez utóbbitól pozitívan összezavarodnak és lemondanak a támodásról. Ha a szemkontaktust kerüljük, azzal elismerjük, hogy a kutya a főnök, mi behódolunk, a kutya nem támad. Ez persze nehéz, mármint nem ránézni, főleg ha attól tart az ember, hogy bármelyik pillanatban a fenekébe haraphat. :? "Támadni" , elijeszteni csak akkor célszerű, ha tacskóméretű vagy még kisebb kutyáról van szó, esetleg a kutya ismer minket.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Józsikának boldog névnapot!!!!

Dorka, minden reggel elolvasom a termést, de pont ma nem :lol: Murphy...de sebaj, mert fél 10 körül taliztunk Nikiékkel, és ő mondta, hogy nem jöttök! Miért nem jöttetek egyébként? Jó volt most is, 13-an voltunk! :shock:

Niki, jó volt dumcsizni, remélem, hamarosan folytatjuk! :D
Képzeljétek, Niki Katája már mondja, hogy baba! Olyan ügyes!

Ja, Jázminnak gratula a menéshez! Kitartást a háznézőkhöz, egyszer majdcsak eljön az igazi!

Tudja valaki, ki az a Ferenczi Károlyné védőnő?

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Jószikának Boldog Névnapot Kívánunk! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Józsika! Boldog Névnapot!!! :)
szilbee
 
 


Két fotó erejéig.....

Megérte a kín? :? :D 8) Kép
Kép
jaimee1
 
 


Szép napot!

Józsikának boldog névnapot!

Mindenkinek Jókedvet!!! Nekem kezd alakulni... kop..kop..koppp.

Ditke: hát a mi védőnőnk.... ösmerem... (de Szilvi is:-))))
szolkata
 
 


Sziasztok!

Józsika, boldog névnapot kívánok!

Jaimee, biztos megérte, mert jól áll a csajszinak, és hát nem is sír a képen :wink: :lol:

Apa itthon van, bár holnap még lesz egy útja, aztán szombaton készülünk anyósékhoz Szalontára (karácsony óta nem voltunk :oops: )

Volt már valaki a Balatonnál olyan szállodába, aminek van benti medencéje? Azt találtam ki, hogy a nyáron csak a balcsiig megyünk, de olyanba szeretnék menni ahol el tudjuk tölteni az időt akkor is, ha rossz az idő.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaimee: nagyon szépséges lett :lol: Nekem kiskoromban szintén tűvel fúrták át a fülem... biztosan nekem sem tetszett, de nem okozott törést az életemben.... :lol: :lol:
szolkata
 
 


Érdekel valakit, hogy a PH-ba 3 embert vesznek fel különböző feladatokra?
szolkata
 
 


Kata! öö... miért ki az a védőnő? (Nekünk Turai Edina.)

Jaimee! Háttttt dee édes!!! Ó Dávidomnak is van egy ilyen néze, mint Rékának (a fölső képen). Anyám azok a pampuskák!!! :lol: Nem semmi tejed van!! :lol:

Kisikáltam a tűthelyet...grrrr de útálom... Marha sok időmbe telt és még így se 100-es... :x
szilbee
 
 


Katám, valami infó priviben (mailben ) a védőnőről? Ő jön hozzánk látogatni jövő héten, mert aki volt, kismama és helyettesítik...(pedig annyira szerettem Erzsikét...de annak örülök, hogy kismami.)

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szilbee: 8) amikor réges régen az ismerőseidet nézegettem az iwiw-en, láttam....de hát most is ott van.... :roll:

Ditke: este... most menünk lapátolni...őrjöngeni az utcára...
...kisült a szalagos fánk, ugyan szalagja nem lett, de nagyon finom
szolkata
 
 


Kata! Ő az én védőnénim volt anno! :shock: :oops: ... asszem... :oops: :lol: Nem is tudtam, hogy még mindig aktív. :oops:

Ja és Tura Edina... az i-t el lehet felejteni...
szilbee
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntéseket, megemlékezést.

Kaptunk egy képeslapot: Címzett: K. József, és ifj. K József... Első ilyen képeslapunk/levelünk. Olyan fura volt, ezt látni, de jó volt. Ezt éreztem akkor is, mikor először többesszámban kérdezték meg, "hogy vannak a gyerekek", vagy amikor felvettem a párom nevét, és először úgy szólítottak. Csacsiság tudom, de jó érzés. Ezt csak úgy leírtam. :oops: :lol:

Most csak ennyi, mert nagyon álmos vagyok. Egésznap metszettem a gyümölcsfáimat. "Hulla" vagyok.

Jó éjt.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok!


Sajna babó beteg lett, hányás-hasmenés. Azt hiszem a húsvétozás Debrecenben elmarad.

Nem tudom mikor tudlak majd olvasni benneteket, úgyhogy névnaposoknak boldog névnapot, szülinaposoknak boldog szülinapot!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?