képzeljtétek csajok, azt álmodtam, hogy megszültem. De nem a szülésről álmodtam, hanem hogy már itthon vagyunk és szoptatok. Aztán mondtam a férjemnek hogy hozza már ide a mellszívót mert a gyerek elaludt de a mellem még tele van. Erre azt mondja hogy dehát még meg sem vettük. Akkor jutott eszembe hogy alig van meg valamink. Úgyhogy mondtam hogy akkor gyorsan menjünk, még csak fél kilenc van és úgyis kilencig vannak nyitva, gyorsan vegyük meg. Úgyhogy rohantunk a boltba ami pont zárt, de aztán találtunk valami hatalmas mellszívót, és azt vettük meg, de hogy a gyerek addig hol volt azt nem tudom. Csak arra emlékszem, hogy éjszaka többször is visszajött ez a dolog, hogy te jó ég, itt a gyerek és nekünk nincs ez se meg az se... Elég szar érzés volt. Ez a része. De az hogy a gyerek a kezemben volt... Na amiatt aludtam volna még két napot hogy ne kelljen felébredni.
Persze az arcát nem láttam, de tudtam hogy az én kicsi fiam!
Szóval ilyeneket álmodom... Ja, és a legviccesebb, hogy nyáron költöztünk ki a házba, előtte egy 27m2-es panelban laktunk, ahol a szobában volt egy kanapé ami napközben a nappali funkciót töltötte be, éjszaka meg ahogy kinyitottuk, az lett a háló...
És mondtam hogy ha kiköltözünk, akkor tuti hogy többet ki nem húzom, már annyira vártam hogy 'rendes' ágyunk legyen. Erre lett is, de valószínű túl puha matracot vettünk rá. Férjem már az elején mondta, de én nem éreztem annak. Most plusz 10 kilóval már értem miről beszélt... És ott tartok, hogy megint kinn alszunk a kinyitható kanapén mert különben reggelre leszakad az egész hátam, itt meg tök jót alszom. Úgyhogy megint kanapé nyit-csuk... Remélem azért szülés után megint tudok majd az ágyunkban aludni. Mert kicsit vicces hogy ott a hálószoba és nem is használjuk...
Na most azt hiszem ennyi. Az egyik tanítványomnak nyolcra kellett volna jönnie, erre felhívtam negyed kilenckor hogy jön-e erre kérdezi miért, mit beszéltünk meg?
Úgyhogy most várom hogy egyszer csak majd ideér... Pedig jó lett volna hamar túllenni az órán és akkor lett volna egy kis időm dögleni.
Na nem szaporítom tovább a szót, majd jövök később.
(Ja azt még akartam javasolni nektek is, hogy mielőtt én elküldöm a hozzászólásomat, mindig nyomok egy ctrl a meg egy ctrl c gombot, kb. fél másodperc és akkor tutira nem tud elszállni amit írtál, mert ha el is száll, egy ctrl v-vel újra bemásolod.
Csak sokszor szoktatok bosszankodni hogy elszállt és most eszembe jutott hogy még ezt le akartam írni mint jótanács.