Emőke!
Mi voltunk nyáron a Kolpingban, és elég jó hely, de csak nagyobb , járni tudó gyerekkel érdemes szerintem menni.Emili még csak 4 hónapos volt mikor mi voltunk.És inkább a gyerekekre kncentrálnak, több a gyerek medence, meg gyerekprogramok vannak, így gyerekknek paradicsom, de a felnőtteknek van 2-3 mdence, egyikben sem lehet úszni, csak pancsikolni.
Viszont a környék nagyon szép, jókat kirándultunk, és az ellátás is nagyon klassz volt.
Helga!
Milyen komoly! nagyfiú lett Áron!Olyan mintha nem is 1 éves lenne, hanem kisovis.
Ria!
Szájzár??:o, remélem már jobban vagy!!!
Tényleg nagyon hasonlít a képen rád!
Gratul a fürdőszoba bútorhoz!!Képet-képet róla!!!:)
Beni hisztizik.Szerintem egyértelmű.Emili is szokta ha nem kap meg vmit, vagy nem úgy van ahpogyan ő kitalálja.Ebben a korban ez normálisnak mondják, így próbálgatja az akaratát érvényesíteni, és tapogatj a határokat, hogy meddig mehet el.
Kitartást!Nálunk még bejön a figyelemelterelés, így nem sokáig csinálja a fesztivált.
Mi volt a tejterhelésen?
Sno!
Öcsédet sajnálom, nagyon gáz az ilyen törés!Egyik gimis osztálytársamnak érettségi előtti napo tört le afoga, elesett bicajjal.
Szépen rendbe lehet viszont hozni, csak pénz kérdése.
A kvízkérdéskre aválaszt is írjam meg, ugye?
De akkor te tudni fogod az összes választ.
Timi!
Adatk a tábliba:szül.helye:DEOEC, Debrecen, 2007.03.15(véletlenül 207-et írtál
),súly:4170g, 52 cm,és 9000g. 79 cm.
Köszi szépen.
Apósék:én is kiborultam volna.De akkor irány az étterem.
Mitől vagy kiakadva?(ekezek kívül?)Tesód hogy van???
Lora!
Tízórai nincs, uzsi gyümi, vagy joghurt. 3 óra felé, majd 6kor tejpép, és 8 után vacsira tápi.Reggelire is tápi.
Utánna már csak ebéd van.
Ditke!
Köszi a jó időt, ide is jutott belőle!:)
Mi is usziban voltunk aznap este.
Grillezés nagyon jó lehetett, én imádom!!
Róki!
Sajnálom hogy betegek voltatok, ezek szerint már mindeki jól van, igaz?Tényleg mázli, hogy Szilvi nem kapta el!
Gratula a dumáláshoz!:)
Dana!
Nagyon sajnálom hogy lebetegedtetek!Mielőbbi jobbulást kívánok!!!
Ágoboldi!
Én már mindet elpakoltam a nappaliban, amit "nem szabad".Újsáok rég nincsennek(így nem is olvassuk
), távirányítók a tv tetején(így be sem kapcsolom
), teló egy fenti polcon(na azért ha csöng felveszem
), ajtózárak a konyhabútoron.CD-k elpakolva.Egyedül virágok vannak, meg a szárító.Meg a cipők, 1-2 darab, amit éppen hordunk, de azok már tényleg nem férnek máshová.Így olyan a lakás mintha költözni készülnénk, kicsit sívár, de Emili játékai mindenhol benépísítik a terepet.
Szobaajtók becsukva így ott sem tud rámolni.
Nekem nagyon hiányzik a rend, dehát ez van.Már beletörődtem, hogy még egy ideig így is lesz.Aztán ha jön a kistesó kezdődik előlről minden.
Emili az elmúlt héten roszul aludt éjjelente, 1x kelt csak, de akkor volt műsor:hajnal felé átvittem magunkhoz, mert untam hogy sír, és nem alszik visza,mint régebben.Na pár nap alatt át is kapott, így már egyáltalán nem is feküdt vissza ha felébredt, hanem nyújtózott az ajtó felé.Meguntam, 3 nap alat sikerült visszaszoktatni(remélem nem kiabálom el!).Ma éjjel csak 1x ébredt, és itatás után aludt is vissza f8ig!
Viszont eszik a kukából!
Tegnap kivette a szalonna maradákot amit nem ettünk meg a húsról, és már tömte is be mire odanéztem, csak azt hallom hogy nyamm, meg hamm.Ezt mondta hozzá.
De nem éheztetjük a gyereket ám!
Na meg az tetszik neki mostanában, hogy ha durrog a pelusba, akkor nagy vigyor, én is nevetek, meg mondom neki hogy reped a pelus?
Akkor még nyom egy párat.
Kislány létére ez ne szép szokás, de még van ideje kinőni.
Na azt hiszem lelövöm magam mára, bocsi hogy ilyen sokat írtam!