Új privát üzeneted érkezett!

mónika

Botondnak utólag is boldog hófordulót! Azt hiszem még nem mondtam.

Kép
emoke27
 
 


Botondnak boldog hófordulót így utólag! :D

Emőke
Küldök privit!
lora7
 
 


Helga, ez reményt ad, h a bölcsességfog akár benn is maradhat attól még, h oldalt nő..
Migréndoki elhalasztotta, úgyhogy csak kedden megyek, nagyon kíváncsi vagyok mire jut...

Kép
Kép
agiboldi
 
 

 
 

Ági!

Hmmmmm... Akkor azt szeretném kérdezni, hogy hogyan csináltad?
NP - nagy pohár - az a nagyobb pohár tejföl. Azt hiszem fél literes???
Mert én azzal. És azzal mértem a lisztet meg a cukrot és egy zsíros tapintású, rántotthús szagú borzalom lett, amitől két falat után szaladtam hányni (már bocs... :-( )
De ha mégsem ez lenne a nagy pohár, akkor is stimmelnek az arányok. Így nem értem!!! :lol: :lol: :lol:
Vagy az olaj nem étolaj????? Nem érteeeeeeeeeeeeem!
Vendég
 


Csimpi
Nem lehet, hogy olajból is np-t tettél bele? (Mert a cukorból és az olajból csak fél np kell!) Más ötletem nekem sincs, hogy miért lett rossz neked. Rejtély! :roll:

Körkérdés
Mit adtok tízóraira és uzsira a gyerkőcöknek?
lora7
 
 


Lora! Tízórai gyümi, uzsi pép.

KépKép
csongria
 
 


Rántotthús szagú??? friss olajat használj :roll: (bocs, csak viccelek)

Lora, én leragadtam: tízóraira banán-alma+fél üveg valami gyümi turmix+evőkanál sima danone joghurt-nál. Uzsi pedig tejpép vagy kölespép. Néhány falat kifli vagy zsömle mehetne, de mint fent írtam abból nem eszik érdemleges mennyiséget, és nem látom biztosítva az éjszakai alvásunkat :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Tegnap shoppingoltunk. Vettünk 1-2 dolgot előre a szülinapra, dekoráció, tortaalapanyag, ajándék. Na ezzel voltak gondjaink. :lol: hihi Majd’ fél órát álltam a homokozó-vödrök és kislapátok előtt tanácstalanul, ledöbbenve a választék bőségén – rendesen zavarban voltam… :oops: :oops: :lol:

Linus egyre jobban növeszti a 2. metszőfogait, ami miatt nem eszik és nem alszik sokat. :(

Mazsi: kérdeztet mit eszik Linus. Frissen készülteket megeszi, de ott is válogat. Van, hogy először szopit kér, utána viszont csak egy két falatot eszik velünk. Valamikor meg igen sokat eszik szopi után. Egyre ritkábban hagyja, hogy etessem, max a kezébe veszi a falatot és/vagy a :wink: kanalat és maga helyezi a szájába. Olyan édes olyankor…
Kaják: kedvence a répa, krumli minden mennyiségben. Jöhet a husi is, de ha turmixolva van, már nem kell.
csoportosevés: A szomszéd srác áthívásával, nem járnék jól, ő is válogatós… de hátha pont azokat eszi, amit Linus nem… Ha meg én eszem nagyon jóízűen azt, amit neki is kéne, akkor inkább nekem nyújtja a falatot :lol: :lol:

Lin: látom a csizmácska az elefanten… mi a véleményed róla, kényelmesnek tűnik használat közben?

Körkérdés: nincs összehasonlítási alapom, mivel a nagyobb mennyiségű pépest eddig sem ette Linus, de a leírásaitok alapján kevesebbet eszik belőle. Eddig talán csak a krumpliból fogyott egy aventes, vagy nagyobb mennyiség. Szerintem ez olyan, mint a halevés – azt a szálkák miatt lassabban tudod enni, viszont kevesebb mennyiségtől is hamar eltelsz. Az más kérdés, hogy hamarabb meg is éhezik az ember.
Mazsi: próbáld meg, előbb a pépes, utána a darabos.

Név: nálunk én is és a Linus is Apuka nevét kapta, ami eleve két tagú, igy mindig azt hiszik, hogy az egyik vezetéknév rész az enyém volt. Tévednek.

Ria: mit lehet kivánni egy fogászati beavatkozáshoz? Kitartást. Nekem az álkapcsom ugrik néha ki a helyéről - és 1szer úgy maradt, nem tudtam rendesen mozgatni, pár másodpecig. Vacak érzés lehet a szájzár napokig.

Panka: Boldog szülinapot Emilinek!!! Hogy telt a NAP?

Kokárda: Linus kapott a kabátjára és ahogy hazaértünk el is tépte! Biztosítótűvel együtt!!!

SNO: Én kerékpárral estem és kisőrlőből tört le darab. Tömték fehér töméssel, hogy ne szuvasodjon el. Gyökérkezelni nem kellett. Én mentem aznap a dokihoz és ő csak annyit kért, hogy várjuk meg míg az arcomon a sebek begyógyulnak. kb 1 hét volt, de addig nem ehettem azon az oldalon és igen kellemetlen volt. A mai napig érzékeny :evil:
Osztálytársnak volt hasonló metszőfogtörős esete. Kipótolták töméssel, észrevehetetlen. Évente 1 alkalommal a tb is állja a fogmegtartó kezelést. (Legalábbis ha járt előtte szűrővizsgálatra)

Kvíz: na akkor gyorsan le is szedem a rendező pályaudvart a picasaról, hogy ne lehessen lesni és majd a frisset viszem…

Timi: köszi… Mi is majdnem elfelejtettük a nagy ünneplésben.

nanica
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Emilinek és Ditkének.

Boldog hófordulót Linusnak!

Cipő: Köszönjük. Szerintem jól fogja a bokáját mindegyik, talán picit alacsonyabb a játszós cipője, de abban nem sokat lesz.
Igen Nanica elefanten és én nagyon jónak találom.
A cipőben úgy rohan, alig lehet utolérni, egyáltalán nem zavarja. A szandálban előfordul, hogy beakad még a szőnyegbe, de egyre ritkábban, szereti mindet.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Elszállt a levelem pedig egy fél órát írtam !!!!!!! :twisted: :twisted:

Szóval köszönöm szépen a köszöntéseket !!!!!!

A tegnapi napunk nagyon jól telt !
Apuka felköszöntött virág, torta, és még vissza is fekhettem fél 9-ig aludni, mert játszott tomival a másik szobában fél héttől !!!

Aztán ebédkészítés, grillezés az udvaron Tomi rohangált és dömpert húzgált a teraszon, kerimami elvitte sétálni egy körre. lovagolt (van egy lovaspálya szembe velünk) kutyát, csirkét nézegetett. :lol:

Egész délelőtt egy percet sem aludt, csak ebéd után !
Délután kinnt játszott majd elmentünk az uszodába és fél nyolcig pancsoltunk !(Kaptam egy új fürdőruhát felavattuk ) :lol:

Pankaa

Remélem a ti szülinapotok is jól telt, a gyönyörű napsütéses időt a férjem rendelte !!! :wink:

Ágiboldi

Az uzsi előtt és után mikor és mit kap Boldi ?
Csak azért kérdezem, mert szerintem Tomi is az éhség miatt ébred fel hajnalban hisz ő még mindig csak 4x eszik ebből egy gyümi !!!

Timi

1 éves adatok: 10600 g és 76 cm. Köszi !!!

Kinga

Remélem jól vagytok !!!

Ria

Fogászat Brrrrrrr!!!!
Apuka továbbfejlesztette a mák és kókusztora variációt, készített mellé egy vaníliapuding+dió+kevés mandula öntetetet isteni !!!!

A mákostortából adtál már Beninek én még nem mertem adni, szerintetek ehetnek már mákot, félek nehogy fájjon a pocija tőle !!!

Lora

Pontosan hol van ez a délinél ?? Az Empórium környékén ????

Nanica

Nagyon Boldog Hófordulót !!!! :lol:

Lin

Tomi is így kezdte a járást rohanással, most már szépen megfontoltan jár, néha tottyan. :P

Egyébként pedig az egyik ismerősünk azt mondta azért rohannak, mert egy évet feküdtek és nagyon sok a bepótolnivaló dolguk ezért rohannak !!!! :wink: :wink:

Nálunk is Tomi annyira szereti a cipőjét, hogy ha felébred hozza oda hogy adjuk rá !!!

Sno

Ti fogászatilag elég pechesek vagytok !!! Hogy van Sebi letört foga ???

Körkérdés:

Tomi semmit nem kap se uzsira se tízóraira ő akkor szokott plusz ennivalót kapni ha mi ebédelünk vagy vacsizunk, mert akkor abból szokott valamiket kapni !!!

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Linusnak boldog hofordulot!

Ria,
Koszi a honlapot, nagyon igenyes, jo cegnek tunnek. A honlapjuk is nagyon profi, igy el is mentettem a cimuket jobb (rosszabb) idokre.

Emoke,
Koszi szepen a segitseget! Eddig az aposom Suzuki WagonR-jet hasznalgattuk, igy a Suzukikat keresgettuk, meg is neztunk egy swift sedant az egyik kereskedonel, de mint kiderult, nem fer el a ferjem laba rendesen, zavarna Ot a vezetesben. Pedig ilyen autokbol rengeteg a hirdetes, es viszonylag olcson (500-600ezerert) is lehet kapni. Sajnos, a WagonR-t mar csak dragabban, kozel 1millioert kapnank, Ignist meg megdragabban. De mi max 700-800ezret fizetnenk erte, es 10evesnel ne nagyon legyen oregebb. Termeszetesen mas marka is szoba johet, mi csak azert nezegettuk a Suzukikat, mert mast nem ismerunk.

picasa-s kepekhez kell jelszo. elkuldom priviben.

Lora fele korkerdes: nalunk tizoraira szopit kap, mert reggel fel6-6 korul szopik, aztan viszonylag gyorsan 7-8 kozott mar nagyon ehes, es akkor tejpepet kap, aztan 10 korul meg szopizik, es delben fozelek.
Az igazi darabos kajat nem igazan eszi meg, dobalja.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Na túl vagyunk egy családilag átélt fosós-hányós víruson, hát nem ajánlom az ellenségemnek se... csak Szilvi maradt ki (eddig), David mondta is hogy ha neki sikerül kimaradnia ebből a kórságból, akkor ő (David) is áttér a kizárólagos anyatejes diétára. :lol: Reméljük azért hogy Szilvi tényleg megúszta, bár még lappangási időn belül vagyunk.


Május:

Köszi a bíztatást. Igazából meg lehetne állapítani az autizmust ilyen korban, mivel a tünetek először ebben a korban jelentkeznek. De hálistennek nálunk nem ez volt... Jó kérdés hogy a gondozónő hány autista gyerekkel találkozhatott... de végülis nem az ő feladata, ezért mentünk szakemberhez. Én is pszichológus vagyok, de nem merném felvállalni az autizmus diagnosztizálását, pedig most látom is őket a Koraiban.


Zsuzsa:

Szóval a viselkedésében a pszichológus nem talált semmi kórosat, és azt mondta, hogy valószínűleg a bölcsiben maradása sem tenné őt beteggé, de akkor viszont a kérdés úgy merül fel, hogy miért utálja ennyire a bölcsit, miért olyan boldogtalan ott? Erre pedig a válasz hogy még nem érett a közösségre, és otthon is lenne neki egy csomó "feladata" amire így nem jut idő, pl a kistestvérrel való megbarátkozás. Úgyhogy mikor átfogalmaztuk a kérdést, hogy hogyan lehetne az ő helyzetét megkönnyíteni, az egyértelmű válasz az volt, hogy vegyük ki a közösségből, és akkor rakjuk vissza mikor megérett rá.


Beszéd:

Képzeljétek, Szilvi is beszél! :) Megvannak az első szavak:

disszan = this one = ez
fo-ón = phone = telefon
Z-zza = Zsuzsa

Ezek teljesen egyértelműek :) Olyan aranyos. Ez a "this one" Zsuzsa szavajárása volt egy pár hétig, és úgy látszik pont akkor mikor Szilvi elég fogékony volt rá! :) Kicsit még olyan minden szó mintha nyögdécselne. :lol:

Rajta most látszik, hogy ő kis filigrán alkatú lesz, hiába született majdnem 4 kilóval, alig 10 deka különbséggel Zsuzsától, most még nincs 9 kiló, viszont jó hosszú. 74 centi körül van, de rég nem mértem le.


Május:

Nézem a meggyes süti receptet, és lehet hogy félreértek valamit, de mikor Mazsinak ajánlod azzal hogy se tej, se tojás, akkor a nagy pohár tejföl az nem baj? :roll:


Lora:

A mi gyerekeink csak az én nevemet kapták. :) Néha magyarázkodni kell, hogy igen, azért van apukájuk, és igen, itt van velünk, és igen, így akartuk, és igen, ő se bánja. De nekem régi leánykori vágyam hogy a gyerekeim az én nevemet kapják. És lám.


Kaja:

Szilvi azt eszik amit mi is az asztalnál, tök jól elboldogul mindenféle darabossal. Almát szeletelve vagy darabolva szoktam neki adni, húst lerágja a csontról (de inkább kis darabokban adom neki, mert azért úgy jobban boldogul), a tésztát SK megeszi, szóval semmit se szoktam neki turmixolni már. Főzelék állagú kajákat szoktam neki kanalazni, de mivel mi semmi tejterméket (joghurt, puding, stb) nem eszünk, ezért elég ritkán vannak kanalas kaják. Viszont az a "jó" szokása alakult ki, hogy egy idő után megunja az etetőszékében, és ellentmondást nem tűrve az ölembe kéredzkedik, és ott folytatja a falatozást. :evil:

És ő is előtte, utána, szóval igény szerint, szopizik még.


Ria:

Látom már megint történt veled valami "jó"! Már jobb a fogad?


Timó:

1 éves adatok: 8500 gramm és 74 cm


Kditke:

Szilvi kapott mákot már Karácsonykor is, de konkrétan tegnapelőtt falta a mákostésztát, és nem fájt tőle a hasa. A kakija utána kicsit megdöbbentő. :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


csimpilimpi
nem bántottál meg (bár a süti üzeni, h ne haragudjatok, de most egy ideig nem fog írni :lol: ), nem tudom, h mi lehet a baj. valószínűleg a nagypohár fele az olyan kábé és a tied kicsit több lett. egyébként sno is írta, h az övé is kicsit olajos. szvl ha még vlkinek maradt kedve ezt a sütit csinálni, akkor kevesebbet öntsön bele, mint amiről azt gondolná, h félpohár :wink:

róki
tudom, h a tejföl is tejtermék, de én úgy értettem mazsinál, h tejterméket ad, csak tejet nem. sztm egy átlagos babánál azért egyévesen már meg lehet kockáztatni a savanyított cuccokat

ria
ez egy horrorsztori. minden elismerésem

lora
tízórai egy banán, utána ha még kér pár kanál üveges gyümi, kölesgolyó (buláta, puffasztott rizs)
uzsira az ebéd maradéka, ha nem maradt akkor uaz mint délelőtt

majus3
 
 


Május:

OK, azt hittem hogy Mazsi teljesen tejmentes diétát tart.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Roki! Írtam privit! :)

KépKép
csongria
 
 


Szabi kezd önveszélyes lenni. :? Csak ő gondolja, hogy jól tud járni. Így amikor kezdi elveszíteni az egyensúlyát, elkezd rohanni. Persze a végén mégiscsak koppan. A tempó miatt meg nem tud rendesen védekezni. Már több kék foltja volt, mint Natinak eddig. Nála visszamenően meg tudom számolni. Én ahhoz voltam szokva, hogy ha nem megy, akkor inkább leül a popsijára, majd újra kezdi a járást. Köszi, nem kérek ebből az újításból. :twisted:

Roki,
Az autizmust a gondozó egyáltalán nem írta, csak te gondoltad, a leírás alapján, vagy tévedek?
Az etetőszék nálunk is csak dísz. :lol: De végülis Nati ennyi idős korában már rég a székén ült, csak viszi tovább a családi mintát. :twisted:
Egy kicsit megijedtem én is, hogy mi van, ha Nati nem érett még az ovira. Nem, mintha lenne választási lehetősége. Úgyhogy én is kértem szakosodott pszichológusi véleményt. :wink: És végre rájöttem a szobatisztaság lényegére, ami az ovit illeti. 8) Most már egyetértek azzal, hogy feltétele legyen.

Csongria,
Nem is tudtam, hogy bölcsességfogakra is lehet szakosodni. :o Azt hiszem, köszönöm akkor a sorsnak, hogy azok legalább jól vannak.

Emőke,
Fogászatilag semmi bátorság nem szorult belém. :wink: Csak kihasználom a lehetőséget, hogy nem szoptatok és nem vagyok terhes. 3,5 éve nem volt ilyen. 8) A fogdokim meg szimpi. Még az érzéstelenítő injekció beadásához is kapok érzéstelenítőt. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Remélem tudok most írni.Mi sajna lebetegedtünk.Laura szerda éjjel belázasodott és azóta egyfojtába kúráljuk.Állítólag gégegyulladása van,de szerintem több,mert nem akar múlni a gyógyszerekre se a fájdalom ahogy köhög.Hétfőn vihetem vissza a dokihoz.Szerda óta nem eszik jóformán semmit.Csak szopi van és esetleg amit a kezébe tudok adni.Így bizti az 1 éves státuszuk fogyást mutat majd.Ráadásul Dani is elkapta a fósos,hányós vírust,így 2 beteg gyerekkel nem könnyű.Én meg nekiálltam nagytakarítani,mivel éjjel úgyis kelek hozzájuk,hajnali 2-ig mindig fenn vagyok.Apát meg örülünk,hogy ha fürdésre látjuk,mivel annyi munkája van.

Előre is bocsi hogy most nem írok mindenkinek.

Sági
Nincs vonalzód.Merre vagy?Lehet nem akarsz írni?

Helga
Nagyon jók a kokárdás képek.Nekünk is ilyen badynk van.
Kiskép is tetszik.Nekünk is suzuki VagonR+-unk van.Igaz Apos vette,de szerencsére odaadja bármikor.

Pann
Tényleg igaz minnél nagyobbak annál kevesebb időd jut magadra.
Szerintem nem baj,ha tápit nem adsz.Egyik barátnőm 18.30-kor ad neki főzit és fürdés után csak alvás van.Másik barátnőmnél meg 8 hósan elfordult a szopitól és a doktornőjük azt mondta,ha ilyen jól fejlődik felesleges a tápszer.Ő azóta csak a mi kajánkat adja neki.
De jó hogy írod a kullancs elleni oltást.Én is be akarom adatni,csak ha így folytatjuk akkor 2 évesen lesz meg.Nem is hallottam hogy eltörölték a felnöttekét. :shock:

Timi
OLtás után Lillusnak semmi tünete nem volt?/láz.../

Lora
Nagyon jól tud alkalmazkodni Brigi ahogy írod.Vagy így nevelitek?Dobokői kiruccanásra gondolok.

Ria
Gratula a fogacskákhoz.

Május
Már akartam írni,hogy Én mmultkor elmentettem a meggyes receptet és azóta közkivánatra :D 3-szor meg is sütöttem.
Nagyon jó nevetek van.Nem is tudtam a keresztneved,de valahogy a Májussal már annyira megszoktalak.

Csimpilimpi
Esetleg a sütivel nem az lehet a gond,hogy nem sül át rendesen.Nekünk villanysütönk van és Május sütijét is 150 fokon sütöm,mivel magasabbon csak a külseje sül meg.Ja és nagyon sokáig sütöm.De az összes sütöporos sütimet így kell sütnöm.

Mazsi
Nem semmi a ragasztás.Én bizti órákig rakosgatnám neki.Említettem az orvosnak és azt mondta súlyméréskor megnézi Laurát.Nagyon jók a képek.Nem is venni észre a kancsalságot jóformán.Nálatok állandoan vagy csak ha fokuszál valamire Lea,akkor kancsalit?
Darabos kajából szerintem kevesebbet is fognak enni.Ha a gyümit én üvegreszelön reszelem,akkor jóval kevesebbet eszik,mint ha turmixolom.Meg szerintem már most kezdik jobban érdekelni más dolgok.

Ágiboldi
Nagyon sajnállak a migrén miatt.Ilyenkor szédülsz is?Kiváncsi vagyok mit mond az orvosod.

Sno
Receptet elmentettem.

Lorca
Nagyon jók az összes kiskép. :lol:
Gratula a járáshoz. Nálunk is Laura a belevalobb,így nekem is szokatlan sok dolog,meg idegesítő is,hogy nem tudom egy pillanatra félrenézni.
Tízórai:gyümi
Uzsonna:kölespép,de változtatni akarok,mivel már nem nagyon akarja megenni.Csak nem tudom még mit adjak.

Nanica
Gratula az új szavakhoz.Látom LInus se az egyszerükkel kezdi.
Gratulálok a lépegetéshez.

Bella
Laura azóta csak 2-szer modta,hogy atyica,de most hogy beteg vagy azért mert kezd felállásból leülni tanulni alig mond valamit.Olyan mintha néma Leventénk lenne.Meg mostanába kezd rászokni a hasbeszélésre. :shock:

Timi
Köszi akkor majd írom az adatokat,ha voltunk dokinál.Ez a gatyahuzogatás nagyon ismerős.Néha teljesen kiakadok,főleg mikor olajba sütöm ki a húst.

Panka
Jól néz ki a babakocsi.Megvettétek?
Gratula a rajzoláshoz.Esetleg képet nem raksz fel róla?

Rokica
Örülök,hogy tényleg nincs semmi gond Zsuzsával.De ez szerintem természetes is volt.
Gratula Szilvi szavaihoz.Ő is angolul fog megtanulni beszélni elöször?Azért ez a késöbbiekbe nagyon nagy előnyük lesz.
Múltkor írtam privit.Az egyik csaj pici babáját alig tudja szoptatni.Tanácsot hogy kérhetne tőled?Vagy telefonon,e-mailba te nem foglalkozol vele?

Kditke
Na akkor megoldodott a munkahelyi gondod.
Már Én is alig várom hogy kint sütögessünk.Ti nagyon jó helyen laktok.A kertetek egy park,Lovarda a közelbe.Ráadásul a férjed egy konyhatündér.Nem hívsz meg nyáron nyaralni? :lol:

Na megyek Laura sír.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Nehéz napom volt. Itt volt az asztalos és VÉGRE van fürdőszoba bútorom!!!! :D

Beni olyanokat művel néha! Hátra vágja magát a fölön ivben megfeszül a háta és ordít. Nincs egy könny csepp se! :shock: Majd ha látja, hogy igazán nem reagálok rá akkor abba hagyja és tovább megy. Ezt többször eljátszotta ma. A következő: ettem és kért a kajámból adtam neki és amikor az én számhoz közelítettem a villával (milyen borzalmas anya, enni próbál :twisted: ) borzalmas ordításba kezd! Ha neki adom a falatot akkor OK. A harmadik: A család levitte sétálni és visszafelé addig üvöltött míg kézbe nem cipelték és ott már vigyorgott. Na ezt mondjátok meg nekem MI EZ????

Holnap megyünk a tejterhelésre. Kérlek benneteket NAGYON szorítsatok nekünk, hogy negatív legyen az eredmény!!!!

Dana! Jobbulást az egész családnak!!! :( Sok gyógypuszi megy!

KépKép
csongria
 
 


Ditke
Lego márkabolt Alkotás út 5., a másik Mesebarlang játékbolt meg Alkotás út 7/b. Mindkettő a Déli-pu-val szemben van.

Róki
Nagyon ügyi már Szilvi is! Ezt az önálló evést nagyon irigylem! :wink: De az ölbe kéreckedést már nem annyira! :)

Lorca
És mi hozta meg a megvilágosodást a szobatisztasággal kapcsolatban?
Olyan jót nevettem az írásodon! Aztán láttam, hogy félreolvastam. :oops: Kék folt helyett fék folt. :lol:

Dana
Szerencsére, ha épp nincs semmi (fogzás, mozgásfejlődés stb.), akkor Brigi nagyon alkalmazkodó tud lenni. 8) Különösebben nem szoktattuk. Hacsak az nem számít annak, hogy 4 hetes volt, mikor először aludtunk kint a telken, és azóta rendszeresen megyünk ide-oda. :wink:
Hasbeszélés??? :shock: Azt mégis hogy kell elképzelni?
Jobbulást nektek!

Sno
Tényleg, hogy van Sebi foga?

Nanica
Linusnak így útólag is boldog hófordulót kívánunk! :D

Sági
Hol vagytok??? Minden okés???
lora7
 
 


Ja és Ria
Megy a drukk ezerrel!!!
lora7
 
 


Dana:

Ezer bocsánat hogy nem válaszoltam! Persze hogy kereshet!!!


Ria!

Írok privit.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Lorca:

Egyszer megmutatom neked a jellemzést, kiváncsi lennék neked mi a véleményed róla... valóban nem írta le hogy autizmus, csak éppen az összes tünetét felsorolta.


Ria:

Privi ment.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem két csomagolás között! Még a lakást is elpakoltuk nehogy unatkozzon Lili! :lol: Kicsit paraanyu vagyok!

lora, thelga


Köszönöm a privit így már biztos boldogulok. Persze majd csak ha vissza jöttünk most már nincs időm nézelődni.

lora

Nálunk is örök gond a tízórai, uzsi kérdés. Uzsonnára majdnem mindig joghurtot kap meg utána kölesgolyót (előtte szopi), tízóraira meg gyümölcsöt vagy gyümis bébiételt. (eper, málna, szilva, szőlős). Mondjuk mostanában inkább próbál kunyizni így már kapott rántottába mártogatott kenyeret, sajtkrémes kenyeret, ilyesmit. Ezekből csak egy-két falatot és azt is csak az étkezés végén. A héten a hipp-es babatejből tejberizst főztem Lilinek, mivel nálunk a tejpépeket már régóta nem eszi.

nanica

Linusnak boldog hófordulót. Játékokkal én is így szoktam lenni. Ha tehetném mindent megvennék de Lilit a legtöbb játék a szomszédban jobban érdekli. :evil: Így elég nehéz eltalálni.

ditke

Nagyon jól hangzik ez a szülinap, biztos fantasztikus volt.


lorca

Ilyen fogdoki kell nekem is! :lol: Kecskeméten nincs?

ria

Hétfőn gondolok rátok.
Lili is így próbál mostanában hatni ránk. Szerintem kezdődik a hiszti korszak. Egy kicsit tanácstalan is vagyok mert nála nem igazán működik az hogy ha nem figyelek oda, akkor majd csak abba hagyja. Ordító gyerkőccel meg elég ciki végigmenni a városon.


Mindenkinek nagyon kellemes jövő hetet, és húsvétot is!

Kép
emoke27
 
 


thelga

Küldtem pirivit autóról ha még nem tárgytalan!

Kép
emoke27
 
 


Szilvi is "hisztizik" - csak így tudják kifejezni a frusztrációjukat, ez mostantól kezdve csak akkor javul majd ha jobban tudnak kommunikálni, és elmondani, hogy mit is akarnak. Persze így is kibukik a totyogó ha nemet hall valamire amit nagyon akar, de legalább azokat a hisztiket meg lehet előzni, ami a frusztrációból fakad. Egyébként ezért vannak akiknek a jelbeszéd beválik, mert azt hamarabb megtanulják a babák mint beszélni, így ki tudják fejezni magukat.

Van róla valami könyv is, de most nagy hirtelenjében csak ezt találtam:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=47039

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Jóreggelt! :)

Kicsi Brigi!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Lillussal Neked! :)

Kép

Tegnap apósomék voltak nálunk szülinapozni, kábé délelőtt 10-kor tudtuk meg, hogy 6-an jönnek ebédre. :twisted: :twisted: :twisted: Kicsit sem voltam ideges... legalább időben szóltak volna, hogy a kajával is úgy tudjak készülni... mindegy, amúgy is kiborultam tegnap úgy istenigazából! :cry: :cry:

Tízórai, uzsi:
Lillusnak a tízóra totál kimarad, mert reggel kábé 8-fél 9 körül reggelizünk együtt (hol gyümi, hol sajtos kenyér, sonka kenyérrel stb), 10 körül elalszik és aztán már csak ebéd van. Uzsira joghurt, banán, babakeksz, ilyesmi jár. Amúgy, ha uzsira sokat eszik, akkor nem vacsizik rendesen.

Ria!
Sajna Lilluson is kezdem észrevenni a hiszti effajta tüneteit. :roll: Ő is hatalmas krokodilkönnyeket hullat, ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné. Mondtam is Balinak, hogy lesz itt még földhözveremmagam hiszti is! :roll: :roll:

Roki!
Milyen aranyos lehet Szilvi, ahogy "beszél". Zsuzsától azért biztos sokmindent elles. :) Almát még nem mertem Lillának adni darabosan, iszonyúan parázok, hogy megfullad! :( Persze, így felmerül a kérdés, meddi kell reszelni? :?

Május!
Ide vele sütirecept, igazán felkeltette az érdeklődésemet! :lol: :lol: :lol: Majd beszámolok én is! :)

Dana!
Hál'Istennek semmi baja nem volt az oltás után.

Sági, Pann!
Tessék mááá jönni és nem hagyni elárvulni minket! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jo reggelt! :twisted:

Latom, nem csak mi ebredtunk jo koran! Aron ma ismet a fel5-os keleset produkalta, nem birt visszaaludni szegenyke, pedig probalkozott, de nem volte eleg kitarto :(

Brigi! Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!

Dana,
Sajnalom szegeny Laurat es Danit! Gyogypuszik mennek nekik! +++++++
Elegedettek vagytok a kocsival?? A mienknek a klupjungjat Kori mar teljesen szetcseszte (tudod, a gyakorlatlansag). Egyebkent tok jo kocsi, egyedul az a gond, hogy a sogoromekkel kozosen hasznaljuk, es ebbol rejtett konfliktusok kezdenek adodni :( Ezert lenne jo uj kocsi ...

Roki,
Es Nektek is! :( +++++++

Ria,
Ilyen hiszti nalunk is van, es nalunk is vannak konnyek hozza, mint Timoeknal!
Orulok a furdoszobabutornak :) Engem is fel tudnak dobni nagyon ilyesmi dolgok :)
Megy a drukk a vizsgalatra! ++++++++

Emoke,
Koszi szepen!!!!!!!!! Mindjart meg is nezem, mit irtal!

Lorca,
Nem semmi lehet ez a Szasza, ahogy fut! :)

Sagi,Pann,
Hianyoztok!!!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Briginek boldog szülinapot!

Emőke: Jó utat!

Hiszti: Az van rendesen. Iszonyatos, hogy tudnak valamiért hisztizni, kifeszíti magát, ordít, vörös a feje.

Egyedül vagyok csütörtökig, apa elment reggel suliba. Nekem meg tanulnom kéne.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Mi is korán keltünk, f6-kor, de szerencsére éjszaka csak egyszer kelt.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Timi,
Szulinapi keszulodes :( en megertelek! Hogy-hogy ennyire bizonytalan volt a letszam??? Es mi tortent, hogy igy kiakadtal?

Emoke,
Jo utat! Erezzetek jol magatokat!

Lin,
Sajnalom a szalmasagot :(
Greta ilyenkor vissza bir aludni, ha koran kel???

KépKépKépKép
thelga
 
 


jó reggelt! :lol:

hulla vagyok, de ez már nem újdonság :oops: :lol:


róki
jól emlékeztél, Lea még teljes tejmentes "diétán" van :wink: én azért már iszom tejet időnként és jogurt,tejföl is előfordul elég gyakran az ételeimben...a tejtől mintha fájna a poakja,de az is lehet hogy már beképzelem :shock: :oops:
mindenesetre most már lassan elkezdem adagolni neki a savanytott dolgokat...

de majus sütireceptjében a tejföl elkerülte a figyelmemet úh már kerestem teljesen tej- tojásmentes recepteket a tortához...

majus
magamnak azért megcsinálom a sütidet :wink:

timocska
én lehet , hogy nem főztem volna ha reggel közlik, hogy ebédre jönnek ennyien :twisted: :twisted: :twisted: sztem ez bunkóság eakárhova megy az ember vendégségbe ,de így hogy kisgyerek van a családban méginkább :twisted: :twisted: :twisted:

emiatt akadtál ki vagy ez már csak csepp volt a pohárban? :?
(a hétvégén egyébként én is kész voltam) :oops:

ria
elég meredek dolgokat produkál Beni fiú létére :lol:
lehet vmi abban amit róki ír... :roll:

jobban vagy már?

thelga
az autóvásárlás miatt nem irigyellek :lol: nem egyszerű dolog...
Opel Astra-ban nem gondolkodtatok? sztem jó kis autó (nekünk is az van)

lin
mikor tanulsz Gréta mellett?

mennem kell sziréna van ,nem hagyja befejezni :twisted:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT BRIGINEK!

Kép

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Dana

Sok szeretettel látunk benneteket a nyáron !!!! :wink:

Jobbulást a gyerköcöknek !!!!!! :cry:


Pann

Én még a múlt héten írtam fel betegnek kullancscsípés által terjesztett agyh. gyull. elleni védőoltást, te honnan veszed, hogy nincs már ???

BRIGI NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KIVÁNUNK NEKED TOMIVAL ÉS PERSZE TOMI PUSZIK MENNEK !!!! :lol: :P :P :lol:

Timi

Csatlakozom Mazsi véleményéhez, én sem főztem volna nekik ebédet az biztos !!! MAjd legközelebb megtanulták volna, hogy előbb szólnak !!!Nem csodálom, hogy kiakadtál, én is ki lettem volna !!

Hiszti nálunk is kezdi felütni a fejét, félek is tőle nagyon !!!!!

Emőke

Ha egy kicsit visszaolvasol meglátod, hogy paraanyu nem csak te vagy hanem én is, de szerintem ennyi még belefér !!!!!(meg több is ) Mégegyszer jó utat és vigyázzatok magatokra !!!

Kép
kditke
 
 


Boldog Születésnapot Brigi!!! :D
Kép

(igyekszem írni :oops:)
Vendég
 


Helga: Nem, nem tud visszaaludni,legközelebb ma hn9-kor alud végre és nemrég kelt fel (10).

Mazsi: Amikor alszik vagy ha le tudom egy kicsit passzolni öccséméknek, maminak vagy apának ( bár ő nem bírja sokáig)

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a szülinapos köszöntéseket!

Először egy kis szülinapi beszámoló, aztán majd visszaolvasok.

Emili első éve képekben:
http://www.picturetrail.com/flicks/4195041/preview

SZülinapos képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Az utolsó képen látszik, hogy ő fújta el a gyertyát, a lángon lehet látni. :D

Szóval a buli nagyon jól sikerült, már de. jöttek anyáék, apa így segytett a csokimáz felvitelében atortára, bár az az egy nem lett tökéletes, de ízre nayon fincsi volt!Ez volt az első torta amit én sütöttem! :wink: Emilinek is ízlett, ebéd után kapott belőle ,a asarkát, és be is falta majdnem mindet!Banános pudingos volt a töltelék, és piskóta tészta.Nagyon jólviselkedett egész nap, ajándékba kapott egy montessorit fából, egy fa kisvonatot(építőkockás), egy logikai építős kockát,mondókáskönyvet,biciklisülést, homokózót(ezeket anyáékhoz),meg egy új sport babakocsit.
Ebéd is jólsiekrült, mindenki jól érezte magát.Tomival meg anyósékkal még este átmentünk az usziba, nagyon rámfért már a mozgás, írtó jólesett!Főleg a fárasztó nap után!Mert azért eléggé elfáradtam a nagy sütés főzésbe.

1 éves adatokat már korábba leírtam. :wink:

BRIGI!

Piros betűs ünneped
Ez amai nap Neked.
Minden jót és szépet
Kívánok ma Néked!
Boldog szülinapot!

Később még jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pankaa

Nagyon aranyosak a szülinapi képek, milyen izű volt a torta ?

Nem tudom a link-es képeket megnézni, mert kell jelszó hozzá !!!!!
Avagy mindenki nem láthatja ???? :wink:

Örülök, hogy nálatok is jól telt a szülinap !!!!! :lol: :P

Kép
kditke
 
 


Pankaa

Bocsi olvastam a tésztát, banános pudingos fini lehetett, torta forma nagyon jó !!!!

Kép
kditke
 
 


Brigi, boldog 1. szülinapot!!!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Regisztráltam Emilit a www.babavilag.com on, a szépségversenybe :oops: 8) Ha van kedvetek szavazzatok rá, légyszi! :wink: Bal felső sarokban van a szavazás, egy felhasználó csak egyszer szavazhat! :(
Köszönöm előre is annak aki szavaz!A legelső kép az övé, könnyű lesz megtalálni. :wink:

Ditke!
Bocsi, én látom, és nem jelszavas. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Ria, írd meg mi volt a tejterhelésen, én nagyon szorítok, márcsak azért is mert a Boldi arcán is mintha terjedne az ekcéma :?

Hiszti nálunk mindennapos (i.e. mindenórás). Úgy ordít mintha nyúznák és feszíti magát, sőt a legújabb, h felemeli a karját magasba, hogy a hónaljánál ne legyen fogás rajta és így nem tudom eltávolítani a helyszínőről hacsak nem húzom el a hajánál fogva :twisted:
És a hiszti tárgyáról (Lorca, várom a tippeket még a múltkori kapcsán, hogy hogyan lehet ezeket a szituációkat eliminálni :wink: :lol: ): nálunk semmit nem szabad, szörnyű anya vagyok: nem szedheti le a hangfalak előlapját, nem kapcsolhatja ki-be a tévét 15-ször a főkapcsolónál, nem szedheti két darabra a távirányítót, nem dobhatja a mobilomat a kanapéról a parkettára, h leessen az aksi, nem nyúlhat bele a kályhába, és nem nyalhatja végig a wc karimát, hiába mosom domestossal 2 naponta, de akkor se. Úgy néz ki a nap, hogy egyik fenti színtérről megy a másikig bepróbálkozni, aztán jön a hiszti.
(egy csomó mindenért nem szólok, ilyen enyhített területek a tiszta fehérnemű, összehajtogatott törölközők kipakolása, porszívó smárolása, összes színes újság miszlikekbe tépése, stb.)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Emőke!
Mi voltunk nyáron a Kolpingban, és elég jó hely, de csak nagyobb , járni tudó gyerekkel érdemes szerintem menni.Emili még csak 4 hónapos volt mikor mi voltunk.És inkább a gyerekekre kncentrálnak, több a gyerek medence, meg gyerekprogramok vannak, így gyerekknek paradicsom, de a felnőtteknek van 2-3 mdence, egyikben sem lehet úszni, csak pancsikolni. :? Viszont a környék nagyon szép, jókat kirándultunk, és az ellátás is nagyon klassz volt.

Helga!
Milyen komoly! nagyfiú lett Áron!Olyan mintha nem is 1 éves lenne, hanem kisovis. :wink:

Ria!
Szájzár??:o, remélem már jobban vagy!!!
Tényleg nagyon hasonlít a képen rád!
Gratul a fürdőszoba bútorhoz!!Képet-képet róla!!!:)
Beni hisztizik.Szerintem egyértelmű.Emili is szokta ha nem kap meg vmit, vagy nem úgy van ahpogyan ő kitalálja.Ebben a korban ez normálisnak mondják, így próbálgatja az akaratát érvényesíteni, és tapogatj a határokat, hogy meddig mehet el.:DKitartást!Nálunk még bejön a figyelemelterelés, így nem sokáig csinálja a fesztivált.:)
Mi volt a tejterhelésen?

Sno!
Öcsédet sajnálom, nagyon gáz az ilyen törés!Egyik gimis osztálytársamnak érettségi előtti napo tört le afoga, elesett bicajjal.:(Szépen rendbe lehet viszont hozni, csak pénz kérdése. :evil:
A kvízkérdéskre aválaszt is írjam meg, ugye?
:roll: De akkor te tudni fogod az összes választ. :wink: :twisted:

Timi!
Adatk a tábliba:szül.helye:DEOEC, Debrecen, 2007.03.15(véletlenül 207-et írtál :D ),súly:4170g, 52 cm,és 9000g. 79 cm.
Köszi szépen.
Apósék:én is kiborultam volna.De akkor irány az étterem.;)
Mitől vagy kiakadva?(ekezek kívül?)Tesód hogy van???

Lora!
Tízórai nincs, uzsi gyümi, vagy joghurt. 3 óra felé, majd 6kor tejpép, és 8 után vacsira tápi.Reggelire is tápi. :lol: Utánna már csak ebéd van.

Ditke!
Köszi a jó időt, ide is jutott belőle!:)
Mi is usziban voltunk aznap este. 8)
Grillezés nagyon jó lehetett, én imádom!!

Róki!
Sajnálom hogy betegek voltatok, ezek szerint már mindeki jól van, igaz?Tényleg mázli, hogy Szilvi nem kapta el!
Gratula a dumáláshoz!:)

Dana!
Nagyon sajnálom hogy lebetegedtetek!Mielőbbi jobbulást kívánok!!!

Ágoboldi!
Én már mindet elpakoltam a nappaliban, amit "nem szabad".Újsáok rég nincsennek(így nem is olvassuk :oops: :lol: ), távirányítók a tv tetején(így be sem kapcsolom :lol: ), teló egy fenti polcon(na azért ha csöng felveszem :wink: ), ajtózárak a konyhabútoron.CD-k elpakolva.Egyedül virágok vannak, meg a szárító.Meg a cipők, 1-2 darab, amit éppen hordunk, de azok már tényleg nem férnek máshová.Így olyan a lakás mintha költözni készülnénk, kicsit sívár, de Emili játékai mindenhol benépísítik a terepet.:)Szobaajtók becsukva így ott sem tud rámolni. :wink:
Nekem nagyon hiányzik a rend, dehát ez van.Már beletörődtem, hogy még egy ideig így is lesz.Aztán ha jön a kistesó kezdődik előlről minden. :lol:

Emili az elmúlt héten roszul aludt éjjelente, 1x kelt csak, de akkor volt műsor:hajnal felé átvittem magunkhoz, mert untam hogy sír, és nem alszik visza,mint régebben.Na pár nap alatt át is kapott, így már egyáltalán nem is feküdt vissza ha felébredt, hanem nyújtózott az ajtó felé.Meguntam, 3 nap alat sikerült visszaszoktatni(remélem nem kiabálom el!).Ma éjjel csak 1x ébredt, és itatás után aludt is vissza f8ig!
Viszont eszik a kukából! :lol: Tegnap kivette a szalonna maradákot amit nem ettünk meg a húsról, és már tömte is be mire odanéztem, csak azt hallom hogy nyamm, meg hamm.Ezt mondta hozzá.:)
De nem éheztetjük a gyereket ám! :wink:

Na meg az tetszik neki mostanában, hogy ha durrog a pelusba, akkor nagy vigyor, én is nevetek, meg mondom neki hogy reped a pelus? :lol: Akkor még nyom egy párat. :lol: Kislány létére ez ne szép szokás, de még van ideje kinőni. :wink: :lol:

Na azt hiszem lelövöm magam mára, bocsi hogy ilyen sokat írtam! :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pankaa

Nekem ismételten jelszót kér Bocsika !

Akartam szavazni, még be is jelentkeztem mert azt írja, hogy be kell, akkor sem enged szavazni ! Ez negatív diszkrimináció kérem !!!! Vagy én vagyok buta hozzá !!!:wink:

Ágiboldi

De jó nem csak én vagyok ilyen " nem szabad" anyuka, és nálatok Boldi szót fogad ? Könyörgöm írd le hogy csináltátok ???????

Ekcéma nálunk a hátán hol elmúlik hol előjön, szombaton már a lábán is felfedeztünk 2 pöttyet ! Most az új BEBA 3 Aktív (nem HA) a gyanus, mert mióta ezt issza Tomi azóta jelentkeztek a pöttyek !!!
Tápszercserén gondolkodon, lehet, hogy vissza kéne térni a HA tápszerre ?? De közben már sajtot, túrót joghurtot mindent kap !!??

Megunta időközben az almát, banánt barackot, most leöntöm 2 kk joghurttal a gyümit és teszek bele háztartási kekeszet, így aztán falja, ez a legújabb No.1.

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Vagyok. :D :D

BRIGINEK N BOLDOGSÁGOS 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Ditke!
[quote] írta:n még a múlt héten írtam fel betegnek kullancscsípés által terjesztett agyh. gyull. elleni védőoltást, te honnan veszed, hogy nincs már ???
Honnan veszem???? Ezt mondták minden patikában, ahol ki akartam váltani az oltást. Attól, h nincs, felírni még lehet. :wink:

Ágiboldi! :lol: :lol: :lol: Hát nálunk is ez megy, csak nálunk ugrálós hiszti megy. :? Múltkor a kád mellett jól meg is szívta, mert épp a kád peremét nyalta, mikor rájött, h vmi nem tetszik, elkezdte az ugrálást, és jól bevágta a felső fogait. Szerencsére annyira nem, h visszanyomódtak volna, de azért n sajnáltam szegényt. :( Tévé (fő)gomb: nálunk ez a legnagyobb gáz, ha vkinek van használható ötlete, mindenképpen írja meg! . :roll:

Panka! N gratula Emilinek a szülinaphoz (így utólag :oops: :oops:) neked meg a lepkés tortához, n jól néz ki! :wink:

nA, MINDJÁRT FOLYT KÖV, CSAK Gergő elállított pár dolgot. :x :x
Vendég
 


Folyt:

Először is egy kép: Kép

A pénteki hintáztatás eredménye. :lol: Hallottam már, h bárhol el tudnak aludni, meg már láttuk is Brigit az etetőszékben aludni, de azt azért nem hittem volna, h ENNYIRE bárhol a bárhol. :lol:

Gergő ordítással emeli a napom fényét, úh gyors helyzetjelentésre szorítkozom: járás nincs, álldogálás néha, beszéd semmi említésre méltó (bár egyértelműnek tűnik nyakba ültetéskor a "gyí-gyí" felszólítás:lol:) Per pill. megint fogakat növesztünk, a 9. és 10. van soron bal alsó és jobb felső rágók. Az éjszakáinkat nem n befolyásolják, de a nappalok sokkal nyűgösebbek. Kezdem kicsit nehezen tolerálni, de csak-csak túl leszünk rajta. :?

Bocs, de tényleg folyamatosan sír, pedig már az ölemben van, úh be kell fejeznem. :(
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi nagyon felületesen olvastam vissza,majd este reagálok.

Ria
Eredmény mi lett?
Sajnállak a fog miatt.Rám is vár egy hosszabb fogkezelés.Terhességek teljesen tönkretették a fogaimat.

Hiszti:
Én is várok valami frappáns ötleteket!!!!
Daninál csak felületi volt Laurához képest.Dani itthon kétszer a földre vágta magát.Én akkor nem figyeltem rá és mondtam neki ha megnyugodtál gyere Anya után.Ha késöbb hisztizni akart akkor csak annyit mondtam,hogy nyugodj majd akkor beszélünk.Azután mindig magától mondta Anya megnyugodtam.
De Laura teljesen más.Vagy mivel csaj?Ma még fél órát se aludt.Ha berakom a kiságyba aludni/dörgöli a szemét,ásít,majdnem orrabukik a fáradtságtól/ordít mint a sakál.Megfeszítés nálunk is van.De úgy felspannolja magát,hogy még levegőt is kapkodva veszi.Pedig most beteg,mi lesz ha meggyógyul?

LOra
Alvás nálatok helyrerázodott?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Először is bocsánat, hogy nem jöttem, de azt hiszem ritkábban fogok mostanában jönni. Rájöttem, hogy túl sok időt töltöttem a gép előtt. Most inkáb Petizek többet!!!

Panka,
Egy kicsit késve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk Emilinek boldog születésnapot!!!!! :D Szupi a torta, nagyon ügyes vagy!!!

Ria,
Van már eredmény??? Szorítunk ám nektek egész nap!!!

Thelga,
A barátnőmnek eladó az autója. Egy nissan micra. De talán az nektek kicsi lenne, viszont ha érdekelne akár csak megnéznétek akkor szólj!!!

Pann,
Peti is aludt már így a hintában. Kis lükék! :lol:
Küldtem valamikor a közösbe egy mail-t, hogy hogyan és hol képesek aludni a gyerekek. Esetleg nézd meg mire számíthatsz még. :lol:

Timo,
Ne légy kiakadva!!! Gyertek át ha eleged van az otthonlétből!

Tízórai, uzsi: nálunk a tízórai az szinte mindeg gyümi és joghurt, az uzsi az pedig kalács, gyümi vagy kifli, mindegye mi csak valami kis nasi legeyn, hogya vacsiig kibírja.

Hiszti: Nálunk még egyáltalán nincs. MÉG. Tartok tőle, hogy hamarabb elér minket is mint gondolnám. :?

Petiről egy kicsit: most már nagyon ügyesen jön-megy, már a kezét sem lehet fogni. Tegnap éppen az Arénában akart bemenni egy üzletbe csak éppen visszapattant a kiraktról. :lol: Viszont van humorérzéke a gyereknek mert úgy nevetett, hogy csak na, meg persze mindenki aki látta. :lol:
Kint van a 9.foga és már átérzem a 10.-et is.
Mostanra már szinte mindenevő, mármint a mi kajcsinkból. Ma éppen csülkös bablevest evett. :oops: :D
Na hirtelen ennyi. Igyekszem jönni egy kicsit gyakrabban. :D
Vendég
 


Megvan Szabi teljesen egyértelmű szava: Álló (hallo :twisted: ) lehet, hogy sokat telefonálok? Pedig ha valaki hív, próbálom minimalizálni, úgy látszik nem sikerült. :lol: Igaz, ezt sokat gyakoroltuk, kedvenc kommunikációs gyakorlatom.

Dana,
Szerintem a hiszti akkor sokkal rosszabb, ha beteg a gyerkőc. :wink:

Sági,
Ha túl sok időt töltesz netezéssel, akkor nekem el kéne süllyedni szégyenemben. 8) Bár néha én is gondolok rá, hogy sok, amit gép előtt töltök. :roll:
Bár azt nem tudom, hogy a hsz-ed előtti ritkábban jövök, vagy a végén lévő gyakrabban jövök dolgot gondolod-e komolyan. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca,
:lol: :lol: :lol:
Látod már itt is vagyok. :lol: Úgy gondoltam, hogy a két hetes szünethez képest gyakrabban írok, de azért mégsem napi 3 hsz lesz. :lol: Már a kettő meg is van, úgyhogy ma már nem jövök. :lol:
Vendég
 


Kditke, dehogy fogad szót!!!! ha látnád az idegbeteg ábrázatomat ez nem is lenne kérdés :wink: Mondjuk igazából nem is várom, vagyis nem is feltételezem, h szót fogadhatna, inkább magamon kéne változtatnom, h ne bosszantson fel annyira. Mondjuk ehhez asszem aludni kéne (az utóbbi éjszakák nem igazán jöttek össze).

Netezni nekem is kevesebbet kéne, de mivel dolgozok folyamatos a kísértés :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?