Hát, mától 5 napig kettesben vagyunk Ábellel napközben (persze este csatlakozik Apa is). Benedek elutazott tavaszolni Anyukámékhoz. Már most hiányzik ez a kis piszkos
Ábelre meg irtó büszke vagyok. A gyümiket már ügyesen eszi. Ma pl megevett két sültalmát egy őszibarackkal vegyítve kétszeri kajálásra. Valamint Anyukám belédiktált egy kis zsenge répafőzeléket krumplival délben. És emellett még négyszer szopizott. (Szóval 7 kajálás volt ma
)
Köszi mindenkinek a tippet a piros foltokra (amúgy ezek fogásra szárazak, de így fotón tényleg olyan hólyagosnak tűnnek)Az az érdekes, hogy reggelre teljesen visszahúzódnak, és a fürdés után látszik legjobban.
Pont holnapra van időpontunk a dokinénihez (6 hós kontroll), majd megmutatom neki, de ki fogom próbálni az anyatejes,meg a fürdetőkrémes tippet is (amúgy fürdetőkrémmel fürdik, de nem túl vastagon kenem, no de majd most!) És én is gondoltam már rá,amit Mogyó írt, hogy szinte egész nap könyököl és a ruha lehet a bűnös...
Timi, ez a Lipobase mire jó amúgy?
Bibusnak könnyű fogzást!
Hajni, hát ez nagyon rosszul hangzik! És 6-8hét?
Anyám! Segítséged van? Fél kézzel hogy tudod a gyerekeket ellátni?
Bea, jobbulást a gyerekeknek!
Anett, 200 ml
Hú, de ügyi vagy!
Zsu, hát a kengurut csak néha használjuk, mert Apa hát és derékfájós. De ha van kedve, akkor sétálgat vele. Nagyon cukik együtt
Én szeretem a hordozókendőt is, de elöl hordva már nagyon nehéz cipleni Ábelt. Háton meg nem tudom megkötni (majd talán ha Anett korrepetál
)
Kat, hát ez a konzulens elég gáz!!!
Matyi viszont nagyon ügyi!!!
Kérdezted az ovi választást. Nálam több szempont van, de a legfontosabb az óvónéni személye, ill az, hogy hogy bánik a gyerekekhez. ÉS ezt a legnehezebb megítélni egy-két találkozásból, pláne ha nem látom a gyerekek társaságában. Pl. akit tavaly kinéztem,most már nem volt olyan szimpi,de lehet, h nagyon kritikus vagyok. Aztán a nevelési módszer is fontos, mindkét kiszemelt oviban a szabad játék a jellemző, nincsenek kötelező foglalkozások. Sajna mindenhol bazisokan vannak egy csoportban (26-28), így nem tudok olyat találni,ahol kevesebben lennének. És nálam még fontos, hogy könnyen megközelíthető legyen az ovi autóval is és bkv-val is, meg majd a munkahelyről is könnyen elérhető legyen.
Hát ilyesmiken morfondírozok, de az óvónéniket kéne még egy kicsit kikérdezni, mielőtt döntök.
Ja, és mivel Benedek már 4 éves lesz ősszel, így a vegyes csoportba férünk be leginkább, a korosztályos csoportok már fullra vannak, meg már összeszokott a banda és gondolom nem túl jó érzés egy ilyen csoportba újnak beszokni.
Jó éjt!